In dit artikel

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

BNBverhuurcursus Review (2023) | Investeren in Vakantie!

In dit artikel

“Vind jouw ultieme vakantiewoning en verdien €25.000 per jaar” is wat de website van BNBverhuurcursus schreeuwt wanneer je hem bezoekt. Kan dat echt zo gemakkelijk? En is de BNBverhuurcursus betrouwbaar en de moeite waard? Dat zijn vragen die meteen in mijn hoofd opkomen, als ik deze tekst lees. Ik vond het daarom hoog tijd voor een uitgebreide BNBverhuurcursus review om alles te weten te komen over deze Airbnb cursus. Na afloop weet jij of de BNBverhuurcursus bestellen een goed idee is of juist niet. Lees je mee?


Klik hier voor de beste deal

Waarom een vakantiewoning kopen?

Als je interesse hebt in een dergelijke cursus, moet je eerst bij jezelf nagaan waarom je een vakantiewoning zou willen kopen. Investeren in een vakantiewoning is namelijk niet iets wat je ‘zomaar’ even doet. Toch is het een hele slimme investering, vooral als je een vakantiehuis in een populair gebied of op een interessant vakantiepark koopt. 

Het fijne aan een vakantiewoning, is namelijk dat je hem kunt verhuren in de periodes dat er veel vraag naar is. In het hoogseizoen, bijvoorbeeld. En komen er minder boekingen binnen, dan heb je altijd een fijn vakantieadresje om zelf naartoe te gaan als je er even tussenuit wilt met je partner en/of kinderen. Of gewoon lekker alleen!

Is een vakantiewoning verhuren rendabel?

Of een vakantiewoning verhuren rendabel is, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de prijs die je moet betalen voor de aankoop, hoe gewild de locatie is, hoe de staat van het vakantiehuis is en hoeveel je ervoor kunt vragen per huurperiode. Moet je nog veel verbouwen, voordat de woning in de verhuur kan? Of is alles in orde en kan je door de unieke of populaire vakantie een hogere huurprijs vragen? Als mensen bereid zijn om ervoor te betalen, kan een vakantiewoning verhuren heel rendabel zijn. Breng wel goed voor jezelf in kaart wat je kosten en opbrengsten zijn.

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Over de BNBverhuurcursus

Vind je dit maar lastig en weet je niet waar te beginnen? Dan is de BNBverhuurcursus misschien iets voor jou. Zie het als een Airbnb cursus, waarin je leert hoe je verstandig investeert in één of meerdere vakantiewoning(en) en deze vervolgens klaarmaakt voor recreatieve verhuur. Voor deze BNBverhuurcursus review heb ik veel onderzoek gedaan naar deze cursus. En ik kan je vertellen: het is een pareltje in het cursusaanbod!

De BNBverhuurcursus is namelijk een videocursus met praktische voorbeelden. Je leert echt van A tot Z hoe het kopen en verhuren van een vakantiewoning in zijn werk gaat en waar je allemaal rekening mee moet houden. Dankzij de documenten, contracten en pdf’s die je aangereikt krijgt, ben je vrijwel direct klaar om te starten! 

Ook krijg je uitleg over hoe je een tweede woning of vakantiewoning het beste kunt financieren en in de BNBverhuur-community kun je sparren met gelijkgestemden. In de persoonlijke coaching sessies kun je al je vragen stellen aan experts en er is nog veel meer. Bovendien krijg je toegang tot succesvolle formules die de experts zelf toepassen en die jou zullen helpen om snel resultaat te behalen!

Wil jij…

✅ Iets veranderen in je leven en nieuwe skills leren?

✅ Nieuwe doelen behalen en heb je daar genoeg motivatie voor?

✅ Je volledig inzetten voor een nieuw, winstgevend project?

✅ Meer financiële vrijheid of zelfs financieel onafhankelijk worden?

✅ Overal ter wereld kunnen verblijven, terwijl er geld binnenkomt?

✅ Gedag zeggen tegen je saaie 09:00-17:00 baan?

✅ Je geld voor jou laten werken, in plaats van dat jij werkt voor je geld?

Dan ben jij de ideale cursist voor deze Airbnb cursus! Hij gaat je namelijk echt helpen om dingen te veranderen in je leven, zodat je er meer van kunt genieten.

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Voor- en nadelen van een BNBverhuurcursus

Laten we de voor- en nadelen van de BNBverhuurcursus even op een rijtje zetten, zodat jij er een goed beeld van krijgt. 

Voordelen BNBverhuurcursus

✅ De cursus is inhoudelijk heel duidelijk (geen moeilijke taal of vakjargon);

✅ Je hebt geen bepaald kennisniveau nodig: als beginner kun je ook instappen;

✅ Je kunt veel sneller financieel onafhankelijk worden door deze cursus;

✅ Je bespaart tijd en geld door te investeren in de BNBverhuurcursus;

✅ Er is 14 jaar aan ervaring in de cursus verwerkt;

✅ De gemiddelde BNBverhuurcursus review is heel positief!

Nadelen BNBverhuurcursus

❌ Als je niet bereid bent om ervoor te gaan, zal je waarschijnlijk geen grote doelen behalen;

❌ Er zijn maar 2 personen die de cursus geven (Nikki en Priscilla), dus er is beperkt plek!

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

BNBverhuurcursus ervaringen en reviews 

Ik breng ook graag altijd de BNBverhuurcursus ervaringen in beeld. Cursisten kunnen inhoudelijk namelijk veel interessante informatie geven in hun BNBverhuurcursus review. Van de 104 Google reviews over deze Airbnb cursus is er maar 1 negatief. De rest is allemaal positief, dus dat belooft heel wat!

Chantal schrijft bijvoorbeeld: “Ik vind het een hele leuke en waardevolle cursus! Alles wat je moet weten komt aan bod en de motiverende modules geven ook informatie over mindset, rendement, marktonderzoek, contracten, enzovoort. Aan alles is gedacht! De community is ook fijn want daar kan je vragen stellen aan Nikki en Priscilla, maar ook aan andere leden. Zo kun je zelfs samenwerken met anderen. Echt een aanrader wanneer je in deze branche wilt starten!”

“Ik heb de BNBVerhuurcursus gevolgd en zowel de cursus als Nikki en Priscilla zelf zijn heel duidelijk”, vertelt Daimy. “Mijn vragen worden heel snel beantwoord, alles is heel persoonlijk en de community is fijn om met andere cursisten te sparren. Echt heel waardevol en het is een geheel pakket, dus geen halve informatie ofzo. Echt een aanrader!”

Jeroen schrijft: “Ik kan dit alleen maar toejuichen als je de regie in handen wilt nemen om zelf iets te starten! Dit kan naast je baan maar ook als volledig passief inkomen. Ga hier zeker mee aan de slag als je daar interesse in hebt. Priscilla en Nikki zijn super enthousiast en hebben oprecht interesse. Ze geven je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met BNBverhuur, dus als je het mij vraagt is het een hele goede investering. Ook in jezelf!”

Enthousiast? BNBverhuurcursus bestellen is eenvoudig!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag in een vakantiewoning investeren om deze vervolgens te verhuren? Je kunt de BNBverhuurcursus kopen door simpelweg een berichtje te sturen naar Nikki en Priscilla. Daarmee krijg je een persoonlijk strategiegesprek met één van hen, om te bepalen hoe jij het beste kunt starten. Je leert dus echt rechtstreeks van de experts, waardoor je sneller rendement behaalt! Op de website vind je de contactgegevens die je hiervoor kunt gebruiken.

Eerst een gratis Masterclass volgen?

Wil je eerst even kennismaken met de BNBverhuurcursus? Meld je dan aan voor de gratis masterclass van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma. Hierin ontdek je meer over het aankopen van een vakantiewoning en je ontdekt hoe je €25.000 per jaar kunt verdienen met slechts 1 vakantiewoning! Ook zal je zien dat je uiteindelijk aankopen kunt doen zonder emotie, omdat je de juiste kennis en ervaring aangereikt krijgt. Aanmelden voor de gratis masterclass doe je hier!

En download het gratis e-book!

Nog meer gratis informatie vind je in het e-book van Nikki en Priscilla. Hierin lees je o.a. welke strategieën leiden tot financiële vrijheid. In 6 simpele stappen komen de basisbeginselen van BNB verhuur aan bod en kun je ontdekken hoe Nikki en Priscilla dit avontuur zelf zijn gestart. Van hun 1e tot 20e vakantiewoning; je leest het allemaal in dit e-book. Downloaden kan helemaal gratis, dus pak die kans!

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Kickstart Training Vakantiewoningen

Ben je er nog niet zeker van of recreatief huren iets voor jou is? Met de Kickstart Training Vakantiewoningen kom je daar snel genoeg achter! Deze instaptraining bestaat uit 8 modules, waarin je mee op reis wordt genomen naar de geschikte vakantiewoning voor jou. Dankzij deze basis weet je precies wat nodig is om een vakantiewoning te kopen en te verhuren én voel je of het echt bij je past. Deze training is onderdeel van de BNBverhuurcursus. 

Je kunt de Kickstart Training Vakantiewoningen tijdelijk extra voordelig kopen voor slechts €129. Het is overigens de ideale opstap voor de complete Airbnb cursus, als je besluit dat je er daarna echt voor wilt gaan!

Twijfels? Bereken gratis jouw rendement!

Dankzij de rendement tool van BNBverhuurcursus kun jij berekenen hoeveel cashflow en rendement jouw verhuurproject oplevert. Zo ontdek je het rendement op je eigen vermogen en krijg je direct inzicht in wat je kosten zullen zijn. Je kunt de rendement tool gratis downloaden via de website.

Bovendien bieden Nikki en Priscilla 100% tevredenheidsgarantie! Wil je dus graag de BNBverhuurcursus bestellen, maar heb je nog wat twijfels? Probeer het dan 14 dagen en ontdek in de praktijk of de cursus iets voor jou is. Is dat niet het geval? Maak daar dan binnen die periode melding van om je aankoopbedrag weer terug te krijgen. Zo eenvoudig is het!


Klik hier voor de beste deal

Meer interessante blogs!

Als je online geld verdienen interessant vindt, dan is er nog veel meer om over te lezen. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan laagdrempelig beginnen met vastgoedinvesteren in garageboxen of op een andere manier met weinig geld investeren in vastgoed? Je leert hierover in de beste vastgoed cursus, want ik heb er een selectie van gemaakt. Ook interessant: de Vastgoed Community en het bekende Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg. 

Andere opties zijn in vastgoed investeren met crowdfunding of juist zoeken naar off market deals in vastgoed. Zo ben je de concurrentie steeds een stapje voor. Hierbij zijn kennis over property sourcing en investeren in Brits vastgoed ook heel nuttig. Lees ook mijn blogs over Cashflow Box en IBA coaching. Ik weet haast zeker dat je die ook interessant zal vinden!

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Meest gestelde vragen over de BNBverhuurcursus

Heb je nog vragen over de BNBverhuurcursus? Wil je bijvoorbeeld weten wat je precies leert en of er een BNBverhuurcursus kortingscode beschikbaar is? Lees dan de meest gestelde vragen hieronder even door.

Wat leer je bij de BNBverhuurcursus?

Bij de BNBverhuurcursus leer je heel veel. In feite alles wat je moet weten als je wilt investeren in een vakantiewoning, om deze daarna succesvol en winstgevend te verhuren. Het is een videocursus waarin alle stappen van A tot Z behandeld worden. Bovendien krijg je er persoonlijke coaching gesprekken bij én ontvang je toegang tot de community met gelijkgestemden. Zo kun je altijd en overal leren van elkaar en met elkaar, terwijl je je volledig inzet om jouw vakantiewoning winstgevend te maken en een (extra) passief inkomen te creëren! (1)

Is BNBverhuurcursus betrouwbaar?

Ja, BNBverhuurcursus is een betrouwbare cursus. De ontwikkelaars Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma, zetten zich volledig in om zoveel mogelijk serieuze cursisten vooruit te helpen. Zij hebben het hun missie gemaakt om mensen uit te leggen hoe investeren in vakantiewoningen werkt én hoe je dat op een winstgevende manier doet. Omdat je 100% tevredenheidsgarantie hebt, kun je de cursus 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Blijkt het toch niets voor je te zijn? Neem dan contact op met Nikki en Priscilla en je krijgt je volledige aankoopbedrag weer teruggestort. Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat je een investering doet waar je volledig achter staat.

Kan ik BNBverhuurcursus korting krijgen?

Als je BNBverhuurcursus korting wilt krijgen, dan heb je hiervoor een BNBverhuurcursus kortingscode nodig. Op dit moment heb ik er geen kunnen ontdekken, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er in de toekomst geen BNBverhuurcursus aanbieding zal zijn. Op de Kickstart Training Vakantiewoningen geldt momenteel wel een korting van bijna €400! Daardoor betaal je momenteel niet de oorspronkelijke prijs van €497 voor deze kickstart training, maar slechts €129. Dat is nog eens een mooi bedrag om in te stappen en te ontdekken of investeren in vakantiewoningen écht zo goed bij je past als dat je hoopt!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on BNBverhuurcursus Review (2023) | Investeren in Vakantie!

Laat een reactie achter