In dit artikel

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

BNBverhuurcursus Review | Investeren in Vakantie!

In dit artikel

“Vind jouw ultieme vakantiewoning en verdien €25.000 per jaar” is wat de website van BNBverhuurcursus schreeuwt wanneer je hem bezoekt. Kan dat echt zo gemakkelijk? En is deze online community betrouwbaar en de moeite waard? Ik vond het hoog tijd voor een uitgebreide BNBverhuurcursus review. Na afloop weet jij of bestellen een goed idee is of juist niet. Lees je mee?

Kort samengevat:

BNBverhuurcursus is mijn beste BNB verhuur cursus van 2024 en ik vertel je graag waarom!
✅ Veel praktische tips en uitleg over veelgemaakte fouten (met exclusieve casestudies);
✅ Je krijgt toegang tot een leerzame, online community;
❌ Nikki en Priscilla zijn maar met zijn tweeën, dus er is beperkt plek voor deelnemers.

Herken jij jezelf hierin?

Ik ben even benieuwd of jij jezelf herkent in één of meerdere punten hieronder.

✅ Je wilt je graag inzetten voor een nieuw, winstgevend project;

✅ Je verlangt naar meer financiële vrijheid of zelfs financieel onafhankelijk zijn;

✅ Je wilt overal ter wereld kunnen verblijven, terwijl er passief geld binnenkomt;

✅ Je wilt eventueel gedag zeggen tegen je 9 tot 5 baan;

✅ Je geld voor jou laten werken, in plaats van dat jij werkt voor je geld;

✅ Je hebt interesse in recreatief verhuren, maar je weet niet waar te beginnen;

✅ Je wilt wel een BNB verhuren, maar weet niet wat de regels en vereisten op dat gebied zijn;

✅ Je hebt een reguliere hypotheek, maar wilt ook recreatie woningen aanschaffen om te verhuren;

✅ Je wilt de veel gemaakte fouten vermijden en goede, praktische informatie krijgen;

✅ Je ziet door het aanbod van online cursussen niet meer welke echt van kwaliteit zijn;

✅ Je wilt een wereldwijd toepasbaar verdienmodel gebruiken, zodat er geen grenzen zijn aan het uitbreiden;

✅ Je bent bereid om een BNB verhuur cursus te volgen met exclusieve bonussen die je alles leert op dit gebied.

Is dit (deels) herkenbaar voor jou?

Dan ben jij de ideale cursist voor deze Airbnb cursus! Hij gaat je namelijk echt helpen om dingen te veranderen in je leven, zodat je er meer van kunt genieten.


Bekijk meer cursus informatie

Wat is BNB verhuur?

Onder BNB verhuur verstaan we het verhuren van een vakantiewoning, zoals op AirBNB bijvoorbeeld gebeurt. Maar je kunt ook directe boekingen aannemen; dus wees creatief en ontdek wat er hierin allemaal mogelijk is!

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Het idee is dat je een woning koopt voor een goede prijs. Deze kun je vervolgens inrichten tot vakantiewoning en daarna verhuren aan wie er wil verblijven. Daar verdien je dan geld mee. Het fijne aan een vakantiewoning is dat je hem kunt verhuren in de periodes dat er veel vraag naar is. In het hoogseizoen, bijvoorbeeld. En komen er minder boekingen binnen? Dan heb je altijd een fijn vakantieadresje om zelf naartoe te gaan als je er even tussenuit wilt met je partner en/of kinderen. Of gewoon lekker alleen!

Natuurlijk moeten de opbrengsten wel opwegen tegen de kosten. Of een vakantiewoning verhuren rendabel is, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de prijs die je moet betalen voor de aankoop, hoe gewild de locatie is, hoe de staat van het vakantiehuis is (of dat je veel moet verbouwen en renoveren) en hoeveel je ervoor kunt vragen per huurperiode.

Moet je nog veel verbouwen voordat de woning in de verhuur kan? Neem dan een kostenschatting mee in je overweging. Of is alles in orde en kan je door de unieke of populaire vakantielocatie een hogere huurprijs vragen, waardoor de hoge aankoopprijs gecompenseerd wordt? Als mensen bereid zijn om ervoor te betalen, kan een vakantiewoning verhuren heel rendabel zijn. Breng wel goed voor jezelf in kaart wat je kosten en opbrengsten zijn en wees je heel bewust van de mogelijke risico’s die je loopt. Marktonderzoek is daarbij heel belangrijk, maar een goede voorlichting door experts ook!

Over de BNB Verhuurcursus

Natuurlijk hoef je dit niet allemaal op eigen houtje uit te zoeken. Je kunt namelijk de BNB Verhuur Cursus volgen om hier wegwijs in te raken. Zie het als een Airbnb cursus, waarin je leert hoe je verstandig investeert in één of meerdere vakantiewoning(en) en deze vervolgens klaarmaakt voor recreatieve verhuur. Voor deze BNBverhuurcursus review heb ik veel onderzoek gedaan naar deze cursus. En ik kan je vertellen: het is een pareltje in het cursusaanbod!

BNBverhuurcursus Review (2024) | Investeren in Vakantie!

De BNBverhuurcursus is namelijk een videocursus met praktische voorbeelden. Je leert echt van A tot Z hoe het kopen en verhuren van een vakantiewoning in zijn werk gaat en waar je allemaal rekening mee moet houden. Dankzij de documenten, contracten en pdf’s die je aangereikt krijgt, ben je vrijwel direct klaar om te starten! 

Ook krijg je uitleg over hoe je een tweede woning of vakantiewoning het beste kunt financieren en in de BNBverhuur-community kun je sparren met gelijkgestemden. In de persoonlijke coaching sessies kun je al je vragen stellen aan experts en er is nog veel meer. Bovendien krijg je toegang tot succesvolle formules die de experts zelf toepassen en die jou zullen helpen om snel resultaat te behalen!


Bekijk meer cursus informatie

Wie zijn Priscilla en Nikki?

De BNB Verhuur Cursus is opgezet door Nikki en Priscilla. Nikki Koppendraaijer en Priscilla Jansma zijn een liefdeskoppel. Zij hebben veel geleerd over recreatie woningen verhuren en alles wat erbij komt kijken, omdat zij zelf ook de wens hadden om vrijer te leven. Als je door de juiste mensen opgeleid wordt, kun je echt veel bereiken’, zijn zij van mening. Inmiddels hebben de twee samen meer dan 1 miljoen euro aan vastgoed, waardoor zij semi-passief geld verdienen en hun bedrijf blijft groeien. Nu willen zij andere mensen ook helpen om geld te verdienen en tijd te besparen om snel financieel onafhankelijk te worden. Vandaar de BNB Verhuur Cursus, dus!

BNBverhuurcursus ervaringen en reviews 

Ik breng ook graag altijd de BNBverhuurcursus ervaringen in beeld. Cursisten kunnen inhoudelijk namelijk veel interessante informatie geven in hun BNBverhuurcursus review. Van de 104 Google reviews over deze Airbnb cursus is er maar 1 negatief. De rest is allemaal positief, dus dat belooft heel wat!

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Chantal schrijft bijvoorbeeld: “Ik vind het een hele leuke en waardevolle cursus! Alles wat je moet weten komt aan bod en de motiverende modules geven ook informatie over mindset, rendement, marktonderzoek, contracten, enzovoort. Aan alles is gedacht! De community is ook fijn want daar kan je vragen stellen aan Nikki en Priscilla, maar ook aan andere leden. Zo kun je zelfs samenwerken met anderen. Echt een aanrader wanneer je in deze branche wilt starten!”

“Ik heb de BNBverhuurcursus gevolgd en zowel de cursus als Nikki en Priscilla zelf zijn heel duidelijk”, vertelt Daimy. “Mijn vragen worden heel snel beantwoord, alles is heel persoonlijk en de community is fijn om met andere cursisten te sparren. Echt heel waardevol en het is een geheel pakket, dus geen halve informatie ofzo. Echt een aanrader!”

Jeroen schrijft: “Ik kan dit alleen maar toejuichen als je de regie in handen wilt nemen om zelf iets te starten! Dit kan naast je baan maar ook als volledig passief inkomen. Ga hier zeker mee aan de slag als je daar interesse in hebt. Priscilla en Nikki zijn super enthousiast en hebben oprecht interesse. Ze geven je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met BNBverhuur, dus als je het mij vraagt is het een hele goede investering. Ook in jezelf!”

Mijn ervaring met de BNB Verhuur Cursus

Natuurlijk heb ik de BNB Verhuur Cursus zelf ook getest. Ik kan immers pas een eerlijke review over deze cursus delen, als ik er zelf ervaring mee heb. Daarom heb ik de cursus aangeschaft en ben ik aan de slag gegaan met de verschillende modules. De volledige cursus heb ik nog niet af, maar ik ben al ver en ik heb al veel geleerd in de online leeromgeving.

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Vooral de live coaching calls (online coaching sessies) vind ik interessant en alle extra content die te vinden is op het YouTube kanaal van de BNB Verhuur Cursus. De vastgoed community draagt enorm bij aan persoonlijke ontwikkeling voor alle deelnemers, omdat je er niet alleen vragen kunt stellen maar ook enorm veel van elkaar kunt leren. Als je van deze cursus hoort, dan besef je niet direct hoeveel waarde erin verborgen zit en welke extra modules je er als bonus allemaal bij krijgt. Daar was ik aangenaam verrast over!

In elke module leer je bovendien op een logisch opgebouwde manier, stap voor stap, over BNB verhuur. Daardoor kun je er gemakkelijk inrollen, ook als je nog helemaal geen kennis over en ervaring met een eigen vakantiewoning verhuren hebt. Het is het absoluut waard om in deze cursus te investeren, als je het mij vraagt. De extra inkomsten die het je oplevert als je uiteindelijk kan gaan verhuren, zijn heel interessant. Ik verwacht zelf ook binnen no time inkomsten binnen te halen als ik de cursus helemaal afgerond heb. Mijn eerste vakantiewoning heb ik namelijk al op het oog! Toch wil ik het helemaal op mijn eigen tempo doorlopen en in eerste instantie alle kennis opdoen die nodig is (van contracten tekenen tot huisregels informatie bepalen en een passende prijsafspraak maken met huurders).


Bekijk meer cursus informatie

Aan de slag met de BNBverhuurcursus? Tijdelijk met bonussen!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag in een vakantiewoning investeren om deze vervolgens te verhuren? Je kunt de BNBverhuurcursus kopen door simpelweg een berichtje te sturen naar Nikki en Priscilla. Daarmee krijg je een persoonlijk strategiegesprek met één van hen, om te bepalen hoe jij het beste kunt starten. Je leert dus echt rechtstreeks van de experts en de online community, waardoor je sneller rendement behaalt! Op de website vind je de contactgegevens die je hiervoor kunt gebruiken.

BNBverhuurcursus Review (2024) | Investeren in Vakantie!

Tijdelijke bonussen

Als je start met de BNB Verhuurcursus, krijg je daar tijdelijk een aantal interessante bonussen bij:

  • E-mail templates in verschillende talen
  • Expats module 
  • ‘Short stay’ business module
  • Corona strijdplan
  • Exclusieve casestudies vastgoed
  • ‘Hoe leef ik hypotheek & huurvrij?’ module
  • ‘Kan en mag ik verhuren in mijn dorp of stad?’ module


Bekijk meer cursus informatie

Voor- en nadelen van een BNBverhuurcursus (moeite waard?)

Laten we de voor- en nadelen van de BNBverhuurcursus nog even op een rijtje zetten, zodat jij er een goed beeld van krijgt. Zo zie je dat de modules, bonussen én alle kennis die je op doet, je geld waard zijn.

Voordelen BNBverhuurcursus

✅ De cursus is inhoudelijk heel duidelijk (geen moeilijke taal of vakjargon);

✅ Je hebt geen bepaald kennisniveau nodig: als beginner kun je ook instappen;

✅ Je kunt veel sneller financieel onafhankelijk worden door deze cursus;

✅ Je bespaart tijd en geld door te investeren in de BNBverhuurcursus;

✅ Er is 14 jaar aan ervaring in de cursus verwerkt;

✅ De gemiddelde BNBverhuurcursus review is heel positief;

✅ Daarnaast krijg je bonus modules om nog meer uit je financieringen vastgoed te halen.

Nadelen BNBverhuurcursus

❌ Als je niet bereid bent om ervoor te gaan, zal je waarschijnlijk geen grote doelen behalen;

❌ Er zijn maar 2 personen door wie de cursus behandeld wordt (Nikki en Priscilla), dus er is beperkt plek!

Maak eerst kennis met Nikki en Priscilla

Wil jij eerst even kennismaken met de oprichters van deze BNB verhuur cursus? Dan kun je met onderstaand gratis aanbod een voorproefje krijgen. Er is een gratis masterclass om te volgen, maar je kunt ook een gratis e-book downloaden over strategieën voor financiële vrijheid. Doe er je voordeel mee!

Gratis masterclass volgen

Wil je eerst even kennismaken met de BNBverhuurcursus? Meld je dan aan voor de gratis masterclass van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma. Hierin ontdek je meer over het aankopen van een vakantiewoning en je ontdekt hoe je €25.000 per jaar kunt verdienen met slechts 1 vakantiewoning! Ook zal je zien dat je uiteindelijk aankopen kunt doen zonder emotie, omdat je de juiste kennis en ervaring aangereikt krijgt. Aanmelden voor de gratis masterclass doe je hier!

Download het gratis e-book

Nog meer gratis informatie vind je in het e-book van Nikki en Priscilla. Hierin lees je o.a. welke strategieën leiden tot financiële vrijheid. In 6 simpele stappen komen de basisbeginselen van BNB verhuur aan bod en kun je ontdekken hoe Nikki en Priscilla dit avontuur zelf zijn gestart. Van hun 1e tot 20e vakantiewoning; je leest het allemaal in dit e-book. Downloaden kan helemaal gratis, dus pak die kans!

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Kickstart Training Vakantiewoningen

Ben je er nog niet zeker van of recreatief huren iets voor jou is? Met de Kickstart Training Vakantiewoningen kom je daar snel genoeg achter! Deze instaptraining bestaat uit 8 modules, waarin je mee op reis wordt genomen naar de geschikte vakantiewoning voor jou. Dankzij deze basis weet je precies wat nodig is om een vakantiewoning te kopen en te verhuren én voel je of het echt bij je past. Deze training is onderdeel van de BNBverhuurcursus. 

Je kunt de Kickstart Training Vakantiewoningen tijdelijk extra voordelig kopen voor slechts €129. Het is overigens de ideale opstap voor de complete Airbnb cursus, als je besluit dat je er daarna echt voor wilt gaan!

Twijfels? Bereken gratis jouw rendement!

Dankzij de rendement tool van BNBverhuurcursus kun jij berekenen hoeveel cashflow en rendement jouw verhuurproject oplevert. Zo ontdek je het rendement op je eigen vermogen en krijg je direct inzicht in wat je kosten zullen zijn. Je kunt de rendement tool gratis downloaden via de website.

Bovendien bieden Nikki en Priscilla 100% tevredenheidsgarantie! Wil je dus graag de BNBverhuurcursus bestellen, maar heb je nog wat twijfels? Probeer het dan 14 dagen en ontdek in de praktijk of de cursus iets voor jou is. Is dat niet het geval? Maak daar dan binnen die periode melding van om je aankoopbedrag weer terug te krijgen. Zo eenvoudig is het!

Meer interessante blogs!

Als je online geld verdienen interessant vindt, dan is er nog veel meer om over te lezen. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan laagdrempelig beginnen met vastgoedinvesteren in garageboxen of op een andere manier met weinig geld investeren in vastgoed? Je leert hierover in de beste vastgoed cursus, want ik heb er een selectie van gemaakt. Ook interessant: de Vastgoed Community en het bekende Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg. 

Andere opties zijn in vastgoed investeren met crowdfunding of juist zoeken naar off market deals in vastgoed. Zo ben je de concurrentie steeds een stapje voor. Hierbij zijn kennis over property sourcing en investeren in Brits vastgoed ook heel nuttig. Lees ook mijn blogs over Cashflow Box en IBA coaching. Ik weet haast zeker dat je die ook interessant zal vinden!

BNBverhuurcursus Review Investeren in Vakantiewoningen!

Meest gestelde vragen over de BNBverhuurcursus

Heb je nog vragen over de BNBverhuurcursus? Wil je bijvoorbeeld weten wat je precies leert en of er een BNBverhuurcursus kortingscode beschikbaar is? Lees dan de meest gestelde vragen hieronder even door.

Wat is de BNBverhuurcursus?

De BNBverhuurcursus is een online cursus om alles te leren wat je moet weten als je wilt investeren in een vakantiewoning. Ook ontdek je hoe je deze daarna succesvol en winstgevend kunt verhuren. Het is een videocursus waarin alle stappen van A tot Z behandeld worden. Bovendien krijg je er persoonlijke coaching gesprekken bij én ontvang je toegang tot de community met gelijkgestemden. Zo kun je altijd en overal leren van elkaar en met elkaar, terwijl je je volledig inzet om jouw vakantiewoning winstgevend te maken en een (extra) passief inkomen te creëren!

Is BNBverhuurcursus betrouwbaar?

Ja, BNBverhuurcursus is een betrouwbare cursus. De ontwikkelaars Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma, zetten zich volledig in om zoveel mogelijk serieuze cursisten vooruit te helpen. Zij hebben het hun missie gemaakt om mensen uit te leggen hoe investeren in vakantiewoningen werkt én hoe je dat op een winstgevende manier doet. Omdat je 100% tevredenheidsgarantie hebt, kun je de cursus 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Blijkt het toch niets voor je te zijn? Neem dan contact op met Nikki en Priscilla en je krijgt je volledige aankoopbedrag weer teruggestort. Zo loop je geen enkel risico en weet je zeker dat je een investering doet waar je volledig achter staat.

Kan ik BNBverhuurcursus korting krijgen?

Als je BNBverhuurcursus korting wilt krijgen, dan heb je hiervoor een BNBverhuurcursus kortingscode nodig. Op dit moment heb ik er geen kunnen ontdekken, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er in de toekomst geen BNBverhuurcursus aanbieding zal zijn. Op de Kickstart Training Vakantiewoningen geldt momenteel wel een korting van bijna €400! Daardoor betaal je momenteel niet de oorspronkelijke prijs van €497 voor deze kickstart training, maar slechts €129. Dat is nog eens een mooi bedrag om in te stappen en te ontdekken of investeren in vakantiewoningen écht zo goed bij je past als dat je hoopt!

Is de BNB Verhuur Cursus de moeite waard?

Ja, de BNB Verhuur Cursus is zeker de moeite waard. Je leert namelijk binnen no time alles wat je moet weten over het verhuren van vakantiewoningen. Van een vastgoedproject aanschaffen tot een reservering inchecken wanneer je huurders hebt gevonden. Elke module bestaat uit een logisch opgebouwd geheel en je zal gedurende de cursus zien dat overal aan gedacht is. Omdat het een videocursus is, kun je elke module sneller doorlopen. Je krijgt dus geen eindeloze lappen tekst voorgeschoteld. De lessen zijn daardoor interessant en blijven goed hangen.

» Referenties


Hudson-Wilson, S., Gordon, J. N., Fabozzi, F. J., Anson, M. J. P., & Giliberto, S. M. (n.d.). Why Real Estate? Retrieved from https://www.tias.edu/docs/default-source/Kennisartikelen/why-real-estate.pdf

» Referenties

Conclusie beste BNBverhuurcursus product 2024


Bekijk meer cursus informatie

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on BNBverhuurcursus Review | Investeren in Vakantie!

Laat een reactie achter