In dit artikel

Blog Secrets | Review (2021) + 85% Korting | Geld verdienen met je Blog?

Blog Secrets | Review + Korting | Passief Inkomen?

In dit artikel

Je bent het zat om op de gebruikelijke manieren aan je geld te komen en je wilt het roer volledig omgooien. Een blog schrijven is iets waar je over na begint te denken. Misschien heb je wel een hobby waar je over wilt schrijven, zoals reizen, sport of net zoals ik: persoonlijke ontwikkeling.

Een blog schrijven klinkt als een leuke bezigheid. En als je er ook geld mee kan verdienen… dan klinkt het als een ideale combinatie!

Geld verdienen met blogs is echter nog niet zo makkelijk als het lijkt. Gelukkig bestaat er voor ieder probleem een oplossing. Zo ook voor dit probleem. Dankzij Blog Secrets kom je achter alle geheimen omtrent het bloggen en kan je jouw blogwebsite laten excelleren!

Een blog maken is namelijk heel leuk, maar je moet er wel de juiste blog tips voor kennen! Lees snel verder en ontdek alles wat je moet weten over Blog Secrets.


Klik hier voor korting!

Over de Blog Secret cursus

Toen Robbert besloot om te beginnen met bloggen had hij eigenlijk geen flauw idee waar hij mee bezig was. Door dingen te proberen en fouten te maken is hij uiteindelijk uitgekomen waar hij nu is. Robbert wil de kennis en de ervaring die hij heeft opgedaan graag delen. Het belangrijkste is dat je dankzij Robbert straks ook op een passieve manier je geld kan verdienen met bloggen. Door de cursus Blog Secrets te volgen hoef je niet de weg af te leggen die hij heeft afgelegd en kan je meteen een succesvolle blog beginnen.

Blog Secrets Review (2021) + 85% Korting Geld verdienen met je Blog.

Net als ieder ander kan ook jij geld verdienen met blogs. Een blog schrijven en er geld mee verdienen klinkt moeilijk, maar dat valt eigenlijk reuze mee. Het is niet nodig om enige schrijfervaring te hebben van het schrijven van een goede blog. Het hebben van technische kennis is ook niet nodig. Je hoeft alleen maar actie te ondernemen en dan kun je geld verdienen: blog WordPress. Zonder enige ervaring wat betreft schrijven, ondernemen of technische kennis kan ook jij een succesvolle blog beginnen. Je kunt een blog beginnen gratis doen, dus je hoeft niet eens geld te investeren. Geld verdienen met bloggen is dus óók voor jou mogelijk en het kan je leven een stuk aangenamer maken. Bovendien is geld verdienen met blog schrijven heel leuk om te doen!

Dit is de Blog Secrets inhoud

Als je je aanmeldt voor Blog Secrets krijg je meteen toegang tot de online leeromgeving. De cursus bestaat uit 24 actiegerichte video’s met tal van blog tips. Deze video’s bevatten allemaal duidelijke en to-the-point informatie. Dit gaat jou later enorm helpen als je bezig gaat met het schrijven van je blog. In de video’s krijg je ook handige tips aangeboden. Deze tips kan je meteen in de praktijk gaan toepassen en zo je blog verbeteren.

Naast deze video’s is er nog veel meer. Er zit namelijk ook een interactieve functie in het programma verwerkt die jou zal helpen bij je blog business. Dankzij deze functie is het voor jou mogelijk om je vragen te stellen. Hierdoor krijg je bij iedere les de mogelijkheid om je vragen te stellen en zal je antwoord krijgen van Robbert of van één van je medecursisten. Na het volgen van de lessen weet je precies wat er nodig is om jouw eigen succesvolle blog op te zetten. Met je blog kan je op een passieve manier je geld verdienen en kan je meer vrijheid voor jezelf creëren. Een blog starten is nog nooit zo leuk en interessant geweest! 

Alle kennis die Robbert heeft zal hij met je delen in deze video’s, zodat ook jij net zo succesvol kan worden met het schrijven van blogs.

Blog Secrets Review (2021) + 85% Korting Geld verdienen met je Blog!

Wat je gaat bereiken door Blog Secrets

Blog Secrets gaat je veel opleveren. Voor jou en je blog is deze cursus erg waardevol. Geld verdienen met blogs heeft voor jou ineens een heel andere betekenis. In de onderstaande lijst staat alles over blog maken tips voor je op een rijtje, zodat goed duidelijk is wat je nou precies gaat bereiken met blogs schrijven dankzij de cursus van Blog Secrets.

Inspiratie

Bij de cursus kijk je mee over de schouder van Robbert. Hij zal je voorbeelden laten zien van allerlei indrukwekkende dingen die hij heeft weten te bereiken met zijn blogs. Robbert geeft je waardevolle informatie, waardoor je geïnspireerd zult raken om je eigen dromen na te jagen. Het is absoluut geen onzin die je hier te horen gaat krijgen.

Focus en Motivatie

Je krijgt bij Blog Secrets het ultieme stappenplan waarmee jij aan de slag kan gaan met het schrijven van je eigen blog. Toch is het behouden van de juiste focus en motivatie niet altijd even gemakkelijk. Het kan ook best zijn dat jij je focus en motivatie af en toe verliest. Dankzij Blog Secrets zal dit niet meer gebeuren. Je krijgt allerlei handige tips en toegang tot de exclusie community, die eerder in deze Blog Secrets review al is benoemd. Doordat deze community vol zit met mensen die hetzelfde willen bereiken en omdat de tips erg handig zijn, zal jij altijd gefocust en gemotiveerd zijn.

Duidelijkheid

De cursus van Blog Secrets is erg duidelijk. Het verhaal van Robbert  is erg to-the-point en hij houdt het bovendien makkelijk voor je. Zo heb je geen last van onnodige moeilijkheden tijdens het volgen van de cursus. Dankzij de duidelijke en toegankelijke info die je tijdens de cursus krijgt, is het ook mogelijk om deze direct toe te passen en stappen te zetten met je eigen blog. De duidelijkheid die deze cursus je biedt is dus erg handig.

Zeeën aan traffic

Het krijgen van bezoekers is niet heel moeilijk en het is ook absoluut niet nodig om geld neer te leggen om zo aan je bezoekers te komen. Robbert heeft dit ook nooit gedaan en heeft toch veel bezoekers op zijn website. Door bepaalde technieken toe te passen kom je hoger te staan op Google. Dit leidt vrijwel automatisch tot meer lezers voor je blog.

Al deze technieken worden door Robbert met je gedeeld tijdens het volgen van de Blog Secrets Cursus. Hierdoor gaat het voor jou ook mogelijk worden om veel lezers te trekken. Het gaat hier niet om een paar honderd lezers, maar om maar liefst tienduizenden lezers en mogelijkerwijs zelfs wel meer dan dat!

Bekendheid

Tijdens de cursus van Blog Secrets krijg je te zien hoe je één van de grote spelers in de markt kan worden en hoe je ervoor kan zorgen dat grote partijen bij jou komen om een samenwerking aan te gaan. Je blog is hierdoor vrij snel bekend bij een groot publiek. Dit kan je alleen maar verder helpen in je verdere carrière als schrijver van blogs.

Inkomsten die blijven komen

Het krijgen van lezers voor je eigen blog is één ding. Deze lezers als het ware omzetten van lezers tot klanten is het tweede ding. Dus hoe geld verdienen met een blog? Robbert laat je het op een duidelijke manier zien en zal je alles vertellen over de methodes die hij toepast om dit te verwezenlijken. Hierbij gaat het onder andere om zijn succesvolle aanpak op het gebied van affiliate marketing. Hierbij prijs je producten aan en verdien je geld met advertenties. Een ander voorbeeld dat hij je zal geven is hoe een partij hem per maand €1.100 betaalde. Het kostte hem slechts een paar minuten om deze dienst uit te voeren en daarna heeft hij er niets meer voor hoeven doen. Dit is precies wat passief inkomen inhoudt.

Vrijheid

De blog die je hebt zal uiteindelijk voor je gaan werken. De vele bezoekers op je website zullen zorgen voor een flink passief inkomen. Dankzij deze grote hoeveelheid aan passief inkomen kan je genieten van veel vrijheid waar tegenwoordig iedereen naar verlangt.

De-gouden-formule Blog Secrets Review (2021) + 85% Korting Geld verdienen met je Blog.

Gratis: De Gouden Formule

Liever iets laagdrempeliger beginnen met het schrijven van de beste blogs? Download dan gratis De Gouden Formule van Blog Secrets. Tijdelijk helemaal gratis! De Gouden Formule is gebaseerd op 7 jaar lang ervaring en vergaren van kennis. En dat kan binnen 10 seconden in jouw mailbox belanden. Je ontvangt iedere dag een waardevolle email met tips om geld te verdienen met bloggen.


Klik hier voor de gratis Blog Secrets!

Wie is Robbert van backpackblog?

Blog Secrets wordt verzorgd door Robbert. Hij is in 2014 begonnen met ondernemen en is sinds 2015 bezig met zijn website backpackblog.nl. Het oprichten van zijn blog heeft zijn leven vanaf daar drastisch veranderd en nu is zijn blog één van de bekendste reisblogs van Nederland. Hij wist het altijd al: Werken op een kantoor was niets voor hem. Na het tragische overlijden van zijn zus besloot hij om het roer om te gooien. Hij besloot voor zichzelf te gaan beginnen om zo meer vrijheid te kunnen creëren. Robbert schreef zich in voor een cursus online marketing en daarna was het plaatje voor hem compleet. Hij wilde een blogger worden. Geen blogger die het voor de lol doet, maar eentje die zijn inkomen zou verdienen met het schrijven van blogs. Zo is Robbert Backpackblog ontstaan!

Zelf noemt Robbert het de beste beslissing van zijn leven. Door deze keuze kan hij op een passieve manier zijn inkomsten verdienen en dat heeft gezorgd dat hij van meer vrijheden kan genieten dan voorheen. Het leven van Robbert bestaat nu met name uit reizen en het schrijven van blogs. Het mooiste van dit alles is dat hij er tegelijkertijd zijn geld mee kan verdienen.

Blog Secrets programma Review (2021) + 85% Korting Geld verdienen met je Blog.

Aan de slag met Blog Secrets

Een eigen blog schrijven en je geld ermee kunnen verdienen. Je had misschien niet eens verwacht dat het mogelijk was. Laat staan dat je dacht dat je er deze hoeveelheden mee kon verdienen. Toch is het wel degelijk mogelijk. Hiervoor heb je dan wel enige kennis nodig. Je hoeft geen ervaring te hebben wat betreft het schrijven van blogs of andere stukken tekst, maar wel andere kennis.

Door deze kennis kan het namelijk een stuk makkelijker worden om succesvol te worden met geld te verdienen met je eigen blog. Het volgen van het programma van Blog Secrets zal ervoor zorgen dat je erg succesvol kunt worden met je schrijfkunsten. Je gaat je volledige inkomen kunnen verdienen zonder afhankelijk te zijn van een baas.

Hierdoor kan je genieten van veel vrijheden en dat is waar we allemaal naar opzoek zijn.

De prijs die je moet betalen voor het volgen van de cursus liegt er niet om, maar je moet je zeker niet laten tegenhouden door de prijs die je moet betalen voor Blog Secrets. Door de handige informatie die je krijgt kan je dit binnen een mum van tijd weer terugverdienen. Bovendien is er sprake van een flinke korting van maar liefst 85%. Hierdoor is de cursus goedkoper en is er alleen maar sprake van een goede deal.

Geld verdienen met je blog is nog nooit zo makkelijk geweest na het volgen van de cursus van Blog Secrets. Twijfel geen moment en schrijf je in voor een leven vol met vrijheden en kunt genieten van eventjes ‘niks doen’ en dat, terwijl er geld binnenstroomt. Misschien ga je wel reizen? Of meer tijd spenderen aan je kinderen? Met Blog Secrets kan het in ieder geval! Blog Secrets komt als beste blog formule naar voren in ons overzicht met beste cursus bloggen.

blog-secrets-programma-review-2021-85-korting-geld-verdienen-met-je-blog-

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Blog-Secrets-Community Review (2021) + 85% Korting Geld verdienen met je Blog.

Meest gesteld vragen over Blog Secrets

Voor wie is Blog Secrets bedoeld?

Blog Secrets is voor iedereen bedoeld. Het maakt niet uit of je net bent begonnen met een blog schrijven of dat je er al meer ervaring mee hebt. Het doel is uiteindelijk hetzelfde, namelijk het veranderen van je blog naar een online business waar jij je geld mee kan verdienen. (1)

Waarom Blog Secrets?

Je kan je afvragen waarom je voor Blog Secrets zou moeten kiezen. Het is eigenlijk vrij simpel. Je kan ervoor kiezen om zonder een cursus te volgen, te gaan beginnen met een blog schrijven. De kans zal vrij groot zijn dat je dan de nodige fouten gaat maken tijdens het proces. Dit proces duurt vrij lang en op die manier verspil je eigenlijk zeer kostbare tijd. Het verspillen van die tijd is volledig overbodig.

Je kan ook het internet gebruiken en daar allerlei informatie verzamelen. Er is veel informatie te vinden en die gaan je ook wel iets verder helpen. Je komt dan al verder dan wanneer je zonder enig onderzoek besluit om te gaan beginnen met een blog schrijven.

Toch is dit lang niet genoeg aangezien de informatie die op internet te vinden is, vaak te algemeen is. Hierdoor schiet je eigenlijk nog niet veel op met de informatie die je er krijgt.

Gelukkig kan je dan nog altijd kiezen om de cursus van Blog Secrets te volgen. Hier krijg je informatie van Robbert die hij je kan geven dankzij veel ervaring in het vak. Je moet dan wel een investering doen, de cursus is namelijk niet gratis, maar wij zien dat als een stok achter de deur. Als je een investering hebt moeten doen in de vorm van geld, dan is de drang veel groter om er ook daadwerkelijk iets uit te gaan halen. Dat is precies de bedoeling en zo kan jij uiteindelijk geld verdienen met bloggen.

Wat zijn de Blog Secrets kosten?

Zoals je net al even kort hebt kunnen lezen is het volgen van de cursus van Blog Secrets niet gratis. Het doen van de investering is echter helemaal niet een heel groot probleem. De investering is het namelijk meer dan waard. Blog Secrets heeft een totale waarde van maar liefst €1.997.

Dit bedrag kan je afschrikken, want het is een nogal groot bedrag. Het is ook erg begrijpelijk als dit het geval is. Robbert weet dat dit bedrag je af kan schrikken, want hij zegt zelf hetzelfde gevoel te hebben. Daarom verlangt hij ook niet van je dat je deze prijs ervoor gaat betalen. Hij vindt namelijk dat de toegang tot de cursus laagdrempelig moet zijn en daar heeft hij iets op bedacht.

Je kan namelijk met maar liefst 85% korting toetreden tot de cursus. De kosten worden hiermee beperkt tot slechts €197. Je krijgt precies dezelfde cursus, maar voor veel minder geld. De informatie die je krijgt blijft hetzelfde, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je ineens minder informatie krijgt. Dit bedrag kan je snel terugverdienen, aangezien je na het volgen van dit programma erg succesvol gaat zijn met je blog.

Welke Blog Secrets bonussen krijg je erbij?

Het feest houdt nog niet op bij de video’s en de mogelijkheid om je vragen te stellen bij de lessen. Je krijgt namelijk daarbovenop ook nog eens toegang tot een handige bonus. Deze bonus is de toegang tot de exclusieve Blog Secrets Community. Het is vaak best lastig om zonder motivatie je blog gaande te houden. Deze motivatie moet je ergens vandaan halen, zodat je succesvol kan blijven. Met behulp van goede support en een leuke community kan je de motivatie behouden. Daarom krijg je dus toegang tot de exclusieve Blog Secrets Community.

Deze community biedt veel handige voordelen, zo kan je er vragen stellen en sparren met Robbert en de andere cursisten die ook in de community zitten. Je zult dankzij deze community de voor jou beste strategie ontwikkelen en op die manier het maximale resultaat kunnen halen met jouw blog.

Is er een niet goed = geld terug garantie?

Het volgen van de cursus van Blog Secrets kost aardig wat geld en je wilt dan natuurlijk ook waar voor je geld. Hoewel de kans niet erg groot is, is het toch mogelijk dat de cursus je niet helemaal bevalt. Gelukkig is er dan een uitweg voor je. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de cursus 30 dagen lang te volgen.

Als binnen deze 30 dagen blijkt dat de cursus toch niets voor jou is, dan is dit geen probleem. Je hebt namelijk gedurende die 30 dagen een garantie. Met deze garantie kan je het volledige bedrag dat je hebt betaald voor het volgen van de cursus teruggestort krijgen. Alleen met deze reden moet je al overtuigd zijn om deze cursus te willen volgen.


Klik hier voor korting!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Blog Secrets | Review + Korting | Passief Inkomen?

Laat een reactie achter