In dit artikel

Blog naar Business 2.0 | Review (2021) | Mick v. Zadelhoff

Blog naar Business 2.0 | Review | Mick van Zadelhoff

In dit artikel

Op een dag kreeg je de meest geniale ingeving van je leven. Je nam het besluit om je eigen blog te starten. Mensen vermaken met je verhalen, informatie geven over bepaalde onderwerpen of gewoon een praatje maken met de lezers van je blog.

Het schrijven van een blog is voor veel mensen een leuke bezigheid. Soms kan het ook flink opluchten om bepaalde frustraties van je af te schrijven. Het schrijven van blogs kan echter nog leuker worden.

Veel mensen zijn er namelijk niet van op de hoogte dat het mogelijk is om geld te verdienen met het maken van blogs. Door een digital nomad te worden, bijvoorbeeld! Lees maar mee.


Klik hier voor de korting!

Wat is een digital nomad?

Je denkt nu waarschijnlijk aan een klein inkomen van een paar euro in de week, maar niets is minder waar. Het hebben van een goede blog kan je inkomen bieden waarmee je in al je behoeften kan voorzien.

En dat niet alleen. Je bent daardoor ook niet meer gebonden aan tijd & plaats. Je kunt overal van de wereld en wanneer je maar wilt aan de slag met het schrijven van blogs. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en internetverbinding.

Wist je dat al veel mensen op deze manier leven? Deze mensen noem je ook wel digital nomads. Eerst even een paar uurtjes werken in Bali om vervolgens lekker op het strand te genieten van het mooie weer… wat een heerlijk en zorgeloos leven. Daar kan ik ook wel aan wennen!

Neem als voorbeeld Mick van Zadelhof. Hij is een uitstekend voorbeeld voor dit zorgeloze leven. Lees vooral verder want hij komt later in dit stuk aan bod.

Ik had het er net al even over, maar een digital nomad is iemand die de hele wereld over reist en ondertussen aan het werk blijft. Een digital nomad is niet meer verbonden aan plaats en tijd en kan daardoor werk combineren met reizen.

Met het hebben van een eigen blog kan jij deze lifestyle ook gaan volgen. Je vraagt je nu vast af hoe je daar dan voor kunt zorgen. Gelukkig is er een erg makkelijke oplossing waardoor je erachter kunt komen hoe je veel geld kunt verdienen met het maken van blogs. Bij De Moderne Nomaden zijn er meerdere trainingen en cursussen die je leren hoe je geld kan verdienen met bloggen en kan leven als een digital nomad. (1)

De Moderne Nomaden: Van Blog naar Business 2.0

Het klinkt eigenlijk zeer onwaarschijnlijk. Wie verwacht er nu dat je je geld kan verdienen met bloggen door slechts een paar uur in de week te werken? Toch is het waarschijnlijk tegen al je verwachtingen in, wel degelijk mogelijk. Er zijn al best veel Nederlanders die op deze manier hun geld verdienen. Voor jou is dit ook mogelijk. Hoe? Door een Cursus bloggen verdien geld met uw blog! Het volgen van de masterclass Van Blog naar Business 2.0 kan je een aardig zetje in de goede richting geven. Hieronder vind je meer informatie over de masterclass en leggen we je uit wat je ervan mag verwachten.

Blog naar Business 2.0 Review (2021) + €500 Korting  Mick van Zadelhoff

Voor wie is van Blog naar Business 2.0 geschikt?

In eerste instantie zul je denken dat de masterclass alleen gericht is op mensen die al een blog hebben. Zij hebben dan al ervaring met het schrijven van blogs en willen deze masterclass volgen zodat ze weten hoe ze meer kunnen verdienen met bloggen. De masterclass is ook zeer zeker geschikt voor die groep mensen. Die groep mensen is echter niet de enige groep mensen die ervoor kan kiezen om de masterclass te volgen.

Als je nog geen ervaring hebt met het schrijven van blogs kan je ook prima de masterclass volgen. Je leert zo alvast de fijne kneepjes van het vak en kan ermee voorkomen dat je aan het begin domme en kostbare fouten maakt. Op deze manier heb je eigenlijk een streepje voor op andere mensen die ook beginnen met bloggen, maar die eigenlijk nog geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Je hebt ook helemaal niet veel tijd nodig om geld te kunnen verdienen met bloggen. Verdien je geld met een blog! Ook met een druk leven kan je dus bloggen en is het een goed idee om deze masterclass te volgen Slechts een paar uur in de week is voldoende om een aardig inkomen te verdienen met bloggen. Ook met een druk leven kan je dus bloggen en is het een goed idee om deze masterclass te volgen.

Hoe zien de modulen van de masterclass eruit?

De masterclass Van Blog naar Business 2.0 is opgebouwd uit twee modulen. Deze modulen bestaan weer uit verschillende video’s. De eerste module heet ‘De Lezermagneet.’ Je kan natuurlijk niet zomaar geld verdienen met bloggen, het is wel nodig om lezers te hebben.

In de module die bestaat uit elf video’s, leer je van alles over SEO-technieken. Met deze technieken kan je tienduizenden lezers per maand krijgen, zonder dat je er geld aan hoeft uit te geven. De methode die ze uitgeleggen in de module werkt ook! Want de werking heeft zich al honderden keren bewezen.

blog-naar-business-2-0-masterclass-review-2021-500-korting-mick-van-zadelhoff

Module twee heet ‘Verdienen met bloggen’ en bestaat uit zeven video’s. Hoewel je op veel manieren kunt verdienen met bloggen gaat het in deze module over één specifieke manier. Het gaat hier namelijk over affiliate marketing. Je kan met deze methode maar liefst €3.000 per maand verdienen door een blog te schrijven. Bovendien werk je zo aan een manier om op een passieve manier je inkomen te verdienen.

De duur van de video’s zijn verschillend per onderwerp. De filmpjes bij de eerste module zijn over het algemeen korter dan de filmpjes bij de tweede module. De langste video duurt 24 minuten. Je bent dus niet langer dan een halfuur bezig met het kijken van een video. Het is dus mogelijk om even tussendoor snel een video te kijken en om vervolgens weer verder te gaan met waar je mee bezig was.

blog-naar-business-2-0-masterclass-module-2-review-2021-500-korting-mick-van-zadelhoff

Wat volgt er na de modules?

Het feest is na het volgen van de modulen nog niet voorbij. Er is namelijk nog veel meer dan dat. Het is namelijk mogelijk om een blog review aan te vragen. Een expert bekijkt dan je blog en geeft je vervolgens feedback waarmee jij je blog kunt verbeteren. Menig blog is hiermee als het ware veranderd van een goede blog naar een uitstekende blog.

De masterclass is erg uitgebreid wat betreft de informatie. Je weet echt veel na het volgen ervan. Toch kan het zo zijn dat je met een vraag zit en daar wil je natuurlijk graag een antwoord op krijgen. Je staat er gelukkig niet alleen voor en mocht je bij overige vragen bij iemand terecht willen dan kan je met je vragen ook terecht bij De Moderne Nomaden. Ze zullen je zo snel mogelijk helpen en je een antwoord geven op de door jou gestelde vraag. Het is bij sommige dingen handiger om ze in de vorm van een PDF te hebben. Je ontvangt daarom ook meerdere hand-outs. Hierbij gaat het om kant en klaar cookies, een SEO-checklist, 90 winstgevende blog niches en tot slot ook nog een uitgebreide lijst met manieren om online geld te verdienen!

Wat zijn de Van Blog naar Business 2.0 kosten?

De masterclass is niet gratis om te volgen, maar met zoveel praktische tips was dit ook niet te verwachten. Je bent normaal een bedrag van €2279 kwijt om de masterclass te kunnen volgen. Op dit moment is er een aanbieding en wordt de Masterclass van Blog naar Business Basic voor €97 aangeboden.

Je kan ook kiezen voor de Masterclass van Blog naar Business Basic+ voor €297. Je krijgt er dan een persoonlijke blog review bij en 365 dagen support.


Klik hier voor de korting!

Welke bonussen zitten er bij Van Blog naar Business 2.0?

Zoals je eerder hebt kunnen lezen bestaat de masterclass uit twee modulen en is er na het volgen van die modulen ook nog genoeg te beleven. Als je dacht dat het daarmee ophield, dan zat je er flink naast. Je krijgt namelijk ook de beschikking over twee bonussen:

Bonus #1: Maak gebruik van een WordPress blog

Tijdens de masterclass zal er veel gebruik gemaakt worden van WordPress. Als je nog niet weet hoe WordPress werkt dan heb je erg veel aan deze bonus. In deze bonus vind je namelijk een volledige handleiding over hoe WordPress werkt. Op deze manier is het ook mogelijk om met geen enkele ervaring met bloggen te starten met de masterclass en een blog business te beginnen.

Blog naar Business 2.0 Masterclass bonus 2 Review (2021) + €500 Korting  Mick van Zadelhoff

Bonus #2: Maak gebruik van nuttige schrijftips

Het is nodig om creatief te zijn als je blogs gaat schrijven. De ene keer lukt het je wat beter om een goed verhaal te schrijven dan de andere keer. Met deze schrijftips leer jij waar jij je inspiratie vandaan kunt halen en krijg je ook allerlei ideeën om nieuwe blogs te starten. Je vindt er ook allerlei blog reviews van andere deelnemers. Hier kan je dan ook nog weer ideeën opdoen. Beide bonussen bestaan uit meerdere video’s.

Blog naar Business 2.0 Masterclass bonus 1 Review (2021) + €500 Korting  Mick van Zadelhoff

Van Blog naar Business 2.0 ervaringen

Als je besluit om de masterclass Van Blog naar Business te gaan volgen, dan ben je zeker niet de eerste die deze beslissing neemt. Het kan dan op zich wel handig zijn om te weten wat eerdere deelnemers van de masterclass hebben gevonden en hoe zij dit hebben ervaren. De masterclass werd eerder altijd in een fysieke vorm gegeven. Door de uitbraak van het coronavirus is dit echter niet meer mogelijk en wordt de masterclass online gegeven.

Uit de reacties van eerdere deelnemers blijkt dit totaal geen probleem te zijn. Mick van Zadelhoff weet volgens een eerdere deelnemer ook online zijn enthousiasme goed over te brengen. De masterclass wordt erg duidelijk genoemd en men beveelt het aan om de masterclass zelf ook te gaan volgen.

We kunnen het niet anders verwoorden, alles in de masterclass wordt tot in de punten duidelijk uitgelegd en het blijft van begin tot eind boeiend om de masterclass te volgen. De mogelijkheid om een blog review te laten doen valt ook in de smaak bij eerdere deelnemers. Het blijkt een echte eyeopener te zijn. Waar je denkt dat je blog al perfect is en aan alle eisen voldoet, blijken er toch nog genoeg verbeterpunten te zijn waarmee je je blog nog verder kan perfectioneren.

 Mick van Zadelhoff Blog naar Business 2.0 Review (2021) + €500 Korting

Wie geeft de masterclass?

De masterclass wordt gegeven door Mick van Zadelhoff zelf. Want van wie kan je het beter leren dan van een echte digital nomad? Mick van Zadelhoff is iemand die als digital nomad leeft. Dit doet hij al ruim 4 jaar. Naar eigen zeggen houdt het in dat hij de wereld rondreist en zijn geld verdient met het schrijven van een blog. Mick van Zadelhoff begon eigenlijk voor de lol met het schrijven van blogs, maar ontdekte al snel dat er meer te halen viel met het schrijven van blogs. Hij verdient met name aan affiliate marketing en wil deze kennis graag met anderen delen, zodat iedereen als een digital nomad kan leven en zijn of haar geld kan verdienen met bloggen.


Klik hier voor de korting!

Moderne nomaden: Gratis Webinar Blog Groeien

Je wilt natuurlijk dat je blog veel lezers haalt. Als dat het geval is zul je het gevoel krijgen dat je goed bezig bent en dat motiveert je alleen maar om verder te gaan. Daarnaast is het hebben van veel lezers ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je geld kunt verdienen met bloggen. Zonder de lezers valt er namelijk weinig te verdienen.

Als je weinig lezers hebt dan wil je daar natuurlijk iets aan veranderen. Uiteindelijk wil je namelijk geld verdienen met bloggen en dan zijn lezers simpelweg van cruciaal belang. Daarvoor is deze handige gratis online training.

Over de inhoud van het Webinar Blog Groeien

Tijdens het webinar zul je erg veel leren. De informatie die je er krijgt is erg handig en helpt je ook verder met jouw blog. Je leert tijdens dit webinar hoe je blog tienduizenden lezers kan krijgen zonder dat je er geld in hoeft te investeren.

Het enige wat je nodig hebt is een beetje tijd en verder zul je er alleen maar aan verdienen, zonder enige uitgave van geld. Je leert welk verdienmodel bij uitstek geschikt is voor het bloggen en waarom dat is. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk, want je wilt natuurlijk wel weten hoe je het beste je geld kan verdienen met bloggen.

Je leert hoe je een fulltime passief inkomen kan krijgen met behulp van je blog. Zoals je weet gaat het uiteindelijk om het verdienen van geld en dat leer je in dit onderdeel van het webinar. Een ander handig onderwerp van het webinar heeft alles van doen met een bepaald trucje. Met dit trucje is het mogelijk om als beginnende schrijver van blogs meteen 2.000 lezers te trekken. Zo hoef je niet eerst nog een hele tijd te wachten tot je genoeg lezers hebt getrokken om geld te kunnen verdienen met bloggen.

Tot slot leer je welke technieken er gebruikt worden door de persoon die het webinar geeft om €3.000 per maand te verdienen met het schrijven van blogs. Je leest later meer over de persoon die het webinar zal verzorgen.

Blog groeien webinar training Blog naar Business 2.0 Review (2021) + €500 Korting  Mick van Zadelhoff

Hoelang duurt het webinar Blog Groeien?

Het webinar duurt absoluut niet lang. Het deelnemen aan deze webinar vraagt slechts anderhalf uur van je tijd. Dat stelt natuurlijk helemaal niets voor en achteraf zul je absoluut geen spijt hebben van het besteden van deze anderhalf uur aan het deelnemen aan het webinar.

Wie geeft het webinar Blog Groeien?

Het webinar wordt gegeven door Mick van Zadelhoff. Hij leeft als een zogenaamde digital nomad. Aan het begin van dit artikel heb je al meer kunnen lezen over wat een digital nomad is en wie Mick van Zadelhoff is. Als je het even vergeten bent, dan kan je daar dus weer een kijkje nemen.

Wat kost de online training Blog Groeien?

Naast dat het webinar erg informatief is en weinig tijd in beslag neemt is er nog een reden waarom je deel zou moeten nemen aan het webinar. Het is namelijk volledig gratis om deel te nemen aan dit webinar.

Je leest het goed. Het kost je helemaal niets om dit webinar te volgen, maar je kunt dankzij het volgen van het webinar later wel erg veel geld verdienen. Het enige wat het webinar ‘kost’ is eigenlijk de anderhalf uur die je kwijt bent aan het volgen van het webinar.

Zijn er naast het webinar Blog Groeien bonussen?

Naast het volgen van het webinar krijg je voor tijdens het wachten nog twee handige e-books om te lezen. Het eerste boek heet Online Geld Verdienen. Dit boek telt 82 pagina’s en leert je veel over online verdienmodellen.

Het tweede e-boek heet Digital Nomad. Hierin lees je over het leven van een digital nomad die terwijl hij werkt als schrijver van blogs, de hele wereld over reist. Aan het eind van het webinar is het voor acht mensen bovendien mogelijk om de masterclass, waar eerder in het artikel over geschreven is, met korting te volgen.

Blog naar Business 2.0 Review (2021) + €500 Korting  Mick van Zadelhoff Gatis ebooks

Moderne nomaden: Minicursus Verdienen met Bloggen

Het schrijven van een blog klinkt makkelijk. Toch komt er meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Om te weten te komen hoe je het beste een blog kunt schrijven kan je deze minicursus volgen.

Wat leer je in de minicursus Verdienen met Bloggen?

Bij deze minicursus leer je hoe je binnen twintig minuten jouw eigen, professionele blog online kunt zetten. Ook ga je je eerste blogpost online zetten, wat zal zorgen voor een prettig gevoel. Je gaat daarnaast aan de slag met het maken van een logo voor je blog, wat ook een belangrijk onderdeel is bij het hebben van een blog.

Tot slot leer je hoe je lezers kunt krijgen en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw blog gaat groeien.

Hoe werkt de minicursus Verdienen met Bloggen?

De minicursus doorloopt vier stappen. Aan de hand van die vier stappen zal het voor jou mogelijk zijn om een blog te maken.

Stap 1: Niche, naam en online gaan.

Hierbij krijg je te horen hoe je het juiste blogonderwerp kiest, bedenk je een naam voor jouw eigen blog en zal je blog online gaan onder een door jou gekozen domeinnaam.

Stap 2: Logo time.

Je leert hier hoe je een eigen logo kunt maken en hoe je deze op je blog kan plaatsen. Dit is van belang om als blog herkenbaar te zijn.

Stap 3: Jouw eigen publicatie.

De naam van deze stap spreekt eigenlijk al voor zich en hoeft ook eigenlijk niet verder uitgelegd te worden. Bij deze stap leer je hoe je je allereerste eigen geschreven blog kunt plaatsen.

Stap 4: Eerste 1.000 blog lezers.

Je leert hier hoe je de eerste 1.000 lezers voor je blog kunt aantrekken. Dit doe je aan de hand van bepaalde SEO-technieken.

Stap 5: Expert blogtraining.

Tot slot is er nog de vijfde stap en dit is een soort extra stap die eigenlijk geen onderdeel uitmaakt van de minicursus. Dit is het volgen van de Expert blogtraining. Hier kan je mee aan de gang gaan zodra alles online staat. Het zal je helpen om je blog naar een hoger niveau te tillen.

Minicursus blog maken webinar training Blog naar Business 2.0 Review (2021) + €500 Korting  Mick van Zadelhoff

Hoelang duurt de minicursus Verdienen met Bloggen?

De minicursus duurt vijf dagen. Deze vijf dagen zijn het meer dan waard. Je bent uiteraard niet vijf volledige dagen kwijt aan het volgen van deze minicursus, maar slechts een klein gedeelte van de dag en dat dan vijf dagen lang.

Wie geeft de minicursus Verdienen met Bloggen?

De naam van degene die de minicursus verzorgd is in dit artikel inmiddels al meerdere keren naar voren gekomen. Het gaat hier wederom om Mick van Zadelhoff.

Wat kost de minicursus Verdienen met bloggen

De minicursus is volledig gratis om te volgen. Je wilt hem daarom ook niet missen. Je bent slechts een beetje van je tijd kwijt, maar dat is natuurlijk geen probleem als je veel geld kan gaan verdienen met bloggen.

Aan de slag met een Mick van Zadelhof cursus!

Geld verdienen met bloggen is voor iedereen mogelijk en ook voor iedereen een aanrader. Je schrijft een blog en wacht vervolgens tot het geld binnenkomt. Op deze manier kan je dus leven als een digital nomad, als dat is wat je graag wilt. Om beter te worden in het schrijven van blogs kan je een cursus volgen. Zo kan je ook meer verdienen met bloggen. De masterclass Van Blog naar Business 2.0, het gratis webinar Blog Groeien en de minicursus Blog maken van Moderne nomaden zijn uitermate hiervoor geschikt.

Ze worden alle drie verzorgd door Mick van Zadelhoff die zelf als digital nomad leeft en je kan helpen. Gebruik de kortingscode en de link in het artikel voor flinke korting op het volgen van de masterclass en je ondernemerschap kan beginnen! Van Blog naar Business 2.0 komt in ons overzicht beste cursus bloggen als beste blog cursus naar voren!


Klik hier voor de korting!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over Blog Naar Business 2.0

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Bijvoorbeeld over de betrouwbaarheid van oprichter Mick van Zadelhoff? Of over de begeleiding die je krijgt wanneer je de Blog naar Business 2.0 cursus besluit te volgen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen op een rij.

Is Mick van Zadelhoff betrouwbaar?

Mick van Zadelhoff heeft bewezen betrouwbaar te zijn. Als digital nomad heeft hij veel ervaring met blogs schrijven en er ook al veel geld mee verdiend. Hier wilde hij andere mensen ook over leren. Daarom startte hij Blog naar Business 2.0. Zijn voornaamste inkomstenbron is affiliate marketing. Door anderen hier ook over te leren via zijn cursus, verdient Mick extra geld. Het is daarom een belangrijke inkomstenbron voor hem die hij serieus neemt.

Wordt mijn huidige blog geanalyseerd bij deze cursus? 

Ja, als je al een huidige blog hebt dan wordt deze inderdaad geanalyseerd bij deze cursus. Je krijgt namelijk een expert blog review wanneer je alle tips en tools hebt toegepast die je geleerd hebt. Mick kijkt hierbij persoonlijk naar jouw blog en helpt je door advies te geven en de puntjes op de i te zetten. Hierdoor vergroot hij jouw kans op succes.

Kan ik Blog naar Business 2.0 korting krijgen?

Om Blog naar Business 2.0 korting te krijgen hoef je niet zoveel te doen. Er is namelijk een tijdelijke aanbieding die voor iedereen geldt. In plaats van de standaardprijs van €197 betaal je tijdelijk slechts €97 voor deze cursus. Daar krijg je leuke bonussen bij en je kunt direct beginnen als je dat wilt. Door de links in dit artikel te gebruiken kom je automatisch op de salespagina terecht waar je gebruik kunt maken van deze korting.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Blog naar Business 2.0 | Review | Mick van Zadelhoff

Laat een reactie achter