In dit artikel

Beste Bleekselderij Sap | Review (2022) | 5x Test!

Beste Bleekselderij Sap | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Bleekselderij is een groente die de meesten onder ons wel al kennen, maar wist je dat je er ook sap van kunt maken? Bleekselderij sap is een ware trend in de wereld van de gezondheid, en dat is natuurlijk niet zomaar. De groente is hoe dan ook een belangrijke bron van talloze vitamines en mineralen, maar door er groentesap van te maken profiteer je nog méér van die gezondheidsvoordelen. Wil je graag meer te weten komen over bleekselderij sap, hoe je bleekselderij sap kunt maken, waarom bleekselderij sap gezond is en nog veel meer? En wil je de beste bleekselderij sap aanbieder ontdekken? Lees dan mee met deze bleekselderij sap review!

Beste bleekselderij sap 2023: Mijn selectie 

 1. Beste bleekselderij sap: Sapje
 2. Beste selderij sap nieuw: Happy Juicy
 3. Beste bleekselderij sap kopen: Sapje
 4. Beste bleekselderij sap in de ochtend: Happy Juicy

Bleekselderij sap vergelijken; hoe doe ik dat? 

Wil je de beste bleekselderij sap kopen? Dan is bleekselderij sap vergelijken essentieel. Gelukkig hoef jij dat niet zelf te doen. Ik ga namelijk een uitgebreide bleekselderij sap test doen om te achterhalen welke aanbieder het beste is. Dit doe ik door onder andere te kijken naar de kwaliteit, ingrediënten en klantreviews. Ook let ik op de prijs van bleekselderij sap en of je eventueel verzendkosten moet betalen. De conclusie die ik trek is heel persoonlijk, maar geeft je wel een duidelijk beeld. Ik wens je veel leesplezier!

1. Sapje – beste bleekselderij sap algemeen, beste bleekselderij sap kopen 

Op nummer 1 beste bleekselderij sap staat Sapje. Dit merk verkoopt niet alleen selderij sap, maar ook allerlei andere gezonde sappen. Wist je dat bleekselderijsap bovendien voorkomt in meerdere smoothies die Sapje verkoopt? Zo zit het bijvoorbeeld in Detox, Support en Reboot, maar ook in Wild, Fuel en Power zit selderijsap. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Bleekselderijsap ervaringen zijn over het algemeen positief, omdat bleekselderij sap gezond is. En daar speelt Sapje slim op in!

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Wil je bleekselderij sap kopen bij Sapje? Je betaalt gemiddeld €4,60 per flesje. Wil je altijd bleekselderij sap in de ochtend nemen? Neem dan een abonnement bij Sapje. Dat is voordeliger, want zo maak je meteen gebruik van de bleekselderij sap aanbieding van dit merk.

Voordelen Sapje

✅ Geen kortingscode nodig voor korting: als je een abonnement neemt betaal je in verhouding minder;

✅ Dankzij Sapje bleekselderijsap gezond je dag beginnen, elke dag weer;

✅ In elke smoothie van Sapje zitten veel vitamines en mineralen;

✅ Sapje gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteit ingrediënten in haar producten;

✅ De gemiddelde bleekselderij sap ervaring met dit merk is heel positief.

Nadelen Sapje

❌ Niet iedereen vindt de smaak van bleekselderij sap even lekker;

❌ Als je geen abonnement neemt, dan zijn de losse flesjes vrij prijzig.


Klik hier voor de beste deal

2. Happy Juicy – beste selderij sap nieuw, beste bleekselderij sap in de ochtend

Vind je de smaak van selderij sap niet zo lekker, maar wil je wel met bleekselderij sap afvallen of andere voordelen ervaren? Happy Juicy heeft bleekselderijsap verwerkt in 3 van de 6 groentensappen die zij aanbiedt. Zo krijg je toch selderijsap binnen, maar proef je de smaak van selderij juice niet zo erg meer. De sappen van Happy Juicy zijn bovendien 100% natuurlijk en worden geperst met een slowjuicer. 

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Houd je lichaam dankzij selderij sap gezond. Wist je bijvoorbeeld dat bleekselderijsap lever ondersteunend werkt? Je kunt Happy Juicy bleekselderij sap bestellen in de vorm van een pakket. Je ontvangt dan allerlei gezonde sappen bij jou thuis. Je betaalt €89 voor 18 sapjes, €129,50 voor 30 sapjes en €239,50 voor 60 sapjes.

Voordelen Happy Juicy

✅ In 3 van de 6 groentensappen zit bleekselderij sap verwerkt;

✅ Drinken van bleekselderij sap zonder juicer? Bestel bij Happy Juicy;

✅ Bleekselderij sap bewaren doe je gemakkelijk in de koelkast of vriezer;

✅ Je krijgt bleekselderij sap korting als je een groter pakket kiest.

Nadelen Happy Juicy

❌ Je kunt bij Happy Juicy geen losse selderij sap kopen, alleen in abonnementsvorm;

❌ De pakketten zijn relatief prijzig.


Klik hier voor de beste deal

3. The Juice Factory

Bleekselderij sap kopen kan ook bij The Juice Factory, zou je denken. Dit merk verkoopt namelijk slow juice sappen waarmee je je lichaam reinigt, gewicht kunt verliezen én je je afweersysteem ondersteunt. Er zit gemiddeld 500 gram groenten in een flesje. Maar: geen selderijsap! Ondanks dat bleekselderij sap gezond is, wordt het niet als ingrediënt gebruikt door deze aanbieder. 

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Toch mag dat de pret niet drukken en wil ik The Juice Factory toch graag in dit artikel benoemen. De sappen zijn namelijk echt de moeite waard en heel gezond! Bovendien kan je hier ook zelf sappen samenstellen, waarbij jij de ingrediënten kiest. Gemiddeld kost een sapje bij The Juice Factory €5 tot €8,25. De custom juices zijn verkrijgbaar vanaf €8 en de prijs loopt op naarmate je extra ingrediënten toevoegt.

Voordelen The Juice Factory

✅ Niet alleen selderij sap, maar ook genieten van andere groenten en hun voordelen;

✅ Je kunt hier ook je eigen flesje bleekselderijsap samenstellen (gepersonaliseerd);

✅ Doordeweeks voor 12:00 uur besteld, dezelfde avond in huis;

✅ Hoge klantbeoordeling voor dit bedrijf als je naar reviews kijkt.

Nadelen The Juice Factory

❌ Je hebt pas gratis verzending bij een bestelwaarde vanaf €99;

❌ Geen bleekselderij sap als ingrediënt mogelijk bij dit merk;

❌ De custom juices zijn vrij prijzig als je meerdere ingrediënten kiest.


Klik hier voor de beste deal

4. JuiceBro

Wat hebben de namen Mean Green, Force of Nature en Easy Going met elkaar gemeen? Naast het feit dat het hele toffe namen zijn voor smoothies, bevatten ze ook allemaal bleekselderij sap als ingrediënt! En dat geldt ook voor het flesje Celery Juice, maar daarvan spreekt het voor zich. Wil jij selderij sap drinken in haar pure vorm of liever gemengd met andere gezonde ingrediënten? Bij JuiceBro kun je daar zelf een keuze in maken. 

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Koop losse sapjes of volg een selderij sap kuur. Sap met bleekselderij is namelijk heel goed voor je. Waar is selderij sap goed voor, hoor ik je vragen? Deze bron van vitamine C en antioxidanten beschermt je lichaam tegen vrije, schadelijke radicalen. Ook werkt bleekselderijsap hydraterend en ontstekingsremmend. Je lichaam heeft er daarom veel aan.

Je kunt bleekselderij sap bij JuiceBro kopen voor €5 per flesje van 250ml en je betaalt €7,50 tot €8,25 voor 420ml.

Voordelen JuiceBro

✅ Sap bleekselderij biedt veel voordelen;

✅ Je kunt pure bleekselderijsap bestellen of gemengd met andere ingrediënten;

✅ Kies of je de sappen vers of bevroren wilt ontvangen;

✅ JuiceBro biedt 100% biologische sappen aan.

Nadelen JuiceBro

❌ Tot een bestelwaarde van €79 betaal je verzendkosten;

❌ De losse flesjes bleekselderij sap zijn prijzig;

❌ De verse sappen zijn maar 3 dagen houdbaar in de koelkast.


Klik hier voor de beste deal

5. Zussensap 

Ook bij Zussensap kun je bleekselderij sap drinken! Het is namelijk verwerkt in het sapje dat Rooie Donder heet. Ondanks dat je bij selderij sap een groen sapje verwacht, is dit een rood sapje met bleekselderij sap erin. Volgens bleekselderijsap ervaringen van klanten een echte aanrader! Drink deze bleekselderij sap in de ochtend en je ervaart elke dag de gezondheidsvoordelen ervan. 

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Koop jij sap van bleekselderij graag extra voordelig? Dat kan ik goed begrijpen. Daarom heb ik een mooie kortingscode voor je geregeld. Met de code ‘GROEI krijg jij 15% korting op alle sappen van Zussensap!

Voordelen Zussensap

✅ Bleekselderij sap kopen met korting doe je hier;

✅ Blijf door bleekselderijsap gezond en bestel ‘Rooie Donder’ bij Zussensap;

✅ Voor 09:00 uur besteld is dezelfde avond geleverd;

✅ De sappen zijn 100% natuurlijk, lokaal geproduceerd en ook los zijn ze goed betaalbaar.

Nadelen Zussensap

❌ Tot een bestelwaarde van €90 betaal je verzendkosten;

❌ Je kunt geen volledige bleekselderij sap kuur volgen, alleen een sapje kopen waarvan bleekselderij slechts 1 ingrediënt is.


Klik hier voor 15% korting bij Zuss & Sap met kortingscode: ‘GROEI

Mijn beste bleekselderij sap 2023 

Ben je inmiddels nieuwsgierig naar wat ik het beste bleekselderij sap van 2023 vind? Na het vergelijken van de verschillende aanbieders van selderij sap, heb ik een keuze gemaakt. In mijn ogen kan je bij alle aanbieders van de bleekselderij sap voordelen genieten, maar er kan er maar één de beste zijn. In mijn ogen is dat de verse bleekselderij sap van Sapje!

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Mijn bleekselderij sap ervaring met dit merk is heel goed. En naast bleekselderijsap bestel ik hier ook regelmatig andere producten. Ik vind het fijn dat de kwaliteit bij Sapje zo hoog is en dat je korting krijgt als je een abonnement neemt. Dit motiveert echt om continu aan je gezondheid te blijven werken. En ik hoef zelf geen selderij sap blender te kopen als ik mijn sappen bij Sapje bestel. Dat scheelt ook!


Klik hier voor de beste deal

Bleekselderij sap ervaringen en reviews 

Laten we ook nog even kijken naar de bleekselderij sap ervaringen van andere mensen. Zij hebben niet voor niets hun bleekselderij sap review achtergelaten en hun mening gedeeld. Hier kunnen we vast nog veel interessante informatie uit halen.

Sapje review 

Over Sapje schrijft Remco: “Ik ben voor een paar losse sapjes gegaan met bleekselderij. Ik koos Detox en Reboot omdat die mij het meeste aanspraken. Van allebei 3 flesjes besteld. Dit is wel prijzig in vergelijking met een abonnement. Maar omdat de sappen mij zo goed bevallen ga ik zeker een abonnement nemen!”

Happy Juicy review

“Eerst dacht ik: wat doet bleekselderij sap en waar is bleekselderij sap goed voor”, schrijft Anna. “Toen ik mij erin ging verdiepen kwam ik al snel bij Happy Juicy uit. In 3 sappen zit bleekselderij verwerkt, dus ik had ruime keuze. Ik vind de sappen eigenlijk allemaal lekker hier. Je merkt dat het bedrijf haar best heeft gedaan om er gangbare smaken van te maken ook al zijn sommige ingrediënten heel sterk of bitter van smaak.”

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

The Juice Factory ervaring 

Ondanks dat The Juice Factory geen bleekselderij sap aan haar producten toevoegt, zijn de ervaringen met dit merk positief. Het krijgt 4,8 van de 5 sterren op Google. Kevin noemt het bedrijf een aanrader. Hij schrijft: “Een fijn bedrijf waar ik vaak verse drinken koop om in te vriezen of meteen op te drinken bij ontvangst. Ik neem er vaak ’s ochtends een voor een goed begin van mijn dag of ’s avonds na het sporten. Het is niet alleen heel lekker, maar levert ook fysieke voordelen op.”

JuiceBro review

Over de losse sappen van JuiceBro zijn niet zo snel meningen te vinden. Wel beoordelen mensen dit bedrijf op Trustpilot heel positief. Ze krijgt namelijk 4,1 van de 5 sterren. Marloes schrijft hier bijvoorbeeld: “Ik heb de bleekselderij sap met gember besteld. Heel effectief en goed van kwaliteit. De gember was wel heel heftig. Aan de smaak van de Celery Juice moet ik wel wennen.”

Zussensap ervaring

Over Zussensap Rooie Donder (met bleekselderij sap) schrijft Lianne: “Zo lekker en gezond!” En ondanks dat dit een hele korte review is, zegt het eigenlijk voldoende. Als de smaak lekker is én de ingrediënten zijn gezond, dan is er geen reden om de bleekselderij sap van dit merk niet te kopen, toch?

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Wat is bleekselderij sap?

Bleekselderij is volgens veel mensen een groente als een ander, maar het tegendeel is waar. Hoewel deze groente natuurlijk slechts één van de vele is die tot het traditionele aanbod groenten behoort, biedt het toch een aantal belangrijke voordelen. Bleekselderij bestaat op zich al lang, maar het is eigenlijk pas de laatste jaren dat mensen de meerwaarde inzien van bleekselderij sap.

Zoals dat bij veel groenten het geval is, bestaat bleekselderij voor het overgrote deel uit water. Over het algemeen betekent dat, dat als je er veel voedingstoffen uit wilt halen, je een hele grote hoeveelheid bleekselderij moet eten. En dat is niet bepaald handig, noch smakelijk! Bleekselderij sap is echter de oplossing, en wel omdat je de concentratie vitamines en mineralen zo drastisch kunt verhogen. Klaar om te ontdekken welke voordelen er zoal aal bleekselderij sap verbonden zijn? Lees dan snel verder!

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

De voordelen van bleekselderij sap

Bleekselderij is een groente die heel wat voordelen biedt voor de gezondheid, en nog extra voordelen in vergelijking met gewone, rauwe bleekselderij. Hieronder een duidelijk overzichtje:

1. Een hoge concentratie aan voedingsstoffen

Het grootste voordeel van sap van bleekselderij is dat de concentratie mineralen en vitamines een stuk hoger ligt dan bij gewone bleekselderij. Dit heeft vooral te maken met het feit dat bij het maken van sap de meeste vezels uit de groente worden gehaald. Deze vezels bieden eigenlijk geen voedingswaarde, maar zorgen er wel voor dat je sneller verzadigd bent. Haal je ze weg, dan kan je een stuk meer drinken en krijg je dus ook meer mineralen en vitamines binnen!

2. Bleekselderij sap helpt je ontgiften

Vaak wordt bleekselderij sap aangeraden aan mensen die een detoxkuur willen volgen, en dat heeft enkele goede redenen. Zo bevat bleekselderij tal van minerale zouten, die bijdragen tot het reinigen van onder andere de lever. Een vervuilde of ongezonde lever brengt tal van negatieve gevolgen voor de gezondheid met zich mee. Het sap van bleekselderij ondersteunt het lichaam bij zijn natuurlijke ontgiftingsproces, waardoor je sneller van zware metalen en andere toxines af komt!

3. Bleekselderij sap is gemakkelijk te maken

Nog een belangrijk voordeel van sap van bleekselderij? Het is erg gemakkelijk te maken! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een kwalitatieve juicer, die automatisch de vezels van de bleekselderij verwijdert. Het sap vang je gewoon in een glas of beker op, en je kan beginnen met drinken. Het is aangeraden om een juicer te kopen van goede kwaliteit, zodat je zeker bent dat het apparaat lang meegaat en de vezels goed verwijdert!

4. Je bloedsuikerspiegel in balans houden

Een van de belangrijkste redenen om bleekselderij sap in de ochtend te drinken, is omdat dit sap een positief effect zal hebben op je bloedsuikerspiegel. Problemen met de bloedsuiker is één van de grootste oorzaken van aandoeningen als diabetes en hart- en vaatziektes, maar dat kan je vermijden door elke dag een vers bleekselderij sapje te drinken.

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

5. Afvallen met bleekselderij sap

Als we het hebben over gezondheid, dan denken veel mensen natuurlijk aan afvallen. Met verse bleekselderij sap gaat het sneller! Het sap reinigt je lichaam van binnenuit, en daarbij onttrekt het water aan je lichaamsweefsels. Hierdoor verlies je sneller ongezond gewicht, zoals lichaamsvet en opgehouden vocht!

6. Je spieren ondersteunen

Ook heeft bleekselderij sap de positieve eigenschap om invloed op de werking en gezondheid van je spieren uit te oefenen. De vele mineralen en vitamines die erin zitten (waaronder magnesium en minerale zouten), dragen bij tot sterke spieren en gaan onder andere spierkrampen door een tekort aan voedingsstoffen tegen.

7. Je immuunsysteem krijgt een boost

De effecten van groenten als bleekselderij op het immuunsysteem zijn reeds lang bekend, maar dankzij bleekselderij sap worden die voordelen nog een stuk interessanter. De hoge concentratie vitamines draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem, waardoor je minder snel ziek wordt en zowel acute als chronische gezondheidsproblemen kunt vermijden!

8. Antibacterieel, anti-kanker en anti-schimmel

Ten slotte is bleekselderij sap gezond omdat het je lichaam beschermt tegen allerlei nare bacteriën, die anders in je cellen lelijk kunnen huishouden en je gezondheid schaden. Daarbij heeft bleekselderij ook kanker werende eigenschappen en beschermt het je lichaam tegen schimmels. Elke dag een glas sap van bleekselderij kan dus écht wonderen doen!

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Hoe kan je bleekselderij sap maken?

Als je eenmaal overtuigd bent van de gezondheidsvoordelen van bleekselderij sap, dan is het natuurlijk alleen nog een kwestie van het elke dag te drinken. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kan doen. Zo kiezen veel mensen ervoor om bleekselderij sap zelf te maken. Waarom zou je dat nu moeten doen, en wat zijn enkele goede tips voor leuke recepten? Hieronder lees je meer!

Extra ingrediënten toevoegen

Waarschijnlijk het belangrijkste voordeel van bleekselderij sap maken is dat je meer controle hebt over de inhoud en ingrediënten. Zo kan je er andere zaken aan toevoegen, bijvoorbeeld gembersap of specerijen als kurkuma, die je dagelijkse sapje nog gezonder maken. Ook kies je natuurlijk helemaal zelf hoeveel sap je maakt!

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Je sap bewaren en meenemen

Daarbij is je sap maken met een juicer ook handig aangezien je het sap dan zelf in een beker of een andere verpakking kunt bewaren én meenemen naar het werk of ergens anders. Op die manier kan je dus zelfs als je bijvoorbeeld op reis bent of op het werk zit van fris, gezond bleekselderij sap genieten!

Goedkoop bleekselderij sap drinken

Een laatste voordeel van zelf je bleekselderij sap maken, is dat het relatief goedkoop is. Voor een paar stengels bleekselderij betaal je doorgaans niet veel, terwijl je er toch al snel een groot glas sap uit kunt krijgen. Zorg er echter wel voor dat je de bleekselderij altijd goed wast voor gebruik!

Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om je bleekselderij sap zelf thuis te maken. Doorgaans heb je hiervoor een juicer nodig, maar het is ook mogelijk om het met een blender te doen. Het grote verschil is dat je bij een blender meer van de vezels zult overhouden, waardoor je sap minder geconcentreerd is. Het voordeel is dan wel dat je minder bleekselderij nodig hebt voor evenveel sap!

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Heeft bleekselderij sap bijwerkingen?

Zoals dat bij alle gezonde voeding het geval is, helpt bleekselderij sap je bij het ontgiften. Op zich is detoxen echter een natuurlijk proces dat bepaalde neveneffecten met zich meebrengt. Als je elke dag bleekselderij sap drinkt, kunnen die effecten sterker zijn. Dit heeft ertoe geleid dat bleekselderij sap specifieke bijwerkingen heeft – maar die zijn eigenlijk niet schadelijk of gevaarlijk voor je gezondheid. Integendeel, het zijn tekenen dat je lichaam zijn werk goed doet en afvalstoffen efficiënt afscheidt!

Niettemin kan het handig zijn om een overzichtje te hebben van de belangrijkste bleekselderij sap bijwerkingen. Op die manier weet je wat je kunt verwachten!

1. Tijdelijke acne en andere huidsymptomen

Afhankelijk van hoe gezond je bent als je met bleekselderij sap begint, kan het zijn dat je last krijgt van acne of andere huidsymptomen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het grootste orgaan van je lichaam, de huid zelf, door de vele werkzame bestanddelen in het sap gezuiverd wordt. Het voordeel is dat die symptomen uiteindelijk vanzelf verdwijnen, waarna je huid er stralend zal uitzien!

2. Veranderingen in je stoelgang

Doordat bleekselderij sap je van binnen reinigt, kan het ook zijn dat je problemen ondervindt met je stoelgang. De vele voedingsstoffen en minerale zouten in bleekselderij geven je maag en darmen als het ware een schoonmaakbeurt, waardoor oude afvalstoffen verwijderd worden. Ook dit is echter een teken dat het ontgiftingsproces aan de gang is, en het is niets om je zorgen over te maken!

3. Tijdelijke vermoeidheid

Als je het niet gewend bent om zuiver bleekselderij sap te drinken, kan je de eerste periode last hebben van vermoeidheid. Dit komt vooral doordat je lichaam actief bezig is met het verwijderen van toxines, vrije radicalen en meer – en dat is een proces dat heel wat energie vraagt. Houd gewoon vol, en voor je het weet heb je juist méér energie dan ooit!

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Bleekselderij sap kopen, bij Sap.je!

Als je ervan overtuigd bent dat bleekselderij sap gezond is, dan kan je je bleekselderij ook gewoon kopen, bijvoorbeeld op Sap.je! Deze online webshop biedt talloze detox sapjes aan, met uiteenlopende ingrediënten, die het zoveel gemakkelijker maken om je lichaam te ondersteunen bij het ontgiften. Het voordeel is dat ingrediënten als bleekselderij gecombineerd worden met andere ingrediënten, waaronder bijvoorbeeld komkommer, spinazie, peterselie en nog veel meer. Op die manier worden de gezondheidsvoordelen van het sap nog verder versterkt!

Bleekselderij sap kopen biedt daarbij als voordeel dat je zelf geen rommel in je keuken hoeft te maken, en je je sapjes altijd snel aan huis geleverd krijgt. Ook kan je specifieke detox kuren volgen, waardoor je je gezondheid een grotere boost geeft. Kortom, bleekselderij sap kopen is een goed idee als je gemakkelijk wilt beginnen met ontgiften. Wil je graag meer te weten komen over de voordelen van Sap.je? Dan kan deze Sap.je review je alvast helpen!


Klik hier voor de beste deal

Positieve bleekselderij sap ervaringen

Weet je nog niet zo goed of bleekselderij sap wel iets voor jou is? Bleekselderij sap ervaringen en reviews van andere mensen kunnen je altijd helpen om het nut ervan beter in te zien, zodat je ook gemakkelijker de knoop kunt doorhakken. Hieronder enkele mensen die hun eigen ervaringen delen:

“Bleekselderij sap heeft géén calorieën, maar vult je toch voldoende zodat je minder zwaar hoeft te ontbijten. Daarbij heb ik me niet grieperig gevoeld en heb ik geen ernstige bijwerkingen ervaren!” – Bleekselderij sap ervaring van May-Britt

“Als je je darmen een gezondheidsboots wilt geven, dan raad ik een detox met bleekselderij sap in de ochtend zeker aan. Lekker is de combinatie met gember en kurkuma, en daarbij helpt dat ook nog eens extra tegen ontstekingen in de darmen en buik!” – Bleekselderij sap ervaring van Helena

Beste Bleekselderij Sap Review (2022) 5x Test

Meer detox voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementenomega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Detox methoden

Lijkt detoxen jou wel interessant, maar weet je nog niet goed welke manier bij jou past? Lees de artikelen die ik schreef over de beste detox en ook over crystal detox, de detox pleister, detox thee, lever detox en er is zelfs een slaapdetox. Ik vertel je meteen wat de beste opties zijn bij alle methoden!

Sapkuren en groentesappen

Wist je dat een detox ook mogelijk is in de vorm van een detox kuur? Die volg je voor een langere tijd. Of ga sapvasten, waarbij je dagelijks alleen maar verse sapjes drinkt. Je kunt deze zelf maken of je kunt ze online bestellen. Zo’n sapkuur is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar. Bij de beste groentesap horen zeker gembershots, rode bietensap, wortelsap, bleekselderijsap en tomatensap. Klik op de links om te achterhalen wat de beste aanbieders zijn van al deze methoden en groentesappen. 

Detox- en Sapkuur aanbieders

Op het gebied van sapkuur aanbieders zijn er een aantal toppers die ik graag wil bespreken. Zo bestel je bij Sapje altijd 100% biologische, natuurlijke sappen met 400 gram groenten per sapje. Om je te laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders op dit gebied, schreef ik ook reviews over JuiceXpress, Juice Brothers, Zuss & Sap, Dr. Veggie, Dr. Blend, Frecious, The Juice Factory, Juizs en Sapmeesters.

Smoothies

Ben je dol op smoothies? Dat is fijn, want ze zijn heel goed voor je gezondheid. Ten minste, als je ze zelf maakt of bestelt bij een aanbieder die ze helemaal vers maakt. Vruchtensappen uit de supermarkt bevatten vaak veel suikers en andere kunstmatige toevoegingen. Ik vertel je graag hoe je zelf een heerlijk groente smoothie maakt! Wil je graag smoothies drinken en afvallen? Dan ben je vast geïnteresseerd in het artikel over detox smoothies. Heb je inspiratie nodig lees dan het artikel over de snelle smoothie recepten, detox smoothie recepten of over de smoothie afslankbijbel als je wilt afvallen met smoothies.

Een smoothie kan je maken met een blender, slowjuicer of sapcentrifuge. Probeer het gezondste fruit te kiezen en combineer dit met groene groentes. Jouw smoothie beker zit dan vol met gezonde ingrediënten en kan dan beter de strijd aangaan met de vrije radicalen in je lichaam. We hebben een aantal artikelen geschreven over detox recepten voor een detox dieet en ook gaan we de diepte in over nachtschade en fermenteren.

Een goede gezondheid

Waarom ik bovenstaande methoden en producten allemaal onder de aandacht breng? Omdat een goede gezondheid van levensbelang is, letterlijk! Je lichaam krijgt dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom goed om hierbij stil te staan en haar een handje te helpen. Heb je je bijvoorbeeld weleens verdiept je lever reinigen, nieren reinigen, ontgiften, ontslakken of ontzuren

Wil je meer weten over al deze detox mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over bleekselderij sap

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over bleekselderij sap? Wil je bijvoorbeeld weten waarom mensen selderij sap drinken en wat de voordelen zoal zijn van bleekselderijsap voor je lichaam? Lees dan nog even verder.

Wat is de beste bleekselderij sap? 

Wil je de beste bleekselderij sap kopen, dan raad ik je aan om dit bij Sapje te doen. Deze aanbieder heeft een groot assortiment aan gezonde voedingsproducten. Daarbij is het voor je lichaam en geest de beste keuze, omdat de sappen van dit merk heel gezond en natuurlijk zijn. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over elk product. Ook zie je direct mogelijke allergenen en wordt inzichtelijk gemaakt wat de voedingswaarden zijn en wat je van de smaak kunt verwachten. Bovendien kun je gemakkelijk een abonnement nemen, waardoor je korting krijgt. Daarom is dit voor mij de beste keuze!

Waarom bleekselderij sap drinken?

Het is logisch dat je je afvraagt waarom bleekselderij sap drinken zo populair is. Er zijn veel gezondheidsvoordelen aan verbonden. Zo is bleekselderij een bron van antioxidanten, vooral van vitamine C. Zoals je weet heb je vitamine C nodig voor een goede gezondheid. Verder werkt bleekselderijsap hydraterend en ontstekingsremmend. Je lichaam heeft er dus veel baat bij. Wil je meer weten over alle gezondheidsvoordelen van deze groentesoort? Lees dan hierboven de uitgebreide uitleg.

Wat is het nut van bleekselderij sap voor je lichaam?

Het nut van bleekselderij sap voor je lichaam, is dat er veel vitamine C in zit. Ook zit bleekselderijsap vol met antioxidanten die je lichaam nodig heeft om zichzelf te kunnen beschermen tegen vrije radicalen en andere schadelijke invloeden van binnenuit én buitenaf. Door elke dag bleekselderij sap te drinken, ondersteun je je lichaam in dit proces. Je zal je zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen wanneer je gezondheid in orde is. Daarom is het echt een aanrader! (1)

Conclusie beste bleekselderij sap 2023 

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Bleekselderij Sap | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Bleekselderij Sap?

Kies dan voor: Sapje

Op zoek naar de beste Bleekselderij Sap?

Kies dan voor: Sapje