In dit artikel

Bitcoin Consultant Review Leren Investeren!

Bitcoin Consultant Review (2023) | Leren Investeren!

In dit artikel

Word jij ook zo aangetrokken door de cryptowereld, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? De Bitcoin Consultant biedt de meest complete en praktische cursussen over alles wat met handelen in crypto te maken heeft. Met deze cursussen leer je niet alleen de theorie achter cryptocurrencies. Je krijgt ook de vaardigheden en kennis om echte winsten te behalen op de cryptomarkt. In deze Bitcoin Consultant review vertel ik je over de cursussen, die jou alles leren wat er te weten is over succesvol handelen in cryptovaluta. Lees verder om erachter te komen of De Bitcoin Consultant de juiste keuze voor jou is!


Klik hier voor de beste deal

Online geld verdienen met crypto?

Denk je eens in: online geld verdienen zonder je huis te hoeven verlaten. Het klinkt misschien als een utopie, maar met de opkomst van cryptocurrencies is het al een aantal jaren een realiteit voor veel succesvolle cryptohandelaars. Handelen in crypto is de afgelopen jaren dan ook steeds populairder geworden en iedereen wil proeven van het succes op de cryptomarkt. Daarom is de beste Bitcoin cursus een veelgebruikte zoekterm in zoekmachines door mensen die willen beginnen met crypto.

Crypto kopen is dé manier om je geld slim te beleggen en winst te maken. Maar waar begin je? Wat is de beste crypto exchange en welke cursus is de beste investering voor jou? Je kunt voor de beste crypto cursussen terecht bij onder andere Money MasteryMadelon Vos, Doopiecash en CryptoCommunity óf bijvoorbeeld op zoek gaan naar de beste NFT cursus. Of je nu geïnteresseerd bent in Bitcoin of andere cryptocurrencies, met een goede cursus ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden om je financiële doelen te bereiken.

Bitcoin Consultant Review Leren Investeren!

John van Meer: de Bitcoin Consultant 

Als je op zoek bent naar de allerbeste Bitcoin cursus, dan zal de Bitcoin Consultant je zeker niet teleurstellen. John van Meer, beter bekend als de Bitcoin Consultant, was er al vroeg bij en heeft een goede reputatie opgebouwd als expert in de Nederlandse cryptoscene. Het begon allemaal als een hobby in 2017 en al gauw hielp hij vrienden en familie om te investeren in cryptocurrencies. Gezien de grote behoefte aan advies, richtte John zijn bedrijf op om mensen betrouwbare informatie te bieden. Daarmee konden ook zij leren investeren en traden in Bitcoin en andere cryptovaluta.

De Bitcoin Consultant voorziet cursisten van waardevolle inzichten om de vaak complexe wereld van cryptocurrency te begrijpen. Hierdoor leer je niet alleen succesvol handelen in crypto, maar word je ook behoed voor beginnersfouten die je veel geld kunnen kosten.

Bitcoin Consultant Review Leren Investeren!

De cursussen van de Bitcoin Consultant

Als beginner in de wondere wereld van crypto, komt er nogal veel op je af. Bij de Bitcoin Consultant vind je een diverse selectie aan daytrade cursussen die je alles leren over Bitcoin- en blockchain technologieën, inclusief richtlijnen om erin te investeren. Je kunt helemaal bij het begin beginnen en de basisprincipes leren óf kiezen voor een cursus die dieper in gaat op het traden van crypto. Dankzij de Bitcoin Consultant leer jij handelen als een echte, professionele trader!

Ik zet de 6 cursusmogelijkheden van de Bitcoin Consultant voor je op een rij:

1. Handelen in Cryptocurrencies deel 1

De naam van deze cursus is een hele mond vol, maar “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse – van A tot Z” is dé cursus die jou de basisbeginselen van het traden in Bitcoin en andere crypto bijbrengt. Door middel van technische analyse, leer je hoe je voor maximale winst gaat met crypto. Dankzij de duidelijke uitleg van de Bitcoin Consultant maak je technische analyse en vakjargon eenvoudig eigen. Je krijgt stap-voor-stap instructies en praktische voorbeelden die je eenvoudig kunt toepassen.

De belangrijkste leerdoelen uit deze daytrade cursus:

✅ Met technische analyse leren traden;

✅ Herkennen wanneer je moet kopen of verkopen;

✅ Leren hoe je indicatoren en patronen gebruikt;

✅ Winst maken door handelen in cryptocurrencies;

Bitcoin Consultant Review Leren Investeren!

2. Handelen in Cryptocurrencies deel 2

De cursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse – Deel 2” sluit aan op deel 1 en gaat dieper in op ‘hefboom traden’. Je leert hoe je je winst kunt verhogen, terwijl je je verliezen minimaliseert. Veel daytraders stoppen met crypto traden, omdat ze te veel verliezen met hefboom trading. Maar dat is meestal het gevolg van een verkeerde toepassing ervan. Hoe je het dan wél verantwoord en succesvol toepast? Dat ontdek je in deze cursus hefboom traden. Hiermee verbeter je je trader-mindset en vergoot je winstmogelijkheden.

Deze cursus in het kort:

✅ Alles wat je moet weten over hefboom traden;

✅ Valkuilen en fouten bij het traden voorkomen;

✅ Het ontwikkelen van een sterke mindset;

✅ Je winst vergroten door middel van hefboom trading;

3. Bitcoin en Cryptocurrency: Investeren voor Beginners

In de cursus “Bitcoin en Cryptocurrency: Investeren voor Beginners” leer je alle ins en outs van blockchain en cryptocurrencies zoals Bitcoin. Je komt te weten hoe je deze digitale valuta op een verantwoorde, bewuste en veilige manier koopt én hoe je ermee kunt handelen. Deze beginnerscursus gaat dieper in op wat cryptocurrencies zijn, maar ook op de mogelijke risico’s waarmee je te maken krijgt. Bovendien ontdek je het potentiële rendement en leer je hoe je jouw crypto op een verantwoorde manier kunt opslaan. In het kort: alle vragen die je als beginnende crypto-investeerder kan hebben, worden in deze cursus grondig beantwoord.

Tijdens deze cursus leer je:

✅ Wat Bitcoin en blockchain precies zijn;

✅ De do’s en don’ts van crypto traden;

✅ Hoe je op een veilige manier investeert in crypto;

✅ Op welke manier je winst kunt maken.

4. Kennismaking technische analyse – GRATIS!

In deze gratis kennismakingscursus leer je de basis van technische analyse. Zo weet je zelf precies wat je moet doen om succesvol te daytraden zónder afhankelijk te zijn van wat anderen voorspellen. Met een goede basis, waarmee je leert grafieken te lezen en een technische analyse uit te voeren, kun je een gedegen inschatting maken van wat de koers gaat doen. Deze cursus is een beknopte versie van het ‘Handelen in Cryptocurrencies deel’.

Met deze gratis cursus leer je:

✅ Wat technische analyse is;

✅ Traden en grafieken lezen;

✅ Indicators gebruiken;

✅ Patronen gebruiken.

Bitcoin Consultant Review Leren Investeren!

5. Crypto Parels

Met de cursus “Crypto Parels” zorg je dat jij voorop loopt als het gaat om dé nieuwe crypto valuta. De echte ‘parels’ onder de crypto zijn die cryptocurrencies die nu misschien nog niet echt ontdekt zijn, maar later duizenden procenten gaan stijgen. Er zijn bovendien duizenden verschillende cryptomunten op de markt, dus hoe weet je welke je moet kiezen? Daar gaat deze cursus over. Doordat de Bitcoin Consultant grondig onderzoek heeft gedaan, hoef jij geen uren te besteden aan het lezen van ellenlange whitepapers. 

Deze cursus bevat de volgende onderdelen:

✅ Alle relevante vragen over crypto parels beantwoord;

✅ Voorbeelden van eerdere cyclussen;

✅ Reviews van talloze cryptoprojecten;

✅ De juiste keuzes maken als het gaat om crypto parels.

6. Premium Discord Groep proefweek

Bij de betaalde daytrade cursussen krijgen cursisten ook volledige toegang tot de Premium Discord Groep, als extra service. Hier kun je vragen over traden stellen die na het volgen van de cursus zijn ontstaan. Maar je ontvangt ook dagelijks updates met het laatste nieuws over Bitcoin en altcoins, wanneer er iets speelt op de cryptomarkt. Zo maak je optimaal gebruik van je cursus en blijf je continu up-to-date met de nieuwste daytrade informatie.

Als je geen cursus van de Bitcoin Consultant hebt gevolgd, dan kun je “alleen lezen” in de Discord groep. Mijn tip: probeer de Premium Discord Groep proefweek uit en ontdek of het ook iets voor jou is!

De Bitcoin Consultant ervaringen

Als we gaan kijken naar de verschillende Bitcoin Consultant reviews, zien we dat de cryptocursussen zeer hoog aangeschreven staan. Ze scoren online gemiddeld 4 tot 5 sterren. Als cursisten de Bitcoin Consultant vergelijken met andere aanbieders van cryptocursussen, valt direct op dat de Bitcoin Consultant goed scoort op het gebied van duidelijke uitleg en transparante communicatie.

Op de website van de cursusaanbieder zelf zijn onder elke cursus ook reviews te lezen. Cursisten zijn erg enthousiast en waarderen vooral hoe helder alles uitgelegd wordt met praktische voorbeelden. Een ander voordeel dat vaak genoemd wordt is dat je de video’s op je eigen tempo kunt bekijken. Bovendien zijn de cursussen van de Bitcoin Consultant voor altijd toegankelijk. Dus je kunt de filmpjes later nog terugkijken als je je kennis even wilt opfrissen.

Bitcoin Consultant Review Leren Investeren!

Begin aan jouw crypto avontuur!

De Bitcoin Consultant is een fantastische manier om te beginnen met crypto. Er zijn verschillende cursussen te volgen waarmee je een ware meester in de kunst van het crypto traden wordt. De cursussen zijn laagdrempelig en praktisch toepasbaar. Of je nu helemaal nieuw bent in de cryptowereld of juist je trading technieken wilt finetunen: de Bitcoin Consultant helpt je gegarandeerd met waardevolle kennis. Word onderdeel van de groeiende groep crypto-investeerders die hun financiële toekomst verzekerd hebben dankzij de praktische cursussen van de Bitcoin Consultant.


Klik hier voor de beste deal

Meest gestelde vragen over de Bitcoin Consultant

Heb je nog vragen over de diensten van de Bitcoin Consultant? Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen over de cursussen.

Wat leer je bij de Bitcoin Consultant?

De Bitcoin Consultant biedt cursisten veel te leren. Vooral de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om op een effectieve en succesvolle manier te handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies. De cursussen zijn specifiek ontworpen om jou te helpen begrijpen hoe je op verantwoorde wijze in deze nieuwe en opwindende technologie kunt investeren. Daarnaast biedt de Bitcoin Consultant uitgebreide cursussen aan die gericht zijn op het opdoen van professionele trading skills. De Bitcoin Consultant streeft ernaar om je alle ins en outs te leren die je nodig hebt voor jouw reis naar financiële onafhankelijkheid en succes in cryptoland. (1)

Is Bitcoin Consultant te vertrouwen?

De Bitcoin Consultant is absoluut te vertrouwen! Bij de Bitcoin Consultant staat vertrouwen en integriteit hoog in het vaandel. Bitcoin Consultant John van Meer heeft jarenlange ervaring in het handelen met crypto en heeft al vele cursisten met groot succes de basisbeginselen en specialistische kennis over traden bijgebracht. Hierdoor weet je zeker dat je alles krijgt wat je nodig hebt om succesvol te werken met Bitcoin en blockchain technologieën. Bovendien is John van Meer door de Hogeschool van Amsterdam aangesteld als gastdocent om Business International studenten kennis bij te brengen over Bitcoin en blockchain. 

Is er een Bitcoin Consultant kortingscode?

De Bitcoin Consultant heeft regelmatig aantrekkelijke acties waarmee je korting kunt krijgen op de verschillende cursussen. Houd de website goed in de gaten voor mogelijke Bitcoin Consultant kortingscodes. Wist je trouwens dat de Bitcoin Consultant ook een gratis cursus aanbiedt? “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse” is een kennismakingscursus die je geheel kosteloos kunt volgen. Dat is nog eens een goede deal!

Wat zijn de Bitcoin Consultant ervaringen van anderen?

De afgelopen jaren heeft de Bitcoin Consultant al duizenden cursisten met succes geholpen om hun weg te vinden op de cryptomarkt. Het aanbod van cursussen, workshops en webinars wordt gewaardeerd vanwege de uitgebreide en begrijpelijke uitleg over het handelen in cryptocurrencies. Naast deze cursussen biedt de Bitcoin Consultant talloze inspirerende vlogs en video’s over de cryptomarkt. Op diverse reviewsites pronkt de Bitcoin Consultant met een gemiddelde van tussen de 4 en 5 sterren. Cursisten waarderen vooral het feit dat de video’s toegankelijk blijven, zodat je kunt kijken (en opnieuw kunt bekijken) wanneer je maar wilt.

Waar kan ik een cursus van de Bitcoin Consultant bestellen?

Op de website van de Bitcoin Consultant vind je een overzicht van alle cursussen. Ga in dit artikel naar de cursus die je wilt volgen, klik op de link en je komt op de website terecht. Klik daar op de knop “Koop deze cursus” om hem aan te schaffen. Onder de knoppen zie je wat je kunt verwachten: of je een certificaat krijgt, het aantal te doorlopen lessen en de duur van de cursus. Door een cursus van de Bitcoin Consultant te bestellen krijg je toegang tot de video’s die je wanneer je maar wilt en op je eigen tempo kunt bekijken.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Bitcoin Consultant Review (2023) | Leren Investeren!

Laat een reactie achter