Bevrijd je ware potentie | Review (2021) + 70% Korting Masterclass
26 april 2021 
9 min. leestijd

Bevrijd je ware potentie | Review (2021) + 70% Korting Masterclass

Wil jij ook het onderste uit de kan halen, de beste versie van jezelf worden en jouw potentie optimaal benutten? Meld je dan aan voor de Bevrijd je ware potentie masterclass van Mireille Bruin van Motivated Minds en ontdek jouw passie en innerlijke kracht.

In deze Bevrijd je ware potentie masterclass review laat ik je graag kennis maken met deze interessante en leerzame masterclass. Zo vertel ik wat de masterclass precies inhoudt, wie deze succesvolle masterclass heeft ontwikkeld en hoe ik de masterclass heb ervaren.

Deze masterclass is onderdeel van de Motivated Minds website, dé website over persoonlijke educatie. In deze review vertel ik je ook meer over deze bijzondere website.

Bevrijd je ware potentie Masterclass Review + 70% Korting!

Klik hier voor 70% korting op de Masterclass: Bevrijd je ware potentie

Jouw ware passie en potentie vinden

Het leven is te kort om ongelukkig te zijn. Waarom zou je dan de dingen doen waar je geen passie voor hebt? Door te ontdekken waar jouw passie ligt, kun je meer uit je leven halen. Heel veel meer zelfs!

Hoe je dat precies doet? Dat leer je in de Motivatie Minds masterclass Bevrijd je ware potentie. Met behulp van deze online masterclass ontdek je waar jij passie voor hebt. Dit is de eerste stap naar het bevrijden van je ware potentie.

Daar blijft het echter niet bij. Na het vinden van jouw passie en het ontdekken van je potentie, leer je tijdens de masterclass hoe je deze volledig kunt benutten. Je leert daardoor het maximale uit jezelf én uit het leven te halen. Aangezien je maar één keer leeft, is dat absoluut wenselijk te noemen.

Tijdens deze masterclass ga je aan de hand van verschillende groeipunten aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Op sommige momenten kan dit confronterend zijn. Zo kan het zijn dat je bepaalde patronen herkent die je wilt doorbreken om het beste uit jezelf te halen. Juist deze confronterende punten zijn de grootste leermomenten. 

Om je een beter beeld te geven van de inhoud van de masterclass heb ik de vier groeipunten op een rijtje gezet:

  1. Ontdek jouw passie. Bij het eerste gedeelte leer je wat je echt belangrijk vindt in het leven. Wat zijn zaken waar jij waarde aan hecht? Waar krijg je energie van? Bij dit punt ga je aan de slag met het ontdekken van je ware identiteit en waarden.
  2. Ontgrendel je innerlijke kracht. Bij het volgende gedeelte ga je aan de slag met het ontgrendelen van je innerlijke kracht. Daarbij reflecteer je onder meer op gebeurtenissen uit het verleden. Deze gebeurtenissen zitten mogelijk in de weg bij het volledig ontgrendelen van jouw kracht. Ook leer je hoe je in actie komt om je doelen te bereiken.
  3. Ontgrendel emotioneel meesterschap. Bij het derde gedeelte ontdek je waar jouw diepste emoties vandaan komen. Door je hierin te verdiepen, leer je dat deze emoties samengaan met je gedrag en de keuzes die je maakt in het leven. 
  4. Ontgrendel je ware potentie. Tot slot leer je bij het laatste gedeelte hoe je jouw potentie volledig kunt ontgrendelen. Daarbij leer je hoe je meer energie krijgt, hoe je jouw doelen behaalt en hoe je jouw patronen en overtuigingen beïnvloedt.

Aan de hand van deze vier groeipunten ben je aan het einde van de masterclass in staat om flinke stappen te zetten in het leven. Stappen waardoor je een stuk gelukkiger zult zijn en meer uit het leven én jezelf haalt!  

Bevrijd je ware potentie | Masterclass Review + 70% Korting!

Masterclass volledig online + uitgebreid

Klinkt bovengenoemd verhaal jou als muziek in de oren? Dat kan ik me goed voorstellen. Iedereen wilt immers het beste uit het leven halen. Zelf heb ik de Bevrijd je ware potentie masterclass ook met veel plezier gevolgd. 

Tijdens het volgen van deze masterclass stuitte ik al snel op de voordelen die de training te bieden heeft. Zo vind ik het een groot voordeel dat je de gehele masterclass online kunt volgen. Daarnaast kun je rekenen op de volgende voordelen:

✅ Bijbehorende audio, meditaties en visualisaties. Je krijgt toegang tot diverse audiobestanden, waarmee je volledig tot rust kunt komen.

✅ Toegang tot de Facebook community. Deze community is uitsluitend voor deelnemers en coaches. Zo kom je in contact met mensen die dezelfde doel hebben als jij: je ware potentie bevrijden!

✅ Live Q&A. Wanneer je je aanmeldt voor de Bevrijd je ware potentie masterclass krijg je ook toegang tot live Q&A sessies. Tijdens deze sessies krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen en leer je een heleboel van andere deelnemers en kijkers.

✅ Werkboeken. Om de stof zo goed mogelijk te begrijpen en toe te passen in je leven, krijg je tijdens de masterclass diverse opdrachten in de vorm van werkboeken.

✅ Levenslange toegang. Tot slot krijg je levenslange toegang tot de masterclass. Ideaal als je bijvoorbeeld over een jaar nog eens de modules wilt volgen!

Al met al ben ik zeer te spreken over de inhoud en opbouw van de Bevrijd je ware potentie masterclass. De masterclass bestaat uit interessante informatie en leerzame opdrachten. Al gauw merk je dat er voor het ontwikkelen van de masterclass veel research is gedaan en er veel tijd is besteed aan het ontwikkelen van de training.

Bevrijd je ware potentie | Masterclass Review + 70% Korting!

Wie heeft de Bevrijd je ware potentie masterclass ontwikkeld?

Het gezicht achter de Bevrijd je ware potentie masterclass is Mireille Bruin. Een inspirerende vrouw en ondernemer die de afgelopen jaren onwijs hard heeft gewerkt aan het ontwikkelen van deze masterclass voor Motivated Minds.

Ongeveer 11 jaar geleden begon Mireille Bruin met het helpen van andere mensen op het gebied van persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Door de jaren heen ontwikkelde ze hierdoor haar eigen methodiek(en), waardoor ze zich weet te onderscheiden.

Op dit moment is Mireille Bruin bezig met verschillende dingen. Zo is ze nog steeds bezig met het helpen van mensen en lanceerde ze de masterclass Bevrijd je ware potentie. Daarnaast ondersteunt ze bedrijven op het gebied van ontwikkeling en groei én organiseert ze diverse evenementen.

Je leest het: Mireille Bruin is een vrouw met passie voor persoonlijke educatie en een ondernemer vol met motivatie. 

Zelf heb ik het genoegen gehad om regelmatig contact te hebben met Motivated Minds en deze inspirerende vakvrouw. In het vervolg van deze Bevrijd je ware potentie masterclass review vertel ik daar meer over.

Wil je meer weten over Mireille Bruin en Motivated Minds? Dan raad ik je aan om onderstaande video te bekijken: 

Mijn persoonlijke ervaringen met de Bevrijd je ware potentie masterclass

Heb ik zelf ook de Bevrijd je ware potentie masterclass gevolgd? Jazeker! Sterker nog, ik heb de masterclass met veel plezier gevolgd. Tijdens het volgen van de masterclass heb ik alle pluspunten van deze masterclass op een rijtje gezet:

✅ Mireille Bruin is geweldig. Tijdens het volgen van de masterclass merkte ik al snel op dat Mireille een warm en betrokken persoon is. Ze biedt een luisterend oor en weet precies hoe ze mensen kan inspireren. Het doet mij bovendien goed dat zij er alles aan doet om andere mensen te helpen.

✅ De masterclass is uitgebreid. Een ander groot pluspunt is dat de masterclass zeer uitgebreid is. Dit is niet alleen te danken aan de modules, maar ook aan alle bonussen die je standaard meegeleverd krijgt.

✅ De masterclass is leuk om te volgen. De masterclass is niet alleen leerzaam, maar ook een leuke bezigheid! Dit is onder andere te danken aan de interactieve modules en de opdrachten die je krijgt. Tevens vind ik het erg fijn dat je de masterclass volledig online kunt volgen.

✅ Ik heb er persoonlijk veel aan gehad. Dankzij de Motivated Minds masterclass benut ik op dit moment mijn volle potentie. Dat doe ik niet alleen op het zakelijke vlak, maar ook op het persoonlijke vlak.

Bevrijd je ware potentie masterclass kopen met korting

Heb je na het lezen van deze Bevrijd je ware potentie masterclass review interesse gekregen in het volgen van de masterclass? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je profiteert tijdelijk van een flinke korting!

Normaal gesproken betaal je een bedrag van €299 voor deze masterclass. Mireille en Motivated Minds hebben echter besloten om tijdelijk een korting van maar liefst 70% aan te bieden. Dit betekent dat je tijdelijk een bedrag van slechts €89 betaalt voor deze masterclass.

Wat ik van dit bedrag vind? In mijn ogen is dit een hele schappelijke prijs wanneer je kijkt naar de dingen die je leert tijdens de masterclass. Deze leermomenten zijn namelijk onbetaalbaar te noemen. In mijn ogen is het volgen van de Bevrijd je ware potentie masterclass dan ook een absolute aanrader. Meld je snel aan voor de masterclass en profiteer van de tijdelijke korting van maar liefst 70%!

Bevrijd je ware potentie Masterclass Review + 70% Korting!

Klik hier voor 70% korting op de Masterclass: Bevrijd je ware potentie

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download