Beurs Magazine | Review (2021) + 75% Korting
22 juli 2021 
11 min. leestijd

Beurs Magazine | Review (2021) + 75% Korting

Het winnen van bepaalde informatie kan je helpen bij het maken van de juiste beslissing. Je gaat bijvoorbeeld niet na het lezen van een slechte ervaring op een reviewsite naar het desbetreffende restaurant. 

Zo gaat dat ook bij het investeren in beleggingen. Voordat je begint met het investeren in beleggingen, of wanneer je al enige tijd bezig bent, kan het nuttig zijn om je kennis zo nu en dan bij te spijkeren. 

Op het moment dat je op de hoogte wilt blijven van alle trends en ontwikkelingen rondom beleggen, dan is Beurs Magazine eentje om in de gaten te houden! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over BeursMagazine en wat het voor jou te bieden heeft.  

Beurs Magazine  Review (2021) + 75% Korting

Klik hier voor 75% korting op Beurs Magazine

Wat zijn beleggingen?

Voordat ik je helemaal meeneem in mijn review over het Beurs Magazine wil ik je eerst kennis laten maken met de wereld van het beleggen. Want wat is het nou eigenlijk? Wil je gaan beleggen, dan ben je eigenlijk aan het denken aan de toekomst. Met beleggen investeer je geld voor een bepaalde tijd, om er achteraf financieel je voordeel mee te doen. Tenminste, dat is het doel.

En als dat niet al gecompliceerd klinkt, maken we het je nog lastiger. Je kunt namelijk naast dat je geld ‘belegt’ ook in andere zaken beleggen. Denk aan aandelen, obligaties, grondstoffen, cryptocurrencies en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alle varianten hebben weer andere maatstaven en regels, dus als je nieuw bent: start met één soort.

Waarom moet je gaan beleggen?

De reden waarom mensen van oudsher gingen beleggen, was omdat het geld op een spaarrekening weinig rente opleverde. Mensen gingen op zoek naar andere vormen om hun geld te investeren en merkten dat dit meer opleverde. 

Dankzij de opkomst van het internet is dit alles in een stroomversnelling gekomen. Tegenwoordig kun je in alles investeren. Bij de traditionele beleggingsvormen is het vrij duidelijk hoe het spelletje in elkaar steekt. Bij de wat nieuwere varianten van beleggen zul je merken dat je met wat hulp sneller vooruitkomt.

Of je nu in de traditionele manier van beleggen gaat stappen of bijvoorbeeld in cryptocurrencies, de grootste reden waarom mensen starten met beleggen is vanwege de term ‘inflatie.’  Met inflatie stijgt de waarde van een product of geldeenheid waardoor een consument- of aandeelhouder meer betaalt voor zijn geld. Wanneer je hebt geïnvesteerd in deze producten nog vóórdat deze inflatie heeft plaatsgevonden, maak je winst. 

Door dit spelletje goed te begrijpen kun je veel winst maken en je vermogen laten groeien, zonder er iets voor te doen. Maar pas op. Het kan ook de andere kant op gaan. Als jij investeert in een bedrijf dat vervolgens failliet gaat of daalt in waarde, zal je jouw geld ook zien verdampen.

Is beleggen iets voor jou?

In het verleden was het niet voor iedereen weggelegd om te beginnen met beleggen. In deze tijd is het voor iedereen toegankelijk. Mocht je dus niks over beleggen weten, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. 

Wil je beleggen zonder risico, dan moeten we je helaas teleurstellen. Investeren brengt namelijk altijd risico met zich mee. 

Onthoud deze twee tips als je vandaag nog wil starten met beleggen:

1. Ga nooit beleggen met geld dat je nodig hebt om je huur te betalen. Het geld lenen is dan ook geen betere optie. Wil je binnen een aantal jaar een grote uitgave doen? Denk dan na of je het je nu kunt permitteren. 


Goed om wel te bedenken: je kunt ook beleggen met minder geld. Dat je gaat beleggen betekent niet dat je al je vermogen gaat gebruiken om ergens in te investeren. 


2. Blijf rustig in gevallen van nood. Beleggen gaat niet alleen maar gepaard met stijgende koersen. Voor sommige mensen weegt het extra rendement nu eenmaal niet op tegen de extra zorgen. 

Toch starten met beleggen ondanks dat je weet dat je een stresskip kunt zijn? Vraag iemand jouw rechterhand te zijn. Misschien is beleggen wel een goede oefening om je stress onder controle krijgen 😉. 

Beurs Magazine | Review (2021) + 75% Korting

Over het Beurs Magazine

Weg met papierverspilling! Met het digitale blad van BeursMagazine ontvang je iedere maand meer informatie over beleggen en investeren. In het digitale tijdschrift zijn de laatste trends opgenomen en worden er strategieën gedeeld. 

Niet alleen kom je meer te weten over beleggen, je leert ook hoe je dit succesvol kunt aanpakken.  

Het verhaal achter Beurs Magazine

Na de crisis in het jaar 2008 zijn meer mensen gaan nadenken over het investeren in hun toekomst. En dat is niet gek, aangezien de rente die op onze spaar- en betaalrekeningen staan ons soms nog weleens geld kunnen kosten. 

De redactie van BeursMagazine had dit ook door en wilde startende beleggers een open deur geven tot dezelfde kansen als de welvarende ervaringsdeskundigen. 

Beurs Magazine | Review (2021) + 75% Korting

Artikelen die je gelezen moet hebben

Persoonlijk denk ik al snel aan een ingewikkelde schrijfstijl waar ik na de eerste zin al niet meer geboeid blijf. Toen ik de artikelen van Beurs Magazine eens doornam, merkte ik dat het lezen van hun artikelen mij vrij goed afgaat. Ikzelf had nooit verwacht dat ik na het lezen van de online magazine een abonnement zou afsluiten. 

Een aantal gratis artikelen die mij het meeste aanstaan, heb ik voor jou op een rijtje gezet. Zo kun ook jij erachter komen of het BeursMagazine iets voor jou is. 

Het Uranium 

In dit artikel lees je onder andere in welke groene energie je het beste kunt gaan beleggen. Wanneer je eindelijk denkt dat zonne-energie of windmolens de toekomst zijn, kom je al snel achter de harde waarheid. Maar in welke groene energiebron kunnen we dan nog wel vertrouwen? Alle voordelen zijn te lezen in het volgende artikel over Uranium.

Wat te doen met edelmetaaldeposito’s

Edelmetaal, dat is een van de metalen waarin je kunt investeren wil je beginnen met mijnaandelen. In dit stuk wordt er uitleg geboden hoe Eric Sprott 233 miljoen Canadese dollars heeft geïnvesteerd in edelmetaaldeposito’s.  De schrijver, die overduidelijk grote successen heeft gemaakt, verteld hoe hij Eric als zijn grote voorbeeld neemt om hetzelfde te gaan doen als zijn medebelegger. 

Over de bitcoin 

Is het wel waard om tegenwoordig nog te investeren in de Bitcoin? De digitale munt piekte eerder dit jaar op ruim 63.000 dollar, maar wat kan ik verwachten aan het einde van dit jaar? De munt heeft een flinke daling opgelopen doordat autogigant Tesla besloot te stoppen met het accepteren van deze wonderbaarlijke cryptomunt. Je leest de bedenkingen van de Amerikaanse bank Citigroup in het volgende artikel.

Over de blow-off

De laatste kans om je vermogen op te bouwen. We hebben het over de grootste blow-off sinds tijden. Een blow-off doet zich spontaan voor, vaak zijn ze geeneens te herkennen. Waaraan herken je een blow-off? Een blow-off top is zichtbaar in een grafiek als een koers steeds sneller stijgt en plots bijna net zo snel weer daalt. Volgens Beurs Magazine kunnen we binnenkort een verwachten! Laat je fascineren in het artikel over de blow-off.

Zoals je ziet, is ieder artikel een uitleg over een ervaringsdeskundige die al wat langer in het vak werkzaam is. Door deze handige opbouw kun jij als lezer leren hoe jouw voorgangers aan hun successen zijn gekomen en hoe zij van hun fouten geleerd hebben. Het lezen van de artikelen geeft mij inzicht hoe ik het soortgelijk kan doen, op kleinschalige manier, of hoe ik het juist niet hoor te doen.  

Beurs Magazine | Review (2021) + 75% Korting

Beursmagazine ervaringen 

Met jarenlange ervaring in de beleggingswereld, was het blad voor ons misschien wat leuks als ‘extra’, maar als je als starter wilt beginnen met beleggen, dan kan ik je vertellen dat het blad als een goeie informatiebron dient die jou verteld hoe je voortaan succesvol kunt beleggen. 

Beginnen met beleggen is voor de meesten een enorme drempel. Dit omdat het ingewikkeld lijkt en er risico’s aan vast zitten. Zonder de juiste basis zullen de beginnersfouten ook snel gemaakt worden. In het beursmagazine vind je alleen de meest kostbare tips terug en word je niet overrompeld met onnodige irrelevante informatie. 

Als beginnend belegger zul je merken dat als je eenmaal van start bent gegaan, de materie eigenlijk best wel meevalt. We lazen dan ook terug dat de meeste starters met beleggen goed vooruitkwamen met de handige tips van het magazine. Doordat er maandelijks nieuwe kansen worden besproken, merk je al snel op dat je kansen leert te herkennen. 

Het tijdschrift leert je als starter in de beleggingswereld, de gedachtegangen van de succesvolle voorgangers beter te begrijpen. Doordat de informatie op een laagdrempelige, en vooral praktische manier wordt uitgelegd, is het voor iedereen behapbaar om te volgen. 

Ben jij dus een starter en wil jij met voorbeelden de beleggingswereld beter begrijpen? Dan is het Beursmagazine zeker een aanrader om eens door te lezen!

Beurs magazine abonnement + korting

De uitgever van Beurs Magazine heeft een bijzondere, maar mooie geloofsovertuiging als het gaat de prijs van zijn blad. De reden dat de uitgever gekozen heeft voor deze tijdelijke aanbieding is zodat jij in moment van crisis je winst kunt pakken. Juist nu, in onzekere tijden, is het ideaal om te investeren in de toekomst. 

Neem een abonnement als je zelf wilt ervaren wat het beursmagazine voor jou kan betekenen. Met de tijdelijke aanbieding (waarbij je meer dan 75% korting krijgt op de aankoopprijs) Betaal je omgerekend € 4,00 per maand. Zo kan ook jij op een laagdrempelige manier beginnen met beleggen.  

Niet goed? Geld terug!

Hoe vaak is het je wel niet voorgekomen dat je iets aanschaft en je achteraf dacht: had ik dit wel nodig? Met het Beurs Magazine kunnen we je garanderen dat je sowieso blij zult zijn met je aankoop. En als je toch twijfelt kun je altijd terugvallen op de tevredenheidsgarantie van het magazine. Als je binnen 60 dagen erachter komt dat het blad toch niet voor jou is weggelegd, dan krijg je gewoon je geld terug.

Verantwoord leren beleggen

Dus, waar wacht je nog op? Wij denken dat er genoeg redenen zijn waarom je vandaag nog een abonnement kunt nemen op dit blad. Hoe meer je over een bepaald onderwerp leest, hoe meer je leert van andermans fouten. Waarom niet €49 betalen en leren van andermans fouten, dan zelf een fortuin uitgeven? Blijkt het toch niet bij je te passen, dan kun je zelfs na 60 dagen je geld terugvragen. Zo simpel is het!

Het Beursmagazine kan je helpen in de stap naar online geld verdienen.

Beurs Magazine  Review (2021) + 75% Korting

Klik hier voor 75% korting op Beurs Magazine

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download