In dit artikel

Beursmagazine

Beursmagazine | Review + Korting Beurs Magazine!

In dit artikel

Het inwinnen van bepaalde informatie kan je helpen bij het maken van de juiste beslissing. Je gaat bijvoorbeeld niet na het lezen van een slechte ervaring op een reviewsite naar het desbetreffende restaurant. 

Zo gaat dat ook bij het investeren in beleggingen zoals bijvoorbeeld aandelen. Voordat je begint met het investeren in beleggingen, of wanneer je al enige tijd bezig bent, kan het nuttig zijn om je kennis zo nu en dan bij te spijkeren. 

Op het moment dat je op de hoogte wilt blijven van alle trends en ontwikkelingen rondom beleggen, dan is Beurs Magazine eentje om in de gaten te houden! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over BeursMagazine en wat het voor jou te bieden heeft.


Klik hier voor 75% korting op Beurs Magazine

Wat is Beursmagazine

Voordat ik je helemaal meeneem in mijn review over het Beurs Magazine wil ik je eerst kennis laten maken met de wereld van het beleggen. Want wat is het nou eigenlijk? Wil je gaan beleggen, dan ben je eigenlijk aan het denken aan de toekomst. Met beleggen investeer je geld voor een bepaalde tijd, om er achteraf financieel je voordeel mee te doen. Tenminste, dat is het doel.

Het klinkt allemaal heel mooi om je geld te investeren en daar winst uit te halen, maar hoe weet je dat je successen boekt? Juist zo dachten ze er bij Capital & Trends, het bedrijf dat Beurs Magazine oprichtte, ook over! Beleggen is nooit zonder risico, des te beter dat je er meer over leest. Bij Beurs Magazine worden er iedere maand nieuwe kansen besproken, lees je verfrissende strategieën over aandelen en krijg je tips om de kansen in het beleggingswereldje te begrijpen.

In het verleden kreeg je nog een papieren krant waarin je na verloop van tijd geen idee meer had in welke krant je welk artikel gelezen had. Gelukkig hoef je je bij het Beursmagazine daarover niet meer druk te maken, het gehele blad is een maandelijkse uitgave online in jouw inbox. 

Een digitaal magazine biedt een aantal voordelen namelijk:

✅ Wat we bovenstaand al hebben genoemd: vind de krant van vorige week, vorige maand of zelfs vorig jaar met gemak terug;

✅ Leesbaar op je smartphone, computer en tablet;  

✅ Overal, waar je ook bent kun je op de beurs je kansen verleggen;

Beursmagazine  Review (2022) + Korting Beurs Magazine

Waarom kiezen voor Beurs Magazine

De reden waarom mensen van oudsher gingen beleggen, was omdat het geld op een spaarrekening weinig rente opleverde. Mensen gingen op zoek naar andere vormen om hun geld te investeren en merkten dat dit meer opleverde. 

Dankzij de opkomst van het internet is dit alles in een stroomversnelling gekomen. Tegenwoordig kun je in alles investeren. Bij de traditionele beleggingsvormen is het vrij duidelijk hoe het spelletje in elkaar steekt. Bij de wat nieuwere varianten van beleggen zul je merken dat je met wat hulp sneller vooruitkomt.

Of je nu in de traditionele manier van beleggen gaat stappen of in cryptocurrencies, de grootste reden waarom mensen starten met beleggen is vanwege de term ‘inflatie.’  Met inflatie stijgt de waarde van een product of geldeenheid waardoor een consument- of aandeelhouder meer betaalt voor zijn geld. Wanneer je hebt geïnvesteerd in deze producten nog vóórdat deze inflatie heeft plaatsgevonden, maak je winst. Maar pas op. Het kan ook de andere kant op gaan. Als jij investeert in een bedrijf dat vervolgens failliet gaat of daalt in waarde, zal je jouw geld ook zien verdampen.

Door dit spelletje goed te begrijpen kun je veel winst maken en je vermogen laten groeien. Hiervoor kun je als beginner urenlang het internet afstruinen voor je benodigde informatie, of kies je één betrouwbare informatiebron (zoals het Beurs Magazine) die jou de weg naar winstgevende beleggingen kan leiden. 

Het verhaal achter Beursmagazine

Na de crisis in het jaar 2008 zijn meer mensen gaan nadenken over het investeren in hun toekomst. En dat is niet gek, aangezien de rente die op onze spaar- en betaalrekeningen staan ons soms nog weleens geld kunnen kosten. 

De redactie van BeursMagazine had dit ook door en wilde startende beleggers een open deur geven tot dezelfde kansen als de welvarende ervaringsdeskundigen.

Beursmagazine  Review (2022) + Korting Beurs Magazine

Over het Beurs Magazine

Weg met papierverspilling! Met het digitale blad van BeursMagazine ontvang je iedere maand meer informatie over beleggen en investeren. In het digitale tijdschrift zijn de laatste trends opgenomen en worden er strategieën gedeeld. 

Niet alleen kom je meer te weten over beleggen, je leert ook hoe je dit succesvol kunt aanpakken.  

Beursmagazine  Review (2022) + Korting Beurs Magazine

Artikelen die je gelezen moet hebben van het Beursmagazine

Persoonlijk denk ik al snel aan een ingewikkelde schrijfstijl waar ik na de eerste zin al niet meer geboeid blijf. Toen ik de artikelen van Beursmagazine eens doornam, merkte ik dat het lezen van hun artikelen mij vrij goed afgaat. Ikzelf had nooit verwacht dat ik na het lezen van de online magazine een abonnement zou afsluiten. 

Een aantal gratis artikelen die mij het meeste aanstaan, heb ik voor jou op een rijtje gezet. Zo kun ook jij erachter komen of het BeursMagazine iets voor jou is. 

Beursmagazine special: Het Uranium 

In dit artikel lees je onder andere in welke groene energie je het beste kunt gaan beleggen. Wanneer je eindelijk denkt dat zonne-energie of windmolens de toekomst zijn, kom je al snel achter de harde waarheid. Maar in welke groene energiebron kunnen we dan nog wel vertrouwen? Alle voordelen zijn te lezen in het volgende artikel over Uranium.

Beursmagazine special: Wat te doen met edelmetaaldeposito’s

Edelmetaal, dat is een van de metalen waarin je kunt investeren wil je beginnen met mijnaandelen. In dit stuk wordt er uitleg geboden hoe Eric Sprott 233 miljoen Canadese dollars heeft geïnvesteerd in edelmetaaldeposito’s.  De schrijver, die overduidelijk grote successen heeft gemaakt, verteld hoe hij Eric als zijn grote voorbeeld neemt om hetzelfde te gaan doen als zijn medebelegger. 

Beursmagazine special: Over de Bitcoin 

Is het wel waard om tegenwoordig nog te investeren in de Bitcoin? De digitale munt piekte eerder dit jaar op ruim 63.000 dollar, maar wat kan ik verwachten aan het einde van dit jaar? De munt heeft een flinke daling opgelopen doordat autogigant Tesla besloot te stoppen met het accepteren van deze wonderbaarlijke cryptomunt. Je leest de bedenkingen van de Amerikaanse bank Citigroup in het volgende artikel.

Beursmagazine special: Over de blow-off

De laatste kans om je vermogen op te bouwen. We hebben het over de grootste blow-off sinds tijden. Een blow-off doet zich spontaan voor, vaak zijn ze geeneens te herkennen. Waaraan herken je een blow-off? Een blow-off top is zichtbaar in een grafiek als een koers steeds sneller stijgt en plots bijna net zo snel weer daalt. Volgens Beursmagazine kunnen we binnenkort een verwachten! Laat je fascineren in het artikel over de blow-off.

Zoals je ziet, is ieder artikel een uitleg over een ervaringsdeskundige die al wat langer in het vak werkzaam is. Door deze handige opbouw kun jij als lezer leren hoe jouw voorgangers aan hun successen zijn gekomen en hoe zij van hun fouten geleerd hebben. Het lezen van de artikelen geeft mij inzicht hoe ik het soortgelijk kan doen, op kleinschalige manier, of hoe ik het juist niet hoor te doen.

Beursmagazine  Review (2022) + Korting Beurs Magazine

Beurs Magazine, onze eigen ervaring

Tijd voor een Beursmagazine review. Als ervaren belegger in aandelen, was het blad voor mij misschien wat leuks als ‘extra’, maar als je als starter wilt beginnen met beleggen, dan kan ik je vertellen dat het blad als een goeie informatiebron dient die jou verteld hoe je voortaan succesvol kunt beleggen. 

Beginnen met beleggen is voor de meesten een enorme drempel. Dit omdat het ingewikkeld lijkt en er risico’s aan vast zitten. Zonder de juiste basis zullen de beginnersfouten ook snel gemaakt worden. In het Beursmagazine vind je alleen de meest kostbare tips terug en word je niet overrompeld met onnodige irrelevante informatie. 

Als beginnende belegger zul je merken dat als je eenmaal van start bent gegaan, de materie eigenlijk best wel meevalt. We lazen dan ook terug dat de meeste starters met beleggen goed vooruitkwamen met de handige tips van het digitaal magazine. Doordat het een maandelijkse uitgave is worden alle nieuwe kansen besproken en merk je al snel op dat je kansen leert te herkennen. 

Het tijdschrift leert je als starter in de beleggingswereld, de gedachtegangen van de succesvolle voorgangers beter te begrijpen. Doordat de informatie op een laagdrempelige, en vooral praktische manier wordt uitgelegd, is het voor iedereen behapbaar om te volgen. 

Ben jij dus een starter en wil jij met voorbeelden de beleggingswereld beter begrijpen? Dan kan ik je zeker aanraden het Beurs Magazine eens door te lezen! Er zijn bovendien tal van positieve Beursmagazine ervaringen te vinden op het internet. We schreven ook een interessante review over de Trading Navigator Methode.

Beursmagazine  Review (2022) + Korting Beurs Magazine

Beurs magazine jaarabonnement + korting

De uitgever van Beurs Magazine heeft een bijzondere, maar mooie geloofsovertuiging als het gaat de prijs van zijn blad. De reden dat de uitgever gekozen heeft voor deze tijdelijke aanbieding is zodat jij in moment van economische crisis je winst kunt pakken. Juist nu, in onzekere tijden, is het ideaal om te investeren in de toekomst. 

Neem een jaarabonnement als je zelf wilt ervaren wat het beursmagazine voor jou kan betekenen. Met de tijdelijke aanbieding (waarbij je meer dan 75% korting krijgt op de aankoopprijs) Betaal je omgerekend € 4,00 per maand. Zo kan ook jij op een laagdrempelige manier beginnen met beleggen en van Beursmagazine korting profiteren!  


Klik hier voor 75% korting op Beurs Magazine

Niet tevreden over het Beursmagazine? Geld terug!

Hoe vaak is het je wel niet voorgekomen dat je iets aanschaft en je achteraf dacht: had ik dit wel nodig? Met het Beurs Magazine kunnen we je garanderen dat je sowieso blij zult zijn met je aankoop. En als je toch twijfelt kun je altijd terugvallen op de tevredenheidsgarantie van het magazine. Als je binnen 60 dagen erachter komt dat het blad toch niet voor jou is weggelegd, dan krijg je gewoon je geld terug.

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met beleggen.

Voor wat betreft de beste cursus beleggen heb ik onderscheid gemaakt in aandelen cursussen en daytraden cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Nesami, Trading Navigator, FXminds, Happy Investors en de Beleggers Academy. Super interessant om te lezen en met mooie kortingen!

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Ik koop voornamelijk goud en zilver als edelmetalen waar platinum ook nog een optie kan zijn. Heb je meer interesse in het handelen in aandelen dan is het Beurs Magazine interessant om te lezen. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

Meest gestelde vragen over de Beursmagazine 

Heb je vragen over de Beursmagazine? Of over beleggen in het algemeen? Grote kans dat jouw vraag al eerder is gesteld. Bekijk daarom hieronder de meest gestelde vragen over de Beursmagazine.

Wat zijn beleggingen?

Voordat ik je helemaal meeneem in mijn review over het Beurs Magazine wil ik je eerst kennis laten maken met de wereld van het beleggen. Want wat is het nou eigenlijk? Wil je gaan beleggen, dan ben je eigenlijk aan het denken aan de toekomst. Met beleggen investeer je geld voor een bepaalde tijd, om er achteraf financieel je voordeel mee te doen. Tenminste, dat is het doel.

En als dat niet al gecompliceerd klinkt, maken we het je nog lastiger. Je kunt namelijk naast dat je geld ‘belegt’ ook in andere zaken beleggen. Denk aan aandelen, obligaties, goud, zilver, cryptocurrencies, vastgoed en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wist je dat dit al kon met weinig geld? Alle varianten hebben weer andere maatstaven en regels, dus als je nieuw bent: start met één soort.

Wanneer beginnen met beleggen?

In het verleden was het niet voor iedereen weggelegd om te beginnen met beleggen. In deze tijd is het voor iedereen toegankelijk. Mocht je dus niks over beleggen weten, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. 

Wil je beleggen zonder risico, dan moeten we je helaas teleurstellen. Investeren brengt namelijk altijd risico met zich mee. 

Onthoud deze Beurs Magazine beleggersplaats twee tips als je vandaag nog wil starten met beleggen:

1. Ga nooit beleggen met geld dat je nodig hebt om je huur te betalen. Het geld lenen is dan ook geen betere optie. Wil je binnen een aantal jaar een grote uitgave doen? Denk dan na of je het je nu kunt permitteren.

Goed om wel te bedenken: je kunt ook beleggen met minder geld. Dat je gaat beleggen betekent niet dat je al je vermogen gaat gebruiken om ergens in te investeren. 

2. Blijf rustig in gevallen van nood. Beleggen in aandelen gaat niet alleen maar gepaard met stijgende koersen. Voor sommige mensen weegt het extra rendement nu eenmaal niet op tegen de extra zorgen.

Toch starten met beleggen ondanks dat je weet dat je een stresskip kunt zijn? Vraag iemand jouw rechterhand te zijn. Misschien is beleggen wel een goede oefening om je stress onder controle krijgen? (1)

Waarom moet je gaan beleggen?

De reden waarom mensen van oudsher gingen beleggen in aandelen, was omdat het geld op een spaarrekening weinig rente opleverde. Mensen gingen op zoek naar andere vormen om hun geld te investeren en merkten dat dit meer opleverde. Dat leidde tot de Beleggersplaats.

Dankzij de opkomst van het internet is dit alles in een stroomversnelling gekomen. Tegenwoordig kun je in alles investeren. Bij de traditionele beleggingsvormen is het vrij duidelijk hoe het spelletje in elkaar steekt. Bij de wat nieuwere varianten van beleggen zul je merken dat je met wat hulp sneller vooruitkomt.

Of je nu in de traditionele manier van beleggen gaat stappen (aandelen) of bijvoorbeeld in cryptocurrencies, de grootste reden waarom mensen starten met beleggen is vanwege de term ‘inflatie.’  Met inflatie stijgt de waarde van een product of geldeenheid waardoor een consument- of aandeelhouder meer betaalt voor zijn geld. Wanneer je hebt geïnvesteerd in deze producten nog vóórdat deze inflatie heeft plaatsgevonden, maak je winst. 

Door dit spelletje goed te begrijpen kun je veel winst maken en je vermogen laten groeien, zonder er iets voor te doen. Maar pas op. Het kan ook de andere kant op gaan. Als jij investeert in een bedrijf dat vervolgens failliet gaat of daalt in waarde, zal je jouw geld ook zien verdampen.

Wat is de Beleggersplaats?

Je hebt in dit artikel al even de term ‘Beleggersplaats’ voorbij zien komen. Maar wat is de Beleggersplaats precies? Het is een platform dat in 2008 werd opgericht, nadat de beleggerswereld minder vanzelfsprekend werd door de financiële crisis. Het is een plek geworden waar je leert succesvol te beleggen in aandelen. Daarbij zijn kansen in de markt opmerken en je risico spreiden van belang. Bovendien krijg je bij de Beleggersplaats onafhankelijk beleggingsadvies en dat is heel waardevol.

Op dit platform vind je onder andere het Beurs magazine en allerlei informatieve artikelen over dividend. Denk hierbij aan dividend als inkomen, groeidividend en hoog dividend. De verschillende auteurs die hun kennis delen op dit platform, vertellen je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan.

Afhankelijk van waar jij over wilt leren, kun je je onder het kopje ‘Nieuwsbrieven’ inschrijven voor de nieuwsbrieven van verschillende websites. De Beleggersplaats brengt deze nieuwsbrieven samen, zodat jij er als abonnee gemakkelijk tussen kunt schakelen. Er zijn zowel gratis nieuwsbrieven beschikbaar als betaalde varianten.

Wil je bijvoorbeeld weten wat de best presterende aandelen zijn of hoe je als belegger toch enige invloed uitoefent op de resultaten van je beleggingen? Ben je nieuwsgierig naar ontwikkelingen op de markt en wil je weten wat the next big thing is in beleggersland? Al jouw vragen worden hier beantwoord. Doe er je voordeel mee en leer van anderen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kunt simpelweg profiteren van de kennis van de Beleggersplaats!

Verantwoord leren beleggen

Dus, waar wacht je nog op? Wij denken dat er genoeg redenen zijn waarom je vandaag nog een jaarabonnement kunt nemen op dit blad. Hoe meer je over een bepaald onderwerp leest, hoe meer je leert van andermans fouten. Waarom niet €49 betalen en leren van andermans fouten, dan zelf een fortuin uitgeven? Blijkt het toch niet bij je te passen, dan kun je zelfs na 60 dagen je geld terugvragen. Zo simpel is het!

Het Beurs Magazine komt naar voor bij onze review naar beste cursus beleggen en kan je helpen in de stap naar online geld verdienen.


Klik hier voor 75% korting op Beurs Magazine

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beursmagazine | Review + Korting Beurs Magazine!

Laat een reactie achter