In dit artikel

Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Beste Voedsel Intolerantie Test | Review (2023) | 3x Test!

In dit artikel

Heb je te maken met klachten die moeilijk te begrijpen zijn? Mogelijk is de oorzaak van dergelijke klachten terug te vinden in een intolerantie. Als je voor bepaald voedsel intolerant bent, reageert je lichaam (heftig) op de inname van dit voedsel. Om te achterhalen voor welk voedsel je een intolerantie hebt, heb je een voedsel intolerantie test nodig.

Kort samengevat:

De beste voedselintolerantie test 2023 volgens onze test is Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro. Deze test is de meest uitgebreide voedselintolerantie test en je krijgt inzicht op maar liefst 287 intoleranties.

Intolerantie tests vergelijken: hoe doe ik dat?

Het ondergaan van een voedsel intolerantie test kan veel duidelijkheid verschaffen. Zo krijg je duidelijk in beeld waar je een intolerantie voor hebt. Dit is overigens niet hetzelfde als een voedsel allergie test. Bij een allergie is er sprake van een heftige reactie van het afweersysteem van je lichaam. Daar is bij een intolerantie juist geen sprake van. Mocht je meer over een allergie en een intolerantie willen weten, heb je een uitgebreid voeding test nodig. Speciaal voor jou ben ik alvast op zoek naar de beste tests gegaan.

1. Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro – beste voedsel intolerantie test

Ben je op zoek naar de beste en uitgebreidste voedingsintolerantie test? Kies dan voor de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro. Uit mijn test is gebleken dat dit de beste voedingsintolerantie test van dit moment is.

Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Met deze voeding intolerantie test krijg je onwijs veel inzichten in je lichaam. En de reactie van je lichaam op bepaalde bestanddelen uit voedingsmiddelen. Zo krijg je met deze test inzicht in maar liefst 287 voedsel intoleranties. De test geeft duidelijk aan of je ergens een intolerantie voor hebt.

Is dat inderdaad het geval? Dan zie je dit in de uitslag duidelijk naar voren komen. Op basis van die uitslag kun je vervolgens je voedingspatroon aanpassen, waardoor je minder last van de onbegrepen klachten krijgt. Het is zelfs mogelijk om met deze intolerantie test op termijn je klachten volledig uit te roeien.

Deze test gaat verder daar waar andere intolerantie testen stoppen. Dit blijkt onder meer uit het rapport dat je bij de uitslag meegeleverd krijgt. In dit rapport vind je onder meer alternatieven voor de voedingsmiddelen waar je een intolerantie voor hebt. Met dank aan deze alternatieven kun je makkelijk een geschikt voedingspatroon samenstellen.

Wat kost de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro?

Voor de betaal je eenmalig een bedrag van €249. Dat is uiteraard veel geld, maar deze test geeft je inzicht in maar liefst 287 voedsel intoleranties. Ook krijg je een uitgebreid rapport aangereikt, waarin je onder meer tips en alternatieven vindt.

Voordelen Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro

✅ Zeer uitgebreide voedsel intolerantie test

✅ Makkelijk bij jezelf af te nemen

✅ Praktische tips en alternatieven

✅ Onderzocht in een Europees laboratorium

✅ Snel de gewenste inzichten

Nadelen Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro

❌ Relatief dure voedsel intolerantie test


Bekijk meer productinformatie

2. Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus

Wil je inzicht in een eventuele lactose intolerantie? Wil je meer weten of wat bepaalde voedingsmiddelen voor je lichaam doen? Of wil je weten waar bepaalde klachten vandaan komen? In al deze gevallen kies je het beste voor de Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus.

Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Dit is een zeer uitgebreide, handige en veelzeggende test. Met deze voedselintolerantie test krijg je inzichten in specifieke klachten, maar ook in de mogelijke oorzaken. Heb je bijvoorbeeld een opgeblazen gevoel of een allergische reactie na het lezen van bepaalde voedingsmiddelen? Dat krijg je duidelijk in beeld gebracht met de Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus.

Deze voedselintolerantie test richt zich op maar liefst 195 voedsel intoleranties. Mocht je voor een bepaald voedingsmiddel een intolerantie hebben, blijkt dat duidelijk uit deze test. Daarbij richt de test zich vooral op specifieke antistoffen, ook wel IgG genoemd.

Ben je uiteindelijk ergens intolerant voor? Dan zie je dit in het rapport duidelijk naar voren komen. In dit rapport staat ook vermeld wat alternatieve voedingsmiddelen zijn. Super handig, tezamen met de tips die je in het rapport aantreft.

Wat kost de Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus?

Voor de Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus betaal je eenmalig een bedrag van €199. Dat is relatief veel geld, maar hij is wel goedkoper dan bovenstaande voedselintolerantie test.

Voordelen Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus

✅ Inzicht in 195 voedselintoleranties

✅ Inclusief tips en alternatieve voedingsmiddelen

✅ Eenvoudig thuis zelf af te nemen

✅ Voor iedereen geschikt

Nadelen Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus

❌ Relatief dure voedselintolerantie test


Bekijk meer productinformatie

3. Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic – beste voeding test

Krijg je ernstige reacties van bepaalde voeding? Dan kan het lastig zijn om de vinger op de zere plek te leggen. Gelukkig kun je gebruik maken van de Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic. Met deze relatief eenvoudige voedselintolerantie test krijg je alle gewenste inzichten.

Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Zo krijg je inzicht in igg antistoffen; deze antistoffen geven aan dat je intolerant bent voor bepaalde voedingsstoffen. Als je weet om welke voedingsstoffen het gaat, kun je je gehele voedingspatroon aanpassen. Daarvoor helpt het bijbehorende rapport je absoluut. In dit rapport vind je namelijk de beste tips en alternatieven.

Met deze beste voeding test krijg je inzicht in 139 voedingsmiddelen. En een mogelijke intolerantie hiervoor. Het gaat hierbij om voedingsmiddelen uit onder meer groenten, granen & zaden, peulvruchten, fruit en noten. De test neem je makkelijk bij jezelf af, waarna je binnen een paar werkdagen een uitgebreid rapport kunt verwachten.

In dit rapport tref je mogelijke intoleranties aan. Dit krijg je per hoofdcategorie te zien, maar ook per specifiek voedingsmiddel. Indien je voor een specifiek voedingsmiddel intolerant bent, zie je dit duidelijk in het rapport naar voren komen. Je krijgt daarbij dus ook alternatieve voedingsmiddelen aangereikt. Daarmee neem je op termijn afscheid van bijvoorbeeld je allergische reactie of een opgeblazen gevoel.

Wat kost de Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic?

Voor de Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic betaal je eenmalig een bedrag van €179. Het is hiermee geen goedkope voedselintolerantietest, maar het is alsnog de goedkoopste uit deze top 3.

Voordelen Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic

✅ Inzicht in 139 voedselintoleranties

✅ Makkelijk thuis bij jezelf af te nemen

✅ Uitgebreid rapport inclusief alternatieven

✅ Onderzocht in een Europees laboratorium

Nadelen Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic

❌ Niet de uitgebreidste test


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste voedselintolerantie test

De Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro is met afstand de beste voedselintolerantie test. Met deze test krijg je inzicht in méér dan 280 voedsel intoleranties. Ook is deze test makkelijk af te nemen, geniet je van een uitgebreid rapport en geniet je van de gewenste inzichten.

Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Je weet direct of je voor één of verschillende voedingsmiddelen intolerant bent. Ook krijg je inzicht in echte voedselallergieën.


Bekijk meer productinformatie

Voedselintolerantie tests ervaringen en reviews

Wil je tussen bovenstaande tests de juiste keuze maken? Dan raad ik je graag aan om de voedselintolerantie tests reviews even door te nemen. Met deze reviews krijg je een nog betere indruk van de intolerantie tests.

Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro reviews

Heb je last van vage klachten en wil je een eerste indicatie krijgen? Dan is de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro absoluut een aanrader, aldus de gebruikers/kopers van deze intolerantie test. Zij geven aan dat de test een goede eerste indicatie geeft, erg uitgebreid is en ook nog veel inzichten geeft. Binnen enkele dagen kun je al een uitgebreid rapport verwachten, waarin je ook nog tips en alternatieven aantreft.

Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus reviews

Wil je graag een definitieve diagnose stellen voor vage klachten die je ervaart? Probeer dan de Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus eens uit. Veel mensen geven aan dat deze test hen verder geholpen hebben. Zij geven aan dat de test veel inzichten gegeven heeft én tal van mogelijke symptomen weggenomen hebben.

Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic reviews

Ook de reviews over de Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic zijn opvallend positief. Veel mensen roemen de makkelijke afname van de test en de vele inzichten. Deze inzichten worden ook nog gecombineerd met handige tips en geschikte alternatieven.

Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Voedselintolerantie tests vergelijken: hier moet je op letten!

Niks is zo vervelend als het ervaren van vervelende klachten. De klachten zijn lastig te peilen en zijn soms ook lastig in beeld te brengen. Heb je al eens bedacht dat dit mogelijk komt door een voedselintolerantie? Als je deze gedachte wel eens hebt gehad, is het aan te raden om een voedsel intolerantie test te ondergaan. Zo’n test geeft mogelijk alle inzichten waar je al langere tijd naar op zoek bent.

Wil je tussen bovenstaande tests de juiste keuze maken? Let dan goed op onderstaande aandachtspunten.

Soort & aantal voedselintoleranties

Weet je wat het belangrijkste verschil is tussen bovenstaande voedsel intolerantie tests? De hoeveelheid voedselintoleranties die bekeken worden. En het soort voedselintoleranties waar de focus op ligt.

Wil je naar zoveel mogelijk voedselintoleranties kijken? Dan zou je voor de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro moeten kiezen. Dit is niet voor niets de beste voedsel intolerantie test. Nee, met deze test krijg je alle mogelijke inzichten. Dat is bij de Mijn Lab Test Intolerantie Test Plus en Mijn Lab Test Intolerantie Test Basic in mindere mate het geval.

Rapportage

Heb je de voedsel intolerantie test bij jezelf afgenomen? Dan ben je ongetwijfeld erg benieuwd naar de resultaten hiervan. Ga daarom goed na hoe lang het duurt voordat je de rapportage kunt verwachten.

Ga ook goed na hoe de rapportage opgebouwd is. In mijn ogen moet de rapportage aan twee ‘eisen’ voldoen:

 • De rapportage moet inclusief alternatieven opgesteld worden. Ben je ergens intolerant voor? Dan wil je uiteraard direct weten wat een mogelijk alternatief voor de betreffende intolerantie is. In een goede rapportage komt dit direct naar voren.
 • De rapportage moet uitgebreid zijn. De rapportage moet uitgebreid zijn. Zo zie ik graag dat je ziet voor welke hoofdcategorie voedingsmiddelen je een intolerantie hebt, maar ook om welke specifieke voedingsmiddelen het gaat. De rapportage moet je simpelweg van zoveel mogelijk informatie voorzien.
Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Prijs

Een ander belangrijk punt waar je naar moet kijken, is naar het prijskaartje. Ik heb in ieder geval opgemerkt dat je voor een goede voedselintolerantie test vrij diep in de buidel moet tasten.

Toch raad ik je aan om dat te doen. Met één van de beste voedsel intolerantie tests krijg je namelijk waardevolle inzichten:

 • Je krijgt inzicht in de oorzaak van vage klachten. Heb je geen enkel idee waar de aparte klachten vandaan komen? Een goede voedsel intolerantie test geeft je waarschijnlijk alle mogelijke inzichten in de oorzaak van deze klachten.
 • Je kunt afscheid van de vage klachten nemen. Weet je uiteindelijk wat de oorzaak van de klachten is? Als je voor één van de beste tests gekozen hebt, vind je in deze test ook nog geschikte alternatieven terug. Dit stelt je in staat om snel afscheid van de vage klachten te nemen.

Conclusie: wat is de beste voedsel intolerantie test?

De beste voedsel intolerantie test is de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro. Met deze test krijg je inzicht in bijna 300 voedsel intoleranties. Je ziet precies waar je een intolerantie voor hebt én wat hier geschikte alternatieven voor zijn. Met de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro kun je zodoende makkelijk je voedingspatroon aanpassen. Daarmee kun je makkelijk fluitend(er) door het leven gaan. Waar wacht je nog op? Neem de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro direct thuis bij jezelf af!

Nog meer onderzoeken en tests

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere punten zoals hormonenontspanning, voeding, gezondheidstestenslaap en beweging.

Er bestaan diverse soorten onderzoeken en tests. Wellicht ben je nieuwsgierig welke bloedgroep je hebt of dat je voedingstekorten hebt, met een vitaminetest of bloedgroeptest kom je hier achter. Aansluitend hierop zijn de voedsel intolerantie test en magnesium tekort test. Heb je regelmatig allergische reacties, maar weet je niet precies waarvan dan kan de allergietest een goede optie zijn. De speekseltest en SOA test bestaan er ook om jou meer duidelijkheid te geven over jouw gezondheid. Om een compleet beeld te krijgen kun je ook een DNA test of bloedwaardentest laten doen. Op energetisch niveau bestaat ook de EMB test. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer.

Ook bestaan er tests om de stress of hormoonhuishouding in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een testosteron test of cortisol Test. Mocht je het niet prettig vinden om bloed te prikken, dan kan een urine test wellicht prettiger voelen.

Wil je meer weten over al deze onderzoeken en tests? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn en welke tests er bestaan om jouw gezondheid in kaart te brengen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je onderzoeken en tests bestellen. Ik ben benieuwd voor welke test jij kiest!

Beste Voedsel Intolerantie Test Review 3x Test!

Meest gestelde vragen over voedsel intolerantie tests

Wat is de beste voedsel intolerantie test?

De beste voedsel intolerantie test is de Mijn Lab Test Intolerantie Test Pro. Deze test is super uitgebreid, levert alle gewenste inzichten op en is erg nauwkeurig gebleken. Ook is het een groot voordeel dat je de test makkelijk thuis af kunt nemen. Heb je dat gedaan? Dan kun je binnen enkele dagen reactie verwachten. In dit uitgebreide rapport vind je de mogelijke intolerantie, handige tips en geschikte alternatieven.

Waarom een voedselintolerantie test afnemen?

Als je op dit moment last van lichamelijke klachten hebt, is een voedselintolerantie test aan te raden. Met deze test krijg je mogelijke inzichten in de oorzaken van deze lichamelijke klachten.

Wat kost een goede voedselintolerantie test?

Voor een goede voedselintolerantie test betaal je al snel een paar honderd euro. Daar is echter niks mis mee. Met deze tests krijg je namelijk onbetaalbare inzichten. (1)

Conclusie beste voedsel intolerantie test 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Voedsel Intolerantie Test | Review (2023) | 3x Test!

Laat een reactie achter