In dit artikel

Beste Vitamine Abonnement | Review (2021) | Supplementen Abonnementen vergelijken!

Beste Vitaminen per post | Review (2022) | Met Actiecode!

In dit artikel

Wil je het gemak van vitamines per post ervaren? Heel begrijpelijk! Wanneer je je vitaminen per post ontvangt, wordt aan je gezondheid werken namelijk een eitje! Ontdek in deze vitamines per post test wat het beste vitaminemerk van 2022 is én profiteer van korting! Ik heb voor sommige merken namelijk een vitamines per post actiecode geregeld. Speciaal voor jou! Extra voordelig én gemakkelijk richting een gezondere levensstijl gaan? Lees maar mee.

De beste vitamines per post van 2022: Mijn selectie

 • Beste vitamines per post: Vitaily
 • Beste vitamines per post gepersonaliseerd: Viteezy
 • Beste vitamines per post vegan: Vitaily
 • Beste vitamines per post prijs/kwaliteit: Viteezy
 • Beste vitamines per post kortingscode: Atida Pure

Vitamines per post vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen wat de beste vitaminen per post of vitamines per post zijn, heb ik verschillende merken met elkaar vergeleken. Bij vitamines per post vergelijken lette ik vooral op de kwaliteit van elk product, de ingrediënten, maar ook op de reviews en beoordelingen, mogelijkheid tot personalisatie, de verpakking, prijs, verzendkosten en eventuele extra’s. Aan de hand van al die factoren heb ik een conclusie getrokken en bepaald wat de beste vitamine per post van 2022 is!

1. Vitaily – beste vitamines per post algemeen en beste vegan

Ben je op zoek naar multivitaminen die gewoon elke maand op je deurmat vallen? Dan zijn Vitaily vitaminen de nummer één vitaminen per post. Het is over het algemeen het beste merk, omdat het geschikt is voor iedereen die gezonder wil leven. Bovendien zijn er veel voordelen verbonden aan deze vitamines per post. De supplementen zitten per dag (4 stuks) verpakt in een biofolie zakje. Dat is niet alleen gemakkelijk voor jou, maar ook goed voor het milieu! Het is ook geschikt voor veganisten en sporters en is gebaseerd op een gevarieerde en gezonde levensstijl met verse producten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Vitaily review korting kortingscode

Wil jij een kortingscode vitamine per post? Ik mag je €7,50 korting geven op een maandpakket of jaarabonnement met de kortingscode GROEI. Deze actiecode vitamines per post maakt een gezonde levensstijl nóg aantrekkelijker, toch? Die lage prijs en mooie korting wordt overigens mogelijk gemaakt doordat Vitaily alleen online verkrijgbaar is. Dit maakt het distributieproces van de vitamines per post een stuk korter en daardoor ook goedkoper.

Vitaily voordelen

Vitamines per post die vol kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zitten;
Geschikt voor iedereen, ook voor veganisten en sporters;
Voordelige vitamine per post, omdat het alleen online verkocht wordt;
Per dag verpakt in een biofolie zakje, voor extra gemak én aandacht voor het milieu;
€7,50 korting met de kortingscode GROEI.

Vitaily nadelen

Geen personalisatie mogelijk;
Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.


Klik hier voor €7,50 Vitaily korting met kortingscode: ‘GROEI’

2. Viteezy – beste vitamines per post gepersonaliseerd en beste prijs/kwaliteit

Op nummer twee van beste vitaminen per post staat Viteezy. Dit is het beste merk wanneer het aankomt op de prijs-kwaliteitverhouding en de mogelijkheid tot personaliseren! De missie van Viteezy is ‘Wij maken het weer makkelijk voor jou’. Dit vitamines per post merk dat bekend werd door een tv-programma en door Nikkie Plessen gesponsord werd bij de oprichting ervan, heeft een sterk geloof. Een combinatie van de juiste mensen, eerlijke begeleiding, technologie én wetenschap. Dat is waar het bij Viteezy om draait.

Bovendien hebben zij de personalisatie van vitamines per post hoog in het vaandel. Zij leveren transparante en eerlijke producten die je helpen om je gezondheid te verbeteren, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Vul de vragenlijst in om aan te geven hoe jouw situatie en gezondheid zijn en Viteezy doet de rest. Dit vitamines per post merk weet namelijk dat elk mens anders is en daardoor andere behoeftes heeft. Dat zal je terugzien in de vitamines die maandelijks op je deurmat vallen!

Tip: Gebruik de actiecode vitamines per post of vitamines per post actiecode Viteezy15 om 15% korting te krijgen op je bestelling!

Viteezy voordelen

Vier doelen om uit te kiezen: energy assistant, hair nail boost, skin support of sleep-well;
Vitamine per post die personalisatie toelaat;
Flexibel abonnement mogelijk;
Mogelijkheid tot glutenvrije of vegetarische opties;
Viteezy15 kortingscode voor 15% korting;
Biologisch afbreekbare verpakking voor deze vitaminen per post.

Viteezy nadelen

De supplementen van Viteezy zijn maximaal 5 maanden houdbaar;
Het kan tot 4 dagen duren voordat je bestelling vitamine per post geleverd wordt.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘Viteezy15’

3. Atida Pure – Beste vitamines per post kortingscode

Vind je die gepersonaliseerde vitamines per post wel aantrekkelijk? Atida Pure biedt deze ook aan! Je vult op de website van dit merk een vragenlijst in, waarna deskundigen jouw vitaminebehoefte bepalen. Vervolgens kun je een combinatie van vitaminen, mineralen, probiotica en diverse kruiden verwachten. Zonder kunstmatige toevoegingen! Ben je vegetarisch of wil je een glutenvrije variant? Dat is gewoon mogelijk. Bij Atida Pure kan iedereen terecht om zijn of haar gezondheid een oppepper te geven.

CEO Joost van Hilten is van mening dat hij met zijn vitaminen per post zelfs de meest gezonde mensen nóg gezonder kan maken. Dat komt doordat deze ontwikkeld worden op basis van wetenschappelijk onderzoek én vrij zijn van vulmiddelen en andere kunstmatige toevoegingen.

Wil je een Atida Pure vitamines per post kortingscode? Wanneer je een bestelling plaatst kun je deze kortingscode vitamines per post gebruiken: GROEI50. Dan krijg je maar liefst twee keer 50% korting!

Atida Pure voordelen

Twee keer 50% korting met de kortingscode GROEI50;
Hoge kwaliteit vitamine per post, zonder kunstmatige toevoegingen of vulmiddelen;
Gepersonaliseerde suppletie die zelfs de gezondste mensen nog gezonder maakt;
Ook mogelijkheden voor vegetarische en/of glutenvrije vitaminen.

Atida Pure nadelen

Het kan tot 5 dagen duren voordat je eerste bestelling bezorgd wordt.


Klik hier voor 2x 50% korting met kortingscode: ‘GROEI50’

4. Vitamines per post

Wil je vitaminen per post of vitamines per post, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Bij Vitaminesperpost.nl worden kwalitatief hoogwaardige supplementen aangeboden tegen een mooie prijs. Deze webshop bestaat namelijk alleen online! Kies uit 33 vitamines en kruiden of uit 800+ andere voedingssupplementen om je gezondheid te ondersteunen. Dat vitamines per post nl betrouwbaar is, blijkt wel uit de vele reviews. Bovendien blijft het aanbod alsmaar uitbreiden, waardoor een steeds grotere markt bediend kan worden.

Beste Vitaminen per post Review (2022) Met Actiecode!

Bij Vitaminesperpost koop je losse supplementen of in pakketvorm. En met een actiecode Vitaminesperpost, vitamine per post actiecode of Vitaminesperpost kortingscode kan dat ook nog eens extra voordelig!

Vitaminesperpost voordelen

Groot aanbod voor vitamines per post bestellen;
Extra voordelig met een vitaminen per post nl kortingscode of actiecode vitamine per post;
Het aanbod wordt continu uitgebreid, dus er is voor ieder wat wils.

Vitaminesperpost nadelen

Geen abonnement mogelijk, dus je moet steeds handmatig bestellen.


5. Specialized Vitamins

Nog zo’n topper van een merk dat vitaminen per post aanbiedt: Specialized Vitamins. Dit vitaminemerk geeft om de gezondheid van haar klanten. Doe de test om te bepalen welke vitamines per post jij nodig hebt en jouw bestelling wordt netjes elke maand thuisbezorgd. De supplementen zijn per dag verpakt en zullen je lichaam elke dag opnieuw geven wat het nodig heeft. Ze zijn namelijk ontwikkeld in samenwerking met vitaminespecialisten en orthomoleculaire artsen.

Specialized Vitamins Beste Vitamine Abonnement Review (2021) Supplementen Abonnementen vergelijken!

Je kunt kiezen uit een standaard vitamines per post abonnement of je kunt je eigen pakket samenstellen. Hoe dan ook: Specialized Vitamins helpt je om die gezonde levensstijl gemakkelijker vol te houden. In de juiste verhoudingen en met de juiste voedingsstoffen.

Specialized Vitamins voordelen

Vegan vitamine per post abonnement mogelijk;
Relatief voordelig geprijsde vitamines per post;
Gepersonaliseerde pakketten mogelijk;
Ontwikkeld in samenwerking met vitaminespecialisten en orthomoleculaire artsen.

Specialized Vitamins nadelen

Geen actiecode vitamines per post/ vitamines per post actiecode beschikbaar;
Elke verpakking bevat vrij veel plastic (niet milieuvriendelijk).


6. Daily Vita

Wil je je weerstand dagelijks een boost geven? Met Daily Vita vitaminen per post is dat heel eenvoudig. Je krijgt namelijk met gemak de juiste voedingsstoffen binnen in de juiste hoeveelheid. En gemak dient de mens! Bovendien zijn de ingrediënten van de hoogste kwaliteit, biologisch én in de best opneembare vorm voor je lichaam. De doseringen vitamines per post zijn bovendien per dag verpakt. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook beter voor het behoud van de kwaliteit.

dailyvita-review-2021-kortingscode-dailyvita-maandpakket--1

Neem elke dag 4 supplementen in van je vitamine per post en zorg op die manier extra goed voor jezelf. Daily Vita is 100% veganistisch en daardoor geschikt voor iedereen. Besluit je vitamines per post te bestellen van dit merk, dan krijg je daar begeleiding van een lifestyle coach bij. Stel je vragen wanneer ze in je opkomen en krijg deskundig advies om direct mee aan de slag te gaan.

Daily Vita voordelen

100% natuurlijk en veganistische suppletie;
Hoge kwaliteit vitamines per post;
Geschikt voor het hele gezin;
De dagdoseringen brengen extra gemak.

Daily Vita nadelen

Daily Vita vitamine per post is niet gepersonaliseerd;
De vitamines zijn relatief prijzig.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘JOUWPERSOONLIJKEGROEI’

Mijn beste vitamines per post 2022

Op nummer één beste vitaminen per post staat voor mij met stipt Vitaily! Dit merk vitamines per post maakt personalisatie misschien niet mogelijk, maar besteedt wel enorm veel aandacht aan kwaliteit. De hoogwaardige ingrediënten ondersteunen je lichaam zoals het hoort en de prijzen liggen relatief laag. Bovendien is het aanbod vitamine per post geschikt voor iedereen, ook voor sporters en veganisten.

De dagdoseringen worden handig verpakt in milieuvriendelijk materiaal en je krijgt met mijn actiecode vitamines per post GROEI ook nog eens €7,50 korting op een maandpakket of jaar abonnement. Wat houd je nog tegen? Gebruik deze vitamines per post actiecode en haal jouw bestelling zo snel mogelijk in huis!


Klik hier voor €7,50 Vitaily korting met kortingscode: ‘GROEI’

Vitaminen per post ervaringen en reviews

Benieuwd naar de vitamines per post ervaringen en vitamines per post reviews van andere mensen? Ik heb van elk merk vitaminen per post een klantbeoordeling opgezocht. Doe er je voordeel mee en bepaal zelf welke vitamines per post of welk vitamine abonnement jou het meeste aanspreekt.

Vitaily review

Geneal (chefkok) vertelt dat de supplementen van Vitaily bijdragen aan zijn mentale helderheid en zuiverheid. “Ik kom hierdoor beter in balans en ik zit lekkerder in mijn vel!” Hij gebruikt de Vitaily vitamine per post dan ook graag en vertelt dat vitamines per post betrouwbaar zijn van dit merk.

Zelf heb ik Vitaily vitamines ook uitvoerig getest. Ik schreef een Vitaily review over mijn bevindingen.

Viteezy review

In haar vitamines per post review vertelt Emma: “Het zijn goede vitaminepillen en ze zijn heel makkelijk. Ik voel het ook meteen als ik ze een paar dagen niet heb genomen. Dan word ik moe en slapjes.” Emma vertelt dat zij de verpakking van Viteezy vitaminen per post super vindt. “Ook de website is lekker overzichtelijk. Ik heb in Viteezy eindelijk een merk gevonden dat betrouwbaar is en dat wat ik nodig heb lekker makkelijk maakt.”

Zelf heb Ik Viteezy ook uitgebreid getest. Ik schreef er een Viteezy review over, waar je ook een vitamine per post kortingscode van dit merk terugvindt. Doe er je voordeel mee, want korting vitamines per post is natuurlijk altijd fijn!

Atida Pure ervaring

Quintin is 35 en neemt Atida Pure vitamines per post vanwege zijn hart en om stress te verminderen. Hij heeft er een gewoonte van gemaakt om dagelijks zijn Atida Pure supplementen in te nemen bij de eerste maaltijd (ontbijt). “Deze vitamine post is echt een aangename verrassing, elke keer weer. Bovendien is de vitamines per post kwaliteit super, want ik voel mij er echt beter door. Het gebruiksgemak is vooral fijn: één zakje per dag innemen en ik ben klaar voor een nieuwe dag. Nu kan ik vitamines kopen niet meer uitstellen omdat ik naar de winkel moet. Het wordt gewoon thuisbezorgd.”

Zelf ben ik ook fan van Atida Pure. Ik schreef een Atida Pure review om je er meer over te vertellen. Daar vind je overigens ook een vitamines per post korting, mocht je met Atida Pure aan de slag willen gaan!

Specialized Vitamins review

John vertelt dat hij het maandabonnement van Specialized Vitamins cadeau kreeg van zijn ouders en dat hij daar heel blij mee is. “Steeds meer mensen raken bezorgd over hun gezondheid, maar Specialized Vitamins geeft mij het beste voor mijn lichaam. Ik vind het abonnement geweldig, ik heb dat nog niet eerder bij andere bedrijven gezien. En de prijs ligt laag. Mijn lichaam en gezondheid zijn zeker vooruitgegaan dankzij de vitamines van dit merk.”

En Jasmine vertelt: “Mijn leven is makkelijker geworden, nu ik dagelijks de vitamines binnen krijg die ik nodig heb. Ik hoef mij geen zorgen te maken, ik open gewoon het pakje elke ochtend waar mijn naam op staat en ik neem de vitamines in. Leuk trouwens, dat mijn naam erop staat. Dat voelt lekker persoonlijk!” Lees ook mijn Specialized Vitamins review.

Daily Vita review

Rowan is blij met Daily Vita. “Ik kreeg een goede uitleg over het product. Daarom besloot ik te starten met Daily Vita. Ik voel mij na een maand al beter, energieker, ik sta makkelijker op ’s ochtends… Als mensen nog twijfelen, dan kan ik ze vertellen dat het echt een aanrader is.”

En Bo zegt dat het zo fijn is om alle nodige vitamines zo op de deurmat te krijgen. “Ik hoef mij niet meer druk te maken in de supermarkt over welke vitamines ik moet kopen. Ik vond dat altijd best wel moeilijk om zelf te beslissen. Ook omdat je lichaamsbehoefte kan veranderen door de tijd heen en je zelf niet zo snel doorhebt wat je dan voor andere vitamines moet innemen als je lichaam verandert. Sinds Daily Vita is dat gelukkig verleden tijd!” Lees ook mijn Daily Vita review.

Vitaminesperpost review

Meneer Stroobos had last van slaapproblemen nadat hij gestopt was met roken. Daarom kocht hij vitamines per post bij Vitaminesperpost.nl. “Ik kan nu mijn stresslevel beter onder controle houden en ik slaap beter ’s nachts. Ik word nog steeds weleens wakker in de nacht, maar het lukt nu veel beter om weer terug in slaap te komen, ondanks gebruik van nicotinepleisters.”

En in een andere Vitaminesperpost review vertelt Charlotte dat zij ook enthousiast is. “De website van Vitaminesperpost is duidelijk, de verzending verloopt vlot en het verpakkingsmateriaal etc. is allemaal in orde. Ik zou zo weer bestellen!” En met een Vitaminesperpost korting of kortingscode Vitaminesperpost wordt vitamines per post bestellen nog interessanter!

Vitamines per post kopen: hier moet je op letten!

Wil je vitaminen per post kopen, houd er dan rekening mee dat lang niet alle merken zo transparant en/of gezond zijn als ze lijken. Veel merken proberen de prijs van hun vitaminen per post laag te houden door de toevoeging van vulstoffen en andere kunstmatige toevoegingen. Kies alleen vitaminen per post van een merk dat eerlijk is over de ingrediënten en samenstellingen. Dat is immers het beste voor je gezondheid!

Meest gestelde vragen over vitaminen per post

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Weet je niet wat vitaminen per post zijn of waar je op moet letten bij vitamines per post kopen? Of ben je benieuwd naar welke vitamines jij nodig hebt? Lees dan nog even verder!

Wat zijn vitaminen per post?

Vitaminen per post of vitamines per post zijn supplementen die je bestelt en die bij je thuis bezorgd worden. Het is een gemakkelijke manier om dagelijks aan je gezondheid te werken. Je kunt namelijk in veel gevallen profiteren van herhaalgemak. Daardoor kun je nooit meer vergeten om je vitamine post te bestellen. Het gaat automatisch!

Voor wie zijn vitaminen per post geschikt?

Vitaminen per post zijn geschikt voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar de winkel te gaan, maar vitamines per post bestellen is veel gemakkelijker. Je hoeft maar één keer een keuze te maken of test te doen om jouw vitaminebehoefte te achterhalen. Daarna hoef je er niet meer over na te denken. Elke maand krijg je je vitamines per post thuisbezorgd, zodat je dagelijks de voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft.

Hoe weet je welke vitamines je nodig hebt?

Om te achterhalen welke vitamines je nodig hebt, kun je een vragenlijst invullen of vitaminetest doen. Aan de hand van jouw antwoorden op bepaalde gezondheidsvragen, wordt gekeken of je ergens tekorten hebt of behoefte hebt aan extra vitamines. Zulke vragenlijsten en testen worden gemaakt door artsen, vitaminespecialisten en/of diëtisten. Daardoor zijn ze gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek en kunnen ze heel specifiek aangeven welke vitamines je nodig hebt met jouw levensstijl.

Zijn vitaminepillen effectief?

Ja, vitaminepillen zijn effectief. Het is wel belangrijk dat je een vitaminemerk kiest dat kwaliteit en gezondheid hoog in het vaandel heeft. Vermijd onnodige vulstoffen of andere kunstmatige toevoegingen het liefst. Wil je dat vitaminepillen extra effectief zijn? Dan is het belangrijk dat je ze elke dag inneemt. Om je hier een handje bij te helpen zijn vitamines per post ontwikkeld. Deze ontvang je maandelijks op je deurmat, zodat je er verder geen omkijken naar hebt. Het enige wat jij dan nog moet doen is de dagelijkse dosering vitamines innemen. Lekker makkelijk, toch?

Wat is de gemiddelde prijs van vitamines per post?

De gemiddelde vitaminen per post prijs verschilt nogal. Toch hoef je vaak niet meer dan enkele euro’s per dag te betalen voor vitamines per post. Maak je gebruik van een vitamines per post aanbieding of vitamines per post actie code, dan kun je je dagelijkse vitaminen nog voordeliger scoren. Onthoud wel dat het geen overbodige luxe is om eventueel wat meer te betalen voor vitamines per post. Het gaat immers om je gezondheid en die wil je wel serieus nemen.

Conclusie beste vitaminen per post 2022

 • Beste vitamines per post: Vitaily
 • Beste vitamines per post gepersonaliseerd: Viteezy
 • Beste vitamines per post vegan: Vitaily
 • Beste vitamines per post prijs/kwaliteit: Viteezy
 • Beste vitamines per post kortingscode: Atida Pure
Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Vitaminen per post | Review (2022) | Met Actiecode!

  Laat een reactie achter