In dit artikel

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Beste Vitamine B2 | Review | 5x Test!

In dit artikel

Wil je vitamine B2 kopen om je gezondheid te ondersteunen? Dat is een goed idee! De B2 vitamine is – net zoals andere vitaminen en mineralen – namelijk onmisbaar voor het lichaam. Vit b2 (ook wel riboflavine) is bijvoorbeeld nodig voor de energieproductie en houdt je huid en slijmvliezen gezond. Een vitamine B2 tekort is dus onwenselijk, zoals je begrijpt. En hoewel het ook niet zo snel voorkomt, kan het toch zijn dat je hier last van krijgt. Bijvoorbeeld door een bepaald dieet of een leefstijl. Gelukkig voorkom je zo’n tekort gemakkelijk door een vitamine B2 supplement te nemen. En in deze vitamine B2 test ga je ontdekken wat de beste vitamine B2 is om je gezondheid te ondersteunen. Lees je mee?

Beste vitamine B2: Mijn selectie

 1. Beste vitamine B2 – Vitals Vitamine B2
 2. Beste vitamine B2 supplementen – NOW Vitamine B2
 3. Beste vegan B2 supplement – Vitals Vitamine B2

Vitamine B2 vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen wat de beste vit B2 is, ga ik 5x vitamine B2 vergelijken. Zo kun jij de vitamine B2 kopen of bestellen die jou het meeste aanspreekt. Tijdens deze vitamine B2 review let ik op o.a. de kwaliteit van elk supplement, de ingrediënten en het gebruiksgemak. Maar ook de prijs telt mee bij vitamine B2 bestellen en als er een vitamine B2 kortingscode is, dan deel ik die natuurlijk met je. Verder laat ik zien hoe klanten over elk supplement spreken in hun vitamine B2 reviews. En natuurlijk kies ik na afloop een winnaar, maar het kan heel goed zijn dat voor jou een ander supplement als winnaar uit de test komt. Volg daarom ook je eigen gevoel!

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg – beste vitamine B2 algemeen, beste vegan B2 supplement

Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg capsules bevatten een ruime dosering B2 in een zuivere en biologisch actieve vorm. Daardoor wordt het goed opgenomen in je lichaam. Zoals we van Vitals gewend zijn, zijn ook deze capsules plantaardig en dus volledig veganistisch. Zelfs de hulpstoffen zijn afkomstig uit natuurlijke bron. Wil je een vitamine B2 tekort oplossen op een natuurlijke manier, dan is Vitals wat je zoekt. Dit merk staat namelijk bekend om haar hoge kwaliteit supplementen en is daarom zeker de moeite waard.

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg capsules zijn bovendien te koop met een mooie vitamine B2 korting. Je betaalt normaal gesproken €22,95 voor een verpakking met 100 capsules, maar maak je gebruik van mijn kortingscode, dan geldt er een interessante vitamine B2 aanbieding. Met kortingscode GROEI krijg je namelijk 20% korting op je hele bestelling bij Vitals!

Voordelen Vitals

✅ Ruime dosering vitamine B2 in de biologische, actieve vorm;

✅ Plantaardige capsules, dus ook voor vegetariërs en veganisten;

✅ Gebruikte hulpstoffen komen ook uit een natuurlijke bron;

✅ Je doet ruim 3 maanden met 1 verpakking;

✅ De verpakking is gemaakt van biobased plastic en dus volledig recyclebaar;

✅ Je krijgt 20% korting met mijn vitamine B2 kortingscode GROEI;

✅ De vorm natrium-riboflavine-5-fosfaat wordt goed opgenomen in het lichaam.

Nadelen Vitals

❌ Tot een bestelwaarde van €40 moet je verzendkosten betalen;

❌ Wie moeite heeft met capsules doorslikken, vindt deze wellicht wat groot (2cm). Gelukkig zijn ze wel glad en daardoor met water toch goed in te nemen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

2. NOW B2 100 mg capsules

Op de tweede plek staat vit B2 van een ander merk: NOW B2 100 mg capsules. Wil je graag vitamine b2 kopen die extra voordelig is, maar wel een hoge dosering B2 bevat? Dan is dit waarschijnlijk het ideale supplement voor jou. Zo help je je lichaam om de huid, het zenuwstelsel en gezichtsvermogen gezond te houden. Vitamine B2 speelt daarbij een belangrijke rol.

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Met 1 capsule per dag ondersteun je je lichaam hierin al voldoende. Er zit overigens geen gluten, tarwe, melk, GMO, vis, ei, schaaldieren, noten en/of soja in. NOW B2 100 mg capsules kosten €15,50 voor een verpakking van 100 capsules. Hier doe je ruim 3 maanden mee, dus dat is een mooie aanbieding!

Voordelen NOW

✅ Hoge dosering van 100 mg, waardoor je een tekort zeker effectief aanpakt;

✅ Vrij van GMO, gluten, tarwe, melk, soja, vis, ei, schaaldieren en noten;

✅ Voordelig geprijsd en toch goed voor 3 maanden;

✅ Met 1 capsule per dag ondersteun je je lichaam al voldoende;

✅ Helpt ook bij vermoeidheid.

Nadelen NOW

❌ Tot een bestelwaarde van €20 moet je verzendkosten betalen;

❌ Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten;

❌ De hoge dosering van 100 mg (7143% van de ADH) plas je grotendeels weer uit.


Bekijk meer productinformatie

3. AOV 201 Riboflavine 50 mg

Het volgende vitamine B2 supplement is AOV 201 Riboflavine 50 mg. De plantaardige capsules zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Wil je op een snelle en gemakkelijke manier een vit b2 tekort oplossen, dan zijn deze capsules daarvoor heel geschikt. Dit supplement helpt vooral wanneer je je vaak moe en/of futloos voelt. Het activeert namelijk de natuurlijke energie in je lichaam en helpt je energiestofwisseling normaal te functioneren.

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

AOV 201 Riboflavine 50 mg kost €13,95 voor een verpakking met 100 capsules. Dat is vrij voordelig voor een vitaminesupplement. Je hoeft bovendien maar 1 capsule per dag in te nemen, waardoor je er ruim 3 maanden mee kunt doen. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is daardoor een betere keuze voor het milieu.

Voordelen AOV

✅ Ruime dosering vitamine B2;

✅ Niet te grote capsules vitamine B2, dus makkelijk door te slikken;

✅ Je doet ruim 3 maanden met een verpakking;

✅ Plantaardige capsules, dus ook voor vegetariërs en veganisten;

✅ De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic, dus beter voor het milieu.

Nadelen AOV

❌ Tot een bestelwaarde van €20 moet je verzendkosten betalen.


Bekijk meer productinformatie

4. VeraSupplements Riboflavine+ Complex tabletten

Door naar interessante vitamine B2 tabletten: VeraSupplements Riboflavine+ Complex tabletten. Je kunt je vitamine B2 tekort namelijk ook oplossen door tabletten te nemen, in plaats van capsules. Dit supplement bevat een combinatie van riboflavine (B2) en riboflavine-5-fosfaat. Dit zorgt o.a. voor meer energie, minder vermoeidheid en moeheid en een gezond werkend zenuwstelsel.

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Eén tablet VeraSupplements Riboflavine+ Complex tabletten per dag is al voldoende. Je betaalt €14,34 voor een verpakking met 100 tabletten. Daar doe je dus ruim 3 maanden mee. Voor zo’n fijne prijs is dat een prima investering in je gezondheid, toch?!

Voordelen Biovitaal

✅ Voordelig geprijsde vitamine B2, dus ook goed voor je portemonnee;

✅ B2 vitamine supplement waar ook zink en magnesium in zitten;

✅ Je doet ruim 3 maanden met een verpakking;

✅ Combinatie van riboflavine en riboflavine-5-fosfaat.

Nadelen Biovitaal

❌ Een vitamine B2 supplement in tabletvorm bevat wat meer hulpstoffen dan capsules;

❌ Tot een bestelwaarde van €20 moet je verzendkosten betalen;

❌ Niet bekend of dit ook geschikt is voor vegetariërs en/of veganisten.


Bekijk meer productinformatie

5. Vitals Vitamine B Complex Actief

En tot slot Vitals Vitamine B Complex Actief. Dit is niet alleen een vitamine B2 supplement, maar bevat alle B-vitaminen. Het is namelijk bekend dat B-vitaminen effectiever zijn wanneer ze tegelijkertijd worden ingenomen. Dan werken ze samen! Dit supplement bevat B2, B6, B12 en folaat in de biologisch actieve vorm, waardoor de opneembaarheid optimaal is, evenals de werkzaamheid. Bovendien is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Vitals Vitamine B Complex Actief kost €34,95 voor een verpakking met 100 capsules. Je hoeft maar 1 capsule per dag te nemen, waardoor je ruim 3 maanden met een verpakking doet. En gebruik je mijn kortingscode GROEI tijdens het afrekenen? Dan krijg je nog eens 20% korting op je hele bestelling bij Vitals. En geloof mij; dat wil je! Dit merk heeft namelijk nog veel meer interessante producten in het assortiment die bijdragen aan een betere gezondheid voor vrijwel iedereen.

Voordelen Vitals

✅ Ook een geschikt B2 supplement voor vegetariërs en veganisten;

✅ Je krijgt 20% korting met kortingscode GROEI op je gehele bestelling;

✅ B2, B6, B12 en folaat in één supplement, waardoor ze goed samenwerken;

✅ Bevat B-vitaminen in de biologisch actieve vorm (optimale opneembaarheid en werkzaamheid);

✅ Je doet ruim 3 maanden met een verpakking.

Nadelen Vitals

❌ Dit supplement is in vergelijking met de andere vitamine B2 supplementen prijziger;

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €40 bij Vitals.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

Mijn beste vitamine B2

Nu we alle B2 vitamine supplementen bekeken en beoordeeld hebben, wordt het tijd om een winnend supplement aan te wijzen. Wat is nu het beste vitamine B2 supplement en dus het beste product om een vitamine B2 tekort mee aan te pakken? Ondanks dat dit voor iedereen anders kan zijn, vertel ik je graag welk product voor mij de duidelijke winnaar is. In mijn ogen is dat namelijk Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg.

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg is allereerst ruim gedoseerd. Het bevat vitamine B2 in de biologisch actieve vorm, waardoor de opneembaarheid optimaal is en de werkzaamheid daardoor ook. Het is aan plantaardig supplement en bevat alleen hulpstoffen uit een natuurlijke bron. En daarom is het ook geschikt voor o.a. vegetariërs en veganisten. Dit supplement is niet alleen goed voor mens, maar ook voor de natuur. De verpakking is namelijk 100% recyclebaar. Je doet overigens ruim 3 maanden met zo’n verpakking, want er zitten 100 capsules in. Wil je korting scoren? Gebruik dan kortingscode GROEI tijdens het afrekenen en ontvang 20% korting op je gehele bestelling bij Vitals.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

Vitamine B2 ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar de vitamine B2 ervaringen van klanten van deze producten? Dan kun je hieronder hun meningen teruglezen. Doe er je voordeel mee en maak vervolgens een keuze die goed voelt voor jou.

Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg review

Over Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg kan ik online geen vitamine b2 reviews vinden. Wat wel opvalt, is dat Vitals over het algemeen goed beoordeeld wordt door klanten. Daar zal dit supplement (naar verwachting) geen uitzondering op zijn.

NOW B2 100 mg capsules review

NOW B2 100 mg capsules bevallen goed bij Rosan. Zij gebruikt dit B2 supplement preventief. “Ik neem het eigenlijk als onderhoud om de vermoeidheid te verminderen. En dat werkt gelukkig, dus ik geef 5 sterren.”

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

AOV 201 Riboflavine 50 mg ervaring

Werner gebruikt AOV 201 Riboflavine 50 mg sinds een paar weken. “Ik bleek een tekort te hebben volgens de huisarts, dus ging ik op zoek naar een plantaardig supplement om dit aan te vullen. Ik voel me sinds een paar weken wel al fitter, dus hopelijk werkt het.”

VeraSupplements Riboflavine+ Complex tabletten review

Over VeraSupplements Riboflavine+ Complex tabletten zijn geen reviews te vinden. Dat heeft waarschijnlijk te maken met een recente naamswijziging. Biovitaal Riboflavine Complex tabletten, zoals ze eerst heetten, bevallen Irene echter goed. De formule en inhoud zijn ongewijzigd, alleen de naam is veranderd. Dus haar beoordeling kunnen we met je delen: “Ik krijg echt weer zin om dingen te ondernemen en ik voel me veel vaker weer fit en energiek. Wat een verschil.”

Vitals Vitamine B Complex Actief review

En tot slot een Vitals Vitamine B Complex Actief review van Hans. Hij vindt ze prettig in gebruik. “Ideaal dat je er 1 per dag hoeft in te nemen. Ik vind het fijn dat je hier minder nasmaak aan overhoudt. De werking is ook top en het is een grote pot dus je doet er lang mee.”

Ook Pieter is tevreden met dit supplement. “Vitals Vitamine B Complex Actief is handig in gebruik. Ik slik de capsules zo door en je merkt gewoon wat het voor je lichaam doet. Voor mij maakt de wat hogere prijs niet uit omdat ik weet dat mijn lichaam er goed op gaat. Dat heb ik ervoor over.”

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod. Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Wat is vitamine B2?

Vitamine B2 is een belangrijke vitamine die bijdraagt aan meerdere lichaamsprocessen. Het wordt ook wel riboflavine genoemd. Als orthomoleculair therapeut zie ik, Lotte, hoe belangrijk vitamine B2 is. Net zoals andere vitaminen en mineralen, is B2 onmisbaar voor je lichaam. Ik vertel je er graag meer over, zodat jij dat belang ook snapt. Ook vertel ik je wat symptomen zijn van een vitamine B2 tekort en waarom een supplement in zo’n geval verstandig is om te gebruiken. 

Waarom is vitamine B2 belangrijk?

Vitamine B2 is betrokken bij allerlei belangrijke processen in het lichaam. Daarom is het een belangrijke (in water oplosbare) vitamine. Zo is het nodig bij een normale celfunctie, maar ook voor de energieproductie van het lichaam. Verder is B2 essentieel voor onze gezondheid en groei. Het houdt bijvoorbeeld je huid, haar en nagels gezond en zorgt voor een goede oogfunctie. Als je er niet voldoende van in je lichaam hebt, kun je verschillende klachten krijgen. Een mogelijk vitamine B2 tekort treedt op bij mensen met een afwijkend eetpatroon.

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Waar zit vitamine B2 in?

Vitamine B2 komt voor in onze voeding. Het zit bijvoorbeeld in graanproducten, noten, tarwekiemen, enkele koolsoorten en in groene bladgroenten. Ook vind je het terug in plantaardige melk en plantaardige margarine. Het is dus niet zo dat je als vegetariër of veganist meer kans hebt op een B2 tekort. Dan eet je namelijk vooral deze voedingsproducten en blijf je dicht bij de natuur. Eet je echter weinig graanproducten en groenten en daarbij ook geen fruit, vlees of melkproducten? Dan is de kans op een tekort aanwezig. Je lichaam kan dan simpelweg niet voldoende B2 uit je voeding halen en daardoor loopt het kostbare energie mis.

Vitamine B2 tekort symptomen

Wanneer je een vitamine B2 tekort hebt, kunnen er verschillende gezondheidsproblemen en klachten optreden. Je herkent zo’n tekort aan een ontstoken tong, gebarsten lippen, huiduitslag, een zwak gevoel, vermoeidheid en bloedarmoede. Je kunt ook diarree krijgen, misselijk worden en er kunnen spijsverteringsproblemen optreden. Is dat het geval en herken je jezelf hierin? Dan is een vitamine B2 supplement erg nuttig.

Met een B2 supplement ondersteun je je lichaam en wordt bijvoorbeeld je immuunsysteem weer sterker. Ook krijg je er meer energie van, worden huid, haar en nagels sterker en ga je zo veroudering tegen. Kies daarbij het liefst voor een hoogwaardig ingrediënt dat weinig tot geen kunstmatige toevoegingen bevat. Dan weet je namelijk zeker dat je lichaam er optimaal van profiteert.

Welk supplement past bij mij?

Wil jij advies over het gebruik van een vitamine B2 supplement? Of twijfel je over het combineren van B2 met andere supplementen? Misschien overweeg je zelfs om een vitamine B complex supplement te kopen, maar weet je eigenlijk niet of dit wel is wat jouw lichaam ndoig heeft. Dan is het goed dat je hier navraag over doet. Ik, Lotte, beantwoord je vragen op dit gebied graag. Ik ben namelijk orthomoleculair therapeut en daarom bekend met allerlei supplementen op het gebied van vitamines en mineralen.

Ook als je nog niet precies weet welke supplementen je nodig hebt, welke dosering bij jou past en of je ze in combinatie met bepaalde medicijnen kunt gebruiken, help ik je graag verder. Neem gerust contact met mij op, zodat we jouw vragen en zorgen kunnen bespreken. Ik heb voldoende kennis en ervaring in huis om je van een passend en veilig advies te voorzien. Jouw gezondheid is namelijk het belangrijkste!

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Meer vitamines voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwittenfytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice. Je zou ook kunnen overwegen om eens een vitaminetest te laten doen. Zo ontdek de exact hoe je ervoor staat.

Vitamine supplementen zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3vitamine B5vitamine B6vitamine B12 en vitamine C.

Eigenlijk mag een goede multivitaminevitamine D3vitamine Evitamine K2foliumzuur (B11) of folaat en haar vitamine ook niet ontbreken. De wat nog minder populaire vitamines zoals biotinecholinemyo-inositol en PQQ krijgen ook steeds meer bekendheid. Nog niet zoveel als bijvoorbeeld de voordelen van vitamine C ascorbinezuur maar het is een mooie ontwikkeling.

Wat tegenwoordig ook erg handig is zijn al jouw vitamines in abonnementsvorm. Dan krijg je periodiek jouw vitaminen per post thuisgestuurd.

Wil je meer weten over al deze vitamines? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Vitamine B2 Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over vitamine B2

Heb je nog vragen over vitamine B2 na het lezen van dit artikel? Dan word je vast blij van het nieuws dat ik de meest gestelde vragen hieronder al verzameld en beantwoord heb. Ik adviseer je om ze even door te lezen. Heb je een andere vraag? Laat dan even een reactie achter!

Wat is de beste vitamine B2?

De beste vitamine B2 van dit moment is Vitals Vitamine B2 Riboflavine 5 fosfaat 25 mg. Dat komt door de ruimte dosering vitamine B2 van 25 mg, die ook nog eens in de biologisch actieve vorm aanwezig is in dit supplement. De plantaardige capsules zijn aangevuld met hulpstoffen uit een natuurlijke bron en daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Met een verpakking doe je ruim 3 maanden en je betaalt er niet eens veel voor. Bovendien kun je met mijn vitamine B2 kortingscode (zie de tekst hierboven) nog eens 20% korting scoren met kortingscode ‘GROEI. En ook de verpakking is top, want Vitals maakt gebruik van biobased plastic, waardoor geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden om de supplementen te verpakken.

Kun je te veel vitamine B2 binnenkrijgen?

Te veel vitamine B2 binnenkrijgen is mogelijk, maar niet schadelijk. Wat je lichaam niet nodig heeft, wordt namelijk afgescheiden. Dat plas je dus weer uit. Supplementen met een hele hoge dosering vitamine B2 zijn dus eigenlijk niet nodig als je geen (ernstig) vitamine B2 tekort hebt. Het meeste verlaat je lichaam namelijk toch.

Waarom is een vitamine B complex supplement beter?

Een vitamine B complex supplement is vaak beter voor je, omdat hierin verschillende B-vitaminen zijn verwerkt. Wat bekend is van B-vitaminen, is dat zij goed samenwerken. Ze versterken elkaars werkzaamheid wanneer ze tegelijkertijd worden ingenomen. In een B-complex werken ze dus optimaal samen en daardoor heeft je lichaam er ook extra baat bij. Niet iedereen heeft echter baat bij een B-complex supplement. Van sommige B-vitaminen wil je namelijk niet te veel binnenkrijgen, omdat dit schadelijk kan zijn. Laat je daarom altijd informeren door een orthomoleculair therapeut en/of arts.

Waarom een vitamine B2 supplement gebruiken?

Waarom je een vitamine B2 supplement zou gebruiken, is waarschijnlijk omdat je bepaalde klachten ervaart die op een tekort duiden. Misschien ben je veel moe, voel je je zwak en heb je gebarsten lippen en/of last van misselijkheid en diarree. Al die klachten afzonderlijk kunnen toeval zijn, maar bij elkaar is de kans aanwezig dat je een B2 tekort hebt. In dat geval is het raadzaam een B2 supplement te gebruiken en je lichaam te ondersteunen om gezond te blijven. (1)

Conclusie beste vitamine B2

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset. Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram. Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Vitamine B2 | Review | 5x Test!

Laat een reactie achter