In dit artikel

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Beste Vitamine B1 | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Krijg jij genoeg vitamine B1 binnen? Of lijkt het erop dat je een vitamine B1 tekort ontwikkelt, omdat je niet alles uit je voeding haalt? Wat de reden van zo’n vit B1 tekort ook is, het is belangrijk om je lichaam hierin te ondersteunen. Zorg jij goed voor je lichaam, dan doet je lichaam dat namelijk ook voor jou. Wil jij ontdekken wat de beste vitamin b1 is? In deze vitamine B1 review ga ik 5x supplementen op het gebied van b1 vitamine vergelijken. Na afloop weet jij alles over elk product én kan je de vitamine B1 kopen die het beste past bij jou. Ben je er klaar voor? Laten we dan van start gaan!

Beste vitamine B1 2023: Mijn selectie

 1. Beste vitamine B1 – Vitals Vitamine B1
 2. Beste vitamine B1 supplement – NOW Vitamine B1
 3. Beste vitamine B1 capsules vegan – Vitals Vitamine B1

Vitamine B1 vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen welk product de winnaar wordt van deze vitamine B1 test, ga ik de supplementen vitamine B1 vergelijken met elkaar. Dat doe ik op basis van o.a. de kwaliteit en ingrediënten, maar ook door te kijken naar het gebruiksgemak, de prijs en eventuele verzendkosten. En wat klanten te vertellen hebben over elk vitamine B1 supplement is natuurlijk ook interessant. Daarom neem ik vitamine B1 reviews en ervaringen ook mee in mijn beoordeling.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Vitals Vitamine B1 250 mg – beste vitamine B1 algemeen, beste vitamine B1 capsules vegan

Allereerst laat ik je graag kennismaken met Vitals Vitamine B1 250 mg. Dit is de beste vitamine B1 in het algemeen én het zijn de beste vegan capsules op dit gebied. Ik vertel je natuurlijk graag waarom. Het is bijvoorbeeld een volledig plantaardig supplement – zelfs de capsule is plantaardig en dat zijn de gebruikte hulpstoffen ook. Verder bevat Vitals een hoge dosering vitamine B1 in een zuivere vorm.

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Vitals Vitamine B1 250 mg kost normaal gesproken €29,95 voor 100 capsules. Echter heb ik een mooie kortingscode voor je, waardoor je 15% korting krijgt op je hele bestelling! Voor dit vitamine B1 supplement betaal je dus minder wanneer je mijn kortingscode GROEI’ gebruikt tijdens het afrekenen. Doe er je voordeel mee!

Voordelen Vitals

✅ Hoge dosering vitamine B1 in zuivere vorm;

✅ Alleen aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron;

✅ Scoor 15% vitamine B1 korting met vitamine B1 kortingscode GROEI;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Je doet ruim 3 maanden met een verpakking;

✅ Je hoeft maar 1 capsule per dag in te nemen.

Nadelen Vitals

❌ Tot een bestelwaarde van €40 moet je nog verzendkosten betalen bij Vitals;

❌ Je kunt de capsules nogal groot vinden als je moeite hebt met supplementen slikken.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI

2. NOW Vitamine B1 100 mg tabletten – beste vitamine B1 supplement

Op naar nummer 2 in deze vitamine B1 test. NOW B1 100 mg tabletten zijn namelijk ook interessant! Dit vit b1 supplement is allereerst geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Het zorgt voor een goed geheugen, een gezond energieniveau en draagt bij een normaal psychologisch functioneren. Ook is vitamin B1 goed voor je hart en zenuwstelsel.

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

NOW B1 100 mg tabletten zijn verpakt in een potje met 100 tabletten. Je hebt maar 1 tablet per dag nodig, dus je doet er ruim 3 maanden mee. De prijs voor zo’n verpakking is €15,50. Je moet dan nog wel verzendkosten betalen.

Voordelen NOW

✅ Vitamine B1 supplement in kleine tabletvorm;

✅ Bevat geen gluten, soja, tarwe, vis, ei, melk, schaaldieren en/of noten;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Gemakkelijk een vit b1-tekort aanvullen met 1 tablet per dag;

✅ Je doet ruim 3 maanden met een verpakking;

✅ Scherp geprijsd, ook zonder korting.

Nadelen NOW

❌ Je moet verzendkosten betalen tot een bestelwaarde van €20;

❌ Tabletten bevatten vaak meer hulpstoffen dan capsules.


Klik hier voor de beste deal

3. Bonusan Actief Vitamine B Complex capsules

Het volgende vit b1 supplement is Bonusan Actief Vitamine B Complex. Dit zijn capsules vitamin B1 die de belangrijkste B-vitaminen bevatten – en dan ook nog eens in de actieve vorm. Daardoor is dit supplement erg effectief. Misschien weet je wel dat B-vitaminen het beste werken in combinatie met elkaar. Zo kun je niet alleen een vitamine B1 tekort aanpakken, maar elk B-tekort.

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Bonusan Actief Vitamine B Complex bevat dus niet alleen vitamine B1, maar bijvoorbeeld ook vitamine B3 (flushfree), B6, B12 en vitamine C. Zo helpt het je lichaam bij meerdere processen. Het werkt o.a. goed tegen vermoeidheid, houd de stofwisseling en spijsvertering gezond en het geeft je extra energie. Neem 1 capsule per dag om de effecten zelf te ervaren. Voor een verpakking Bonusan Actief Vitamine B Complex betaal je €28,99 en er zitten 60 capsules in.

Voordelen Bonusan

✅ Ondersteunt meerdere lichaamsprocessen, voor een goede, algemene gezondheid;

✅ B-vitamine in de actieve vorm;

✅ Naast vitamine B1 bevat dit supplement veel meer vitaminen en gunstige ingrediënten;

✅ Je hoeft maar 1 capsule per dag in te nemen.

Nadelen Bonusan

❌ Er staat niet bij of dit voor vegetariërs en veganisten is, dus daar kunnen we niet van uit gaan;

❌ Vrij prijzig supplement als je er maar 2 maanden mee doet.


Klik hier voor de beste deal

4. AOV 240 Vitamine B Complex 50 mg

Nog zo’n interessante b1 vitamine als supplement is AOV 240 Vitamine B Complex 50 mg. Wil je voordelig vitamine B1 kopen die geschikt is voor zowel vegetariërs als veganisten? Dan is dit wellicht de beste keuze voor jou. Het betreft overigens niet alleen vitamine B1, maar is een mix van alle B-vitaminen. Deze werken effectief samen en hebben daarom een gunstig effect op je algehele gezondheid. Denk aan een het behoud van gezonde lichaamscellen, een gezonde huid en een goed concentratie- en leervermogen.

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

AOV 240 Vitamine B Complex 50 mg is verpakt in een potje van gerecycled plastic en bevat 60 vegacaps. Door deze duurzame verpakking hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden. Goed voor jou én het milieu! Een verpakking kost €17,95. Nu tijdelijk met 10% korting met kortingscode ‘GROEI

Voordelen AOV

✅ Niet alleen vitamine B1, maar alle B-vitaminen zitten hierin;

✅ Bevat geen allergenen en hulpstoffen;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Flacon van 100% gerecycled plastic, dus ook goed voor het milieu;

✅ Je hoeft maar 1 capsule per dag in te nemen.

Nadelen AOV

❌ Tot een bestelwaarde van €20 moet je verzendkosten betalen;

❌ Mocht je moeite hebben met supplementen doorslikken, dan vind je deze wellicht net iets te groot.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

5. Orthica Stress B Complex Forte tabletten

En tot slot een vitamine B1 supplement waarmee je ook heel effectief je vitamine B1 tekort aanpakt. Het gaat hier om Orthica Stress B Complex Forte tabletten! Niet alleen vit B1, maar meer B-vitaminen die allemaal samen werken om je lichaam te ondersteunen. Dit supplement is hoog gedoseerd en werkt ook goed tegen stress. Verder bevat het o.a. vitamine C, wat goed is voor je zenuwstelsel.

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Orthica Stress B Complex Forte tabletten is vooral gunstig voor mensen die veel sporten of lichamelijk of mentaal zwaar werk leveren. Je weerstand krijgt er een boost van en je gemoedstoestand wordt ook beter. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic en dus ook een goede keuze voor het milieu. Er hoeft zo geen nieuw plastic gemaakt te worden om deze tabletten te verpakken. Je betaalt normaal gesproken €44,95 voor een verpakking met 90 tabletten. Daar doe je met 1 capsule per dag 3 maanden mee. Nu tijdelijk met 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘.

Voordelen Orthica

✅ Niet alleen vitamin B1, maar ook andere B-vitaminen voor een effectieve werking;

✅ Qua formaat gemakkelijker door te slikken, als je er normaal gesproken moeite mee hebt;

✅ Geschikt voor vegetariërs;

✅ Vrij van gluten, sacharose, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Nadelen Orthica

❌ Het prijzigste supplement in deze lijst;

❌ Een tabletvorm bevat altijd meer hulpstoffen dan een capsule;

❌ Wel geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste vitamine B1 2023

Ben je benieuwd naar de beste vitamine B1? Het wordt inderdaad tijd om een winnend product uit te kiezen. Na het vergelijken van al deze vitamine B1 supplementen, is het voor mij in elk geval duidelijk. De beste vitamine B1 is Vitals Vitamine B1 250 mg.

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Waarom Vitals Vitamine B1 250 mg? Omdat het vitamine B1 in een hoge dosering bevat (dus extra effectief) en ook nog eens in een zuivere vorm. Je begrijpt wel: hoe zuiverder, hoe beter voor het lichaam. De kwaliteit is dus hoog! Bovendien zijn de gebruikte hulpstoffen allemaal afkomstig uit natuurlijke bron. Dit supplement is daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Met een verpakking doe je ruim 3 maanden, want je hoeft maar 1 capsule per dag in te nemen. En als je de kortingscode GROEIinvult tijdens het afrekenen, maak je gebruik van een mooie vitamine B1 aanbieding. Je krijgt dan namelijk 15% korting!


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

Vitamine B1 ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar de vitamine B1 ervaringen van andere mensen? Gelukkig voor jou laten mensen online maar al te graag vitamine B1 reviews achter. Daardoor kunnen we direct zien of mensen positief zijn in hun vitamine B1 tekort ervaringen over een bepaald product en wordt het voor jou weer gemakkelijker om een keuze te maken!

Vitals Vitamine B1 250 mg review

“Ik had al verschillende vitamine B1 tekort ervaringen gelezen en zoals altijd komt Vitals weer als beste uit de test”, schrijft Zehnep over Vitals Vitamine B1 250 mg. “Ik heb daarom toch weer voor dit merk gekozen. De kwaliteit is altijd goed dus dat heb ik er zeker voor over ondanks dat het soms prijzig is.”

NOW Vitamine B1 100 mg tabletten review

Volgens Mireille is NOW B1 100mg Tabletten een aanrader. “Ik moet B1 nemen omdat ik anders een tekort ontwikkel. De laatste uitslagen waren echter heel goed en dat komt dus door dit product. Heel fijn dat het zo goed werkt.”

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Bonusan Actief Vitamine B Complex capsules ervaring

Over Bonusan Actief Vitamine B Complex capsules schrijft Hakima: “Ik ben helemaal tevreden met dit product.” Een anonieme review luidt: “Het is mijn favo product met vitamine B12 erin. Er zitten namelijk niet te veel hulpstoffen in, daar kan ik altijd slecht tegen namelijk. Maar gewoon de nodige vitaminen en wat milde hulpstoffen. Top!”

AOV 240 Vitamine B Complex 50 mg review

Julien heeft AOV 240 Vitamine B-complex 50mg Vegacaps gekocht. Zijn beoordeling is kort, maar krachtig. “De bestelling en levering waren allebei ok. Goed product en fijn dat het een grote verpakking is. Ik gebruik het graag en dat blijf ik voorlopig ook nog wel even doen denk ik.”

Orthica Stress B Complex Forte tabletten review

Rita schrijft over Orthica Stress B Complex Forte tabletten: “Ik ben hier erg tevreden over, want het geeft mij rust. Het is ook nog goed voor de vitamine B pool in mijn lichaam. En die is vooral belangrijk voor de ouder wordende persoon, zoals ik. Ik merk er in elk geval de voordelen van dus ik ben blij.”

En Dianne vertelt: “Sinds ik dit gebruik voel ik mij een stuk rustiger en gelukkiger. Ik geef 5 sterren, omdat dat het maximale is maar anders gaf ik er wel meer!”

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Wat is vitamine B1?

Vitamine B1 is een van de vitamines die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. B1 staat ook wel bekend als thiamine, thiamin of gewoon B1. Het is een vitamine die in water oplosbaar is en we kunnen hem voor onze gezondheid absoluut niet missen!

Waarom vitamine B1 belangrijk is? Voornamelijk omdat het bijdraagt aan een goed werkend metabolisme van koolhydraten; daardoor haalt je lichaam energie uit voedsel en kun jij de hele dag presteren en je ding doen. Het is dus letterlijk nodig voor de motor van je lichaam. Verder draagt het bij aan gezonde spieren en een goed functionerend zenuwstelsel.

Wist je dat vitamine B1 ook nodig is om mentaal gezond te blijven en bijvoorbeeld beter te kunnen leren of dingen te onthouden? Vooral wanneer je studeert of op je werk mentaal moet presteren, is het daarom belangrijk om je lichaam hierin te ondersteunen. Een supplement met vitamine B1 erin draagt dan bij aan betere cognitieve prestaties en helpt je je dag gemakkelijker door te komen. En je begrijpt wel dat hoe beter jij op school of werk presteert, des te verder je komt in je leven. Onderschat de waarde van vitamines en mineralen daarom nooit!

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Vitamine B1 tekort symptomen: let hierop!

Ben je benieuwd naar of jij een vitamine B1 tekort hebt? Dan is het verstandig om daarvoor onderzoeken te laten doen. Je kunt alvast een beeld krijgen van je situatie door op de volgende symptomen te letten. Een combinatie van de volgende klachten duiden meestal op een tekort aan vitamine B1. Maar let op: dat is niet altijd het geval. Raadpleeg dus liever een orthomoleculair therapeut of arts als je hieraan twijfelt.

Ben jij bijvoorbeeld vaak moe en prikkelbaar? En heb je last van geheugenproblemen en/of concentratieproblemen? Andere bekende symptomen zijn een depressie, spierzwakte, maar ook beriberi of het Wernicke-Korsakoff syndroom. Helaas halen we tegenwoordig niet alle B1 uit onze voeding die wij daadwerkelijk nodig hebben. Daarom biedt een supplement voor veel mensen de uitkomst.

Vitamine B1 tekort oplossen?

Als je eenmaal hebt ontdekt dat je een tekort hebt, dan wil je daar iets aan doen. Of het nu gaat om een vermoeden vanwege bepaalde symptomen, of dat dit is vastgesteld door middel van onderzoeken door een arts of orthomoleculair therapeut. Let op: neem niet zomaar supplementen omdat je ‘denkt’ dat je er een tekort aan hebt. Dit kan op den duur schadelijk zijn en zal je gezondheid daardoor juist niet bevorderen.

Het oplossen van een daadwerkelijk B1 tekort is gelukkig vrij eenvoudig. Bijvoorbeeld door een B1 supplement te nemen, een B-complex supplement of een multivitamine. Zo help je je lichaam om gezond te blijven. Ook voorkom je dat je ernstigere aandoeningen krijgt, waaronder hartziekten, diabetische neuropathie of postherpetische neuralgie.

Heb jij last van klachten die bij een vitamine B1 tekort lijken te horen? En wil je je lichaam graag ondersteunen met de juiste supplementen? Ik – Charlotte Anne – beantwoord al je vragen. Ook als je je afvraagt of bepaalde supplementen gecombineerd kunnen worden – of wanneer je medicatie neemt – ben ik er voor je. Neem daarom gerust contact met mij op.

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod. Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer vitamines voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwittenfytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice. Je zou ook kunnen overwegen om eens een vitaminetest te laten doen. Zo ontdek de exact hoe je ervoor staat.

Vitamine supplementen zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3vitamine B5vitamine B6vitamine B12 en vitamine C.

Eigenlijk mag een goede multivitaminevitamine D3vitamine Evitamine K2foliumzuur (B11) of folaat en haar vitamine ook niet ontbreken. De wat nog minder populaire vitamines zoals biotinecholinemyo-inositol en PQQ krijgen ook steeds meer bekendheid. Nog niet zoveel als bijvoorbeeld de voordelen van vitamine C ascorbinezuur maar het is een mooie ontwikkeling.

Wat tegenwoordig ook erg handig is zijn al jouw vitamines in abonnementsvorm. Dan krijg je periodiek jouw vitaminen per post thuisgestuurd.

Wil je meer weten over al deze vitamines? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Vitamine B1 Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over vitamine B1

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over vitamine B1? Wil je bijvoorbeeld je vitamine B1 tekort aanvullen, maar weet je niet hoe? Of ben je in de eerste plaats nieuwsgierig naar hoe je een tekort vitamine B1 herkent? Dan adviseer ik je om de meest gestelde vragen hieronder nog even door te nemen. De antwoorden staan eronder!

Wat is de beste vitamine B1?

De beste vitamine B1 volgens deze test is Vitals Vitamine B1 250 mg. Het is een supplement dat een hoge dosering bevat en vitamine B1 in een zuivere vorm afgeeft. De hulpstoffen zijn uit natuurlijke bron, waardoor dit ook een geschikt supplement is voor vegetariërs en veganisten. Verder kun je ruim 3 maanden met een verpakking doen; je hebt slechts 1 capsule per dag nodig om de juiste dosering binnen te krijgen. Leuk nieuwtje: gebruik je de kortingscode GROEI tijdens het afrekenen, dan krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling bij Vitals. Maak daar vooral gebruik van!

Waarom werkt vitamine B1 beter in combinatie met andere B-vitaminen?

Het is bekend dat vitamine B1 (en welke andere vitamine B dan ook) het beste werkt in combinatie met andere B-vitaminen. Deze ‘familie’ aan B-vitaminen versterken elkaar en hun werking namelijk. Het is daarom gunstig om – in het geval van meerdere tekorten – een product te kiezen dat een vitamine B complex bevat. Je kunt natuurlijk ook voor een multivitamine gaan, als je je gehele gezondheid wilt ondersteunen. Heb je advies nodig over het gebruik van supplementen of de combinatie ervan met andere supplementen en/of medicijnen? Ik adviseer je graag!
 

Hoe herken je een tekort vitamine B1?

Een tekort aan vitamine B1 kun je herkennen aan verschillende symptomen. Nu is een van die symptomen niet per se aanleiding tot paniek, want je kunt overal weleens last van hebben. Maar merk je dat je langdurig last hebt van een of meerdere symptomen? Dan kan het verstand zijn om je vitamine B1 gehalte te laten checken. Let vooral op de volgende symptomen: prikkelbaar en/of moe zijn, last hebben van geheugenproblemen en concentratieproblemen, spierzwakte, een depressie of zelfs beriberi of het Wernicke-Korsakoff syndroom.

Hoe weet ik of ik vitamine B1 met andere supplementen kan combineren?

Wil je weten of je vitamine B1 met andere supplementen kunt combineren? Dat is inderdaad verstandig om te onderzoeken. Van sommige vitamines en mineralen mag je namelijk niet te veel binnenkrijgen op een dag. En zeker als je al een multivitamine of een vitamine B-complex supplement gebruikt, is de kans op een te grote hoeveelheid van een van die vitaminen aanwezig. Je kunt dit online checken door naar de maximale aanbevolen hoeveelheid te kijken en vervolgens de hoeveelheid van jouw supplementen bij elkaar op te tellen. Wil je graag advies van een orthomoleculair therapeut, zodat iemand met je meekijkt? Dan help ik je graag.

Hoe kan je een vitamine B1 tekort aanvullen?

Als je een vitamine B1 tekort hebt in je lichaam, dan is het belangrijk om dit aan te vullen. Wanneer je lichaam voldoende vitamines en mineralen ontvangt, kan het namelijk goed voor zichzelf zorgen. Zo blijf je zowel fysiek als mentaal in een goede conditie. Bij een B1 tekort kan gekozen worden voor een vitamine B1 supplement ter aanvulling op een gezond en gevarieerd eetpatroon. Ook een multivitamine of vitamine B complex supplement helpen om dit gehalte aan te vullen en je lichaam optimaal te laten functioneren. (1)

Conclusie beste vitamine B1 van 2023

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Vitamine B1 | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter