In dit artikel

Beste Multivitamine Review

Beste Vitalize Multivitamine Alternatief | Review (2023)

In dit artikel

Heb je weleens een multivitamine Vitalize gekocht? Ondanks dat multivitaminen Vitalize betaalbaar zijn, bieden ze niet per se het beste resultaat. In deze multivitamine Vitalize test ga ik daarom alternatieven vergelijken. Zo komen we erachter waarom een multi vitamine Vitalize alternatief beter is en waarom dat zo is! Naast multivitamines Vitalize zijn er namelijk nog veel meer interessante merken die een multivitamine aanbieden. En ik verklap alvast: die supplementen zijn van betere kwaliteit! Lees je mee om te ontdekken over welke supplementen ik het precies heb?

Beste Vitalize multivitamine alternatief: Mijn selectie

  1. Beste Vitalize multivitamine alternatief – Vitals Elke Dag
  2. Beste Vitalize multivitamine alternatief vrouw – Vitals Elke Dag Poeder
  3. Beste Vitalize multivitamine alternatief man – Vitakruid Multi Basis

Vitalize multivitamine alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Die alternatieven voor multivitamine Vitalize vergelijken, dat doe ik op basis van verschillende factoren. Zo kijk ik allereerst naar de ingrediënten en kwaliteit van een multi vitamine Vitalize alternatief en naar de reviews van klanten. Ook let ik op hoe gemakkelijk je een alternatief voor multivitamines Vitalize inneemt (gebruiksgemak) en wat ze kosten. Zijn er aanbiedingen op multivitaminen Vitalize alternatieven? Dan laat ik je dat natuurlijk weten! Ook vertel ik je of je wel of geen verzendkosten betaalt bij de aankoop van 1 alternatief.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Vitals Elke Dag capsules – beste Vitalize multivitamine alternatief algemeen

Het eerste alternatief voor een multivitamine Vitalize is Vitals Elke Dag. Dit is een multivitamine in capsulevorm met een optimale opneembaarheid. De samenstelling is namelijk zo dat je lichaam er echt baat bij heeft. De capsules zijn gemakkelijker door te slikken dan tabletten. Bovendien zijn ze plantaardig en bevatten ze alleen hulpstoffen uit natuurlijke bron. Leef je dus voornamelijk plantaardig (als vegetariër of veganist), dan zijn deze capsules ook geschikt voor jou! Verder kun je de doseringen B-vitaminen, vitamine D3 en K2 veilig tot je nemen. Deze zijn namelijk helemaal verantwoord.

Beste Vitalize Multivitamine Review

Vitals Elke Dag zit in een biobased-plastic potje (milieuvriendelijke keuze) en bevat 60 capsules. Daar betaal je €24,95 voor. Het advies is om 2 capsules van dit Vitalize multivitaminen alternatief per dag te nemen. Dat mag ook verspreid over de dag. Tip: gebruik mijn multi vitamine Vitalize alternatief kortingscode GROEIvoor 15% korting op je bestelling bij Vitals!

Voordelen Vitals

✅ Beste Vitalize multi vitamine alternatief;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten (helemaal plantaardig);

✅ Zorgt voor een optimale opneembaarheid in het lichaam;

✅ Verantwoorde doseringen B-vitaminen, vitamine D3 en K2;

✅ Je krijgt 15% korting met de code GROEI;

✅ Scherp geprijsde multivitamine;

✅ Capsules zijn gemakkelijker door te slikken dan multivitamine tabletten.

Nadelen Vitals

❌ Je moet 2 capsules per dag nemen, wat vrij veel is (maar 1 mag eventueel ook als je dat fijner vindt);

❌ Tot een bestelwaarde van €40 moet je verzendkosten betalen.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Vitals Elke Dag Poeder – beste Vitalize multivitamine alternatief vrouw

Neem je liever een multivitamines Vitalize alternatief in poedervorm? Dan vind je Vitals Elke Dag Poeder vast interessant! Het is bovendien het beste alternatief voor een Vitalize multivitamine vrouw. Je mengt het gemakkelijk door je drinken of eten en het bevat alleen natuurlijke, ongeraffineerde inuline uit cichorei. Verder zitten er verantwoorde doseringen B2, B6, B12 en foliumzuur in – allemaal in de biologisch actieve vorm. Ingrediënten zoals vitamine C, magnesium, kalium en calcium zitten er in extra hoge doseringen in.

Beste Vitalize Multivitamine Review

Vitals Elke Dag Poeder is helemaal plantaardig en daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het supplement kost €39,95 voor 250 gram. Wil je extra voordelig bestellen? Scoor dit multivitaminen Vitalize alternatief dan met 15% korting door mijn kortingscode GROEIte gebruiken!

Voordelen Vitals

✅ Een Vitalize multi vitamine alternatief in poedervorm;

✅ 15% korting op dit Vitalize multivitaminen alternatief met code GROEI;

✅ Verantwoorde doseringen B-vitaminen;

✅ Vitaminen in de biologisch, actieve vorm;

✅ Met hoge doseringen vitamine C, magnesium, calcium en kalium;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nadelen Vitals

❌ Tot een bestelwaarde van €40 moet je verzendkosten betalen bij Vitals;

❌ Een poeder is minder gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken wanneer je onderweg of op reis bent.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Vitakruid Multi Basis – beste Vitalize multivitamine alternatief man

Op nummer 3 staat een multivitamine Vitalize alternatief van Vitakruid. Het gaat hier om Vitakruid Multi Basis. Het is direct het beste alternatief voor een multivitamine man Vitalize – en ik vertel je graag waarom. Allereerst is het een supplement dat geschikt is voor vegetariërs. Het bevat bovendien verschillende vitaminen in de best opneembare vorm. Daardoor is dit supplement heel effectief voor je gezondheid.

Beste Vitalize Multivitamine Review

Ondanks dat Vitakruid Multi Basis al voordelig geprijsd is (€9,90 voor 30 tabletten), kun je nog meer voordeel krijgen. Je krijgt namelijk 10% korting op Vitakruid Multi Basis wanneer je dit multi vitamine Vitalize alternatief bestelt met mijn kortingscode. Vul GROEI tijdens het afrekenen in en maak gebruik van de multivitamine aanbieding!

Voordelen Vitakruid

✅ Beste Vitalize multivitamine alternatief voor mannen;

✅ Heel voordelig alternatief voor Vitalize multivitamines;

✅ Je krijgt 10% korting met kortingscode GROEI;

✅ Bevat de best opneembare vormen van de ingrediënten;

✅ Vegetarische multivitamine.

Nadelen Vitakruid

❌ Tabletten bevatten net wat meer vulstoffen dan capsules;

❌ Tot een bestelwaarde van €40 betaal je nog verzendkosten;

❌ Niet geschikt voor veganisten.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder

Liever een multivitamines Vitalize alternatief op poederbasis van Vitakruid? Ga dan voor Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder. Het poeder heeft een neutrale smaak en is goed oplosbaar. Je kunt het daardoor door elke maaltijd of drank mixen die je wilt nuttigen. Bovendien is dit supplement 100% plantaardig en dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Er is een handig maatschepje inbegrepen.

Beste Vitalize Multivitamine Review

Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder kost €29,90 voor een pot van 163 gram. Tip: Maak gebruik van de aanbieding op Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder door mijn kortingscode GROEI in te vullen tijdens het afrekenen. Dan krijg je namelijk 10% korting op je bestelling!

Voordelen Vitakruid

✅ Handige poedervorm, dus geen gedoe met capsules of tabletten doorslikken;

✅ Je krijgt 10% korting op dit Vitalize multi vitamine alternatief met kortingscode GROEI;

✅ Een Vitalize multivitaminen alternatief dat helemaal veganistisch is;

✅ Veel betere kwaliteit dan multivitaminen Vitalize;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nadelen Vitakruid

❌ Tot een bestelwaarde van €40 moet je verzendkosten betalen;

❌ Een poeder is alleen niet zo handig voor onderweg of op reis.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

5. Bonusan Multi Vital Forte Actief

Tot slot is er nog een multivitamine Vitalize alternatief dat zeker de moeite waard is en dat is Bonusan Multi Vital Forte Actief. De vitaminen waar je niet te veel van binnen hoort te krijgen, zitten in een verantwoorde dosering in dit supplement. Varianten waar je wel veel van mag ontvangen, zitten er in hoge doseringen in. Bovendien zijn het de biologische, goed opneembare vormen ervan. De capsules zijn niet te groot en daardoor gemakkelijker door te slikken. Ook zijn ze vrij van onnodige toevoegingen.

Beste Vitalize Multivitamine Review

Het advies is om 2 capsules Bonusan Multi Vital Forte Actief per dag in te nemen. Met 90 capsules in een verpakking voor €33,99 is dit supplement online verkrijgbaar als jouw multi vitamine Vitalize alternatief.

Voordelen Bonusan

✅ Vitaminen en mineralen in een biologische, goed opneembare vorm;

✅ Vitalize multivitamine man en vrouw alternatief;

✅ Gemakkelijk door te slikken capsules;

✅ Vrij van gelatine, lactose, soja, gist, dierlijke substanties, gluten, GGO, conserveermiddelen en synthetische geur-, kleur en smaakstoffen;

✅ Je hoeft geen verzendkosten te betalen.

Nadelen Bonusan

❌ Niet helemaal duidelijk of dit supplement ook voor vegetariërs en veganisten is;

❌ Twee capsules per dag innemen vindt niet iedereen ideaal.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste Vitalize multivitamine alternatief

Nu we alle multivitamines Vitalize alternatieven hebben bekeken, heb je misschien al een favoriet gekozen. Vind jij het echter nog lastig om een goede keuze te maken voor een multvitaminen Vitalize alternatief? Dan help ik je graag! Hoe? Door mijn mening als orthomoleculair therapeut met je te delen en te vertellen wat in mijn ogen het beste Vitalize multivitamine alternatief is. Dat is namelijk Vitals Elke Dag!

Beste Vitalize Multivitamine Review

Vitals Elke Dag is van alle Vitalize multivitamines alternatieven het beste multivitaminen Vitalize alternatief, om meerdere redenen. Zo heeft dit supplement een goede opneembaarheid in het lichaam en is het helemaal plantaardig. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, dus! Verder bevat het verantwoorde doseringen B-vitaminen, vitamine D3 en K2 en zijn de capsules gemakkelijker door te slikken dan tabletten. Bovendien profiteer je meer dan bij een multivitamine aanbieding Vitalize, wanneer je mijn kortingscode GROEIgebruikt tijdens het afrekenen! Dit supplement is al scherp geprijsd, maar de prijs wordt zo nog interessanter!


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

Vitalize multivitamine alternatief ervaringen en reviews

Ben je ook benieuwd naar de meningen van anderen over Vitalize multivitamine alternatieven? Dan wordt het tijd om de Vitalize multivitamines alternatief reviews te lezen. Hier komen ze!

Vitals Elke Dag capsules review

Richard noemt Vital Elke Dag Capsules: “Gewoon een goede multivitamine. Er zitten geen onnodige toevoegingen in en geen overdreven percentages van sommige ingrediënten. Dus precies wat je nodig hebt.”

Vitals Elke Dag Poeder review

Sandra heeft Vitals Elke Dag Poeder in huis en schrijft hierover: “Ik kan niet goed pillen doorslikken dus ik had om advies gevraagd. Ik had namelijk wel een goede multi nodig. Ook met reuma en als vegetariër wilde ik een passend supplement. Ik kreeg toen uitgebreid advies van Vitals en heb deze poeder gekocht. Ik vind de geur niet heel prettig, maar het lost goed op en smaakt goed! Ik meng graag 2 maatlepels met Griekse yoghurt, banaan, een theelepel jam en wat water. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en ik merk dat mijn energie terugkomt. Heel blij mee!”

Beste Vitalize Multivitamine Review

Vitakruid Multi Basis ervaring

Maartje geeft Vitakruid Multi Basis 5 sterren en vertelt: “Hiervoor had ik een vloeibare multi maar die smaak was niet lekker. Mijn kinderen wilden het daarom niet meer innemen. Op advies deze tabletten besteld en die bevallen goed, dus bedankt voor de tip!”

Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder review

Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder krijgt 5 sterren van Tamara. Zij schrijft in haar review: “Ik vind dit heel gemakkelijk in te nemen omdat het poeder is. En er zit geen rommel aan ingrediënten in dus het is een gezonde keuze.”

Bonusan Multi Vital Forte Actief review

Marleen is blij met Bonusan Multi Vital Forte Actief. “Het is een volledige multivitamine die echt doet wat er beloofd wordt. De verhoudingen zijn heel goed en mijn lichaam kan er optimaal van profiteren. Dat merk ik ook aan hoe ik mij voel.”

Beste Vitalize Multivitamine Review

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Wat is een multivitamine?

Als orthomoleculair therapeut geloof ik in de kracht van voeding en supplementen. Zeker wanneer je je gezondheid zo optimaal mogelijk wilt maken. Daarom vertel ik vandaag graag meer over een goede multi vitamine. Dan begrijp je snel genoeg waarom je zou moeten overwegen er ook een te kopen.

Een multivitamine is een supplement waarin alle nodige vitamines en mineralen gecombineerd zijn. Het is een alles-in-een oplossing waarmee je je gezondheid verbetert. Ten minste, als je voor een supplement van goede kwaliteit kiest. Er is namelijk veel verschil in multivitaminen die op de markt verkrijgbaar zijn. En lang niet elke multivitamine bevat enkel en alleen gezonde ingrediënten.

Beste Vitalize Multivitamine Review

Wat zit er in een multivitamine?

Je mag verwachten dat in een multivitamine alle nodige vitaminen en mineralen verwerkt zijn. Om je hier een beeld van te geven, het gaat dan o.a. om: vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B8 (biotine), B11 (foliumzuur), B12, C, D, E en K. Dat zijn namelijk alle 13 vitaminesoorten. Ook zitten er mineralen in zoals calcium, ijzer, magnesium en zink.

Je kunt het etiket van een multivitamine supplement altijd even controleren om te zien of deze vitamines en mineralen erin zitten. Weet dat aan sommige supplementen onnodige vulstoffen worden toegevoegd. Deze zijn niet gunstig voor het lichaam, zeker niet wanneer ze synthetisch (kunstmatig) zijn. Ook dit is iets om op te letten bij het uitkiezen van de beste multivitamine. Weet dat de merken en producten in deze Vitalize multivitamine alternatieven test allemaal van hoge kwaliteit zijn, en dus zeker de moeite waard.

Wil je echter graag advies of kom je er toch niet helemaal zelf uit? Dan ben ik er om je te helpen. Neem gerust contact met mij op!

Waarom is een multi vitamine belangrijk?

Laten we eerst kijken naar het belang van een multi vitamine. Zo’n supplement voorziet je lichaam namelijk op een gemakkelijke en snelle manier van essentiële vitamines en mineralen. Je lichaam heeft ze nodig om goed te functioneren en allerlei vitale processen uit te voeren. Waar je normaal gesproken – door gezond en gevarieerd te eten – veel voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt, is dat lang niet altijd het geval.

Het is tegenwoordig – doordat de kwaliteit van voeding achteruit is gegaan – heel lastig om alle nodige voedingsstoffen uit je voeding te halen. De grond bevat steeds minder vitaminen en mineralen – en dus bevatten groenten en fruit hier ook steeds minder van. Bovendien kiezen we steeds gemakkelijker voor een ‘snelle hap’ in plaats van dat we een gezonde maaltijd in eigen keuken bereiden, met verse ingrediënten (dus geen pakjes en zakjes).

Zoals je begrijpt is het nodig om je lichaam hierin te ondersteunen. Gelukkig kan dat door middel van een goede multivitamine. Zo vul je eventuele tekorten aan en blijft je afweersysteem sterk en actief. Ook heb je zo meer energie en voel je je fitter. Elke dag opnieuw!

Beste Vitalize Multivitamine Review

Symptomen van een vitamine tekort

In principe heeft iedereen baat bij een multivitamine, maar zeker wanneer je tekorten blijkt te hebben. En ongemerkt hebben veel mensen die. Ben je benieuwd op welke symptomen je zou moeten letten om te ontdekken of dit ook voor jou het geval is? De volgende klachten kunnen wijzen op een tekort aan vitaminen en mineralen:

✅ Duizeligheid;
✅ Vermoeidheid;
✅ Broze nagels;
✅ Een droge huid;
✅ Haaruitval;
✅ Zwakke spieren;
✅ Krampen in de spieren.

Heb je regelmatig last van één of meerdere van deze klachten? Het kan natuurlijk toeval zijn, maar vaak is een lichamelijke klacht een teken dat er iets niet helemaal op orde is in het lichaam. Dan is het goed mogelijk dat je ergens een tekort aan voedingsstoffen hebt. Met een multivitamine kun je dit vaak oplossen en geef je je lichaam wat het nodig heeft om optimaal te presteren!

Het is wel belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig multivitamine supplement te kiezen. Daar heb je op de lange termijn nu eenmaal meer aan. Dat betekent dat het vooral natuurlijke en biologische ingrediënten zou moeten bevatten en niet te veel onnodige, kunstmatige toevoegingen. Heb je advies nodig bij het kiezen van een multivitamine? Of wil je meer weten over het gebruik ervan, bijvoorbeeld in combinatie met andere supplementen of met medicijnen? Ik, Lotte, geef je graag advies. Neem gerust contact met mij op, zodat ik je kan helpen om je gezondheid een boost te geven!

Beste Vitalize Multivitamine Review

Meer multivitamines voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwittenfytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice. Je zou ook kunnen overwegen om eens een vitaminetest te laten doen. Zo ontdek de exact hoe je ervoor staat.

Eigenlijk mag een goede multivitamine ook niet ontbreken. Uiteraard kunt u kiezen voor de Apotheek Multivitamine, maar op de consumentenmarkt is ook voldoende keuze. Denk aan laagdrempelige keuzes als Kruidvat Multivitamine, Action Multivitamine, Albert Heijn Multivitamine, Aldi Multivitamine, DA Drogist Multivitamine, Etos Multivitamine, Hema Multivitamine, Holland en Barrett Multivitamine, Jumbo Multivitamine, Lidl Multivitamine of Trekpleister Multivitamine.

Het kan ook interessant zijn om naar andere merken te kijken. Zo hebben we reviews geschreven over AOV Multivitamine, Body en Fit Multivitamine, Bonusan Multivitamine, Centrum Multivitamine, Dagravit Multivitamine of Davitamon Multivitamine. Maar ook De Tuinen Multivitamine, Golden Naturals Multivitamine, Lucovitaal Multivitamine, New Care Multivitamine, Now Multivitamine, Orthica Multivitamine en Pharma Nord Multivitamine komen aan bod.

De welbekende Supradyn Multivitamine en Vitaminstore Multivitamine mogen niet ontbreken. En als laatste kunt u ook lezen over Solgar Multivitamine, Swisse Multivitamine, Vitalize Multivitamine en Vitortho Multivitamine.

Wil je meer weten over al deze vitamines? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Vitalize Multivitamine Review

Meest gestelde vragen over een Vitalize multivitamine alternatief

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over een multivitamine Vitalize alternatief? Ik kan mij voorstellen dat je veel informatie hebt ontvangen, maar misschien toch nog een onbeantwoorde vraag hebt. Kijk dan even of jouw vraag hieronder beantwoord wordt. Is dat niet het geval, dan zie ik je vraag graag terug in een reactie onder dit artikel!

Wat is het beste Vitalize multivitamine alternatief?

Het beste Vitalize multivitamine alternatief is een supplement van hoge kwaliteit, namelijk Vitals Elke Dag. Dit zijn capsules die je net als een multi vitamine Vitalize gemakkelijk inneemt. Het verschil is echter dat Vitals supplementen altijd plantaardig en dus veganistisch zijn. Bovendien bevat Vitals Elke Dag vitaminen en mineralen met de beste biologische beschikbaarheid. Dat betekent dat je lichaam ze goed kan opnemen en er daardoor extra veel baat bij heeft. Met mijn kortingscode ”GROEI kun je bovendien korting scoren op de aankoop van dit supplement!

Wat is het beste merk multivitamines?

Het beste merk multivitamines is in mijn ogen Vitals. Met Vitals Elke Dag capsules of Vitals Elke Dag Poeder kun je je lichaam op een zo gezond mogelijke manier ondersteunen. Je optimaliseert op die manier je gezondheid, ook als vegetariër of veganist. Bovendien bevat Vitals ingrediënten in de beste, biologische vorm. Daardoor zijn ze goed opneembaar door het lichaam. Vitals denkt ook aan de natuur, dankzij haar verpakkingen die gemaakt zijn van biobased plastic. En dankzij mijn kortingscode (die vind je ook in dit artikel) kun je op je gehele Vitals bestelling korting scoren. Dat scheelt ook nog eens voor je portemonnee!

Wat kost een multivitamine gemiddeld?

Wat een multivitamine gemiddeld kost, is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn sommige merken over het algemeen gewoon duurder dan andere, maar ook de kwaliteit van de ingrediënten bepaalt hoe hoog de prijs wordt. Er zijn gelukkig supplementenmerken die een hoge kwaliteit bieden en toch betaalbaar zijn. Zo kun je Vitals Elke Dag capsules kopen voor €24,95. Je krijgt dan 60 capsules, waar je 1 tot 2 maanden mee doet. Vitakruid Multi Basis kost slechts €9,90 voor 30 tabletten. Je doet hier 1 maand mee. Ook dit is een supplement van goede kwaliteit en dus een goede keuze voor je gezondheid én je portemonnee.

Waarom is een multivitamine goed voor je?

De reden dat een multivitamine goed voor je is, is doordat het eventuele tekorten aanvult. We halen als mensen lang niet alle nodige voedingsstoffen uit onze voeding. Hoe gevarieerd en gezond we ook eten, de bodem waarop onze voeding verbouwd wordt is nu eenmaal armer aan vitaminen en mineralen geworden. Door een goede multivitamine te kiezen, kun je je lichaam ondersteunen bij alle belangrijke processen. Zo voel je je energieker, werkt je immuunsysteem beter en ben je over het algemeen een gezonder en gelukkiger persoon. (1)

Conclusie beste Vitalize multivitamine alternatief

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Vitalize Multivitamine Alternatief | Review (2023)

Laat een reactie achter