In dit artikel

Beste Vitamine D alternatief Review

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief | Review (2023) | 6x Test!

In dit artikel

Waarom zou je vitamine D van Trekpleister kopen als dit wellicht niet de beste optie is voor je gezondheid? Volgens het KWF zijn er verschillende groepen mensen die niet genoeg vitamine D aanmaken. Een goede gezondheid staat echter altijd bovenaan en zou ook jouw prioriteit moeten zijn. Lees dus mee en ontdek hoe je je lichaam kunt ondersteunen!

Kort samengevat:

Het beste Trekpleister Vitamine D alternatief van 2023 is Nutribites Vitamine D3. Dit merk heeft een goede opneembaarheid dankzij de toevoeging van extra virgin olijfolie en is heel betaalbaar.

Trekpleister vitamine D alternatieven vergelijken; hoe doen we dat? 

Ik heb 6 vitamine D capsules Trekpleister alternatieven geselecteerd. Deze ga ik beoordelen op basis van kwaliteit, ingrediënten, het gebruiksgemak en de prijs en eventuele verzendkosten. En natuurlijk neem ik de Trekpleister vitamine D alternatief ervaringen en reviews van klanten mee. Dit geeft samen een goed beeld van het beste Trekpleister vitamine D alternatief, dat kan ik je garanderen!

Beste Trekpleister Vitamine D3 alternatief keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagHulpstoffenDosering
1. Nutribites€19€0,19Olijfolie25mcg
2. Vitals€19,95€0,2025mcg
3. Vitakruid€16,90€0,1425mcg
4. Vitaily€75€2,50K2 & magnesium75mcg
5. Goldea Health€16,95€0,57K275mcg

1. Nutribites Vitamine D3 

Het eerste Trekpleister vitamine D alternatief dat ik wil bespreken is Nutribites Vitamine D3. Dit vitamine D Trekpleister alternatief biedt tal van voordelen aan haar gebruikers. Het zijn vitamine D tabletten Trekpleister, maar dan beter! Met 25mcg vitamine D3 per softgel zijn ze hoog, maar veilig gedoseerd. De zuivere softgels zijn bovendien vrij van kleurstoffen, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische smaakstoffen.

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Aan Nutribites Vitamine D3 is virgin olijfolie toegevoegd voor een betere opname door het lichaam. Op die manier draagt dit vitamine D Trekpleister alternatief extra bij aan je gezondheid en profiteer je er optimaal van. En in de hoeveelheid van 25mcg per softgel ondersteunt het je immuunsysteem, draagt het bij aan gezonde botten en een sterk gebit én bevordert het de opname van calcium in het lichaam.

Nutribites Vitamine D3 mag ook gebruikt worden door diabetici. Bovendien zijn de capsules geurloos, wat de inname ervan helemaal niet onprettig maakt. De softgels glijden sowieso gemakkelijk door je keel, waardoor ik hier altijd de voorkeur aan geef. Het advies is om 1 softgel per dag in te nemen, want dat is ruim voldoende. Je kunt een verpakking met 100 softgels kopen.

Voordelen Nutribites

✅ Beste vitamine D Trekpleister alternatief van dit moment;

✅ Deze Trekpleister vitamine D tabletten alternatieven slik je gemakkelijk door, want het zijn softgels;

✅ Ze bevatten virgin olijfolie voor een betere opname in het lichaam;

✅ Voordelig geprijsd vitamine D Trekpleister alternatief;

✅ De gemiddelde vitamine D Trekpleister review voor dit alternatief is heel positief;

✅ Je krijgt 60 dagen garantie en bedenktijd.

Nadelen Nutribites

❌ Tot een bestelwaarde van €40 betaal je verzendkosten;

❌ Dit supplement is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Bekijk meer productinformatie

2. Vitals Vitamine D3 1000 IE

Een ander Trekpleister vitamine D alternatief dat geschikt is voor vegetariërs en veganisten? Dat is Vitals Vitamine D3 1000 IE. Het is de meest effectieve vorm van vitamine D en is bovendien hoog gedoseerd. Natuurlijk wel gewoon veilig, zoals je van Vitals gewend bent. Het gaat hier om 25mcg per capsule. Dit alternatief voor vitamine D tabletten Trekpleister is volledig vegan en dus op plantaardige basis. Het is namelijk afkomstig uit algen! Ook de gebruikte hulpstoffen zijn plantaardig.

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Wat heel fijn is aan suppletie van Vitals, is dat dit merk haar invloed op mens en natuur heel serieus neemt. De supplementen zijn altijd van hoge kwaliteit, maar tegelijkertijd is de verpakking milieuvriendelijk en duurzaam. Daardoor maak je met Vitals Vitamine D3 1000 IE niet alleen een goede keuze voor je eigen gezondheid, maar ook voor die van de wereld.

Wil je Vitals Vitamine D3 1000 IE graag voordeliger kopen? Dan heb ik een kortingscode voor dit Trekpleister alternatief voor je. Als je de code ‘GROEI invult tijdens het afrekenen, krijg je namelijk 20% korting op je bestelling. Neem 1 capsule per dag in met water om van de gezondheidsvoordelen van dit supplement te profiteren. Persoonlijk vind ik de softgel capsules gemakkelijk door te slikken, terwijl ik daar nog weleens moeite mee wil hebben. Een heel fijn Trekpleister vitamine D alternatief, als je het mij vraagt!

Voordelen Vitals

✅ Plantaardig alternatief voor vitamine D Trekpleister uit algen;

✅ Je kunt ditvitamine D Trekpleister alternatief met 20% korting bestellen (kortingscode ‘GROEI);

✅ Gemiddelde vitamine D Trekpleister review voor dit alternatief is lovend;

✅  Ook een goede keuze voor het milieu (duurzame verpakkingen);

✅ Hoog, maar wel veilig gedoseerde vitamine D (25mcg).

Nadelen Vitals

❌ Dit supplement is iets prijziger dan de rest, maar gelukkig kun je mijn kortingscode gebruiken;

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €40.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Het volgende vitamine D Trekpleister alternatief is Vitakruid Vitamine D3 25mcg. Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement? Dan adviseer ik dit en niet Trekpleister vitamine D. Vitakruid is namelijk veel beter voor je gezondheid. Dit supplement bevat een hoge dosering (25mcg) per tablet van de best opneembare vitamine D. Bovendien zitten er geen gluten, lactose, gist, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen in de tabletten.

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Als orthomoleculair therapeut ben ik voorstander van Vitakruid Vitamine D3 25mcg. Eigenlijk van Vitakruid in het algemeen! Dit merk biedt een hoge kwaliteit en een goede opneembaarheid met haar supplementen. Bovendien is deze vitamine D3 geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten – en dat zijn lang niet alle vitamine D3 supplementen. In mijn ogen maak je dus zeker een goede en veilige keuze als je voor Vitakruid kiest.

Wil je Vitakruid Vitamine D3 25mcg in huis halen, dan is dat een goede keuze. Ondanks dat ik persoonlijk meer fan ben van (gladde) capsules dan van tabletten, is dit een kwalitatief hoogwaardig supplement. Het doet wat het belooft, want ik voel mij echt beter sinds ik dit gebruik. Tip: met mijn kortingscode GROEI krijg je 20% korting op je bestelling bij Vitakruid!

Voordelen Vitakruid

✅ Het bevat geen gluten, lactose, gist, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen in de tabletten;

✅ Je hoeft maar 1 tablet per dag in te nemen;

✅  De dosering van 25mcg is hoog, maar toch veilig;

✅ Je krijgt 20% korting met mijn kortingscode GROEI;

✅ Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nadelen Vitakruid

❌ Tabletten zijn voor sommige mensen wat lastiger door te slikken dan capsules;

❌ Over het algemeen bevatten tabletten ook iets meer hulpstoffen dan capsules;

❌ Je betaalt wel nog verzendkosten tot een bestelwaarde van €50.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’!

4. Vitaily

Wil jij graag een abonnement op een Trekpleister vitamine D alternatief? Dan raad ik Vitaily aan! Het betreft namelijk een vitamine D Trekpleister vegan alternatief op abonnementsbasis. Je krijgt overigens niet alleen je vitamine D suppletie van Vitaily, maar ook de andere vitaminen en mineralen die je nodig hebt. En ze worden per maand bij je thuisbezorgd!

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Je doet eerst een test om erachter te komen wat je vitaminebehoefte is en daarna kan je die supplementen als abonnement bestellen. En dat is niet alleen heel handig, maar dus ook heel gezond en fijn als je veganistisch leeft. Vitaily is namelijk vegan, makkelijk én duurzaam. Alle supplementen zijn verpakt in recyclebaar biofolie en daardoor helemaal plasticvrij. Kortom: de juiste keuze voor als je gezondheid én gemak waardeert.

Vitaily is bovendien betaalbaar en – omdat jij een lezer bent van deze website – met korting te bestellen! Met de kortingscode ‘GROEI krijg je €10 korting op je vitamine D Trekpleister alternatief, oftewel: je Vitaily abonnement! Ik vind Vitaily persoonlijk heel prettig, omdat je dus op een snelle manier in één keer klaar bent. Je opent de dagverpakking, neemt de supplementen in die erin zitten en je kunt vol energie aan je dag beginnen. Zo eenvoudig is het!

Voordelen Vitaily

✅ Je krijgt met kortingscode ‘GROEI €10 korting op dit alternatief voor vitamine D van Trekpleister;

✅ Alternatief voor Trekpleister vegan vitamine D op abonnementsbasis;

✅ Plasticvrije en duurzame verpakkingen;

✅ Veganistische vitamine D;

✅ Afgestemd op jouw behoeften, dankzij de vitaminetest.

Nadelen Vitaily

❌ Je kunt geen los potje vitamine D kopen bij Vitaily;

❌ Sommige supplementen zijn vrij groot, wat lastig kan zijn om door te slikken voor sommige mensen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

5. Goldea Health Vitamin D3 plus K2

Door naar Goldea Health Vitamin D3 plus K2. Zoals de naam al doet vermoeden, is het niet alleen een alternatief voor vitamine D van Trekpleister, maar ook voor vitamine K2. Dit supplement bevat vitamine D3 en K2 in veganistische vorm en het betreft een hogere dosering dan bij de andere supplementen in deze lijst. Er zit maar liefst 75mcg D3 in elke capsule.

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Dankzij de toevoeging van K2 wordt D3 beter opgenomen in het lichaam. Je krijgt met Goldea Health Vitamin D3 plus K2 dus niet alleen een hogere dosering binnen, maar deze werkt ook nog eens beter door de effectieve opname. Zo draagt dit supplement bijvoorbeeld bij aan een goede bloedstolling, de opname van calcium, het behoud van sterke botten, skelet en tanden, maar is het ook goed voor je spieren en immuunsysteem.

Het advies is om 1 Goldea Health Vitamin D3 plus K2 capsule per dag in te nemen met water. Het zijn gladde capsules die ik gemakkelijk doorslik (en ik heb daar nog weleens moeite mee). De maanddosering is handig in gebruik en je kunt zelfs voor een abonnement kiezen. Dan bespaar je op de totale kosten. Wil je hoe dan ook korting krijgen op dit supplement als alternatief voor Trekpleister vitamine D? Gebruik dan mijn kortingscode GROEI tijdens het afrekenen. Daarmee krijg je 10% korting.

Voordelen Goldea Health

✅ Geschikt D3 supplement voor vegetariërs en veganisten;

✅ Hoge dosering vitamine D3 (75mcg);

✅ Dit supplement wordt extra goed opgenomen door het lichaam dankzij de toevoeging van vitamine K2;

✅ Je krijgt 10% korting op je bestelling met kortingscode GROEI.

Nadelen Goldea Health

❌ Tot een bestelwaarde van €40 moet je verzendkosten betalen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

6. Mindscopic Vitamin D Spray

Heb jij het niet zo op vitamine D Trekpleister in tabletvorm? Is capsules Trekpleister vitamine D doorslikken ook nog lastig voor jou? Of vind je het gewoon niet fijn om dit te doen en zoek je daarom graag naar een andere oplossing? Mindscopic Vitamine D Spray is een vegan vitamine D Trekpleister alternatief in spray vorm!

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Het is zonlicht in een flesje met een natuurlijke frambozensmaak. Dit supplement Mindscopic Vitamine D Spray is helemaal natuurlijk en dus veganistisch. Het is de meest gemakkelijke manier om vitamine D binnen te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is één keer per dag in je mond te sprayen. Zo eenvoudig is het!

Eén spray per dag van Mindscopic Vitamine D Spray is al voldoende. Daardoor doe je heel lang met een verpakking. Ik vind dit persoonlijk een ideale manier van het innemen van vitamine D, omdat ik niet altijd even gemakkelijk suppletie doorslik. De smaak vind ik ook heel lekker, dus het is gewoon prettig om dit te nemen! Als je de kortingscode ‘GROEI’ invult tijdens het afrekenen, krijg je 10% korting op je bestelling! 

Voordelen Mindscopic

✅ Beste alternatief voor vitamine D spray Trekpleister;

✅ Met natuurlijke frambozensmaak;

✅ 100% natuurlijk en veganistisch Trekpleister vitamine D vegan alternatief;

✅ Je doet lang met een verpakking;

✅ Je krijgt 10% korting op dit vitamine D vegan Trekpleister alternatief met kortingscode ‘GROEI.

Nadelen Mindscopic

❌ Tot een bestelwaarde van €70 betaal je nog verzendkosten;

❌ Dit soort suppletie is wat minder handig voor op reis of onderweg, omdat het meer ruimte inneemt en eventueel kan lekken als je niet goed oplet.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste Trekpleister vitamine D alternatief 2023 

Ben je nu benieuwd naar wat het beste vitamine D Trekpleister alternatief is van dit moment? Ik heb in deze Trekpleister vitamine D alternatieven test verschillende supplementen behandeld. Hoewel de beste keuze voor iedereen anders kan zijn, wil ik wel graag een winnaar aanwijzen. In mijn ogen is dat Nutribites Vitamine D3

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Nutribites Vitamine D3 wordt goed opgenomen in het lichaam, is gemakkelijk door te slikken is en ook nog eens voordelig geprijsd. Bovendien krijg je 60 dagen bedenktijd en garantie. Dus als je toch niet tevreden bent kun je je geld terugkrijgen. Die service biedt Trekpleister niet! Zo zie je maar dat je niet op een vitamine D aanbieding Trekpleister hoeft af te gaan om geld te besparen. Maak een goede keuze voor je gezondheid door Nutribites Vitamine D3 te kopen!


Bekijk meer productinformatie

Trekpleister vitamine D alternatief ervaringen en reviews 

Ben je nu ook nieuwsgierig naar hoe klanten deze alternatieven voor Trekpleister vitamine D ervaren? Ik heb enkele interessante reviews verzameld die hier een goed beeld van schetsen. Doe er je voordeel mee!

Nutribites Vitamine D3 review 

Over Nutribites Vitamine D3 schrijven Peter en Inge: “Wij letten beter op onze weerstand de laatste tijd. Daarom is vitamine D heel welkom. Uit de zon halen wij namelijk niet voldoende van deze vitamine, dus we helpen de natuur een handje. Het werkt voor ons erg goed en het voelt ook goed dat we hier aandacht aan besteden.”

En Claire schrijft: “Ik gebruik dit supplement graag. Vooral in de wintermaanden merk ik dat het mij een boost geeft, omdat ik dan toch minder vitamine D uit de zon haal enzo.”

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Vitals Vitamine D3 1000 IE ervaring 

Saartje schrijft over Vitals Vitamine D3 1000 IE: “Mijn vriend vindt deze capsules heel fijn en slikt ze zo door. Ik heb zelf vaak moeite met capsules en tabletten doorslikken maar ik moet zeggen dat deze mij ook goed afgaan. We voelen ons er allebei goed door en we zijn het afgelopen jaar niet een keer ziek geweest.”

Vitakruid Vitamine D3 25mcg review

Over Vitakruid Vitamine D3 25mcg vertelt Julia dat zij er blij mee is. “Dankzij dit supplement is mijn gezondheid en welzijn verbeterd. Het is heel effectief, waardoor ik vitaler ben en minder moe. Ik vind de prijskwaliteit verhouding uitstekend en de service is ook top bij Vitakruid. Ik blijf het zeker gebruiken en ik kan het aanraden aan wie ook vitamine D nodig heeft.”

Vitaily review

Randy gebruikte eerst vitamine D bruistabletten Trekpleister, maar wilde graag een totaaloplossing. “Ik vind Vitaily heel handig omdat je elke maand de juiste vitamines thuisbezorgd krijgt. Ook fijn dat het allemaal plantaardig is en ook goed voor het milieu doordat er geen plastic wordt gebruikt in de verpakkingen. Ik ben al een half jaar klant en dat zal ik zeker blijven.”

Goldea Health Vitamin D3 plus K2 review

“Dankzij Goldea Health Vitamin D3 plus K2 heb ik niet zoveel last meer van ‘donkere dagen’ zoals voorheen. Mijn humeur had hier nogal onder te lijden, maar op hormonale buien na heb ik nu veel minder last. Ik voel mij echt al beter na 1 week, dus ik ben benieuwd wat het na 8 weken doet” luidt een anonieme review.

Mindscopic Vitamin D Spray review

En volgens de review van Leslie over Mindscopic Vitamin D Spray is dit een geweldig product. “Ik had een lange tijd pijn aan mijn gewrichten. Toen kwam ik erachter dat ik te weinig vitamine D in mijn lichaam had. Capsules slikken is niets voor mij dus ik ging op zoek naar een alternatief hiervoor. Eerst kwam ik druppels tegen, maar toen bleek dat deze spray ook te koop was. Dat is nog handiger en de smaak is ook nog eens lekker.”

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Trekpleister vitamine D alternatief kopen checklist

Wil je graag een alternatief voor Trekpleister vitamine D in huis halen, maar vind je dat lastig? Met onderstaande checklist wordt het veel eenvoudiger!

Bepaal de nodige dosering

De meeste vitamine D supplementen hebben een dosering van 25mcg, maar er zijn ook hoger gedoseerde varianten. Heb je een ernstig tekort een vitamine D, omdat je bijvoorbeeld nooit buiten komt of een donkere huid hebt? Dan kan het nuttig zijn om voor een hogere dosering zoals 75mcg te gaan. Bepaal dit nooit zelf, maar laat je adviseren door een professional.

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Let op de ingrediënten/samenstelling

Soms lijken supplementen gezond, maar dan zijn er toch allerlei onnodige (of zelfs schadelijke) ingrediënten aan toegevoegd. De samenstelling is dan dus niet zo optimaal als dat het op het eerste gezicht lijkt. Kijk daarom altijd eerst naar de inhoud en samenstelling, voordat je een aankoop doet.

Bepaal vooraf je budget

Wil je voorkomen dat je te veel betaalt aan een Trekpleister vitamine D alternatief? Bepaal dan vooraf wat je budget is, zodat je niet meer uitgeeft dan dat bedrag. Suppletie komt in allerlei soorten en prijsklassen, maar weet dat kwaliteit heel belangrijk is. Je kunt beter iets meer uitgeven aan een kwalitatief hoogwaardig supplement, want daar heb je op de lange termijn meer profijt van.

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer voor je gezondheid!

Wil je graag een goede gezondheid en daarvoor de beste voedingssupplementen en beste vitamine innemen?

Op zoek naar het juiste Vitamine D-supplement? Er zijn veel opties beschikbaar, elk met hun eigen voordelen. Hier is een lijst van enkele van de meest aanbevolen Vitamine D-merken en waar je ze kunt vinden:

Voor diegenen die zich richten op betaalbaarheid, zijn Action en Trekpleister goede opties. Als je op zoek bent naar specifieke merken met een breed scala aan opties, dan zijn Apotheek en Body en Fit goede plaatsen om te beginnen.

Voor degenen die zich richten op natuurlijke ingrediënten, bieden Bonusan en Costero enkele uitstekende keuzes. Als je geïnteresseerd bent in premium merken, overweeg dan eens Now, Nutalis, Puro, Solgar, Swanson, of Vitortho.

Deze lijst biedt een gevarieerde reeks opties voor verschillende behoeften en budgetten. Elk merk heeft zijn eigen unieke voordelen en nadelen, dus het is aan jou om te bepalen welke het beste aan jouw eisen voldoet.

Beste Trekpleister Vitamine D alternatief Review

Meest gestelde vragen over een Trekpleister vitamine D alternatief

Heb je na het lezen van deze alternatieve vitamine D test Trekpleister nog vragen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen over dit onderwerp. Na afloop van deze Trekpleister vitamine D review weet jij alles over de beste alternatieven. En dan kun je direct online bestellen! 

Wat is het beste Trekpleister vitamine D alternatief?

Ben je op zoek naar het beste Trekpleister vitamine D alternatief, dan vertel ik je graag dat Nutribites Vitamine D3 de winnaar is. Dit supplement is voordelig geprijsd en de softgels slik je gemakkelijk door. Ook wordt de substantie goed opgenomen in het lichaam door de toevoeging van virgin olijfolie. Bovendien geeft Nutribites 60 dagen garantie en bedenktijd. Is het toch niets voor jou, dan krijg je je geld terug.

Wat is het beste Trekpleister vitamine D tabletten alternatief?

Het beste Trekpleister vitamine D tabletten alternatief is in mijn ogen Nutribites Vitamine D3. Deze softgels slik je gemakkelijker door dan tabletten. Bovendien is de samenstelling verantwoord en wordt de vitamine D goed opgenomen door het lichaam. Nutribites Vitamine D3 is bovendien helemaal niet duur. En ben je toch niet tevreden over je aankoop? Dankzij de garantietermijn en bedenktijd van 60 dagen kun je het zonder risico uitproberen. Is het niets voor jou, dan kun je je geld terugvragen.

Wat is het beste Trekpleister vitamine D druppels alternatief?

Het beste alternatief voor Trekpleister vitamine D druppels, dat is in mijn ogen als orthomoleculair therapeut Mindscopic Vitamin D Spray. Het zijn geen druppels, maar het is in een spray die je heel gemakkelijk gebruikt. Je hoeft dus geen tablet of capsule door te slikken als je voor deze vorm kiest. Eén keer per dag sprayen in je mond is voldoende om te profiteren van de voordelen van vitamine D. Ik kan dit zeker aanraden aan mensen die moeite hebben met suppletie doorslikken, want het is een heel zuiver en natuurlijk supplement.

Kan je een vitamine D abonnement nemen?

Ja, je kunt een vitamine D abonnement nemen bij Vitaily. Hier doe je en vitaminetest om erachter te komen aan welke vitaminen en mineralen jouw lichaam behoefte heeft. Dit heeft o.a. te maken met je leeftijd, leefgewoonten, enzovoort. Blijkt dat jij vitamine D tekort hebt? Dan kun je deze vitamine – samen met de andere vitaminen en mineralen die je nodig blijkt te hebben – in een abonnement afnemen. Je krijgt dan elke maand de nodige supplementen thuisgestuurd die per dag verpakt zijn. Heel handig, omdat je zo nooit een dag zal overslaan. En zijn je supplementen op? Dan ligt er alweer een nieuwe zending in je brievenbus.

» Referenties


1. Institute of Medicine, Food and Nutrition Board. Dietary Reference Intakes for Calcium and Vitamin D. Washington, DC: National Academy Press, 2010.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK56070/

2. Silva MC, Furlanetto TW. Intestinal absorption of vitamin D: A systematic review. Nutr Rev 2018;76:60-76.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29025082/

3. Holick MF, Binkley NC, Bischoff-Ferrari HA, Gordon CM, Hanley DA, Heaney RP, et al. Evaluation, treatment, and prevention of vitamin D deficiency: an Endocrine Society Clinical Practice Guideline. J Clin Endocrinol Metab 2011;96:1911-30.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21646368/

4. Cashman KD, Seamans KM, Lucey AJ, Stocklin E, Weber P, Kiely M, Hill TR. Relative effectiveness of oral 25-hydroxyvitamin D3 and vitamin D3 in raising wintertime serum 25-hydroxyvitamin D in older adults. Am J Clin Nutr 2012;95:1350-6.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22552038/

» Referenties

Conclusie beste Trekpleister vitamine D alternatief 2023 

 • Beste Trekpleister Vitamine D alternatief – Nutribites
 • Beste Trekpleister Vitamine D3 alternatief – Vitals
 • Beste Trekpleister Vitamine D man alternatief – Nutribites
 • Beste Trekpleister Vitamine D kind alternatief – Goldea Health
 • Beste Vitamine D vrouw Trekpleister alternatief – Vitaily
Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Trekpleister Vitamine D alternatief | Review (2023) | 6x Test!

Laat een reactie achter