In dit artikel

Beste Krillolie Alternatief Review 5x Test

Beste Treedo Krillolie Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Krillolie biedt vele gezondheidsvoordelen, omdat het rijk is aan omega-3 vetzuren DHA en EPA. Volgens Laboratoire Therascience, expert in fysionutritie, zitten er ook veel antioxidanten, carotenoïden en fosfolipiden in voor een goede opneembaarheid. Waar mensen volgens de zoekresultaten geneigd zijn voor Treedo krillolie te kiezen, wil ik in dit artikel waardige alternatieven voor krillolie van Treedo met je delen.

Kort samengevat:

Het beste Treedo krillolie alternatief van 2023 volgens onze test is Nutribites Krillolie. Dit merk heeft een goede zuiverheid en opneembaarheid en is ook nog eens betaalbaar.

Treedo krillolie alternatieven vergelijken; hoe doen we dat?

Ik leg graag uit hoe ik als orthomoleculair therapeut deze krill olie Treedo alternatieven test zal uitvoeren. Ik let daarbij op o.a. de kwaliteit en ingrediënten van elk supplement, zoals de hoeveelheid EPA & DHA, maar ik kijk ook naar de praktische voordelen die het biedt. Verder neem ik mijn expertise als ervaringsdeskundige mee in de beoordeling en vergelijk ik op basis van prijzen, eventuele kortingscodes en reviews van klanten.

Beste Treedo krillolie alternatief keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagEPA & DHA
1.Nutribites€22,95€0,7760mg & 35mg
2.Orthica€39,95€1,33120mg & 55mg
3.Vitals€39,95€0,8989mg & 41mg
4.Bonusan€72,99€0,60-€1,2160mg & 28mg
5.NOW€38,95€1,30135mg & 60mg

1. Nutribites Krillolie

Nutribites Krillolie is gemaakt van 100% pure krill, die afkomstig is uit Antarctische schone wateren. Er zit 60mg EPA en 35mg DHA in, maar ook de antioxidant astaxanthine. Dit supplement is goed voor hart en hersenen, is een zuiver alternatief voor visolie en bevat goed opneembare omega-3 vetten. Verder is het vrij van GMO, soja, lactose, kleurstoffen en synthetische smaakstoffen.

Beste Treedo Krillolie Alternatief  Review 5x Test

Nutribites doet labtesten en is transparant over de uitslagen ervan. Zo is te lezen dat Nutribites Krillolie onder andere getest is op veiligheid op het gebied van de metalen kwik, lood, arseen, cadmium en op PAK4. Dat vind ik als orthomoleculair therapeut een groot voordeel ten opzichte van Treedo krillolie en andere merken.

De capsules Nutribites Krillolie zijn geur- en smaakloos. Het advies is om 1 softgel per dag in te nemen met water. Het tijdstip maakt niet zoveel uit, als je het maar niet vlak voor het slapengaan inneemt.

Voordelen Nutribites

✅ Nutribites is transparanter over de kwaliteit dan dat andere merken dat zijn (zoals krillolie van Treedo);

✅ Dit supplement is vrij van soja, GMO, lactose, kleurstoffen en synthetische smaakstoffen;

✅ Bevat 60mg EPA en 35mg DHA en antioxidanten die goed opneembaar zijn;

✅ Een van de meest voordelige krill olie Treedo alternatieven;

✅ Softgels zijn gemakkelijk door te slikken.

Nadelen Nutribites

❌ De dosering EPA en DHA is niet per se heel hoog.


Bekijk meer productinformatie

2. Orthica Omega 3 Krillolie

Orthica Omega 3 Krillolie is ook een interessant alternatief voor Treedo krillolie. Het bevat 100% pure krillolie, rijk aan omega-3 vetzuren EPA (120mg) en DHA (55mg). De krillolie wordt op milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde wijze gevangen (ECO Harvesting keurmerk als bewijs). Dit supplement zorgt voor een normaal gezichtsvermogen en normale hersenfunctie. Het is vrij van gluten, soja, gist, lactose, sacharose, synthetische conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Beste Treedo Krillolie Alternatief  Review 5x Test

De relatief hogere dosering EPA & DHA (in vergelijking met de andere alternatieven in dit artikel) zorgt ervoor dat Orthica Omega 3 Krillolie een hoogwaardig en goed opneembaar supplement is. De verpakking van Orthica supplementen is bovendien gemaakt van 100% gerecycled plastic, zodat er geen nieuw plastic gemaakt hoeft te worden. Goed voor mens én milieu, dus!

Het advies is om 2 mini softgels van Orthica Omega 3 Krillolie per dag in te nemen. Doordat ze zo klein en glad zijn, is dat voor vrijwel iedereen eenvoudig. Dit supplement bevat geen vissmaak. Wil je dit alternatief voor krillolie van Treedo met korting scoren? Gebruik dan mijn kortingscode GROEI tijdens het afrekenen. Daarmee ontvang je 20% korting.

Voordelen Orthica

✅ Je krijgt 20% korting op dit krill olie Treedo alternatief met de code GROEI;

✅ Vrij van gluten, soja, gist, lactose, sacharose, synthetische conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

✅ De verpakking bestaat uit 100% gerecycled plastic, dus beter voor het milieu;

✅ Hoogwaardig en goed opneembaar supplement;

✅ Bevat 120mg & 55mg, wat een relatief hoge dosering is in vergelijking met de andere supplementen uit deze test.

Nadelen Orthica

❌ Relatief wel wat prijziger dan de andere alternatieven.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

3. Vitals Super Krillolie

Het volgende alternatief voor Treedo krillolie, dat is Vitals Super Krillolie. Dit supplement bevat zeer verse en zuivere krillolie en natuurlijk voorkomende astaxanthine en choline. In elke softgel zit 590mg krillolie waarvan 89mg EPA en 41mg DHA. Deze omega-3 vetzuren bestaan uit de zeer goed opneembare fosfolipidenvorm.

Beste Treedo Krillolie Alternatief  Review 5x Test

Vitals Super Krillolie is een kwalitatief hoogwaardig supplement. Dankzij deze goed opneembare vorm van krillolie, werkt het supplement effectief in het lichaam. Met 2 softgels per dag krijg je een verantwoorde, maar hoge dosering krillolie binnen die het lichaam op verschillende manieren ondersteunt.

Het advies is om 2 softgels Vitals Super Krillolie per dag in te nemen. Er zitten 90 softgels in een verpakking, dus je kunt er 45 dagen mee doen. Bovendien zijn softgel capsules gemakkelijker door te slikken dan andere vormen van suppletie. Met de kortingscode GROEI krijg jij als lezer van mijn website 15% korting op dit krillolie Treedo alternatief. Doe er je voordeel mee!

Voordelen Vitals

✅ Bevat de zuivere, verse en zeer goed opneembare vorm van krillolie, genaamd fosfolipiden;

✅ Dit supplement bevat 590mg krillolie per softgel;

✅ Je krijgt 15% korting op dit alternatief voor krill olie van Treedo met de code GROEI;

✅ Met natuurlijk voorkomende choline en astaxanhine.

Nadelen Vitals

❌ Twee softgels per dag innemen, vindt niet iedereen ideaal;

❌ Niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Bonusan Omega 3 MSC Krillolie

Het volgende alternatief voor Treedo krillolie is Bonusan Omega 3 MSC Krillolie. Dit supplement bevat hoge kwaliteit omega-3 vetzuren die afkomstig zijn uit natuurlijke, Arctische krill. Het bevat het MSC-keurmerk voor uitstekend gecontroleerde en duurzame visserij. Het is bovendien vrij van lactose, gist, gluten, maïs, soja, GGO, conserveringsmiddelen, toegevoegde sacharose en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Beste Treedo Krillolie Alternatief  Review 5x Test

Bonusan Omega 3 MSC Krillolie is een waardig alternatief voor krillolie van Treedo, omdat het de goed opneembare fosfolipidenvorm betreft. Deze is 6 keer beter opneembaar dan de visvorm, vooral door mensne met bijvoorbeeld lever- of darmproblemen. Haal je niet voldoende omega-3 vetzuren uit voeding, dan bieden deze softgels de uitkomst. De

Het advies is om 1 tot 2 Bonusan Omega 3 MSC Krillolie softgels per dag in te nemen. Er zitten 120 softgels in een verpakking. Deze zijn klein, dus gemakkelijk door te slikken. Het omhulsel bestaat deels uit visgelatine, in plaats van uit runder- of varkensgelatine. Na inname ontstaat er geen vervelende vissmaak.

Voordelen Bonusan

✅ Hoge kwaliteit omega-3 vetzuren uit natuurlijke, Arctische krill;

✅ Dit krillolie Treedo alternatief heeft het MSC-keurmerk voor duurzame visserij en uitstekende controle;

✅ Dit supplement is vrij van lactose, gist, gluten, maïs, soja, GGO, conserveringsmiddelen, toegevoegde sacharose en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen;

✅ Dit alternatief voor krill olie van Treedo is 6x beter opneembaar dan de visvorm.

Nadelen Bonusan

❌ Dit supplement is prijzig, maar bij 1 softgel per dag valt het in verhouding wel weer mee (want er zitten 120 softgels in een verpakking);

❌ De hoeveelheid DHA en EPA in dit supplement is gemiddeld (niet bijzonder hoog).


Bekijk meer productinformatie

5. NOW Krill Olie

En ik sluit deze Treedo krillolie alternatieven test graag af met het onderzoeken van NOW Krill Olie. Dit supplement is gemaakt van Antarctische krill in fosfolipidevorm, gebonden aan omega-3 vetzuren. Er zit 125mg EPA en 60mg DHA in. Deze zeer goed opneembare vorm van krillolie is rijk aan astaxanthine. Goed om te weten: NOW Krill Olie is vrij van gluten, soja, ei, melk, tarwe en noten. Het bevat geen vis, wel schaaldieren.

Beste Treedo Krillolie Alternatief  Review 5x Test

De natuurlijke en goed opneembare vorm waaruit dit supplement bestaat, biedt een groot voordeel. Zo heeft je lichaam namelijk veel baat bij het verwerken van NOW Krill Olie. De dosering EPA en DHA is voldoende en daardoor een prima keuze.

Het advies is om 2 softgels NOW Krill Olie per dag in te nemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Omdat softgels glad zijn, kan vrijwel iedereen ze gemakkelijk doorslikken. Ook als je daar normaal gesproken wat moeite mee hebt. Er zitten 60 softgels in een verpakking, dus je kunt er precies 1 maand mee doen.

Voordelen NOW

✅ Dit krill olie Treedo alternatief is gemaakt van Antarctische krill in fosfolipidevorm

✅ Softgels zijn gemakkelijk door te slikken;

✅ Vrij van gluten, soja, ei, melk, tarwe, vis en noten;

✅ Dit supplement is rijk aan astaxanthine.

Nadelen NOW

❌ Het is relatief gezien een prijziger alternatief voor krillolie van Treedo;

❌ Twee softgels per dag innemen is niet voor iedereen ideaal.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste Treedo krillolie alternatief 2023

Nu ik alle alternatieven voor Treedo krillolie onderzocht heb en de voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen heb, is het mij duidelijk. Het beste alternatief voor krill olie van Treedo, dat is in mijn ogen als orthomoleculair therapeut Nutribites Krillolie!

Beste Treedo Krillolie Alternatief  Review 5x Test

Waarom Nutribites Krillolie het beste alternatief is voor krillolie van Treedo? Omdat de softgels allereerst gemakkelijk door te slikken zijn, maar ook heel goed opneembaar. Het bevat 60mg EPA en 35mg DHA per softgel en het is tegelijkertijd een goede keuze voor je portemonnee. Fijn aan Nutribites, is dat het merk transparant is over de labtesten die gedaan worden om de veiligheid van haar producten aan te tonen. Bovendien is deze krillolie vrij van o.a. GMO, soja, lactose, kleurstoffen en synthetische smaakstoffen. Geen onnodige toevoegingen, een betaalbaar supplement én een goede kwaliteit en opneembaarheid, dus!


Bekijk meer productinformatie

Treedo krillolie alternatieven ervaringen en reviews

Laten we ook eens kijken naar de ervaringen van klanten met deze Treedo krillolie alternatieven. Ik heb van elk alternatief voor krill olie van Treedo een interessante review voor je opgezocht. Doe er je voordeel mee bij het maken van de beste keuze voor jou!

Nutribites Krillolie review

Danielle heeft Nutribites Krillolie gekozen als alternatief, omdat zij geen vette vis eet. “Ik ben heel blij met dit supplement. Het is ook niet te vergelijken met de kwaliteit van de drogisterij. Dit is zoveel beter. En fijn dat het thuisbezorgd wordt. Echt de moeite waard als aanvulling op je voedingspatroon.”

Beste Treedo Krillolie Alternatief Review 5x Test

Orthica Omega 3 Krillolie review

Volgens Bart is Orthica Omega 3 Krillolie beter dan krillolie van Treedo. “Ik gebruik het nu een tijd en ik ben erg tevreden over de effecten. Mijn gezichtsvermogen is scherper geworden en mijn hersenen werken ook beter. De mini softgels zijn ook handig omdat ze makkelijk door te slikken zijn en ze geven niet zo’n vieze vissmaak. En het is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk!”

Vitals Super Krillolie review

Anna had last van reumatische pijn. Daarom besloot ze Vitals Super Krillolie te kopen. “De pijn aan de kleine gewrichten van mijn handen en voeten was heel erg. Maar sinds ik dit supplement neem heb ik geen pijn meer. Echt fantastisch!”

Bonusan Omega 3 MSC Krillolie review

Over Bonusan Omega 3 MSC Krillolie schrijft Corinna: “Ik vind deze softgels gemakkelijk om in te nemen. Het heeft een prima smaak, want je proeft geen vis. En ik vind dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.”

NOW Krill Olie review

Roy schrijft over NOW Krill Olie: “Ik heb normaal last van droge ogen, maar sinds ik dit dagelijks inneem heb ik er geen last meer van.” En Esther schrijft: “Het is een aanrader om dit te gebruiken. Een goed product voor een goede prijs.”

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Treedo krillolie alternatief kopen checklist

Wil je graag een alternatief kopen voor Treedo krillolie? Dan kun je onderstaande checklist gebruiken om een goede keuze te maken. Welk alternatief voor krillolie van Treedo het wordt, bepaal jij zo veel gemakkelijker zelf!

Bepaal wat je belangrijk vindt

Hoewel veel krillolie supplementen op elkaar lijken, zijn er belangrijke factoren waaraan je verschillen kunt opmerken. De duurzaamheid is er één van; niet alle merken zetten zich in voor duurzame visserij of geven om het behoud van het ecosysteem in zee. Met een MSC-keurmerk weet je bijvoorbeeld zeker dat een merk dat wel doet. Verder is de merkreputatie van een fabrikant interessant. Hoe transparanter een bedrijf en hoe hoger de kwaliteitsnormen en regelgeving waaraan zij voldoet, hoe beter.

Bepaal de gewenste kwaliteit

Een goede kwaliteit is belangrijk, omdat je natuurlijk wel de effecten wilt ervaren die een krill olie supplement te bieden heeft. Kies daarom voor krillolie die gemaakt is van hoogwaardige en duurzaam geoogste krill. Als de krill afkomstig is uit schone wateren (zoals de Antarctische oceaan), dan zit je goed. Ook de manier van verwerken en bewaren van supplementen is belangrijk om kwaliteit te waarborgen. Supplementen moeten bijvoorbeeld goed beschermd worden tegen licht en oxidatie. En de zuiverheid van een supplement (afwezigheid van zware metalen en PCB’s) is natuurlijk heel belangrijk. Heeft een supplement een zuiverheidscertificaat of mag je de (onafhankelijke) testresultaten inzien? Dan weet je dat dit controleerbaar is en dat het bedrijf waarschijnlijk niets te verbergen heeft.

Beste Treedo Krillolie Alternatief Review 5x Test

Bepaal de nodige dosering EPA & DHA

Het gehalte aan omega-3 vetzuren is natuurlijk ook belangrijk. Vooral de hoeveelheid EPA en DHA, want dit zijn de belangrijkste vetzuren in krillolie die de meeste voordelen bieden. Kijk daarom even naar de hoeveelheid in mg die in een supplement zit. Eet je helemaal geen vette vis, dan heb je wellicht meer omega-3 vetzuren uit supplementen nodig dan wanneer je dit wel doet.

Als je op advies van een arts of voedingsdeskundige een krillolie supplement neemt, kan hij of zij je helpen met het bepalen van de nodige dosering EPA & DHA. Indien nodig kunnen hiervoor testen worden gedaan, zodat jouw persoonlijke behoefte kan worden vastgesteld. Supplementen die goed opneembaar zijn (zoals krillolie in fosfolipidevorm) hebben overigens altijd de voorkeur. De opneembaarheid is misschien nog wel belangrijker dan de hoogte van de dosering, omdat het anders weinig voor je lichaam doet.

Welke toevoegingen wil je vermijden?

Sommige supplementen bevatten allergenen en extra ingrediënten. Ik heb het dan over ingrediënten die eigenlijk niet nodig zijn. Wil je graag een zo zuiver mogelijk krillolie supplement kopen? Controleer dan op de verpakking of het vrij is van o.a. noten, zuivel, gluten, gist, soja, maïs, toegevoegde sacharose, conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Vooral kunstmatige toevoegingen zijn onnodig en halen de kwaliteit van een supplement naar beneden. Vermijd ze daarom liever.

Bepaal je budget

Weet dat alternatieven voor krill olie van Treedo er in verschillende prijsklassen zijn. Het kan daarom handig zijn om vooraf een budget vast te stellen. Weet dat krillolie over het algemeen een wat prijziger supplement is, maar dat je er vaak ook lang mee kunt doen. Bij een verpakking met een ruime hoeveelheid ben je bijvoorbeeld in verhouding al voordeliger uit. Zeker wanneer je maar 1 softgel per dag hoeft in te nemen.

Onthoud dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Je kunt dus beter wat meer betalen voor een kwalitatief hoogwaardig supplement, want daar heb je uiteindelijk meer aan. Ga je af op de laagste prijs, dan bespaar je misschien wel op de kosten, maar koop je wellicht een supplement dat weinig voor het lichaam doet. En dat is uiteindelijk zonde van je geld.

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer Omega 3 vetzuren voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Omega 3 vetzuren zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan krillolie. Dit supplement wordt op vele plekken aangeboden. Denk aan Action krillolie, AntarcticRed krillolie, AOV Krillolie, Body en Fit krillolie en Bonusan krillolie. Andere opties zijn. Uiteraard kun je ook denken aan Organico krillolie, Orthica krillolie, Purasana krillolie of Pure Antarctische krillolie. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan is Puro krillolie, Solgar krillolie, Treedo krillolie, Trekpleister krillolie, Vitalize krillolie of Vitortho krillolie de moeite waar. Er bestaat ook Matas krillolie, Neptune krillolie, Nutribites krillolie, Nutrisan krillolie en Omniomega krillolie.

Wil je meer weten over al deze Omega 3 vetzuren? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Treedo Krillolie Alternatief Review 5x Test

Meest gestelde vragen over een Treedo krillolie alternatief

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het beste Treedo krillolie alternatief? Of wil je weten wat het verschil is tussen krillolie van Treedo en andere merken en de ‘standaard’ visolie? Hieronder staan de meest gestelde vragen plus antwoorden!

Wat is het beste Treedo krillolie alternatief?

Het beste Treedo krillolie alternatief is Nutribites Krillolie. Dit supplement is heel goed opneembaar en de softgels zijn makkelijk door te slikken. Het merk is transparant over de testen die gedaan worden door onafhankelijke laboratoria en die aantonen of de producten veilig zijn. Het bevat 60mg EPA en 35mg DHA per softgel en het is tegelijkertijd een goede keuze voor je portemonnee. Bovendien is deze krillolie vrij van o.a. GMO, soja, lactose, kleurstoffen en synthetische smaakstoffen. Daarom is dit in mijn ogen als orthomoleculair therapeut het beste alternatief voor krill olie van Treedo.

Wat is het verschil tussen krillolie en visolie?

Je vraagt je wellicht af wat het verschil is tussen krillolie en visolie, omdat het best op elkaar lijkt. Dit is uiteraard onderzocht. Tijdens een onderzoek naar de opneembaarheid van krillolie en visolie, werden geen duidelijke verschillen gevonden. Krillolie is daardoor waarschijnlijk even effectief als visolie. Het maakt voor het effect in je lichaam niet uit welke van de twee je kiest. Maak vooral een keuze die voor jou goed voelt.

Waarvan wordt krillolie gemaakt?

Krillolie wordt gemaakt van krill. Dit is een klein, garnaalachtig diertje dat in de zee voorkomt. Krill is voornamelijk aanwezig in wateren rondom de Noord- en Zuidpool. Krill komt in grote groepen voor en is een belangrijke voedselbron voor veel dieren in de oceaan. Krill wordt geoogst en gebruikt om omega-3 vetzuren in te zetten voor de menselijke gezondheid. Dit proces moet snel plaatsvinden, om te voorkomen dat krill bederft. Daarna wordt het gekookt of gestoomd om er olie van te maken. Die olie wordt vervolgens gezuiverd en geconcentreerd, zodat het de farmaceutische kwaliteit behaalt en kan worden verkocht als supplement.

Voor wie is een krillolie supplement geschikt?

Een krillolie supplement is geschikt voor verschillende groepen mensen. In het algemeen biedt het een bron van omega-3 vetzuren aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Wil je je hart- en vaatgezondheid ondersteunen? Ook dan zijn EPA & DHA als omega-3 vetzuren essentieel. Wist je dat gewrichtsgezondheid ook toeneemt dankzij een krillolie supplement? En sporters die betere fysieke prestaties willen leveren, hebben er ook baat bij. Bovendien kan je dankzij krillolie gezonder oud worden. Zeker wanneer je (om welke reden dan ook) geen of weinig vette vis eet, biedt een krillolie supplement de uitkomst.

» Referenties


1. Backes, J. M., & Howard, P. A. (2014). Krill Oil for Cardiovascular Risk Prevention: Is It for Real? Hosp Pharm, 49(10), 907–912.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4252213/

2. Yurko-Mauro, K., Kralovec, J., Bailey-Hall, E., Smeberg, V., Stark, J. G., & Salem Jr, N. (2015). Similar eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid plasma levels achieved with fish oil or krill oil in a randomized double-blind four-week bioavailability study. Lipids in Health and Disease, 14, 99.
https://lipidworld.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12944-015-0109-z

» Referenties

Conclusie beste Treedo krillolie alternatief 2023

  • Beste Treedo krillolie alternatief: Nutribites
  • Beste Treedo krillolie capsules alternatief: Nutribites
  • Beste Treedo krillolie 180 capsules alternatief: Orthica
Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Treedo Krillolie Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter