In dit artikel

Beste Testosteron Test Review 3x Test!

Beste Testosteron Test | Review (2023) | 3x Test!

In dit artikel

Een testosteron tekort kan van grote invloed op je leven zijn. Dit tekort zorgt namelijk voor slaapklachten, een vermoeid gevoel, afname van spierkracht en kan zelfs voor een depressie zorgen. Om dit tekort in beeld te brengen, heb je een testosteron test nodig.

Kort samengevat:

De beste Testosteron Test 2023 volgens onze test is Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man. Deze test bevat het meest complete hormoonbeeld en geeft inzicht in de hormoonbalans van de man.

Testosteron tests vergelijken: hoe doe ik dat?

Wil je meer inzicht krijgen in de hoeveelheid testosteron in je bloed? Dan heb je een testosteron test kit nodig. Met zo’n kit neem je speeksel bij jezelf af, waarna je dit speeksel door een specialist laat onderzoeken. Deze specialist laat je vervolgens weten of er inderdaad sprake van een tekort aan testosteron is. Voordat je dit allemaal kunt doen, heb je uiteraard een goede test nodig. Speciaal voor jou heb ik alvast de verschillende testosteron tests met elkaar vergeleken. Mijn bevindingen deel ik graag hieronder met je.

1. Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man – beste testosteron test

Met de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man krijg je alle inzichten in de hoeveelheid testosteron in je bloed. Je krijgt niet alleen inzicht in het hormoon testosteron, maar ook in de andere hormonen. Je krijgt eigenlijk direct in beeld of je hormonen in balans zijn. Is dit niet het geval? Dan is het zaak om in actie te komen.

Beste Testosteron Test  Review 3x Test!

Het afnemen van deze testosteron test is gelukkig erg simpel. Je krijgt na bestelling de test thuis geleverd, waarna je met deze test speeksel bij jezelf af kunt nemen. Als je dit gedaan hebt, stuur je de test retour. De test wordt vervolgens onderzocht, waarna je binnen 10 werkdagen in een persoonlijk bericht het resultaat te zien krijgt.

Bij dit resultaat vind je niet alleen de hoeveelheid testosteron. Nee, de experts voorzien je ook van handige tips en aanbevelingen. Met deze aanbevelingen ben je in staat om je testosteron niveau omhoog te krijgen. Het testosteron meten gaat in ieder geval erg simpel met deze test.

Is de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man ook nog nauwkeurig? Ja, zonder enige twijfel. De test wordt namelijk door experts geanalyseerd. Ook krijg je persoonlijke aanbevelingen; deze zijn dus volledig op de testuitslag gebaseerd. Overigens richt deze test zich op 3 hormonen: cortisol, testosteron en DHEA.

Wat kost de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man?

Voor de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man betaal je een bedrag van €129. Dit is een eenmalig bedrag, waarna je de test al de volgende dag in huis kunt verwachten. Bestel je twee van deze tests in één keer? Dan krijg je 20% korting op de tweede test.

Voordelen Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man

✅ Makkelijk thuis af te nemen

✅ Inzicht in cortisol, testosteron en DHEA

✅ Duidelijke uitslag + aanbevelingen

✅ Onderzocht in een laboratorium

Nadelen Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man

❌ Vrij dure testosteron test

❌ 


Bekijk meer productinformatie

2. Mijn Lab Test Testosteron Test – beste testosteron test online

Wil je alleen inzicht in je testosteron gehalte krijgen? Dan ben je het beste uit met de Mijn Lab Test Testosteron Test. Met deze test is het een fluitje van een cent om de testosteron waarde in beeld bij jezelf te brengen.

Beste Testosteron Test  Review 3x Test!

Blijkt uit deze test dat je een laag testosteron niveau hebt? Dan komen de bijbehorende leefstijltips goed van pas. Op basis van je testosteron waarde vind je in het bijbehorende rapport praktische tips. Door deze tips op te volgen, verander je je laag testosterongehalte.

Dit is een zogeheten testosteron bloedonderzoek. Bij bovenstaande test heb je speeksel nodig, maar voor deze test hoef je alleen maar bloed af te nemen. Dit bloed stuur je retour, waarna je binnen 6 werkdagen het resultaat aangereikt krijgt.

Met dit testosteron bloedonderzoek kom je vrij weinig te kort. De test is thuis makkelijk af te nemen, geeft alle mogelijke inzichten en wordt ook nog van een duidelijk rapport voorzien. Met dit rapport krijg je perfect inzicht én krijg je ook nog perfecte aanbevelingen aangereikt. Wat wil je nog meer?

Wat kost de Mijn Lab Test Testosteron Test?

Voor de Mijn Lab Test Testosteron Test betaal je eenmalig een bedrag van €35. Het is hiermee één van de goedkoopste testosteron tests van dit moment. Als je ‘m twee keer koopt, krijg je op de tweede test 20% korting.

Voordelen Mijn Lab Test Testosteron Test

✅ Perfect inzicht in testosteron

✅ Handige tips bij een laag testosterongehalte

✅ Makkelijk thuis af te nemen

✅ Uitslag binnen 6 werkdagen

✅ Opvallend betaalbaar

Nadelen Mijn Lab Test Testosteron Test

❌ Geen inzicht in andere hormonen


Bekijk meer productinformatie

3. Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test

Graag laat ik je ook nog kennismaken met de Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test. Met deze test krijg je inzichten in het vrije testosteron niveau in je lichaam. Aan de hand van dit niveau krijg je een duidelijk inzicht of je testosterongehalte op peil is.

Beste Testosteron Test  Review 3x Test!

Blijkt uit deze test dat dit inderdaad het geval is? Dan hoef je je testosteron eigenlijk niet meer te testen. Blijkt uit deze test dat je testosteron gehalte niet op peil is? Dan vind je in het bijbehorende rapport duidelijke tips. Met deze tips werk je vervolgens gericht toe naar het verhogen van je testosteron gehalte. In veel gevallen is er namelijk sprake van een laag testosterongehalte.

Deze test is thuis makkelijk af te nemen. Je krijgt een testosteron kit thuis geleverd, waarmee je makkelijk speeksel bij jezelf af kunt nemen. Dit speeksel stuur je met de kit retour, waarna je speeksel in een laboratorium onderzocht wordt. Binnen 10 werkdagen krijg je in een persoonlijk en beveiligd bericht de testuitslag te zien.

Belangrijk voordeel van deze test: je krijgt heel veel inzicht in je testosteron. Bijkomend nadeel: je krijgt geen inzichten in andere hormonen. Het is hierdoor ook niet mogelijk om inzicht te krijgen in je hormoonbalans.

Wat kost de Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test?

De Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test kost je eenmalig €45. Voor dit bedrag krijg je de test thuis geleverd, waarna je deze direct bij jezelf af kunt nemen. Indien je deze test twee keer koopt, krijg je 20% korting op de tweede test.

Voordelen Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test

✅ Makkelijk bij jezelf af te nemen

✅ Perfect inzicht in je testosteron waarde

✅ Nauwkeurige bepaling van 5 meetmomenten

✅ Duidelijke uitslag inclusief aanbevelingen

Nadelen Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test

❌ Geeft alleen in testosteron inzicht


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste testosteron test 2023

Wil je je testosteron testen? Dan kun je niet om de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man heen. Met deze test krijg je perfect inzicht in de hoeveelheid testosteron, maar ook in de hoeveelheid hormonen. Je brengt hiermee eigenlijk elk mannelijke geslachtshormoon in beeld. Aan de hand daarvan krijg je inzicht in de mannelijke geslachtskenmerken en daarmee in je gezondheid.

Beste Testosteron Test  Review 3x Test!

Mocht er sprake van een laag testosteron gehalte zijn, krijg je bij deze test ook nog de beste aanbevelingen aangereikt.


Bekijk meer productinformatie

Testosteron tests ervaringen en reviews

Voor welke test kun je nou het beste kiezen? Om het antwoord op die vraag te vinden, moet je goed naar je voorkeuren kijken. Ook heb je nog met de ervaringen en reviews van andere mannen te maken. Naar deze ervaringen en reviews ben ik alvast op onderzoek uitgegaan.

Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man reviews

De reviews die ik online over de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man tegengekomen ben, zijn stuk voor stuk positief te noemen. Mannen roemen de werking van de test, de uitslag, de bijbehorende aanbevelingen en de nauwkeurigheid. Ook het feit dat je inzicht in alle hormonen krijgt, spreekt veel mensen aan.

Mijn Lab Test Testosteron Test reviews

De reviews over de Mijn Lab Test Testosteron Test zijn ook stuk voor stuk positief te noemen. Onder meer het prijskaartje, de makkelijke afname van de thuis bij men thuis en de nauwkeurige uitkomsten vallen in de smaak. Ook geven veel mannen aan dat het onderzoeksrapport geweldig is, mede door de aanbevelingen c.q. leefstijltips.

Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test reviews

De meeste mannen die voor de Mijn Lab Test Vrij Testosteron Test hebben gekozen, zijn hier ook over te spreken. Zij vinden dat de test makkelijk af te nemen is, de gewenste inzichten geeft en ook opvallend betaalbaar is. De manier waarop de uitslag aangereikt wordt, spreekt ook veel mannen aan.

Beste Testosteron Test  Review 3x Test!

Testosteron tests vergelijken: hier moet je op letten!

Wil je weten of je mogelijk het metabool syndroom hebt? Of wil je weten hoe het kan dat je last van een verminderde spiermassa hebt? Om bijvoorbeeld het metabool syndroom in beeld te brengen, heb je een goede test nodig. Met een goede test breng je een mogelijk testosteron tekort perfect in beeld.

Maar, wat is daar nou de beste test voor? In mijn ogen kies je het beste voor één van bovenstaande testosteron testen. Om tussen deze testen de juiste keuze te maken, zou je goed op onderstaande punten moeten letten.

Soort test

Je moet allereerst goed kijken naar het soort test. Dit aandachtspunt kan ik in twee punten opsplitsen:

  • Manier van afname. Je moet heel goed naar de manier van afname kijken. Bij sommige tests moet je speeksel afnemen, terwijl je bij andere tests bloed af moet nemen. Bepaal voor jezelf wat je het fijnste lijkt voor het testosteron meten.
  • Testpunten. Je moet ook goed kijken naar de testpunten. Brengt de test alleen inzicht in het niveau testosteron met zich mee? Of krijg je ook inzicht in andere hormonen? Als je het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon in beeld wilt brengen, kom je al snel bij testosteron uit. Maar, meer inzicht in cortisol en DHEA kan nooit kwaad.
Beste Testosteron Test  Review 3x Test!

Doorlooptijd

Wil je graag je testosteron meten? Dan zou je even goed naar de testosteron meten kit moeten kijken. Je moet niet alleen kijken hoe je de test af moet nemen, maar ook wat de doorlooptijd is. Bij sommige tests krijg je al binnen 6 dagen uitslag. Bij andere tests moet je iets langer je geduld bewaren.

Prijs

Heb je het idee dat je testosteron dusdanig laag is? Dan is het afnemen van een test absoluut een aanrader. Blijkt hieruit dat je een gezond testosteronniveau hebt? Dan is er geen vuiltje aan de lucht. Blijkt echter dat jouw testosteron te laag is? Dan kun je zo snel mogelijk in actie komen. Eerst moet je echter een geschikte test kopen; kijk daarbij ook nog met een schuin oog naar de prijs.

Waarom een testosteron test afnemen?

Een testosteron tekort kan van grote invloed op je leven zijn. Je kunt geen zin in seks hebben, je kunt minder stevige botten krijgen en je kunt last van vermoeidheid krijgen. Mocht je dergelijke symptomen opmerken, is het zaak om zo snel mogelijk een goede testosteron test af te nemen.

Conclusie: wat is de beste testosteron test?

De beste testosteron test is wat mij betreft de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man. Met deze test krijg je perfect inzicht in het testosterongehalte in je lichaam, maar ook in de complete hormoonbalans. Je krijgt namelijk ook inzicht in cortisol en DHEA. Erg belangrijk, aangezien die hormonen ook van grote invloed op je gezondheid, lichaam en leven kunnen zijn. De Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man is bovendien makkelijk thuis af te nemen.

Nog meer onderzoeken en tests

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere punten zoals hormonenontspanning, voeding, gezondheidstestenslaap en beweging.

Er bestaan diverse soorten onderzoeken en tests. Wellicht ben je nieuwsgierig welke bloedgroep je hebt of dat je voedingstekorten hebt, met een vitaminetest of bloedgroeptest kom je hier achter. Aansluitend hierop zijn de voedsel intolerantie test en magnesium tekort test. Heb je regelmatig allergische reacties, maar weet je niet precies waarvan dan kan de allergietest een goede optie zijn. De speekseltest en SOA test bestaan er ook om jou meer duidelijkheid te geven over jouw gezondheid. Om een compleet beeld te krijgen kun je ook een DNA test of bloedwaardentest laten doen. Op energetisch niveau bestaat ook de EMB test. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer.

Ook bestaan er tests om de stress of hormoonhuishouding in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een testosteron test of cortisol Test. Mocht je het niet prettig vinden om bloed te prikken, dan kan een urine test wellicht prettiger voelen.

Wil je meer weten over al deze onderzoeken en tests? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn en welke tests er bestaan om jouw gezondheid in kaart te brengen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je onderzoeken en tests bestellen. Ik ben benieuwd voor welke test jij kiest!

Beste Testosteron Test  Review 3x Test!

Meest gestelde vragen over testosteron test

Wat is de beste testosteron test?

De beste testosteron test is de Mijn Lab Test Speekseltest Hormonen Man. Deze test geeft snel een nauwkeurig beeld van het niveau testosteron in je lichaam. Tegelijkertijd krijg je ook inzicht in de hoeveelheid cortisol en DHEA. Erg belangrijk, aangezien dit ook erg belangrijke mannelijke hormonen zijn.

Wat kost een goede testosteron test?

Voor een goede testosteron test ben je in veel gevallen slechts een paar tientjes kwijt. Alleen voor de beste test betaal je iets meer; zo’n 130 euro. Durf dit bedrag in ieder geval te investeren, aangezien je daarmee veel inzichten krijgt in je complete hormoonbalans.

Wat zijn symptomen bij een testosteron tekort?

Een testosteron tekort merk je aan de volgende symptomen:
–      Minder zin in seks
–      Onvruchtbaarheid
–      Erectiestoornis
–      Verminderde spiermassa
–      Lusteloosheid
–      Haaruitval(1)

Conclusie beste testosteron test 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Testosteron Test | Review (2023) | 3x Test!

Laat een reactie achter