In dit artikel

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Beste Supplementen Abonnement | Review (2023) | 7x Vergelijken!

In dit artikel

Het gemak van vitamines op maat. Een supplementen abonnement is de ideale uitkomst om een gezonde gewoonte aan te leren. Wanneer je zo’n abonnement afsluit, worden je supplementen per post thuisbezorgd. Leg je vitamine op een zichtbare plek, zodat je ze elke ochtend ziet liggen. Vervolgens neem je je dagelijkse vitaminen met gemak elke dag in en geef je je lichaam dat beetje extra wat het nodig heeft om goed te functioneren.  

Vitamine abonnementen worden steeds populairder vanwege het gebruiksgemak en de gezondheidsvoordelen. Dit betekent echter ook dat het aanbod groeit. Op een gegeven moment is het als consument dan lastig om te bepalen welk supplementen abonnement van welk merk de beste keuze is. Behoeften en voorkeuren verschillen namelijk ook nog eens per persoon. Om de keuze voor gepersonaliseerde vitamines minder lastig te maken en een goede vergelijking te maken, heb ik de beste supplementen abonnementen voor je uitgezocht en geselecteerd! 

De beste supplementen abonnementen 2023: Mijn selectie 

 1. Beste supplementen abonnement algemeen: Vitaily
 2. Beste supplementen abonnement gepersonaliseerd: Viteezy 
 3. Beste supplementen abonnement vegan: Vitaily
 4. Beste supplementen abonnement prijs / kwaliteit: Viteezy
 5. Beste supplementen abonnement kortingscode: Vitaily

Supplementen abonnementen vergelijken; hoe doe ik dat? 

Door het enorme aanbod kan het nogal overweldigend zijn om het de juiste vitaminen uit te kiezen. Ga je voor de laagste prijs of juist voor de hoogste kwaliteit voor jouw dagelijkse suppletie? En hoe hoog moet de kwaliteit precies zijn als je het beste voor je lichaam wilt? Het is van belang dat je weet welke supplementen jouw lichaam nodig heeft. Dan kun je al gerichter zoeken. Er zijn supplementen abonnementen die jou door middel van een vragenlijst beter leren kennen en zo een gericht voorstel voor supplementen doen. Andere bedrijven hebben een meer algemene benadering en richten zich vooral op de behoeften van een gemiddeld persoon.

Verder moet je de voedingswaarden en ingrediëntenlijst kunnen lezen om te zien wat de dosering is van elke supplementen en welk product de beste kwaliteit heeft. Ik snap het best als je er niet om staat te springen om die zoektocht aan te gaan. Gemak dient de mens en dat weet ik heel goed. Daarom heb ik deze taak van je overgenomen. Op basis van kwaliteit, ingrediënten, prijs, verzendkosten, verpakking, personalisatie en beoordelingen heb ik een selectie gemaakt van de beste supplementen abonnementen van dit moment. Ben je er klaar voor om te ontdekken welke supplementen abonnementen als beste uit de test zijn gekomen? 

1. Vitaily – Beste supplementen abonnement algemeen, beste vegan en beste sport

Vitaily is een multi supplementen abonnement waarbij je dagelijkse supplementen in één biofolie-zakje zitten. Dit pakket komt als beste uit de test vanwege zijn algemeenheid en totaalplaatje én omdat het de ultieme aanvulling is op een sportief en veganistisch leven. Het concept is afgeleid van een gevarieerd en gezond voedingspatroon waarbij veel verse producten worden gegeten. Op basis daarvan zijn de supplementen ontwikkeld.

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

De oprichter van OERsterk – het bedrijf dat de ingrediënten en doseringen heeft bepaald voor Vitaily – wilde een basissupplement creëren voor hemzelf, zijn familie en de klanten van OERsterk. Daarbij heeft hij gekozen voor ingrediënten van de beste kwaliteit. “Tegenwoordig willen we een hoop ballen in de lucht houden. Door je lichaam naast een bewuste en gezonde leefstijl (o.a. juiste voeding) extra te ondersteunen, pleeg je optimale zorg.” Dankzij jarenlang onderzoek kon het Vitaily pakket worden ontwikkeld. Hier is veel zorg aan besteed en kennis ingestoken. 

De supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Wanneer je voornamelijk plantaardig voedsel eet, heb je extra voedingsstoffen nodig zoals vitamine B12, magnesium en algenolie. Deze zijn verdeeld over 4 supplementen die je dagelijks inneemt zonder onnodige toevoegingen. “Ik eet geen vlees en eet soms ook veganistisch. Ik ben enorm blij met Vitaily”, vertelt klant Sylvia. Zo voorziet zij haar lichaam namelijk optimaal van de benodigde voedingsstoffen. Rianda zegt het volgende: “Ik ben vegetariër en gebruik liever algenolie in plaats van visolie. De keuze voor Vitaily is dan snel gemaakt!” 

De twee softgels waarin Vitaily de supplementen levert, bestaan uit vitamine D3, K2 en omega 3. De twee tabletten bevatten magnesium, jodium, selenium, zink en vitamine B12. Het is mogelijk om een los maandpakket of een abonnement van Vitaily te bestellen. De producten worden alleen online aangeboden en daardoor is het distributieproces korter en goedkoper. Dit resulteert in een lagere verkoopprijs voor jou om periodiek pillen te slikken. Bestel een los maandpakket Vitaily of abonnement met €10 korting met kortingscode: “GROEI

Extra Vitamine B12 in Vitaily! 

Door alleen plantaardig te eten, kan een tekort aan vitamine B12 ontstaan. Dit wordt niet snel opgemerkt, omdat je lichaam een voorraad hiervan in de lever heeft opgeslagen. Het is echter wel van belang om dit B-12 niveau op peil te houden. Door voor Vitaily te kiezen, geef je je lichaam te allen tijde wat het nodig heeft. Lees ook mijn uitgebreide Vitaily review.

Voordelen Vitaily

✅ Korting met kortingscode ‘GROEI‘ bij een maandpakket en abonnement;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Vandaag besteld, binnen één werkdag bezorgd;

✅ Goede prijs kwaliteit verhouding;

✅ Biologisch afbreekbaar en milieubewust;

✅ Gratis digitaal boek ‘Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen t.w.v. €9,95.

Nadelen Vitaily

❌ Niet geschikt voor kinderen onder 18 jaar;

❌ Geen gepersonaliseerd supplementen.


Klik hier voor €10 Vitaily korting met kortingscode: ‘GROEI’

2. Viteezy – Beste supplementen abonnement gepersonaliseerd, vrouwen en prijs / kwaliteit

Viteezy is dé vitamine uit het programma Dragon’s Den. De missie van Viteezy: “Wij maken het weer makkelijk voor jou.” Bij Viteezy gelooft men dat iedereen eerlijke begeleiding verdient en dat dat met de juiste combinatie van mensen, technologie en wetenschap mogelijk is. Het bedrijf is opgericht vanuit het idee dat de vitamine niet transparant genoeg was. En eenvoudig was het ook niet voor klanten. Viteezy trad toe tot de markt met een persoonlijke aanpak die rekening houdt met doelen en levensstijl. “Wij maken het mogelijk om de juiste gepersonaliseerde supplementen te vinden, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.”

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Het bedrijf heeft samen met een diëtiste een vragenlijst opgesteld om jouw levensstijl, doelen en persoonlijke eigenschappen in kaart te brengen. Zo kan er gericht advies gegeven worden over de juiste vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten. 

Bij Viteezy gelooft men namelijk dat iedereen uniek is. Je gepersonaliseerde supplementen krijg je maandelijks thuisbezorgd. De dagelijkse supplementen zijn gebaseerd op vier verschillende doelen: energy assistant, hair nail boost, skin support en sleep-well. Afhankelijk van wat jouw voorkeur is (meer energie, sterkere haren en nagels, een gezonde huid of een betere nachtrust), ontvang je je gepersonaliseerde supplementen in een handig supplementen op maat abonnement. Het zijn overigens dé vitamines op maat uit Dragon’s Den zonder onnodige toevoegingen. In het televisieprogramma Dragon’s Den besloot Nikkie Plessen te investeren in het concept van Viteezy, om zo een succesvolle en langdurige samenwerking aan te gaan. Dat is een groot succes geworden! Ontvang tevens met kortingscode ‘Viteezy15‘ nu 15% extra korting op jouw bestelling. Lees ook mijn uitgebreide Viteezy review.

Voordelen Viteezy

✅ 15% korting met kortingscode ‘Viteezy15‘;

✅ Gepersonaliseerd supplementen op maat pakket;

✅ Hoge kwaliteit, lage prijs ;

✅ Flexibel abonnement;

✅ Opties voor glutenvrij en vegetarisch;

✅ Verpakking (cellofaan) is biologisch afbreekbaar;

✅ Bezorging in heel Nederland en België.

Nadelen Viteezy

❌ Levering van bestelling kan tot 4 dagen duren;

❌ Houdbaarheid van supplementen is 5 maanden.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘Viteezy15’

3. Specialized Vitamins

Specialized Vitamins is een vitaminemerk dat je helpt om alles uit je gezondheid te halen. Je doet simpelweg een test om te bepalen welke supplementen je nodig hebt en je ontvangt elke maand de gepersonaliseerde supplementen thuis in 30 handige zakjes. Hierdoor heb je nooit meer gedoe met halflege potjes en pillen die je eigenlijk niet nodig hebt. Je krijgt precies waar jouw lichaam behoefte aan heeft, zodat je optimaal kunt functioneren met een gezonde leefstijl.

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Besluit je de gepersonaliseerde supplementen van Specialized Vitamins te slikken, dan voorzie je je lichaam iedere dag van de benodigde voedingsstoffen die het nodig heeft. Aangezien het lastig is om deze allemaal uit pure voeding te verkrijgen, helpt Specialized Vitamins je graag een handje. Kies een supplementen abonnement of stel je eigen vitaminepakket op maat samen en ga voor een gezond en zorgeloos leven!

De gepersonaliseerde vitaminen en supplementen van Specialized Vitamins zijn in samenwerking met orthomoleculaire artsen en vitaminespecialisten ontwikkeld. Daardoor hebben ze de juiste verhoudingen en kom je met elke dagdosering aan de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Hierdoor houd je je weerstand en immuunsysteem sterk en blijft je lichaam in balans.

Doe de test, bepaal welke supplementen je wilt ontvangen en kies eventueel een pakket dat bij jou past. Je kunt kiezen uit een premium pakket met 7 supplementen, waaronder een multi vitamine, vitamine B12, C, D en E, omega 3 en een calcium magnesium zink tablet. Of ga voor een vegan pakket, als dat beter aansluit bij jouw wensen!

Het premium pakket bestel je per maand vanaf €1,70 per dag, per kwartaal vanaf €1,60 per dag of je kiest voor een flexibel abonnement. Voor het vegan pakket geldt dat je per maand kunt bestellen voor €1,90 per dag, per kwartaal voor €1,80 per dag of ook voor een flexibel abonnement kunt gaan. Zelf een supplementen pakket samenstellen kan al vanaf €0,60 per dag. Bestel voordelig jouw specialized vitamins! Lees ook mijn uitgebreide Specialized Vitamins review.

Voordelen Specialized Vitamins

✅ Gepersonaliseerde supplementen;

✅ Veganistische optie mogelijk;

✅ Verschillende pakketten beschikbaar, dus voor ieder wat wils;

✅ Relatief voordelig.

Nadelen Specialized Vitamins

❌ Er wordt voor de verpakking van iedere bestelling redelijk veel plastic gebruikt.


Klik hier voor de bestel deal

4. DailyVita – Beste supplementen abonnement gezin

DailyVita geeft je weerstand een boost en voorkomt rondslingerende potjes vitaminen in huis. Dankzij deze supplementen is het geen uitdaging meer om de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit merk belooft alleen ingrediënten aan haar producten toe te voegen die zoveel mogelijk voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De supplementen zijn biologisch en hebben de best opneembare vorm voor het lichaam. Ze worden samengesteld door Nederlandse producenten die de kwaliteit bewaren en garanderen door blisterverpakkingen te gebruiken. Zo open je elke dag alleen de supplementen die je nodig hebt en blijft de rest goed verpakt en beschermd.  

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Je ontvangt maandelijks supplementen thuis, in de vorm van 30 dagdoseringen van DailyVita. Hier zitten maar liefst 9 vitamines en mineralen in. Deze zijn verdeeld over 4 supplementen. De hoogwaardige producten van dit merk zijn 100 procent veganistisch en je krijgt ze in precies de juiste doseringen aangeleverd. Bovendien mag je als klant van DailyVita sparren met een lifestylecoach, wanneer je daar behoefte aan hebt. Dit is helemaal gratis. De lifestylecoach kan jou op elk moment van de dag adviseren over de dagelijkse supplementen, maar ook over sport en voeding. Nu moet het zeker goedkomen met jouw gezonde leefstijl!  

Bestel je DailyVita vitaminepakket met korting! Gebruik de kortingscode ‘JOUWPERSOONLIJKEGROEI‘ en profiteer van 15 procent korting op je eerste bestelling. Het is het beste supplementen abonnement voor het hele gezin! Lees ook mijn uitgebreide DailyVita review.

Voordelen DailyVita

✅ Alles-in-één supplementen abonnement met de juiste dosering;

✅ Hoge kwaliteit;

✅ 100% natuurlijke en vegan ingrediënten ;

✅ Gratis verzending in heel Nederland;

✅ Geschikt voor het hele gezin;

✅ Flexibel abonnement.

Nadelen DailyVita

❌ Niet gepersonaliseerd;

❌ Relatief hoge prijs.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘JOUWPERSOONLIJKEGROEI’

5. Atida Pure – Beste supplementen abonnement lifestyle

Atida Pure biedt persoonlijk gepersonaliseerde supplementen die echt bij je passen. Na het invullen van de online vragenlijst wordt door deskundigen bepaald welke supplementen jij nodig hebt. Dit verschilt namelijk per persoon. Ben je bijvoorbeeld zwanger, dan heb je andere aanvullingen nodig. Het supplementen abonnement bestaat vaak uit een combinatie van de juiste vitamines, mineralen, kruiden en probiotica. De supplementen van dit merk worden gemaakt in Duitsland en bevatten geen kunstmatige en onnodige toevoegingen. Er zijn bovendien glutenvrije en vegetarische opties mogelijk. Zo krijgt iedereen zijn of haar dagelijkse pillen binnen voor een goede gezondheid.

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Het concept is van Joost van Hilten, de CEO van Atida Pure. “Ons dieet is de afgelopen eeuwen drastisch veranderd, maar onze genen niet. We hebben Atida Pure dan ook opgericht omdat we hartstochtelijk geloven dat gepersonaliseerde supplementen zelfs mensen met een gezonde levensstijl kunnen helpen.” Joost ontdekte dat de supplementenindustrie vaak niet transparant is en dingen onnodig ingewikkeld maakt. De etiketten zijn niet duidelijk en er zitten vaak allerlei vulmiddelen in supplementen. Ook miste hij de persoonlijke afstemming op consumenten.  

In 2019 werd Atida Pure op de markt gebracht. Samen met een hecht team van creatieve mensen, denkers en voedingsdeskundigen, maakte Joost het concept tot een succes. Er wordt veel tijd besteed aan het bekijken van wetenschappelijk onderzoek over voeding en gezondheid. Op die manier belooft het bedrijf de beste supplementen aan haar klanten te leveren. Een Atida Pure supplementen abonnement bestellen zal niet teleurstellen en je kiest voor gepersonaliseerde suppletie die echt bij je past. Hun motto is: eerlijk zijn, persoonlijk maken, makkelijk maken en streven naar kwaliteit. En dat is goed gelukt, als je het mij vraagt! Bovendien krijg je met de kortingscode ‘GROEI50‘ nu 2x 50% korting! Lees ook mijn uitgebreide Atida Pure review.

Voordelen Atida Pure

✅ Gepersonaliseerde supplementen;

✅ Hoge apothekerskwaliteit;

✅ 50% korting op eerste bestelling;

✅ Zonder kunstmatige en onnodige toevoegingen;

✅ Opties voor glutenvrij en vegetarisch;

✅Flexibel abonnement.

Nadelen Atida Pure

❌ Levering van eerste bestelling kan tot 5 dagen duren.


Klik hier voor 2x 50% korting met kortingscode: ‘GROEI50’

6. Take Daily 

Met Take Daily kies je voor je dagelijkse pillen om de beste versie van jezelf te worden. Take Daily is ontstaan toen CEO Marc voor zichzelf een geschikt voedingssupplement zocht. Dit bleek nogal een opgave te zijn. Hij werd overvallen door het enorme aanbod en merkte tegenstrijdigheden op in de informatievoorziening hierover. Hij besloot dat dit gemakkelijker, duidelijk én klantvriendelijker kon en daarmee is het idee voor Take Daily ontstaan.  

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Take Daily is een vitaminemerk dat op basis van een gratis test aangeeft welke voedingsstoffen jij nodig hebt. Ook krijg je advies om je voeding en/of levensstijl eventueel aan te passen. Dankzij het supplementen abonnement van Take Daily kun je de beste versie van jezelf worden. De test is ontworpen door diëtisten en professionals en kost slechts twee minuten om in te vullen. Weet je welke supplementen je nodig hebt, bestel dan het supplementen abonnement en ontvang elke 28 dagen een nieuw pakket op de deurmat. 

Het is zelfs mogelijk om je pakket helemaal zelf samen te stellen, wanneer je weet waar je naar op zoek bent. Heb je toch vragen over het voorgestelde pakket of over de werking van bepaalde supplementen? De diëtisten van Take Daily staan klaar om je hierbij te helpen en jou van de juiste informatie te voorzien. Hun missie is om het voor jou gemakkelijk en eenvoudig te maken om pillen te vinden die aansluiten bij jou als persoon, in een geschikte dosering. Bestel de vitaminen en mineralen van Take Daily vandaag nog, zodat je zo snel mogelijk kunt starten. 

Voordelen Take Daily

✅ 100% natuurlijke ingrediënten;

✅ Glutenvrij, lactosevrij én vrij van allergenen;

✅ App om herinneringen te ontvangen voor het innemen van dagelijkse supplementen;

✅ Mogelijkheid om pakket zelf samen te stellen;

✅ Ook opties voor vegetariërs en zwangere vrouwen;

✅ Gratis verzending in heel Nederland.

Nadelen Take Daily

❌ Niet geschikt voor kinderen onder 18 jaar;

❌ Levering duurt 2 tot 5 dagen.

7. Healthcaps – 100% natuurlijke suppletie

Merk je dat je een tekort een groenten en fruit hebt? Of maak je je zorgen dat je niet genoeg voedingsstoffen uit voedsel haalt? Healthcaps vriesdroogt groenten en fruit, waardoor de voedingsstoffen behouden blijven. Hierdoor wordt de kwaliteit zoveel mogelijk behouden zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. De groenten en het fruit worden in poedervorm in natuurlijke, veganistische capsules gedaan, zodat jij deze gemakkelijk inneemt.

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

De ingrediënten van elk supplementen abonnement zijn 100% natuurlijk en zijn samengesteld door voedingsdeskundige Linda de Pagter. Zij heeft onlangs het boek uitgebracht, genaamd ‘Waarom je dik en ziek wordt van diëten.’ Linda heeft de juiste samenstellingen per box bepaald, waardoor deze allemaal de geschikte hoeveelheid vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, aminozuren en fytonutriënten bevatten.  

Healthcaps is ideaal voor mensen die niet zo van groenten en fruit houden, maar wel gezond willen leven. Dankzij deze dagelijkse supplementen krijgt ieder gezinslid de aanbevolen voedingsstoffen binnen. Het is daarmee hét supplementen abonnement voor het hele gezin en direct het beste supplementen abonnement op natuurlijke basis.  

Dit concept is ontstaan vanuit het idee dat vitaminen en mineralen niet uit laboratoria moeten komen, maar uit de natuur. De suppletie wordt hier dan ook zo natuurlijk mogelijk gemaakt. De dag- en weekboxen van de supplementen abonnement worden gereedgemaakt in een arbeidscentrum in Sneek, dat de dagbesteding verzorgd voor mensen met een verstandelijke beperking. Door voor Healthcaps te kiezen denk je niet alleen om de natuur en jezelf, maar ook om je medemens! 

Voordelen Healthcaps

✅ 100% natuurlijke ingrediënte;

✅ 100% vega, halal en kosher;

✅ Keuze uit dag-, week- en maandboxen;

✅ De eerste maand voor €3,80;

✅ Verpakking van gerecycled materiaal;

✅ Geschikt voor het hele gezin;

✅ Gratis verzending in heel Nederland.

Nadelen Healthcaps

❌ 3 maal per dag 2 capsules innemen.

Mijn beste supplementen abonnement

Zelf gebruik ik nu al ruim een jaar het supplementen abonnement van Vitaily. Ik ben begonnen om Vitaily Basis een kwartaal te testen met kortingscode ‘GROEI‘ en ben later overgestapt naar Vitaily Vegan. Tegenwoordig is er geen onderscheid meer tussen Vitaily Basis en Vitaily Vegan. Het is nu één product dat geschikt is voor iedereen!

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Omdat ik steeds regelmatiger vegetarisch eet lijkt mijn lifestyle steeds meer flexitarisch te worden. Vandaar dat ik ook Vitamine B12 wil suppleren. Het gemak van een supplementen abonnement is echt heel erg fijn. Je hebt altijd de juiste hoeveel supplementen in huis en als je een weekendje weg gaat neem je gewoon 2 zakjes mee.

Naast gemak en een lagere prijs geeft een supplementen abonnement mij ook vertrouwen. Ik weet nu zeker dat ik dagelijks de juiste voedingsstoffen binnen krijg.


Klik hier voor €10 Vitaily korting met kortingscode: ‘GROEI’

Belangrijk om te weten over supplementen 

Houd echter wel in je achterhoofd dat lang niet alle aanbieders van vitamine abonnementen rekening houden met persoonlijke behoeften. Veel supplementen abonnementen hebben een one size fits all model en gaan niet in op persoonlijke wensen, behoeften en situaties. Bovendien mogen bedrijven de precieze ingrediënten van en hoeveelheden in hun producten vaak niet bekendmaken. Daarom is het van belang dat je voorzichtig bent in het kiezen van een aanbieder. Kies je voor een van bovenstaande merken, dan kun je wel voldoende transparantie verwachten over de ingrediënten. De specifieke ingrediënten in de gepersonaliseerde supplementen staan beschreven op de website van elk bedrijf. Je kunt die nog rustig doorlezen bij het maken van de keuze voor het beste supplementen abonnement voor jou. 

Het belang van een goede weerstand 

Mensen die een goede weerstand hebben, hebben over het algemeen een betere gezondheid. Zij hebben niet alleen meer energie, maar worden ook minder snel ziek en zijn beter bestand tegen externe invloeden. Leef je niet gezond, dan zal je weerstand snel dalen. Voorbeelden van ongezonde gewoontes zijn te weinig slapen, te veel suikers en vetten eten, niet voldoende bewegen en niet genoeg vitamines en mineralen binnenkrijgen. Wanneer dit te lang volhoudt, word je ziek. Je lichaam heeft namelijk een goede verzorging nodig om optimaal te presteren. Daarom is het van belang om goed voor jezelf te zorgen en de juiste supplementen te slikken. Op de lange termijn heb je daar het meeste profijt van. Zeker in de huidige tijd met het COVID-19 virus en al haar mutaties. 

Wat zijn vitamines en mineralen eigenlijk? 

Vitamines zijn chemische verbindingen die een belangrijke rol spelen bij de groei, het herstel en het functioneren van het menselijk lichaam. Ze hebben invloed op zo’n beetje alle processen die in het lichaam plaatsvinden, waaronder het energieniveau en de weerstand. Net als vitamines, worden mineralen ook niet door het lichaam aangemaakt. Ze spelen echter wel een belangrijke rol en zijn daardoor onmisbaar voor een goede gezondheid. Voorbeelden van mineralen zijn calcium, magnesium, ijzer, koper en zink. 

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Waarom vitamines slikken? 

Je lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. De juiste vitamines en mineralen zijn daarbij belangrijk voor de groei en ontwikkeling en voor een goede gezondheid. Deze worden niet door het lichaam aangemaakt en daarom is het nodig dat je ze via voeding of supplementen alsnog binnenkrijgt. Zo helpt vitamine C bijvoorbeeld om je weerstand en immuunsysteem te versterken en is calcium goed voor je botten. Daarnaast hebben vitamines en mineralen een grote invloed op je energieniveau. Eet je gevarieerd en gezond, dan is de kans groter dat jij voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.  

Daarom kan het nuttig zijn om – in het geval van bepaalde gezondheidsklachten – te achterhalen waar mogelijk een tekort is ontstaan. Ben je bijvoorbeeld vaak moe, heb je veel hoofdpijn of merk je dat je spieren en botten achteruitgaan? Dan kan een verandering in je voedingspatroon of het slikken van supplementen hier de oplossing voor bieden. Eet in elk geval 250 gram groenten en 2 stuks fruit per dag, want dan kom je al best ver. Weet ook dat je lichaam tijd nodig heeft om te wennen aan de nieuwe hoeveelheid vitamines en mineralen die je tot je neemt. Je zal daardoor niet direct de effecten opmerken, maar op de lange termijn ontdek je zeker het resultaat hiervan! 

Drie belangrijke redenen waarom mensen vitamines slikken

1. Het is effectief bij stress: wanneer mensen stress ervaren of levens veranderende gebeurtenissen meemaken, willen zij ervoor zorgen dat zij hier tegen bestand zijn. Houd je je geest en lichaam gezond, dan maakt stress veel minder kans om schade aan te richten. Supplementen helpen hierbij. Zo is bewezen dat magnesium, melatonine (Lees ook ons artikel over melatonine dosering), valeriaan, vitamine B, kamille en CBD helpen om beter te slapen en minder angsten en stress te ervaren. Ook ashwagandha en rhodiola worden steeds populairder. Deze supplementen hebben een natuurlijke basis. Ze verlagen het stressniveau en pakken symptomen van angst en depressies aan. Houd echter in gedachten dat supplementen nooit zonder overleg met een arts gebruikt moeten worden wanneer je medicijnen slikt. Heb je een angststoornis, depressie of psychische aandoening, laat je dan eerst goed informeren. 

2. Het heeft schoonheidsvoordelen: in plaats van een cosmetische ingreep te ondergaan, kun je je lichaam ook op een natuurlijke manier ondersteunen in de strijd tegen het verouderingsproces. Zo zijn er collageen supplementen te koop en kun je kurkuma gebruiken om huidproblemen van binnenuit te behandelen. Bovendien is het slikken van supplementen pijnloos en een stuk goedkoper dan een afspraak bij de botoxkliniek. De belangrijkste ingrediënten die schoonheidsvoordelen opleveren zijn vitamine C, omega 3, krillolie, hyaluronzuur, collageenpeptiden, ceramiden en thee die rijk is aan antioxidanten. Hierdoor blijft de huid in betere conditie en zullen rimpels en fijne lijntjes minder snel optreden. Daardoor oogt je huid niet alleen gezond, maar ook jong! Uiteraard is het hierbij ook belangrijk om de huid goed te reinigen en te verzorgen, maar ook om je goed in te smeren met zonnebrand als je de zon in gaat. Gezond eten, voldoende water drinken, een goede nachtrust en genoeg sporten dragen tevens bij aan een gezonde huid. 

3. Het immuunsysteem versterking bieden: om jezelf te beschermen tegen ziektes, virussen en bacteriën is een goed immuunsysteem essentieel. Vooral in de strijd tegen corona wordt opgemerkt dat mensen die goed voor zichzelf zorgen en een goede gezondheid hebben, zich beter kunnen weren. Er zijn voedingssupplementen die het immuunsysteem extra versterken. Voorbeelden zijn vitamine B-complex, vitamine C en D, zink en selenium. In de alternatieve geneeswijze wordt in dit geval gezworen bij o.a. gember, kurkuma en vlierbessen. Wist je dat zelfs medicinale paddenstoelen hun steentje kunnen bijdragen aan een goede weerstand? Naar verwachting wordt hier de komende jaren steeds meer in geïnvesteerd en onderzoek naar gedaan. 

Wat doet een tekort aan vitamines en mineralen? 

Wanneer je lichaam niet voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt, kan het minder goed functioneren. Dit leidt in sommige gevallen tot gezondheidsklachten. Hoewel er groepen mensen zijn die in Nederland geadviseerd worden om supplementen te slikken om een tekort te voorkomen, komen echte tekorten heel niet snel voor. De meeste mensen eten namelijk redelijk gebalanceerd en gezond. Wanneer mensen supplementen slikken, is dat meestal preventief om hun gezondheid een boost te geven. Toch geldt dat hoe verder je van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid verwijderd bent, hoe meer ruimte er is voor verbetering in je voedingspatroon. Heb je niet veel tijd of zin om daar aanpassingen in te maken, dan is het slikken van supplementen een gemakkelijke en snelle aanvulling. Je lichaam heeft namelijk elke dag de juiste vitamines en mineralen nodig om haar werk te doen. Zo blijven je botten stevig en worden er voldoende bloedcellen aangemaakt. 

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Wat doet een teveel aan vitamines? 

Waar een tekort aan vitamines en mineralen niet gunstig is voor het lichaam, kan een te veel hiervan ook slecht zijn. Wanneer je een te lange tijd te veel van een bepaalde vitaminesoort binnenkrijgt, kan dit ernstige gevolgen hebben. Denk aan gevoelloosheid of tintelingen in het lichaam of zelfs ernstige pijn in de zenuwen. Dit geldt vooral bij een te veel aan vitamine B6. Sommige vitamines worden bij een overschot vanzelf door het lichaam afgevoerd. Omdat je die bijvoorbeeld uit plast hoef je je daar geen zorgen over te maken. Pas wel op met vitamine A, B, D en E. Je krijgt niet snel te veel van deze vitamines binnen, maar supplementen met hoge doseringen bevatten een hoger risico en kunnen hier wel toe leiden. 

Wat is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen? 

Om vast te stellen wanneer je te weinig of te veel aan vitamines en mineralen binnenkrijgt, wil je natuurlijk weten wat er door het Voedingscentrum geadviseerd wordt. Over het algemeen zijn mensen de afgelopen jaren wat meer groenten en fruit gaan eten. Toch halen veel van hen de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid nog niet. Kinderen, oudere mensen en mensen met een donkere huid worden geadviseerd om met vitamine D supplementen wat extra binnen te krijgen. Voor vegetariërs en veganisten is het slikken van vitamine B12 supplementen gunstig. Verder geldt dat foliumzuur goed werkt voor vrouwen die zwanger willen worden. Vrouwen die al zwanger zijn hebben hier ook baat bij, evenals bij het slikken van vitamine D. Voor baby’s tot drie maanden is het van belang om vitamine K in te nemen. Aangezien zij geen vitamine kunnen slikken, kan dit in de vorm van druppels worden toegediend. 

Een supplementen abonnement bestellen voor periodiek suppletie

Wil je je vitaminepeil aanvullen, doe dan online een test om te bepalen waar de tekorten zitten. Op die manier krijg je meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft op basis van jouw levensstijl en wensen. Een supplementen abonnement is niet bij elke aanbieder hetzelfde. Daarom is het van belang dat je zelf ook op de hoogte bent van de werking van vitamines en mineralen. Denk ook goed na over wat je belangrijk vindt. Moet een supplementen abonnement 100% natuurlijk zijn, vind je biologisch afbreekbare verpakkingen belangrijk of wil je gewoon supplementen bestellen voor de laagste prijs? De supplementen in een supplementen abonnement zijn tevens niet altijd even hoog gedoseerd. Heb je vragen of twijfel je over de aanschaf van een supplementen abonnement, neem dan eerst contact op met je arts of een voedingsdeskundige. Hij of zij kan helpen bepalen wat voor jou de juiste keuze is. 

Beste Supplementen Abonnement Review 7x Vergelijken!

Supplementen abonnementen ervaringen en reviews 

Veel mensen maken al gebruik van een supplementen abonnement en zijn daar heel enthousiast over. Vooral het gebruiksgemak omtrent de dag verpakkingen en de thuisbezorging worden als pluspunten benoemd. Daarnaast hechten mensen waarde aan het feit dat zij niet zelf op onderzoek uit hoeven. Dankzij de testen en vragenlijsten wordt eenvoudig vastgesteld waar jouw lichaam behoefte aan heeft.  

Mark (32 jaar, klant bij Atida Pure) vertelt: 

“De porties per dag maken het makkelijk voor me om mijn supplementen consequent in te nemen. Het is zo simpel en makkelijk. Ik heb het innemen van mijn supplementen onderdeel gemaakt van mijn ochtendroutine en neem ze elke dag direct in na mijn kom havermoutpap. Ik bewaar mijn Atida Pure box ook in de keuken, zodat ik het echt niet kan vergeten.”

Over Viteezy vertelt Emma uit Hilversum: 

“Goede vitamine pillen. En onwijs makkelijk. Ik voel gelijk wanneer ik de supplementen een paar dagen niet heb ingenomen. Ik word een beetje moe en slap. De doos waarin mijn pillen komen ziet er super uit, echt een verrassing.”

Ook de website van Viteezy vindt zij overzichtelijk. Emma is blij dat zij een organisatie gevonden heeft die betrouwbaar is en die het makkelijk maakt voor haar vitamine om te krijgen wat zij nodig heeft. 

Bo zegt dat DailyVita voor haar de oplossing biedt. 

“Superfijn om alle supplementen die je nodig hebt zo op de deurmat te krijgen! Nu hoef ik mij in de supermarkt niet meer druk te maken over welke supplementen ik mee moet nemen. Ik vond het altijd best lastig om in te schatten welke vitamines ik nodig had, maar sinds DailyVita is dat verleden tijd!” 

Bekende radiopresentator en podcast host Giel Beelen kiest voor Vitaily

“Voor mijn werk begeleid ik topsporters en ondernemers om beter te presteren. Degene die het meeste werk verzetten, echt de diepte in kunnen duiken en zich kunnen afsluiten voor afleiding, zijn degene die goed voor hun lichaam en geest zorgen. Naast het bekende rijtje van bewegen, eten, drinken en slaap horen daar ook supplementen bij. Veel mensen krijgen niet voldoende voedingsstoffen binnen. Dit is aan te vullen met supplementen. Ik kies voor Vitaily.” 

Healthcaps klant Barbara Ganseman vertelt: 

“Een erg mooi product met een heel smaakvolle verpakking. Weliswaar heb je geen extra vitamines en mineralen nodig met een uitgebalanceerd dieet, maar veel mensen die bij mij komen hebben juist problemen daarmee. Ze hebben te weinig tijd voor koken en hebben een ongezonde levensstijl. Bovendien is ons voedsel niet meer wat het was, veel voeding heeft bewerkingen ondergaan waardoor het essentiële ingrediënten mist. Daarom kunnen Healthcaps een goede aanvulling zijn.”

Barbara vindt het ook leuk dat er verschillende typen Healthcaps zijn. Zo is er voor ieder wat wils. 

Peter (54 jaar) zweert bij de supplementen van Take Daily. 

“Ik ben zo blij met jullie concept! Het is erg fijn, omdat je krijgt wat je nodig hebt! En het is goedkoop!” 

Meer voedingssupplementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van ayurvedische supplementen, energetische supplementen en homeopathische supplementen. Daarnaast hebben probiotica en postbiotica supplementen ook een bewezen positief effect op je gezondheid.

Door de jaren heen hebben concentratie pillen en nootropics van bijvoorbeeld Mindscopic ook veel meer bekendheid verkregen. Vegan supplementen van Orangefit zijn al jarenlang niet meer weg te denken uit het supplementenlandschap.

De meeste voedingssupplementen zijn tegenwoordig verkrijgbaar als supplementen abonnement of vitamine abonnement bij Vitaily, Viteezy, Atida Pure, DailyVita en Specialized Vitamins en vind je terug op onze website. Kwalitatieve supplementen koop je ook bij Vitals, Bonusan, Vitakruid, Orthica, AOV, Consiouz Supplements of Flinndal.

Voedingssupplementen gaan verder dan enkel vitamines en mineralen. Denk namelijk ook eens aan glucosamine, guarboonvezels, Lactobacillus rhamnosus GG, luteïne supplementen, psylliumvezels, pterostilbeen supplementen en quercetine supplementen. De mooie en krachtige merken bieden ook resveratrol supplementen, zeaxanthine supplementen, relax supplementen, supplementen voor rust en ontspanning, prostaat supplementen, oog supplementen en cholesterolverlagende supplementen. Al jarenlang zijn populair sportsupplementen, beauty supplementen, anti-aging supplementen en afslankpillen.

Zit je juist wat minder lekker in je vel dan zijn supplementen somber gevoel, supplementen prikkelbaar gevoel, supplementen neerslachtig of supplementen depressie wellicht een oplossing. Ook rustgevende supplementen en Q10 supplementen kunnen een waardevolle toevoeging zijn.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

De meest gestelde vragen over supplementen abonnementen 

Een vitamine abonnement is een uitkomst, omdat je zo periodiek supplementen kunt bestellen. Het is begrijpelijk als je nog vragen hebt voordat je een supplementen abonnement gaat bestellen. Ik heb de meest gestelde vragen op een rij gezet en beantwoord. Zo hoef je na het lezen van dit artikel geen moment meer te twijfelen om een vitaminepakket te kopen. 

Waarom moet ik periodiek vitamine pillen slikken als ik al gezond eet?  

Tegenwoordig halen we niet alle benodigde voedingsstoffen uit ons eten. Zeker wanneer je een dieet volgt, voedselallergie hebt of vegetarisch of veganistisch leeft, ontstaan er tekorten. Door het slikken van je dagelijkse supplementen zorg je voor een gebalanceerde en gezonde levensstijl. De supplementen dienen hierbij altijd als aanvulling op je voeding, niet als een vervanging ervan. (1

Kan ik Vitaily korting krijgen?

Ja, er is zeker korting Vitaily mogelijk! Ik heb een mooie deal gesloten met Vitaly OERsterk van Richard de Leth om jou van een Vitaily kortingscode te voorzien! Met de kortingscode Vitaily ‘GROEI’ krijg je €10 korting op een Vitaily OERsterk maandpakket en het abonnement. Doe er je voordeel mee! 

Kan ik vitamines en mineralen slikken als ik medicijnen gebruik? 

Afhankelijk van de medicijnen die je gebruikt en de eventuele onderliggende kwalen of ziektes, kun je baat hebben bij het slikken van extra vitamines. Het is hierbij van belang dat je eerst een arts om advies vraagt. 

Wat zijn supplementen abonnementen precies?  

Als je je aanmeldt voor een supplementen abonnement krijg je iedere maand een doosje met voedingssupplementen thuisgestuurd. Deze bevatten vaak dagdoseringen, waardoor het innemen van vitamines en mineralen gemakkelijk wordt gemaakt. Is de maand voorbij, dan wordt een nieuw doosje opgestuurd. Zo kom je nooit zonder supplementen te zitten. 

Voor wie is dagelijkse suppletie bedoeld? 

Supplementen abonnementen zijn bedoeld voor iedereen die periodiek supplementen wil kopen en van gemak houdt. Vergeet je je supplementen vaak, dan kan een supplementen abonnement een stok achter de deur zijn. Het is vooral handig als je bepaalde gezondheids- of schoonheidsdoelen voor ogen hebt. Het gebruik van de juiste vitamines en mineralen ondersteunt zulke doelen. 

Hoe wordt bepaald welke pillen ik nodig heb?  

Dit verschilt per aanbieder. Sommige aanbieders van supplementen abonnementen nemen de gemiddelde persoon als uitgangspunt om de doseringen te bepalen. Andere laten jou eerst een vragenlijst invullen of test uitvoeren, zodat zij meer te weten komen over jouw persoonlijke situatie, zoals je voorkeuren, wensen en behoeften. Er zijn zelfs supplementen abonnementen waarbij middels een bloedtest de geschikte pillen en doseringen bepaald worden. 

Zijn supplementen abonnementen goedgekeurd door artsen en voedingsdeskundigen?  

De meeste supplementen abonnementsdiensten hebben hun producten zorgvuldig samengesteld met diëtisten en andere voedingsdeskundigen. Vooral gepersonaliseerde supplementen is met aandacht uitgezocht en samengesteld. Twijfel je of een supplementen abonnement bij jou past, neem dan contact op met de aanbieder en/of met je arts. 

Kan ik een supplementen pakket gemakkelijk pauzeren of stopzetten? 

Of het mogelijk is om een supplementen abonnement tussentijds te pauzeren of op elk gewenst moment te beëindigen, verschilt per aanbieder. Op de website van de genoemde supplementen aanbieders wordt hier duidelijk en transparant over gecommuniceerd. In de algemene voorwaarden van elk merk is bovendien te lezen wat de precieze regels zijn omtrent het pauzeren en/of beëindigen van vitaminen per post

Conclusie supplementen abonnementen  

 • Beste supplementen abonnement algemeen: Vitaily
 • Beste supplementen abonnement gepersonaliseerd: Viteezy 
 • Beste supplementen abonnement vegan: Vitaily
 • Beste supplementen abonnement prijs / kwaliteit: Viteezy
 • Beste supplementen abonnement kortingscode: Vitaily
Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Supplementen Abonnement | Review (2023) | 7x Vergelijken!

Laat een reactie achter

Op zoek naar het beste Vitamine Abonnement?

Kies dan voor: Vitaily

Op zoek naar het beste Vitamine Abonnement?

Kies dan voor: Vitaily