In dit artikel

Beste Vitamine A Review

Beste Solgar Vitamine A Alternatief | Review (2023)  

In dit artikel

Wil je uit gewoonte Solgar vitamine A kopen? Wacht even! Vitamine A Solgar is namelijk prima, maar is ‘prima’ wat jij voor je gezondheid wilt? In deze Solgar vitamine A alternatieven test, ga ik 5x Solgar vitamine A alternatieven vergelijken. Het doel is namelijk om te ontdekken welke alternatieven ook de moeite waard zijn – of welke zelfs nog veel beter blijken. Lees daarom eerst mijn Solgar vitamine A alternatief review en beslis daarna zelf welk product het beste bij jou en je gezondheid past. Ik ga beginnen, dus lees je mee?

Beste Solgar vitamine A alternatief van 2023: Mijn selectie

  1. Beste Solgar vitamine A alternatief – Vitals Vitamine A
  2. Beste opneembare Solgar vitamine A alternatief – Vitakruid Vitamine A
  3. Beste vegan Solgar vitamine A alternatief – Vitals Vitamine A

Ga je een Solgar vitamine A alternatief bestellen, dan wil je natuurlijk weten welke het beste is. Dat beoordeel ik op basis van verschillende factoren. Denk aan de kwaliteit en ingrediënten van een supplement, maar ook aan het gebruiksgemak (zijn de capsules/tabletten gemakkelijk door te slikken of niet?). Verder let ik op de beoordelingen van klanten en kijk ik uiteraard of er een Solgar vitamine A alternatief aanbieding is. Dankzij mijn persoonlijke Solgar vitamine A alternatief kortingscodes kun je overigens vaak extra korting scoren!

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Vitals Vitamine A 4000 ie – beste Solgar vitamine A alternatief algemeen, beste vegan Solgar vitamine A alternatief

Het eerste vitamine A Solgar alternatief dat ik graag wil bespreken is Vitals Vitamine A 4000 ie. Dit supplement bevat een hoge dosering vitamine A en ook nog eens in een zuivere vorm. Dat is de kwaliteit die we van Vitals gewend zijn. De capsules zijn bovendien 100% plantaardig en de hulpstoffen die gebruikt zijn, komen allemaal uit een natuurlijke bron. Vitals supplementen zijn daardoor ook altijd geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste Solgar Vitamine A Review

Vitals Vitamine A 4000 ie bevat verder geen toegevoegde vetten. Daarom moet de capsule (1 per dag) tijdens een vetrijke maaltijd worden ingenomen. Verder is het goed om te weten dat de verpakkingen van Vitals duurzaam en volledig recyclebaar zijn. Dankzij het biobased plastic hoeft er geen nieuw plastic gemaakt te worden om de supplementen in te verpakken. En nog meer goed nieuws: je kunt Solgar vitamine A alternatief korting scoren als je mijn kortingscode GROEI gebruikt tijdens het afrekenen! Vitals Vitamine A 4000 ie kost normaal gesproken €16,95, maar jij krijgt dus 15% korting met mijn code!

Voordelen Vitals

✅ 1 capsule per dag is voldoende (juiste dagdosering);

✅ Hoog gedoseerd en in een zuivere vorm;

✅ Gladde capsules die je gemakkelijk doorslikt;

✅ Duurzame verpakking van biobased plastic (recyclebaar);

✅ Plantaardige capsules en hulpstoffen uit natuurlijke bron;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Voordelig geprijsd;

✅ Je krijgt 15% Solgar vitamine A alternatief korting met de code GROEI.

Nadelen Vitals

❌ Tot een bestelwaarde van €40 moet je nog verzendkosten betalen;

❌ Als je toch moeite hebt met capsules doorslikken, vind je deze wellicht wat groot (2cm).


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Vitakruid Vitamine A 4000 ie vegan – beste opneembare Solgar vitamine A alternatief

Dan volgt het vitamine A Solgar alternatief van een ander bekend merk. Vitakruid Vitamine A 4000 ie vegan! Dit supplement is – zoals de naam je al vertelt – geschikt voor vegetariërs en veganisten, omdat het 100% plantaardig is. Het bevat bovendien de juiste, opneembare vorm van vitamine A (retinol) en met 1 capsule per dag krijg je al voldoende binnen. Doordat er vetten aan toegevoegd zijn, wordt dit supplement nog beter opgenomen in het lichaam.

Beste Solgar Vitamine A Review

Vitakruid Vitamine A 4000 ie vegan kost €14,99 voor 100 capsules. Met zo’n verpakking doe je ruim 3 maanden. Wil je extra voordelig dit Solgar vitamine A alternatief bestellen? Gebruik dan mijn kortingscode GROEI voor 10% korting op je bestelling.

Voordelen Vitakruid

✅ Met 1 capsule per dag krijg je al voldoende binnen;

✅ Het is een 100% veganistisch supplement;

✅ Bevat de juiste, opneembare vorm van vitamine A;

✅ Door de toevoeging van vetten wordt het beter opgenomen;

✅ Vrij van gist, lactose, suikers, gluten, gelatine, GMO, conserveermiddelen, smaakstoffen, zoetstoffen en kunstmatige kleurstoffen;

✅ Je krijgt 10% korting met kortingscode GROEI.

Nadelen Vitakruid

❌ Je moet verzendkosten betalen tot een bestelwaarde van €40;

❌ De capsules zijn glad, maar wel 2cm groot. Misschien vind je dit net te groot.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Ortholon Vitamine A 4000 ie capsules

Door naar Ortholon Vitamine A 4000 ie capsules. Dit supplement bevat ook een hoge dosering vitamine A en geeft direct de juiste dagdosering in 1 capsule. Daardoor hoef je er maar één per dag in te nemen. De vitamine A in de vorm van retinol is goed opneembaar en nodig voor een goede gezondheid. Het draagt namelijk bij aan verschillende lichaamsprocessen. Aan dit supplement zijn overigens geen onnodige toevoegingen gedaan.

Beste Solgar Vitamine A Review

Wil je normaal gesproken vitamine A kopen Solgar vanwege de lage prijs? Ortholon Vitamine A 4000 ie capsules kosten slechts €13,32. Dat is dus net zo interessant! Bovendien zitten er 60 capsules in een verpakking. Je kunt er dus twee maanden mee doen.

Voordelen Ortholon

✅ Met 1 capsule per dag krijg je de juiste dagdosering binnen;

✅ Vitamine A in de juiste opneembare vorm;

✅ Hoge dosering van 4000 ie;

✅ Vrij van suiker, lactose, gist, GMO, gluten, synthetische geur-kleur- en smaakstoffen, niet-natuurlijke conserveermiddelen en dierlijke ingrediënten;

✅ Geschikt voor vegetariërs.

Nadelen Ortholon

❌ Wel geschikt voor vegetariërs, maar er staat niet bij dat ook veganisten dit supplement kunnen nuttigen;

❌ Tot een bestelwaarde van €20 moet je verzendkosten betalen.


Klik hier voor de beste deal

4. Bonusan Levertraan Forte MSC softgels

Op de 4e plek staat een vitamine A Solgar alternatief in de vorm van softgels. Het betreft Bonusan Levertraan Forte MSC softgels. Kies je voor dit vitamine A supplement Solgar alternatief? Dan krijg je een waardevolle combinatie van visolie, vitamine A en D3. De visolie is overigens gewonnen uit duurzaam gevangen kabeljauwlever en draagt het MSC keurmerk. En met 1 softgel per dag krijg je al de juiste dagdosering binnen.

Beste Solgar Vitamine A Review

Bonusan Levertraan Forte MSC softgels bevatten geen gist, lactose, maïs, gluten, soja, GGO, conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en/of toegevoegde sacharose. De stoffen die erin zitten zijn heel zuiver en dus extra effectief. Voor een verpakking met 60 softgels betaal je slechts €10,99.

Voordelen Bonusan

✅ Visolie gewonnen uit duurzaam gevangen kabeljauwlever;

✅ Waardevolle combi van vitamine A en D3 met visolie;

✅ Vrij van GGO, gist, lactose, gluten, soja, maïs, conserveermiddelen, toegevoegde sacharose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen;

✅ Bevat de zuiverste inhoud stoffen;

✅ Gemakkelijk door te slikken Solgar vitamine A alternatief softgels;

✅ Met 1 capsule per dag krijg je de juiste dagdosering binnen.

Nadelen Bonusan

❌ Het is geen vegetarisch of veganistisch Solgar vitamine A alternatief;

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €20.


Klik hier voor de beste deal

5. Mollers Omega 3 Appel Levertraan 250ml

En tot slot Mollers Omega-3 Appel Levertraan 250ml. Dit supplement bevat zuivere, MSC-gecertificeerde levertraan. Het is een vloeibaar supplement (handig als je moeite hebt met capsules doorslikken) dat een zachte appelsmaak heeft. Geen vieze vissmaak, dus! Daardoor is het ook een waardig vitamine A Solgar alternatief.

Beste Solgar Vitamine A Review

Mollers Omega-3 Appel Levertraan 250ml bevat vitamine, A, D3 en E, maar ook omega-3. Allemaal in 1 supplement! Verder is het vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en bevat het geen suikers en toegevoegde zoetstoffen. Omdat dit supplement vis bevat, is het niet geschikt voor vegetariërs en/of veganisten. Je betaalt €20,59 voor een fles van 250ml. Nu tijdelijk met 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘.

Voordelen Mollers

✅ Vitamine A Solgar alternatief kopen in vloeibare vorm met zachte appelsmaak;

✅ Bevat vitamine A, maar ook D3, en E én omega-3;

✅ Zonder toegevoegde suikers, zoetstoffen en/of kunstmatige kleur- en smaakstoffen;

✅ Zuivere, MSC-gecertificeerde levertraan;

✅ Je hoeft geen verzendkosten te betalen.

Nadelen Mollers

❌ Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten;

❌ Niet bekend of je na afloop oprispingen (visboertjes) krijgt van dit supplement.


Klik hier voor 10% korting met code ‘GROEI’

Mijn beste Solgar vitamine A alternatief van 2023

Wil jij een alternatief voor vitamine A kopen Solgar? Dan is het belangrijk dat je een goede keuze maakt, al dan niet de beste keuze! In plaats van een vitamine A supplement Solgar, kun je in mijn ogen veel beter voor een alternatief kiezen. En dan specifiek voor Vitals Vitamine A 4000 ie.

Beste Solgar Vitamine A Review

Vitals Vitamine A 4000 ie is het beste vitamine A Solgar alternatief en wel om meerdere redenen. Allereerst is het hoger gedoseerd dan Solgar vitamine A, maar ook van een betere kwaliteit. De hoge dosering in zuivere vorm, is iets waarin Vitals uitblinkt. En vergeet niet dat de supplementen van Vitals volledig plantaardig zijn. Zelfs de hulpstoffen die erin zitten, komen van een natuurlijke bron. Daardoor kunnen vegetariërs en veganisten ook profiteren van de gezondheidsvoordelen die dit supplement te bieden heeft. Daarbij krijg je 15% korting op Vitals Vitamine A 4000 ie, wanneer je mijn kortingscode GROEI gebruikt. Zo kun je korting scoren én aan je gezondheid werken. Ik zeg: doen!


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

Solgar vitamine A alternatief ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar de Solgar vitamine A alternatief ervaringen van andere mensen? Ik heb enkele Solgar vitamine A alternatief reviews opgezocht om je hier een goed beeld van te geven. Ontdek zelf wat het beste vitamine A Solgar alternatief is volgens klanten!

Vitals Vitamine A 4000 ie review

Veronique schrijft over Vitals Vitamine A 4000 ie: “Ik gebruik Vitals al jaren en nu dus ook al heel lang deze vitamine A, samen met andere supplementen van het merk. Dat bevalt mij heel goed en ik voel mij topfit.”

Vitakruid Vitamine A 4000 ie vegan review

“Sinds ik veganistisch probeer te leven, ontdekte ik dat supplementen uitzoeken nogal een klus kan zijn. Veel merken en producten bevatten standaard dierlijke ingrediënten. Gelukkig kwam ik Vitakruid Vitamine A 4000 ie vegan tegen; een plantaardig en dus veganistisch supplement waardoor ik mij beter voel. En ook mijn huid ziet er tegenwoordig beter uit!”, vertelt Rachel.

Beste Solgar Vitamine A Review

Ortholon Vitamine A 4000 ie capsules ervaring

Jasmin heeft Ortholon Vitamine A 4000 ie capsules in huis gehaald. In haar review schrijft ze: “Ik gebruik ze in combinatie met de MSM tabletten. Eindelijk heb ik een rustige huid en geen bultjes meer. Ik had van mijn huidspecialist dure producten gekregen maar niets hielp. En met Ortholon zag ik na 1 week al verschil! Voor die lage prijs hoef ik het niet te laten. “

Bonusan Levertraan Forte MSC softgels review

Jose vertelt over Bonusan Levertraan Forte MSC softgels: “Ik vind dat deze capsules een erg lekkere smaak hebben, geen vieze vissmaak als nasmaak. Ik vind Bonusan ook een goed merk en het is een goed product.”

Mollers Omega 3 Appel Levertraan 250ml review

Over Mollers Omega 3 Appel Levertraan 250ml schrijft Jeanne: “Ik vind de appelsmaak lekker fris, echt een topproduct. Ik vind het gewoon een genot om elke dag een lepeltje te nemen voor mijn gezondheid. De ideale manier om mijn dag te beginnen.”

Beste Solgar Vitamine A Review

Welke vormen van vitamine A zijn er?

Je hebt inmiddels al even gelezen over de goed opneembare vorm van vitamine A die retinol heet. Die vorm komt vooral in dierlijke producten voor, net zoals retinylesters. Een ander vorm – die vooral in groenten en fruit zit – is provitamine A oftewel carotenoïden. Ons lichaam kan die stoffen omzetten in vitamine A, waardoor ze ook nuttig zijn. Toch wordt in supplementen vooral de vorm retinylacetaat of palmitaat gebruikt. Een enkele keer (zoals bij de hoge kwaliteit supplementen in dit artikel) wordt de zuivere vorm retinol gebruikt. Deze is ook het meest effectief.

Beste Solgar Vitamine A Review

Wat doet vitamine A voor je gezondheid?

Vitamine A is een belangrijke vitamine die – net als andere vitamines en mineralen – bijdraagt aan een goede gezondheid. Zo heeft het onder andere effect op de huid en ogen, maar bijvoorbeeld ook op je immuunsysteem en slijmvliezen. Verder is vitamine A nodig voor de groei en botontwikkeling en draagt het bij aan nog veel meer processen in het lichaam.

Voor wie is een vitamine A supplement niet geschikt?

Ben je zwanger? Dan wordt aangeraden om geen supplementen te slikken waar vitamine A in zit. Dit kan de kans op aangeboren afwijkingen namelijk verhogen. Ook is het beter om geen lever te eten en leverproducten over het algemeen te beperken. Ook in lever, paté en/of smeerworst zit namelijk veel vitamine A.

Welke klachten zijn vitamine A tekort symptomen?

Heb je een tekort aan vitamine A in je lichaam? Dan kan zich dat uiten in verschillende symptomen. Denk aan huidproblemen (in alle soorten), dof haar en nachtblindheid. Maar je kunt er ook helemaal blind door raken! In Nederland komt dit echter minder vaak voor en kunnen zorgdeskundigen niet met zekerheid zeggen dat deze gezondheidsklachten in Nederland ook door vitamine A gebrek ontstaan. Vitamine A komt namelijk voor in onze voeding en een tekort zal niet zo snel ontstaan.

En hoe zit het met te veel vitamine A?

Je kunt ook een te veel aan vitamine A binnenkrijgen. Dat is gevaarlijk, omdat het dan vergiftiging kan veroorzaken. Het is daarom heel belangrijk om je te houden aan de maximale aanbevolen hoeveelheid vitamine A volgens het Voedingscentrum. Neem geen vitamine A supplement als dit niet nodig is in jouw situatie. Anders kun je er misselijk, duizelig en vermoeid door raken. Ook kun je hoofdpijn krijgen en kunnen er afwijkingen ontstaan aan je skelet, huid en ogen.

Beste Solgar Vitamine A Review

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer vitamine A voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwittenfytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice. Je zou ook kunnen overwegen om eens een vitaminetest te laten doen. Zo ontdek de exact hoe je ervoor staat.

Eigenlijk mag een vitamine A ook niet ontbreken. Uiteraard kunt u kiezen voor de Apotheek Vitamine A, maar op de consumentenmarkt is ook voldoende keuze. Denk aan laagdrempelige keuzes als Kruidvat Vitamine A, Action Vitamine A, Albert Heijn Vitamine A, Aldi Vitamine A, DA Drogist Vitamine A, Etos Vitamine A, Hema Vitamine A, Holland en Barrett Vitamine A, Jumbo Vitamine A, Lidl Vitamine A of Trekpleister Vitamine A.

Het kan ook interessant zijn om naar andere merken te kijken. Zo hebben we reviews geschreven over AOV Vitamine A, Body en Fit Vitamine A, Bonusan Vitamine A, Centrum Vitamine A, Dagravit Vitamine A of Davitamon Vitamine A. Maar ook De Tuinen Vitamine A, Golden Naturals Vitamine A, Lucovitaal Vitamine A, New Care Vitamine A, Now Vitamine A, Orthica Vitamine A en Pharma Nord Vitamine A komen aan bod.

De welbekende Supradyn Vitamine A en Vitaminstore Vitamine A mogen niet ontbreken. En als laatste kunt u ook lezen over Solgar Vitamine A, Swisse Vitamine A, Vitalize Vitamine A en Vitortho Vitamine A.

Wil je meer weten over al deze vitamines? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Solgar Vitamine A Review

Meest gestelde vragen over een Solgar vitamine A alternatief

Hoe is het met jouw vitamine A Solgar alternatief kennis gesteld, na het lezen van dit artikel? Het is goed mogelijk dat je nog vragen hebt over Solgar vitamine A of een van de alternatieven. Geen zorgen, want de meest gestelde vragen over dit onderwerp heb ik hieronder voor je verzameld en beantwoord. Lees maar mee!

Wat is het beste vitamine A Solgar alternatief?

Het beste vitamine A Solgar alternatief is in mijn ogen Vitals Vitamine A 4000 ie. Dit is het beste alternatief voor een vitamine A supplement Solgar, omdat het allereerst een hoge dosering bevat in een zuivere vorm. Verder is het supplement helemaal plantaardig (zelfs de hulpstoffen komen uit een natuurlijke bron) en daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het supplement is al scherp geprijsd, maar met mijn kortingscode (die vind je in dit artikel) kun je nog eens 15% korting scoren op je hele bestelling bij Vitals. Kortom: de beste keuze voor je gezondheid én je portemonnee!

Hoe herken je een vitamine A tekort?

Een vitamine A tekort herken je aan verschillende symptomen. Wat die vitamine A tekort symptomen zoal zijn? Bijvoorbeeld huidproblemen in verschillende soorten, maar ook dof haar of nachtblindheid. Je kunt zelfs helemaal blind raken door een tekort aan vitamine A, al is niet bekend of dit in Nederland ook voorkomt door een specifiek vitamine A tekort. Het is in elk geval belangrijk om er voldoende van binnen te krijgen, maar ook weer niet te veel. Houd je daarom altijd aan de maximale aanbevolen hoeveelheid volgens het Voedingscentrum.

In welke voeding zit vitamine A?

Vitamine A zit in verschillende voedingsproducten. Denk aan vlees, vleeswaren, zuivelproducten, eierdooiers en vis. Ook wordt het toegevoegd aan bakproducten, margarine en halvarine. Als dat het geval is, dan kun je dat aflezen op het etiket. Ook zit er veel vitamine A in lever. Denk aan een boterham met leverworst (800-900 mcg), 100 gram runderlever (meer dan 27.000 mcg) of een boterham leverpaté (1.000 tot 1.200 mcg). Je kunt daarom in principe genoeg vitamine A uit voeding halen, maar let wel op dat je er ook niet te veel van binnenkrijgt. Dit is niet goed en kan zelfs tot vergiftiging in het lichaam leiden.

Hoeveel vitamine A mag je per dag?

Per dag mag je volgens het Voedingscentrum maar een maximale hoeveelheid vitamine A binnenkrijgen. Die hoeveelheid is vastgesteld op 800 mcg voor een volwassen man. Voor een volwassen vrouw is dit slechts 680 mcg. Voor zwangere vrouwen is dit advies anders, omdat te veel vitamine A in de zwangerschap kan leiden tot een hogere kans op aangeboren afwijkingen.

Kan ik vitamine A combineren met andere supplementen?

Als je een vitamine A supplement wilt combineren met andere supplementen, moet je allereerst bekijken of er niet al ergens anders vitamine A in zit. In multivitamines zit bijvoorbeeld standaard vitamine A en het is niet wenselijk om er te veel van binnen te krijgen. Dan kan er namelijk vergiftiging in het lichaam optreden. Een tekort een deze vitamine is ook niet wenselijk. Wil je graag advies over het combineren van supplementen, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt voor je gezondheid? Ik, Lotte, help je als orthomoleculair therapeut graag bij het kiezen van de juiste combinatie.

Waarom geen vitamine A als je zwanger bent?

Als je zwanger bent is het niet verstandig om te veel vitamine A binnen te krijgen. Dit leidt namelijk tot een verhoogde kans op aangeboren afwijkingen bij je kindje. Dit wil je uiteraard voorkomen. Het eten van leverproducten wordt – vanwege de grote hoeveelheid vitamine A die erin zit – daarom ook afgeraden aan zwangere vrouwen. Je wilt natuurlijk te allen tijde de beste keuze maken voor jouw gezondheid en voor die van je baby. Volg dit advies daarom op en neem het serieus.

Waarom is vitamine A belangrijk voor het lichaam?

Vitamine A is belangrijk voor het lichaam, omdat het ondersteuning biedt in verschillende processen. Zo is het o.a. goed voor je huid en ogen, maar ook voor je slijmvliezen en de groei van het lichaam. Ook de ontwikkeling van je botten heeft baat bij deze vitamine. En een tekort ervan is niet wenselijk, omdat het bijvoorbeeld tot nachtblindheid of volledige blindheid kan leiden. Te veel vitamine A binnenkrijgen kan gevaarlijk zijn, dus houd je altijd aan de aanbevolen hoeveelheid en let goed op symptomen die duiden op een te veel of tekort aan vitamine A. (1)

Conclusie beste Solgar vitamine A alternatief van 2023

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Solgar Vitamine A Alternatief | Review (2023)  

Laat een reactie achter