In dit artikel

Beste SOA Test Review 5x Test!

Beste SOA Test | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Ervaar je lichamelijke ongemakken? En heb je mogelijk het idee dat dit komt doordat je onveilige seks hebt gehad? Dan kun je eigenlijk maar één ding doen: zo snel mogelijk een goede SOA test aanschaffen. Wat de beste SOA test is, deel ik graag met je in dit artikel.

Beste SOA test: Mijn Selectie

 1. Beste SOA test – SOA Test Thuis
 2. Beste SOA test thuis – SOA Test Thuis
 3. Beste SOA test man – Chlamydia Test
 4. Beste SOA test vrouw – Chlamydia Test

SOA tests vergelijken: hoe doe ik dat?

Een SOA test kopen is nooit een leuke aangelegenheid. Je doet dit immers niet als je volledig fit bent. Of als je je nergens zorgen over maakt. Nee, als je een SOA test wilt kopen, is er hoogstwaarschijnlijk aan de hand. Dit maakt het des te belangrijker om specifieke op zoek naar de beste SOA test te gaan. Goed om te weten: je kunt uit een SOA test voor mannen en een SOA test voor vrouwen kiezen. Dat is echter niet het enige waar je op moet/kunt letten. Wat andere belangrijke aandachtspunten zijn, zet ik graag in dit artikel voor je op een rijtje. Eerst laat ik je kennismaken met de beste zelf SOA testen voor thuis.

1. Mijn Lab Test SOA test thuis – Beste SOA test

Het hebben van een SOA kan gepaard gaan met vervelende ongemakken. Als je deze ongemakken op dit moment ervaart, kies je het beste voor de Mijn Lab Test SOA test thuis. Dit is namelijk de beste test voor het opsporen van een SOA.

Beste SOA Test Review 5x Test!

Dit komt onder meer door de veelzijdigheid van deze test. Deze test is namelijk in staat om chlamydia, gonorroe en trhicomonas op te sporen. Aangezien dit veelvoorkomende SOA’s zijn, zit je al snel goed met deze test. Deze test is bovendien makkelijk zelf af te nemen, waarna je ‘m terug stuurt. De onderzoekers onderzoeken de sample vervolgens in een gecertificeerd laboratorium.

Met de Mijn Lab Test SOA test thuis heb je binnen 5 dagen duidelijkheid. Je weet dan of je wel of geen SOA hebt. Ook weet je om wat voor SOA het gaat. Mocht je inderdaad een SOA opgelopen hebben, neem je het beste contact op met de huisarts.

Wat kost de Mijn Lab Test SOA test thuis?

Voor de Mijn Lab Test SOA test thuis betaal je een bedrag van €55. Bestel je meerdere tests in één keer? Dan ontvang je nog eens 20% korting per stuk.

Voordelen SOA test thuis

✅ Zelf thuis makkelijk af te nemen

✅ Onderzocht in een gecertificeerd laboratorium

✅ Voor de 3 meest voorkomende SOA’s geschikt

✅ Binnen 5 werkdagen duidelijkheid

✅ Betrouwbaar & veilig

Nadelen SOA test thuis

❌ Relatief duur


Bekijk meer productinformatie

2. Mijn Lab Test Chlamydia test – beste SOA test man & vrouw

Heb je enig idee wat de meest voorkomende SOA is? Juist. Dat is chlamydia. Als je denkt chlamydia te hebben, kun je een test bij de GGD ondergaan. Je kunt echter ook voor de Mijn Lab Test Chlamydia test kiezen. Met deze test geniet je van veel gemak, discretie en betrouwbaarheid.

Beste SOA Test Review 5x Test!

Met deze SOA test weet je snel of je wel of geen chlamydia hebt. De test is zowel voor dames als voor heren geschikt. Ben je een man? Selecteer bij het bestellen dan ‘Urinetest’. Ben je een vrouw? Selecteer bij het bestellen dan ‘Swab afname’.

De werking van deze test is in ieder geval makkelijk. Je krijgt de Mijn Lab Test Chlamydia test thuis geleverd, inclusief een stappenplan. Volg dit stappenplan op en stuur de test gratis retour. In een gecertificeerd laboratorium wordt de test vervolgens voor je onderzocht. Binnen 5 werkdagen krijg je vervolgens duidelijkheid, in de vorm van een beveiligd bericht.

Wat kost de Mijn Lab Test Chlamydia test?

Voor de Mijn Lab Test Chlamydia test betaal je eenmalig een bedrag van €39. Selecteer bij het bestellen of je een man of vrouw bent.

Voordelen Chlamydia test

✅ Perfect voor chlamydia

✅ Voor dames en heren geschikt

✅ Duidelijkheid binnen 5 werkdagen

✅ Veilig, discreet en betrouwbaar

✅ Gecertificeerd laboratorium onderzoek

Nadelen Chlamydia test

❌ Alleen voor chlamydia geschikt


Bekijk meer productinformatie

3. Mijn Lab Test Gonorroe test

Je kunt altijd bij de GGD terecht voor een SOA test. Zie je dat alleen niet zo zitten? Dan kun je gelukkig uit meerdere online SOA tests kiezen, waaronder de Mijn Lab Test Gonorroe test. Zoals de naam al aangeeft, geeft deze test uitsluitsel over het wel of niet hebben van gonorroe.

Beste SOA Test Review 5x Test!

Dit is de op één na meest voorkomende SOA in ons land. Onderzoek wijst uit dat jaarlijks 16.000 mensen besmet raken, waardoor dit een veel verkochte SOA test is gebleken. Met deze test heb je binnen 5 werkdagen duidelijkheid of je wel of geen gonorroe hebt.

Ga je de Mijn Lab Test Gonorroe test bestellen? Geef dan aan hoe je de test bij jezelf uit wilt voeren. Je hebt keuze uit Urinetest, Vaginale afname, Orale afname of Anale afname.

Wat kost de Mijn Lab Test Gonorroe test?

Voor de Mijn Lab Test Gonorroe test betaal je eenmalig een bedrag van €39. Kies je voor de Mijn Lab Test Gonorroe test in combinatie met de chlamydia test? Dan betaal je voor de chlamydia test slechts €6 extra.

Voordelen Gonorroe test

✅ Ideaal voor gonorroe

✅ Binnen 5 werkdagen duidelijkheid

✅ Makkelijk thuis af te nemen

✅ Keuze uit meerdere afnamemogelijkheden

✅ Discreet, veilig en betrouwbaar

Nadelen Gonorroe test

❌ Alleen voor gonorroe geschikt


Bekijk meer productinformatie

4. Mijn Lab Test Trichomonas test

Heb je het idee dat je de SOA trichomonas opgelopen hebt? Dan is er een parasiet overgedragen, waardoor je van meerdere klachten last kunt krijgen. Bij vrouwen zijn de klachten echter veel heviger dan bij mannen. Hoe dan ook is het verstandig om na onveilige seks de Mijn Lab Test Trichomonas test te gebruiken.

Beste SOA Test Review 5x Test!

Met deze test achterhaal je snel of je trichomonas hebt. Deze test is op 4 manieren te gebruiken en geeft binnen 5 werkdagen duidelijkheid. Je neemt hiervoor de test bij jezelf af, waarna je de test retour stuurt. In een gecertificeerd laboratorium wordt vervolgens onderzocht of je trichomonas hebt.

Hoe wil je de Mijn Lab Test Trichomonas test bij jezelf uitvoeren? Je hebt uit 4 afnamemogelijkheden de keuze: Urinetest, Vaginale afname, Orale afname of Anale afname.

Wat kost de Mijn Lab Test Trichomonas test?

Voor de Mijn Lab Test Trichomonas test betaal je eenmalig een bedrag van €45.

Voordelen Trichomonas test

✅ Ideaal voor trichomonas

✅ Voor mannen en vrouwen geschikt

✅ Binnen 5 werkdagen duidelijkheid

✅ Gecertificeerd laboratorium

✅ Betrouwbaar & discreet

Nadelen Trichomonas test

❌ Alleen voor trichomonas geschikt


Bekijk meer productinformatie

5. Mijn Lab Test Mycoplasma test

Heb je wel eens van mycoplasma gehoord? Dit is een bacterie die middels seks overdraagbaar is, waardoor je met mycoplasma besmet kunt raken. Een man merkt dit door een ontsteking van de urinebuis, terwijl een vrouw last kan krijgen van een ontsteking van de urinebuis, baarmoederhals of eileiders. Om te achterhalen of je mycoplasma hebt, biedt de Mijn Lab Test Mycoplasma test uitkomst. Met deze SOA test voor thuis achterhaal je makkelijk en snel of je wel of geen mycoplasma hebt. Je voert de test zelf thuis uit, waarna deze in een gecertificeerd laboratorium voor je onderzocht wordt. Binnen 5 werkdagen heb je vervolgens duidelijkheid.

Beste SOA Test Review 5x Test!

Goed om te weten: je kunt de Mijn Lab Test Mycoplasma test op meerdere manieren bij jezelf uitvoeren/afnemen. Kies tussen Urinetest, Vaginale afname, Orale afname of Anale afname.

Wat kost de Mijn Lab Test Mycoplasma test?

Voor de Mijn Lab Test Mycoplasma test betaal je eenmalig een bedrag van €45.

Voordelen Mycoplasma test

✅ Ideaal voor mycoplasma

✅ Geschikt voor mannen en vrouwen

✅ Gecertificeerd laboratorium

✅ Binnen 5 werkdagen duidelijkheid

✅ Betrouwbaar, discreet en veilig

Nadelen Mycoplasma test

❌ Alleen voor mycoplasma geschikt


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste SOA test 2023

Wil je je laten testen op een seksueel overdraagbare aandoening? Hiervoor raad ik je met name de Mijn Lab Test SOA test thuis aan. Dit is de meest uitgebreide thuistest. Een test die je dus niet bij de GGD hoeft te ondergaan, maar gewoon zelf thuis af kunt nemen.

Beste SOA Test Review 5x Test!

De GGD biedt voldoende mogelijkheden voor een discrete afname, maar met deze test geniet je toch van meer gemak. Je neemt deze test makkelijk af, waarna de SOA test gaat naar een gecertificeerd laboratorium.


Bekijk meer productinformatie

SOA tests ervaringen en reviews

Denk je dat je een SOA hebt? Dan kun je naar de huisarts of GGD, maar je kunt ook een thuistest bestellen. Met een thuistest heb je snel inzicht in hetgeen of je wel of geen SOA hebt. Een thuistest kun je bovendien erg makkelijk bij jezelf afnamen. Daarvoor raad ik je dus bovenstaande tests aan. Over de verschillende ervaringen met deze tests lees je hieronder meer.

Mijn Lab Test SOA test thuis reviews

De meeste mensen spreken vol lof over de Mijn Lab Test SOA test thuis. Dit komt onder meer doordat je met deze test meerdere SOA’s op kunt sporen. Ook hoef je geen afspraak te maken bij een specialist, aangezien je deze test thuis afneemt. De betrouwbaarheid en discretie worden door kopers ook goed beoordeeld. Men geeft ook aan dat ‘ie voor de meeste SOA’s geschikt is. Variërend van hepatitis B tot aan genitale wratten.

Beste SOA Test Review 5x Test!

Mijn Lab Test Chlamydia test reviews

Als je je op de meest voorkomende SOA wilt testen, is de Mijn Lab Test Chlamydia test de beste optie. Dit blijkt althans uit de vele positieve beoordelingen van gebruikers. Men roemt het gemak, de snelheid, de discretie en de betrouwbaarheid.

Mijn Lab Test Gonorroe test reviews

De meeste mensen spreken vol lof over de Mijn Lab Test Gonorroe test. Het is uiteraard nooit leuk om zo’n test bij jezelf af te nemen, maar de meeste mensen zijn hier toch over te spreken. Onder meer de makkelijke afname en snelle reactie zijn belangrijke voordelen.

Mijn Lab Test Trichomonas test reviews

Denk je last van trichomonas te hebben? Dan kun je niet om de Mijn Lab Test Trichomonas test heen. Deze test wordt bijzonder goed beoordeeld door gebruikers, mede door de eenvoudige werking.

Mijn Lab Test Mycoplasma test

Zowel dames als heren zijn te spreken over de Mijn Lab Test Mycoplasma test. Deze test is makkelijk in gebruik, levert snel resultaat op en is volledig thuis af te nemen.

Beste SOA Test Review 5x Test!

SOA test checklist: hier moet je op letten!

Ben je bang dat je een SOA opgelopen hebt? Geen nood aan de man. Met de bovenstaande SOA tests check je snel of je een SOA hebt. Laten testen bij de huisarts of GGD is niet meer nodig, dankzij deze thuis tests.

Maar, hoe vind je nou de beste SOA test? Let daarvoor goed op de volgende punten:

 • Waar heb je last van? Heb je last van specifieke ongemakken? Dan is het mogelijk dat je deze ongemakken direct aan een specifieke SOA kunt koppelen. In dat geval kun je kiezen voor een SOA test die voor die betreffende SOA geschikt is. Heb je last van seksueel geweld gehad of heb je meerdere klachten? Kies dan voor de Mijn Lab Test SOA test thuis. Dat is immers de meest complete SOA test.
 • Ben je een man of vrouw? Dit is ook van grote invloed op het soort SOA test waar je voor kunt kiezen. Overigens moet je ook goed kijken naar de mogelijke afname.
Beste SOA Test Review 5x Test!

SOA test: mijn oordeel

Met een SOA test voor thuis weet je een paar dingen zeker. Je weet zeker dat je niet naar de huisarts of GGD hoeft te gaan. Ook weet je dat je je niet hoeft te laten testen, maar dat je test zelf uit kunt voeren. Tot slot weet je dat je snel de uitslag krijgt. Dat is wat mij betreft het beste te achterhalen met de Mijn Lab Test SOA test thuis. In mijn ogen is dit de meest complete test van dit moment.

Nog meer onderzoeken en tests

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere punten zoals hormonenontspanning, voeding, gezondheidstestenslaap en beweging.

Er bestaan diverse soorten onderzoeken en tests. Wellicht ben je nieuwsgierig welke bloedgroep je hebt of dat je voedingstekorten hebt, met een vitaminetest of bloedgroeptest kom je hier achter. Aansluitend hierop zijn de voedsel intolerantie test en magnesium tekort test. Heb je regelmatig allergische reacties, maar weet je niet precies waarvan dan kan de allergietest een goede optie zijn. De speekseltest en SOA test bestaan er ook om jou meer duidelijkheid te geven over jouw gezondheid. Om een compleet beeld te krijgen kun je ook een DNA test of bloedwaardentest laten doen. Op energetisch niveau bestaat ook de EMB test. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer.

Ook bestaan er tests om de stress of hormoonhuishouding in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een testosteron test of cortisol Test. Mocht je het niet prettig vinden om bloed te prikken, dan kan een urine test wellicht prettiger voelen.

Wil je meer weten over al deze onderzoeken en tests? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn en welke tests er bestaan om jouw gezondheid in kaart te brengen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je onderzoeken en tests bestellen. Ik ben benieuwd voor welke test jij kiest!

Beste SOA Test Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over SOA tests

Wat is de beste SOA test?

De beste SOA test is de Mijn Lab Test SOA test thuis. Deze test is thuis af te nemen, waardoor je niet langer bij de GGD terecht hoeft. Ook is deze test in staat om de 3 meest voorkomende SOA’s te herkennen.

Wat kost een SOA test?

Voor een SOA test betaal je vaak een paar tientjes. Je bent hiermee in staat om snel duidelijkheid te krijgen. Ook hoef je niet langs de huisarts of GGD. Dat is je mogelijk op veel waard.

Hoe neem je een SOA test af?

Dit hangt nogal af van het soort SOA tests. Bij sommige testen kun je ook nog uit meerdere afnamemogelijkheden kiezen. Check dit goed en bepaal wat je het liefste hebt. (1)

Conclusie beste SOA test 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste SOA Test | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter