In dit artikel

Beste Saffraan Review 5x Test!

Beste Saffraan | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Wil je saffraan kopen? Dan wil je er vast eerst meer over weten. Waarom is saffraan gezond? Welke vormen bestaan er? Moet je voor saffraan kruiden gaan of wil je het in capsulevorm kopen? En wat kost saffraan gemiddeld? In deze saffraan test ga ik 5x saffraan vergelijken. Na afloop kan ik jou vertellen wat de beste saffraan supplementen van dit moment zijn én wat saffraan voor gezondheid doet. Lees je mee?

Beste saffraan 2023: Mijn selectie

 1. Beste saffraan – Vitals Saffraan LCS
 2. Beste saffraan kruiden – Vitakruid Saffraan L-theanine Vegacapsules
 3. Beste saffraan capsules – Vitals Saffraan LCS
 4. Beste saffraan draadjes – Vitakruid Saffraan L-theanine Vegacapsules

Saffraan vergelijken; hoe doe ik dat?

Willen we bepalen wat de beste saffraan is? Dan moeten we saffraan vergelijken. Dat betekent dat we kijken naar zowel saffraan capsules als saffraan draadjes. En dat we van elk saffraan supplement een schets maken: wat zijn de voordelen saffraan per supplement/merk? En hoe luiden de saffraan ervaringen van klanten met deze producten? Ook let ik in mijn saffraan review op het gebruiksgemak en ik vertel het je uiteraard als er een saffraan kortingscode beschikbaar is. Laten we snel beginnen!

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Vitals Saffraan LCS – beste saffraan algemeen, beste saffraan capsules

Je kunt bij Vitals saffraan kopen in capsulevorm. Deze saffraan pillen heten Vitals Saffraan LCS en zijn de beste in het algemeen, omdat ze uit 100% echte saffraan bestaan. Dit is gecontroleerd en bevestigd met behulp van DNA-testen. Het supplement met 28mg saffraan is gestandaardiseerd op 3,5% Lepticrosalides en ontwikkeld volgens een gepatenteerde methode. Dat deze saffraan gezond is, blijkt ook uit het feit dat het onbespoten, biologische saffraan betreft en omdat het gebruikt wordt in wetenschappelijk onderzoek.

Beste Saffraan Review 5x Test!

Wanneer saffraan innemen? Bij een maaltijd. Neem 1 capsule per dag in met water. Dit supplement is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. En vraag je je nu af wat kost saffraan van Vitals? Vitals Saffraan LCS kun je kopen met 15% korting met gebruik van kortingscode GROEI voor €34,95 voor 60 capsules.

Voordelen Vitals

✅ Saffraan Vitals is 100% echte saffraan;

✅ Gemaakt van onbespoten, biologische saffraan kruiden;

✅ Saffraan pillen die zijn gestandaardiseerd op 3,5% Lepticrosalides;

✅ Je krijgt maar liefst 15% folaat korting met kortingscode GROEI;

✅ Wordt gebruikt in wetenschappelijk onderzoek;

✅ Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Met een recyclebare verpakking.

Nadelen Vitals

❌ Je betaalt nog verzendkosten tot een bestelwaarde van €40.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’!

2. Vitakruid Saffraan L-theanine vegacapsules – beste saffraan kruiden, beste saffraan draadjes

Op nummer 2 staat Vitakruid Saffraan L-theanine. Deze saffraan capsules zijn de beste keuze op het gebied van saffraan draadjes en kruiden. Ben je op zoek naar een saffraan supplement dat ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten? Dan kun je deze saffraan kopen.

Beste Saffraan Review 5x Test!

Vitakruid Saffraan L-theanine bevat 28mg Affron extract en is vervaardigd uit 100% echte saffraan. het supplement is gestandaardiseerd op 3,5% lepticrosalides en verrijkt met l-theanine (werkzame stoffen). Het is een biologisch supplement dat verschillende gezondheidsvoordelen teweeg brengt. Je kunt een verpakking met 30 capsules kopen voor €23,89 en deze aanbieder geeft vaak saffraan korting. Bestel nu tijdelijk met 10% korting met onze exclusieve Vitakruid kortingscode ‘GROEI‘.

Voordelen Vitakruid

✅ Saffraan Vitakruid biedt een supplement in veganistische capsules;

✅ Je kunt zo de beste saffraandraadjes kopen;

✅ Positieve saffraan ervaringen van klanten;

✅ Biologische en betaalbare saffraan kopen Nederland;

✅ Wetenschappelijk onderbouwde doseringen.

Nadelen Vitakruid

❌ Sommige gezondheidsclaims over dit supplement zijn nog in afwachting van Europese goedkeuring

❌ Redelijk prijzig als je je bedenkt dat je maar 1 maand met een verpakking doet.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Vitakruid Saffraan Bioperine

Vitakruid Saffraan Bioperine is een ander saffraan supplement van het merk Vitakruid. Het verschil met de saffraan kruiden hierboven, is dat Bioperine ervoor zorgt dat saffraan en andere kruidenextracten beter opgenomen worden. Zo helpt het bijvoorbeeld bij menstruatieklachten, maar ook voor een positieve gemoedstoestand. Er zit 28mg saffraan en 2mg bioperine in per capsule.

Beste Saffraan Review 5x Test!

Wat kost saffraan zoals Vitakruid Saffraan Bioperine? Je betaalt €29,89 voor 60 capsules. Die capsules zijn overigens geheel veganistisch, waardoor deze saffraan gezond is voor elk eetpatroon. En dankzij de recyclebare verpakking maak je niet alleen een goede keuze voor jezelf, maar ook voor het milieu. Neem 1 capsule per dag met water in. Bestel nu tijdelijk met 10% korting met onze exclusieve Vitakruid kortingscode ‘GROEI‘.

Voordelen Vitakruid

✅ Gemaakt van affron, het beste saffraan wereldwijd;

✅ Recyclebare verpakking;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Redelijk voordelig saffraan kopen.

Nadelen Vitakruid

❌ Sommige gezondheidsclaims over dit product zijn nog in afwachting van Europese toelating.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Bonusan Crocus Sativus Extract

Bonusan Crocus Sativus Extract is ook interessant bij saffraan kopen online. De saffraan capsules ervaringen liegen er namelijk niet om: dit supplement is effectief. het saffraan extract Satiereal wordt gestandaardiseerd op 0,3% safranal. Het bevat alleen de rode stampers van de saffraankrokus en dat levert allerlei gezondheidsvoordelen op.

Beste Saffraan Review 5x Test!

Bonusan Crocus Sativus Extract is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Wil je dit supplement met saffraan gebruiken? Je hoeft maar 1 capsule per dag in te nemen met water. Wil je een verpakking met 60 saffraan capsules kopen, dan betaal je €32,95.

Voordelen Bonusan

✅ Hogere dosering dan andere saffraan supplementen (30mg);

✅ Veganistische saffraan kopen van een vrij bekend merk;

✅ Gegarandeerd echte saffraan in elke capsule;

✅ Voordelig geprijsd saffraan supplement.

Nadelen Bonusan

❌ Gestandaardiseerd op 0,3% safranal, wat niet heel veel is;

❌ Voor sommige mensen zijn deze capsules redelijk groot.


Klik hier voor de beste deal

5. AOV 830 Saffraan L-theanine Vegacaps

En tot slot bespreek ik graag de saffraan kruiden van AOV 830 Saffraan L-theanine met je. Dit is nog een saffraan supplement dat de moeite waard is. Hij staat dan misschien op nummer 5 in deze selectie, maar de kwaliteit is goed. Er zit 30mg saffraan extract in een capsule en ook 50mg l-theanine. Dit supplement is omhuld in veganistische capsules. Daardoor kunnen zowel vegetariërs als veganisten dankzij deze saffraan gezond blijven.

Beste Saffraan Review 5x Test!

Wat kost saffraan van AOV 830 Saffraan L-theanine? Je kunt dit supplement saffraan kopen voor €26,95 voor 30 capsules. Hier doe je een maand mee, want je neemt 1 capsule per dag in. De verpakking is bovendien gemaakt van 100% gerecycled plastic. Dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Voordelen AOV

✅ Met 30mg saffraan extract en ook 50mg l-theanine als werkzame stoffen per capsule;

✅ Duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Voordelig geprijsd.

Nadelen AOV

❌ Voor sommige mensen is zo’n veganistische en vegetarische capsule redelijk groot.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste saffraan 2023

Wil jij ook saffraan kopen? Dan is het logisch dat je alleen het beste saffraan supplement in huis wilt halen. Maar wat is nu de beste saffraan en waarom? Na het doen van deze test heb ik Vitals Saffraan LCS tot winnende saffraan tabletten verkozen.

Beste Saffraan Review 5x Test!

Vitals Saffraan LCS is namelijk gemaakt van 100% echte saffraan. Het gaat hier om onbespoten, biologische saffraan kruiden die ook gebruikt worden in wetenschappelijk onderzoek. De saffraan capsules zijn op 3,5% Lepticrosalides gestandaardiseerd en worden verkocht in een recyclebare verpakking. Een goede keuze voor het milieu, maar ook voor jou! Bovendien kunnen ook vegetariërs en veganisten dit supplement zonder zorgen innemen. Er zitten namelijk geen dierlijke ingrediënten in.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’!

Saffraan ervaringen en reviews

Benieuwd naar de saffraan reviews en ervaringen van klanten? Ik heb van elk saffraan supplement een interessante mening opgezocht. Zo krijg je een beter beeld van hoe het product in de praktijk bevalt. Laten we de saffraan supplement ervaringen eens bekijken!

Vitals Saffraan LCS review

Van alle Vitals saffraan ervaringen vond ik vooral die van Evy interessant. Zij schrijft: “Vitals Saffraan LCS is helemaal echt en biologisch ook. Dat vind ik zelf heel prettig om te weten. Ook dat het is aangetoond met onderzoeken en testen stelt mij gerust. Ik vind de capsules goed in te nemen en ik merk dat ik er inderdaad een betere positieve gemoedstoestand door krijg. Voorheen kon ik wel eens somber zijn maar dat heb ik eigenlijk niet meer gehad sinds deze capsules en ik neem ze nu zo’n 3 maanden.”

Vitakruid Saffraan L-theanine vegacapsules review

Rogera heeft Vitakruid Saffraan L-theanine vegacapsules in gebruik en vertelt hierover het volgende. “Het product komt goed overeen met de beschrijving en met de afbeelding. Ik kan het gemakkelijk innemen en voel mij er goed bij. Ik zou het ook aanraden aan vrienden en familie.”

Beste Saffraan Review 5x Test!

Vitakruid Saffraan Bioperine ervaring

Fransisca schrijft over Vitakruid Saffraan & Bioperine capsules dat zij tevreden is. “De dagdosering is goed en 1 capsule per dag is goed te doen. Ik vind het een gebruiksvriendelijk supplement en het komt echt overeen met wat op de verpakking staat. Ik wist eerst niet wanneer saffraan toevoegen aan mijn leven handig was, maar heb er veel over gelezen en dit is voor mij het juiste supplement. Blij mee.”

Bonusan Crocus Sativus Extract review

Hans schrijft over Bonusan Crocus Sativus Extract: “Dit supplement doet wat het zegt te doen. Dat is fijn. De capsules slik je vrij makkelijk door en ze werken dus goed.”

AOV 830 Saffraan L-theanine Vegacaps review

Over AOV 830 Saffraan L-theanine Vegacaps kon ik alleen een anonieme review vinden. Deze luidt als volgt: “Ik vind het een prima middel. Ben het op aanraden van mijn huisarts gaan gebruiken. Het werkt goed voor mijn gemoedstoestand en dus tegen mijn depressie en 30 mg saffraan is top.”

Beste Saffraan Review 5x Test!

Wat is saffraan precies?

Je weet nu wat het beste supplement is voor welke situatie, maar wat is saffraan eigenlijk? Het saffraan kruid of saffraan extract is afkomstig van een bloem: de crocus sativus linneaus. Het wordt ook wel saffron, saffran of azafran genoemd en het is een van de duurste specerijen ter wereld.

Dit duurste kruid wordt ook wel het rode goud genoemd. Dat komt doordat de bloem zeldzaam is en de draadjes in de stamper zijn vooral het grote goud. Elke bloem heeft maar 3 stampers die saffraandraadjes aanmaken en de bloem groeit maar 8 dagen per jaar! Bovendien kan hij niet overal ter wereld groeien. Hij komt vooral in Iran voor en wordt geproduceerd in Afghanistan en Spanje. Op andere plekken ter wereld heeft deze bloem weinig kans. Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om saffraan zeldzaam te noemen, is er nog iets. Als je namelijk 1 gram saffraan wilt produceren, heb je daar maar liefst 150 saffraan bloemen voor nodig!

Waarom saffraan supplementen slikken?

De reden waarom het saffraan gebruik ooit begon, is vanwege de vele voordelen die het rode goud biedt. Zo is het een geneesmiddel met werkzame stoffen dat voor verschillende klachten wordt ingezet. Bovendien is het compleet veilig om het te nuttigen. In de VS heeft het nu ‘algemeen erkend als veilig’ als status. Je kunt het ook als supplement veilig innemen, mits in de juiste dosering en in de juiste situaties. Twijfel je hierover? Laat je dan inlichten door een (orthomoleculair) therapeut.

Beste Saffraan Review 5x Test!

Voordelen van saffraan

✅ Het helpt bij astma;

✅ Het verhoogt het libido;

✅ Het verhelpt allerlei pijnklachten;

✅ Het verbetert het geheugen en de concentratie;

✅ Het helpt bij slaapproblemen;

✅ Het vermindert menstruatieklachten;

✅ Het helpt bij een depressie en burn-out;

✅ Het beschermt de hersencellen;

✅ Het helpt het lichaam om ontstekingen te verminderen;

✅ Het vermindert de eetlust, waardoor het kan helpen om af te vallen.

Dus waar is saffraan goed voor? Saffraan is een krachtig kruid dat ook in de Chinese geneeskunde (door werkzame stoffen) veel wordt ingezet. Bijvoorbeeld bij astma, een laag libido, allerlei pijnklachten en concentratieproblemen. Het heeft een brede werking. Echter is niet elk saffraan supplement even effectief. Dus gebruikt men niet de stampers bij de productie ervan? Dan heb je niet het beste saffraan supplement in handen. Kijk daarom naar onze selectie hierboven om te zien welke saffraan supplementen wél geschikt en effectief zijn! (1)

Beste Saffraan Review 5x Test!

Voor wie is het niet geschikt?

Saffraan is niet voor iedereen geschikt. Er is bijvoorbeeld nog te weinig onderzoek gedaan naar de effecten en risico’s tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. In plaats van met saffraan gemoedstoestand verbeteren, kun je dat onder zulke omstandigheden beter op andere manieren doen.

En lijd je aan een specifieke aandoening of heb je een ziekte waarvoor je medicatie gebruikt? Dan is het verstandig om eerst te overleggen met een arts. In sommige gevallen kan het gebruik van saffraan supplementen dan niet verstandig of zelfs gevaarlijk zijn.

Een supplement zoals saffraan dat de geestelijke balans dient, moet bovendien altijd gebruikt worden als een aanvulling op gevarieerde voeding en niet ter vervanging van evenwichtige voeding. Ondanks dat het een zuivere grondstof is, heb je een gezonde levensstijl nodig om de vruchten ervan te kunnen plukken.

Kent saffraan extract bijwerkingen?

Naast alle voordelen voor de gezondheid, vragen we ons terecht af of saffraan bijwerkingen oplevert. In enkele gevallen werd tijdens onderzoeken wat nervositeit, hoofdpijn of misselijkheid opgemerkt. Dit is echter zeldzaam. Als je saffraan in de juiste dagdosering gebruikt, ervaar je er hoogstwaarschijnlijk geen bijwerkingen door. Er is ook onderzocht of saffraan verslavend zou kunnen zijn. Gelukkig is dat het niet. Daarom is het de ideale vervanging van antidepressiva. Dat is een bekend medicijn dat ook bijdraagt aan een betere gemoedstoestand, maar wat daarentegen wel verslavend is.

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik werk als orthomoleculair therapeut en begeleid mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Dat begint allemaal bij een gezond leven. Één waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit kan bereiken door te leren voelen wat je nodig hebt. Dan kun je namelijk gaan leven vanuit je ware kern. Zelf heb ik jarenlang gezocht naar een oplossing voor mijn fysieke klachten. Toen ik mij ging verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde, ontdekte ik het antwoord.

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Sinds ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik anderen ook graag helpen! Dit doe ik door op maat gemaakte trajecten en consulten aan te bieden. Eerst voeren we een intakegesprek, waarbij ik kijk naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik (als dat nodig blijkt) een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek.

Ben je nieuwsgierig? Neem contact met mij op om het samen te bespreken. Bekijk hier mijn aanbod. Je kunt direct een afspraak plannen als je dat wilt. Wil je liever eerst even kennismaken? Dit kan ook! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer fytonutriënten (Planten, kruiden en specerijen) voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) ook op andere punten zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

De laatste jaren zijn fytonutriënten zoals ashwagandha, kurkuma, saffraan, spirulina en cranberry enorm populair geworden in de westerse wereld. En dat is natuurlijk niet voor niks. Maar wist je dat er zich nog veel meer krachtige stoffen in de natuur bevinden zoals bijvoorbeeld; boswellia, berberine, cordyceps, echinacea, ginkgo-biloba, mariadistel, OPC, pycnogenol en rhodiola rosea. Ook wordt de kracht van rode gist rijst, kaneel, valeriaan, knoflook, alsemkruid en artisjok steeds bekender. Steeds meer studies wijzen uit dat deze planten, kruiden en specerijen een verrijking voor onze gezondheid kunnen zijn.

De lijst is echter nog veel langer en wil ik graag met je delen. Ken jij bijvoorbeeld borageolie, bergamotpolyfenolen, bioflavonoïden of fenegriekzaden. Van groene thee-extract, kruidnagel, gember thee, monnikspeper en pompoenzaden hebben we waarschijnlijk allemaal wel gehoord maar ook deze hebben verschillende positieve krachten voor jouw gezondheid.

Omdat ik mij de afgelopen periode volledig heb laten onderdompelen in de wereld van fytonutriënten kan ik je nu ook alles vertellen over pygeum, policosanol, teunisbloemolie, zilverkaars, gaba, Mucuna en Aloë vera. Dit zijn een voor een interessante ingrediënten voor jouw gezonde levensstijl.

Ook komen er steeds meer onderzoeken naar buiten over de voordelen van CBD supplementen. Zo kan je CBD producten kopen zoals bijvoorbeeld CBD olie, CBD druppels, CBD zalf en zelfs CBD pleisters. Ik merk dat steeds meer producten CBD gaan verwerken in hun producten en dat zie ik als een positieve verandering.

Wil je meer weten over al deze fytonutriënten ? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Saffraan Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over saffraan extract

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over saffraan? Je bent niet de enige! De meest gestelde vragen over dit onderwerp vind je hieronder. Doe er je voordeel mee.

Wat is de beste saffraan extract?

Het beste saffraan supplement uit deze test en van dit moment is Vitals Saffraan LCS. Dat komt doordat het hier om de zuivere grondstof 100% echte saffraan gaat, die geheel onbespoten en biologisch is. Deze saffraan capsules zijn gestandaardiseerd op 3,5% Lepticrosalides en worden ook gebruikt in wetenschappelijk onderzoek. Doordat er geen dierlijke ingrediënten in zitten, is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien is de verpakking helemaal recyclebaar.

Hoe smaakt saffraan extract?

Saffraan smaakt een beetje zoals honing. Toch is het niet zo zoet als honing. Saffraan is wat bitterder van smaak. Het geeft gerechten een warm aroma en is heel subtiel, maar wel een waardevolle toevoegingen aan je eten. Daarom wordt het in sommige culturen (ondanks de zeldzaamheid en prijs) graag gebruikt als specerij. Of jij saffraan als kruid ook een lekkere toevoeging vindt aan je eten, dat mag je zelf ontdekken. In een supplement proef je er in elk geval niets van.

Hoeveel kost saffraan gemiddeld?

Hoeveel saffraan (duurste kruid) gemiddeld kost, hangt af van het soort supplement dat je koopt. Zoek je naar saffraan capsules of saffraan pillen met 100% echte saffraan? Dan betaal je daar uiteraard iets meer voor. Toch blijft dit supplement betaalbaar. Gemiddeld betaal je zo’n €25 tot €30 voor een maandverpakking (30 capsules). Pure saffraan kruiden kosten veel en veel meer. Daarbij betaal je voor 1kg zo’n €5.000 tot €30.000. Het exacte bedrag hangt af van de actuele prijs, maar de afgelopen 10 jaar is deze elk jaar weer hoger geworden. Ik houd het daarom bij een supplement!

Hoe is saffraan ontstaan?

Wil je weten hoe saffraan (rode goud) is ontstaan, dan moeten we kijken naar het antwoord op de vraag ‘waar komt saffraan vandaan’. In de meeste gevallen komt het uit Iran, want daar wordt 90% van alle saffraan geproduceerd. Er is voldoende regen en in de juiste periodes en de temperatuur is precies goed. Saffraan wordt ook in India geproduceerd, wat de 2e grootste saffraan producent ter wereld is. Het wordt al minstens 4.000 jaar gebruikt als smaak- en kleurstof in voedsel. Waarom men hier ooit mee begon, is niet duidelijk.

Waarom saffraan extract gebruiken?

Waarom je saffraan kunt gebruiken, is omdat saffraan voordelen biedt in verschillende situaties. Is saffraan gezond? Ja, zeker. En het is vooral effectief bij klachten zoals een depressie, slaapproblemen, menstruatiepijn, stress, angst, metabool syndroom, een laag libido of een burn-out. Ook helpt het bij oogaandoeningen, concentratieproblemen, diabetes, reuma, ADHD en fibromyalgie. De meest bekende werking van saffraan is dat het de positieve gemoedstoestand verbetert. Bovendien kent het vrijwel geen bijwerkingen en is het niet verslavend. Daarom is het de natuurlijke tegenhanger van antidepressiva.

Conclusie beste saffraan van 2023

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Saffraan | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Saffraan Capsule?

Kies dan voor: Vitals Saffraan LCS

Op zoek naar de beste Saffraan Capsule?

Kies dan voor: Vitals Saffraan LCS