In dit artikel

Beste Visolie Alternatief Review 5x Test!

Beste New Care Visolie Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Volgens het Voedingscentrum zijn omega 3-vetzuren zoals EPA en DHA belangrijk. Ze beschermen het lichaam tegen hart- en vaatziekten. Eet je niet voldoende vette vis? Dan is een supplement zoals visolie van New Care nuttig. Maar New Care visolie is niet de beste keuze; er zijn merken die veel beter voor je gezondheid zijn! In dit artikel ontdek je welke dat zijn.

Kort samengevat:

Het beste New Care visolie alternatief van 2023 volgens onze test is Nutribites Visolie. Dit merk biedt kwalitatief hoogwaardige visolie capsules en is toch de voordeligste optie.

New Care visolie alternatieven vergelijken; hoe doen we dat?

Om te bepalen wat het beste alternatief is voor visolie supplement van New Care, ga ik als orthomoleculair therapeut een onderzoek doen. Ik kijk daarbij naar de kwaliteit en ingrediënten van elk alternatief voor New Care visolie omega 3, maar ook naar de vorm en de praktische voordelen. Ook neem ik visolie van New Care ervaringen van klanten mee die zij online achterlaten over de alternatieven. Tot slot vergelijk ik de prijs en benoem ik eventuele kortingscodes.

Beste New Care visolie alternatief keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagEPA & DHA
1.Nutribites€22€0,37330mg & 220mg
2.Vitakruid€41,90€0,70560mg & 420mg
3.Vitaily€75€2,50420mg & 210mg
4.Arctic Blue€12,90€0,43115mg & 170mg
5.Vitakruid€26,90€0,90350mg & 250mg

1. Nutribites Visolie

Het eerste alternatief voor New Care visolie is Nutribites Visolie. Dit supplement bevat een zuivere vorm van visolie die een ruime dosering EPA en DHA heeft. Zo ondersteunt het je hart en hersenen en helpt het om normaal te kunnen zien. Nutribites Visolie is getest op zware metalen in een onafhankelijk laboratorium en is daardoor veilig in gebruik. De softgels zijn vrij van suikers, conserveermiddelen, GMO, kleurstoffen en/of synthetische smaakstoffen.

Beste New Care Visolie Alternatief  Review 5x Test!

Nutribites Visolie is in mijn ogen als orthomoleculair therapeut een veel beter alternatief dan visolie van New Care en daar zijn verschillende redenen voor. Met 330mg EPA en 220mg DHA is dit supplement kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar, waardoor het de beste keuze is. Het is bovendien verrijkt met vitamine E om weefsels en cellen gezond te houden. En over de testuitslagen door het onafhankelijke laboratorium is Nutribites heel transparant; de uitslagen vind je op de website terug.

Nutribites Visolie wordt geleverd in de vorm van softgels. Die zijn gemakkelijker door te slikken dan capsules en bevatten minder hulpstoffen dan visolie in vloeibare vorm van New Care. Je hoeft dagelijks maar 1 softgel met water in te nemen. Nutribites Visolie is hoog, maar wel veilig gedoseerd. Het geeft geen vieze nasmaak of geurtjes – dat is bij sommige andere supplementen wel het geval.

Voordelen Nutribites

✅ Een 100% zuiver en veilig alternatief voor visolie omega 3 New Care;

✅ Hoge, maar veilige dosering EPA en DHA;

✅ Softgels zijn gemakkelijker door te slikken;

✅ Vrij van suikers, conserveermiddelen, GMO, kleurstoffen en/of synthetische smaakstoffen;

✅ Scherp geprijsde visolie capsules;

✅ Verrijkt met vitamine E voor gezonde cellen en weefsels.

Nadelen Nutribites

❌ Vanwege risico op stikken is dit niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar;

❌ Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Bekijk meer productinformatie

2. Vitakruid Visolie 1400 TG met D3

Het volgende alternatief voor visolie van New Care is Vitakruid Visolie 1400 TG met D3. Dit supplement bevat (in tegenstelling tot New Care visolie omega 3) enkel goede ingrediënten en heeft een hoge kwaliteit. Naast 560mg EPA, 420mg DHA per softgel capsule, zit er ook 25mcg vitamine D3 en 5mg vitamine E in. Dit supplement is vrij van toevoegingen zoals gist, lactose, suiker, GMO, gluten, conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Beste New Care Visolie Alternatief  Review 5x Test!

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 is in mijn ogen als orthomoleculair therapeut een uitstekende keuze. Met maar liefst 1.120 mg omega-3 visolie per softgel capsule, biedt Vitakruid een hoge dosering. Bovendien betreft het de natuurlijke en best opneembare vorm, triglyceride. Het is daardoor ook heel effectief! Bij Vitakruid krijg je waar voor je geld, dat bewijst ook dit supplement.

Het advies is om 1 capsule Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 per dag met water in te nemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Aangezien het softgel capsules zijn, slik je ze gemakkelijk door – zelfs wanneer je normaal gesproken moeite hebt met pillen doorslikken. Ook fijn: ze geven geen vieze nasmaak. En er is nog meer goed nieuws: ik heb een fijne kortingscode voor je geregeld. Als je de visolie kortingscode GROEI gebruikt tijdens het afrekenen, krijg je 20% korting op je gehele aankoop!

Voordelen Vitakruid

✅ Er zit ook vitamine D3 en E in dit supplement, voor o.a. een betere calciumopname;

✅ Je krijgt 20% visolie korting met kortingscode GROEI;

✅ Een betere keuze dan New Care visolie, want er zitten geen onnodige ingrediënten in zoals GMO, lactose, gist, enzovoort;

✅ Geen vieze nasmaak;

✅ Met 1 softgel capsule per dag krijg je een hoge dosering binnen die ook nog eens effectief wordt opgenomen door het lichaam;

✅ Softgel capsules zijn gemakkelijk door te slikken.

Nadelen Vitakruid

❌ Dit supplement bevat vis en is dus niet geschikt voor vegetariërs of veganisten;

❌ Wat scherper geprijsd dan sommige andere capsules (maar wel van hele hoge kwaliteit en daar betaal je natuurlijk voor).


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

3. Vitaily

Bij Vitaily kun je niet alleen terecht voor een alternatief op visolie van New Care. Het is een alles-in-een oplossing voor suppletie. Bij Vitaily neem je een maandpakket of abonnement af, waardoor je alle benodigde vitamines en mineralen thuisgestuurd krijgt. Na het invullen van de vitaminetest, ontvang je een advies en kun je de gewenste supplementen eenvoudig bestellen.  Bovendien is Vitaily plantaardig, dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste New Care Visolie Alternatief  Review 5x Test!

Vitaily is een fijne aanbieder van een vitamineabonnement. Wanneer je een bestelling plaatst, dan ben je voor 30 dagen voorzien van de vitamines en mineralen die passen bij jouw persoonlijke behoefte. Ze worden per dag in een biofolie zakje verpakt; goed voor het milieu én handig voor jou. Zo weet je altijd of je je supplementen voor die dag al hebt ingenomen of niet.

In tegenstelling tot een verpakking visolie van New Care, is Vitaily altijd duurzaam en verantwoord. De verpakking is namelijk volledig recyclebaar. Als je extra voordelig een maandpakket of abonnement wilt afsluiten, kun je kortingscode GROEI gebruiken voor €10 korting op de totaalprijs.

Voordelen Vitaily

✅ Het beste alternatief voor New Care visolie in abonnementsvorm én als totaaloplossing (want je ontvangt alle supplementen die je nodig hebt, niet alleen visolie);

✅ Je krijgt €10 korting als je kortingscode GROEIgebruikt bij Vitaily;

✅ Vitaily supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten (en visolie omega 3 van New Care niet);

✅ Biofolie zakjes zijn beter afbreekbaar en daardoor ook een goede keuze voor het milieu;

✅ Handige vitaminetest die jouw persoonlijke behoefte vaststelt op basis van de antwoorden die je geeft.

Nadelen Vitaily

❌ Je moet meerdere supplementen per dag innemen en niet alle pillen zijn klein van formaat;

❌ Hogere totaalprijs dan voor alleen visolie van New Care, maar je krijgt natuurlijk meerdere supplementen voor die prijs.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

4. Arctic Blue MSC Visolie Omega 3

In plaats van visolie supplementen van New Care kun je ook kiezen voor Arctic Blue MSC Visolie Omega 3.  Deze visolie wordt lokaal geproduceerd en heeft het MSC-keurmerk voor opmerkelijke versheid. Dit biedt veel voordelen voor de gezondheid. Bovendien bevat dit supplement onverzadigde vetzuren die in optimale staat verkeren dankzij de Totox-waarde van ongeveer 5. Dit supplement bevat 115mg EPA en 170mg DHA per 2 capsules (dagdosering).

Beste New Care Visolie Alternatief  Review 5x Test!

Dankzij Arctic Blue MSC Visolie Omega 3 kun je met het hele gezin visolie slikken. De capsules zijn klein en dus gemakkelijk door te slikken. Let wel op met kinderen onder de 7 jaar, in verband met gevaar voor stikken. De verpakking van dit supplement is vrij van plastic en dus beter voor het milieu. Omdat dit een hoogwaardig visoliesupplement is, kun je op een veilige manier bijdragen aan een betere gezondheid voor je hart, hersenen, ogen en algehele welzijn.

Het advies is om dagelijks 2 Arctic Blue MSC Visolie Omega 3 capsules in te nemen. In tegenstelling tot veel omega 3 visolie New Care ervaringen, zijn de ervaringen met dit supplement heel positief. Zo zeggen klanten geen vieze nasmaak of oprispingen te krijgen en de kleine capsules zijn gemakkelijk door te slikken. Met de kortingscode GROEI’ krijg je 20% korting tijdens het afrekenen.

Voordelen Arctic Blue

✅ Heeft het MSC-keurmerk voor opmerkelijke versheid van de visolie;

✅ Met de kortingscode GROEI krijg je 20% korting op dit New Care omega 3 visolie alternatief;

✅ Ook geschikt als alternatief voor visolie voor kinderen van New Care, omdat de capsules klein zijn en daardoor gemakkelijk door te slikken;

✅ Je krijgt geen vieze nasmaak of oprispingen als je dit supplement neemt.

Nadelen Arctic Blue

❌ Het is geen visolie van New Care alternatief (niet geschikt voor vegetariërs);

❌ Het betreft niet per se een hoge dosering EPA/DHA in vergelijking tot andere supplementen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

5. Vitakruid Visolie Forte

Tot slot Vitakruid Visolie Forte, nog een waardig alternatief voor visolie capsules van New Care. In tegenstelling tot omega 3 visolie van New Care, is Vitakruid extra sterk. Per capsule krijg je 350mg EPA en 250mg DHA binnen.

Beste New Care Visolie Alternatief  Review 5x Test!

Vitakruid Visolie Forte bevat naast visolie ook vitamine E, in de meest biologisch beschikbare vorm. Als je visolie van New Care goed vindt, dan vind je Vitakruid vast geweldig! Dit supplement voldoet namelijk aan de allerhoogste eisen van zuiverheid en stabiliteit. Je krijgt er meer energie van en kunt het ook tijdens de zwangerschap blijven gebruiken.

Het advies is om 3 keer per dag 1 tot 2 capsules van Vitakruid Visolie Forte in te nemen. Dat is bijvoorbeeld wel vaker dan het advies is bij New Care visolie capsules. De dosering is echter veel effectiever, waardoor zelfs visolie omega 3 van New Care hier niet tegenop kan qua kwaliteit. Als je kortingscode GROEI gebruikt, krijg je 20% korting op je bestelling. Daarmee is het een goed betaalbaar product van hoge kwaliteit.

Voordelen Vitakruid

✅ Er zit ook vitamine E in (in de meest biologisch beschikbare vorm D-alfa-tocoferol;

✅ Extra sterk alternatief voor visolie van New Care (hoge dosering per capsule);

✅ Vitakruid biedt een hoge kwaliteit en goede opneembaarheid met haar supplementen;

✅ Je krijgt 20% korting op dit New Care visolie alternatief met kortingscode GROEI.

Nadelen Vitakruid

❌ Je moet 3 keer per dag 1 tot 2 capsules innemen, wat vrij veel is;

❌ Deze capsules zijn wat groter van formaat en daardoor voor sommige mensen misschien lastiger in te nemen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

Mijn beste New Care visolie alternatief 2023

Nu we alle alternatieven voor New Care visolie hebben onderzocht, wordt het tijd om het beste visolie New Care alternatief te kiezen. Welk supplement is de beste vervanger voor omega 3 visolie van New Care en waarom is dat zo? Ik heb Nutribites Visolie als winnaar gekozen.

Beste New Care Visolie Alternatief  Review 5x Test!

Nutribites Visolie is beter dan vrijwel alle visolie capsules van New Care, vanwege de hoge kwaliteit en de goede opneembaarheid. Het is 100% zuiver en veilig, vrij van onnodige toevoegingen zoals GMO en conserveringsmiddelen, maar ook scherp geprijsd. En de softgels zijn gemakkelijker door te slikken dan bijvoorbeeld knoflook visolie capsules New Care. De hoge, maar veilige dosering en het feit dat er ook vitamine E in zit, maakt Nutribites Visolie duidelijk het beste alternatief voor omega visolie van New Care.


Bekijk meer productinformatie

New Care visolie alternatief ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar visolie New Care ervaringen en die van de genoemde alternatieven? Om je te laten zien hoe effectief deze alternatieven zijn, heb ik enkele reviews voor deze New Care visolie capsules alternatieven verzameld. Lees maar mee.

Nutribites Visolie review

“In plaats van omega 3 visolie van New Care neem ik nu Nutribites Visolie. Er is zoveel visolie te verkrijgen, dus ik twijfel altijd of alle supplementen wel clean zijn. Dat Nutribites de labtest laat zien, vind ik daarom echt een pluspunt en een sterk bewijs van zuiverheid”, schrijft Cornelis.

Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 review

Thomas heeft Vitakruid Visolie 1400 TG met D3 aangeschaft en vertelt: “Ik ben heel tevreden met deze capsules, want mijn huid ziet er inmiddels gezonder uit en ik heb meer energie sinds ik deze slik! De hoge dosering EPA en DHA geeft mijn lichaam voldoende omega 3 en de vitamine D3 erbij is een mooie bonus. Ik kan de capsules makkelijk innemen en ze hebben geen vieze nasmaak. Zeker een aanrader!”

Beste New Care Visolie Alternatief Review 5x Test!

Vitaily review

“Ik had net visolie met vitamine D van New Care bestelt toen ik Vitaily ontdekte. Nadat ik de pot leeg had besloot ik toch een maandpakket te kopen bij Vitaily. En dit is zoveel gemakkelijker! Ik krijg nu niet alleen visolie maar ook magnesium en andere pillen die ik nodig heb thuisgestuurd. In verhouding kost het niet veel meer en ik vind het fijn dat het zoveel gemak geeft”, vertelt Richy.

Arctic Blue MSC Visolie Omega 3 review

“Ik neem deze kleine softgels graag in, omdat het een van de weinige supplementen is die zo makkelijk door te slikken is. Ik heb een hekel aan grotere pillen doorslikken. Deze doen wat ze beloven en ik heb er geen moeite mee”, schrijft Lena in haar Arctic Blue MSC Visolie Omega 3 review.

Vitakruid Visolie Forte review

Over Vitakruid Visolie Forte vertelt Tina: “Ik vul hiermee mijn dieet aan met omega-3 vetzuren en dat werkt goed. Ik kan de capsules makkelijk doorslikken en krijg er geen rare nasmaak van. Al na een paar weken heb ik meer energie en voelt mijn hart gezonder aan. Goed dat ik het ook kan blijven slikken nu ik zwanger ben om mijn baby beter te laten ontwikkelen en voor als ik straks borstvoeding geef.”

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

New Care visolie alternatief kopen checklist

Wil je een alternatief voor visolie van New Care kopen? Met onderstaande checklist weet je zeker dat je een goede keuze maakt; een die echt bij jou past.

Welke vorm wil je?

Vind je het lastig om visolie tabletten van New Care of visolie capsules van New Care door te slikken? Weet dat er ook kleine softgels op de markt zijn die je veel gemakkelijker doorslikt. Arctic Blue is hierin het beste New Care omega 3 visolie alternatief – zelfs kinderen kunnen deze kleine softgels doorslikken. Heb je minder moeite met suppletie doorslikken, dan kun je natuurlijk voor een grotere softgel gaan die hoger gedoseerd is. Zo geef je je lichaam extra ondersteuning in verschillende processen. Nutribites Visolie is dan de beste keuze.

Welke dosering heb je nodig?

Omega 3 visolie van New Care heeft een standaard dosering, maar misschien heeft jouw lichaam wel extra behoefte aan omega 3. In dat geval is een New Care visolie niet de juiste keuze voor jou en kun je beter voor een supplement kiezen dat hoger gedoseerd is. Natuurlijk wel op een veilige en zuivere manier en met een goede opneembaarheid, anders heeft het minder nut. Weet je niet hoeveel omega-3 vetzuren je nodig hebt om je lichaam optimaal te ondersteunen? Dit kun je door middel van een labtest laten onderzoeken, door mij bijvoorbeeld.

Wat is je budget?

Als je afgaat op omega 3 visolie New Care ervaringen, dan merkt lang niet elke klant het effect. Voor een hoge kwaliteit betaal je over het algemeen nu eenmaal wat meer geld. Daarom is het goed om je budget voor visolie capsules te bepalen en een geschikt supplement te kiezen op basis van dat maximale bedrag. Mijn tip als orthomoleculair therapeut: bezuinig niet op suppletie, want het is heel belangrijk wat je in je lichaam stopt. Op de lange termijn heb je er veel meer profijt van als je voor kwaliteit kiest. Daar plukt je gezondheid echt de vruchten van!

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer Omega 3 vetzuren voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Visolie is een veelgebruikt supplement dat bekend staat om zijn vele gezondheidsvoordelen. Er zijn verschillende merken op de markt die visolie aanbieden. New Care visolie is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige supplementen produceert, waaronder visolie. Ze streven naar optimale kwaliteit en zuiverheid in hun producten. Nutribites visolie is een ander merk dat visolie aanbiedt, en staat bekend om hun natuurlijke en veganistische benadering van voedingssupplementen.

Pure visolie is een merk dat zich richt op de zuiverheid en potentie van hun visolieproducten. Ze gebruiken hoogwaardige ingrediënten en zorgen voor een optimale balans van omega-3 vetzuren. Royal Green visolie is een biologisch merk dat visolie van duurzame bronnen levert, en hun producten zijn vrij van verontreinigingen en toevoegingen.

Solgar visolie is een bekend merk in de supplementenindustrie en biedt ook visolie aan. Ze staan bekend om hun strenge kwaliteitsnormen en zorgen voor zuiverheid en potentie in hun producten. Swisse visolie is een merk dat zich richt op algemene gezondheid en welzijn, en biedt ook visolie aan als onderdeel van hun assortiment. Denk ook aan Minami visolie, Mollers visolie en Morepa visolie.

Trekpleister visolie en Kruidvat visolie zijn drogisterijketens die visolieproducten aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Ze hebben verschillende merken in hun assortiment, waaronder ook visolie van Vitalize visolie en Zinzino visolie.

Naast deze merken zijn er ook andere bekende namen die visolie aanbieden, zoals Action visolie, AH visolie, Lidl visolie, Arctic Blue visolie, Bional visolie en Body en Fit visolie. Deze merken bieden een verscheidenheid aan visolieproducten, variërend in kwaliteit en prijs.

Het is belangrijk om bij het kiezen van visolieproducten rekening te houden met factoren zoals de kwaliteit, zuiverheid en potentie. Het is raadzaam om de aanbevolen doseringen en instructies van elk merk te volgen voor de beste resultaten.

Wil je meer weten over al deze Omega 3 vetzuren? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste New Care Visolie Alternatief Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over een New Care visolie alternatief

Heb je nog vragen over deze alternatieven voor omega 3 visolie van New Care? De meest gestelde vragen hieronder vertellen je o.a. wat het beste visolie New Care alternatief is en waar visolie capsules van New Care en andere merken voor gebruikt worden.

Wat is het beste New Care visolie alternatief?

Het beste New Care visolie alternatief is Nutribites Visolie. Dit supplement is beter dan alle visolie capsules van New Care, want het heeft een hoge kwaliteit en is goed opneembaar. Het is 100% zuiver en veilig te gebruiken en het is vrij van onnodige toevoegingen zoals GMO en conserveringsmiddelen. Tegelijkertijd is Nutribites Visolie scherp geprijsd. Deze softgels zijn gemakkelijk door te slikken. De hoge, maar veilige dosering en het feit dat er ook vitamine E in zit, maakt Nutribites Visolie duidelijk het beste alternatief voor omega visolie van New Care.

Wanneer gebruik je visolie als supplement?

Er zijn verschillende situaties waarin je visolie als supplement gebruikt. Visolie is namelijk nodig voor verschillende processen en dus heel belangrijk. Goed om te weten, is dat je lichaam omega-3 vetzuren niet zelf kan aanmaken. Het is daarom belangrijk om regelmatig vette vis te eten, zodat je je lichaam hierin ondersteunt. Houd je niet van vis, eet je liever geen vis of is er een andere reden dat je hier niet aan kunt voldoen? Dan is het belangrijk om via een hoogwaardig supplement alsnog aan de nodige omega-3 vetzuren te komen.

Waarvoor gebruik je omega 3?

Omega 3-vetzuren zijn vetzuren die uit visolie worden gehaald en die gebruikt worden voor verschillende lichaamsprocessen. Ze zijn o.a. van invloed op de vetsamenstelling van je bloed. Zo verlaagt omega 3 je cholesterol, het bevordert de toevoer van bloed naar je spieren en helpt bij spieropbouw. Verder heeft het een pijnstillende werking, bijvoorbeeld bij spierpijn – en zijn er nog vele andere omega 3 voordelen op te noemen. Je lichaam heeft er in elk geval in haar geheel profijt van als je er voldoende van binnenkrijgt.

Hoeveel kosten visolie capsules?

De gemiddelde kosten voor visolie capsules vind je in de tabel bovenaan dit artikel. Het verschilt nogal per merk en product hoeveel je voor visolie betaalt. Weet dat kwalitatief hoogwaardige producten over het algemeen prijziger zijn dan de supplementen die minder effectief of minder hoog gedoseerd zijn. Weeg daarom voor jezelf af wat je belangrijker vindt; een voordelige aankoop of een goede gezondheid.

» Referenties

Sidhu, K. S. (2003). Health benefits and potential risks related to consumption of fish or fish oil. Regulatory Toxicology and Pharmacology, 38(3), 336-344.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0273230003001004

Voedingscentrum. (n.d.). Omega-3.
https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/omega-3.aspx#blokwaar-zijn-omega-3-vetzuren-goed-voor

Weitz, D., Weintraub, H., Fisher, E., & Schwartzbard, A. Z. (2010). Fish Oil for the Treatment of Cardiovascular Disease. Cardiol Rev.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3217043/

Kromhout, D., Yasuda, S., Geleijnse, J. M., & Shimokawa, H. (2012). Fish oil and omega-3 fatty acids in cardiovascular disease: do they really work? European Heart Journal, 33(4), 436–443.
https://academic.oup.com/eurheartj/article/33/4/436/478072?login=false

Kelley-Hedgepeth, A. (2021, March 24). Omega-3 fatty acids and the heart: New evidence, more questions. Harvard Health Blog.
https://www.health.harvard.edu/blog/omega-3-fatty-acids-and-the-heart-new-evidence-more-questions-2021032422213

» Referenties

Conclusie beste New Care visolie alternatief 2023

  • Beste New Care visolie alternatief: Nutribites
  • Beste omega 3 visolie New Care alternatief: Nutribites
  • Beste visolie capsules New Care alternatief: Nutribites
  • Beste visolie pillen New Care alternatief: Vitaily
Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste New Care Visolie Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter