In dit artikel

Beste Nek Massage Apparaat | Review (2022) | 5x Test!

Beste Nek Massage Apparaat | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Heb je interesse in een nek massage apparaat? Dan wil je vast aan de slag met nekmassage apparaten vergelijken. In deze nekmassage apparaat test ga ik voor je aan de slag. Van de beste nekmassage apparaat soorten selecteer ik de winnaars. En die vergelijk ik met elkaar op basis van verschillende factoren. Ga jij voor een massage apparaat nek rug of een ander nekmassage apparaat? In deze nekmassage apparaat review kom jij erachter wat het beste massage apparaat nek of rug is voor jou. Ik wens je veel leesplezier!

Beste nekmassage apparaat 2023: Mijn selectie 

 1. Beste nek massage apparaat – Donnerberg Nekmassage apparaat
 2. Beste nekmassage apparaat NIEUW – Medisana NM 890 Nekmassage
 3. Beste nek massage apparaat prijs – LifeGoods Shiatsu Massagekussen
 4. Beste Shiatsu Massagekussen – LifeGoods Shiatsu Massagekussen

Nekmassage apparaat vergelijken; hoe doe ik dat? 

Maar hoe bepaal ik dan wat het beste nek massage apparaat is? Daarvoor ga ik elk nekmassage apparaat beoordelen op basis van functionaliteiten, kwaliteit, prijs en gebruiksgemak. Ook kijk ik naar een eventuele nekmassage apparaat korting (met nekmassage apparaat kortingscode) en naar de reviews. Nekmassage apparaten kopen wordt na afloop van dit artikel een makkie voor jou. Ben jij er klaar voor? Dan kan je zo snel mogelijk je favoriete nekmassage apparaat bestellen!

1. Donnerberg Nekmassage apparaat – beste nek massage apparaat algemeen 

Op nummer 1 staat het nek massage apparaat van Donnerberg. Dit nekmassage apparaat komt als beste uit de test van nekmassage apparaten en dat is natuurlijk niet zonder reden. Dit massage nek toestel heeft flexibele 4D massagekoppen voor een natuurlijke handmassage, 2 massage technieken: Shiatsu en vibratiemassage, een warmtefunctie die individueel instelbaar is en een toegankelijk bedieningspaneel met allerlei functies voor een zo fijn mogelijke massage. De 2 hoezen van het nekpijn massage apparaat zijn verwisselbaar, waardoor je nekmassage apparaat duurzaam is en schoon blijft.

Beste Nek Massage Apparaat Review (2022) 5x Test

Zoek je een apparaat nekmassage of elektrisch nekmassage apparaat? Dan is het Donnerberg Nekmassage apparaat wat je nodig hebt. Het apparaat voor nekmassage is vervaardig volgens hoge Duitse kwaliteitsnormen. Bovendien kun je dit massage apparaat nek en rug ook gebruiken voor je buik, benen, voeten en onderrug. Dankzij het infrarood licht van dit massage schouders apparaat/massage apparaat voor nek wordt de bloedcirculatie verbeterd en vermindert de spanning in je spieren. En alsof dat allemaal nog niet geweldig genoeg is, kun je dit massage apparaat rug nek ook nog eens gebruiken terwijl je onderweg bent, in de auto zit of op kantoor bent.

Je kunt dit Donnerberg massage apparaat voor nek en rug kopen voor €189. Nu tijdelijk 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘.

Voordelen Donnerberg

✅ Massage apparaat voor rug en nek met 2 massagetechnieken;

✅ Nu tijdelijks 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘;

✅ Met infraroodlicht en warmtefunctie;

✅ Massage apparaat voor de nek van hoge kwaliteit;

✅ Toegankelijk bedieningspaneel met allerlei functies;

✅ Met 4D massagekoppen voor een natuurlijke handmassage;

✅ Duurzaam en hygiënisch;

✅ Nek en rugmassage apparaat met 7 jaar garantie;

✅ Ook voor onderweg, in de auto of op kantoor;

✅ Inclusief auto adapter, 3 verwisselbare stoffen hoezen en beschermende tas.

Nadelen Donnerberg

❌ Slechts 2 warmteniveaus beschikbaar;

❌ Timer schakelt automatisch uit na 15 min, maar misschien wil jij een langere massage.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Medisana NM 890 Nekmassage – beste nekmassage apparaat NIEUW

Haal jij graag het nieuwste van het nieuwste in huis? Dan is Medisana NM 890 Nekmassage iets voor jou. Dit nek massage apparaat of nek en schoudermassage apparaat heeft een warmtefunctie, beschikt over een timer en is een heerlijk elektrische nekmassage apparaat. Je verlicht er met gemak vastzittende, pijnlijke spieren mee. Zowel in je nek als in je schouders. Dit nekmassage apparaat beschikt namelijk over de Shiatsu massage techniek en daardoor is het een topper onder de nekmassage apparaten!

In deze nekmassage apparaat review moet dit beste nek schouder massage apparaat – Medisana NM 890 Nekmassage – zeker genoemd worden. Het heeft namelijk een ergonomische pasvorm, speciaal afgestelde massagekoppen en je kunt er zelfs moeilijk bereikbare lichaamsdelen mee behandelen. Denk hierbij aan je nek, schouders en rug. Er zijn 3 rotatiesnelheden mogelijk, waardoor je altijd een geschikte en heerlijke massage krijgt die jij fijn vindt. Via de handvaten van dit schouder nek massage apparaat regel je zelf de gewenste druk/sterkte.

Voordelen Medisana

✅ Rug nek massage apparaat met warmtefunctie;

✅ Draadloos nek rug massage apparaat, zodat je geen gedoe hebt met bedrading;

✅ Beste nekmassage apparaat voor moeilijk bereikbare lichaamsdelen;

✅ Dit massage apparaat voor nek en schouders beschikt over de Shiatsu massagetechniek;

✅ Te bedienen via geïntegreerde bedieningselement;

✅ Met 3 rotatiesnelheden (beste apparaat voor nekmassage).

Nadelen Medisana

❌ Volgens reviews is dit nek en rug massage apparaat niet draadloos;

❌ Geen infrarood nekmassage mogelijk.


Klik hier voor de beste deal

3. Medisana NM 850 Nekmassage zwart

Op nummer 3 staat Medisana NM 850 Nekmassage zwart. Dit nek massage apparaat lijkt op degene hierboven, maar is toch net even anders. Daarom wil ik hier ook een Medisana massage apparaat review aan wijden. Het is een nekmassage apparaat voor rug, schouders en buik. Heb je last van pijnlijke, vastzittende spieren? Gebruik dit massage apparaat voor nek en schouders dan om je spieren los te maken. Een heerlijke massage brengt jou snel weer op de been. Bovendien kun je met zo’n massage apparaat nek en schouders elke dag even van een massage genieten, zonder dat je daarvoor iemand anders nodig hebt.

Nekmassage apparaten zijn niet voor niets populair. En Medisana NM 850 Nekmassage zwart is ook nog eens stijlvol en tijdloos. Dit Medisana nek massage apparaat komt als nummer 3 uit de nek massage apparaat test (nekmassage apparaat best getest), omdat het een topper is. De flexibele massagekoppen van gel structuur geven een comfortabele massage die natuurlijk aanvoelt. Ook kun je infraroodlicht instellen en gebruikmaken van de warmtefunctie met slechts één druk op de knop.

Voordelen Medisana

✅ Flexibele gel massagekoppen voor een comfortabele, natuurlijke massage;

✅ Nekmassage apparaat Medisana in de kleur zwart;

✅ Beste nek massage apparaat voor thuis;

✅ Dit Medisana nekmassage apparaat heeft infraroodlicht en een warmtefunctie;

✅ Ook geschikt voor andere lichaamsdelen, dus niet alleen een massage apparaat nek schouder;

✅ Draadloos te bedienen;

✅ De hoes is geschikt om op de hand te wassen.

Nadelen Medisana

❌ De hoes mag niet in de wasmachine;

❌ Nog geen Medisana nekmassage review te vinden op Bol.com.


Klik hier voor de beste deal

4. LifeGoods Shiatsu Masssagekussen – beste nekmassage apparaat prijs 

Zoek je een elektrisch nek massage apparaat dat ook nog eens betaalbaar is? Ga dan voor LifeGoods elektrisch Shiatsu massage! Dit LifeGoods nekmassage apparaat is namelijk heel handig en prettig en kost niet zoveel geld. Het is daardoor het beste massage apparaat voor nek en schouders voor de portemonnee. Dit massageapparaat met infrarood geeft heerlijke massages volgens de Shiatsu massagetechniek. Daardoor ontspannen je rug, schouders en nek direct. 

Gebruik de 8 roterende Shiatsu massagekoppen en kies de intensiteit die jij prettig vindt. Er zijn 3 niveaus om uit te kiezen en je kunt optioneel de warmtefunctie aanzetten. Een multi massage apparaat, dus! Dit LifeGoods nekmassage apparaat heeft handige armlussen, zodat hij op je nek/schouders blijft zitten. De timer gaat na 15 minuten automatisch uit, zodat je altijd veilig bent.

Voordelen LifeGoods

✅ Massage apparaat nek schouders rug met 8 Shiatsu massagekoppen;

✅ Met 3 intensiteitsniveaus;

✅ Massage nek schouders apparaat met warmtefunctie;

✅ Gemakkelijk schoon te maken infrarood massage kussen;

✅ Schakelt automatisch uit bij oververhitting;

✅ Massage apparaten kopen voor weinig geld;

✅ Nekmassage apparaten met CE-markering voor veilig gebruik.

Nadelen LifeGoods

❌ Het LifeGoods massage apparaat is niet draadloos;

❌ De timer gaat na 15 minuten automatisch uit, maar misschien vind je dat te kort voor een massage.


Klik hier voor de beste deal

5. Medisana NM 885 Shiatsu Nekmassage

Op nummer 5 staat het nek massage apparaat Medisana NM 885 Shiatsu Nekmassage. Nog meer nekmassage apparaten van Medisana, hoor ik je denken? Ja! Dit merk biedt namelijk veel verschillende apparaten die zeker de moeite waard zijn. Met een Medisana nek massage in huis ben je gegarandeerd tevreden. Je kunt er namelijk heerlijke Shiatsu massages mee krijgen. Daardoor ontspannen je spieren en verlicht de pijn al snel. Bovendien is de ergonomische pasvorm heel prettig.

Dit nekmassage apparaat is gemakkelijk te bedienen via het geïntegreerde bedieningselement. Je kunt zowel massages ontvangen die draadloos zijn als wanneer het apparaat verbonden is met stroom. Ook op batterijen werkt dit nekmassage apparaat heel goed. Gebruik hem thuis, in de auto of in het vliegtuig. Het maakt niet uit wanneer jij behoefte hebt aan een lekkere massage. Met Medisana NM 885 Shiatsu Nekmassage kom jij altijd en overal aan ontspanning toe.

Voordelen Medisana

✅ Medisana nekmassage is draadloos te gebruiken;

✅ Nek en schouder massage apparaat met warmtefunctie;

✅ Nekmassage apparaat met 3 intensiteitsniveaus;

✅ De hoes is afneembaar en wasbaar;

✅ Ook geschikt voor schouders, rug, buik en benen;

✅ Met geïntegreerde bediening.

Nadelen Medisana

❌ Dit elektrische massage apparaat heeft geen timer;

❌ Er zit geen afstandsbediening bij om het apparaat te bedienen.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste nekmassage apparaat 2023 

Ben je benieuwd naar mijn beste massage apparaat of beste nek massage apparaat? Ik heb naar aanleiding van deze nekmassage apparaat test natuurlijk een winnaar gekozen. Ondanks dat alle nekmassage apparaten de moeite waard zijn en veel voordelen bieden, kan er maar één massage apparaat nek het beste zijn. 

Beste Nek Massage Apparaat Review (2022) 5x Test

Voor mij is dat absoluut het Donnerberg Nekmassage apparaat. Ik zie dat dit nek schouder massage apparaat er met kop en schouders bovenuit steekt, vanwege de vele voordelen. En ondanks dat dit een relatief prijzig massageapparaat nek is, geef ik er toch de voorkeur aan. Natuurlijk bepaal jij voor jezelf wat je het beste massage nek apparaat vindt. Dat kan voor iedereen anders zijn. Ik hoop in elk geval dat ik je geïnspireerd en geïnformeerd heb en dat jij nu zelf een goede keuze kunt maken voor een massage apparaat rug en nek of schouders.


Klik hier voor de beste deal

Nekmassage apparaat ervaringen en reviews 

Ben je benieuwd naar de massage apparaat nek en schouders ervaringen van andere mensen? Ik zocht enkele nek massage apparaat reviews op om je hier een beter beeld van te geven. 

Donnerberg Nekmassage apparaat review 

Ilse kocht het Donnerberg Nekmassage apparaat. Zij vertelt: “Ik ben zo blij met dit massage nek apparaat. Ik gebruik hem bijna elke dag wel eventjes. Ik merk dat ik niet alleen lichamelijk maar ook echt mentaal beter in mijn vel zit en dat ik veel minder last heb van stress in mijn schouders en nek. Met een drukke baan en een gezin is dat echt een uitkomst.”

Beste Nek Massage Apparaat Review (2022) 5x Test

Medisana NM 890 Nekmassage review

Over het Medisana NM 890 Nekmassage apparaat vertelt Tamara: “Dit massageapparaat nek is echt super. Het voelt net alsof je een stevige massage krijgt van een persoon, met zijn of haar handen. Mijn schoonmoeder is er heel blij mee en vindt het zelfs beter als bij de fysio. Ook meteen 1 oor mezelf besteld. En je kan hem lager zetten als je niet zo’n stevige massage wil. Het enige nadeel is dat hij alleen voor nek en schouders is.”

Medisana NM 850 zwart ervaring 

Francis heeft het massage apparaat rug en nek Medisana NM 850 zwart gekocht. “Een vriendin raadde dit apparaat aan, omdat ik veel last heb van spanningshoofdpijn. Dit begint altijd in mijn nek en trekt dan door naar mijn hoofd. Dankzij dit massage apparaat is het al veel minder geworden. En het is fijn dat hij elke dag gebruikt mag worden. Steeds als ik even last krijg pak ik het apparaat erbij en verhelp ik de pijn al snel. Ik kan niet meer zonder hoor.”

Beste Nek Massage Apparaat Review (2022) 5x Test

LifeGoods Shiatsu Massagekussen review

Sylo vertelt over LifeGoods Shiatsu Massagekussen: “Ik ben snel duizelig en heb veel hoofdpijn. Dit belemmert mij enorm in mijn dagelijkse leven. Ik kreeg dit nek schouder massage apparaat van mijn vriend maar ik had niet verwacht dat het echt zou werken. Toch ben ik er heel blij mee. Ik heb geen hoofdpijn meer en mijn spieren voelen veel losser en soepeler. Elke keer genieten!”

Medisana NM 885 Shiatsu Nekmassage ervaring

Hendrik heeft vaak last van zijn nek en hoofd door een auto-ongeluk vroeger. Hij besloot Medisana NM 885 Shiatsu Nekmassage te kopen. “Ik had dit nek schouder massage apparaat al even in huis en steeds wanneer ik pijn voel opkomen doe ik het kussen in mijn nek en ga ik even genieten. Andere mensen die ik ken hebben het kussen ook geprobeerd. Allemaal fan, want je kan hem overal gebruiken en de warmtefunctie is heel fijn!”

Beste Nek Massage Apparaat Review (2022) 5x Test

Mag iedereen een nekmassage apparaat gebruiken?

In principe kan iedereen met pijnklachten een nekmassage apparaat gebruiken. Het is wel belangrijk dat je dit nooit langer dan 20 minuten doet. Dan kun je je spieren namelijk overstimuleren. Dat is niet goed voor je lichaam. 

Heb je hoofd- of nekletsel, bijvoorbeeld vanwege een ongeluk of zijn er andere bijzonderheden? Dan raad ik je aan om altijd eerst advies in te winnen van een arts of fysiotherapeut. Hij of zij heeft de kennis om jou hierover in te lichten. In sommige gevallen kan het gebruik van een nekmassage apparaat namelijk schadelijk of zelfs gevaarlijk zijn. Jouw gezondheid staat altijd voorop, dus neem dit serieus.

Beste Nek Massage Apparaat Review (2022) 5x Test

Waar op letten bij een nekmassage apparaat kopen?

Ga je een nekmassage apparaat kopen? Let dan op een aantal dingen. Zo is er een enorm verschil in de nekmassage apparaat prijs. Sommige apparaten zijn goed betaalbaar, terwijl andere ontzettend duur kunnen zijn. Vaak gaat de prijs gepaard met de functionaliteiten. Wil je veel opties op je nekmassage apparaat, dan loopt de prijs vaak op. Natuurlijk ben je niet verplicht om een duur exemplaar te kopen. En in het geval van een nekmassage apparaat korting of nek massage apparaat kortingscode hoeft dat gelukkig ook niet!

Het is belangrijk om na te denken welke functies belangrijk zijn voor jou. Geef je de voorkeur aan een warmtefunctie, aan verschillende intensiteitsniveaus of wil je juist veel massagekoppen op je nekmassage apparaat? Hoe meer koppen erop zitten, hoe steviger de massage is die je kunt krijgen. 

En hoe zit dat met de bediening? Wil je een geïntegreerde bediening of is een afstandsbediening ook prima voor jou? Afhankelijk van hoe vaak of op welke manier jij het nek massage apparaat gebruikt, kun je hierover ook een beslissing maken.

Nog een goede vraag: van welke massagetechniek(en) wil je gebruik kunnen maken? Denk hierbij aan een vibratiemassage of de Shiatsu massagetechniek. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden in. 

En moet jouw nekmassage apparaat draadloos te gebruiken zijn of is dat niet per se een vereiste? Een draadloos apparaat kun je bijvoorbeeld ook onderweg (in de auto of het vliegtuig) gebruiken. Afhankelijk van hoe vaak je het apparaat gebruikt, is dit wellicht wel prettig.

Genoeg dingen om over na te denken als je een nek massage apparaat bestellen gaat. Ik weet in elk geval zeker dat jij dankzij deze checklist een goede keuze maakt!

Meer ontspanning voor jouw gezondheid

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast ontspanning ook op andere punten zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Ontspannen kan op vele manieren. Of je dit nu doet op een spijkermat, spijkerbed, shakti mat of acupressuur mat dat is natuurlijk helemaal aan jou. Kies vooral wat bij jou past. Persoonlijk ben ik fan van de Flowee spijkermat en maak ik ook voor het slapen gaan regelmatig gebruik van een nek massage apparaat. Combineer dit met een heerlijke aroma diffuser en je kan volledig ontspannen.

Voor thuis zijn er nog veel meer handige tools om te ontspannen zoals bijvoorbeeld een hoofdmassage apparaat, hoofdmassage spin, massage matras of zelfs een elektrisch massage matras. Je kan ook voor nog meer ontspanning kiezen met een shiatsu massagekussen, voetmassage apparaat, voetenbad of een massage gun. Zo geef je jouw lichaam echt even de rust.

Tegenwoordig kan je thuis zelfs gebruik maken van een bindweefsel massage apparaat, rugmassage apparaat of ga je heerlijk liggen onder een infrarood deken voor optimale ontspanning.

Elk kwartaal probeer ik de volledige rust op te zoeken in de vorm van een retraite. Zo volg ik met enige regelmaat stilte retraites, yoga retraites, meditatie retraites en detox retraites. Deze retraites variëren van een dag retraite, tot weekend retraite of zelfs een vakantie retraite. Kies hierin ook vooral wat voor jou goed voelt. Mocht je nog wat weerstand voelen tegenover retraites dan nodig ik je graag uit om iets buiten je comfortzone te treden en diepe innerlijke rust te ervaren.

Wil je meer weten over al deze vormen van ontspanning? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over een nekmassage apparaat

Heb je nog vragen over nekmassage apparaten? Wil je bijvoorbeeld weten wat het beste nekmassage apparaat is? Of vraag je je af of een nek massage apparaat wel goed voor je is? Lees dan nog even verder. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen over dit onderwerp namelijk beantwoord. Doe er je voordeel mee, want ik weet zeker dat je dit interessant vindt.

Wat is het beste nekmassage apparaat? 

Het beste nekmassage apparaat bepaal je natuurlijk zelf. Toch heb ik een test gedaan om verschillende nekmassage apparaten met elkaar te vergelijken. Hieruit is gebleken dat het Donnerberg Nekmassage apparaat als winnaar uit de test komt. Dit apparaat is wat prijziger, maar biedt ontzettend veel voordelen. Ik vind het daarom echt de moeite waard. In dit artikel kun je ontdekken wat het beste nekmassage apparaat voor jou is. Wellicht is dat een ander apparaat dan waar ik de voorkeur aan geef. Niet iedereen is immers hetzelfde of heeft dezelfde voorkeuren.

Hoe gebruik je een nek massage apparaat?

Als je een nek massage apparaat gebruikt, dan is het belangrijk dat je dit veilig doet. Lees daarom altijd de instructies in de handleiding. Niet elk nek massage apparaat gebruik je op dezelfde manier. Vaak leg je het apparaat in je nek of op je schouders en zet je hem aan. Stel de instellingen in op een manier die goed voelt voor jou. Apparaten met een timer schakelen na 15 minuten meestal automatisch uit. Dit zijn extra veilige producten. Verder is het belangrijk om niet in slaap te vallen tijdens een massage. Het is namelijk niet goed om je spieren te overstimuleren. 

Is een nek massage apparaat goed voor je?

Ja, een nek massage apparaat is goed voor je. Het maakt namelijk vastzittende spieren los en zorgt ervoor dat spierpijn minder wordt. Door regelmatig een nek massage apparaat te gebruiken, zal je je veel fijner voelen. Klachten zoals pijn, vermoeide spieren, spanning, etc. nemen hierdoor snel af. Je kunt daardoor beter tot rust komen en stress zal veel minder invloed hebben op je lichamelijke gezondheid. Daarnaast is het een heerlijk ontspanningsmoment, vooral als je even tijd voor jezelf nodig hebt. (1)

Conclusie beste nekmassage apparaat 2023 

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Nek Massage Apparaat | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter