In dit artikel

Beste Nek Massage Apparaat Review

Beste Nek Massage Apparaat | Review | 5x Test!

In dit artikel

Heb je interesse in een nek massage apparaat? Ik kan je vertellen dat het heerlijk is om een massage kussen voor je nek te gebruiken. In deze nekmassage apparaat test ga ik voor je aan de slag met het vergelijken van verschillende aanbieders. Zo kun je na afloop het beste nekmassage apparaat voor jouw situatie kopen en heerlijk ontspannen, keer op keer! Ik wens je veel leesplezier.

Kort samengevat:

Mijn beste nekmassage apparaat van 2024 is in mijn ogen Donnerberg Eerste Klas. Dit type nekmassage apparaten heeft van alle massage apparaten de meeste functies en massagekoppen en je krijgt maar liefst 7 jaar garantie op dit nekmassage kussen.

Nekmassage apparaat vergelijken; hoe doen we dat? 

Maar hoe bepaal ik dan wat het beste nek massage apparaat is? Daarvoor ga ik elk nekmassage apparaat beoordelen op basis van functionaliteiten, kwaliteit, prijs en gebruiksgemak. Ook kijk ik naar een eventuele korting (met nekmassage apparaat kortingscode) en naar de reviews van klanten. En ik neem mijn eigen mening hierin mee, want zelf maak ik ook graag gebruik van nekmassage apparaten!

ProductAdviesprijsExtra’sFocusgebiedAccuduur
1. Donnersberg Eerste klas€1892 massagetechnieken, 4D massagekop en warmtefunctieHele lichaamOp stroom (niet draadloos)
2. Premium Donnersberg€2292 massagetechnieken, 4D massagekop en warmtefunctieHele lichaam120 min
3. Medisana (NM 890)€80,24Shiatsu massagetechniek en warmtefunctieNek, Schouders, Rug, Buik, BenenOp stroom (niet draadloos)
4. Donnersberg Basic Jade€1398 massagekoppen, warmtefunctie en met Jade edelsteenNek, Schouders, Rug, Buik, BenenOp stroom (niet draadloos)
5. Lifegoods€39,992 massagetechnieken, 8 massagekoppen en warmtefunctieArmen, Benen, Bovenrug, Onderrug, Rug, VoetenOp stroom (niet draadloos)

1. Donnerberg Eerste Klas

Op nummer 1 staat het nek massage apparaat van Donnerberg. Dit nekmassage apparaat komt als beste uit mijn persoonlijke test van nekmassage apparaten en dat is natuurlijk niet zonder reden. Dit massage nek toestel heeft o.a. flexibele 4D massagekoppen voor een natuurlijke handmassage, 2 massagetechnieken (Shiatsu en vibratiemassage), een warmtefunctie die individueel instelbaar is én een toegankelijk bedieningspaneel met allerlei functies voor een zo fijn mogelijke massage. De 2 hoezen van het nekpijn massage apparaat zijn verwisselbaar, waardoor je nekmassage apparaat duurzaam is en schoon blijft. Wel zo hygiënisch!

Beste Nek Massage Apparaat  Review

Zoek je een elektrisch nekmassage apparaat? Dan is het Donnerberg Nekmassage apparaat wat je nodig hebt. Het apparaat voor nekmassage is vervaardigd volgens hoge Duitse kwaliteitsnormen. Bovendien kun je dit massage apparaat nek en rug ook gebruiken voor je buik, benen, voeten en onderrug. Dankzij het infrarood licht van dit massage schouders apparaat/massage apparaat voor nek wordt de bloedcirculatie verbeterd en vermindert de spanning in je spieren.

Zelf gebruik ik dit massage apparaat rug nek graag wanneer ik in de auto zit. Ik vind het heerlijk om na een lange werkdag gemasseerd te worden, terwijl ik onderweg naar huis ben. Het maakt filerijden ook ineens een stuk minder vervelend! Ik gebruik hem ook weleens op kantoor, wanneer ik veel last heb van mijn rug of nek. Die gespannen spieren worden dan al snel een stuk losser, waardoor ik mentaal ook meer kan hebben op een dag. Je kunt dit Donnerberg massage apparaat tijdelijk met 10% korting bestellen als je de kortingscode ‘GROEI‘ gebruikt tijdens het afrekenen.

Voordelen Donnerberg

✅ Massage apparaat voor rug en nek met 2 massagetechnieken;

✅ Nu tijdelijk 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘;

✅ Met infraroodlicht en warmtefunctie;

✅ Massage apparaat voor de nek, van hoge kwaliteit;

✅ Toegankelijk bedieningspaneel met allerlei functies;

✅ Met 4D massagekoppen voor een natuurlijke handmassage;

✅ Duurzaam en hygiënisch;

✅ Nek en rugmassage apparaat met 7 jaar garantie;

✅ Ook voor onderweg, in de auto of op kantoor;

✅ Inclusief auto adapter, 3 verwisselbare stoffen hoezen en beschermende tas.

Nadelen Donnerberg

❌ De bezorging duurt gemiddeld 5 tot 9 dagen, dus je moet even geduld hebben;

❌ Timer schakelt automatisch uit na 15 min, maar misschien wil jij een langere massage.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Donnerberg Premium

Nog een fijn nekmassage apparaat van dit merk is Donnerberg Premium. Het is het beste nekmassage apparaat voor wie graag een draadloos model gebruikt. Donnerberg Premium werkt namelijk op batterijen. Daardoor kun je hem altijd en overal gebruiken, mits de batterijen opgeladen zijn natuurlijk. Deze massage gun heeft 8x 4D-massagekoppen voor Shiatsu massage en vibratie massage. Ook zit er een infrarood functie op op om de spieren los te maken.

Beste Nek Massage Apparaat  Review

Dit type nekmassage apparaten is ideaal voor de nek, rug, schouders, benen, buik en armen. In principe kun je je hele lichaam er dus mee masseren. Fijn aan het Donnerberg Premium nekmassage apparaat is dat hij hoge kwaliteit kunstleder materiaal lang mee gaat. En omdat je er 3 verwisselbare hoezen bij ontvangt die op 30 graden wasbaar zijn, houd je je massage kussen altijd hygiënisch. Verder is hij voorzien van een auto-adapter, mocht je hem graag op die manier willen gebruiken.

Ik gebruik Premium Donnerberg graag thuis op de bank na een lange dag, maar ik neem hem ook weleens mee in de auto. Vooral bij lange autoritten vind ik het prettig om de beste nekmassage van dit apparaat te krijgen! De batterij gaat volledig opgeladen ongeveer 110 minuten mee, maar als ik op reis ga met de auto wil ik daar niet afhankelijk van zijn. Dus dan gebruik ik de auto-adapter gewoon! Wil je dit nekmassage apparaat ook kopen? Gebruik dan mijn kortingscode GROEI, want daarmee krijg je 10% korting op de aanschafprijs!

Voordelen Donnerberg

✅ Deze nekmassage apparaten werken op batterijen en zijn dus draadloos te gebruiken;

✅ Met 8x 4D massagekoppen voor een fijne, natuurlijke massage bij stijve nekspieren;

✅ Shiatsu massage mogeljk dankzij de flexibele massagekoppen, maar ook vibratie massage;

✅ Naast je nek en rug kun je er ook andere lichaamsdelen zoals de benen mee masseren;

✅ Infraroodwarmte functie in 2 standen, die ook los van de massagefunctie gebruikt kan worden;

✅ Nek en rugmassage apparaat met 7 jaar garantie;

✅ Nu tijdelijk 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘;

✅ Ook voor onderweg, in de auto of op kantoor om pijn door een verkeerde houding te verlichten;

✅ Met 3 verwisselbare hoezen die wasbaar zijn op 30 graden (hygiënisch nekmassage apparaat).

Nadelen Donnerberg

❌ De batterij gaat maar 110 minuten mee, dus als je van lange massages houdt dan ben je er zo doorheen;

❌ De bezorging duurt gemiddeld 5 tot 9 dagen, dus je moet even geduld hebben.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Medisana NM 890 Nekmassage

Haal jij graag het nieuwste van het nieuwste in huis? Dan is Medisana NM 890 Nekmassage misschien iets voor jou. Dit nek massage apparaat (of nek en schoudermassage apparaat) heeft een warmtefunctie, beschikt over een timer en is een heerlijk elektrische nekmassage apparaat. Het heeft verder een ergonomische pasvorm, speciaal afgestelde massagekoppen en je kunt er zelfs moeilijk bereikbare lichaamsdelen mee behandelen. Denk hierbij aan je nek, schouders en rug. Er zijn 3 rotatiesnelheden mogelijk, waardoor je altijd een geschikte en heerlijke massage krijgt die jij fijn vindt.

Beste Nek Massage Apparaat  Review

In deze nekmassage apparaat review moet dit beste nek schouder massage apparaat – Medisana NM 890 Nekmassage – zeker genoemd worden. Je verlicht er met gemak vastzittende, pijnlijke spieren mee. Dat is vooral gunstig voor mensen die lange dagen aan een bureau werken. Zowel in je nek als in je schouders biedt dit massagekussen verlichting dankzij de verschillende standen. Probeer dus gerust uit wat jij fijn vindt op het gebied van masseren. Dit nekmassage apparaat beschikt over de Shiatsu massage techniek en daardoor is het een topper onder de nekmassage apparaten!

Ik vind Medisana NM 890 als nekmassage apparaat een aanwinst. Via de handvatten van dit schouder nek massage apparaat regel ik zelf de gewenste druk/sterkte. Toegegeven: hij ziet er misschien een beetje gek uit, maar die uitsteeksels zijn in de praktijk juist heel prettig. Het zijn namelijk massagekoppen die heel fijn in je nek aan de slag gaan, om daar stijve nekspieren los te maken. Ook vind ik het een voordeel dat dit type nekmassage apparaten goed betaalbaar is. Je hoeft zo niet de hoofdprijs te betalen om je stijve nek los te maken door middel van een lekkere massage!

Voordelen Medisana

✅ Rug nek massage apparaat met warmtefunctie;

✅ Draadloos nek rug massage apparaat, zodat je geen gedoe hebt met bedrading;

✅ Beste nekmassage apparaat voor moeilijk bereikbare lichaamsdelen;

✅ Dit massage apparaat voor nek en schouders beschikt over de Shiatsu massagetechniek;

✅ Dit nekmassage apparaat is te bedienen via geïntegreerde bedieningselement;

✅ Met 3 rotatiesnelheden (beste apparaat voor nekmassage).

Nadelen Medisana

❌ Volgens reviews is dit nek en rug massage apparaat niet draadloos;

❌ Geen infrarood nekmassage mogelijk via dit Shiatsu massagekussen.


Bekijk meer productinformatie

4. Donnerberg Basic Jade

Door naar Donnerberg Basic Jade; nog een Donnerberg massageapparaat waar ik je over wil vertellen. Het is de voorloper van het Premium model, maar heeft een extra bijzondere functie. Twee van de acht 4D-massagekoppen die erop zitten, zijn namelijk met jade edelsteen bedekt. Dit is een edelsteen met een helende werking – en daardoor ideaal om in een nekmassage apparaat te verwerken! Wil je de beste nekmassage met helende krachten uit de natuur? Dan is Donnerberg Basic Jade het massage kussen voor jou.

Beste Nek Massage Apparaat  Review

Donnerberg Basic Jade is een nekmassage apparaat met een infarood warmtefunctie die stijve spieren losmaakt. Er kunnen verschillende factoren meespelen voor pijnlijke spieren in de nek of andere lichaamsdelen, denk bijvoorbeeld aan een verkeerde houding of overbelaste spieren waardoor nu je pijn ervaart. Dankzij dit nekmassage apparaat is dat snel verleden tijd. Je kunt namelijk genieten van een relaxte Shiatsu massage in de nek, rug, schouders, benen, buik en armen.

Ik heb alle verschillende soorten nekmassage apparaten uit dit artikel zelf getest; zo ook Donnerberg Basic Jade. Wat ik fijn vind aan dit model, is dat het materiaal van hoge kwaliteit kunstleder gemaakt is. Daardoor gaat hij lang mee. Ook de Shiatsu nekmassage vind ik heerlijk; dit type massage helpt mij van alle verschillende massagetechnieken toch het meest ontspannen. Omdat ik open sta voor spiritualiteit en leven met de krachten van de natuur, vind ik de twee massage koppen van jade edelsteen een heel groot voordeel. Mijn pijnlijke nek is inmiddels al een stuk soepeler geworden dankzij dit shiatsu massagekussen. Met kortingscode ‘GROEI‘ krijg je 10% korting op je bestelling.

Voordelen Donnerberg

✅ Twee van de acht massagekopstukken zijn met jade edelsteen bedekt;

✅ Er zitten in totaal acht 4D koppen op voor een heerlijke nekmassage;

✅ Je kunt er ook je schouders, buik, benen, armen en rug mee masseren;

✅ Nekmassage apparaat met 3 jaar garantie;

✅ Nu tijdelijk 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘;

✅ Dit massagekussen heeft een infrarood functie;

✅ Het is beter betaalbaar dan het gemiddelde nekmassage apparaat.

Nadelen Donnerberg

❌ Dit nekmassage apparaat wordt in 5 tot 9 dagen geleverd, dus je moet even geduld hebben;

❌ Het is niet met zekerheid vast te stellen of jade edelsteen nu echt een effectieve toevoeging is;

❌ Er zit minder lang garantie op dit type nekmassage apparaten dan op de andere modellen van dit merk.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

5. LifeGoods Shiatsu Masssagekussen

Zoek je een elektrisch nek massage apparaat dat ook nog eens betaalbaar is? Ga dan voor LifeGoods elektrisch Shiatsu massage! Dit LifeGoods nekmassage apparaat is namelijk heel handig en prettig en kost niet zoveel geld. Het is daardoor het beste massage apparaat voor nek en schouders voor de portemonnee. Dit massageapparaat met infrarood geeft heerlijke massages volgens de Shiatsu massagetechniek. Daardoor ontspannen je rug, schouders en nek direct. Is het ook de beste keuze in nekmassage apparaten voor jou?

Beste Nek Massage Apparaat  Review

Het LifeGoods Shiatsu Massagekussen rekent snel af met een pijnlijke nek, knopen in de spieren in je voeten en is ook geschikt om andere lichaamsdelen te masseren. Er zitten verschillende programma’s op, die door 8 roterende koppen worden uitgevoerd. Je kunt de hoogste stand kiezen, maar er zijn ook twee lagere intensiteitsstanden beschikbaar. Verder kun je naar wens de warmtefunctie aanzetten of uitlaten (deze verwarmt tot 40 graden). Na 15 minuten masseren gaat dit type nekmassage apparaten vanzelf uit en de handige armlussen zorgen ervoor dat je het apparaat niet ergens aan hoeft vast te maken om hem op zijn plek te houden.

Dit LifeGoods nekmassage apparaat is wat mij betreft ideaal voor ontspanning van de nekspieren. Ik ervaar verschillende voordelen sinds ik ben begonnen met dit product. Vooral de shiatsu nekmassage functie gebruik ik graag, maar de verschillende warmtestanden en en verschillende soorten massages qua intensiteit, zijn ook top om tussen af te wisselen. Met dit massage kussen kan ik zo de compressie massage krijgen die ik zelf prettig vind. Ook is de prijs natuurlijk super en dat maakt dat dit product zeker thuishoorde in mijn rijtje beste nekmassage apparaten!

Voordelen LifeGoods

✅ Massage apparaat nek schouders rug met 8 Shiatsu massagekoppen;

✅ Met 3 intensiteitsniveaus voor de beste nekmassage;

✅ Massage nek schouders apparaat met warmtefunctie;

✅ Gemakkelijk schoon te maken infrarood massage kussen;

✅ Schakelt automatisch uit na 15 minuten gebruik of bij oververhitting;

✅ Massage apparaten kopen voor weinig geld;

✅ Nekmassage apparaten met CE-markering voor veilig gebruik.

Nadelen LifeGoods

❌ Het LifeGoods massage apparaat is niet draadloos;

❌ De timer gaat na 15 minuten automatisch uit, maar misschien vind je dat te kort voor een massage;

❌ Doordat je je armen door de lussen van dit nekmassage kussen doet, kun je hem niet gebruiken in de auto of wanneer je aan het werk bent.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste nekmassage apparaat 2024 

Ben je benieuwd naar mijn beste massage apparaat of beste nek massage apparaat? Ondanks dat alle nekmassage apparaten de moeite waard zijn en veel voordelen bieden, kan er maar één massage apparaat nek het beste zijn. En in mijn ogen is dat het Donnerberg Eerste Klas nekmassage apparaat!

Beste Nek Massage Apparaat  Review

Donnerberg Eerste Klas biedt namelijk vele voordelen. Zo is het een geschikte massage gun voor de rug, nek, schouders en andere lichaamsdelen. En hij beschikt zowel over een infrarood- als warmtefunctie. De andere modellen hebben vaak maar één van de twee opties. De hoge kwaliteit, het gemakkelijk te bedienen paneel en de 4D koppen op dit type massage apparaten, maken hem nog fijner in gebruik. Bovendien is dit massage kussen duurzaam en hygiënisch en krijg je er maar liefst 7 jaar garantie op. En ondanks dat dit een relatief prijzig massageapparaat nek is, geef ik er toch de voorkeur aan. Je krijgt met mijn nekmassage kussen kortingscode GROEI namelijk 10% korting!


Bekijk meer productinformatie

Nekmassage apparaat reviews 

Ben je benieuwd naar de massage apparaat nek en schouders ervaringen van andere mensen? Ik zocht enkele nek massage apparaat reviews op om je hier een beter beeld van te geven. 

Donnerberg Eerste Klas review 

Ilse kocht het Donnerberg Nekmassage apparaat. Zij vertelt: “Ik ben zo blij met dit massage nek apparaat. Ik gebruik hem bijna elke dag wel eventjes. Ik merk dat ik niet alleen lichamelijk maar ook echt mentaal beter in mijn vel zit en dat ik veel minder last heb van stress in mijn schouders en nek. Met een drukke baan en een gezin is dat echt een uitkomst.”

Beste Nek Massage Apparaat | Review | 5x Test!

Donnerberg Premium review

Over het nekmassage apparaat Donnerberg Premium vertelt Martina: “Het apparaat is effectief en prettig in gebruik. Warmte, massage en de schakelbare vibratie zijn comfortabel. Ik ben erg blij dat ik voor de draadloze versie heb gekozen. De batterij gaat lang mee en ik ben onafhankelijk in mijn bewegingen. Een absolute aanrader!

Medisana NM 890 review

Over het Medisana NM 890 Nekmassage apparaat vertelt Tamara: “Dit massageapparaat nek is echt super. Het voelt net alsof je een stevige massage krijgt van een persoon, met zijn of haar handen. Mijn schoonmoeder is er heel blij mee en vindt het zelfs beter als bij de fysio. Ook meteen 1 oor mezelf besteld. En je kan hem lager zetten als je niet zo’n stevige massage wil. Het enige nadeel is dat hij alleen voor nek en schouders is.”

Donnerberg Basic Jade review 

Alenna heeft van alle nekmassage apparaten voor Donnerberg Basic Jade gekozen. Zij schrijft: “Uitstekend product, gemakkelijk in gebruik en de massage is fijn omdat de balletjes relatief klein zijn en goede druk uitoefenen. Het kan ook op meerdere delen van het lichaam worden gebruikt, echt handig. Als je aarzelt, ga ervoor, want elke massage is goddelijk en lekker warm.”

LifeGoods Shiatsu Massagekussen review

Sylo vertelt over LifeGoods Shiatsu Massagekussen: “Ik ben snel duizelig en heb veel hoofdpijn. Dit belemmert mij enorm in mijn dagelijkse leven. Ik kreeg dit nek schouder massage apparaat van mijn vriend maar ik had niet verwacht dat het echt zou werken. Toch ben ik er heel blij mee. Ik heb geen hoofdpijn meer en mijn spieren voelen veel losser en soepeler. Elke keer genieten!”

Beste Nek Massage Apparaat | Review | 5x Test!

Nekmassage apparaat kopen checklist

Ga je een nekmassage apparaat kopen? Let dan op een aantal dingen. Met onderstaande checklist maak je sowieso een fijne keuze voor jouw situatie.

1. Welke bediening vind je fijn bij nekmassage apparaten?

Denk allereerst na over de bediening. Wil je een geïntegreerde bediening of is een afstandsbediening ook prima voor jou? Afhankelijk van hoe vaak of op welke manier jij het nek massage apparaat gebruikt, kun je hierover ook een beslissing maken. En moet jouw nekmassage apparaat draadloos te gebruiken zijn of is dat niet per se een vereiste? Een draadloos apparaat kun je bijvoorbeeld ook onderweg (in de auto of het vliegtuig) gebruiken. Afhankelijk van hoe vaak je het apparaat gebruikt, is dit wellicht wel prettig.

Beste Nek Massage Apparaat | Review | 5x Test!

2. Welke functies heb je nodig? (shiatsu massage)

Het is belangrijk om na te denken welke functies belangrijk zijn voor jou. Geef je de voorkeur aan een warmtefunctie, aan verschillende intensiteitsniveaus of wil je juist veel massagekoppen op je nekmassage apparaat? Hoe meer koppen erop zitten, hoe steviger de massage is die je kunt krijgen. Nog een goede vraag: van welke massagetechniek(en) wil je gebruik kunnen maken? Denk hierbij aan een vibratiemassage of de Shiatsu massagetechniek. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden in. 

3. Bepaal vooraf je budget

Er is een enorm verschil in de nekmassage apparaat prijs. Sommige apparaten zijn goed betaalbaar, terwijl andere ontzettend duur kunnen zijn. Vaak gaat de prijs gepaard met de functionaliteiten. Wil je veel opties op je nekmassage apparaat, dan loopt de prijs vaak op. Natuurlijk ben je niet verplicht om een duur exemplaar te kopen. En in het geval van een nekmassage apparaat korting of nek massage apparaat kortingscode hoeft dat gelukkig ook niet!

Beste Nek Massage Apparaat | Review | 5x Test!

Meer ontspanning voor jouw gezondheid

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast ontspanning ook op andere punten zoals voeding en gezondheidstests. Slaap is ook een belangrijk onderdeel en welke invloed de hormonen hebben op het dagelijkse leven. Uiteraard kan bewegen in dit lijstje niet ontbreken voor een optimale gezondheid.

Wil je meer weten over al deze vormen van ontspanning? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Nek Massage Apparaat | Review | 5x Test!

Meest gestelde vragen over een nekmassage apparaat

Heb je nog vragen over nekmassage apparaten? Lees dan nog even verder. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen over dit onderwerp namelijk beantwoord.

Wat is het beste nekmassage apparaat? 

Het beste nekmassage apparaat bepaal je natuurlijk zelf. Toch heb ik een test gedaan om verschillende nekmassage apparaten met elkaar te vergelijken. Hieruit is gebleken dat het Donnerberg Nekmassage apparaat als winnaar uit de test komt. Dit apparaat is wat prijziger, maar biedt ontzettend veel voordelen. Ik vind het daarom echt de moeite waard. In dit artikel kun je ontdekken wat het beste nekmassage apparaat voor jou is. Wellicht is dat een ander apparaat dan waar ik de voorkeur aan geef. Niet iedereen is immers hetzelfde of heeft dezelfde voorkeuren.

Hoe gebruik je een nek massage apparaat?

Als je een nek massage apparaat gebruikt, dan is het belangrijk dat je dit veilig doet. Lees daarom altijd de instructies in de handleiding. Niet elk nek massage apparaat gebruik je op dezelfde manier. Vaak leg je het apparaat in je nek of op je schouders en zet je hem aan. Stel de instellingen in op een manier die goed voelt voor jou. Apparaten met een timer schakelen na 15 minuten meestal automatisch uit. Dit zijn extra veilige producten. Verder is het belangrijk om niet in slaap te vallen tijdens een massage. Het is namelijk niet goed om je spieren te overstimuleren. 

Is een nek massage apparaat goed voor je?

Ja, een nek massage apparaat is goed voor je. Het maakt namelijk vastzittende spieren los en zorgt ervoor dat spierpijn minder wordt. Door regelmatig een nek massage apparaat te gebruiken, zal je je veel fijner voelen. Klachten zoals pijn, vermoeide spieren, spanning, etc. nemen hierdoor snel af. Je kunt daardoor beter tot rust komen en stress zal veel minder invloed hebben op je lichamelijke gezondheid. Daarnaast is het een heerlijk ontspanningsmoment, vooral als je even tijd voor jezelf nodig hebt.

» Referenties


1. Andreas Konrad, Christoph Glashüttner, Marina Maren Reiner, Daniel Bernsteiner, and Markus Tilp. (2020, Dec). The Acute Effects of a Percussive Massage Treatment with a Hypervolt Device on Plantar Flexor Muscles’ Range of Motion and Performance. J Sports Sci Med, 19(4), 690–694.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7675623/

2. Ling Jun Kong, Hong Sheng Zhan, Ying Wu Cheng, Wei An Yuan, Bo Chen, and Min Fang. (2013). Massage Therapy for Neck and Shoulder Pain: A Systematic Review and Meta-Analysis. Evid Based Complement Alternat Med, 2013, 613279.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3600270/

3. Karen J. Sherman, Daniel C. Cherkin, Rene J. Hawkes, Diana L. Miglioretti, and Richard A. Deyo. (2009). Randomized Trial of Therapeutic Massage for Chronic Neck Pain. Clin J Pain, 25(3), 233–238.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2664516/

» Referenties

Conclusie beste nek massage apparaat 2024

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Nek Massage Apparaat | Review | 5x Test!

Laat een reactie achter