In dit artikel

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Beste Mindset Training | Review (2023) | 5x Cursus Test!

In dit artikel

Op zoek naar de beste mindset training? Heel verstandig! Elk mens is erbij gebaat om zichzelf te ontwikkelen. Dit is namelijk dé manier om jezelf beter te leren kennen en je eigen leven leuker te maken. Wie zichzelf goed kent, kan namelijk beter inspelen op bepaalde situaties, weet beter wat hij of zij leuk vindt én kan betere beslissingen voor zichzelf maken. Een manier om meer zelfkennis te krijgen en jezelf te ontwikkelen als persoon, is door een mindset training te volgen. Wil jij de beste mindset training van dit moment volgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb namelijk de beste training mindset ontdekt en ik vertel je in dit artikel welke dat is! 

Beste mindset training 2023: Mijn selectie

 1. Beste Mindset Mini-Cursussen: MindsetFlix
 2. Beste Mindset Training: Unbreakable Academy
 3. Beste Mindset Cursus Gratis: Max Your Life
 4. Beste Mindset Training E-book: Puur Mindset Academy
 5. Beste Mindset Transformatie Transformatie Traject: Max Your life 

Mindset training vergelijken; hoe doe ik dat?  

Er zijn veel mindset trainingen te vinden, zowel online als offline. Dus welke is de beste mindset training voor jou? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag, heb ik verschillende trainingen met elkaar vergeleken. Ik heb hierbij rekening gehouden met verschillende factoren bij elke mindset training, zoals de prijs, eventuele kortingen en bonussen die erbij gegeven worden, de kwaliteit van een training mindset, de inhoud ervan en ik heb gekeken naar de beschikbare reviews en beoordelingen van elke mindset training. Op basis daarvan heb ik de vijf beste cursus mindset eruit gepakt en uitgelicht voor jou. Lees maar mee! 

1. MindsetFlix

Iedereen kent het principe van Netflix: al je favoriete films binnen handbereik, kijken wanneer jij wilt en waar je wilt. Er is nu iets nieuws op de markt: MindsetFlix. Het principe is hetzelfde, alleen krijg je hier geen films voorgeschoteld maar minicursussen op basis van bekende mindset boeken! 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test! MindsetFlix

Hoe dat werkt? Eigenlijk heel eenvoudig. Elke week worden er nieuwe cursussen geüpload naar MindsetFlix. Elke cursus geeft de essentie van een bestseller boek weer. Niet alleen in de vorm van video, maar ook in de vorm van een audiofragment, een tekstuele samenvatting van het boek én praktische opdrachten om uit te werken. Op die manier doe je geen dagen of zelfs weken over een boek, maar kun je in ongeveer twee uur tijd de essentie van een boek tot je nemen en de kennis meteen toepassen in de praktijk. Het is dus een heuse mindset training. Hoe handig is dat?!

Je kunt MindsetFlix bestellen voor een lage prijs, maar die prijs kan nóg lager worden. Hoe? Door mijn MindsetFlix kortingscode ‘GROEI te gebruiken. Dan krijg je maar liefst 25% korting en betaal je geen €9,95 per maand, maar slechts €7,46. Je krijgt dus maandelijks, voor de prijs van minder dan een fysiek boek, een heel assortiment aan minicursussen tot je beschikking die jou de essentie van meer dan 40 boeken leren. Een mooiere aanbieding voor een abonnement op zo’n mindset training aanbieder bestaat eigenlijk niet. Lees mijn MindsetFlix review voor meer informatie.

Voordelen MindsetFlix

MindsetFlix maakt leren over persoonlijke ontwikkeling leuker;
Je bespaart tijd door een minicursus te volgen i.p.v. een heel boek te lezen;
Je kunt vierdimensionaal leren dankzij MindsetFlix: kijken, luisteren, zien en uitvoeren;
MindsetFlix is helemaal niet duur;
Elke week komen er nieuwe cursussen bij, dus je voordeel wordt steeds groter;
Abonnement op deze mindset training is op elk gewenst moment opzegbaar;
Dankzij de MindsetFlix kortingscode profiteer je van nog meer voordeel.

Nadelen MindsetFlix

Als je alleen tijdens je vakantie leest, dan is het op het strand of aan het zwembad wat lastiger om een cursus te volgen.


Klik hier voor 25% korting met kortingscode: ‘GROEI’

2. Unbreakable Academy – Beste Mindset Training 

Een mindset platform waar je alles leert over je geest, hoe je hoe je weerbaarder wordt en hoe je vervolgens meer vrijheid kunt ervaren. Dát is in een paar woorden waar de cursus mindset van Unbreakable Academy over gaat. We leven in een uitdagende tijd en het is soms lastig om met bepaalde situaties en omstandigheden om te gaan. Dat begrijpt de ontwikkelaar, Sander Aarts (Nederlands best getrainde militair), van de Unbreakable Academy maar al te goed. Hij vond dat het tijd werd dat Nederland weerbaarder werd. Met een goede mentale gesteldheid kun je jezelf namelijk veel beter beschermen tegen invloeden van buitenaf en heeft een positief effect op een gelukkig leven. Niet alleen in je persoonlijke leven, maar ook op je werk, tijdens je opleiding en eigenlijk op alle gebieden! Een goede mindset training zorgt ervoor dat iedereen dit kan leren. 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Het motto van de Unbreakable Academy is: de omstandigheden kunnen we niet veranderen, wel hoe je hiermee om kunt gaan. Daarom is deze cursus of mindset training erop gericht om jou dankzij praktische lessen allerlei handige inzichten en handvatten te geven, om je zo goed mogelijk te weren tegen alles wat er op jouw pad komt. Hierdoor zal je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, word je productiever, houd je meer focus onder alle omstandigheden en kun je stress omzetten naar kracht. Ook leer je alles over mentale vaardigheden in de mindset training, kun je jezelf én je team beter door de crisis leiden, ga je beter presteren onder druk en zal je je innerlijke kracht ontdekken. Dit leidt automatisch tot meer energie en voldoening in het leven en de mogelijkheid om beter samen te werken met anderen.  

Deze mindset training van Unbreakable Academy kun je tijdelijk met 20% korting scoren wanneer je de kortingscode ‘PERSOONLIJKEGROEI002‘ gebruikt! Wil je eerst meer lezen over deze training mindset, lees dan de Unbreakable Academy review die ik eerder schreef. 

Voordelen Unbreakable Academy  

Deze mindset training 14 dagen uitproberen voor €1; 
Ondersteuning van online coaches; 
Cursus is getest en gebruikt door special forces; 
Gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken; 
Korting met de kortingscode ‘PERSOONLIJKEGROEI002‘; 
Betalen voor de mindset training kan per maand, kwartaal of jaar. 

Nadelen Unbreakable Academy  

Alleen mogelijk in abonnementsvorm;  
Gebruikmaken van proefperiode kan alleen bij direct afsluiten (maandelijks) lidmaatschap (deze is wel direct weer opzegbaar).


Klik hier voor 20% korting met kortingscode: ‘PERSOONLIJKEGROEI002’

3. Max Your Life – Beste Mindset Transformatie Transformatie Traject en Beste Mindset Cursus Gratis 

Max Your Life is een mindset cursus of mindset training die jou inzicht geeft in wat je wilt en die je helpt een leven te creëren waar je écht voldoening uit zult halen. De mindset training is bedoeld voor mensen die voelen dat zij meer in hun mars hebben, maar niet goed weten hoe zij dit eruit krijgen en zichzelf kunnen ontplooien. Ook mensen die nog niet goed weten waarvoor zij hier op aarde zijn en wat hun doel in het leven is, gaan ontzettend veel baat hebben bij deze mindset training of mindset cursus van Max Your Life. Wil jij meer energie, voldoening, passie en een goed gevoel over jezelf ervaren? En wil je een leven vervullen met trots, een leven waar je écht van geniet? Ga dan aan de slag met deze cursus of mindset training! 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

De totale waarde is enorm, namelijk €6.547. Normaal gesproken betaal je €2.397 voor de Max Your Life training mindset, maar op dit moment geldt er een enorme mindset training korting. Je betaalt namelijk slechts €997 wanneer je nu met de mindset training aan de slag gaat! 

Er is bovendien een gratis minicursus beschikbaar van Max Your Life. Deze gaat over 5 dingen die je vandaag nog kunt doen om je maximale potentieel te ontsluiten. Maak daar dus zeker gebruik van! 

Wil je meer weten over de training mindset van Max Your Life? Lees dan de Max Your Life review die ik geschreven heb. mindset boeken

Voordelen Max Your Life

Enorme mindset training korting; 
Gratis minicursus beschikbaar; 
Interactief online coaching programma; 
Wekelijkse live groep coaching; 
Mogelijkheid om 1 op 1 vragen te stellen bij de mindset training; 
Voortgang wordt gemonitord, zodat je alles uit de training haalt; 
3 exclusieve deep dive webclasses om je nog meer te verdiepen in bepaalde onderwerpen;
Levenslang toegang tot de exclusieve Facebookgroep; 
Pakket van mindset boeken en apps die jou verder helpen. 

Nadelen Max Your Life

Relatief prijzige growth mindset training  .


Klik hier voor korting!

4. Puur Mindset Academy – Beste Mindset Training E-book 

Wil je met een training mindset starten die jou leert om de beste versie van jezelf te worden? En vind je het fijn om die training in de vorm van een e-book te ontvangen? Jerik van Nuenen van de Puur Mindset Academy heeft het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ geschreven. Het is bedoeld voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en meer uit het leven wil halen. Naar eigen zeggen reikt Jerik je alle handvatten aan die je nodig hebt om verschillende aspecten van je leven te veranderen. Als je meer wilt bereiken, heb je namelijk een goede mindset nodig. En die ontwikkel je door deze mindset training! 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Leer net als Jerik elke dag je mooiste leven te leven door je manier van denken, je manier van communiceren en door de keuzes die je maakt. Om jou hierin te begeleiden, zijn succesvolle mensen bestudeerd die een positieve mindset hebben. Op basis van die bevindingen is dit e-book geschreven. Het leert je hoe je een positieve mindset krijgt, hoe je anders kunt leren denken, hoe je beter kunt communiceren en betere beslissingen kunt maken. Daardoor kun jij ook de beste versie van jezelf worden en uiteindelijk je mooiste leven gaan leven. 

Deze training mindset in e-book vorm kost tijdelijk slechts €37,50. Een mooie prijs voor de hoge kwaliteit die het boek te bieden heeft. 

Voordelen Puur Mindset Academy

Relatief lage prijs voor een mindset training; 
14 dagen niet goed = geld terug garantie; 
Je kunt de training volgen waar en wanneer je wilt.

Nadelen Puur Mindset Academy

Geen persoonlijke support of coaching bij deze mindset training.


Klik hier voor korting!

5. Unstoppable Mindset

De Unstoppable Mindset is de online cursus mindset of mindset training van Jia Ruan. Hij weet als geen ander dat je mindset de kwaliteit van je leven bepaalt en persoonlijke groei realiseert. En dat bijna alle mensen de kwaliteit van hun leven laten afhangen van externe factoren, zoals de huidige crisis en andere situaties die zich voordoen. Hij heeft in de afgelopen twee jaar in zijn dagelijks leven enorm aan zijn eigen mindset gewerkt en helpt anderen middels zijn training mindset dat nu ook te doen. 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Unstoppable Mindset is de blueprint om het leven te domineren, in elke situatie. Zelfs wanneer je bang bent, twijfelt, onzeker bent of wanneer er tijden van crisis zijn. Deze online cursus of mindset training is goed voor ruim 20 uur aan kijktijd, je krijgt er levenslang toegang tot en je ontvangt wekelijkse groepscoaching om jezelf optimaal te ontwikkelen. Bovendien kun je 24/7 hulp vragen aan de community en mag je deelnemen aan het Money Mastery Program. En het mooie van alles is dat je momenteel voor meer dan €4.000 aan bonussen ontvangt wanneer je met de mindset training van start gaat! 

Wil je meer leren van Jia? In zijn gratis mindset e-book en audioboek ontdek je de 21 mythes waardoor mensen mentaal vastzitten en hoe ze hier weer uit komen, waarom de media ons hersenspoelen en er bang voor zijn dat jij – net als vele anderen – je brein leert her programmeren en hoe je voortaan wél altijd positief kunt zijn. Ook leert Jia je hoe je jezelf onvoorwaardelijk kunt motiveren en hij stelt 5 kritische vragen om uit je huidige situatie te kunnen losbreken. Verder komen het verborgen geheim van de Egyptenaren en een simpele mindset-shift aan bod en leer je je ego los te laten, zodat je jezelf niet langer in de weg zit. 

Je betaalt eenmalig €997 voor deze mindset cursus of mindset training. Of je kunt drie termijnen van €397 betalen, als dat beter uitkomt. De keuze is aan jou. Ik schreef eerder een uitgebreide Unstoppable Mindset review, waarin je nog meer kunt lezen over deze online cursus mindset! 

Voordelen Unstoppable Mindset 

Levenslang toegang tot de training mindset; 
Mogelijkheid om in termijnen te betalen; 
Je zit niet aan een abonnement vast; 
Jia is ervaringsdeskundige; 
Gratis e-book en audioboek beschikbaar van deze mindset training. 

Nadelen Unstoppable Mindset 

De training duurt maar 20+ uur, dus je bent vrij snel uitgeleerd .


Klik hier voor korting!

6. Leef Je Mooiste Leven jaarprogramma – Beste Mindset Cursus Jaarprogramma 

Wie denkt aan een growth mindset training, denkt vast ook aan Michael Pilarczyk. Hij is namelijk een van de meest bekende mindset coaches in Nederland. Ook hij ontwikkelde een eigen mindset cursus: Leef Je Mooiste Leven. Dit is een online jaarprogramma waarin je van Michael en zijn partner Cindy Koeman leert over zelfontwikkeling, mindset, mindfulness, zelfbewustzijn én persoonlijk succes. De online cursus of mindset training bestaat uit 7 masterclasses, 4 Q&A sessies, verschillende videolessen, coaching gesprekken, audiolessen en werkboeken. Het is daarmee een enorm uitgebreide en complete persoonlijke groei training. Alle lessen zijn praktisch ingericht, waardoor je ze direct kunt toepassen op je eigen leven. 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Zo leer je te kijken naar jouw huidige kwaliteit van leven, waar je tegenaan loopt en wat je wilt verbeteren. Je gaat doelen stellen om te bepalen waar je naartoe wilt en wat je wilt bereiken, zodat je je allermooiste leven kunt gaan leven. Je kunt in een jaar enorm veel vooruitgang boeken. Bovendien geeft een jaarprogramma meer motivatie om door te zetten en echt voor je doelen te gaan. Bovendien hebben Michael en Cindy zoveel te vertellen, dat daar nu eenmaal flink wat tijd voor nodig is. Maar spijt krijgen zal je zeker niet!  

Het online programma Leef Je Mooiste Leven leert je meer balans te krijgen in je leven, om inzicht te krijgen in jezelf en je mindset positief te veranderen. Ook leer je omgaan met emoties en beperkende overtuigingen te overwinnen. Na afloop van deze persoonlijke ontwikkeling training zal je bovendien over betere communicatievaardigheden beschikken en ben je in staat om succesvol te ondernemen, als je dat wilt! 

De kosten voor dit programma bedragen eenmalig €999. 

Voordelen Leef Je Mooiste Leven jaarprogramma

Enorm uitgebreide training; 
Ontwikkeld door een ervaringsdeskundige; 
Interessante bonussen bij aanschaf van de training mindset.

Nadelen Leef Je Mooiste Leven jaarprogramma

Relatief prijzige training; 
Deze mindset training duurt een heel jaar. 

Mijn beste mindset training 

Wat de beste mindset training is voor jou, verschilt van persoon tot persoon. Zelf heb ik ontdekt dat de beste mindset cursus of mindset training voor mij een online cursus is die gebaseerd is op wetenschappelijk bewezen technieken en die niet na een paar uur al stopt. Ik wil graag veel leren over persoonlijke ontwikkeling en mindset. Daarom spreekt vooral het online programma Unbreakable Academy mij aan. Ondanks dat je dit programma alleen kunt volgen door een abonnement af te nemen, vind ik het een enorm voordeel dat je hier ondersteuning krijgt van online coaches. Bovendien kun je het 14 dagen uitproberen voor €1 én kun je dankzij mijn kortingscode “PERSOONLIJKEGROEI002” 20% extra korting krijgen! 


Klik hier voor 20% korting met kortingscode: ‘PERSOONLIJKEGROEI002’

Wat is mindset precies? 

Mindset is het geheel van overtuigingen en negatieve gedachten die je hebt over je intelligentie, talenten en kwaliteiten, maar ook over de wereld om je heen. Als kind zijnde neem je veel informatie in je op, zonder te kunnen beoordelen of die informatie juist of onjuist is. Hierdoor wordt jouw conditioneringssysteem gevormd. Het is de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt en wat jouw overtuigingen daarbij zijn. 

Mindset is het Engelse woord voor overtuiging. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een fixed mindset en een growth mindset, oftewel een vaste mindset of een groei mindset. 

Fixed mindset 

Bij een vaste mindset is iemand ervan overtuigd dat zijn of haar kwaliteiten onveranderlijk zijn. Je gelooft dat je bent geboren met bepaalde vaardigheden, een bepaalde mate van intelligentie en met een bepaalde slagingskans in het leven en je bent van mening dat niets dat kan veranderen. Je zit dan als het ware vast in bepaalde overtuigingen en negatieve gedachten die je hebt over je leven en over de wereld om je heen. Voor mensen met een vaste mindset is het belangrijk om te laten zien wat ze kunnen en dat dit aangeboren is. Daarom doen zij liever geen lastige dingen en gaan zij uitdagingen liever uit de weg. Wanneer zij falen, zal dit namelijk bevestigen dat zij niet goed genoeg zijn. En dat zullen ze ook nooit worden, want ze zijn en blijven hoe ze zijn. Fouten maken is daarom verschrikkelijk voor mensen met een fixed mindset. Bovendien doen deze mensen liever geen moeite voor iets, want dat betekent dat zij niet goed genoeg zijn. Anders konden ze het wel direct goed doen. 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Growth mindset 

Aan de andere kant is er de growth mindset. Dit is de mindset die gelooft dat je altijd beter kunt worden, dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en dat uitdagingen er zijn om van te groeien. Nieuwe, moeilijke dingen, worden daarom als plezierig ervaren en fouten maken hoort er gewoon bij. Je kunt namelijk altijd leren en jezelf verbeteren met persoonlijke ontwikkeling. De kans dat mensen met een growth mindset opgeven na een tegenslag, is heel klein. Zij accepteren het leerproces en de inspanning die het kost om iets nieuws te leren en verder te komen in het leven. Een growth mindset is de meest geschikte mindset voor kinderen. Door op deze manier te denken kunnen zij hun talent(en) namelijk zo optimaal mogelijk benutten en persoonlijke groei ervaren. Heb jij zelf een fixed mindset, dan is het nog niet te laat om te veranderen. Je kunt namelijk leren om een growth mindset te ontwikkelen en voortaan vanuit die manier te denken! 

Waarom een mindset training volgen? 

Het volgen van een training mindset is dé manier om een growth mindset te ontwikkelen. Bij een online cursus mindset wordt namelijk gewerkt aan de manier waarop je denkt, hoe je in het leven staat en hoe je de wereld om je heen ervaart. Je kunt hierdoor negatieve denkprocessen omkeren naar positieve. En dat zal je kwaliteit van leven enorm doen verbeteren! Een training mindset kopen is daarom een hele verstandige investering wanneer je aan jezelf wilt werken en meer uit het leven wilt halen. Positieve mensen zijn vaak gelukkiger en gelukkige mensen halen meer uit hun leven. Daarom is het een geweldig idee wanneer je aan je mindset wilt werken, bijvoorbeeld door een mindset training te volgen. Een training mindset bestellen levert vrijwel alleen maar voordelen op! 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Wat zijn de voordelen van een getrainde mindset? 

Wat zijn dan de voordelen van een getrainde, growth mindset? Dat zal ik je vertellen! Mensen met een growth mindset: 

✅ Staan flexibeler in het leven; 

✅ Zijn leergierig en houden van uitdagingen; 

✅ Hebben meer eigenwaarde; 

✅ Leren van de feedback die ze krijgen en zetten door tot ze slagen; 

✅ Doen aan zelfreflectie om zichzelf te verbeteren; 

✅ Weten dat zij niet perfect zijn, maar wel goed genoeg; 

✅ Nemen verantwoordelijkheid voor hun leven, in plaats van anderen de schuld te geven; 

✅ Weten dat vooruitgang tijd kost, maar vinden dit de moeite waard; 

✅ Ervaren meer zelfvertrouwen, omdat zij zichzelf blijven uitdagen en ontwikkelen; 

✅ Vragen om hulp, zonder dat ze zich daar slecht bij voelen; 

✅ Laten zich niet in een hokje plaatsen, want verandering is altijd mogelijk; 

✅ Laten zich inspireren door andere mensen en leren van hen; 

✅ Zijn niet bang om te falen en leren van de fouten die ze maken; 

✅ Zoeken de verbinding op met andere mensen met een growth mindset; 

✅ Geloven in zelfontwikkeling voor iedereen. 

Mindset training ervaringen en reviews 

Ben je benieuwd naar wat anderen reeds hebben gezegd over de verschillende mindset trainingen? Lees dan hun cursus mindset ervaringen! Dit is een handige manier om te bepalen wat de beste mindset training voor jou zal zijn. Ben je er over uit? Laat gerust even weten voor welke training mindset je uiteindelijk hebt gekozen. 

Over Unbreakable Academy vertelt Christiane in haar mindset training review: “Dit is precies de online community waar ik me thuis voel. Op mentaal en fysiek niveau leer je alles om je te ontwikkelen tot een weerbaar krachtig persoon. Onderling help je mekaar en alle trainers geven echt alles met alle zorg en aandacht. Echt een aanrader.” 

Anko vertelt: “Wow! Een gevalletje overtroffen verwachtingen! Denk niet na óf je lid wordt maar wanneer je dit doet. Ik beloof je: Je gaat geen spijt krijgen.” 

Martijn van Tongeren vertelt over Unstoppable Mindset: “In een jaar meer dan 2 miljoen draaien, doe je niet als je nadenkt als de ‘gemiddelde Nederlander’. Jia heeft in een legendarisch tempo laten zien wat hard werken gecombineerd met de juiste growth mindset met een mens kan doen. Er zijn zo veel mensen die mooie verhalen schetsen, maar eigenlijk niet succesvol zijn… Jia is het tegenovergestelde: Hij is het levende voorbeeld van wat hij mensen leert. Bij hem moet je zijn als je klaar bent om te groeien!” 

Nathalie heeft de cursus Leef Je Mooiste Leven heel positief doorlopen. “Soms moet je jezelf en je bedrijf iets cadeau doen. Michael Pilarczyk is het mooiste cadeau dat je dan kunt geven. Door de coronacrisis waren dit mijn laatste centen, maar ik weet dat het dubbel en dwars goed komt met mij en mijn bedrijf. Just do it!” 

“Jerik helpt mij om situaties vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. De kracht van Jerik zit hierbij in positiviteit en betrokkenheid”, vertelt Peter over de Puur Mindset Academy

Tot slot nog een Max Your Life mindset cursus review van Sophie: “Sho beschikt over een uitgebreide kennis van gezondheid in de breedste zin van het woord. Dit in combinatie met zijn eigen persoonlijke groei ervaring, maakt hem tot een coach die weet waar hij het over heeft.” En iemand anders vertelt over Shorombo’s Max Your Life training: “Echt een hele leuke en nuttige cursus. Niet zweverig, maar hands-on. Laagdrempelig, maar diepgaand. En niet voorgekauwd, maar nodigt je uit om zelf op onderzoek uit te gaan. Ik had niet verwacht dat het mij zoveel zou brengen!” 

Beste Mindset Training Review (2022) 5x Cursus Test!

Meer voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Als jij je richt op persoonlijke groei, ben je vast bekend met de termen dankbaarheid, persoonlijke kernwaarden, zelfliefde en zelfontwikkeling. Mocht je nu zoekende zijn in wat jouw stap gaat zijn om zelfvertrouwen te vergroten, om te gaan met HSP of om uit jouw burn out te komen. Wellicht is en podcast zelfontwikkeling dan een goede eerste stap.

Het kan helpen om achter jouw positieve eigenschappen te komen en positief te denken, maar ook het onderzoeken van jouw belemmeringen en wat dit voor invloed heeft op zelfdiscipline en jouw mindset kan heel nuttig zijn. Hoe ben je geconditioneerd? En wat heeft dit voor invloed op zelfbewustzijn? Wat is mindhacking? Hiermee leer je meer over gezondheid en geluk, het levenswiel kan hier ook een onderdeel in spelen.

Leren middels neurofeedback en oude overtuigingen accepteren en loslaten is aan te raden. Op deze manier een gezonde relatie met jezelf en anderen visualiseren en een meer altruïstisch leven leiden.

Mocht je al dieper in de materie zitten dan zullen de woorden affirmaties, mantra, autosuggestie en het universum je niet onbekend voorkomen. Wellicht zijn ook de universele wetten als wet van de aantrekking en wet van compensatie al aan de orde gekomen. Zo niet lees dan zeker even door.

Met microdosing kun je tot diepere inzichten komen, ook door middel van andere methodes kun je jezelf beter leren kennen. Bijvoorbeeld gezichtlezen (fysionomie) of hypnose. Dan denk je vast, is hypnose gevaarlijk, NEE! Andere takken van holistische blik zijn familieopstellingen. Maar inzicht krijgen middels de sterren, human design kan ook veel inzichten in jezelf vergaren. Daar heb je dan geen documentaires persoonlijke ontwikkeling voor nodig.

Ben je juist meer opzoek naar een training of docu dan kun je je verdiepen in documentaire mindset of de beste mindset training of zelfs obstacle mindset. I am not your guru van Tony Robbins is ook inspirerend. Check ook eens de Black Friday persoonlijke ontwikkeling.

Middels al deze wegen kun je dichter bij je ikigai komen, jouw passie. Dit kan zijn leven vanuit minimalisme, een nieuwe opleiding in NLP volgen of de stroming wetenschap waarheid volgen. Alles is oké.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken! Laat onder de blog een bedankt tekstje achter.

De meest gestelde vragen over mindset trainingen 

Ik kan mij goed voorstellen dat je nog vragen hebt over een mindset trainingen of mindset cursus. De meest gestelde vragen over deze trainingen heb ik hieronder voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel. Dan doe ik mijn best om ook jouw vraag te beantwoorden! 

Werkt een mindset training voor iedereen? 

Ja, een mindset training werkt voor iedereen. Mits je ervoor openstaat om jezelf te verbeteren, ontwikkelen en te groeien als persoon. Doe je dat niet, dan zal een mindset training weinig effect hebben op jou als persoon. Je zal de adviezen en tips die gegeven worden dan namelijk niet ter harte nemen en er weinig tot niets van leren. (1)

Moet een mindset training per se duur zijn? 

Nee, een mindset training hoeft niet per se duur te zijn. Toch is een goede mindset training vaak wat prijziger, omdat deze nu eenmaal veel kwaliteit heeft en waardevolle informatie bevat. Wist je dat wetenschappelijk bewezen is dat mensen bereid zijn beter hun best te doen, wanneer zij ergens meer voor betaald hebben? Toch kun je regelmatig een mindset cursus korting scoren en is er regelmatig een mindset training aanbieding te vinden. Houd daarom je oren en ogen goed open, wanneer je liever niet te veel betaalt. Zoek je op het internet naar ‘training mindset kortingscode’, dan krijg je misschien ook een mooie korting voorgeschoteld. Voor de training van Unbreakable Academy heb ik alvast een mooie kortingscode voor je geregeld! 

Wanneer heb ik mijn mindset genoeg getraind? 

Voor veel mensen is het goed nieuws, voor anderen juist niet. Maar wie aan zijn of haar mindset werkt, is eigenlijk nooit klaar. Het is een proces dat altijd blijft voortduren, omdat je je als mens kunt blijven ontwikkelen. Je mindset kan daarom ook eindeloos getraind worden. Wie een growth mindset heeft, vindt dit vast leuk om te horen. Je kunt namelijk je hele leven doorgaan met jezelf uitdagen en verbeteren.  

Conclusie beste mindset trainingen 2023 

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Mindset Training | Review (2023) | 5x Cursus Test!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Training Persoonlijke Ontwikkeling?

Kies dan voor: 365 Academy

Op zoek naar de beste Training Persoonlijke Ontwikkeling?