In dit artikel

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Beste Microdosing Ervaringen + Review

In dit artikel

Ben je nieuwsgierig naar microdosing? Hier is de afgelopen jaren nog weinig onderzoek naar gedaan. Maar volgens Psycholoog.nl, zou microdosing bij kunnen dragen aan een positieve stemming en minder depressieve klachten. Nu is microdosing niet exact hetzelfde als verse magic truffels, gezien de dosering wat lager ligt. In dit artikel ga ik je meer vertellen over de beste microdosering ervaringen.

Kort samengevat:

Mijn beste microdosering, is de Cosmic Truffels. Vanuit mijn expertrol en persoonlijke onderzoek is gebleken, dat de truffels een lage dosering hebben. Ik ben erachter gekomen, dat dit de drempel om truffels te gebruiken kan verlagen. Daarnaast zijn de truffels vers en hoef je niet te kauwen. Je ontvangt 10% korting op je aankoop met de kortingscode ‘groei10’.

Mijn beste Microdosing keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagExtra’s
1. Cosmic Truffels€9,95xxx
2. Microdosing Pro€99Handboek en een coach
3. Cosmic Truffels Triple€25,95Set van 3
4. Cosmic Truffels Special Edition€99Begeleiding
5. Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack€69,95Microdosing-protocol
6. Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps€62,953x Microdosing Single, Cordyceps Poeder en Vitamine B12
7. Cosmic Truffels Mini ScalePrijs en extra’s kon ik niet vinden op de website

Mijn ervaring met Cosmic Truffels

Ik heb de Cosmic Truffels vanuit mijn expertrol onderzocht en onder de loep gelegd. Veel mensen zijn benieuwd naar de voordelen en de effecten. Doordat de dosering van Cosmic Truffels wat lager ligt, kan de kans op trippen afnemen en kunnen ook de effecten nauwelijks merkbaar zijn. Al wil ik je wel adviseren om met de risico’s rekening te houden. Bijvoorbeeld bij verkeerd gebruik.

Wat mij ook opviel, is dat je niet hoeft te kauwen op de truffels. Ikzelf ben altijd huiverig voor vervelende en vieze smaakjes, waardoor de producten achterin de kast belanden. Voor de Cosmic Truffels hoef je alleen water te gebruiken. Je kunt de Microdosing Mushrooms tot 2 maanden in de koelkast bewaren, waardoor je langere tijd vooruit kunt. Ik raad je wel aan om het protocol te volgen, zodat de kans op nadelige effecten klein kan blijven.

1. Cosmic Truffles

Uit mijn onderzoek is gebleken, dat de Cosmic Truffels de nummer 1 verdienen. Vanuit mijn expertrol, heb ik het product onder de loep gelegd en onderzocht. Om te beginnen, bevat de Microdosing XP 1 gram Psilocybe Atlantis. Dit zijn dus géén magic truffels, maar wel een stof die bij kan dragen aan je persoonlijke groei. Bijvoorbeeld door een emotionele connectie te maken of mentale klachten te verminderen.

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Dankzij de lage dosering, kun je de Cosmic Truffels inzetten als je voor het eerst truffels gaat gebruiken. De dosering ligt namelijk net onder de grens, waardoor het trippen en negatieve effecten kan voorkomen. In theorie kun je 12 tot 18 dagen doen met het product, waardoor je langere tijd vooruit zou kunnen. Ik raad je aan om de truffels in de koelkast te bewaren. Als je dit doet, kun je ze tot 2 maanden gebruiken.

Ik heb gemerkt, dat de truffels geen prettige smaak hebben. Maar doordat je niet hoeft te kauwen op de Cosmic Truffels en je ze kunt doorslikken met water, vond ik het makkelijker om de truffels door te slikken. Door het water kon ik de smaak snel wegspoelen. Ik vond de Cosmic Truffels gebruiken een fijne manier om kennis te maken met microdosing, zonder grote effecten. Bovendien krijg je 10% korting op je aankoop met de kortingscode groei10.

Voordelen Cosmic Truffles

✅ Bij juist gebruik, kun je er 12 tot 18 dagen mee doen;

✅ Als je de verse truffels in de koelkast bewaard, blijven ze 2 maanden goed;

✅ De Cosmic Truffels bevatten slechts 1 gram Psilocybe Atlantis, waardoor dit een laagdrempelig begin kan zijn om magic truffels te proberen;

✅ Je ontvangt met de kortingscode ‘groei10’ 10% korting op je aankoop;

Nadelen Cosmic Truffles

❌ De effecten van Microdosing XP truffels zijn nooit te garanderen;

❌ Bij onjuist gebruik, kan men de effecten van verse magic truffels als negatief ervaren;

Cosmic Truffels review

Ik vind het belangrijk om ook de ervaringen van andere consumenten te belichten. Zo kun je zelf bepalen of je het product wilt gebruiken. Over de Cosmic Truffels, kwam ik de review van Anne tegen: “Ik vond dit een fijne kennismaking met microdosing. De effecten waren niet prominent aanwezig, maar wel merkbaar. Ik merkte vooral dat mijn concentratievermogen verbeterde. Dit maakte mij nóg enthousiaster”.


Bekijk jouw korting met kortingscode “groei10”

2. Microdosing Pro

Op mijn persoonlijke nummer 2, staat de Microdosing Pro. Vanuit mijn expertrol, weet ik hoe spannend en onbekend het kan zijn om verse magic truffels te gebruiken. Je weet immers niet hoe je reageert en wat het juiste protocol is. Deel jij diezelfde zorgen? Dankzij de Microdosing Pro, krijg je begeleiding van een ervaren coach. Microdosing Pro bestaat namelijk uit een online programma. Dankzij dit programma, krijg je de juiste kennis, protocollen en meer informatie over microdosing.

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Ik heb bij andere consumenten gezien, dat dit ze gerust stelt. Door het programma kreeg ikzelf meer vertrouwen in mezelf. Dankzij Microdosing Pro, kun je er ook meer positieve effecten uithalen. Bijvoorbeeld probleemoplossend vermogen ontwikkelen en bijdragen aan je persoonlijke groei. Bij je aanmelding, ontvang je een gratis handboek en een voorafgaand coaching gesprek. Ik heb gemerkt, dat dit de eerste spanning al weg kan nemen.

Wat ik ook prettig vind, is dat je Microdosing Pro online kunt volgen. Je bent dus niet, in tegenstelling tot andere trajecten, afhankelijk van een locatie. Je volgt het traject vanuit huis. Dat kan er ook voor zorgen dat je je meer op je gemak voelt. Vanuit mijn persoonlijke oogpunt, kreeg ik op deze manier de beste ervaring. Met de kortingscode groei10 ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Voordelen Microdosing Pro

✅ Je kunt het programma thuis volgen, waardoor je je meer op je gemak kunt voelen;

✅ Je krijgt begeleiding van een ervaren coach;

✅ Je doet meer kennis op over het gebruik van Microdosing XP Truffels

✅ Het helpt je te focussen op de positieve effecten

✅ Je ontvangt 10% korting met de kortingscode ‘groei10′;

Nadelen Microdosing Pro

❌ De coach is geen gekwalificeerde psycholoog of therapeut;

❌ De positieve effecten van Microdosing XP truffels zijn nooit te garanderen;

Microdosing Pro review

Iedere review en ervaring is persoonlijk. Over de Microdosing Pro heb ik helaas geen online reviews kunnen vinden, maar dat hoeft niet negatief te zijn. Voor mij persoonlijk, sprak de persoonlijke begeleiding mij erg aan. Zo gaf het mij meer vertrouwen.


Bekijk jouw korting met kortingscode “groei10”

3. Cosmic Truffels Triple

Op mijn nummer 3, staan de Cosmic Truffels Triple. Dit is een set van 3 setjes magic truffels. Dit betekent dat je 36 tot 54 dagen vooruit kunt. Het gaat om 18 doseringen van 1 gram Psilocybine truffels. Ik raad je wel aan om het juiste protocol te volgen, zodat je negatieve effecten kunt voorkomen. De Cosmic Truffels Triple worden vers geleverd en kun je opnieuw 2 maanden in de koelkast bewaren.

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Opnieuw hoef je niet te kauwen op de Cosmic Truffels Triple. De smaak hield mij altijd tegen. Nu ik weet dat je de magic truffels kunt wegspoelen met water, is het gebruik voor mij wat laagdrempeliger. Wat ik ook heb gemerkt, is dat iedereen anders reageert op Psilocybine houdende paddenstoelen. Sommigen ervaren het als een placebo effect, terwijl anderen er veel baat bij hebben.

Dankzij de Cosmic Truffels Triple, kon ik mij beter concentreren en werd mijn stemming verbeterd. Daarnaast kun je ook meer creativiteit en een verbeterde slaap ervaren, maar dat is persoonlijk. Als je de Cosmic Truffels Triple laagdrempelig wilt gebruiken, dan heb ik een kortingscode voor je. Dankzij de code groei10 ontvang je 10% korting op je aankoop.

Voordelen Cosmic Truffels Triple

✅ Je ontvangt 3 verpakkingen, waardoor je minimaal 36 tot 45 dagen vooruit kunt;

✅ Lage dosis van slechts 1 gram Psilocybine;

✅ Je kunt de verse truffels minimaal 2 maanden bewaren in de koelkast;

✅ Je krijgt 10% korting op deze verse truffels met de kortingscode ‘groei10’.

Nadelen Cosmic Truffels Triple

❌ Microdosing XP truffels kunnen negatieve effecten hebben bij onjuist gebruik;

Cosmic Truffels Triple review

Danny heeft de Cosmic Truffels Triple getest en een review achtergelaten: “Ik was nogal sceptisch over de Cosmic Truffels Triple. Zou het wel iets doen? Voor mij heeft het wel iets gedaan. De effecten waren nauwelijks merkbaar, maar wel zodanig dat ik er positieve ervaringen aan overhoud”.


Bekijk jouw korting met kortingscode “groei10”

4. Cosmic Truffels Special Edition

We zijn beland bij mijn persoonlijke nummer 4, als het gaat om de beste microdosing van dit moment. Ik heb voor de Cosmic Truffels Special Edition gekozen. Vanuit mijn rol als expert, heb ik gemerkt dat het niet vanzelfsprekend is om met truffels te starten. Het is immers onbekend en iedereen reageert anders op de, mogelijke, effecten. Om die drempel te verlagen, heb ik voor de Cosmic Truffels Special Edition gekozen.

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Dit gaat om een combinatiepakket, geschikt voor 2 personen. Ik heb ervaren, dat dat extra houvast geeft. Bovendien kan het mooi zijn om de ervaringen naderhand met elkaar te delen. De Cosmic Truffels Special Edition heeft genoeg Psilocybine truffels voor 2 personen. Bovendien ontvang je ook een gratis kaartspel bij je bestelling. Dit spel kan je meer inzicht bieden. In jouw persoonlijke groei, maar ook in die van een ander. Iedereen ervaart dit op zijn of haar eigen manier.

De Cosmic Truffels Special Edition worden vers op jouw thuisadres bezorgd. Je kunt ze opnieuw 2 maanden bewaren, mits je ze in de koelkast plaatst. En vind je het pakket op dit moment te prijzig? Ik heb een kortingscode voor je. Gebruik de code groei10 en ontvang 10% korting op je aankoop.

Voordelen Cosmic Truffels Special Edition

✅ Je ontvangt een pakket, geschikt voor 2 personen;

✅ Bij je bestelling ontvang je ook een gratis kaartspel, die meer inzicht kan geven in je groei en ontwikkeling;

✅ Het kan de drempel om truffels te gebruiken verlagen;

✅ Je kunt de truffels ongeveer 2 maanden bewaren in de koelkast;

✅ Met de kortingscode ‘groei10’ ontvang je 10% korting op je aankoop;

Nadelen Cosmic Truffels Special Edition

❌ De positieve effecten van Psilocybine truffels is nooit te garanderen. Dit is bij iedereen anders en persoonlijk;

Cosmic Truffels Special Edition review

Ik kwam de review van Daan tegen en deze wil ik met je delen: “Ik heb de truffels samen met een goede vriend uitgeprobeerd. We hebben besloten om dit op een lege maag te doen, waardoor de effecten nog wekenlang zichtbaar waren. We hebben het als prettig en verrassend ervaren!”


Bekijk jouw korting met kortingscode “groei10”

5. Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack

Op mijn nummer 5, vind je de Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack. Bij deze methode wordt er gebruikgemaakt van Micro-doseren. Dit betekent dat de truffels zijn voorzien van de stof Psilocybine, maar ook van andere stoffen. Zoals vitamines. Dit kan ervoor zorgen, dat de effecten van de truffels nóg beter merkbaar zijn.

Hierbij is gebruikgemaakt van de Lion’s Mane paddenstoel en Niacine. Zelf ervaarde ik meer concentratievermogen. Voor mij persoonlijk was dit duidelijk merkbaar, aangezien ik het vaak lastig vind om me te focussen. Volgens Cosmic, kan het ook bijdragen aan je persoonlijke groei. Dat is moeilijk om te voorspellen van tevoren. Ook bij Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack.

Ik raad je wel aan om de bijhorende protocollen te volgen, vooral als je nog geen ervaring hebt met Psilocybine truffels. Met mijn kortingscodegroei10 ontvang je 10% korting op je volgende aankoop van Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack. Is dit iets voor jou, denk je?

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Voordelen Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack

✅ Er is gebruikgemaakt van Micro-dosering, wat meer positieve effecten kan opleveren;

✅ Je krijgt verse truffels thuisbezorgd;

✅ Ongeveer twee maanden houdbaar in de koelkast;

✅ 10% korting op deze microdosing truffels met de kortingscode ‘groei10;

Nadelen Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack

❌ De positieve effecten zijn niet te garanderen van tevoren;

Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack review

Over de Cosmic Truffels 30 Day Stamets Stack, heb ik nog een online reviews kunnen vinden. Daar hoef je je niet door te laten ontmoedigen. Voor jou persoonlijk, kan het veel betekenen. Dat kan ik je niet garanderen, maar dankzij de dosering kunnen de positieve effecten wel gestimuleerd worden.


Bekijk jouw korting met kortingscode “groei10”

6. Cosmic Truffels 30 day Stacking Cordyceps

Op mijn nummer 6, heb ik de Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps voor je. Ook dit zijn truffels die verschillende voordelen kunnen hebben. Opnieuw is dit voor iedereen anders en persoonlijk. Dit is microdosing, waarbij de dosering net iets anders is gemaakt. Want naast de bekende stof Psilocybine, zijn er ook andere supplementen en vitaminen, zoals geneeskrachtige paddenstoelen, aan toegevoegd. Al deze ingrediënten zijn op natuurlijke basis samengesteld.

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Door de dosering iets te veranderen van de Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps, zou dit meer positieve effecten kunnen opleveren en versterken. Dit wordt ook wel Micro-doseren genoemd. Volgens Cosmic zelf, zouden je hersenen in staat kunnen zijn om nieuwe verbindingen en hersencellen aan te maken.

In combinatie met de Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps, kun je het protocol van Paul Stamets Stack volgen. Ik heb gemerkt, dat ik hierdoor meer kennis opdeed en houvast kreeg. Veel ervaring had ik immers niet met microdosing. De truffels kunnen een beter slaapritme bevorderen, een groter concentratievermogen en ook een sterker immuunsysteem. Dat is echter bij iedereen persoonlijk. Met mijn kortingscodegroei10 ontvang je 10% korting op je aankoop.

Voordelen Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps

✅ Je kunt een protocol volgen, zodat je meer kennis opdoet en houvast krijgt;

✅ De dosering kan meer positieve effecten versterken, zoals een beter slaapritme en concentratievermogen;

✅ De truffels worden vers geleverd;

✅ 10% korting op deze microdosing truffels met de kortingscode ‘groei10’.

Nadelen Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps

❌ De positieve effecten van de truffels zijn niet garanderen;

❌ Bij onjuist gebruik, kun je negatieve effecten ervaren;

Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps review

Over de Cosmic Truffels 30 Day Stacking Cordyceps, zijn nog geen online reviews te vinden. Maar dat hoeft niet nadelig te zijn. Dankzij het protocol, doe je meer kennis op over microdosing. Dat kan je meer vertrouwen geven.


Bekijk jouw korting met kortingscode “groei10”

7. Cosmic Mini Scale

Wil je juist met een kleinere hoeveelheid aan de slag gaan? Dat kan ik me ook voorstellen. Als mijn nummer 7, kan ik je de Cosmic Mini Scale aanraden. Dit is een weegschaal, waarmee je de magic truffels nauwkeurig kunt afwegen. Dit gaf mij persoonlijk een geruststellend gevoel, want op deze manier kon ik de gewenste microdosering creëren.

Beste Microdosing Ervaringen + Review

De Cosmic Mini Scale werkt op de gram nauwkeurig. Bovendien, dat vind ik zelf belangrijk, is het product samengesteld van alleen duurzame materialen. Ik heb ontdekt, dat de weegschaal tot 200 gram kan afwegen. Dat is meer dan genoeg om met microdosing aan de slag te gaan.

Voordelen Cosmic Mini Scale

✅ Extra veilig met Psilocybine truffels aan de slag;

✅ Meet tot de gram nauwkeurig, waardoor je de gewenste dosering krijgt;

✅ Kan maximaal 200 gram aan gewicht afwegen;

✅ De weegschaal is samengesteld van duurzame materialen, waardoor je je steentje bijdraagt aan het milieu;

Nadelen Cosmic Mini Scale

❌ Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat;

Cosmic Mini Scale review

Over de Cosmic Mini Scale heb ik geen online reviews gevonden. Maar vanuit mijn persoonlijke ervaring, vond ik het erg prettig om de doseringen zelf te kunnen bepalen. Dit stelt mij in staat om met de kleinste doseringen magic truffels aan de slag te gaan.


Bekijk meer productinformatie

Microdosing kopen checklist

Volgens de richtlijnen microdosing Nederland zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden als je geïnteresseerd bent in het gebruik van Psilocybine (ook wel magic truffels, mushrooms, Psilocybe, microdosing of microdosering genoemd). Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Het is in elk geval belangrijk om je te verdiepen in de contra-indicaties. Ik raad je ook aan, om mijn checklist te bekijken. Hierin vermeld ik waar je op moet letten voordat je magic truffels koopt.

Beste Microdosing Ervaringen + Review

Welk microdosing xp truffels type ben jij?

Is dat niet het geval en kun je jezelf wel in één (of meerdere) van de volgende termen vinden als persoon? Dan is een Psilocybe dosering wellicht wel interessant.

✅ Creatief: zoekende naar inspiratie en verdieping;

✅ Nieuwsgierig: aangetrokken tot een persoonlijke reis van ontdekking en ontwikkeling;

✅ Leidend: wil een innoverend en verfrissend perspectief ontwikkelen;

✅ Helend: wil een betere versie van zichzelf worden;

✅ Visionerend: is benieuwd naar de toekomst en gaat graag uitdagingen aan.

Wat wil je met microdosering of microdosing coaching bereiken?

Heb je goed nagedacht over wat je met microdosering wilt bereiken? Ben je geïnspireerd geraakt door de verhalen van anderen en ben je gewoon nieuwsgierig? Of heb je een doel voor ogen en wil je blokkades of angsten overwinnen? Weet dat microdosering geen wondermiddel is, maar een hulpmiddel. Hetzelfde geldt voor magic truffels.

Je zal nog steeds zelf aan de slag moeten om je doel te bereiken. Microdosing kan je hierbij wel helpen. Een goede voorbereiding (zoals je inlezen over microdosing slapen en microdosing en koffie) en nazorg zijn hierbij van belang. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld onder begeleiding een magic truffel ceremonie bij te wonen. De werkzame stoffen kunnen psychedelische effecten hebben, zoals visuele verstoringen en worden ook voor religieuze doeleinden ingezet.

Welke microdosering substantie is geschikt voor jouw doel?

Psilocybine is de meest toegankelijke substantie voor microdosing. Deze komt voor in magic truffels, welke legaal zijn in Nederland. Er zijn ook andere substanties om uit te kiezen. Ik zeg niet dat je voor de ene of de andere moet kiezen, maar ik vind wel dat je op de hoogte moet zijn van het totale plaatje van microdosing. Van Psilocybine is bekend dat over het algemeen altijd wel dezelfde hoeveelheid werkzame stof aanwezig is in magische truffels. Daardoor is hij voor microdosing geschikt.

Beste Microdosing vergelijken: Hoe doen we dat?

Ik ben op onderzoek uitgegaan naar de beste microdosing van dit moment. Ik heb de vergelijking gemaakt op basis van de samenstelling, dosering en de reviews van andere consumenten. Maar ik heb ook rekening gehouden met kortingscodes. Ik raad je wel aan om met de risico’s rekening te houden, voordat je aan de slag gaat met microdosing.

Meest gestelde vragen over Microdosing

Heb je nog vragen over microdosing truffels of microdosering truffels? Wat is microdosing precies en wat is het beste product? Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen over microdosing en magic truffels. Misschien staat hier het gewenste antwoord tussen.

Wat is mijn beste Microdosing?

Als het beste product, heb ik voor de Cosmic Truffels gekozen als het beste product. Deze truffels lijken op magic truffels, maar hebben toch een andere dosering. Dankzij de lage dosering, kunnen de Psilocybine truffels geschikt zijn voor beginners. De effecten kunnen minder heftig uitpakken, dan wanneer men magic truffels gebruikt. Bovendien hoef je niet te kauwen op Microdosing XP truffels, waardoor je een vervelende smaak kunt voorkomen. Met mijn kortingscode ‘groei10’, ontvang je 10% korting op je volgende aankoop.

Is microdosing gevaarlijk?

Er kunnen inderdaad risico’s verbonden zitten aan microdosing. Er zijn echter ook mensen, die het als een placebo effect ervaren. Nadelige effecten kunnen bijvoorbeeld misselijkheid, hoofdpijn en vermoeidheid zijn. In het algemeen, kunnen de effecten minder heftig zijn dan bij bijvoorbeeld magic truffels, waar men kan gaan trippen. Maar dat is nooit te voorspellen. Ik raad je aan om, net als bij magic truffels, je van tevoren te verdiepen.

» Referenties

Rootman, J. M., Kryskow, P., Harvey, K., Stamets, P., Santos-Brault, E., Kuypers, K. P. C., Polito, V., Bourzat, F., & Walsh, Z. (2021). Adults who microdose psychedelics report health related motivations and lower levels of anxiety and depression compared to non-microdosers. Scientific Reports, 11, Article 22479. https://www.nature.com/articles/s41598-021-01811-4

Cavanna, F., Muller, S., de la Fuente, L. A., Zamberlan, F., Palmucci, M., Janeckova, L., Kuchar, M., Pallavicini, C., & Tagliazucchi, E. (2022). Microdosing with psilocybin mushrooms: a double-blind placebo-controlled study. Transl Psychiatry, 12, 307. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9346139/

Polito, V. & Stevenson, R. J. (2019). A systematic study of microdosing psychedelics. PLoS ONE, 14(2): e0211023. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0211023

» Referenties

Conclusie beste Microdosing 2024

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

2 Reacties on Beste Microdosing Ervaringen + Review

  Smit
  09/01/2023

  Vraagje: hoe positief dergelijke effecten kunnen zijn, hoe zit het met combinaties met medicatie?

  Zoals femoston 1/10 (hormoonsupplementie
  Vitamines: zinc, D3, C, B12, selenium?
  Af en toe een glaasje alcohol?
  Antihistamine zoals Loratadine?
  Fluticason?
  Af en toe een lichte doses 2,5 of 5 mg valium?

  Graag info?

   Martijn (Ervaringsdeskundige)
   11/01/2023

   Bedankt voor je reactie!
   Over het algemeen rapporteren de meeste mensen positieve veranderingen en word er meer levensvreugde ervaren. Lees het volgende artikel en je bent volledig op de hoogte.
   https://www.cosmictruffles.nl/microdosing/hoe-werkt-microdosing/

Laat een reactie achter