In dit artikel

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Beste Microdosing | Review (2023) | Psilocybe Truffels!

In dit artikel

Nieuwsgierig naar microdosing? In dit artikel ga ik truffels vergelijken. Magic truffels of ook wel microdosering truffels worden namelijk steeds populairder. Toch is het belangrijk om het juiste microdose product te gebruiken én te snappen hoe je ermee om moet gaan. Want wat is originele microdosing eigenlijk en hoe kun je microdosing vergelijken? In dit artikel vind je de beste microdosing truffels van Nederland.

Disclaimer over microdosering

Het gebruik van truffels en/of het doen van microdosing is altijd op eigen risico. Een veilige omgeving, verse (natuur)producten en voorzichtigheid hebben hierbij de voorkeur. Jouw persoonlijke groei doet geen claims over dit onderwerp en is daarom niet verantwoordelijk voor de eventuele microdosing gevolgen.

De beste Microdosing 2023: Mijn selectie

 1. Beste Microdosing Single: Cosmic Truffles Microdosing (single)
 2. Beste Microdosing Tripple: Cosmic Truffles Microdosing (triple)
 3. Beste Microdosing voor samen: Cosmic Truffles “Special Edition”
 4. Beste 30 dagen stacking: Cosmic Truffles 30 day “Stamets Stack”
 5. Beste elektronische weegschaal: Cosmic Mini Scale

Microdosering vergelijken; hoe doe ik dat?

Voor het doen van deze microdosing test of truffel test heb ik verschillende microdose producten met elkaar vergeleken. Zo lette ik op de microdosing truffels kwaliteit, de ingrediënten en of ze enkel of dubbel gebruikt zouden moeten worden. Ook lette ik op de microdosering truffels beoordelingen van andere mensen en op de microdosing prijs. Aan de hand van al deze factoren heb ik een top 6 magic truffels voor je gemaakt.

Nogmaals: dit artikel bevat geen claims. Het is puur bedoeld om je te informeren over de verschillende producten op het gebied van microdosing.

1. Cosmic Truffles Microdosing (single) – beste microdosing single

Op nummer één beste microdosing staat naar mijn persoonlijke mening Cosmic Truffles Microdosing single. Dit microdose product bevat een enkele microdosing blister waar je 12 tot 18 dagen mee doet. Hoelang je er in de praktijk mee doet, hangt af van het protocol dat je volgt. Alle 6 doseringen bevatten ongeveer 1 gram psilocybe atlantis. Deze microdosing truffels kopen doe je bijvoorbeeld wanneer het je eerste keer is. Het is een verpakking microdose mushrooms die je in de koelkast ongeveer twee maanden kunt bewaren. De microdosing mushrooms worden vers verpakt en bij je thuis bezorgd.

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Je gebruikt Cosmic Truffles Microdosing single door ze aan het begin van de dag of midden van de dag tijdens een maaltijd in te nemen. Haal één dosis uit de strip van de verpakking. Slik die portie door zonder erop te kauwen. Spoel na met water om de smaak te verminderen. Vervolgens leg je de rest van de verpakking in de koelkast. Van de Microdosis truffels zal je op deze manier heel subtiel de positieve effecten merken.

Cosmic Truffles Microdosing single kost normaal gesproken €14,50. Nu tijdelijk 10% korting met de kortingscode “groei10“.

Voordelen Cosmic Truffles Microdosing single

✅ Vacuüm verpakt voor 12 tot 18 dagen;

✅ Bevat 6 doseringen van ongeveer 1 gram per dosering;

✅ Cosmic Truffles Microdosing single is een vers product;

✅ Ongeveer twee maanden houdbaar in de koelkast;

✅ 10% korting op deze verse truffels met de kortingscode groei10.

Nadelen Cosmic Truffles Microdosing single

❌ Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

2. Microdosing Pro

Op nummer 2 staat het Microdosing Pro programma. Dit online programma geeft je gehele microdosing ervaring een boost, omdat je samenwerkt met een coach. Zo haal je alles uit je traject. Van een goede voorbereiding tot aan alle factoren waar je op moet letten om je truffelervaring zo optimaal mogelijk te maken. In dit programma krijg je de nodige kennis, leer je te focussen op het proces en word je begeleid door iemand met veel ervaring. Bovendien krijg je voldoende microdosing truffels voor een maand en ontvang je het handboek Microdosing met Truffels.

Beste Microdosing Review (2022) Psilocybe Truffels!

Je kunt Microdosing Pro bestellen voor de actieprijs van €99 (normaal €129). Met de kortingscode ‘groei10‘ krijg je bovendien nog 10% korting op die prijs! Daardoor hoef jij maar €90 te betalen om je truffels ervaring te optimaliseren.

Voordelen Microdosing Pro

✅ Online programma dat je gemakkelijk vanuit huis volgt;

✅ Met begeleiding van een ervaren coach;

✅ Omvat alle kennis die je nodig hebt;

✅ Helpt je focussen op het microdosing proces;

✅ 10% korting met kortingscode ‘groei10‘;

✅ Inclusief voldoende microdosing truffels voor een maand.

Nadelen Microdosing Pro

❌  Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat;

❌ Dit is het duurste pakket uit deze selectie microdosing truffels aanbieders.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

3. Cosmic Truffles Microdosing (triple)– beste Microdosing Tripple

Op nummer 3 in dit microdosing artikel staan de Cosmic Truffles Microdosing triple. Het is een set van 3 microdosing truffels blisters. Hier kun je 36 tot 54 dagen mee doen, afhankelijk van het protocol dat je volgt. In Silicon Valley wroden er verschillende microdosing protocollen gebruikt. Er zitten 18 doseringen in van elk ongeveer 1 gram Psilocybe Atlantis. Deze microdosering truffels zijn vers. Je kunt ze ongeveer twee maanden bewaren in de koelkast.

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Je gebruikt dit microdose product door aan het begin van de dag of midden van de dag tijdens een maaltijd één dosis te nemen. Haal de dosis uit de strip van de verpakking en slik hem door zonder te kauwen. (Goed kauwen hoeft dus niet) Je mag naspoelen met water. De rest van de verpakking dien je in de koelkast te bewaren.

Cosmic Truffles Microdosing triple kost normaal gesproken €29,50. Nu tijdelijk 10% korting met de kortingscode “groei10”.

Voordelen Cosmic Truffles Microdosing triple

✅ Verpakking voor 36 tot 54 dagen;

✅ Bevat 18 doseringen van ongeveer 1 gram per dosering;

✅ Cosmic Truffles Microdosing triple is een vers product;

✅ Ongeveer twee maanden houdbaar in de koelkast;

✅ 10% korting op deze verse truffels met de kortingscode groei10.

Nadelen Cosmic Truffles Microdosing triple

❌ Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

4. Cosmic Truffles “Special Edition”– beste microdosing voor samen

Wil je samen met iemand anders truffels innemen? Micro dosering kan ook samen. De Cosmic Truffles Special Edition is een combipakket truffels microdosing. Ook zit er een kaartspel bij waardoor je elkaar op een leuke, openhartige manier beter leert kennen. Microdosing heeft volgens onderzoek namelijk openheid, empathie, een verbeterd humeur en meer levenstevredenheid tot gevolg. Niet alleen in je persoonlijke situatie, maar ook in relaties met anderen. Daarom is het samen nemen van microdose mushrooms populair geworden.

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Wie dankzij microdosing beter in contact staat met zichzelf, kan ook de relaties met andere mensen verdiepen en verbeteren. Je kunt je dan beter inleven in de ander. Je kunt dit combipakket microdosing truffels kopen voor de standaardprijs van €59,95. Nu tijdelijk 10% korting met de kortingscode “groei10”. In dit pakket zitten vier microdosing mushrooms single verpakkingen en het kaartspel. Je kunt hiermee samen een maand lang aan de slag.

Dit microdose product wordt vers geleverd. Truffels bewaren is geen probleem, je kunt het ongeveer twee maanden in de koelkast bewaren.

Voordelen Cosmic Truffles Special Edition

✅ Verpakking voor één maand voor twee personen;

✅ Inclusief openhartig kaartspel;

✅ Ideaal om de relatie met jezelf en met elkaar te verbeteren;

✅ Cosmic Truffles Special Edition is een vers product;

✅ Ongeveer twee maanden houdbaar in de koelkast;

✅ 10% korting op deze microdosing truffels met de kortingscode groei10.

Nadelen Cosmic Truffles Special Edition

❌ Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

5. Cosmic Truffles 30 day “Stamets Stack”– beste 30 dagen stacking

Op nummer 5 in dit microdosing artikel staat de Cosmic Truffles 30 Day Stamets Stack. Dit is een microdose product waarbij verschillende natuursupplementen en vitaminen opeengestapeld worden, in samenhang met microdosing Psilocybine. Dit is de meest bekende stacking methode op het gebied van microdosing truffels. Door het toevoegen van bepaalde geneeskrachtige paddenstoelen, zouden bepaalde effecten versterkt worden (zoals de aanmaak van nieuwe hersencellen door het maken van nieuwe paden in de hersenen).

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Dit microdosering truffels product kan gebruikt worden volgens het Paul Stamets Stack protocol. Door dit protocol te volgen, kan de algehele ervaring van de gebruiker verbeterd worden. Dit product bevat voldoende microdosing voor één maand voor één persoon, inclusief een verpakking Lion’s Mane poeder en Niacine 100mg BIO. De standaardprijs is €77,75. Nu tijdelijk 10% korting met de kortingscode “groei10”.

Voordelen Cosmic Truffles 30 day Stamets Stack

✅ Bevat 24 doseringen van ongeveer 1 gram Psilocybine per dosering;

✅ Versterkt mogelijk de effecten van microdosing truffels;

✅ Cosmic Truffles 30 Days Stamets Stack is een vers product;

✅ Ongeveer twee maanden houdbaar in de koelkast;

✅ 10% korting op deze microdosing truffels met de kortingscode groei10.

Nadelen Cosmic Truffles 30 day Stamets Stack

❌ Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

6. Cosmic Truffles 30 Day “Stacking Cordyceps”

Een ander microdose product dat volgens de stacking methode gebruikt wordt, is Cosmic Truffles 30 Day Stacking Cordyceps. De combinatie van Psilocybine met Cordyceps poeder is al een tijd bekend bij sporters, vanwege het stimulerende effect op de stofwisseling. Ook helpt dit microdose mushrooms product vermoeidheid en suffigheid tegengaan tijdens het sproten. Je krijgt er dus een boost door die mensen over het algemeen heel prettig vinden.

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Wil je dit pakket Microdosing truffels kopen, dan krijg je daar Cordyceps poeder en vitamine B12 (1500 mcg bio) bij. Er zitten 18 doseringen in van ongeveer 1 gram Psilocybine per dosering. Dit microdose product kost normaal gesproken €70,80. Nu tijdelijk 10% korting met de kortingscode “groei10”.

Voordelen Cosmic Truffles 30 Day Stacking Cordyceps

✅ Bevat 18 doseringen van ongeveer 1 gram Psilocybine per dosering;

✅ Cosmic Truffles 30 Day Stacking Cordyceps is een vers product;

✅ Ongeveer twee maanden houdbaar in de koelkast;

✅ 10% korting op deze microdosing truffels met de kortingscode groei10.

Nadelen Cosmic Truffles 30 Day Stacking Cordyceps

❌ Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

7. Cosmic Mini Scale – beste elektronische weegschaal

Extra veilig truffels innemen en met microdosing of micro dosering aan de slag? Haal dan de Cosmic Mini Scale in huis. Deze elektronische weegschaal helpt bij het afwegen van je magic truffels. Ga je een microdosing kopen, dan kan deze weegschaal niet ontbreken. Hij weegt heel nauwkeurig je gewenste microdosering truffels af, tot 0.01 gram nauwkeurig. Bovendien is hij gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk materiaal. Hij werkt op AAA batterijen en kan tot 200 gram afwegen. Nu tijdelijk 10% korting met de kortingscode “groei10”.

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Voordelen Cosmic Mini Scale

✅ Extra veilig met truffels microdosing aan de slag;

✅ Meet tot 0,01 gram nauwkeurig;

✅ Kan maximaal 200 gram aan gewicht afwegen;

✅ Dit microdose product is duurzaam en milieuvriendelijk;

✅ 10% korting op deze microdosing truffels met de kortingscode groei10.

Nadelen Cosmic Mini Scale

❌ Psilocybine truffels zijn nooit veilig te noemen wanneer je er niet op de juiste manier mee omgaat.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

Mijn beste microdosing 2023

Na het lezen van dit artikel over microdosing en truffels innemen, heb je hopelijk meer geleerd over de verschillende microdose producten die er zijn. Wat volgens mij de beste truffels zijn of beste microdosing is, daar wil ik niet te veel nadruk op leggen. Het effect van micro dosering kan namelijk per persoon en per situatie verschillen. Microdosing kopen moet daarom altijd weloverwogen gebeuren. Denk goed na over hoe, waarom, waar en wanneer je met truffels microdosing aan de slag wilt. Je eigen gezondheid en veiligheid zouden hierbij altijd voorop moeten staan.

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Zelf heb ik ervaring met microdose mushrooms van Cosmic Truffles. Daarom heb ik de producten van dat merk in mijn artikel benoemd. Doe zelf ook onderzoek naar microdosing mushrooms en de effecten ervan, zeker wanneer je microdosing truffels kopen wilt. Cosmic Truffles verkopen uitsluitend producten van goede kwaliteit zoals de microdosis truffels.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode “groei10”

Microdosering truffels ervaringen en reviews

Wil je weten hoe andere mensen magic truffels ervaren hebben? Ik deel graag enkele microdosing ervaringen met je. Zo krijg je hopelijk een beter beeld van elk product Psilocybine microdose en kun je een beter besluit maken voor jezelf. Onthoud dat elke Psilocybe Atlantis microdosing review persoonlijk is.

Cosmic Truffles Microdosing (single) review

“Ik vond dit een prettige ervaring en eerste kennismaking met microdosing. Het was duidelijk merkbaar maar niet te aanwezig. Ik had meer concentratie en ik was meer enthousiast”, vertelt iemand in een anonieme microdosing review.

David vertelt dat zijn ervaring met microdosing single ook heel positief was. In zijn microdosing review zegt hij: “Ik kreeg na een paar dagen al duidelijk merkbare, maar toch subtiele effecten. Ik had meer energie en focus dan normaal. Met het advies van Cosmic Truffles had ik echt een sweet spot te pakken en was een hogere dosis niet nodig. Echt een aanrader!”

Cosmic Truffles Microdosing (triple) review

Over zijn microdosing truffels ervaring vertelt Dennis: “Ik vond het prettig. Ik kende Psilocybine microdose alleen van verhalen. Ik had het nooit zelf getest. Gebaseerd op de microdosing ervaringen van vrienden en collega’s besloot ik met dit Psilocybe Atlantis product aan de slag te gaan. Dat is mij goed bevallen. Mede doordat ik mij goed voorbereid had, thuis in mijn vertrouwde omgeving was en er iemand bij was voor het geval dat.”

Cosmic Truffles “Special Edition” ervaring

Samen met mijn vriendin wilde ik eens microdosing proberen. We lazen online over microdosing coaching en vonden dat heel interessant. We hebben daarom onder begeleiding een proefsessie gedaan met Cosmic Truffles. Zo leerden we over microdosing en koffie en microdosing slapen. We hebben het allebei heel prettig ervaren”, zegt André.

Microdosing kopen checklist: hier moet je op letten!

Volgens de richtlijnen microdosing Nederland zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden als je geïnteresseerd bent in het gebruik van Psilocybine (ook wel truffels, mushrooms, Psilocybe, microdosing of microdosering genoemd). Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Het is in elk geval belangrijk om je te verdiepen in de contra-indicaties. Als die op jou van toepassing zijn, kun je niet met microdosing aan de slag. Mensen merken het beste resultaat van de psychoactieve stoffen bij nieuwe producten als je de juiste hoeveelheid neemt. Ook wel de sweet spot genoemd door microdosing institute.

Welk microdosing xp truffels type ben jij?

Is dat niet het geval en kun je jezelf wel in één (of meerdere) van de volgende termen vinden als persoon? Dan is een Psilocybe dosering wellicht wel interessant.

✅ Creatief: zoekende naar inspiratie en verdieping;

✅ Nieuwsgierig: aangetrokken tot een persoonlijke reis van ontdekking en ontwikkeling;

✅ Leidend: wil een innoverend en verfrissend perspectief ontwikkelen;

✅ Helend: wil een betere versie van zichzelf worden;

✅ Visionerend: is benieuwd naar de toekomst en gaat graag uitdagingen aan.

Wat wil je met microdosering of microdosing coaching bereiken?

Heb je goed nagedacht over wat je met microdosering wilt bereiken? Ben je geïnspireerd geraakt door de verhalen van anderen en ben je gewoon nieuwsgierig? Of heb je een doel voor ogen en wil je blokkades of angsten overwinnen? Weet dat microdosering geen wondermiddel is, maar een hulpmiddel. Je zal nog steeds zelf aan de slag moeten om je doel te bereiken. Microdosing kan je hierbij wel helpen. Een goede voorbereiding (zoals je inlezen over microdosing slapen en microdosing en koffie) en nazorg zijn hierbij van belang. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld onder begeleiding een truffel ceremonie bij te wonen. De werkzame stoffen kunnen psychedelische effecten hebben zoals visuele verstoringen en worden ook voor religieuze doeleinden ingezet.

Beste Microdosing Review (2022) Microdosering Psilocybe Truffels

Welke microdosering substantie is geschikt voor jouw doel?

Psilocybine is de meest toegankelijke substantie voor microdosing. Deze komt voor in magic truffels, welke legaal zijn in Nederland. Er zijn ook andere substanties om uit te kiezen. Ik zeg niet dat je voor de ene of de andere moet kiezen, maar ik vind wel dat je op de hoogte moet zijn van het totale plaatje van microdosing. Van Psilocybine is bekend dat over het algemeen altijd wel dezelfde hoeveelheid werkzame stof aanwezig is in magische truffels. Daardoor is hij voor microdosing geschikt.

Meer voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Als jij je richt op persoonlijke groei, ben je vast bekend met de termen dankbaarheid, persoonlijke kernwaarden, zelfliefde en zelfontwikkeling. Mocht je nu zoekende zijn in wat jouw stap gaat zijn om zelfvertrouwen te vergroten, om te gaan met HSP of om uit jouw burn out te komen. Wellicht is en podcast zelfontwikkeling dan een goede eerste stap.

Het kan helpen om achter jouw positieve eigenschappen te komen en positief te denken, maar ook het onderzoeken van jouw belemmeringen en wat dit voor invloed heeft op zelfdiscipline en jouw mindset kan heel nuttig zijn. Hoe ben je geconditioneerd? En wat heeft dit voor invloed op zelfbewustzijn? Wat is mindhacking? Hiermee leer je meer over gezondheid en geluk, het levenswiel kan hier ook een onderdeel in spelen.

Leren middels neurofeedback en oude overtuigingen accepteren en loslaten is aan te raden. Op deze manier een gezonde relatie met jezelf en anderen visualiseren en een meer altruïstisch leven leiden.

Mocht je al dieper in de materie zitten dan zullen de woorden affirmaties, mantra, autosuggestie en het universum je niet onbekend voorkomen. Wellicht zijn ook de universele wetten als wet van de aantrekking en wet van compensatie al aan de orde gekomen. Zo niet lees dan zeker even door.

Met microdosing kun je tot diepere inzichten komen, ook door middel van andere methodes kun je jezelf beter leren kennen. Bijvoorbeeld gezichtlezen (fysionomie) of hypnose. Dan denk je vast, is hypnose gevaarlijk, NEE! Andere takken van holistische blik zijn familieopstellingen. Maar inzicht krijgen middels de sterren, human design kan ook veel inzichten in jezelf vergaren. Daar heb je dan geen documentaires persoonlijke ontwikkeling voor nodig.

Ben je juist meer opzoek naar een training of docu dan kun je je verdiepen in documentaire mindset of de beste mindset training of zelfs obstacle mindset. I am not your guru van Tony Robbins is ook inspirerend. Check ook eens de Black Friday persoonlijke ontwikkeling.

Middels al deze wegen kun je dichter bij je ikigai komen, jouw passie. Dit kan zijn leven vanuit minimalisme, een nieuwe opleiding in NLP volgen of de stroming wetenschap waarheid volgen. Alles is oké.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken! Laat onder de blog een bedankt tekstje achter.

Meest gestelde vragen over microdosering

Heb je nog vragen over microdosing truffels of microdosering truffels? Wat is microdosing precies en waar komen paddo’s vandaan? Lees dan nog even verder.

Wat is een microdose?

Een microdose of microdosering is een kleine hoeveelheid psilocybine truffels. Magische truffels microdoseren vermindert de werking ervan. Bij microdoseren truffels is de dosering nauwelijks waarneembaar. Toch kan het positieve effecten hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ga je Psilocybine kopen en vraag je je af ‘wat is microdosing?’, dan is het aan te raden om je daar eerst in te verdiepen.

Is microdosing illegaal?

Microdosing is legaal in Nederland, afhankelijk van de werkzame stof. Ga je psilocybine bevattende truffels kopen, dan is microdosing legaal. De kans op een verslaving is namelijk nihil. Het blijkt zelfs dat deze stof anti-verslavende eigenschappen heeft. Zo kunnen truffels tegen depressies helpen of tegen een verslaving aan tabak of alcohol. Bij microdoseren truffels is het wel belangrijk een protocol op te volgen, anders kun je tolerant worden of neemt de kans op verslaving alsnog toe.

Is microdosing veilig?

Uit verschillende microdosing studies is gebleken dat microdosing veilig is. Tenminste wel wanneer je je houdt aan een microdose truffles protocol. Microdoseren truffels is een nauwkeurig proces. Ga dus niet zomaar een product met Psilocybine kopen, maar doe een gedegen Psilocybine onderzoek. Volg een microdosing institute protocol waarbij je op de juiste momenten tussendoor rust neemt. Op die momenten neem je geen dosering in. Voorbeelden zijn het Fadiman protocol en het ‘every other day’ protocol.

Waarom microdosing doen?

Waarom mensen aan microdosing doen, is verschillend. Veel voorkomende redenen zijn meer creativiteit, energie en verbinding met het leven willen. Microdosering brengt je in contact met je ware zelf, maar ook met de mensen om je heen. Heb je bepaalde angsten of blokkades, dan kun je die met microdosing xp overwinnen. Ook helpt Psilocybine (Psilocybe) om meer van het leven te genieten en positiever te zijn. (1)

Hoe werkt microdosering?

Microdosering of microdosering xp heeft een direct effect op de neurale connectiviteit in de hersenen. Dit wordt het Default Mode netwerk (DMN) genoemd. We gebruiken dit netwerk om te functioneren en informatie te filteren. Door Psilocybine (Psilocybe) als microdosing psychedelics te nemen, kunnen de hersenen meer informatie opnemen dan gewoonlijk en bepaalde patronen herkennen en doorbreken. Daardoor ontstaat een bijzondere ervaring, welke voor sommige mensen vergelijkbaar is met hypnose, meditatie, mindfulness of yoga. Microdosing Nederland kan tot een verhoogde hersenconnectiviteit leiden, waardoor meer zingeving en authenciteit ontstaat.

Voor wie is microdosing NIET geschikt?

Microdosing Nederland of Psilocybine Nederland is niet voor iedereen geschikt. Heb je last van angst, paniek, psychose(s), autisme, kleurenblindheid, depressie(s), HPPD of een (of meerdere) psychotische stoornis(sen)? Dan kunnen ernstige truffels bijwerkingen optreden. Microdosing wordt daarom streng afgeraden in deze situaties. Psilocybine en truffels worden ook afgeraden voor zwangere vrouwen.

Wat zijn negatieve microdosing effecten?

Microdosing psychedelics kunnen ook nadelige effecten hebben. Zo zijn er truffels bijwerkingen bekend zoals vermoeidheid, lichte misselijkheid, meer irritatie en transpiratie en zelfs lichte hallucinaties. Zulke microdosing effecten zijn echter zeldzaam. Mocht je ze toch opmerken, dan wordt geadviseerd met het microdosing traject te stoppen.

Wat is het effect van 1 gram truffels?

Een dosering magic truffels bestaat vaak uit 1 gram. Het effect van microdosering truffels is minimaal, maar vaak wel waarneembaar. Denk aan effecten zoals een betere stemming en emotionele stabiliteit en/of meer motivatie, concentratie en creativiteit. Ook voelen mensen zich over het algemeen meer helder, hebben zij een beter geheugen en ervaren zij vaker ‘flow’. Stress, angsten en depressies worden soms minder voelbaar en de zintuigen werken beter.

Hoe snel merk je effect van microdosing?

Na het nemen van een microdosering of microdosing merk je al vrij snel effect. Soms twijfelt men of dit echte effecten zijn of dat ze te maken hebben met het placebo effect. Dat zou betekenen dat je zelf verantwoordelijk bent voor de ontwikkelingen die je doormaakt, omdat je erin gelooft. Daar wordt nog volop onderzoek naar gedaan door microdosing Nederland. Een microdosing Psilocybine (Psilocybe) kan qua effecten twee dagen voortduren in de hersenen.

Hoelang microdosering doen?

Hoelang je aan microdosing kunt doen is afhankelijk van het protocol dat je volgt. Ga je truffels kopen of truffels bestellen, dan kun je niet onbeperkt aan microdosing doen. Volg altijd een microdosing institute protocol op, om veilig met truffels om te gaan.

Waar komen paddo’s vandaan?

Paddo’s komen uit Mexico. Ze worden ook wel Psilocybe Mexicana genoemd. Je kunt paddo’s nemen door middel van microdosing xp. Dit is een interessante psychedelische ervaring die bij veel mensen tot inspirerende en vernieuwende inzichten leidt. De microdosing substantie die ondergronds groeien zijn de truffels. Paddo’s kan je zien als geestverruimende middelen en kunnen je gekke dingen laten zien tijdens je dagelijkse bezigheden. Dit is vergelijkbaar met de psychedelische effecten bij een hoge dosis tijdens een microdosing experiment.

Conclusie beste microdosing 2023

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

2 Reacties on Beste Microdosing | Review (2023) | Psilocybe Truffels!

  Smit
  09/01/2023

  Vraagje: hoe positief dergelijke effecten kunnen zijn, hoe zit het met combinaties met medicatie?

  Zoals femoston 1/10 (hormoonsupplementie
  Vitamines: zinc, D3, C, B12, selenium?
  Af en toe een glaasje alcohol?
  Antihistamine zoals Loratadine?
  Fluticason?
  Af en toe een lichte doses 2,5 of 5 mg valium?

  Graag info?

   Martijn (Ervaringsdeskundige)
   11/01/2023

   Bedankt voor je reactie!
   Over het algemeen rapporteren de meeste mensen positieve veranderingen en word er meer levensvreugde ervaren. Lees het volgende artikel en je bent volledig op de hoogte.
   https://www.cosmictruffles.nl/microdosing/hoe-werkt-microdosing/

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Microdosing?

Kies dan voor: Cosmic Truffles

Op zoek naar de beste Microdosing?

Kies dan voor: Cosmic Truffles