In dit artikel

Beste Magnesium Review

Mijn Beste Magnesium Tabletten Ervaringen + Review

In dit artikel

Volgens Gezondheidswetenschap.be hebben we veel meer magnesium nodig dan we uit voeding kunnen halen. Daarom is een supplement met dit mineraal nodig om voldoende magnesium binnen te krijgen. Maar welke magnesium is het beste? Ik deed een uitgebreide magnesium test om erachter te komen. Mijn beste magnesiumtabletten van 2024 ontdek je in dit artikel.

Kort samengevat:

Mijn beste magnesium van 2024 is Nutribites Magnesiumcitraat. Dit merk heeft een hoge, maar veilige dosering en een eerlijke prijs. Het is een organisch verbonden vorm, waardoor goed opneembaar door het lichaam.

Magnesium vergelijken; hoe doen we dat? 

Om te bepalen wat mijn beste magnesium is, let ik als orthomoleculair therapeut op verschillende onderdelen. Zo kijk ik naar de kwaliteit van magnesiumcitraat, naar het gebruiksgemak (magnesium wanneer innemen) en het effect. Ook lees ik de magnesium ervaringen en reviews van andere mensen en trek ik o.a. ook aan de hand van mijn eigen ervaring en kennis een conclusie. Wil jij de beste magnesium bestellen? Laten we er dan snel induiken.

Beste Magnesium keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagMagnesiumverbinding
1. Nutribites€9,90€0,17Citraat
2. Vitakruid€19,90€0,20 – €0,60Citraat
3. Vitals€19,95€0,20 – €0,60Citraat
4. Goldea Health€24,95€0,425 soorten
5. Orthica€15,95€0,27 – €0,53Citraat

1. Nutribites Magnesiumcitraat

Laten we beginnen met Nutribites Magnesium. Dit is namelijk niet alleen mijn beste magnesium supplement, maar het beste magnesium in het algemeen. Deze magnesium tabletten of magnesium pillen bevatten 200 mg magnesium en hebben daardoor een sterke werking magnesium. Ze kunnen je spieren, je energieniveau ondersteunen en stimuleren het behoud van sterke botten. Doordat dit supplement als beste magnesium citraat zo goed opneembaar is, kan de magnesium optimaal werken. 

Beste Magnesium  Review

Nutribites Magnesium is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Waar is magnesium goed voor van dit merk? Bijvoorbeeld om je spieren te ondersteunen, het kan bijdragen aan beter kunnen slapen en deze magnesium speelt een rol bij je energieniveau en een normale spierwerking. Het is mijn nummer 1 in deze lijst met magnesium producten, omdat het mijn beste magnesium is voor een eerlijke prijs.

Neem elke dag 1 tot 2 tabletten Nutribites Magnesium voor een optimale werking. Deze hoeveelheid magnesium draagt bij aan je gezondheid en herstelt een mogelijk magnesium tekort al vrij snel. Ondanks dat de tabletten vrij groot zijn, kan ik ze wel goed doorslikken. Toch merk ik dat ik hier wel meer moeite mee heb dan wanneer ik een capsule doorslik.

Voordelen Nutribites

✅ Nutribites bevat 53% van ADH magnesium (magnesium citraat aanbevolen hoeveelheid);

✅ Je hebt 60 dagen garantie en bedenktijd (100% smaak- en tevredenheidsgarantie);

✅ Beste magnesium tabletten voor je portemonnee (goedkoopste magnesium);

✅ Organisch gebonden magnesium voor vegetariërs en veganisten;

✅ Waarom magnesium slikken van Nutribites? Voordelig, effectief en veilig!

Nadelen Nutribites

❌ Tot een bestelwaarde van €40 betaal je verzendkosten bij Nutribites;

❌ Niet iedereen vindt magnesium tabletten even gemakkelijk om door te slikken (soms zijn capsules toch makkelijker).


 Bekijk meer productinformatie

2.Vitakruid Magnesium 200 mg

Het volgende supplement in het rijtje beste magnesium supplementen is Vitakruid Magnesium 200 mg. Dit supplement bevat de beste vorm van magnesium voor sporters en wordt goed opgenomen door weefsels en spieren. Bovendien is het vrij van suiker, lactose, gist, gluten, GMO, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De biologische beschikbaarheid is optimaal.

Beste Magnesium  Review

Dankzij Vitakruid Magnesium 200 mg kunnen spieren soepel blijven, botten sterk en het zenuwstelsel gezond. Ook draagt het bij aan geestelijke gezondheid en kan vermoeidheid minder worden. Doordat dit supplement gebonden is aan citroenzuur, is het effectief.

Het advies is om 1 tot 3 capsules Vitakruid Magnesium 200 mg per dag in te nemen met water. Aangezien de tabletten vrij groot zijn, is dit niet voor iedereen optimaal. Persoonlijk vind ik 3 grote tabletten per dag innemen nogal veel, maar als je daar geen moeite mee hebt is Vitakruid een hele goede optie! En ik heb goed nieuws; gebruik je mijn kortingscode GROEI‘, dan krijg je 20% korting op je bestelling.

Voordelen Vitakruid

✅ Er zit 200 mg magnesium in dit magnesium supplement;

✅ Hoge biologische beschikbaarheid;

✅ Magnesium supplement dat vrij is van suiker, lactose, gist, gluten, GMO, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen;

✅ Je krijgt 20% korting op je bestelling magnesium supplementen met kortingscode ‘GROEI’.

Nadelen Vitakruid

❌ De tabletten zijn vrij groot en daardoor niet door iedereen met gemak door te slikken;

❌ 3 magnesium tabletten per dag innemen is nogal veel, wat je kan tegenhouden om het consistent te gebruiken.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Vitals Magnesium 100mg

Op nummer 3 staat het magnesium supplement Vitals Magnesium 100mg. Ze bevatten het goed opneembare, organische magnesiumcitraat en worden daardoor goed opgenomen. De capsules zijn bovendien plantaardig en alleen aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron. Dat maakt Vitals Magnesium 100mg ook een geschikte keuze voor vegetariërs en veganisten.

Beste Magnesium  Review

Wat fijn is aan Vitals Magnesium 100mg, is dat het supplement van hoge kwaliteit is en dat ook de verpakking met zorg is samengesteld. Het is namelijk helemaal duurzaam en milieuvriendelijk. Verder bevat het de goed opneembare vorm van magnesium, waardoor dit supplement heel effectief is in het lichaam. Het draagt zo op meerdere vlakken bij aan een goede gezondheid.

Er zitten 100 capsules magnesium in een verpakking van Vitals Magnesium 100mg. Het wordt geadviseerd om 1 tot 3 capsules per dag in te nemen met water. Aangezien ik de capsules makkelijk kan doorslikken (ze zijn glad en glijden daardoor makkelijk door mijn keel) vind ik het niet erg om er meerdere per dag in te nemen. Wil je Vitals Magnesium 100mg trouwens met 20% korting bestellen? Gebruik dan mijn kortingscode GROEI tijdens het afrekenen.

Voordelen Vitals

✅ Capsules magnesium, die zijn gemakkelijker door te slikken dan tabletten;

✅ Plantaardig en natuurlijk, dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Van een goed opneembare en organische vorm magnesium;

✅ Je krijgt 20% korting met mijn kortingscode ‘GROEI’.

Nadelen Vitals

❌ Drie capsules magnesium per dag innemen is nogal veel, ondanks dat capsules glad zijn;

❌ Je moet nog verzendkosten betalen tot een bestelwaarde van €50.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Goldea Health Power 5 Magnesium

Goldea Health Power 5 Magnesium is een voedingssupplement met vijf biologische vormen van magnesium. Het bevat namelijk magnesium citraat, magnesium malaat, magnesium bisglycinaat, magnesium tauraat en magnesium gluconaat. Het is verkrijgbaar in capsules en bevat geen dierlijke ingrediënten, kunstmatige vulstoffen, lactose, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen en gluten.

Beste Magnesium  Review

Met Goldea Health Power 5 Magnesium haal je een maanddosering in huis. De 60 capsules zijn precies goed voor 1 maand gebruik. Hier heeft je lichaam baat bij, omdat magnesium bij meer dan 600 reacties in het lichaam nodig is. Als al die processen goed verlopen, kan je gezondheid beter worden en veel voordelen ervaren. Zo help je je lichaam om meer energie te krijgen, maar ook spierkramp tegen te gaan.

De aanbevolen dagelijkse dosering van Goldea Health Power 5 Magnesium is twee capsules bij de maaltijd. Gebruik de kortingscode ‘GROEI‘ voor 10% korting op je aankoop. En wist je dat je een abonnement kunt nemen om nog meer geld te besparen?

Voordelen Goldea Health

✅ Bevat vijf verschillende biologische vormen van magnesium (o.a. magnesium malaat en andere soorten magnesium);

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Deze magnesium is vrij van diverse allergenen en kunstmatige toevoegingen;

✅ Capsules in plaats van tabletten, dus gemakkelijker door te slikken;

✅ Je krijgt 10% korting op je bestelling als je kortingscode ‘GROEI’ gebruikt.

Nadelen Goldea Health

❌ Bevat relatief lage hoeveelheden van elke vorm van magnesium per dagdosering;

❌ Je moet nog verzendkosten betalen tot een bestelwaarde van €40.


Bekijk jou korting met kortingscode ‘GROEI’

5. Orthica Magnesium

En tot slot wil ik het graag met je hebben over Orthica Magnesium. Dit supplement verdient ook een plekje in deze selectie met verschillende soorten magnesium van kwaliteit, want Orthica is organisch gebonden magnesium. Dit beste magnesium supplement bevat 200mg magnesium en is vrij van gist, sacharose, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en het is ook een geschikte keuze voor vegetariërs en veganisten.

Beste Magnesium  Review

Orthica Magnesium biedt een hoge, maar toch veilige hoeveelheid magnesium. Daardoor kun je al snel de effecten ervan merken voor je gezondheid. Wat ook fijn is aan Orthica; dit merk denkt met haar verpakkingsmethodes om het milieu. Zo is elke flacon gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor er minder plastic geproduceerd hoeft te worden.

Het advies is om 1 tot 2 tabletten Orthica Magnesium per dag in te nemen met water om aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium te komen. Hoewel de hoeveelheid te doen is, zijn tabletten naar mijn mening wel lastiger door te slikken dan bijvoorbeeld capsules. Tip: gebruik kortingscode GROEI tijdens het bestelproces, want daarmee krijg je 20% korting op je bestelling!

Voordelen Orthica

✅ Deze magnesium is vrij van gist, sacharose, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen;

✅ Je krijgt 20% korting op je bestelling met kortingscode ‘GROEI’;

✅ Hoge dosering magnesium;

✅ Milieuvriendelijke verpakkingsmethode;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nadelen Orthica

❌ Het zijn tabletten in plaats van capsules en daardoor zijn ze lastiger door te slikken als je daar moeite mee hebt;

❌ Tot een bestelwaarde van €50 moet je verzendkosten betalen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste magnesium supplementen 2024 

Nu je alle magnesium tabletten voorbij hebt zien komen, springt er misschien al een bepaald magnesium product voor jou uit. Wat in mijn ogen de beste magnesium capsules zijn? Nutrbites Magnesium!

Beste Magnesium  Review

Nutribites Magnesium is mijn favoriet om meerdere redenen. Allereerst omdat je garantie en bedenktijd hebt, het veilig gedoseerd is en ook nog eens voordelig is. Bovendien is dit supplement op basis van organische verbindingen geschikt voor vegetariërs en veganisten en de goed opneembare vorm in Nutribites Magnesium doet veel voor je gezondheid!


 Bekijk meer productinformatie

Magnesium ervaringen en reviews 

Heb je nog niet genoeg gelezen over magnesiumcitraat? Ontdek ook de magnesium citraat reviews van andere mensen. Zij vroegen zich af ‘wat is magnesium?’ en ‘waar is magnesium goed voor?’, waarna zij ieder een eigen keuze maakte voor een supplement. Wat zij daarvan vinden, dat lees je hieronder.

Nutribites Magnesiumcitraat review 

Maarten koopt regelmatig de magnesium tabletten van Nutribites en vertelt: “Sinds ik Nutribites Magnesiumcitraat neem en extra vitamines slik, ben ik mij langzaamaan beter gaan voelen.”

Beste Magnesium  Review

Vitakruid Magnesium 200mg review

“Dit zijn voor mij de beste magnesium tabletten, ik slik ze al jaren voor na het sporten. Ik had voorheen erg last van ‘onrustige benen’ en sinds deze magnesium inname is dit verminderd! Ik heb ze ook al besteld voor mijn vriend want die hoort mij alleen maar enthousiast zijn hierover en is nu ook nieuwsgierig geworden haha”, schrijft Eva over Vitakruid Magnesium 200mg.

Vitals Magnesium 100mg review

“Vitals Magnesium 100mg is makkelijk opneembaar en de capsules kan ik makkelijker doorslikken dan grote tabletten van voorheen. Ik was dit eigenlijk al bijna gewend van magnesium, maar heel blij dat ik nu gewoon voor deze capsules kan gaan. Ik voel mij energieker dankzij dit supplement en dat het zo natuurlijk is maakt het extra gezond. Ben heel blij met deze keuze”, vertelt Anouk.

Goldea Health Power 5 magnesium review

Josef sport sinds een maand en wilde daarom de beste magnesium tabletten. “Ik las dat dit mineraal goed helpt als je veel sport om je spieren te ondersteunen. Ik heb Goldea Health Power 5 Magnesium besteld en ben er heel blij mee. Ik heb minder last van mijn spieren en ik slaap ‘s nachts ook heerlijk!”

Orthica Magnesium review

Tom koos Orthica Magnesium als beste magnesium tabletten. “Het is een geweldig supplement voor het behoud van sterke spieren en een gezond zenuwstelsel. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere wereld door het gebruik van 100% gerecycled plastic. Aanrader hoor.”

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Magnesium kopen checklist

Wil jij die gezonde levensstijl verwezenlijken, o.a. magnesium kopen is dan aan te raden. Met onderstaande checklist weet je zeker dat je het mineraal kiest dat echt past bij jouw wensen en behoeften. Succes!

Onderzoek hoe elke vorm van magnesium supplement werkt

Doe magnesium research! Uit onderzoek blijkt dat elke vorm van magnesium weer bijdraagt aan andere processen. Onderzoek daarom welke vorm past bij jouw wensen. Weet dat anorganische magnesiumverbindingen en organische van elkaar verschillen. Magnesium komt in vele vormen en met verschillende benamingen, dus wees je daar bewust van.

Bepaal hoeveel organisch verbonden magnesium je nodig hebt

Wees je bewust van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium voor mannen en vrouwen en bepaal aan de hand daarvan hoeveel magnesium je nodig hebt. Kies je voor een hoge bio beschikbaarheid, dan heb je er al meer profijt van. Een breed inzetbaar magnesiumsupplement kan goed werken, maar sommige mensen hebben juist behoefte aan een specifieke soort in een bepaalde dosering. Overleg desnoods met een professional of arts.

Beste Magnesium  Review

Wat heb je nog meer nodig?

Heb je alleen behoefte aan magnesium of bijvoorbeeld ook aan vitamine C of vitamine D? Soms is het mogelijk om een supplement te kiezen waar meerdere vitaminen en mineralen aan toegevoegd zijn. Een multivitamine als supplement bevat bijvoorbeeld een alles-in-een oplossing, maar ik kan je zeggen dat voor een goede opneembaarheid een zuiver magnesium supplement uit dit artikel toch effectiever kan zijn.

Bepaal van tevoren je budget voor organisch gebonden magnesium

Door vooraf een budget vast te stellen, geef je nooit meer geld uit aan magnesium dan je kunt of wilt missen. Je hebt elk soort magnesium in verschillende prijsklassen, dus kies vooral een supplement dat past bij jou en je portemonnee. In dit artikel vind je echter op meerdere plekken kortingscodes die ik voor je geregeld heb. Zo kun je je favoriete magnesium wel voordeliger bestellen dan mensen die dit artikel niet lezen!

Overleg wanneer dat nodig is

Heb je een bepaalde aandoening of ziekte of slik je bepaalde medicijnen? Dan is het verstandig om te allen tijde te overleggen met een arts of met een orthomoleculair therapeut zoals ik (Charlotte). Je kunt namelijk lang niet alle medicijnen en supplementen zomaar combineren. Ik geef je graag advies over wat wel en niet verstandig is in jouw specifieke, persoonlijke situatie en welke verschillende vormen van dit mineraal het meest geschikt zijn voor jou.

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer mineralen en spoorelementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Er zijn veel soorten magnesium. We schreven ook blogs over de beste magnesium bisglycinaat en beste magnesiumcitraat.

Wil je meer weten over al deze mineralen en spoorelementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Magnesium  Review

Meest gestelde vragen over magnesium citraat

Heb je nog vragen over magnesium ? Ben je benieuwd naar wat het in je lichaam doet of wat het beste supplement is voor een actieven levensstijl? Lees dan nog even verder. Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat is mijn beste magnesium? 

Wil jij mijn beste magnesium in huis halen, kies dan voor Nutribites Magnesiumcitraat. Dit magnesium supplement is namelijk veilig, betaalbaar en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Citraat is een van de organisch gebonden vormen van magnesium, wat dit ook de beste magnesium tabletten maakt. Ze hebben een hoge bio beschikbaarheid en dit soort magnesium wordt goed opgenomen door het lichaam. Daardoor draagt Nutribites Magnesium bij aan een gezonde levensstijl en ondersteunt het je dagelijkse behoefte aan dit mineraal.

Welke magnesium vorm is het beste?

Als je extra magnesium moet slikken, kun je kiezen uit verschillende vormen magnesium. Zo is er naast magnesium citraat ook magnesium bisglycinaat of magnesiumsulfaat. Dit zijn goed opneembare vormen (organische magnesiumverbinding). Andere vormen zijn magnesiumgluconaat, magnesiumchloride en magnesiumoxide. De beste vorm van magnesium is toch magnesiumcitraat, omdat het zo goed opneembaar is. Daarom vind je in dit artikel geschikte magnesium supplementen om je gezondheid mee te versterken.

Wat is het effect van magnesium op het lichaam?

Het effect van magnesium op het lichaam, kan over het algemeen als volgt worden omschreven. Zo draagt magnesium bij aan sterke spieren en gezonde botten, aan een hoger energieniveau, een goede focus en een goede nachtrust. Kortom: het is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl. Als je daar hulp bij kunt gebruiken en je hebt magnesium nodig, dan is het vaak aan te raden om magnesium als supplement te nemen.

Hoe beïnvloedt vitamine b6 de opname van magnesium in het lichaam?

Vitamine b6 werkt synergetisch met magnesium en kan de opname van magnesium in de dunne darm verbeteren. Bovendien kan een combinatie van vitamine b6 en magnesium bisglycinaat bijdragen aan een betere opname van magnesium door het lichaam, wat het een ideale combinatie maakt voor personen die hun magnesiuminname willen optimaliseren.

Wat is het verschil tussen organisch gebonden vormen en anorganische magnesiumverbindingen?

Organisch gebonden vormen van magnesium, zoals magnesiumcitraat en magnesium bisglycinaat, worden over het algemeen beter opgenomen door het lichaam in vergelijking met anorganisch gebonden magnesium zoals magnesiumoxide. Anorganische verbindingen zoals magnesiumoxide zijn anorganische magnesiumverbindingen, die over het algemeen minder goed opneembaar zijn dan organisch gebonden vormen.

Hoe verhouden magnesium tauraat en magnesium bisglycinaat zich tot andere vormen van magnesium in termen van opname door het lichaam?

Magnesium tauraat en magnesium bisglycinaat zijn beide organisch gebonden vormen van magnesium, wat betekent dat ze doorgaans goed opgenomen worden door het lichaam. Uit onderzoek blijkt dat deze vormen, samen met andere opneembare vormen zoals magnesiumcitraat, vaak een betere opname van magnesium in de dunne darm garanderen dan anorganische verbindingen zoals magnesiumoxide.

Welke symptomen kunnen wijzen op een magnesium tekort?

Een magnesium tekort kan leiden tot symptomen zoals vermoeidheid, spierkrampen, hartritmestoornissen en slapeloosheid. Magnesium werkt nauw samen met vitamine b6 en draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme. Het is daarom essentieel om voldoende van dit mineraal binnen te krijgen, vooral omdat magnesium een mineraal is dat cruciaal is voor vele lichaamsfuncties.

Zijn er verschillende soorten magnesium die beter geschikt zijn voor specifieke doeleinden?

Ja, er zijn verschillende soorten magnesium die elk hun unieke voordelen hebben. Bijvoorbeeld, terwijl magnesium bisglycinaat en magnesium tauraat vaak worden aanbevolen voor een betere nachtrust en ontspanning, wordt magnesiumoxide vaak gebruikt als laxeermiddel. De keuze voor het type magnesium hangt dus af van het specifieke gezondheidsdoel dat iemand heeft.

» Referenties


1. Abdullah M. Al Alawi, Sandawana William Majoni, and Henrik Falhammar (2018). Magnesium and Human Health: Perspectives and Research Directions. Int J Endocrinol, 2018: 9041694. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5926493/

2. Faraneh Afshar Ebrahimi, Fatemeh Foroozanfard, Esmat Aghadavod, Fereshteh Bahmani & Zatollah Asemi (2018). The Effects of Magnesium and Zinc Co-Supplementation on Biomarkers of Inflammation and Oxidative Stress, and Gene Expression Related to Inflammation in Polycystic Ovary Syndrome: a Randomized Controlled Clinical Trial. Biol Trace Elem Res, 184, 300–307. https://link.springer.com/article/10.1007/s12011-017-1198-5

3. Zahra Hamedifard, Alireza Farrokhian, Željko Reiner, Fereshteh Bahmani, Zatollah Asemi, Maryam Ghotbi & Mohsen Taghizadeh (2020). The effects of combined magnesium and zinc supplementation on metabolic status in patients with type 2 diabetes mellitus and coronary heart disease. Lipids Health Dis, 19, 112. https://lipidworld.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12944-020-01298-4

4. Maryam Afsharfar, Mansour Shahraki, Mansour Shakiba, Omid Asbaghi, Alireza Dashipour (2021). The effects of magnesium supplementation on serum level of brain-derived neurotrophic factor (BDNF) and depression status in patients with depression. Clin Nutr ESPEN, 42, 381-386. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2405457721000061

» Referenties

Conclusie mijn beste magnesium 2024 

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset. Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram. Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Mijn Beste Magnesium Tabletten Ervaringen + Review

Laat een reactie achter