In dit artikel

Beste Spijkermat Review 5x test

Beste Lidl Spijkermat Alternatief | Review (2023)

In dit artikel

Interesse in een Lidl spijkermat? Lidl is een bekend merk op het gebied van spijkermatjes, maar is het ook per se het beste merk? Dat is waar ik in dit artikel onderzoek naar zal doen. Ik ga 5x Lidl spijkermat alternatieven vergelijken in deze Lidl spijkermat alternatieven test. Van Lidl spijkermat met kussen tot een ECO spijkermat en de spijkermatten van andere merken. Na afloop van dit artikel weet jij precies wat het beste Lidl spijkermat alternatief zal zijn. Lees je mee?

Beste Lidl spijkermat alternatief 2023: Mijn selectie

 1. Beste spijkermat – Flowee
 2. Meest toegankelijke spijkermat – BrellaVio
 3. Beste spijkermat kussen – Flowee
 4. Beste spijkermat prijs/kwaliteit – BrellaVio
 5. Beste spijkermat ECO – Flowee

Lidl spijkermat alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen wat dan het beste Lidl spijkermat alternatief is, let ik uiteraard op meerdere factoren. Zo beoordeel ik elk alternatief voor een Lidl mat op de kwaliteit, functionaliteiten, het gebruiksgemak, de prijs en eventuele verzendkosten. Ook kijk ik naar de Lidl spijkermat reviews van klanten en deze vergelijk ik vervolgens met die van andere merken spijkermatten. Voor een zo optimaal mogelijke vergelijking neem ik al die factoren mee in mijn beoordeling. Laten we beginnen!

1. Flowee – beste spijkermat algemeen, beste spijkermat kussen

Ken je Flowee? Dit merk verkoopt net als Lidl spijkermatten van goede kwaliteit. Het product dat ik graag met je wil bespreken is de Flowee Spijkermat ECO Mandala grijs met wit. Het is een duurzame spijkermat die gemaakt is met 100% natuurlijke kokosvezels als vulling. Het is daardoor niet alleen een duurzame keuze, maar ook een milieuvriendelijke! Bovendien bieden de kokosvezels door hun structuur meer tegendruk. Deze spijkermat heeft daardoor een hogere intensiteit en is heel geschikt voor mensen die graag meer uitdaging willen op een spijkermatje. Hij is dus intensiever in het gebruik dan de originele Flowee spijkermat.

Beste Lidl Spijkermat  Review 5x test

Kwaliteit is één ding, maar het liefst wil je ook een spijkermat die er mooi uitziet. Dat lukt Flowee Spijkermat ECO Mandala grijs met wit prima, dankzij de luxe uitstraling door het boordje rondom. Deze heeft overigens dezelfde kleur als de spikes die op de mat zitten. De Flowee Spijkermat ECO Mandala grijs met wit bevat 8.800 drukpunten en de spikes zijn gemaakt van veilig ABS-plastic. De buitenhoes van de mat is gemaakt van canvas katoen en de mat is 77x45cm groot. Deze mat kost €59.

Voordelen Flowee

✅ Gevuld met 100% natuurlijke kokosvezels;

✅ Een buitenhoes die gemaakt is van canvas katoen;

✅ Met 8.800 drukpunten is dat meer dan gemiddeld;

✅ De spikes zijn gemaakt van veilig ABS-plastic;

✅ Hij is 77x45cm groot;

✅ Heeft een luxe uitstraling;

✅ Is voor een hoge kwaliteit spijkermat goed betaalbaar, ook zonder Lidl spijkermat alternatief kortingscode.

Nadelen Flowee

❌ Door de hoge intensiteit is hij niet per se geschikt voor beginners;

❌ Het is alleen een mat, er zit geen spijkerkussen bij.


Klik hier voor de beste deal

2. BrellaVio – meest toegankelijke spijkermat, beste spijkermat prijs/kwaliteit

Wil je liever een BrellaVio spijkermat kopen? Het is de meest toegankelijke spijkermat voor iedereen én hij heeft nog altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het is dus zeker ook interessant om voor dit Lidl spijkermat alternatief te kiezen. Ga voor een losse BrellaVio mat, een los BrellaVio spijkerkussen óf koop een complete set: de Lidl spijkermat met kussen alternatief. Ik focus in elk geval even op de originele BrellaVio spijkermat, want deze is absoluut de moeite waard.

Beste Lidl Spijkermat  Review 5x test

Dit Lidl spijkermat alternatief ziet er luxe uit en heeft een mooie pastelkleur, of is gewoon verkrijgbaar in het zwart. Zo is er altijd wel een product dat bij jou (en je interieur) past. Gebruik de spijkermat op een zachte ondergrond, zoals een bed. Vooral als je beginner bent. Ben je al bekend met het gebruik ervan of heb je een hoge pijngrens? Dan kun je de spijkermat ook op de grond leggen om hem te gebruiken. De BrellaVio spijkermat is 74x44x2cm groot, is gemaakt van 100% duurzaam katoen en bevat veerkrachtig foam als vulling. De drukpunten zijn gemaakt van BPA-vrij kunststof en er zitten maar liefst 7.560 drukpunten op een matje! Deze mat kost €39,95.

Voordelen BrellaVio

✅ Vrijwel elke spijkermat review is positief;

✅ Er zitten 7.560 drukpunten op een spijkermat;

✅ Vulling van veerkrachtig foam;

✅ Gemaakt van 100% duurzaam katoen;

✅ Verkrijgbaar in verschillende, mooie kleuren;

✅ De spikes zijn gemaakt van BPA-vrij kunststof;

✅ Hij is 74x44x2cm groot;

✅ Goed betaalbare Lidl spijkermat alternatief.

Nadelen BrellaVio

❌ Bevat minder spikes dan de Flowee spijkermat;

❌ Het is alleen een mat, er zit geen spijkerkussen bij.


Klik hier voor de beste deal

3. Flowee ECO set – beste spijkermat ECO

Op nummer 3 staat de Flowee ECO set. Dit is de beste spijkermat ECO, en ik vertel je graag waarom. Als je kijkt naar de ECO mat van Lidl of Flowee, dan wordt al snel duidelijk dat de matten van Flowee meer drukpunten bevatten. Daarnaast is de gemiddelde Lidl review qua aantal sterren toch iets minder dan die van Flowee. Wat verder een groot voordeel is van Flowee ECO set, is dat hij gemaakt is met zorg voor het milieu en ook nog eens duurzaam is. De mat bevat namelijk een vulling van 100% natuurlijke kokosvezels en in het spijkerkussen zit 100% natuurlijke boekweitkaf. Verder zijn de buitenhoezen van canvas katoen gemaakt, zodat beide producten lang mee gaan.

Beste Lidl Spijkermat  Review 5x test

Flowee ECO set heeft – zoals je gewend bent van Flowee – spikes die gemaakt zijn van ABS-plastic. Op de spijkermat zitten 8.800 drukpunten en op het spijkerkussen zijn dat er 2.200. De afmetingen van de mat zijn 77x45cm en het kussen is 45x22cm groot. Verder is deze set geschikt voor zowel beginners als gevorderden, maar door de vele drukpunten kan het vrij intens aanvoelen aan het begin. Deze mat kost €91,50.

Voordelen Flowee

✅ Het is een spijkermat mét kussen, voor de volledige ervaring;

✅ Spikes gemaakt van ABS-plastic;

✅ 100% natuurlijke kokosvezels als vulling van de mat;

✅ 100% natuurlijke boekweitkaf als vulling van het kussen;

✅ De buitenhoezen zijn gemaakt van canvas katoen;

✅ Met 8.800 drukpunten op de mat en 2.200 drukpunten op het kussen;

✅ Afmetingen mat: 77x45cm, afmetingen kussen: 45x22cm.

Nadelen Flowee

❌ Flowee is als Lidl spijkermat alternatief aanbieding nog wel prijziger dan Lidl;

❌ De vele drukpunten kunnen heftig zijn voor beginners, maar dat is gewoon even wennen.


Klik hier voor de beste deal

4. LifeGoods

Op nummer 4 als Lidl spijkermat alternatief, heb ik LifeGoods geplaatst. Dit is een acupressuurmat met kussen, oftewel: een spijkermat met spijkerkussen. En je krijgt er ook nog een draagtas en 2 triggerpoint ballen bij, zodat je zelfs de meest lastig bereikbare plekken op je lichaam kunt behandelen. Waar je ook bent! Wil je dit Lidl spijkermat alternatief bestellen, dan kan je kiezen uit 4 verschillende kleuren. En het is ook nog eens een voordelige optie, als je de prijs ervan (€34,99) vergelijkt met die van de andere merken.

LifeGoods is een mooie set. De spijkermat en het spijkerkussen hebben samen 7.371 drukpunten, die gemaakt zijn van ABS-plastic. De mat en het kussen zelf zijn gemaakt van 100% katoen. Dankzij de dikke schuimlaag als vulling, zijn beide producten comfortabel. De mat is 66x40x2cm groot. De afmetingen van het spijkerkussen zijn niet zichtbaar op de website, maar dit lijkt een standaard spijkerkussen formaat te zijn.

Voordelen LifeGoods

✅ 7.371 drukpunten op de spijkermat en het spijkerkussen samen;

✅ Er zitten ook 2 triggerpoint ballen bij én een handige draagtas;

✅ Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren;

✅ De vulling is gemaakt van 100% katoen;

✅ De spikes zijn gemaakt van ABS-plastic;

✅ Je krijgt standaard Lidl spijkermat alternatief korting, want het is de meest voordelige optie.

Nadelen LifeGoods

❌ Let op: niet wasbaar in de wasmachine, alleen op de hand wasbaar;

❌ De spijkermat is wat kleiner dan de andere producten in dit artikel;

❌ Er zitten in totaal wat minder drukpunten op dan bij de andere alternatieven.


Klik hier voor de beste deal

5. PuraVida

En tot slot de PuraVida spijkermat met kussen! Het is ook een heel interessant Lidl spijkermat alternatief voor wie liever niet te veel geld uitgeeft aan zo’n product. PuraVida kost €34,95 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en groen. Wat verrassend is, is dat de PuraVida spijkermat maar liefs 9.900 drukpunten bevat. Dat is dus veel meer dan bovenstaande Lidl spijkermat alternatieven, maar je betaalt er niet meer voor!

PuraVida spijkermat met kussen is gemaakt van katoen en heeft een vulling van spons. Die vulling kun je er eventueel uithalen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Dan past de mat gewoon in je koffer. De spikes die erop zitten zijn gemaakt van ABS-plastic en de mat is 66x45cm groot. Wil je de spijkermat wassen, dan kun je de buitenhoes eraf halen en deze op de hand wassen.

Voordelen PuraVida

✅ Bevat maar liefst 9.900 drukpunten op de spijkermat;

✅ Spikes van ABS-plastic (huidvriendelijk);

✅ Het is een spijkermat mét spijkerkussen;

✅ De vulling is van spons en de buitenhoes van katoen;

✅ Voordelig Lidl spijkermat alternatief kopen.

Nadelen PuraVida

❌ Niet per se de meest milieuvriendelijke optie;

❌ Qua afmetingen is hij wat kleiner dan andere alternatieven hierboven;

❌ Let op: niet wasbaar in de wasmachine, alleen op de hand wasbaar.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste Lidl spijkermat alternatief van 2023

Ben je benieuwd naar wat ik persoonlijk het beste alternatief vind voor een Lidl spijkermat of Lidl spijkermat met kussen? Daar kan ik heel kort over zijn. In mijn ogen is Flowee namelijk de grote winnaar op dit gebied. De Flowee Spijkermat ECO Mandala grijs met wit biedt namelijk verreweg de meeste voordelen.

Beste Lidl Spijkermat  Review 5x test

Flowee Spijkermat ECO Mandala grijs met wit is namelijk gemaakt van 100% natuurlijke kokosvezels. Daardoor is het een duurzaam product, maar ook milieuvriendelijk. Ondanks dat er geen spijkerkussen bij zit, beschikt hij over 8.800 drukpunten op de spijkermat. Dat is meer dan gemiddeld. En die drukpunten/spikes zijn gemaakt van ABS-plastic, dus huidvriendelijk. De buitenhoes van canvas katoen, samen met de luxe uitstraling en de ideale afmetingen van 77x45cm, maken deze spijkermat tot het beste Lidl spijkermat alternatief van dit moment!


Klik hier voor de beste deal

Lidl spijkermat alternatief ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar hoe anderen de Lidl spijkermat alternatieven ervaren? Ik heb van elk alternatief voor een Lidl spijkermat of Lidl spijkermat met kussen een interessante review opgezocht. Zo krijg je er direct een beter beeld van!

Flowee review

Helen twijfelde tussen Lidl of Flowee, maar besloot voor Flowee te gaan. “Geen moment spijt van gehad. Als ik op deze mat lig, voel ik mijn lichaam echt versterken en tegelijkertijd ontspannen. Na afloop voel ik mij verkwikt van energie in de ochtend. Als ik hem ’s avonds gebruik is het heerlijk om daarna snel in slaap te vallen.”

BrellaVio review

Vivian schrijft in haar BrellaVio review het volgende: “Het was wel even wennen, maar na een paar keer was de spanning al uit mijn nek en had ik geen hoofdpijn meer. Wat een opluchting! Het matje werkt ook super om in slaap te vallen. Al na 15 minuten ben ik zo ontspannen dat ik daarna veel sneller inslaap en doorslaap. Je moet alleen wel van het matje afgaan daarna, want erop slapen wordt afgeraden.”

Flowee ECO set ervaring

Over de Flowee ECO set schrijft Hajar: “De lever was heel snel, dus top. Ik heb erge rugklachten en zenuwproblemen, dus ik ontspan niet zo snel. Maar dankzij deze spijkermat kan ik weer relaxt slapen. Zonder kan ik zelfs niet slapen, omdat mijn spieren dan te gespannen zijn. Ik ben dus heel tevreden met deze spijkermat en hoe vaker en langer je erop ligt, hoe minder pijnlijk de spieren worden. Echt een aanrader!”

LifeGoods review

Brit vindt de LifeGoods spijkermat ‘geweldig’. Zij schrijft er het volgende over: “Het is wel even wennen, maar hij is handig in gebruik en ik vind het eerlijk. Ik gebruik hem elke avond voordat ik naar bed ga. En sinds ik dat doe slaap ik heel goed. Ik merk tussendoor dat als ik over mijn grenzen ga, dit matje helpt om weer tot mezelf te komen. Goede kwaliteit!”

PuraVida review

Ferry zegt dat zijn PuraVida spijkermat aan zijn verwachtingen voldoet. Hij noemt hem ‘handig in gebruik en van goede kwaliteit’. “Als je er 10 minuten op gaat liggen voordat je gaat slapen is het al genoeg. Dan ontspannen je rug en nekspieren. Het is aan het begin wel wat pijnlijk en als je eraf gaat ook maar uiteindelijk heb je echt minder pijnlijke spieren dus dat is heel prettig. Ik ben zelf fibromyalgie patiënt dus het is voor mij mooi meegenomen.”

Beste Lidl Spijkermat  Review 5x test

Wat is het nut van een Lidl spijkermat alternatief?

Er zijn verschillende redenen om een Lidl spijkermat alternatief te gebruiken. Ik geef graag een opsomming van de verschillende voordelen, zodat je een goed beeld krijgt van het nut van dit item.

✅ Je kunt er verschillende lichaamsdelen mee behandelen;

✅ Het is een goedkoper alternatief dan meerdere fysio- of massagebehandelingen boeken;

✅ Het vermindert pijn, bijvoorbeeld bij rugklachten;

✅ Je raakt er meer ontspannen van;

✅ Het is ideaal voor in de ochtend voor meer energie;

✅ Maar ook voor in de avond, vlak voor het slapengaan (betere nachtrust);

✅ Een spijkermat stimuleert de doorbloeding van het lichaam;

✅ Je spieren worden er warm door en kunnen afvalstoffen beter afvoeren;

✅ Zowel oxytocine als endorfine worden in je hersenen aangemaakt door het gebruik van een spijkermat;

✅ Een onrustig gevoel in de voeten en benen zal afnemen door regelmatig een spijkermat te gebruiken.

Let op: een spijkermat is NIET voor iedereen geschikt!

Houd er rekening mee dat een spijkermat niet voor iedereen geschikt is. Zo kun je het bijvoorbeeld niet gebruiken op plekken waar huidproblemen aanwezig zijn. Heb je ernstige hart- of vaatziekten of gebruik je bloed verdunnende medicijnen? Dan mag je ook niet gebruikmaken van een spijkermat of welk Lidl spijkermat alternatief dan ook.

Ben je zwanger? Dan kan het gelukshormoon oxytocine dat vrijkomt, wee-opwekkend werken. En dat wil je natuurlijk niet hebben als je nog niet zo ver bent. Daarom kun je het spijkermatje beter pas weer gebruiken wanneer je bevallen bent. Je lichaam moet tijdens de zwangerschap namelijk in haar eigen balans zijn. Twijfel je over of het raadzaam is in jouw situatie? Raadpleeg dan altijd een arts. Hij of zij kan jouw specifieke situatie het beste beoordelen.

Beste Lidl Spijkermat  Review 5x test

Meer ontspanning voor jouw gezondheid

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast ontspanning ook op andere punten zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwittenfytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Ontspannen kan op vele manieren. Of je dit nu doet op een spijkermatspijkerbedshakti mat of acupressuur mat dat is natuurlijk helemaal aan jou. Kies vooral wat bij jou past. Persoonlijk ben ik fan van de Flowee spijkermat

Ben je opzoek naar andere alternatieven dan zijn mogelijk onderstaande blogs interessant om te lezen. Ik heb onder andere blogs geschreven of spijkermatten in de bekende winkelketens te koop zijn. Bijvoorbeeld Action spijkermat, Aldi spijkermat, Decathlon spijkermat, Kruidvat spijkermat of Lidl spijkermat. Ook zijn er vele opties om via de favoriete online kanalen aan te schaffen denk aan Bol.com spijkermat of Aliexpress spijkermat. Ook op deze kanalen vind je jouw favoriete merken als Brellavio spijkermat, Lifegoods spijkermat, Flowmat spijkermat of PuraVida spijkermat.

Een Yoga spijkermat is interessant om te gebruiken, zeker de merken Yantra spijkermat, Spiru spijkermat, Shanti spijkermat, Lotus – Superyoga spijkermat, La Terra spijkermat en Blue Lotus XL spijkermat passen hier goed bij. Een Zweedse spijkermat is ook te krijgen als 4yourhealth spijkermat, #DoYourFitness spijkermat, Awesome Deals spijkermat, Confibel spijkermat, Heonyirry spijkermat, New Age Devi spijkermat of Tectake spijkermat.

Overige iets minder bekende merken zijn Atare spijkermat, Audacity spijkermat, Beper spijkermat, Capital Sports spijkermat, Curacomp spijkermat, Douzle spijkermat, Gymstick spijkermat of Haushalt International spijkermat. En wat denk je van High Pulse spijkermat, IsoTrade spijkermat, Lébol spijkermat, Lixada spijkermat, Lyapko spijkermat, MagCellapy spijkermat en Navaris spijkermat. Heb je ook wel eens gehoord van Novo Wellbeing spijkermat, Oneiro spijkermat, Ravian spijkermat, Sanbo spijkermat, SiaFoss spijkermat en Silvergear spijkermat? En als laatste wil ik Sportstech spijkermat, Swilix spijkermat, Trend24 spijkermat en Viking Choice spijkermat zeker niet onderbelicht laten.

Wil je meer weten over al deze vormen van ontspanning? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke spijkermat jij in huis gaat halen!

Beste Lidl Spijkermat  Review 5x test

Meest gestelde vragen over een Lidl spijkermat alternatief

Heb je nog vragen over het gebruik van een Lidl spijkermat alternatief? Of wil je weten hoe een Lidl spijkermat met kussen of zonder kussen precies gebruikt moet worden? Dan adviseer ik je de meest gestelde vragen hieronder nog eens door te nemen. Daar vind je de antwoorden op verschillende vragen! Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Wat is het beste Lidl spijkermat alternatief?

Het beste Lidl spijkermat alternatief is in mijn ogen de Flowee Spijkermat. Als we kijken naar de kwaliteit van beide matten, de functionaliteiten, het gebruiksgemak en de klantenreviews, dan is de Flowee Spijkermat duidelijk de winnaar. Ondanks dat hij wat prijziger is dan de gemiddelde spijkermat, heeft hij wel de hoogste kwaliteit. Daardoor doe je er extra lang mee. Bovendien is het een milieuvriendelijke keuze, dankzij de vulling van 100% natuurlijke kokosvezels. De ABS-plastic spikes zijn bovendien huidvriendelijk (en er zijn wel 8.800 drukpunten om je spieren mee te ontspannen!).

Wat is de beste spijkermat van dit moment?

De beste spijkermat van dit moment is de Flowee Spijkermat, als je voor echte kwaliteit wilt gaan. Het is misschien een spijkermat in een wat hoger prijssegment, maar dit duurzame en milieuvriendelijke alternatief is het geld echt waard. Er zijn ook andere spijkermatten die de moeite waard zijn en minder geld kosten, maar de kwaliteit daarvan is ook een stuk minder. Daarom is mijn advies om één keer een goede investering te doen en voor de Flowee Spijkermat te kiezen. Met 8.800 drukpunten van ABS-plastic en een 100% natuurlijke kokosvezels vulling, is dit echt een pareltje onder de spijkermatten!

Voor welke lichaamsdelen is een spijkermat geschikt?

Een spijkermat is geschikt voor verschillende lichaamsdelen, maar wordt in de meeste gevallen gebruikt om de rug te behandelen. Zo worden nek- en rugklachten aangepakt. Met een spijkermat én kussen kun je ook je nek en achterkant van je hoofd meepakken. En wist je dat je een spijkermat ook voor andere lichaamsdelen kunt gebruiken, zoals de voeten? Verder kan je een spijkermat zelfs gebruiken voor je buik, als je dat prettig vindt. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan bij menstruatieklachten of problemen met de spijsvertering.

Hoe gebruik je een spijkermat voor je voeten?

Een spijkermat kun je ook gebruiken voor je voeten. Dat werkt als volgt. Je kunt op een spijkermat gaan staan met blote voeten, maar misschien vind je dat te heftig. Dan is het verstandig om op een stoel te gaan zitten en je voeten op de mat te zetten en druk uit te oefenen. Je kunt ook je sokken aanhouden, als je het te heftig vindt voelen. Weet dat het altijd een kwestie van wennen is en dat je na een paar keer gebruik van de spijkermat al beter tegen dit gevoel kunt.

Hoe werkt een spijkermat precies?

Hoe het gebruik van een spijkermat precies werkt, vertel ik graag. De vele spikes/drukpunten die erop zitten, zijn bedoeld om de spieren in je lichaam te ontspannen. Leg de spijkermat daarom op een zachte ondergrond (als beginner) of op de vloer (als ervaren gebruiker) en ga er met je rug op liggen. Dit kan heel onwennig of zelfs pijnlijk zijn aan het begin, maar daar moet je even doorheen. Focus te allen tijde goed op je ademhaling, want dan kun je het snelste ontspannen. Uiteindelijk wordt namelijk oxytocine (gelukshormoon) aangemaakt en zal je lichaam volledig ontspannen. Ideaal om je dag zo te beginnen voor extra energie. Of om juist vlak voor het slapengaan te gebruiken voor totale ontspanning en een goede nachtrust. (1)

Conclusie beste Lidl spijkermat alternatief van 2023

 • Beste spijkermat – Flowee
 • Meest toegankelijke spijkermat – BrellaVio
 • Beste spijkermat kussen – Flowee
 • Beste spijkermat prijs/kwaliteit – BrellaVio
 • Beste spijkermat ECO – Flowee
Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Lidl Spijkermat Alternatief | Review (2023)

Laat een reactie achter