In dit artikel

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

In dit artikel

Heb je al eens gehoord van levertraan? Het is een eeuwenoud product, dat wordt gewonnen uit kabeljauw en heilbot. Hierdoor is het een natuurlijke bron van gezonde Omega-3 vetzuren en vitamines. Daardoor kan het ook een goede aanvulling zijn op je algehele gezondheid. Volgens Wikipedia, werd een lepel levertraan standaard aangeboden aan basisschoolkinderen in de jaren 40 tot 44 van de vorige eeuw. Wil je weten welke levertraan producten kunnen passen bij jouw persoonlijke, levensstijl? Dat ga ik je in dit artikel, over mijn beste levertraan vertellen.

Kort samengevat:

Mijn beste levertraan is de Bonusan. Dit zijn levertraan capsules, met extra vitamine D en vitamine A, wat een vervelende nasmaak kan voorkomen. Bovendien hebben de capsules een glad laagje rondom gekregen, waardoor het wat makkelijker kan zijn om de capsules te gebruiken.

Mijn beste Levertraan 2024

Als de beste levertraan, heb ik gekozen voor de capsules van Bonusan. Deze capsules bevatten extra vitamine D, vitamine A en de levertraan is verwerkt in capsules. Levertraan smaakt immers naar sterke vis en dat kan voor een vervelende nasmaak zorgen. Voor wie vaker levertraan supplementen heeft gebruikt, herkent dit. Omdat ik tegen de inname op zag, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

De capsules geven een lichte nasmaak, maar dit kan ik makkelijk oplossen met een glas water naast me. De levertraan van Bonusan bevat ook het MSC-keurmerk. Dit betekent dat de levertraan uit verantwoorde visserij afkomstig is. Dit geeft ook de veiligheid van het supplement aan, iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Met de kortingscode ‘GROEI’ ontvang je bovendien 20% korting op je aankoop.

Mijn beste Levertraan keuzehulp

ProductAdviesprijsPrijs per dagBelangrijkste ingrediëntVorm
1. Bonusan€10,99€0,18KabeljouwleverolieCapsules
2. Mollers de Originele€20,74€0,38Omega-3 vetzurenCapsules
3. Mollers omega 3 naturel€21,20€0,30Omega-3 vetzurenVloeibaar
4. Mollers omega 3 appel€19,08€0,30Omega-3 vetzurenVloeibaar
5. Orthovitaal€8,50€0,17Vitamine A en vitamine DSoftgel

1. Bonusan Levertraan

Als mijn nummer 1, heb ik voor Bonusan gekozen als beste levertraan. Zo heb ik ontdekt dat deze levertraan capsules het MSC-keurmerk dragen, wat betekent dat de levertraan afkomstig is van verantwoorde visserij. Bonusan Levertraan Forte MSC is niet alleen de winnaar in beste allround levertraan. Hij blinkt ook uit als het gaat om beste levertraan capsules.

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

Mede hierdoor heb ik voor Bonusan gekozen als de beste levertraan, omdat ik het persoonlijk belangrijk vind dat een supplement goedgekeurd en veilig is. Hebben deze levertraan capsules meer voordelen? Jazeker! Zo zitten de capsules boordevol vitamine A en D3. Vitamine A kan bijvoorbeeld ondersteunen bij een gezond immuunsysteem. Vitamine D3 kan weer een rol spelen bij de aanmaak van nieuwe cellen en weefsels, wat bij kan dragen aan sterke botten, een sterk gebit en een normale spierfunctie.

Vroeger werd levertraan vooral in de winterperiodes gebruikt, door een tekort aan zonlicht en vitamine D. Je zit immers meer binnen. Maar vandaag de dag, kan levertraan het hele jaar door je algehele gezondheid ondersteunen. Ik voel mij persoonlijk erg prettig bij het idee dat ik mijn vitaminetekort effectief aanvul dankzij Bonusan. Ik vind het ook fijn dat de levertraan is verwerkt in capsules. Door het gladde laagje, kan ik de capsules gemakkelijk doorslikken en hoef ik mij verder geen zorgen te maken over vervelende smaakjes. Hier heb ik namelijk ervaring mee. Ik proefde wel een lichte nasmaak, maar met wat slokken water was deze snel verdwenen. Met mijn kortingscode GROEI ontvang je 20% korting op je volgende aankoop.

Voordelen Bonusan Levertraan

✅ Heeft hoge doseringen vitamine A en D3, en is dus heel geschikt om tekorten te compenseren;

✅ MSC-keurmerk, dus de zuivere levertraan is afkomstig van eerlijke visserij;

✅ De capsules hebben een glad laagje, waardoor het makkelijker kan zijn om in te nemen;

✅ De capsules bevatten geen extra of onnodige toevoegingen;

✅ Met de kortingscode ‘GROEI’ krijg je 20% korting op je aankoop.

Nadelen Bonusan Levertraan

❌ Levertraan olie heeft een hele sterke smaak en hoewel je de capsules gemakkelijk doorslikt, kun je de nasmaak nog wel proeven;

❌ Als je geen held bent in pillen of capsules slikken, kan het wat lastiger voor je zijn om de capsules in te nemen.

Bonusan Levertraan review

De Bonusan levertraan wordt door gebruikers als heel goed ervaren. Ik wil de review van Anja met je delen: “Ik ben, net zoals veel anderen, groot gebracht met levertraan. Doordat de levertraan zit verwerkt in capsules, hoef ik me geen zorgen meer te maken over extreem vieze smaken. Ook vind ik het fijn, dat de levertraan extra vitamine D bevat.”


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Mollers De Originele Levertraan

Op mijn nummer 2 heb ik voor de Mollers De Originele gekozen. Als je, net als ik, enthousiast bent over het idee van capsules, dan kunnen de levertraan capsules van Mollers De Originele bij je passen. Maar kunnen de capsules ook iets toevoegen aan je algehele gezondheid? Jazeker. Ik ga je vertellen hoe dat zit. Mollers De Originele is een supplement van visolie dat rijk is aan natuurlijke omega 3-vetzuren (DHA en EPA) en vitamine A, D en E.

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

De visolie in de capsulevorm is afkomstig van vissen uit schone wateren van de Zuidelijke Grote Oceaan en wordt in de eigen fabriek in Noorwegen geproduceerd. Bij een inname van 2 capsules per dag, kunnen de omega-3 vetzuren DHA en EPA ondersteunen bij een normale hartfunctie. Ook kan het bijdragen aan het behouden van het gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie. Ik raad je aan om de capsules van Mollers De Originele eenmaal per dag in te nemen tijdens een maaltijd.

Ik neem de capsules het liefst met water in, zodat de nasmaak van de capsules niet wordt vermengt met een andere vloeistof. Ik heb de capsules al eens met limonade ingenomen en hierdoor merkte ik dat de nasmaak heftiger werd. Vooral tijdens de winter merk ik dat ik mij vermoeider voel. Dankzij de Mollers De Originele levertraan capsules, voel ik mij energieker. Bovendien vind ik het een fijn idee dat ik aan mijn algehele gezondheid werk, zonder het gebruik van veel verschillende supplementen. Met mijn kortingscode GROEI ontvang je 20% op je volgende aankoopt.

Voordelen Mollers De Originele

✅ Dankzij de natuurlijke triglyceride vorm, wordt deze visolie heel snel in je lichaam opgenomen;

✅ De levertraan is afkomstig van eerlijke visserij;

✅ Het kan een ondersteunende werking hebben bij het behoud van je vitale functies;

✅ Uitstekend alternatief als de smaak van levertraan te heftig vindt;

✅ De capsules zijn ook geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen;

✅ Met de kortingscode ‘GROEI’ ontvang je 20% korting op je aankoop.

Nadelen Mollers De Originele

❌ Deze visolie capsules zijn niet hetzelfde als levertraanolie. Hoewel beide stoffen op elkaar lijken, verschillen ze wel van elkaar;

❌ Het gebruik van levertraan garandeert geen resultaat, want dit is voor iedereen persoonlijk.

Mollers De Originele Review

Hilda heeft de Mollers De Originele gebruikt en heeft daar een review over achtergelaten: “Ik vind de capsules een fijne manier om op een natuurlijke wijze een vitamine D supplement te slikken. Ook de smaak valt mij reuze mee.” 


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

3. Mollers

Op nummer 3 heb ik Mollers gezet. Is deze levertraan gezond? Het supplement kan inderdaad voordelen hebben voor je algehele gezondheid. Vanuit mijn rol als expert, ga ik je meer vertellen over Mollers levertraan. Deze zuivere levertraan heeft van nature een zachte (maar toch aanwezige) vissmaak en bevat omega-3 vetzuren DHA en EPA en vitamine A, D en E. Deze vitaminecombinatie kan bijdragen aan hart- en hersenfuncties. Ook kan het bijdragen aan een normaal gezichtsvermogen.

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

Mollers heeft ook vitamine A en D toegevoegd. Dit kan bijvoorbeeld bijdragen aan een gezond immuunsysteem. Heb jij, net als ik, gedurende de winterperiode weinig energie? Dan raad ik je aan om een vitamine D supplement te gebruiken voor extra ondersteuning. Ook daar kan Mollers zich voor lenen. Bovendien kan vitamine D voor sterkte botten en een gezond gebit zorgen. Vind je het, net als ik, lastig om vitamines te slikken? Mollers kan je lichaam een boost geven.

De dosering van Mollers is ook eenvoudig: neem één dessertlepel (5ml) per dag. Dit supplement is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Ik raad je daarbij aan om de dagelijkse inname niet te overschrijden. Nu wil ik je wel waarschuwen, dat dit om verse levertraan gaat die niet is verwerkt in capsules. Dit kan dus een vissmaak achterlaten, alhoewel deze wel minder heftig is. Daarom zet ik bij inname altijd een glas water naast me neer, zodat ik de smaak gelijk kan wegspoelen. Wil je de levertraan van Mollers proberen? Met mijn kortingscode GROEI ontvang je 20% korting op je aankoop.

Voordelen Mollers

✅ Deze pure levertraan is afkomstig van eerlijk gevangen Arctische kabeljauw;

✅ Zachte vissmaak die minder heftig is dan de standaard levertraan;

✅ Natuurlijke bron van vitamine A, D en E én omega-3 vetzuren;

✅ Met de kortingscode ‘GROEI’ ontvang je 20% korting op je aankoop.

Nadelen Mollers

❌ Bij dit vloeibare supplement kun je niet om de levertraansmaak heen, hoe zacht die smaak dan ook is. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

Mollers review

“De vissmaak is na inname duidelijk aanwezig. Daar knapte ik echter niet op af, gezien alle mineralen calcium en vitamines. Op deze manier kan ik op een natuurlijke wijze aan mijn algehele gezondheid werken, zonder kunstmatige toevoegingen,” schrijft Dennis over Mollers.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

4. Mollers

Op mijn nummer 4 heb ik opnieuw een Mollers product gezet. Dat heeft ook een reden. Zie je, net als ik, op tegen de dagelijkse inname van levertraan? Dan ben je niet de enige. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Deze vloeibare levertraan van Mollers heeft een aangename appelsmaak. In tegenstelling tot de ouderwetse levertraan met de vissmaak, vond ik het aangenamer om dit Mollers product dagelijks in te nemen.

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

Heeft Mollers meer voordelen? Absoluut. Zo kan deze gezonde visolie een uitstekende bron van vitamine A, D3 en E zijn en wordt het, net als de naturel variant, gewonnen uit duurzaam gevangen Arctische kabeljauw uit Noorwegen. Het is dus echte levertraan. Ik heb ook ontdekt dat de Mollers levertraan een lage oxidatiewaarde heeft. Dit zei mij ook niks, maar het blijkt dat de kans op oprispingen daarmee wat kleiner is. Dit betekent dat de smaak niet weer naar boven komt. Want ondanks de appelsmaak, kun je toch een vleugje visolie proeven.

Deze pure levertraan bevat ook geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Ook dat kan bijdragen aan je algehele gezondheid. Dankzij de duurzame vangst en het MSC-keurmerk weet je zeker dat je hiermee een verantwoord en gezond product gebruikt. Deze vloeibare levertraan is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ik raad je aan om de dagelijkse inname op te volgen. Door de appelsmaak zie ik er dagelijks minder tegenop om de levertraan in te nemen. Daarnaast merk ik, mede door alle vitamines, dat ik mij energieker en opgewekter voel. Met mijn kortingscode GROEIontvang je 20% korting op je volgende aankoop.

Voordelen Mollers

✅ Natuurlijke bron van omega-3 vetzuren en vitamines A, D3 en E;

✅ Vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen, suikers en zoetstoffen;

✅ Lage oxidatiewaarde en daardoor is de kans op vervelende oprispingen al wat kleiner;

✅ De levertraan heeft een aangename appelsmaak, waardoor het wat makkelijker kan zijn om de verse levertraan in te nemen;

✅ Met de kortingscode ‘GROEI’ ontvang je 20% korting op je volgende aankoop.

Nadelen Mollers

❌ Hoewel deze levertraan is voorzien van een frisse appelsmaak, proef je de typerende levertraan smaak er nog wel doorheen.

Mollers review

“Ik vind de Mollers met appelsmaak een geweldig alternatief voor alle andere levertraan supplementen. Hierdoor kan ik iedere dag gezond beginnen. De appelsmaak is een genot,” schrijft Janneke.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

5. Orthovitaal

Op nummer 5 heb ik de levertraan van Orthovitaal voor je. Als je op zoek bent naar een supplement dat je lichaam ondersteunt en je algehele gezondheid kan bevorderen, dan kan Orthovitaal misschien iets voor je betekenen. Orthovitaal heeft de levertraan verwerkt in softgels. Deze zijn gladder en vloeibaarder dan capsules. Ik merkte zelf dat ik de gels makkelijker weg kreeg dan capsules. Dus als je moeite hebt met capsules slikken, kan dit misschien wel voor jou werken.

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

Heeft Orthovitaal nog meer te bieden? Ja, dat ga ik je vertellen. Deze softgels zijn een bron van vette olie, omega 3-vetzuren, vitamine A en vitamine D. De vitamines A en D kunnen verschillende voordelen hebben voor je lichaam en gezondheid. Zo kunnen ze bijdragen aan het behoud van een goede weerstand, soepele spieren en sterke botten. Vitamine A kan daarnaast goed zijn voor het gezichtsvermogen en kan helpen bij het gezond houden van je huid. Vitamine D kan weer een belangrijke rol spelen bij de opname van calcium en fosfor uit je voeding en zorgt mede voor het behoud van sterke botten.

Ik heb gemerkt dat de dagelijkse inname van de softgels vrij eenvoudig is. De aanbevolen dosering staat op 2 gels per dag. Je kunt de softgels het beste tijdens je maaltijd en met water innemen, mocht je tóch een nasmaak proeven. Na de eerste dag kun je overstappen op 1 capsule per dag. Ikzelf had altijd moeite met levertraan supplementen. Ik vergat het of zag er, mede door de smaak, enorm tegenop. Maar doordat ik slechts 1 capsule per dag hoef te slikken, heb ik het al snel opgenomen in mijn dagelijkse routine.

Voordelen Orthovitaal

✅ Deze levertraan bevat extra vitamine A en D, wat een positief effect kan hebben op je algehele gezondheid;

✅ De levertraan is verwerkt in softgels, waardoor de kans op een nasmaak nihil is;

✅ Wordt snel in je lichaam opgenomen;

✅ Uitstekend supplement als aanvulling op gezonde voeding;

Nadelen Orthovitaal

❌ Bevat, in tegenstelling tot de andere varianten, minder vitamine E.

Orthovitaal review

Over de levertraan van Orthovitaal heb ik geen online reviews kunnen vinden. Maar gezien de voordelen, kan het product een positieve werking hebben op je algehele gezondheid. Daarnaast is de levertraan verwerkt in softgels, wat een vissmaak kan voorkomen. De aanbevolen dosering staat op eens per dag, wat goed kan passen in je dagelijkse routine.


Bekijk meer productinformatie

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

Levertraan kopen checklist

Levertraan kan een supergezonde aanvulling op een gevarieerd voedingspatroon zijn. Het kan je immuunsysteem een boost geven en mogelijk ook je algehele gezondheid verbeteren. Wil je nu ook levertraansupplementen kopen, dan geef ik je hierbij nog wat tips die je in gedachten kunt houden. Zo maak je een weloverwogen beslissing. 

De variant

Het eerste waar je op moet letten, is welke variant levertraan het beste past bij jou. Vind je de sterke levertraansmaak veel te heftig, dan kun je het beste kiezen voor een softgel of een capsule. Vind je die smaak geen enkel probleem en zoek je juist een goedkoper alternatief? Dan kun je prima voor de vloeistof gaan. Ik kies zelf het liefst voor een capsule of softgel, omdat ik de smaak veel te heftig vind. Het is me al vaker gebeurd dat ik de dagelijkse inname oversloeg daardoor.

Levertraan of visolie?  

Waar je verder op moet letten is of je levertraan of visolie wilt hebben. Beide zijn namelijk supplementen die afkomstig zijn van vissen, maar er zit wel degelijk verschil tussen levertraan en visolie. Levertraan bevat namelijk van nature hogere niveaus van vitamine A en vitamine D en heeft een uitgesproken smaak, terwijl visolie hogere niveaus van EPA bevat en gemakkelijker door te slikken is. 

Extra vitamine D of vitamine A

Wil je je gezondheid verbeteren of zoek je naar een natuurlijk alternatief voor vitaminesupplementen? Let er dan op dat de levertraan extra vitamines als toevoeging heeft. Bijvoorbeeld extra vitamine D of vitamine A.

Geen garanties

Tot slot moet je je bedenken dat levertraan geen wondermiddel is als het gaat om afvallen. Met levertraan afvallen is dus, in tegenstelling tot wat je regelmatig hoort, niet gegarandeerd. En het is belangrijk om je te realiseren dat levertraan geen vervanging is van gezonde voeding en voldoende beweging. Het is enkel een supplement dat je kunt gebruiken als aanvulling op een gezonde levensstijl. 

Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

Levertraan vergelijken: Hoe doen we dat?

Om de beste levertraan te vinden, ga ik verschillende soorten levertraan met elkaar vergelijken. Er zijn daarbij enkele factoren om rekening mee te houden. Ik kijk bij de vergelijking van verschillende levertraansoorten naar meer dan alleen de prijs en de verpakking. Ik kijk ook naar de variant en naar de vitaminetoevoegingen. Daarnaast houd ik ook rekening met kortingscodes.

Meer Omega 3 vetzuren voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementenomega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Omega 3 vetzuren zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan algenolie, krillolie, MCT olie, levertraan en visolie. Persoonlijk ben ik groot fan van fytoplankton. Ben je daar al bekent mee?

Wil je meer weten over al deze Omega 3 vetzuren? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over de beste Levertraan

Wil je nog meer weten over levertraan? Hieronder heb ik de meest gestelde vragen over levertraan voor je beschreven. Daarbij vind je ook een antwoord. Ik hoop dat je vraag hiertussen staat.

Wat is mijn beste levertraan?

Wat de beste levertraan is, hangt het meeste af van jouw voorkeuren. In dit artikel is er voor mij een hele duidelijke winnaar en dat is Bonusan Levertraan. Deze capsules zitten namelijk vol eerlijk geproduceerde levertraan. Het fijne van deze capsules zijn ook, dat je de nare levertraan smaak nauwelijks proeft.

Dat is voor iedereen persoonlijk. Vind je die smaak helemaal geen probleem, dan kun je ook kiezen voor de vloeibare variant, als je dat prettiger vindt. Ik zorg er altijd voor dat ik een glas water naast me heb staan, zodat ik een eventuele nasmaak van de levertraan weg kan spoelen. Met de kortingscode ‘GROEI’ ontvang je 20% korting op je levertraan aankoop.

Waar kan levertraan goed voor zijn?

Levertraan bevat vaak extra vitamine D en vitamine A. Zodoende kan levertraan een positieve invloed hebben op je algehele gezondheid. Dankzij de gezonde vetten die uit verschillende vissoorten afkomstig is, is levertraan vaak een gezonde keuze. Je moet wel weten dat levertraan een aanvulling is.

Is levertraan een vitamine D supplement?

Levertraan kan inderdaad vitamine D bevatten. Dit is te wijden aan de herkomst van het supplement. Naast vitamine D en vitamine A, kunnen er ook andere vitamines in levertraan verwerkt zijn. Denk aan vitamine E.

Heeft levertraan bijwerkingen?

Omdat levertraan een natuurlijk product is, is de kans op bijwerkingen zodoende klein. Maar helemaal onmogelijk is het niet. Zo kun je last krijgen van misselijkheid of diarree. Deze bijwerkingen van levertraan komen echter weinig voor, maar het is wel handig om hier rekening mee te houden.

» Referenties

Lentjes, M. A. H., Welch, A. A., Mulligan, A. A., Luben, R. N., Wareham, N. J., & Khaw, K.-T. (2014). Cod Liver Oil Supplement Consumption and Health: Cross-sectional Results from the EPIC-Norfolk Cohort Study. Nutrients, 6(10), 4320–4337. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4210919/

Huang, W.-B., Fan, Q., & Zhang, X.-L. (2011). Cod liver oil: a potential protective supplement for human glaucoma. Int J Ophthalmol, 4(6), 648–651. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3340802/

Lentjes, M. A. H., Welch, A. A., Mulligan, A. A., Luben, R. N., Wareham, N. J., & Khaw, K.-T. (2014). Cod Liver Oil Supplement Consumption and Health: Cross‑sectional Results from the EPIC-Norfolk Cohort Study. Nutrients, 6(10). https://www.mdpi.com/2072-6643/6/10/4320

» Referenties

Conclusie mijn beste Levertraan 2024

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset. Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram. Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries
Anderen bekeken ook

2 Reacties on Mijn Beste Levertraan Ervaringen + Review

  Suus
  28/04/2023

  Hai Charlotte,
  Mooie review. Toch een vraagje. Waarom zitten er zoveel dure Möllers flessen tussen? In deze tijd met dure boodschappen toch jammer dat je bijvoorbeeld Lovitran niet hebt geprobeerd. Die is goedkoper.
  En misschien de tekst in de reactievelden wat donker zetten? Je kunt nl nu amper lezen wat je typt. Dat zou het makkelijker maken om te reageren.

   Martijn (Ervaringsdeskundige)
   26/05/2023

   Hallo Suus, ik reageer even namens Charlotte als je het goed vindt. We hebben nu een selectie gemaakt van de beste 5 producten die wij konden vinden. In een volgende ronde zullen we zeker ook andere producten zoals bijvoorbeeld Lovitran meenemen.
   Jouw feedback voor wat betreft het reactie veld pakken we op.

Laat een reactie achter