In dit artikel

Beste Levertraan Review 5x Test!

Beste Levertraan | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Is levertraan gezond? Ja, zeker! Levertraan is heel gezond. Levertraan is namelijk een natuurlijke bron van gezonde omega-3 vetzuren en de vitamines A, D en E. Het wordt gewonnen uit witvissoorten als kabeljauw en heilbot en het is een uitstekende aanvulling op je levensstijl. Levertraan geeft een ware boost aan je vitale functies. Maar welke soorten levertraan zijn er en welke moet je kopen? Welke levertraan het beste past bij jouw wensen en persoonlijke voorkeuren, ontdek je in dit artikel. Wil je dus weten wie levertraan aanbiedt en wat de beste levertraan van 2023 is? Lees dan snel verder! 

Beste levertraan van 2023: Mijn selectie 

 1. Beste levertraan – Bonusan Levertraan Forte MSC
 2. Beste levertraan capsules – Bonusan Levertraan Forte MSC
 3. Beste levertraan vitamine D – Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D

Levertraan vergelijken; hoe doe ik dat? 

Om de beste levertraan te vinden, ga ik verschillende soorten levertraan met elkaar vergelijken. Er zijn daarbij enkele factoren om rekening mee te houden. Ik kijk bij de vergelijking van verschillende levertraansoorten naar meer dan alleen de prijs en hoeveelheid in de verpakking. Het is namelijk ook belangrijk om ervaringen van andere klanten, eventuele toegevoegde ingrediënten, de verkrijgbaarheid van de levertraan en mogelijke kortingen of kortingscodes te onderzoeken. Als je ervoor kiest om de levertraan online te bestellen, is het bovendien handig om te kijken naar eventuele verzendkosten. Tot slot is het goed om de voor- en nadelen van elke aanbieder van levertraan te bekijken en te vergelijken.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Bonusan Levertraan Forte MSC – beste levertraan in het algemeen, beste levertraan capsules

Bonusan Levertraan Forte MSC Softgels zijn een natuurlijke bron van vitamine A en D3, die afkomstig zijn uit 100% kabeljauwleverolie. Deze levertraan capsules dragen het MSC-keurmerk, wat betekent de levertraan afkomstig is van verantwoorde visserij. Zijn deze levertraan capsules gezond? Echt wel! Bonusan Levertraan Forte MSC is niet alleen de winnaar in beste allround levertraan. Hij blinkt ook uit als het gaat om beste levertraan capsules. De hoge dosering vitamine A en D3 in deze capsules hebben verschillende gezondheidsvoordelen. Vitamine A ondersteunt bijvoorbeeld het immuunsysteem en het herstellend vermogen van de huid, draagt bij aan een normale werking van de slijmvliezen en helpt bij het behoud van een goed gezichtsvermogen. Vitamine D3 speelt een rol bij de aanmaak van cellen en weefsels, ondersteunt het behoud van sterke botten en een sterk gebit en draagt bij aan een normale spierfunctie. Levertraan werd vroeger voornamelijk in de winter genomen, om tekorten van vitamine D uit zonlicht te tackelen. Tegenwoordig is levertraan echter het hele jaar door een geschikte aanvulling, omdat we vaak binnen zitten of ons een stuk beter beschermen tegen de zon, waardoor we minder vitamine D aanmaken.

Beste Levertraan Review 5x Test!

Bonusan Levertraan Forte MSC Softgels zijn eenvoudig in te nemen en bevatten een waardevolle combinatie van visolie, vitamine A en vitamine D3. De aanbevolen dosering is 1 levertraan capsule per dag tijdens of vlak na de maaltijd. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden. Een verpakking met 120 softgels kost €16,87.

Voordelen Bonusan Levertraan Forte MSC

✅ Heeft een hoge dosering en is dus heel geschikt om tekorten te compenseren;

✅ MSC-keurmerk, dus de levertraan is afkomstig van eerlijke visserij;

✅ Voor 120 softgels betaal je nog geen €17. Dat komt neer op nog geen €0,15 per levertraan capsule;

✅ Geen onzinnige opvulstoffen waar je niets aan hebt.

Nadelen Bonusan Levertraan Forte MSC

❌ Levertraan olie heeft een hele sterke smaak en hoewel je de capsules gemakkelijk doorslikt, kun je de nasmaak nog wel proeven. 


Klik hier voor de beste deal

2. Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D – beste levertraan vitamine D

Mollers Omega-3 Capsules is een supplement van visolie dat rijk is aan natuurlijke omega 3-vetzuren (DHA en EPA) en vitamine A, D en E. Deze Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D capsules zijn een handig alternatief voor de vloeibare levertraan van Mollers, maar bevatten dezelfde belangrijke voedingsstoffen. De visolie in de capsulevorm is afkomstig van vissen uit schone wateren van de Zuidelijke Grote Oceaan en wordt in de eigen fabriek in Noorwegen geproduceerd. Bij een inname van 250 mg per kunnen de omega-3 vetzuren DHA en EPA ondersteunen bij een normale hartfunctie. Ook kan het bijdragen aan het behouden van het gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie. 

Beste Levertraan Review 5x Test!

Deze omega-3 vitamine D capsules hebben, net als de vloeibare variant, hun eigen natuurlijke triglyceride vorm, waardoor het beter in je lichaam wordt opgenomen. En doordat het capsules zijn, kun je ze bovendien heel gemakkelijk meenemen. Ze zijn ook een uitstekende oplossing als die penetrante smaak van levertraan je te heftig is. Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D Capsules zijn geschikt voor volwassenen en voor kinderen die capsules in hun geheel kunnen doorslikken. De dosering is eenmaal per dag 2 capsules met wat water innemen en doorslikken, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Het supplement is ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en kost €22,99 voor 112 softgels. Nu tijdelijk met 10% korting met kortingscode ‘GROEI

Voordelen Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D

✅ Dankzij de natuurlijke triglyceride vorm, wordt deze visolie heel snel in je lichaam opgenomen;

✅ Afkomstig van eerlijke visserij;

✅ Heeft een ondersteunende werking bij het behoud van je vitale functies;

✅ Uitstekend alternatief als de smaak van levertraan je te heftig is.

Nadelen Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D

❌ Deze visolie capsules zijn niet hetzelfde als levertraanolie. Hoewel beide stoffen op elkaar lijken, verschillen ze wel van elkaar;

❌ Met een prijs van net geen €23 per 112 capsules is deze variant aan de dure kant.   


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Mollers Omega-3 Naturel

Ontdek de natuurlijke kracht van levertraan omega 3 met Mollers Omega-3 Naturel. Deze zuivere levertraan heeft van nature een zachte (maar toch aanwezige) vissmaak en bevat omega-3 vetzuren DHA en EPA en vitamine A, D en E. De Arctische kabeljauw waarvan de levertraan wordt gemaakt, is duurzaam gevangen. Deze levertraan Moller is dan ook ‘Friend of the Sea’ gecertificeerd. Door het unieke stoomproces van Mollers blijft de goede smaak en kwaliteit van de visolie behouden. Levertraan Mollers kan bij een dagelijkse inname van ongeveer 250 mg een bijdrage leveren aan hart- en hersenfuncties. Het kan bovendien ondersteunen bij het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine A en D ondersteunen daarnaast het immuunsysteem en vitamine E heeft een antioxidante werking.

Beste Levertraan Review 5x Test!

Met Mollers Omega-3 Naturel geef je je lichaam dus een complete en natuurlijke boost. Gebruik dit supplement als aanvulling op je voeding en niet in plaats van gezond eten en drinken. De dosering van Mollers Omega-3 Naturel is eenvoudig: neem één dessertlepel (5ml) per dag. Dit supplement is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse inname niet te overschrijden. Kies voor Mollers Omega-3 Naturel en geniet van de natuurlijke kracht van levertraan voor jouw gezondheid en welzijn. Het supplement kost €19,99 per 250ml. Nu tijdelijk 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘.

Voordelen Mollers Omega-3 Naturel

✅ Afkomstig van eerlijk gevangen Arctische kabeljauw;

✅ Zachte vissmaak die minder heftig is dan de standaard levertraan;

✅ Natuurlijke bron van vitamine A, D en E én omega-3 vetzuren;

✅ Veruit de goedkoopste optie met een prijs van nog geen €20 voor 250 ml.

Nadelen Mollers Omega-3 Naturel

❌ Bij dit vloeibare supplement kun je niet om de levertraansmaak heen, hoe zacht die smaak dan ook is. Dat is wel iets om rekening mee te houden.  


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Mollers Omega-3 Appel Levertraan

Een variatie op de vorige Mollers Omega-3 Naturel: de pure en MSC-gecertificeerde Mollers Omega-3 Appel Levertraan. Deze vloeibare levertraan heeft een aangename appelsmaak. Veel mensen vinden de natuurlijke smaak van levertraan veel te heftig en daarom heeft Mollers deze appelvariant in het leven geroepen. Deze gezonde visolie is een uitstekende bron van vitamine A, D3 en E en wordt, net als de naturel variant, gewonnen uit duurzaam gevangen Arctische kabeljauw uit Noorwegen. Het is dus echte levertraan. 

Beste Levertraan Review 5x Test!

Deze vloeibare levertraan heeft een zeer lage oxidatiewaarde, waardoor je geen last hebt van oprispingen met Mollers Omega-3 Appel Levertraan. En dat is heel fijn, want anders komt de smaak weer naar boven. Hij is bovendien vrij van kunstmatige kleur- of smaakstoffen en suikers of zoetstoffen. Dankzij de natuurlijke triglyceridevorm wordt deze visolie heel gemakkelijk – en veel sneller – door je lichaam opgenomen. De Mollers Omega-3 Appel Levertraan is vloeibaar en daardoor bijzonder eenvoudig in te nemen. Bovendien is deze levertraan geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Volg daarbij wel altijd de aanbevolen dagelijkse inname op. Hoe dan ook: dankzij de duurzame vangst en het MSC-keurmerk weet je zeker dat je hiermee een verantwoord en gezond product gebruikt. Mollers Omega-3 Appel Levertraan kost €19,99 per 250ml. Nu tijdelijk met 10% korting met kortingscode ‘GROEI

Voordelen Mollers Omega-3 Appel Levertraan

✅ Natuurlijke bron van omega-3 vetzuren en vitamines A, D3 en E;

✅ Vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen, suikers en zoetstoffen;

✅ Lage oxidatiewaarde en daardoor weinig tot geen last van oprispingen;

✅ Met aangename, zachte appelsmaak voor een frisse twist;

✅ Nog geen €21 voor 250 ml en dus een van de goedkoopste opties.

Nadelen Mollers Omega-3 Appel Levertraan

❌ Hoewel deze levertraan is voorzien van een frisse appelsmaak, proef je de typerende levertraan smaak er nog wel doorheen.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

5. Orthovitaal Levertraan Vitamine A en D

Als je op zoek bent naar een supplement dat je lichaam ondersteunt bij het behoud van een goede gezondheid, dan zijn Orthovitaal Levertraan Vitamine A en D Softgels een goede keuze. Deze softgels zijn een bron van vette olie, omega 3-vetzuren, vitamine A en vitamine D. De vitamines A en D hebben verschillende voordelen voor je lichaam. Zo dragen ze bij aan het behoud van een goede weerstand, soepele spieren en sterke botten. Vitamine A is daarnaast heel goed voor het gezichtsvermogen en helpt bij het gezond houden van de huid. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de opname van calcium en fosfor uit je voeding en zorgt mede voor het behoud van sterke botten. Ook draagt het bij aan het behoud van normale structuur en functie van de slijmvliezen en speelt het een rol in het celdelingsproces.

Beste Levertraan Review 5x Test!

Het dagelijks innemen van Orthovitaal Levertraan Vitamine A en D Softgels is eenvoudig. Je neemt ze in met water tijdens een maaltijd. De aanvangsdosering is 2 capsules per dag. Daarna kun je overstappen op een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. Het supplement is gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse routine en kan je lichaam ondersteunen bij het behoud van een goede gezondheid. Dit supplement kost €8,50 voor 60 softgels.

Voordelen Orthovitaal Levertraan Vitamine A en D

✅ Levertraan met extra vitamine D en A;

✅ In handige softgels, dus geen vieze smaak;

✅ Wordt snel in je lichaam opgenomen;

✅ Uitstekend supplement als aanvulling op gezonde voeding.

Nadelen Orthovitaal Levertraan Vitamine A en D

❌ Bevat, in tegenstelling tot de andere varianten, minder vitamine E.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste levertraan van 2023 

Nu we alle varianten van levertraan hebben besproken, is het tijd om te bepalen wat de beste levertraan is. Als ik kijk naar onder andere gebruiksvriendelijkheid, prijs, productieproces en hoe de levertraan gewonnen wordt, dan is Bonusan Levertraan Forte MSC voor mij de beste levertraan van 2023. Deze natuurlijke levertraan wordt op een eerlijke manier geproduceerd. De kabeljauw en heilbot zijn afkomstig van eerlijke visserij en ook het productieproces voldoet aan de hoogste standaarden. Daarbij is deze levertraan verpakt in handige capsules, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om levertraan in te nemen. Deze capsules hebben namelijk het grote voordeel dat je de penetrante levertraansmaak niet proeft. 

Beste Levertraan Review 5x Test!

Vind je die nare smaak zelf geen probleem, dan kun je ook eens kijken naar een vloeibare variant. Want hoewel de Bonusan Levertraan Forte MSC niet al te prijzig is, is vloeibare levertraan goedkoper. Op de vraag: is levertraan gezond kan ik overigens volmondig JA antwoorden. En de levertraan die ik hierin tot allerbeste heb verkozen, is dus Bonusan Levertraan Forte MSC. Dit product is veel beter dan bijvoorbeeld Mollers Levertraan Kruidvat.


Klik hier voor de beste deal

Levertraan kopen ervaringen en reviews 

Wil je weten wat de ervaringen zijn met deze verschillende levertraanproducten? Hieronder vat ik van elk artikel de ervaringen samen. 

Bonusan Levertraan Forte MSC review 

De Bonusan Levertraan Forte MSC wordt door gebruikers als heel goed ervaren. Klanten zijn bijzonder tevreden over het gebruik. Ze zijn ook te spreken over de vitamine D toevoeging. Deze levertraan capsules mag veel 5 sterren reviews verwelkomen. Klanten spreken niet over zure oprispingen na gebruik (wat nog wel eens kan gebeuren met andere levertraanproducten). Ook de prijs wordt als heel positief ervaren. 

Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D review

Mollers De Originele Omega-3 Vitamine D capsules worden ook als heel positief ervaren. Een van de klanten deelt dat, in het bijzonder, tieners dit supplement goed kunnen gebruiken. Een ander beschrijft dat deze capsules veel makkelijker door te slikken zijn dan droge pillen. Aan de andere kant wordt de iets hogere prijs als een klein nadeel beschreven. De toevoeging van extra vitamine D maakt dan wel weer veel goed. Al met al zijn klanten dus erg tevreden met deze levertraan. 

Beste Levertraan Review 5x Test!

Mollers Omega-3 Naturel review

Ook over de naturel levertraanolie van Mollers zijn klanten positief. De smaak wordt in veel van de gevallen als niet storend – of zelfs lekker – ervaren. Maar smaken verschillen, want ik kom ook reviews tegen van klanten die de smaak echt niet lekker vinden. De lagere prijs van Mollers Omega-3 Naturel is dan wel weer een goedmaker. En ook over de resultaten zijn klanten te spreken. Veel gebruikers ervaren de voordelen ervan.

Mollers Omega-3 Appel Levertraan ervaringen

In tegenstelling tot de naturelsmaak, wordt deze appelsmaak door heel veel gebruikers als smakelijk ervaren. De frisse appelsmaak wordt ook beschreven als kindvriendelijk. En net als bij de naturelsmaak zijn klanten heel tevreden over de resultaten van de Mollers Omega-3 Appel Levertraan. Een enkeling beschrijft nog geen uitspraak te kunnen doen over de werking, omdat hij het supplement nog niet zo lang neemt. Andere gebruikers zeggen weer kiplekker in hun vel te zitten. 

Orthovitaal Levertraan Vitamine A en D ervaring

Over de Orthovitaal Levertraan Vitamine A en D lees ik verschillende reviews. Klanten zijn heel blij met de combinatie van vitamine A en D en merken daar ook zeker de voordelen van. Aan de andere kant zijn deze supplementen wel een stuk duurder. Je hebt ook meer nodig, want met 2 capsules per dag is dat meer dan met bijvoorbeeld de Bonusan capsules.

Beste Levertraan Review 5x Test!

Even voorstellen: Charlotte Anne, orthomoleculair therapeut

Mijn naam is Charlotte Anne (roepnaam Lotte) en ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Daarbij staat een gezond leven centraal. Één waarin men zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelt. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat hij of zij nodig heeft. Dan ga je namelijk leven vanuit je ware kern. 

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben van allerlei “vage” buikklachten, maar ook vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ging ik op onderzoek uit. Ik ben me toen helemaal gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Inmiddels voel ik mezelf fit en vol energie, want ik weet wat ik kan eten en wat ik beter kan vermijden. En nu wil ik jou ook helpen! 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Tijdens een intakegesprek zullen we samen je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten onder de loep nemen. Ook zet ik ( als dat nodig is) een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar jouw persoonlijke situatie, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welk onderdeel van mijn aanbod bij jou past! Of neem contact met mij op om het samen te bespreken. 


Klik hier voor persoonlijk advies

Levertraan kopen: hier moet je op letten!

Levertraan is een supergezonde aanvulling op een gevarieerd voedingspatroon. Je geeft je immuunsysteem een boost en verbetert je algehele gezondheid. Wil je nu ook levertraansupplementen kopen, dan geef ik je hierbij nog wat tips die je in gedachten kunt houden. Zo maak je een weloverwogen beslissing. 

Het eerste waar je op moet letten, is welke variant levertraan het beste past bij jou. Vind je de sterke levertraansmaak veel te heftig, dan kun je het beste kiezen voor een softgel. Vind je die smaak geen enkel probleem en zoek je juist een goedkoper alternatief? Dan kun je prima voor de vloeistof gaan. 

Waar je verder op moet letten is of je levertraan of visolie wilt hebben. Beide zijn namelijk supplementen die afkomstig zijn van vissen, maar er zit wel degelijk verschil tussen levertraan en visolie. Levertraan bevat namelijk van nature hogere niveaus van vitamine A en D en heeft een uitgesproken smaak, terwijl visolie hogere niveaus van EPA bevat en gemakkelijker door te slikken is. 

Tot slot moet je je bedenken dat levertraan geen wondermiddel is als het gaat om afvallen. Met levertraan afvallen is dus, in tegenstelling tot wat je regelmatig hoort, niet gegarandeerd. En het is belangrijk om je te realiseren dat levertraan geen vervanging is van gezonde voeding en voldoende beweging. Het is enkel een supplement dat je kunt gebruiken als aanvulling op een gezonde levensstijl. 

Beste Levertraan Review 5x Test!

De voor- en nadelen van levertraan

In deze alinea vertel ik je nog even kort en bondig wat de voor- en nadelen van levertraan zijn. Zo weet je precies wat je mag verwachten.

De voordelen van levertraan

✅ Uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon en voldoende beweging;

✅ Bevat een hoge dosering vitamines A, D3 en E en omega-3;

✅ Wordt snel omgezet en komt je lichaam dus snel ten goede;

✅ In diverse varianten verkrijgbaar, dus er is voor iedereen wel een geschikte vitamine D levertraan.

De nadelen van levertraan

❌ De vloeibare levertraan kan een vrij penetrante smaak hebben.

Meer Omega 3 vetzuren voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementenomega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Omega 3 vetzuren zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan algenolie, krillolie, MCT olie, levertraan en visolie. Persoonlijk ben ik groot fan van fytoplankton. Ben je daar al bekent mee?

Ook palmitoylethanolamide, alfaliponzuur, groenlipmosselolie-extract en kelp behoren tot de familie der vetzuren.

Wil je meer weten over al deze Omega 3 vetzuren? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Levertraan Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over levertraan

Wil je nog meer weten over levertraan? Hieronder staan voor de meest gestelde vragen duidelijke antwoorden beschreven. 

Wat is de beste levertraan?

Wat de beste levertraan is, hangt het meeste af van jouw voorkeuren. In dit artikel is er voor mij een hele duidelijke winnaar en dat is Bonusan Levertraan Forte MSC. Deze capsules zitten namelijk vol eerlijk geproduceerde levertraan. Het fijne van deze capsules zijn ook dat je de nare levertraan smaak niet proeft. Vind je die smaak helemaal geen probleem, dan kun je ook kiezen voor de vloeibare variant, als je dat prettiger vindt.

Welke voordelen biedt levertraan?

Welke voordelen het innemen van levertraan biedt? Dat vertel ik je graag. Allereerst is levertraan rijk aan omega-3 vetzuren, die een belangrijke rol spelen in het behoud van een gezond hart- en vaatstelsel. Daarnaast bevat het vitamine D, wat belangrijk is voor de opname en aanmaak van calcium en daarmee voor sterke botten. Ook bevat levertraan vitamine A, wat goed is voor de huid en het immuunsysteem. Maar dat is nog niet alles. Levertraan bevat namelijk ook nog eens antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen, die bijdragen aan een gezond lichaam en het verminderen van ontstekingen. Kortom, levertraan is een echte superfood en een goede toevoeging aan je dieet.

Waar is levertraan goed voor?

Levertraan is goed voor verschillende processen. Dus waarvoor wordt levertraan gebruikt? Als voedingssupplement, vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Het is namelijk rijk aan vitamine A, D en omega-3 vetzuren, wat allemaal een zeer positief effect heeft op je immuunsysteem, botten en tanden, je huid en het gezichtsvermogen. Bovendien kan het bijdragen aan de vermindering van ontstekingen en het verbeteren van de cognitieve functies. Levertraan kan dus een geweldige aanvulling zijn op je dagelijkse routine en bijdragen aan een gezonde levensstijl. 

Waar komt levertraan vandaan?

Waar levertraan vandaan komt, leg ik je graag uit. Levertraan is een olieachtige vloeistof die wordt gewonnen uit de lever van vette vissoorten, zoals heilbot en kabeljauw. Het is een van oudsher bekend voedingssupplement dat al eeuwenlang wordt gebruikt als bron van vitamine A en D. Levertraan heeft een karakteristieke (en sterke) smaak en geur en is verkrijgbaar in verschillende vormen. Bijvoorbeeld vloeibaar, als capsules en in tabletvorm. Het wordt vaak ingenomen als supplement ter ondersteuning van een gezonde levensstijl. (1)

Conclusie beste levertraan 2023

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

2 Reacties on Beste Levertraan | Review (2023) | 5x Test!

  Suus
  28/04/2023

  Hai Charlotte,
  Mooie review. Toch een vraagje. Waarom zitten er zoveel dure Möllers flessen tussen? In deze tijd met dure boodschappen toch jammer dat je bijvoorbeeld Lovitran niet hebt geprobeerd. Die is goedkoper.
  En misschien de tekst in de reactievelden wat donker zetten? Je kunt nl nu amper lezen wat je typt. Dat zou het makkelijker maken om te reageren.

   Martijn (Ervaringsdeskundige)
   26/05/2023

   Hallo Suus, ik reageer even namens Charlotte als je het goed vindt. We hebben nu een selectie gemaakt van de beste 5 producten die wij konden vinden. In een volgende ronde zullen we zeker ook andere producten zoals bijvoorbeeld Lovitran meenemen.
   Jouw feedback voor wat betreft het reactie veld pakken we op.

Laat een reactie achter