In dit artikel

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Beste Lever Detox | Review (2023) | 6x Test!

In dit artikel

Wil jij graag een lever detox volgen, maar weet je niet hoe dit werkt? Ben je op zoek naar het juiste lever detox supplement, maar weet je nog niet welke het beste is? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat zo’n lever detox of detox lever inhoudt? In dit artikel ga ik 6x lever detox vergelijken. Van een lever detox smoothie tot lever detox thee; alles komt aan bod. En na afloop van deze lever detox test weet jij precies wat je te doen staat. Lees maar mee!

Beste lever detox 2023: Mijn selectie

  1. Beste lever detox: Sapje
  2. Beste lever detox sapkuur: Happy Juicy
  3. Beste detox lever smoothies: Sapje
  4. Beste detox lever thee: Tastea

Lever detox vergelijken; hoe doe ik dat?

Het vergelijken van lever detox of detox lever, doe ik op basis van verschillende factoren. Zo let ik op de kwaliteit en ingrediënten, maar ook op het gebruiksgemak. En natuurlijk speelt de prijs een rol. Is er een lever detox aanbieding? Dan breng ik je daarvan op de hoogte. Bovendien deel ik verschillende lever detox ervaringen van klanten om je een beter beeld te geven van hoe goed een bepaald product werkt. Dit zijn namelijk stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het bepalen van de beste lever detox van dit moment.

1. Sapje – beste lever detox algemeen, beste detox lever smoothies

Op nummer 1 in de lever detox reeks staat Sapje. Dit is de beste lever detox in het algemeen, maar ook de beste detox lever op het gebied van smoothies. Waarom? Omdat Sapje 100% biologische sappen aanbiedt die puur en raw zijn. Ze bestaan voor 85% uit groenten en voor 15% uit fruit, specerijen en verschillende kruiden. Bovendien zijn alle ingrediënten in de sapjes voor detox lever en gal seizoensgebonden en lokaal (afkomstig uit de omgeving). Daardoor zijn ze altijd vers en lekker.

Beste Lever Detox  Review (2022)  6x Test!

Bij Sapje koop je losse sappen als detox lever nieren, maar je kunt er ook een sapjesbox of detox kuur bestellen. In dat laatste geval heb je keuze uit een kuur van 1, 3, 5 of 7 dagen. Neem je een Sapje abonnement? Dan krijg je korting op je bestelling. Hoe meer leveringen je afneemt, des te voordeliger je uit bent. En dat zonder lever detox kortingscode!

Voordelen Sapje

✅ 100% biologische lever detox voeding;

✅ Lever detox korting als je een abonnement neemt;

✅ Losse sappen, groentesap boxen of een detox kuur van 1, 3, 5 of 7 dagen;

✅ Helemaal natuurlijk (85% groenten, 15% fruit, kruiden en specerijen);

✅ Slowjuice en shockfreeze methodes voor gezonde en verse lever detox sappen.

Nadelen Sapje

❌ De prijs per lever detox sapje is vrij hoog als je losse sappen koopt.


Klik hier voor de beste deal

2. Happy Juicy – beste lever detox sapkuur

Wil jij je lever detox uitvoeren met Happy Juicy sappen? De ideale lever en nieren detox bestel je hier, want Happy Juicy biedt alleen 100% natuurlijke slow juice sappen. Daardoor weet je zeker dat je een gezond detox lever drankje in huis haalt om je lichaam mee te reinigen.

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Wil jij genieten van lekkere detox lever sappen? Kies dan voor een van de 6 smaken die 70% groenten en 30% fruit bevatten. Pak je het liever serieuzer aan? Er zijn ook 3 smaken Happy Juicy die voor 100% uit groenten bestaan. Nog gezonder en daardoor nog effectiever dan lever detox!

Voordelen Happy Juicy

✅ 100% natuurlijke slow juice lever detox sap;

✅ Je lever detoxen in 3, 5 of 7 dagen;

✅ In alle smaken zit minimaal 1 superfood verwerkt;

✅ Er zijn sappen met 70% of 100% groenten;

✅ Je krijgt ook een detox schema en e-book bij je bestelling.

Nadelen Happy Juicy

❌ Er zijn geen losse sappen verkrijgbaar bij dit merk;

❌ Als je niet alle smaken lekker vindt, dan krijg je niet echt waar voor je geld.


Klik hier voor de beste deal

3. The Juice Factory

The Juice Factory staat voor lekker én voordelig detox sappen bestellen! De slowjuice sappen van dit merk helpen je lichaam te reinigen en je lever te ontgiften. Bovendien krijgt je immuunsysteem een boost door het drinken van deze sappen. Er zit namelijk wel 500 gram groenten in elk flesje van de lever detox! Bovendien kun je je lever galblaas detox ook zelf samenstellen. Het is namelijk mogelijk om zelf te kiezen wat er in jouw sappen gaat! Bestel voldoende voor een 1, 3 of 5-daagse lever detox en geef je lichaam een boost!

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Voordelen The Juice Factory

✅ Detox je lever met lekkere slowjuice sappen;

✅ Voordelige detox lever sappen;

✅ Je kunt je eigen detox lever en galblaas juices samenstellen door uit 20 verschillende ingrediënten te kiezen.

Nadelen The Juice Factory

❌ Alle pakketten bevatten gember shots, die sommige mensen te heftig vinden;

❌ Er zitten meer groene (bittere) sappen in de detox kuren dan rode en oranje (zoete).


Klik hier voor de beste deal

4. Tastea – beste detox lever thee

De volgende aanbieder die ik graag bespreek is Tastea. Dit is een theemerk dat verschillende smaken thee aanbiedt, waaronder een detox variant. Hoe lever detoxen met thee werkt? Simpel! Doe de 30 dagen challenge en drink elke ochtend en avond een kopje thee. Bij je bestelling ontvang je een theeblend voor in de ochtend en een voor in de avond. Deze smaakvolle detox thee soorten zijn met zorg samengesteld en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten.

Ga je voor een lever detox of detox lever van Tastea? Dan krijg je er een drinkschema bij. Je kunt met deze lever detox natuurlijk reinigen en zelfs afvallen, is de belofte. Ga jij het ook proberen?

Voordelen Tastea

✅ Lever detox dieet op thee basis;

✅ Deze lever detoxificatie is lekker en eenvoudig: je hoeft alleen 2x per dag thee te drinken;

✅ Detox kuur voor lever, maar ook voor de rest van je lichaam.

Nadelen Tastea

❌ Als je de rest van de dag niet gezond eet en drinkt, dan haalt de thee weinig uit;

❌ Het is vrij prijzig voor een theesoort.


Klik hier voor de beste deal

5. Sapje groene smoothie

Sapje heeft een groene smoothie in het assortiment die heel geschikt is als detox lever of lever detox. Dit sapje zit vol gezonde voedingsstoffen en bestaat voor 48% uit groenten. Verder zit er passievrucht, ananas en water in. Per flesje krijg je 8 gram vezels binnen. En de smaak? Die is allesbehalve groen. Hij is juist fris en niet te bitter!

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Sapje groene smoothie is per stuk verkrijgbaar, maar je kunt ook een Sapje abonnement nemen. Bovendien krijg je lever detox korting als je meer leveringen bestelt. Zo krijg je bij 3 leveringen 5% korting, bij 6 leveringen 10% korting en bij 12 leveringen 15% korting.

Voordelen Sapje groene smoothie

✅ Hele gezonde detox voor lever sappen met veel groenten;

✅ Ruikt en smaakt groen en fris, maar niet bitter;

✅ Detox darmen en lever dankzij deze groene smoothie.

Nadelen Sapje groene smoothie

❌ Per stuk zijn deze lever detox sappen nogal prijzig, dus je zit al snel aan een abonnement vast als je er voordeel uit wilt halen.


Klik hier voor de beste deal

6. Lucovitaal Detox Voetpleisters

Ben jij niet zo gek op lever detox sappen? En ben je ook geen theeleut? Dan is er nog een detox lever oplossing waaraan je je kunt wagen. Heb je weleens van detox pleisters gehoord zoals Lucovitaal Detox Voetpleisters? Deze plak je ’s nachts onder je voeten om je lichaam te reinigen. Dankzij de verschillende kruiden in deze pleisters, ontspannen je spieren en slaap je beter. En je lichaam kan afvalstoffen beter afvoeren.

Lucovitaal Detox Voetpleisters zijn helemaal natuurlijk. Er zitten 10 pleisters in een verpakking, waardoor je er meerdere keren mee aan de slag kunt. Vijf keer om precies te zijn, want je plakt onder elke voet één pleister. Daardoor is het een voordelige lever detox methode. Eén die je bovendien gemakkelijk uitvoert, gewoon terwijl je slaapt. Daardoor hoef je sowieso geen honger te hebben of extra moeite te doen.

Voordelen Lucovitaal

✅ Detoxificatie lever via de voeten (werkt ook tegen zweetvoeten);

✅ 100% natuurlijke detox nieren en lever pleisters;

✅ Na 1 nacht wordt al resultaat beloofd.

Nadelen Lucovitaal

❌ De geur is nogal sterk en niet iedereen houdt daarvan;

❌ Als je gevoelig bent dan vind je pleisters onder je voeten misschien niet prettig als je probeert te slapen.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste lever detox 2023

Maar wat is nu de beste lever detox of beste detox lever in mijn ogen? Het is sowieso lastig om verschillende leverdetox supplementen met elkaar te vergelijken. Maar als we kijken naar de effectiviteit – en die is immers het belangrijke bij een lever detox kuur – dan is er in mijn ogen een duidelijke winnaar. De meest gezonde keuze voor een detox lever en nieren of detox lever en darmen, dat is Sapje!

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Sapje biedt namelijk 100% biologische, pure en raw groentesappen die je gezondheid ondersteunen. Daardoor is het niet alleen een detox kuur lever, maar een reiniging voor je hele lichaam. Bovendien kan het nooit kwaad om zulke gezonde sappen te drinken. Je hoeft daarom niet na te denken over of het wel verstandig is om voor Sapje te kiezen. Ik heb zelf ook ervaring met de sappen van dit merk en ik kan je vertellen: het werkt. Ik ben heel enthousiast over deze aanbieder en ik kan je zeker aanbevelen om het ook eens te proberen.


Klik hier voor de beste deal

Lever detox ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar de lever detox reviews en ervaringen van andere mensen? Ik heb uiteraard per detox lever aanbieder de reviews bekeken. De meest interessante vind je hieronder terug.

Sapje review

De gemiddelde beoordeling die Sapje krijgt van klanten is ontzettend hoog: een 9,3 uit 10! Maar liefst 96% van alle mensen die een review schrijven, zeggen Sapje aan te bevelen. Zo ook Mathilda. Zij schrijft: “Ik heb een 5 dagen detox gevolgd en dat is mij heel goed bevallen. De kuur is goed vol te houden en de levering was netjes en op tijd. Ik vond de sapjes en soepen prima smaken. Voorheen deed ik sportvasten maar ik merk dat deze detox van Sapje mij veel beter bevalt. Ik ga het daarom zeker vaker doen!

Happy Juicy review

Ook Happy Juicy doet het goed met een gemiddelde beoordeling van 4,7 uit 5 sterren. Marjolein bestelde hier uit nieuwsgierigheid en deelt haar ervaring online: “Ik was benieuwd hoe de sapjes zouden smaken en of een sapkuur echt zou werken. Ik heb het gewoon uitgeprobeerd en die twijfel bleek nergens voor nodig. De service is super en ik kreeg 9 verschillende smaken. Elke keer een leuke verrassing als ik er eentje ging drinken. De variatie is heel fijn en ik vond het gemakkelijk vol te houden. Ook voelde ik mij er goed bij. Thanks!”

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

The Juice Factory ervaring

Kevin is een tevreden klant bij The Juice Factory. Hij schrijft in zijn review: “Ik vind het een fijn bedrijf en ik koop hier vaak sapjes. Ik kan ze namelijk makkelijk vers opdrinken of invriezen als ik ze pas later wil drinken. Meestal neem ik een shotje in de ochtend om mijn dag goed te beginnen. En dan ’s avonds nog eentje na het sporten. Ik vind het niet alleen heel lekker maar merk ook dat het veel voor mijn lichaam en gezondheid doet.”

Tastea review

Over Tastea lever detox thee zijn de meningen verdeeld. Toch scoort het product 4,8 van de 5 sterren op basis van 250 reviews. Sommige mensen beweren dat de thee niets uithaalt. Een kleine kanttekening is dat je natuurlijk geen wonderen kunt verwachten van het drinken van 2 kopjes thee per dag. Daarom is het belangrijk om er gezond en gevarieerd bij te eten en ook in beweging te blijven.

Chelsea snapt dat. Zij schrijft: “Ik volg een dieet en drink daarbij deze detox thee om wat sneller af te vallen. Dat werkt prima want ik ben al een paar kilo kwijt op deze manier. Ik vind de thee niet per se heel lekker, maar ook zeker niet vies. Fijn product!”

Sapje groene smoothie ervaring

Desiree lust niet alle sappen van Sapje, omdat zij nogal kieskeurig is in wat zij eet en drinkt. Daarom besloot ze met Sapje groene smoothie een lever detox te doen.

“Vorige keer deed ik de kuur 5 dagen maar nu heb ik er 3 dagen van gemaakt. Dat was beter te plannen met mijn sociale leven dit keer. Je moet namelijk voor en na de kuur ook al in actie komen. Ik had de eerste dag veel hoofdpijn door het ontwennen, maar daarna ging het steeds beter en kreeg ik meer energie. Ik heb niet eens gesport tijdens de kuur en ben toch 3,5 kilo afgevallen. Mijn buik is ook platter en ik voel mij lekkerder in mijn vel. Bedankt Sapje, ik kom snel weer terug als ik ga detoxen. Dan weet ik jullie te vinden!”

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Lucovitaal Detox Voetpleisters review

Sofia vindt Lucovitaal Detox Voetpleisters geweldig. “Ik vind het echt geweldige pleisters, want je voelt hier echt iets van. De kwaliteit is goed en het voldoet aan mijn verwachting. Een nadeel vind ik wel de sterke geur, daar houd ik zelf niet van. Maar het eindresultaat telt natuurlijk!”

Verder zijn de Lucovitaal Detox Voetpleisters reviews wisselend. Veel mensen zijn er enthousiast over en zouden ze opnieuw bestellen, maar er zijn ook klanten die van mening zijn dat ze niet goed werken. Uiteindelijk is er maar één manier om daar achter te komen: zelf bestellen. Gelukkig zijn ze niet duur, dus dan is dat het proberen wel waard!

Lever detox bijwerkingen

Welke bijwerkingen kun je verwachten als je met een detox kuur start? Het is namelijk best even wennen voor je lichaam om ineens 1 tot 7 dagen geen vast voedsel binnen te krijgen. Daarom is het niet vreemd als je ontwenningsverschijnselen ervaart. Net zoals wanneer je stopt met sigaretten of alcohol, kan stoppen met suikers ook heftig zijn.

Neem daarom de tijd om eerst rustig af te bouwen en ga niet in één keer vol gas op detox sappen. Hoe jouw lichaam zal reageren op een lever detox? Dat is altijd even afwachten. Houd in elk geval goed in de gaten hoe je je voelt. En gebruik je medicijnen of zijn er andere bijzonderheden? Overleg dan eerst met een arts voordat je een lever detox start.

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Mogelijke bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, zweten en onrustig slapen. Ook het verlangen naar eten (zowel gezond als ongezond) en echte honger horen erbij. Sommige mensen ervaren ook vermoeidheid, spierpijn en weinig energie. Terwijl anderen juist weer extra energie krijgen. Het kan ook gebeuren dat je stoelgang vertraagt, dat je je opgeblazen of misselijk voelt en sneller geïrriteerd bent.

Maar nogmaals: iedereen is anders. Niet iedereen ervaart deze bijwerkingen. En na 1 of een paar dagen trekken ze alweer weg. Na afloop van een lever detox ervaar je deze klachten sowieso niet meer. Dan voel je je juist veel beter, fitter en energieker dan ervoor en tijdens de detox lever kuur!

Meer detox voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Detox methoden

Lijkt detoxen jou wel interessant, maar weet je nog niet goed welke manier bij jou past? Lees de artikelen die ik schreef over de beste detox en ook over crystal detox, de detox pleister, detox thee, lever detox en er is zelfs een slaapdetox. Ik vertel je meteen wat de beste opties zijn bij alle methoden!

Sapkuren en groentesappen

Wist je dat een detox ook mogelijk is in de vorm van een detox kuur? Die volg je voor een langere tijd. Of ga sapvasten, waarbij je dagelijks alleen maar verse sapjes drinkt. Je kunt deze zelf maken of je kunt ze online bestellen. Zo’n sapkuur is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar. Bij de beste groentesap horen zeker gembershots, rode bietensap, wortelsap, bleekselderijsap en tomatensap. Klik op de links om te achterhalen wat de beste aanbieders zijn van al deze methoden en groentesappen. 

Detox- en Sapkuur aanbieders

Op het gebied van sapkuur aanbieders zijn er een aantal toppers die ik graag wil bespreken. Zo bestel je bij Sapje altijd 100% biologische, natuurlijke sappen met 400 gram groenten per sapje. Om je te laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders op dit gebied, schreef ik ook reviews over JuiceXpress, Juice Brothers, Zuss & Sap, Dr. Veggie, Dr. Blend, Frecious, The Juice Factory, Juizs en Sapmeesters.

Smoothies

Ben je dol op smoothies? Dat is fijn, want ze zijn heel goed voor je gezondheid. Ten minste, als je ze zelf maakt of bestelt bij een aanbieder die ze helemaal vers maakt. Vruchtensappen uit de supermarkt bevatten vaak veel suikers en andere kunstmatige toevoegingen. Ik vertel je graag hoe je zelf een heerlijk groente smoothie maakt! Wil je graag smoothies drinken en afvallen? Dan ben je vast geïnteresseerd in het artikel over detox smoothies. Heb je inspiratie nodig lees dan het artikel over de snelle smoothie recepten, detox smoothie recepten of over de smoothie afslankbijbel als je wilt afvallen met smoothies.

Een smoothie kan je maken met een blender, slowjuicer of sapcentrifuge. Probeer het gezondste fruit te kiezen en combineer dit met groene groentes. Jouw smoothie beker zit dan vol met gezonde ingrediënten en kan dan beter de strijd aangaan met de vrije radicalen in je lichaam. We hebben een aantal artikelen geschreven over detox recepten voor een detox dieet en ook gaan we de diepte in over nachtschade en fermenteren.

Een goede gezondheid

Waarom ik bovenstaande methoden en producten allemaal onder de aandacht breng? Omdat een goede gezondheid van levensbelang is, letterlijk! Je lichaam krijgt dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom goed om hierbij stil te staan en haar een handje te helpen. Heb je je bijvoorbeeld weleens verdiept je lever reinigen, nieren reinigen, ontgiften, ontslakken of ontzuren

Wil je meer weten over al deze detox mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Lever Detox | Review (2022) | 6x Test!

Meest gestelde vragen over een lever detox

Zit jij na het lezen van dit artikel nog met een brandende vraag? Ik heb de meest gestelde vragen hieronder beantwoord. Grote kans dat jouw vraag er al tussen staat. Is dat toch niet het geval? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug!

Wat is de beste lever detox?

De beste lever detox kuur is die van Sapje. Bij Sapje vind je namelijk 100% biologische groente- en fruitsappen die puur en raw zijn. Het zijn sappen die bomvol vitaminen en mineralen zitten. Naast het detoxificatie effect, geven ze je immuunsysteem ook een boost. En je krijgt er gegarandeerd meer energie van als je een Sapje lever detox kuur volgt. Dit merk doet wat het belooft en voegt alleen gezonde ingrediënten aan haar sappen toe. Daarom is dit in mijn ogen echt de beste lever detox kuur van dit moment.

Hoe verloopt een lever detox?

Het verloop van een lever detox is eigenlijk heel eenvoudig. Afhankelijk van het type lever detox dat je kiest, ben je 1 tot 7 dagen alleen maar bezig met de producten uit die detox. Vaak zijn dat groentesappen, maar je kunt natuurlijk ook 30 dagen thee detoxen met Tastea of de Lucovitaal detox voetpleisters gebruiken tijdens het slapen. Bij elke aanbieder vind je uitleg over hoe de lever detox werkt en wat je precies moet doen om er een succes van te maken. Het is niet ingewikkeld, dus jij kan het ook zeker! (1)

Conclusie beste lever detox 2023

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Lever Detox | Review (2023) | 6x Test!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Lever Detox?

Kies dan voor: Sapje

Op zoek naar de beste Lever Detox?

Kies dan voor: Sapje