In dit artikel

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Beste Kurkuma | Review (2023) | 6x Curcuma Test!

In dit artikel

De kurkuma plant wint het de laatste jaren aan populariteit en dat is natuurlijk niet zomaar. Maar wat is kurkuma, en is kurkuma gezond? Ik vertel je daar graag meer over. Ook deed ik de kurkuma test om te bepalen wat de beste kurkuma van dit moment is. Er zijn namelijk allerlei soorten (van kurkuma capsules tot kurkuma poeder) en meerdere merken bieden curcuma longa aan. Hoog tijd om er dieper in te duiken. Lees maar mee!

Beste Kurkuma 2023: Mijn selectie

Kurkuma vergelijken; hoe doe ik dat?

Kurkuma vergelijken doe ik door te kijken naar de kwaliteit, het gebruiksgemak, maar ook de kurkuma reviews en ervaringen van anderen. Ook let ik op de prijs en eventuele verzendkosten van kurkuma poeder en capsules. Dat kurkuma gezond is, dat is zeker. Maar wat is nu de beste kurkuma? Laten we beginnen.

1. Nutribites Kurkuma C3 – beste kurkuma algemeen

Nutribites Kurkuma C3 is verkozen tot het supplement van 2019 door de Gezondheidsbeurs. Dit product bestaat uit 30 plantaardige kurkuma capsules die veel gezondheidsvoordelen opleveren. Nutribites Kurkuma C3 bestaat uit 95% actieve stoffen van hoge kwaliteit curcumine. De stoffen van de kurkuma plant worden via deze curcuma pillen goed opgenomen in het lichaam en ze zijn langer werkzaam door de samenstelling ervan. Nutribites Kurkuma C3 is een heel zuiver supplement en er zijn geen onnodige ingrediënten aan toegevoegd.

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

De kurkuma capsules ervaringen voor dit product zijn heel positief. Na een week beginnen mensen de werking kurkuma op te merken en voelen zij zich fitter en gezonder. Je kunt met Nutribites kurkuma gezond blijven op een makkelijke manier. Je kunt dit product met curcumine kopen voor €29.00.

Voordelen Nutribites Kurkuma C3

Extra goede curcuma werking, vanwege de zuivere kurkuma;
 100% vegan;
Glutenvrij, sojavrij en GMO-vrij;
Vrij van kleur- en geurstoffen;
100% smaak- en tevredenheidsgarantie op dit product dat afkomstig is van de curcuma plant;
60 dagen bedenktijd en garantie op Nutribites Kurkuma C3.

Nadelen Nutribites Kurkuma C3

Geen kurkuma poeder (curcuma poeder), dus niet door smoothies of shakes te mengen;
Tot een bestelwaarde van €40 betaal je verzendkosten.


Klik hier voor de beste deal

2. Flinndal Curcumine Forte – beste Kurkuma vloeibaar

Heb je het niet zo op kurkuma capsules? Je hoeft niet per se een harde kurkuma pil door te slikken om van de voordelen van de kurkuma plant te profiteren. Curcumin kopen kan namelijk ook in vloeibare (capsule)vorm.

Wat is kurkuma Flinndal Curcumine Forte? Het is de beste kurkuma vloeibaar, als je het mij vraagt. Dit kurkuma supplement helpt de longen en bovenste luchtwegen gezond te houden. Wist je dat je met curcuma gewrichten soepel houdt en botten sterk? Ook ondersteunt het je immuunsysteem, omdat kurkuma ontstekingsremmend werkt. Deze vloeibare curcumine is bovendien 185 keer beter opneembaar dan andere vormen. 

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Waar is kurkuma goed voor? Flinndal Curcumine Forte is geschikt voor mensen die hun immuunsysteem willen versterken, die ouder worden en/of ondersteuning voor gewrichten en botten nodig hebben. Je kunt een verpakking van 30 vloeibare capsules kurkuma kopen voor €17,34. Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger je bestelling in verhouding wordt. Met kortingscode ‘GROEI‘ krijg je 10% Flinndal korting.

Voordelen Flinndal Curcumine Forte

Flinndal Curcumine Forte bevat geen onnodige toevoegingen;
Verantwoord gedoseerde kurkuma;
Vloeibare kurkuma is 185x beter opneembaar dan andere kurkuma extracten;
Er is ook vitamine D3 aan de vloeibare capsules toegevoegd;
Samengesteld op basis van wetenschappelijke inzichten;
Extra voordelige kurkuma.

Nadelen Flinndal Curcumine Forte

Het product is vloeibaar, maar het is nog steeds een capsule die je moet doorslikken;
Kies je niet voor herhaalgemak, dan betaal je verzendkosten.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Natuurlijk presteren Curcuma C3 Premium – beste Kurkuma Premium

Op nummer 3 staan de krukuma capsules van Natuurlijk Presteren: Curcuma C3 Premium. Maar wat is kurkuma premium? Deze kurkuma supplementen bevatten het beste curcumine extract en bieden daardoor optimale kurkuma voordelen. De combinatie van ingrediënten (curcumine extract, zwarte peper extract en fenegriekvezel) is 570 keer effectiever dan ruw kurkuma poeder. Een sterke kurkuma werking, dus! Bovendien helpt deze kurkuma je gezond te blijven en is hij ontwikkeld door een echte kurkuma specialist.

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Neem 1 tot 2 kurkuma capsules per dag van Natuurlijk Presteren Curcuma C3 Premium. Voor een verpakking van 30 capsules betaal je €24.

Voordelen Natuurlijk Presteren Curcuma C3 Premium

570 keer effectiever dan ruw kurkuma poeder;
Je merkt niets van de kurkuma smaak, want je slikt deze kurkuma pillen gemakkelijk door;
Plantaardige kurkuma capsules;
Wetenschappers hebben de ingrediënten 100% veilig verklaard;
Natuurlijk Presteren Curcuma C3 Premium bevat alleen duurzaam geteelde ingrediënten met respect voor de natuur en de boeren;
Door vaktijdschrift Nutracos als beste getest;
Vóór 21:00 uur besteld is vandaag verzonden.

Nadelen Natuurlijk Presteren Curcuma C3 Premium

Tot een bestelwaarde van €39 betaal je verzendkosten.


Klik hier voor de beste deal

4. Body & Fit Curcuma C3 Complex – beste Kurkuma C3 Complex

Het volgende curcuma product dat ik wil bespreken is Body & Fit Curcuma C3 Complex. Dit zijn de beste kurkurma capsules als je op zoek bent naar een C3 Complex met een extra sterke curcuma werking. Het bevat 500mg curcuma poeder en er zit zwarte peper extract en bioperine in. Dit product, grotendeels afkomstig van de kurkuma plant (plant curcuma longa), heeft een effectieve werking kurkuma.

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Geadviseerd wordt om 1 tot 3 capsules per dag te nemen. Hoeveel kurkuma per dag is toegestaan, daar zijn de meningen over verdeeld. Maar 3 van deze kurkuma capsules gebruiken per dag, kan in elk geval geen kwaad. De kurkuma capsule ervaringen van Body & Fit Curcuma C3 Complex zijn ook heel positief. Je kunt dit product kopen voor €37,99 voor 90 tabletten.

Voordelen Body & Fit Curcuma C3 Complex

Betaalbare kurkuma supplementen, zeker wanneer er kurkuma korting is;
Je kunt met deze curcuma gewrichten ondersteunen;
Bevat 500 mg curcuma;
Gratis verzending vanaf €35 bij Body & Fit;
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Nadelen Body & Fit Curcuma C3 Complex

Als je kurkuma pillen doorslikken lastig vindt, dan is 3 stuks per dag nogal veel.


Klik hier voor de beste deal

5. SuperFoodies Kurkuma

SuperFoodies Kurkuma is kurkuma poeder, verpakt in vegan capsules. Deze kurkuma supplementen zijn puur, waardoor het innemen van kurkuma gezond blijft. SuperFoodies heeft als doel om mensen te helpen hun oorspronkelijke vitaliteit te hervinden en de puurheid van superfoods te behouden. Daardoor is de kurkuma werking optimaal en ervaar jij als gebruiker vele kurkuma voordelen van dit product. SuperFoodies Kurkuma is tot 29x beter opneembaar.

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Maar is kurkuma zin of onzin? Als je voor natuurlijke curcuma supplementen kiest, dan heeft dat zeker zin. Deze vegan capsules maken het eenvoudig om elke dag je dagelijkse dosering binnen te krijgen, zonder dat je de kurkuma smaak proeft. Die is namelijk nogal sterk. Je kunt SuperFoodies Kurkuma capules kopen voor €69 voor 120 kurkuma capsules. Het product is ook verkrijgbaar in een doosje met 60 capsules voor €49,50.

Voordelen SuperFoodies Kurkuma

Deze kurkuma capsules zijn tot 29x beter opneembaar;
Geschikt voor vegetariërs en veganisten;
SuperFoodies is jouw kurkuma capsules specialist, want dit merk staat voor het behoud van puurheid van ingrediënten;
Vóór 21:00 uur besteld is morgen in huis;
Geen kurkuma capsules apotheek, maar gewoon online bestellen;
Een hoge concentratie aan actieve bestandsdelen in SuperFoodies Kurkuma.

Nadelen SuperFoodies Kurkuma

Tot een bestelwaarde van €59 betaal je verzendkosten (bij de kleine verpakking is dat het geval);
Redelijk prijzige kurkuma, maar wel van hoge kwaliteit.


Klik hier voor de beste deal

6. Vitamines per post Kurkuma Extract

Vitamines per post Kurkuma Extract is kurkuma poeder in de vorm van vegetarische capsules. Deze krachtige antioxidant bevat 500 mg curcumine per capsule, maar ook zwarte peper extract. Blijf door kurkuma gezond en maak optimaal gebruik van de voordelen van de curcuma longa plant door Vitamines per post Kurkuma Extract te kopen. Meerdere verpakkingen van deze curcuma kopen biedt extra voordeel (30% kurkuma korting bij 4 verpakkingen).

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Neem 1 tot 3 kurkuma tabletten/curcuma tabletten per dag om je lichaam van de juiste dosis kurkuma ontstekingsremmer te voorzien. Dit is een verantwoorde dosering bij dagelijks kurkuma gebruik. Je betaalt €29,95 voor 60 capsules Vitamines per post Kurkuma Extract.

Voordelen Vitamines per post Kurkuma Extract

Goede kwaliteit en hoog geconcentreerd kurkuma supplement;
Vegetarische curcuma capsules;
30% kurkuma korting bij 4 verpakkingen curcuma kopen;
Pakketje past door de brievenbus;
Snel en gratis bezorgd door heel Nederland;
Met 500 mg curcumine per capsule;
Voordelig geprijsde kurkuma pillen.

Nadelen Vitamines per post Kurkuma Extract

Er kan wat losse kurkuma poeder in de verpakking komen, wat afgeeft op huid en kleding. Wees daarom extra voorzichtig bij het innemen ervan.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste Kurkuma 2023

Nu je over de verschillende producten met kurkuma hebt kunnen lezen, wil je vast graag weten wat ik de beste kurkuma capsules vind. Ik ben natuurlijk geen kurkumaspecialist, maar ik heb de merken wel goed bestudeerd. Kurkuma kopen is namelijk op veel manieren mogelijk: als kurkuma poeder, maar ook als kurkuma pillen. In al die vormen is kurkuma gezond en kun je het gebruiken om je lichaam te ondersteunen.

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Voor mij is de beste kurkuma Nutribites Kurkuma C3. Dit product is 100% veganistisch, heeft een goede curcuma werking vanwege de zuiverheid en is bovendien vrij van kleur- en geurstoffen. Ook is het sojavrij, glutenvrij en GMO-vrij. Je kunt deze kurkuma gebruiken zonder risico, want Nutribites geeft een 100% tevredenheidsgarantie en smaakgarantie. Je hebt bovendien 60 dagen de tijd om het te proberen. Ik ben misschien niet jouw kurkumaspecialist, maar Nutribites is dat in die zin wel!


Klik hier voor de beste deal

Kurkuma ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar hoe anderen deze producten van de curcuma longa plant ervaren? Ik heb kurkuma capsules reviews opgezocht om dit aan te tonen. Zo kun je het antwoord op de vraag ‘waar is kurkuma goed voor’ ontdekken, zal je zien dat kurkuma ontstekingsremmend werkt én kun je de beste kurkuma pil uitkiezen. Lees maar mee!

Nutribites Kurkuma C3 review

Paula schreef een Kurkuma review, omdat zij Nutribites Kurkuma sinds een tijdje slikt. “Sinds ik dit doe ben ik echt minder vaak ziek. Het helpt mij dus om een betere weerstand te krijgen. Dat kurkuma gezond was, wist ik wel. Maar zó gezond? Ik blijf deze kurkuma poeder capsules van Nutribites lekker gebruiken!”

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Flinndal Curcumine Forte review

Therese vertelt dat zij al jaren gemalen kurkuma (kurkumapoeder) in de vorm van capsules gebruikt van Flinndal. “Wij willen niet anders meer. En het fijne is dat je zelf kan bepalen wanneer je nieuwe curcuma bestelt en hoeveel je nodig hebt bij Flinndal. Ik zou Flinndal Curcumine daarom bij iedereen willen aanraden.”

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Natuurlijk presteren Curcuma C3 Premium ervaring

Jos vertelt over dit kurkuma supplement van Natuurlijk Presteren Curcuma C3 Premium het volgende. “Ik wilde curcumin kopen en dat heb ik hier gedaan. De samenstelling is uniek, curcumine kopen kan hier heel snel en de productinformatie klopt. Je hoeft dus niet meer te denken wat doet kurkuma eigenlijk. Ik kan dankzij kurkuma afvallen, sneller dan ik daarvoor deed.”

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Body & Fit Curcuma C3 Complex review

Dylan gebruikt Body & Fit Curcuma C3 Complex dagelijks. “Eerst dacht ik ‘waar is kurkuma goed voor? Toen ik ging Googelen kwam ik erachter. Kurkuma is goed voor zoveel dingen, dus voordelen kurkuma zijn er genoeg. Daarom gebruik ik deze Body & Fit curcuma tabletten elke dag.”

SuperFoodies Kurkuma review

Waar is curcuma goed voor? Ruud weet dat wel. “Ik heb slechte heupgewrichten maar elke dag een curcuma capsule nemen helpt echt. Ik had zoveel pijn en het was echt niet te harden maar dat is nu bijna helemaal verdwenen dankzij SuperFoodies kurkuma tabletten. Ik begrijp er eigenlijk niets van, maar gelukkig maar. Ook helpt kurkuma buikvet te verminderen, dus twee in een.”

Vitamines per post Kurkuma Extract ervaring

Volgens Ivonne is deze kurkuma gezond en fijn van Vitamines per post. “Ik ging deze kurkuma kopen en ik ben heel tevreden. Deze kurkuma bestellen was dus een goed idee, fijn product. De kwaliteit is puur en dat vind ik belangrijk. Belangrijker dan een kurkuma aanbieding of zo.”

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Kurkuma kopen checklist: hier moet je op letten!

Ga je kurkuma kopen, dan moet je je wel even verdiepen in bepaalde dingen. Bijvoorbeeld: wat is kurkuma en waar is kurkuma goed voor? 

1. Wat is kurkuma eigenlijk?

Dus wat is kurkuma? Kurkuma capsules of kurkuma tabletten zijn gemaakt van kurkuma poeder. Kurkuma komt oorspronkelijk uit India en wordt ook wel curcuma, koenir, koenjit, meriva curcumine, turmeric of Indiase geelwortel genoemd. Het komt uit een curcuma longa plant en het wordt gebruikt als ingrediënt of kruid in bepaalde gerechten. De laatste jaren wordt het steeds vaker als supplement genomen, omdat kurkuma gebruik veel voordelen heeft. Het wordt ook wel het heilige poeder genoemd. Kurkuma bevat over het algemeen de gele kleur en wordt zelfs soms als kleurstof gebruikt.

2. Verschil kurkuma en curcumine

Kurkuma en meriva curcumine zijn niet hetzelfde. Curcumine is de belangrijkste verbinding die kurkuma voordelen veroorzaakt. Ook bevat het veel antioxidanten. Kurkuma ontstaat dus uit curcumine. De Indiase geelwortel met de traditionele gele kleur heeft een mild bittere smaak en wordt in het westen kurkuma genoemd.

3. Hoeveel kurkuma per dag nemen?

Hoeveel kurkuma per dag verstandig is, hangt af van de vorm die je inneemt en de kurkuma gezondheidsvoordelen waar je van wilt profiteren. Je kunt kurkuma gebruiken bij ontsteking, dus als je een ontsteking hebt wil je misschien wat meer innemen. 

Gebruik je kurkuma poeder gezond, gewoon om je lichaam te ondersteunen? Dan heb je aan 1 capsule vaak genoeg. Je kunt ook kurkuma poeder kopen. Dat is wel wat lastiger te doseren, maar met een theelepel kan dit bijvoorbeeld ook. Dan kun je kurkuma drinken of door smoothies of shakes mengen. Probeer ook vooral zelf aan te voelen welke dosering bij jouw lichaam past. Laat je bij twijfel altijd adviseren door een arts of diëtist(e).

4. Waar is kurkuma goed voor?

Kurkuma is goed voor verschillende dingen. Zo kun je een kurkuma ontstekingsremmer gebruiken tegen allerlei klachten. Je kunt kurkuma drinken, eten of als supplement nuttigen. Op die manier kun je met kurkuma afvallen, maar kurkuma en lever werken ook goed samen, net zoals kurkuma en cholesterol. Kurkuma gebruik kan op vele manieren, want op de vraag ‘is kurkuma gezond?’ is het antwoord inmiddels wel duidelijk. Ja, het is gezond!

Beste Kurkuma Review (2022) 6x Curcuma Test!

Kurkuma: waar goed voor?

De vraag ‘kurkuma, wat is dat?’ is nu beantwoord. Maar waar is het goed voor? Wat doet curcuma longa precies? En is kurkuma zin of onzin? Daar vertel ik je graag nog wat meer over.

Kurkuma tabletten: waar goed voor? In principe is curcuma gezond om heel veel redenen. Het is namelijk een antioxidant die het lichaam helpt ontgiften. Ook draagt het bij aan een gezonde spijsvertering en werken curcuma longa en lever goed samen. Kurkuma ondersteunt ook de galblaas, vetvertering en draagt bij aan een gezonde huid. 

Verder versterkt het je immuunsysteem, zenuwstelsel en draagt het bij aan het behoud van sterke en gezonde longen. Dit geldt ook voor een sterk en gezond hart en een gezonde bloedcirculatie. Als je je nog afvraagt of de geneeskrachtige werking kurkuma gevaarlijk sprookje is, dan heb ik je bij deze hopelijk van het tegendeel overtuigd.

Meer superfoods voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice. Ken je bijvoorbeeld de voordelen van Immunity Support van Jesse van der Velde?

Persoonlijk ben ik fan van sea moss, tarwegras, chlorella en kombucha. Daarnaast hebben acai, goji bessen, hennepzaad, chiazaad en ginseng ook een bewezen positief effect op je gezondheid.

Door de jaren heen hebben gember thee, gembershots, kurkuma, maca, lion’s mane en reishi ook veel meer bekendheid verkregen. Je vind op onze website ook superfoods recepten voor superfoods smoothies waarin je jouw superfoods greens en superfood zaden en superfood poeder kan mengen tot een gezonde mix.

De meeste superfoods zijn verkrijgbaar als superfoods sappen, superfoods capsules en superfoods tabletten en vind je terug op onze website of zijn verkrijgbaar via SuperFoodies, Superfood Store en Superfoodsonline.

De laatste jaren zijn fytonutriënten zoals ashwagandha, kurkuma, saffraan, spirulina en cranberry enorm populair geworden in de westerse wereld. En dat is natuurlijk niet voor niks. Maar wist je dat er zich nog veel meer krachtige stoffen in de natuur bevinden zoals bijvoorbeeld; boswellia, berberine, cordyceps, echinacea, ginkgo-biloba, mariadistel, OPC, pycnogenol en rhodiola rosea. Ook wordt de kracht van rode gist rijst, kaneel, valeriaan, knoflook, alsemkruid en artisjok steeds bekender. Steeds meer studies wijzen uit dat deze planten, kruiden en specerijen een verrijking voor onze gezondheid kunnen zijn.

De lijst is echter nog veel langer en wil ik graag met je delen. Ken jij bijvoorbeeld borageolie, bergamotpolyfenolen, bioflavonoïden of fenegriekzaden. Van groene thee-extract, kruidnagel, gember thee, monnikspeper en pompoenzaden hebben we waarschijnlijk allemaal wel gehoord maar ook deze hebben verschillende positieve krachten voor jouw gezondheid.

Omdat ik mij de afgelopen periode volledig heb laten onderdompelen in de wereld van fytonutriënten kan ik je nu ook alles vertellen over pygeum, policosanol, teunisbloemolie, zilverkaars, gaba, Mucuna en Aloë vera. Dit zijn een voor een interessante ingrediënten voor jouw gezonde levensstijl.

Ook komen er steeds meer onderzoeken naar buiten over de voordelen van CBD supplementen. Zo kan je CBD producten kopen zoals bijvoorbeeld CBD olie, CBD druppels, CBD zalf en zelfs CBD pleisters. Ik merk dat steeds meer producten CBD gaan verwerken in hun producten en dat zie ik als een positieve verandering.

Wil je meer weten over al deze superfoods? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over kurkuma

Je weet nu dat kurkuma gezond is, dat je ook kurkuma poeder kunt kopen en dat curcuma en curcumine niet hetzelfde zijn. Dat heb je immers allemaal hierboven gelezen! Heb je nog andere vragen, bijvoorbeeld over met kurkuma afvallen? Lees dan nog even verder. Hieronder staan de meest gestelde vragen over kurkumapoeder.

Kan je met kurkuma afvallen? 

Ja, je kunt met kurkuma afvallen. Curcuma longa is goed voor de spijsvertering en darmen en draagt daardoor bij aan een goede gezondheid. Daarom is kurkuma kopen of curcumine kopen een goed idee als je wat kilo’s kwijt wilt. Curcuma is geen vervanging van voeding, maar een aanvulling erop. Zorg dus dat je gezond en gebalanceerd eet tijdens je kurkuma gebruik. Je kunt kurkumapoeder in capsules of vloeibare vorm innemen of door je smoothie of afval shake mengen. Daar is kurkuma goed voor!

Welke kurkuma is het beste?

In dit artikel heb je alles kunnen lezen over de beste kurkuma poeder producten. Voor mij is de beste kurkuma die van Nutribites. Ik heb dit product als winnaar gekozen, maar elk product in dit artikel is eigenlijk een aanrader. Sommige producten zijn wat duurder dan de andere, maar dat curcuma longa gezond is staat vast. Als je een kurkuma kortingscode kunt vinden kun je wellicht van extra voordeel genieten. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je portemonnee!

Wat is het effect van kurkuma op het lichaam?

Curcuma of kurkumapoeder heeft vele effecten op het lichaam. Zo is Curcuma longa goed voor je darmen, lever, spijsvertering, maar ook voor je immuunsysteem en zenuwstelsel. Je kunt met kurkuma afvallen en kurkuma is goed voor het verlagen van cholesterol. Of je voor een kurkuma product of curcumine product gaat, maakt niet uit. Kurkuma kopen is sowieso een goed idee, omdat het je lichaam van allerlei voordelen voorziet. In dit artikel lees je meer over wat curcuma longa zoal voor je lichaam doet. (1)

Conclusie beste Kurkuma 2023

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Kurkuma | Review (2023) | 6x Curcuma Test!

Laat een reactie achter