In dit artikel

Beste Kalium Review 5x Test!

Beste Kalium | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Een gezonde levensstijl begint bij goede voeding en voldoende beweging. Toch kan het soms lastig zijn om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo kan het voorkomen dat je te weinig kalium binnenkrijgt, terwijl deze stof juist zo belangrijk is voor het lichaam. Kalium draagt namelijk bij aan een goede vochtbalans, maar ondersteunt ook bij het op peil houden van de bloeddruk. Samen met natrium, is kalium een van de belangrijkste elektrolyten. Zegt dit je nu nog helemaal niks? Geen zorgen. In dit artikel vertel ik je alles over kalium en deel ik de best verkochte kalium supplementen met je. 

Beste kalium van 2023: Mijn selectie 

 1. Beste kalium – Vitals Kalium
 2. Beste kalium tabletten – Vitals Kalium
 3. Beste kalium carbonaat – Bonusan Basenpoeder 

Kalium vergelijken; hoe doe ik dat? 

In dit artikel ontdek je wat het allerbeste kalium is, maar hoe onderzoek ik dat eigenlijk? Dat doe ik vrij systematisch, waarbij ik kijk naar onder andere de vorm waarin het supplement verkocht wordt (pillen, capsules, poeder, etc.), de prijs per verpakking, eventuele verzendkosten, mogelijke kortingscodes, de toegankelijkheid van de supplementen en eventuele extra’s. Uiteraard neem ik ook klantbeoordelingen mee in mijn kalium test. Lees snel verder, want verderop vertel ik je wat het beste kalium supplement is en waar je het kunt kopen! 

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Vitals kalium – beste kalium in het algemeen, beste kalium tabletten

Ben je op zoek naar het beste allround kalium én de beste in de categorie kalium tabletten? Bekijk dan eens deze Vitals Kalium capsules. Deze capsules werken vele malen sneller dan kalium pillen. Dat komt door de plantaardige capsules en vloeibare inhoud. Elke capsule bevat 200 mg kalium in de vloeibare en goed opneembare vorm kalium citraat. Kalium is een mineraal dat, samen met natrium en chloride, een van de belangrijkste intracellulaire elektrolyten in het lichaam is. Dit betekent in feite dat deze stoffen binnenin onze cellen werken. Kalium heeft verschillende functies in het lichaam, waaronder het reguleren van de bloeddruk en de uitscheiding van natrium met de urine te stimuleren. Daarnaast speelt kalium een rol in de geleiding van zenuwprikkels en de samentrekking van spieren. 

Beste Kalium Review 5x Test!

Deze Vitals Kalium capsules zijn ook goed voor de bloeddruk, spelen een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen en zijn belangrijk voor een normale spierwerking. Het supplement bevat geen onnodige toevoegingen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Deze kalium supplementen worden geleverd in een doosje gemaakt van landbouwafval en een biobased plastic pot die volledig recyclebaar is. Het is dus ook nog eens een hele duurzame keuze. 

Vitals Kalium kost €23,95 voor 100 capsules. Extra leuk: gebruik bij je bestelling de kortingscode ‘GROEI voor 15% korting op je complete bestelling. 

Voordelen Vitals Kalium

✅ 15% korting op je totale bestelling met kortingscode ‘GROEI;

✅ 100% vegan: de capsule is gemaakt van plantaardig materiaal;

✅ Bevat geen onnodige vulstoffen;

✅ Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale werking van het zenuwstelsel;

✅ Werkt ondersteunend bij de juiste vochtbalans van het lichaam;

✅ Bevat het snelle en goed opneembare kalium citraat.

Nadelen Vitals Kalium

❌ Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet, want in grote hoeveelheden kan kalium schadelijk zijn voor je gezondheid. 


Klik hier voor 15% korting met code GROEI

2. Vitals Elke Dag Platinum

Vitals Elke Dag Platinum is een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar het beste van het beste. Deze kalium variant heeft de hoogst gedoseerde en meest complete samenstelling. Boost je algehele gezondheid met slechts 2 tabletten per dag. De mensen achter Vitals Elke Dag Platinum weten dat in de generieke supplementen veel belangrijke stoffen achterwege worden gelaten. Er is simpelweg geen ruimte voor in de tabletten. Bij het ontwikkelen van Elke Dag Platinum is wel rekening gehouden met deze uitdagingen. En door uit te gaan van 2 tabletten per dag, is er meer ruimte gecreëerd. Zo worden de optimale doseringen bereikt, zonder dat er extra supplementen nodig zijn. Het resultaat is een multi met royale doseringen van kalium (300 mg), vitamine C (400 mg), calcium (200 mg), magnesium (100 mg), vitamine K2 (180 μg) en vitamine D3 (50 μg). 

Beste Kalium Review 5x Test!

Vitals Elke Dag Platinum is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en ouderen die behoefte hebben aan hogere doseringen en die niet apart nog calcium-, magnesium-, kalium- en/of vitamine C-, D- of K-supplementen willen slikken. Het is de perfecte formule voor mensen met een actieve levensstijl (bijvoorbeeld een drukke baan, zwaar fysiek werk of een intensieve sport). Of voor diegenen die er alles aan willen doen om op een hele gezonde manier oud te worden. De samenstelling van Elke Dag Platinum is gebaseerd op recente gegevens en inzichten. Er is gekozen voor snelle en goed opneembare stoffen en precies de juiste verbindingsvormen, optimale verhoudingen en correcte doseringen. De samenstelling is afgestemd op de gemiddelde inname van volwassenen en ouderen. 

Vitals Elke Dag Platinum kost €49,95 voor 60 capsules Ook op deze kalium supplementen ontvang je 15% korting als je bij het bestelproces de kortingscode ‘GROEI invult. 

Voordelen Vitals Elke Dag Platinum

✅ Scoor met kortingscode ‘GROEI 15% korting op je complete bestelling;

✅ Correcte doseringen, de juiste verbindingsvormen en snel opneembare stoffen;

✅ Unieke combinatie van stoffen die elkaar versterken;

✅ Uitstekende manier om je algehele gezondheid naar een hoger niveau te tillen;

✅ Slechts 2 tabletten per dag nodig.

Nadelen Vitals Elke Dag Platinum

❌ Vitals Elke Dag Platinum kalium supplementen zijn wat aan de dure kant. Niet iedereen heeft zo’n bedrag per maand over voor supplementen. 


Klik hier voor 15% korting met code GROEI

3. AOV 562 Kalium Citraat

De AOV 562 Kalium Citraat capsules zijn een goed voorbeeld van hoe je je gezondheid een flinke boost kunt geven. We weten inmiddels dat kalium een essentieel mineraal is dat betrokken is bij verschillende lichaamsfuncties. Het draagt onder andere bij aan een normale bloeddruk en ondersteunt bij de spierwerking en vochtbalans. Wist je dat kalium vooral te vinden is in groente en fruit, aardappelen, vlees en noten? Helaas haalt niet iedereen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid uit alleen voeding. Maar gelukkig is daar het Kalium Citraat van AOV. 

Beste Kalium Review 5x Test!

AOV 562 Kalium Citraat capsules zijn vrij van hulp- en vulstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het unieke van kalium citraat is dat het altijd goed wordt opgenomen, zelfs wanneer er sprake is van onvoldoende maagzuurproductie. Kalium speelt ook een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen en het overbrengen van zenuwprikkels. Een goede werking van de spieren is dan ook niet mogelijk zonder kalium. Het zorgt ervoor dat de spieren zich goed kunnen samentrekken en ontspannen. De aanbevolen dosering van de AOV 562 Kalium Citraat capsules is eenvoudig: neem 2 keer per dag 1 capsule tijdens of direct na een maaltijd in, tenzij anders geadviseerd. AOV 562 Kalium Citraat kost €18,50 per 90 capsules.

Voordelen AOV 562 Kalium Citraat

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten, dankzij de plantaardige capsule;

✅ Snel opneembare vorm: kalium citraat;

✅ Geen onnodige hulp- en vulstoffen in de capsules.

Nadelen AOV 562 Kalium Citraat

❌ Met een lengte van 2 centimeter zijn de capsules aan de grote kant. Voor sommige mensen zijn ze daarom lastig door te slikken.


Klik hier voor de beste deal

4. Bonusan Basenpoeder – beste kalium carbonaat

Bonusan heeft een bijzondere formule ontwikkeld: een alkaliserend mineralenpoeder, genaamd Bonusan Basenpoeder. Dit poeder bevat een unieke samenstelling van kalium, natrium en magnesium citraat. Magnesium citraat wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en helpt bij het verminderen van vermoeidheid. Veel mensen krijgen niet voldoende groente en fruit binnen, waardoor Basenpoeder een handige aanvulling kan zijn op de dagelijkse voeding. Het poeder lost bovendien gemakkelijk op, zodat je op ieder moment van de dag kunt genieten van een verfrissend glas ‘basisch water’.

Beste Kalium Review 5x Test!

Bonusan Basenpoeder is niet alleen goed voor het lichaam, het draagt ook bij aan een gezonde geest. Dankzij de aanwezige kalium en magnesium, werkt dit supplement namelijk positief op het zenuwstelsel. Daarnaast ondersteunt het de normale werking van de spieren, wat vooral voor sporters van groot belang is. Los 1 à 2 maal daags een afgestreken maatlepel (ca. 3,6 gram) Bonusan Basenpoeder op in een glas water, vruchten- of groentesap en drink het op. Bonusan Basenpoeder kost €19,95 voor 120 gram.

Voordelen Bonusan Basenpoeder

✅ Handige poederformule die snel opgenomen wordt in je lichaam;

✅ Goede samenstelling van kalium, natrium en magnesium;

✅ Geliefd onder sporters.

Nadelen Bonusan Basenpoeder

❌ Je moet het poeder nog oplossen in een drankje. En alhoewel dat geen grote moeite is, is het wel meer werk dan eens per dag een capsule doorslikken.


Klik hier voor de beste deal

5. Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6

Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6 is een homeopathisch middel waarvoor je geen doktersvoorschrift nodig hebt. Sinds de wetswijziging van 1 september 2022. mag er op de verpakking van dergelijke homeopathische geneesmiddelen geen indicatie meer worden beschreven. En dat geldt ook voor dit Pfluger celzout. 

Beste Kalium Review 5x Test!

De dosering is als volgt: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar worden geadviseerd om 3 maal daags 2 tabletten in te nemen, te laten smelten en door te slikken. Indien nodig: tot 7 maal daags 2 tabletten extra nemen, maar let op: niet meer dan 20 tabletten per dag. Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6 kost €12,99 voor 400 tabletten.

Voordelen Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6

✅ Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar;

✅ Aangevuld met natuurlijke hulpstoffen.

Nadelen Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6

❌ Omdat homeopathische geneesmiddelen nu aan nieuwe regels moeten voldoen, mag er niet meer op de verpakking staan waar het voor is;

❌ Je moet dagelijks vrij veel tabletten nemen.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste kalium van 2023 

En dan nu het gedeelte waarvoor je op deze pagina bent gekomen: wat is het beste kalium supplement van 2023? Na uitvoerig onderzoek, heb ik Vitals Kalium benoemd tot beste allround kalium én tot beste kalium tabletten. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Zo is bij de productie aan een breed publiek gedacht. Door te kiezen voor plantaardige capsules is dit kalium supplement namelijk ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. De capsules bevatten natuurlijke hulpstoffen die de werking van kalium ondersteunen. Daarbij koos Vitals voor de snelle en goed opneembare variant van kalium. Bij de productie is ook rekening gehouden met het duurzame karakter van Vitals. De doosjes zijn namelijk gemaakt van landbouwafval en de plastic potjes zijn gemaakt van biobased plastic. 

Beste Kalium Review 5x Test!

Met een prijs van nog geen €24 voor 100 capsules is de aankoopprijs van Vitals Kalium ook heel toereikend voor veel mensen. Je krijgt daar nu tijdelijk een mooie korting bovenop. Gebruik de code ‘GROEI voor 15% korting op je bestelling. 


Klik hier voor 15% korting met code GROEI

Kalium kopen bij webshops ervaringen en reviews 

Ben je benieuwd naar hoe klanten het gebruik van deze kalium supplementen ervaren? Ik vertel je er alles over in de onderstaande ervaringen en reviews. 

Vitals Kalium review 

Over de Vitals Kalium capsules vind ik veel positieve ervaringen. Gebruikers delen in hun reviews dat ze merken dat ze na het bewegen minder spierpijn hebben. Een enkeling deelt ook dat deze supplementen een positief effect hebben gehad op de bloeddruk. Al met al zijn klanten heel positief over dit kalium supplement. De prijs wordt ook als heel redelijk ervaren. 

Vitals Elke Dag Platinum review

Deze Vitals Elke Dag Platinum capsules worden als heel goed beoordeeld. Klanten zijn enthousiast over de resultaten. Veel klanten geven aan minder vermoeid te zijn en over het algemeen beter in hun vel te zitten. Daarentegen zijn er ook enkele geluiden over de vrij hoge prijs. Hoewel dit supplement dit waard is volgens klanten, is dat wel iets om rekening mee te houden. 

Beste Kalium Review 5x Test!

AOV 562 Kalium Citraat review

Hoewel deze kalium capsules vrij groot zijn, zijn gebruikers heel positief over dit supplement. Klanten geven aan snel resultaat te merken dankzij AOV 562 Kalium Citraat en over het algemeen lekkerder in hun vel te zitten. De grootte van de supplementen maakt ze echter minder geschikt voor kinderen. Klanten geven echter aan de capsule open te maken en de inhoud op te lossen in water. Ook het feit dat de capsules plantaardig zijn, wordt als positief ervaren. 

Bonusan Basenpoeder ervaringen

Hoewel Bonusan Basenpoeder geen daadwerkelijke indicatie op de verpakking heeft staan, zijn klanten toch heel enthousiast over het gebruik van dit product. Met name sporters en mensen die regelmatig fitnessen merken bijvoorbeeld dat ze minder vaak spierpijn hebben en dat de zich tijdens hun workout beter kunnen focussen. Over het algemeen beschrijven gebruikers dat ze zich minder vermoeid voelen en dat de heel positief zijn over het product. 

Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6 ervaring

Het lastige van de nieuwe wet voor homeopathische geneesmiddelen is dat er niet meer op de verpakking mag staan waarvoor het gebruikt kan worden. Dit maakt het lastig om er een review over te schrijven, want wat voor verschillen merk je nu? Ik kon online dan ook niet veel reviews vinden. Klanten zijn over het algemeen wel positief over het Pfluger Celzout 05 Kalium Phosphoricum D6. Zij vinden het ook fijn dat er gebruik is gemaakt van natuurlijke hulpstoffen.

Beste Kalium Review 5x Test!

Even voorstellen: Charlotte Anne, orthomoleculair therapeut

Mijn naam is Charlotte Anne (roepnaam Lotte) en ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Daarbij staat een gezond leven centraal. Één waarin men zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelt. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat hij of zij nodig heeft. Dan ga je namelijk leven vanuit je ware kern. 

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben van allerlei “vage” buikklachten, maar ook vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ging ik op onderzoek uit. Ik ben me toen helemaal gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Inmiddels voel ik mezelf fit en vol energie, want ik weet wat ik kan eten en wat ik beter kan vermijden. En nu wil ik jou ook helpen! 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Tijdens een intakegesprek zullen we samen je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten onder de loep nemen. Ook zet ik ( als dat nodig is) een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar jouw persoonlijke situatie, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welk onderdeel van mijn aanbod bij jou past! Of neem contact met mij op om het samen te bespreken. 


Klik hier voor persoonlijk advies

Kalium kopen: hier moet je op letten!

Nu je weet dat de functie van kalium essentieel is voor een goede gezondheid, wil je misschien gelijk een kalium supplement kopen. Lees deze alinea nog wel even goed door, want ik vertel je waar je op moet letten. 

Allereerst zijn er verschillende soorten kaliumsupplementen. In dit artikel heb ik er een paar behandeld en je merkt vast al wel: er zijn veel verschillen. Wat je je ook goed moet realiseren, is dat te weinig kalium kan leiden tot gezondheidsklachten, maar een te veel aan kalium is ook niet gezond. Een kaliumoverschot kan in ernstige gevallen zelfs leiden tot hartfalen. Je kaliumtekort aanvullen is dus hartstikke goed, maar nuttig de kalium suppletie met mate. Waar je eveneens op moet letten is of je een magnesium én kalium tekort hebt. Je hebt dan wellicht een supplement met magnesium nodig. 

Je vraagt je nu misschien af: wat zijn kalium tekort klachten? Over het algemeen vallen een hoge bloeddruk, vermoeidheid, zwak gevoel en een verminderde werking van het zenuwstelsel onder kaliumtekort klachten. Overleg altijd met een arts als je twijfelt over of jij een kalium tekort hebt.

Wat is kalium precies?

Wat kalium is? Het is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt bij veel verschillende lichaamsprocessen. Kalium komt van nature veel voor in diverse soorten voedingsmiddelen. Vooral groenten en fruit, maar ook noten en zaden bevatten van nature een hoge dosering kalium. Kalium heeft op (onder andere) onze bloeddruk een positieve werking. Ook draagt het bij aan de juiste vochtbalans en heeft het een ondersteunende werking voor het spier- en zenuwstelsel. 

Beste Kalium Review 5x Test!

De voor- en nadelen van kalium

Kalium is dus een heel belangrijk mineraal dat ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Hieronder vind je de voor- en nadelen van kalium op een rijtje. 

De voordelen van kalium

✅ Kalium heeft een ondersteunende werking bij het op peil houden van je bloeddruk;

✅ Kalium draagt ook bij aan het vasthouden van de juiste vochtbalans in het lichaam;

✅ Kan bijdragen aan het voorkomen van spierkrampen en spierzwakte;

✅ Heeft een ondersteunde werking bij de overdracht van zenuwimpulsen;

✅ Is te vinden in veel groenten en fruit, maar ook zeker als supplement te gebruiken.

De nadelen van kalium

❌ Een te veel aan kalium kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Zorg er dus voor dat je er niet veel te veel van binnenkrijgt en houd je aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid;

❌ Kalium kan de werking van bepaalde medicijnen beïnvloeden. Slik je medicatie, dan kun je het beste overleggen met je arts of een kaliumsupplement de beste keuze is.

Meer mineralen en spoorelementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Minerealen en spoorelementen zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan ijzer, koper, calcium, zink, kalium en borium. Persoonlijk ben ik groot fan van magnesium citraat en magnesium bisglycinaat. Ben je daar al bekent mee?

Ook jodium, selenium, fosfor, natrium, chloor, mangaan, molybdeen, chroom, multi mineralen en fluoride behoren tot de familie der mineralen en spoorelementen.

Wil je meer weten over al deze mineralen en spoorelementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Kalium Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over kalium

In dit artikel hebben we het uitvoerig gehad over kalium, maar wil je nog meer weten over deze essentiële stof en de klachten die je krijgt bij een kaliumtekort? Hieronder heb ik enkele meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden voor je uitgelicht. 

Wat zijn de beste kalium tabletten?

Wat de beste kalium tabletten zijn, hangt onder andere af van de mate van je kaliumtekort. Mijn favoriet is in elk geval Vitals Kalium! Heb je een flink tekort, dan kan een hogere dosering kalium een betere optie zijn. Wil je alleen je kaliumtekort aanvullen, dan heb je aan kalium supplementen met uitsluitend kalium voldoende. In de categorie beste kalium algemeen, is Vitals Kalium de allerbeste. Deze capsules worden veel sneller opgenomen dan tabletten én ze zijn geschikt voor veganisten en vegetariërs. Met de kortingscode ‘GROEI’ krijg je bovendien 15% korting op je bestelling. 

Hoe los ik een kaliumtekort op?

Als je vermoedt dat je een kalium te kort hebt, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om een kaliumtekort op te lossen. Eén van de eerste dingen die je kunt doen is kaliumrijk voedsel nuttigen, zoals bananen, avocado’s, aardappelen en spinazie. Het is belangrijk om te onthouden dat te veel kalium schadelijk kan zijn, dus doe dit met mate. Als het nodig is om snel het kaliumniveau in je lichaam te verhogen, dan kun je kiezen voor kaliumsupplementen. Tot slot: als je een kaliumtekort hebt, is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Wat is kalium tekort? Kaliumtekorten kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Overleg eventueel met je arts. 

Wat doet kalium in je lichaam?

Hoe kalium werkt en wat het doet in je lichaam, kan wat ingewikkeld zijn. Kalium is een elektrolyt (meer specifiek een intracellulaire elektrolyt) en dat betekent dat kalium binnenin onze cellen werkt. Hier speelt het een belangrijke rol bij veel lichaamsprocessen, waaronder spiercontractie, zenuwimpulsen en het reguleren van de bloeddruk en vochtbalans. Kalium werkt samen met natrium, een andere intracellulaire elektrolyt, om een elektrochemische gradiënt te creëren en te behouden. Hierbij stroomt natrium de cel uit, terwijl kalium de cel instroomt. Daardoor ontstaat een elektrische lading die nodig is voor de communicatie tussen verschillende lichaamscellen.

Waarom is kalium belangrijk?

Waarom kalium belangrijk is, vertel ik je vraag. Het is belangrijk om voldoende kalium binnen te krijgen, want een tekort aan kalium kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen. Onder deze kaliumtekort symptomen valt bijvoorbeeld een te hoge bloeddruk. Ook kun je met een kaliumtekort last krijgen van verschillende lichamelijke klachten als spierkrampen, vermoeidheid en constipatie. Zorg er dus voor dat je gevarieerd blijft eten en gebruikmaakt van een goed kaliumsupplement. (1)

Conclusie beste kalium 2023

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Kalium | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter