In dit artikel

Beste Magnesium Citraat Alternatief Review

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief | Review (2023)

In dit artikel

Magnesiumcitraat is een van de best opneembare vormen van magnesium. Daarom zijn supplementen met magnesiumcitraat populair. Ze zijn biologisch gezien meer beschikbaar, vertellen o.a. de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum. Maar, dan moet je niet voor magnesiumcitraat van Etos kiezen. Kies voor een van onderstaande waardige alternatieven, zodat je je lichaam het beste geeft!

Kort samengevat:

Het beste Etos magnesium citraat alternatief van 2023 volgens onze test is Nutribites Magnesiumcitraat. Dit merk heeft een hoge kwaliteit, goede opneembaarheid en is het scherpst geprijsd, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Etos magnesiumcitraat alternatieven vergelijken; hoe doen we dat?

Om te bepalen wat het beste alternatief is voor magnesiumcitraat van Etos, ga ik als orthomoleculair therapeut een onderzoek doen. Ik zal elk alternatief voor magnesium citraat van Etos beoordelen op basis van o.a. kwaliteit en ingrediënten, synergisten en de magnesiumverbinding. Ook let ik op klantbeoordelingen, prijzen en eventuele kortingscodes. Natuurlijk is mijn professionele ervaring ook van invloed op de uiteindelijke keuze voor het beste Etos magnesium citraat alternatief.

Beste Etos magnesium citraat alternatief keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagSynergisten
1.Nutribites€9,90€0,17Normale werking van spieren en ontspanning
2.Vitakruid€19,90€0,20 – €0,60Gezonde weefsels en spieren
3.Vitals€19,95€0,20 – €0,60Normale spierfunctie en energieniveau
4.Goldea Health€24,95€0,83Optimale spier-, bot- en hersenfunctie
5.Orthica€15,95€0,27 – €0,53Soepele spieren, gezond energieniveau

1. Nutribites Magnesiumcitraat

Het eerste supplement dat ik graag wil bespreken is Nutribites Magnesiumcitraat. Dit supplement is vrij van suiker, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische smaakstoffen. En doordat het 100% plantaardig is, kunnen vegetariërs en veganisten het ook gebruiken.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief  Review

Nutribites Magnesiumcitraat ondersteunt bij vermoeidheid en is gunstig voor de spieren en botten. Bovendien wordt deze vorm van magnesium goed opgenomen door het lichaam (organisch gebonden vorm) en is daardoor erg effectief. Mijn advies als orthomoleculair therapeut is dan ook om Nutribites te kiezen in plaats van magnesium van Etos.

Het advies is om 1 Nutribites Magnesiumcitraat tablet per dag met water in te nemen. Doordat tabletten iets minder makkelijk door te slikken zijn dan capsules, kunnen sommige mensen hier enige moeite mee hebben. De tabletten zijn smaakloos en kunnen direct na een maaltijd of juist vlak voor het slapengaan ingenomen worden. In dat laatste geval helpen ze ook goed voor een goede nachtrust en ontspanning.

Voordelen Nutribites

✅ Je hebt aan 1 tablet per dag voldoende van dit Etos magnesium alternatief;

✅ Dit Etos magnesium citraat alternatief is 100% plantaardig, dus geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Het is vrij van GMO, suiker, conserveringsmiddelen en synthetische smaakstoffen;

✅ Scherp geprijsd magnesiumcitraat supplement;

✅ Ook geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;

✅ Het wordt goed opgenomen in het lichaam, omdat het de organisch gebonden vorm van magnesium betreft.

Nadelen Nutribites

❌ Dit supplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar;

❌ Tabletten zijn wat lastig door te slikken voor sommige mensen dan bijvoorbeeld capsules.


Bekijk meer productinformatie

2. Vitakruid Magnesium 200 Citraat

Door naar Vitakruid Magnesium 200 Citraat, wat ook een waardig alternatief is voor Etos magnesium – en dan zeker voor Etos magnesium citraat. Het is gebonden aan citroenzuur en bevat een vorm van magnesium die goed opneembaar is door het lichaam. Er zit 200mg in een tablet. Deze is overigens vrij van suiker, lactose, gist, gluten, GMO, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief  Review

Kies je voor Vitakruid Magnesium 200 Citraat als alternatief voor magnesiumcitraat van Etos? Dan kun je rekenen op soepel spieren, sterke botten en een gezond zenuwstelsel. Ook helpt dit supplement om geestelijk veerkrachtiger te zijn en gaat het vermoeidheid tegen.

Het advies is om 1 tot 3 tabletten Vitakruid Magnesium 200 Citraat per dag in te nemen met water. Wil je besparen op de prijs van dit alternatief voor magnesium citraat van Etos? Dan kun je mijn kortingscode GROEI gebruiken voor 20% korting!

Voordelen Vitakruid

✅ Met 200 mg magnesiumcitraat per tablet is het hoog (maar wel veilig) gedoseerd;

✅ Op dit magnesium Etos alternatief krijg je 20% korting met kortingscode GROEI;

✅ Goed opneembare vorm van magnesium die gebonden is aan citroenzuur;

✅ Dit supplement is vrij van onnodige toevoegingen.

Nadelen Vitakruid

❌ Als je moeite hebt met suppletie doorslikken is 3 tabletten per dag wel veel;

❌ Tabletten bevatten vaak net wat meer hulp- of vulstoffen dan capsules.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Vitals Magnesiumcitraat 100mg

Kijken we naar alternatieven voor magnesium van Etos, dan mag Vitals Magnesiumcitraat 100mg niet in het rijtje ontbreken. Deze goed opneembare, organische mineraalverbinding van magnesium zit in een plantaardige capsule. Deze is alleen aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron en daardoor geschikt voor vegetariërs en veganisten. De capsules bevatten 100 mg magnesiumcitraat.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief  Review

Vitals Magnesiumcitraat 100mg heeft een betere kwaliteit dan Etos magnesium. Dat komt doordat de kwaliteit van Vitals supplementen nu eenmaal hoger ligt. Je weet dat er geen onnodige ingrediënten in zitten en dat de supplementen goed opneembaar zijn. Dat de dosering dan iets minder hoog ligt dan bij sommige andere alternatieven, is op zich niet heel erg (als je gewoon 3 capsules per dag inneemt). Belangrijk is dat het goed opneembaar is – en dat is Vitals Magnesiumcitraat 100mg zeker.

Het advies is om 1 tot 3 capsules Vitals Magnesiumcitraat 100mg per dag in te nemen. De capsules zijn glad en daardoor gemakkelijk door te slikken. Wat Vitals een nog beter alternatief maakt voor magnesiumcitraat van Etos, is de bereidheid om klanten korting te geven. Met mijn kortingscode GROEI krijg je namelijk 20% korting op je bestelling!

Voordelen Vitals

✅ Dit alternatief voor magnesium citraat van Etos betreft een capsulevorm en is gemakkelijker door te slikken dan tabletten;

✅ Het is een goed opneembare, organische mineraalverbinding van magnesium;

✅ De capsules zijn 100% plantaardig, dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Je krijgt 20% korting op dit alternatief voor Etos magnesium citraat met mijn kortingscode GROEI’.

Nadelen Vitals

❌ Ondanks dat capsules gemakkelijker door te slikken zijn, zijn 3 capsules per dag vrij veel om in te nemen als je daar moeite mee hebt;

❌ De dosering van 100 mg is niet per se heel hoog, in vergelijking met sommige andere alternatieven uit deze test.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Goldea Health Power 5 Magnesium

In plaats van een magnesium supplement van Etos kun je ook Goldea Health Power 5 Magnesium nemen. Dit supplement is 100% natuurlijk en daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. En het bevat 5 organische verbindingen van magnesium. Er zitten geen allergenen in en het supplement is ook GMO-vrij. Per dagdosering van 2 capsules zit er 100mg magnesium malaat in, 90 mg magnesium citraat, 20 mg magnesium bisglycinaat, 12 mg magnesium tauraat en 10 mg magnesium gluconaat.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief  Review

Doordat er 5 organische magnesiumverbindingen in Goldea Health Power 5 Magnesium zitten, heeft het een brede werking. Zo is het goed voor je spieren, botten en hersenen, maar helpt het ook tegen slapeloosheid, opvliegers en stress. Bovendien ondersteunt het je hart en bloedvaten en kan het de bloeddruk verlagen, vermoeidheid tegengaan en kramp voorkomen. Ook een waardig ‘magnesium tegen kramp van Etos’ alternatief, dus.

Het advies is om 2 vegan capsules per dag in te nemen. Goldea Health Power 5 Magnesium kun je als eenmalig maandpakket bestellen of als abonnement. Je krijgt in elk geval 10% korting op je bestelling wanneer je mijn kortingscode GROEI gebruikt. Doe er je voordeel mee!

Voordelen Goldea Health

✅ Het is een 100% natuurlijk en dus veganistisch supplement;

✅ Je krijgt 10% korting op je bestelling met kortingscode GROEI;

✅ Het bevat 5 organische magnesiumvormen voor een brede werking;

✅ Je kunt een abonnement afsluiten om met regelmaat je magnesiumsupplement thuisbezorgd te krijgen.

Nadelen Goldea Health

❌ Dit supplement is het hoogst geprijsd van alle alternatieven in dit artikel;

❌ Je moet 2 capsules per dag innemen, wat niet zo ideaal is als je moeite hebt met suppletie doorslikken;

❌ Van sommige organische vormen zit zo weinig in een capsule, dat het niet heel effectief te noemen is.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

5. Orthica Magnesium Citraat 200

En tot slot het magnesiumcitraat Etos alternatief dat Orthica Magnesium Citraat 200 heet. Elk tablet bevat 200 mg magnesiumcitraat en is vrij van synthetische conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, gist en sacharose. Doordat het supplement helemaal plantaardig is, is het ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief  Review

Orthica Magnesium Citraat 200 is een waardig alternatief voor magnesium tegen kramp van Etos. Het heeft namelijk een effectieve werking. De goed opneembare, organisch gebonden vorm van magnesium is hoog gedoseerd en beïnvloedt o.a. het energieniveau, de botten en spieren en het zenuwstelsel. Op een positieve manier, natuurlijk!

Het advies is om 1 of 2 Orthica Magnesium Citraat 200 tabletten per dag in te nemen met water. Wil je dit Etos magnesium citraat alternatief met korting scoren? Gebruik dan mijn kortingscode GROEI tijdens het afrekenen voor 20% korting op je bestelling.

Voordelen Orthica

✅ Er zit 200 mg magnesium in elk tablet van dit magnesium citraat Etos alternatief;

✅ Je krijgt 20% korting op dit alternatief voor een magnesium supplement van Etos met de kortingscode GROEI;

✅ Dit supplement is vrij van synthetische conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, gist en sacharose;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nadelen Orthica

❌ Tabletten zijn wat minder makkelijk door te slikken dan capsules (in elk geval door mensen die er moeite mee hebben);

❌ Je moet 2 tabletten per dag innemen, wat niet zo ideaal is als je moeite hebt met suppletie doorslikken.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste Etos magnesiumcitraat alternatief 2023

Nu ik alle alternatieven voor magnesiumcitraat van Etos beoordeeld heb en de voor- en nadelen tegen elkaar heb afgewogen, wordt het tijd om een winnaar te kiezen. Wat is het beste alternatief voor magnesium citraat van Etos en waarom? Dat is in mijn ogen Nutribites Magnesiumcitraat.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief  Review

Nutribites Magnesiumcitraat is het beste Etos magnesium citraat alternatief om meerdere redenen. Zo is dit supplement 100% plantaardig en daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het is vrij van GMO, suiker, conserveringsmiddelen en synthetische smaakstoffen. Bovendien is het scherp geprijsd en ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De organisch gebonden vorm van magnesium die in dit supplement zit, wordt goed opgenomen door het lichaam. Daardoor heb je aan 1 tablet per dag al voldoende. Dus als je geen moeite hebt met tabletten doorslikken, is dit echt de beste keuze!


Bekijk meer productinformatie

Etos magnesiumcitraat alternatief ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar hoe klanten vertellen over de alternatieven voor magnesiumcitraat van Etos? Ik heb van elk alternatief voor Etos magnesium citraat een interessante review opgezocht. Doe er je voordeel mee!

Nutribites Magnesiumcitraat review

Nutribites Magnesiumcitraat krijgt positieve beoordelingen van klanten. Erik schrijft: “Dit is top! Ik sport veel en ik neem deze ’s avonds voor het slapengaan. Dit helpt mijn spieren veel beter ontspannen.”

En Maarten vertelt: “Vanaf het moment dat ik magnesium en andere vitamines slik, ben ik mij langzaam steeds beter gaan voelen. Ze werken heel goed.”

Vitakruid Magnesium 200 Citraat review

Over Vitakruid Magnesium 200 Citraat als magnesium citraat Etos alternatief, laat Anne een review achter. “Ik vind dit een top supplement want het is gemakkelijk in te nemen. De vele gezondheidsvoordelen zoals minder vermoeid zijn en sterke botten en spieren behouden, vind ik super.”

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief Review

Vitals Magnesiumcitraat 100mg review

Lars is tevreden over Vitals Magnesiumcitraat 100mg en schrijft: “Dit is ideaal voor als je op zoek bent naar een kwalitatief goed magnesiumsupplement. Het wordt goed opgenomen en is makkelijker door te slikken doordat het capsules zijn. Ik ben blij dat ik eindelijk een magnesiumsupplement zonder problemen kan innemen. En ik voel mij veel gezonder en energieker, dus een aanrader!”

Goldea Health Power 5 Magnesium review

Een anonieme review over Goldea Health Power 5 Magnesium luidt: “Ik las dat magnesium tegen spierpijn helpt. Ik sport sinds 1 maand vrijwel elke dag en ik heb nu inderdaad minder last van spierpijn. Ook slaap ik ’s nachts echt heerlijk, dus ik blijf dit zeker gebruiken.”

Orthica Magnesium Citraat 200 review

De Orthica Magnesium Citraat 200 review van Robin wil ik ook graag met je delen. “Deze tabletten zijn wat groot, maar voor mij prima en niet groter dan ik gewend ben. Het werkt bovendien prima, want ik sport op hoog niveau en dankzij dit magnesium supplement herstel ik beter en sneller.”

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Etos magnesiumcitraat alternatief kopen checklist

Wil je graag een alternatief voor magnesiumcitraat van Etos bestellen? Onderstaande checklist zal je helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik heb als orthomoleculair therapeut namelijk wat tips voor je beschreven die belangrijk zijn.

Bepaal de nodige dosering

Slik je magnesiumcitraat om een bepaalde (medische) reden? Dan is het handig om te weten welke dosering je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Neem je een magnesium citraat Etos alternatief alleen ter ondersteuning voor het sporten of een goede nachtrust? Dan kun je voor het supplement gaan dat jou het meeste aanspreekt qua kwaliteit en prijs.

Bepaal de gewenste suppletievorm

Dit is niet voor iedereen noodzakelijk, maar voor sommige mensen wel. Heb jij regelmatig moeite met suppletie doorslikken, vooral als het om grotere supplementen gaat? Dan is het handig om op zoek te gaan naar suppletievormen die dit gemakkelijker maken. Capsules zijn bijvoorbeeld glad en vaak gemakkelijker door te slikken dan (grote) tabletten. Softgels zijn daarin nog gemakkelijker, maar magnesiumcitraat wordt meestal niet in softgels geleverd. Kies daarom voor capsules voor optimaal gebruiksgemak.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief Review

Bepaal je persoonlijke wensen/voorkeuren

En wat zijn jouw persoonlijke wensen of voorkeuren als het aankomt op suppletie? Vind jij het belangrijk dat een supplement vrij is van dierlijke ingrediënten? Kies dan voor een plantaardig en veganistisch magnesiumcitraat supplement. Wil je een supplement zonder onnodige toevoegingen? Magnesiumcitraat zonder suiker, gist, GMO, lactose en synthetische toevoegingen bestaan zeker. In dit artikel noem ik er al een aantal. In de productbeschrijvingen staat het vermeld als bepaalde allergenen of stoffen er niet in zitten, dus dan weet je waar je aan toe bent.

Bepaal vooraf je budget

En weet dat het ook verstandig is om vooraf je budget te bepalen voor een alternatief voor Etos magnesium citraat. Als je hier bewust over nadenkt, hoef je je niet te laten beïnvloeden door koopjes en stuntprijzen. Suppletie van goede kwaliteit is belangrijk voor je gezondheid. Probeer hier dan ook niet op te besparen. Kies liever voor een supplement dat hoogwaardig en zuiver is (ook al kost het wat meer), want daar heb je op de lange termijn veel meer profijt van. Vaak zijn zulke supplementen ook veel effectiever en beter opneembaar in je lichaam. Je krijgt dus waar voor je geld.

Tip: weet dat je met mijn kortingscodes wel nog korting kunt krijgen op je favoriete Etos magnesium citraat alternatief. Je vindt de kortingscode bij de productbeschrijvingen hierboven. Er zijn meerdere supplementen waarop de kortingscode van toepassing is!

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer mineralen en spoorelementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Minerealen en spoorelementen zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan ijzer, koper, calcium, zink, kalium en borium. Persoonlijk ben ik groot fan van magnesium citraat en magnesium bisglycinaat. Ben je daar al bekent mee?

Ik schreef diverse merk reviews. Denk hierbij aan Action magnesiumcitraat, AOV magnesiumcitraat, Apotheek magnesiumcitraat, Body en Fit magnesiumcitraat en Bol.com magnesiumcitraat. In dit rijtje mogen DA magnesiumcitraat, Etos magnesiumcitraat, Hema magnesiumcitraat, Kruidvat magnesiumcitraat, Lidl magnesiumcitraat en Elvitaal magnesiumcitraat niet ontbreken. Zo hebben we ook gekeken naar Jacob Hooy magnesiumcitraat, Leef Vitaal magnesiumcitraat en Livsane magnesiumcitraat.

Toch zijn er ook vele bekende merken als Bonusan magnesiumcitraat, Davitamon magnesiumcitraat, De Tuinen magnesiumcitraat, Flinndal magnesiumcitraat, Golden Naturals magnesiumcitraat en Holland and Barrett magnesiumcitraat waar we over schreven. Beslis voor jezelf welk supplement het beste bij je past.

Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief Review

Meest gestelde vragen over een Etos magnesiumcitraat alternatief

Ik hoop dat alles duidelijk voor je is nu je aan het eind van dit artikel bent gekomen over magnesiumcitraat Etos alternatieven. Heb je wel nog vragen, dan vind je vast antwoord bij de meest gestelde vragen hieronder.

Wat is het beste Etos magnesiumcitraat alternatief?

Het beste Etos magnesium citraat alternatief is Nutribites Magnesiumcitraat. Dit supplement is namelijk 100% plantaardig en dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het is vrij van GMO, suiker, conserveringsmiddelen en synthetische smaakstoffen. De lage prijs is natuurlijk ook een voordeel – net als dat het geschikt is voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De organisch gebonden vorm van magnesium die in dit supplement zit, wordt goed opgenomen door het lichaam. Daardoor heb je aan 1 tablet per dag al voldoende. Als je geen moeite hebt met tabletten doorslikken, dan is dit de beste keuze!

Wat is de best opneembare vorm van magnesium?

De best opneembare vorm van magnesium, is in elk geval de vorm die organisch gebonden is. En dat zijn verschillende vormen. Magnesium citraat is samen met magnesium bisglycinaat een van de meest bekende – en ook een van de meest effectieve soorten van magnesium. Weet wel dat er verschil in kwaliteit is tussen bijvoorbeeld een magnesium citraat van Etos of van een van de merken in dit artikel. Het is belangrijk om te kiezen voor goed opneembare supplementen die zuiver en van goede kwaliteit zijn. Daarmee doe je je lichaam het grootste plezier en je hebt er op de lange termijn meer aan. De prijs ligt misschien wat hoger, maar je krijgt waar voor je geld.

Wat is de werking van magnesiumcitraat in het lichaam?

De werking van magnesiumcitraat in het lichaam, is gericht op meer dan 600 processen. Hoewel we het ook uit noten, zaden, cacao, zuivel, groene bladgroenten en peulvruchten halen, is een magnesium supplement vaak nodig ter aanvulling. Het helpt o.a. om de spieren en botten sterk te houden, om beter te ontspannen, het gaat vermoeidheid tegen en maakt meer energie in het lichaam aan. Ook kun je sneller in slaap vallen en beter doorslapen dankzij magnesium en draagt het bij aan een goede, geestelijke balans en een gezond zenuwstelsel. De werking van magnesium in het lichaam is veelzijdig en daarom heel belangrijk.

Waarom halen we niet genoeg magnesium uit voeding?

We halen tegenwoordig niet genoeg magnesium uit voeding, om verschillende redenen. Allereerst moet je weten dat magnesium een mineraal is. Daarom kan je lichaam het niet zelf aanmaken en is het belangrijk om het uit voeding te halen. Door verarming van de landbouwgrond zitten er echter minder voedingsstoffen in ons eten dan vroeger. Ook bevatten bewerkte producten minder voedingsstoffen dan onbewerkte producten – en van die eerste soort eten we tegenwoordig (ongemerkt) steeds meer. Bovendien kan een onevenwichtige mineraalinname ontstaan door veel calcium binnen te krijgen. Calcium en magnesium werken elkaar namelijk tegen. Het is belangrijk om je hier bewust van te zijn, zodat je betere keuzes kunt maken om voldoende magnesium binnen te krijgen.

» Referenties

Schutten, J. C., Joris, P. J., Mensink, R. P., Danel, R. M., Goorman, F., Heiner-Fokkema, M. R., Weersma, R. K., Keyzer, C. A., de Borst, M. H., & Bakker, S. J. L. (2019, May 28). Effects of magnesium citrate, magnesium oxide and magnesium sulfate supplementation on arterial stiffness in healthy overweight individuals: a study protocol for a randomized controlled trial. Trials, 20(295).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6540466/

» Referenties

Conclusie beste Etos magnesiumcitraat alternatief 2023

  • Beste Etos Magnesium citraat alternatief: Nutribites
  • Beste Magnesium Citraat Poeder Etos alternatief: Nutribites
  • Beste Etos Magnesium kauwtabletten alternatief: Vitakruid
Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Etos Magnesium Citraat Alternatief | Review (2023)

Laat een reactie achter