In dit artikel

Mijn Beste Detox Kuur | 6x Test en Ervaringen!

Mijn Beste Detox Kuur | 6x Test en Ervaringen!

In dit artikel

Een detoxkuur is een periode waarin men een bepaald voedingsschema volgt, waardoor het lichaam de kans krijgt om toxines en andere ongewenste stoffen uit te scheiden. We slaan elke dag heel wat ongezonde stoffen op in ons lichaam door ongezonde voeding, vervuilde lucht en nog vele andere factoren. Een gevarieerde detox kuur maakt het mogelijk om die uit ons lichaam te verwijderen, waardoor we ons gezonder, fitter en lichter voelen. Benieuwd naar de beste detox kuur? Lees maar mee!

Key Takeaway

Mijn beste detox kuur van 2024 volgens onze test is Sap.je. Dit merk biedt verschillende kuren in lengte aan en bevat 400 gram groenten per sapje!

Detox sapkuur sapjes vergelijken

Omdat ik die keuze graag makkelijker voor je maak, heb ik een aantal top aanbieders van detox kuur sapjes met elkaar vergeleken. Dit heb ik gedaan op basis van hun product(en), de kwaliteit, ingrediënten, de prijs en eventuele begeleiding tijdens de kuur. Ook heb ik gekeken naar detox kuur ervaringen en reviews en de verpakking van de flesjes. Op basis van deze factoren heb ik een top 6 samengesteld.

Mijn beste detox kuur keuzehulp

ProductDetox prijs (va)Per dagDuur van de kuurToevoegingen
1. Sap.je€120€403 dagenNee
2. Happy Juicy€89€29,673 dagenNee
3. Zuss en Sap€105€353 dagenNee
4. JuiceXpress€129,95€43,323 dagenNee
5. Dr Blend€59,95€59,951 dagNee

1. Sapje

Sapje staat voor 100% biologisch, lokale ingrediënten en puur groentesap met 85% groenten en 15% fruit, kruiden en specerijen. Wil je hier een detox sapkuur volgen, dan krijg je alle gezonde voedingsstoffen binnen die je nodig hebt voor een gezonde leefstijl. Per sapje is bijvoorbeeld 400 gram verse groenten toegevoegd. Deze worden allemaal geperst met de slowjuicer, waardoor zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden worden. Bovendien zijn de gezonde groentesappen vrij van toegevoegde suikers of kunstmatige toevoegingen.

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Sapje maakt 100% biologisch sap. Dat houdt in dat alle ingrediënten helemaal biologisch zijn. Ook streeft dit merk ernaar om de beste groentesap te leveren. Daarom besteedt het enorm veel aandacht aan elke stap in het productieproces: van het telen tot het verpakken. Met de detox kuur van Sapje geef je je lichaam en geest even vakantie. Het is de manier om ongezonde gewoonten los te laten en je vitaliteit te verbeteren. Het haalt mogelijk belasting van je organen en ondersteunt je gezondheid op een natuurlijke manier. 

Je kunt op de website van Sapje niet alleen groentesappen bestellen, maar ook een detox kuur voor 1,3,5 of 7 dagen. Doe je een grote bestelling, dan ontvang je Sapje korting en geniet je van een interessante detox kuur aanbieding! Je ontvangt ook de heerlijke detox thee, 3 shots en 3 soepen bij alle detox kuren. Vooral de courgettesoep vind ik heerlijk! Lees ook mijn uitgebreide Sapje detox sapkuur review om meer te weten te komen over de producten van dit merk! Ik ben er namelijk al een tijd bekend mee en ik vind zowel de smaken van de sappen (Energy en Recharge zijn mijn favorieten) als de ingrediënten heel fijn. Vandaar ook dat Sapje mijn nummer 1 keuze is! Lees ook onze Sapje Review.

Voordelen Sapje

✅ Verse sapjes met de slowjuicer geperst;

✅ Zonder toegevoegde suikers, water of kunstmatige toevoegingen;

✅ 100% biologische detox sappenkuur (85% groenten, 15% fruit);

✅ Lokaal en seizoengebonden sapjes;

✅ 5, 10 of 15% korting bij een grotere bestelling;

✅ Abonnement op een detox kuur mogelijk;

✅ In glazen flesjes, wat beter is voor het milieu;

✅ Je ontvangt een uitgebreide handleiding met instructies;

✅ Groot assortiment koudgeperste sappen, maar ook shots en soepen.

Nadelen Sapje

❌ 7 Dagen detoxen is relatief duur;

❌ Je betaalt diepvriestransportkosten à €4.95.


Bekijk meer productinformatie

2. Happy Juicy

Op nummer 2 in beste detox kuur staat Happy Juicy. Als je graag groentesap drinkt, wil je hier ook meer over weten. De sapkuur ervaringen zijn namelijk positief – en het assortiment is heel interessant! Happy Juicy is verkrijgbaar in 9 verschillende sapjes. Deze bevatten elk ongeveer 7 gezonde ingrediënten. In totaal werkt Happy Juicy met 25 gezonde ingrediënten, maar die passen nu eenmaal niet allemaal in één flesje.

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Happy Juicy levert gezonde sapjes bij jou aan huis, waardoor een gezond eetpatroon gemakkelijker vol te houden is. De sapjes zijn vers en gezond en worden gemaakt met groenten en fruit van het platteland uit eigen regio. De sapjes zijn 100% natuurlijk, want ze bevatten geen toegevoegde suikers of andere kunstmatige toevoegingen. Dat is namelijk het beste voor jouw gezondheid – zeker wanneer je meerdere dagen gaat detoxen. Je ontvangt bovendien een sapkuur gids en schema én een e-book met 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam bij je detox kuur.

Met de Happy Juicy detoxkuur kom je niets tekort. Elk sapje zit boordevol vitaminen en mineralen. Precies wat je nodig hebt om je lichaam in topvorm te houden (of te brengen)! En alsof dat allemaal nog niet fijn genoeg is, is ook de smaak heel lekker, naar mijn mening! Ik ben er zelf een paar kilo door afgevallen, toen ik na de vakantie merkte dat mijn broeken toch wel wat strakker zaten. Met deze sappen was afvallen heel lekker en ik vond de gids heel interessant. De sappen worden altijd cold pressed en snel thuisbezorgd, dus als je een bestelling plaatst kan je zo snel mogelijk beginnen met je groentesap kuur.

Voordelen Happy Juicy

✅ 100% natuurlijke sapjes drinken;

✅ Geschikt om (mogelijk) mee af te vallen door (deels) vast voedsel mee te vervangen;

✅ Je dagelijkse portie groenten en fruit in een flesje;

✅ Duurzaam geperst voor een gezondere levensstijl;

✅ Gemaakt van verse producten uit eigen regio (dus vol vitamines en mineralen);

✅ Gratis thuisbezorgd en er is een abonnement mogelijk op de sappen;

✅ Je ontvangt een sapkuur gids + schema én e-book met 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam, bij je detox kuur;

✅ Bevroren thuisbezorgd (cold pressed), zodat je de sapjes langer kunt bewaren.

Nadelen Happy Juicy

❌ Nog een relatief nieuwe speler op de detoxkuur markt.


Bekijk meer productinformatie

3. Zuss & Sap 

De gezonde sapjes van Zuss & Sap worden door de zussen Joselien en Thekla samengesteld, samen met hun team. Zij plukken groenten en fruit vers van het land bij lokale groente- en fruittelers. Daarna worden de sapjes geperst door middel van een slowjuicer. Daardoor worden alle voedingsstoffen en vitaminen behouden en kan ieder Zuss & Sap drankje uit 70% groenten en 30% fruit of zelfs uit 100% groenten bestaan. Direct daarna worden de sappen ingevroren en kan jouw bestelling bij jou thuisbezorgd worden. Vervolgens kun je de sappen maandenlang bewaren in je eigen vriezer en er eentje pakken wanneer je dat wilt! 

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Voor wie het moeilijk vindt om elke dag aan de aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit te komen, zijn de detox sapkuren van Zuss & Sap de ideale uitkomst. Dit merk biedt gezonde en natuurlijke fruit- en groentesappen die boordevol goede voedingsstoffen zitten. Ook is er een speciale lijn voor kinderen, genaamd toversappen. In deze kleine flesjes zit wat meer fruit en het is bedoeld als aanvulling op een gezond eetpatroon. Op die manier krijg jij niet alleen de benodigde voedingsstoffen binnen, maar je kind(eren) ook!

Er worden overigens geen smaak-, geur- en kleurstoffen toegevoegd aan de sappen van Zuss & Sap en ook geen suikers en E-nummers. Dat vind ik zelf een groot voordeel! Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je bovendien een gratis groenteplanner Pdf in je mailbox. Zo krijg je alvast een voorproefje op wat je tijdens een detox van Zuss & Sap kunt verwachten. Ik vond de groenteplanner zelf heel handig, om toch dagelijks aan de juiste hoeveelheid groenten (en dus vitamines) te komen. Ga je bestellen? Gebruik dan kortingscode ‘GROEI’ voor 15% korting! Lees ook onze Zuss&Sap Review.

Voordelen Zuss & Sap

✅ 15% korting met kortingscode ‘GROEI‘;

✅ 70% groenten en 30% fruit beschikbaar in de sappen;

✅ Er zijn ook 100% groentesappen beschikbaar voor extra veel voedingsstoffen; 

✅ Een kuur bevat naast sappen ook soepen en shots om te drinken;

✅ Geen smaak-, geur- en kleurstoffen, suikers of E-nummers toegevoegd; 

✅ Gratis groenteplanner Pdf beschikbaar na inschrijven voor de nieuwsbrief; 

✅ Er zijn voordeelpakketten en proefpakketten beschikbaar. 

Nadelen Zuss & Sap

❌ Je kunt het detox kuur abonnement pas stopzetten na 4 leveringen;

❌ Bestel je voor een bedrag onder de €90, dan betaal je €3,95 aan verzendkosten.


Bekijk meer productinformatie

4. JuiceXpress

JuiceXpress is een andere aanbieder van detox kuren. Dit bedrijf maakt smaakvolle detox sappen om je lichaam mee te reinigen. Daardoor kun je mogelijk je lichaam ontgiften en tegelijkertijd afvallen! Waar veel detox sapkuren niet per se heel lekker smaken, doet JuiceXpress dat wel. Dat is immers de belofte die het bedrijf doet! Daardoor wordt sapjes drinken een feestje als je voor JuiceXpress kiest.

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Op de website van JuiceXpress kun je direct je favoriete detox kuur bestellen. Kies voor 3, 5 of 7 dagen en ga aan de slag. Weet je niet welke kuur je moet kiezen? Doe dan de quiz en ontvang advies op maat! Bij het drinken van de sappen wordt aangeraden om een rietje te gebruiken, om je tanden te beschermen. De sappen bevatten geen toegevoegde suikers, e-nummers of conserveringsmiddelen en zijn dus puur en raw.

Mijn mening? De sappen van JuiceXpress zijn zeker ook de moeite waard. En wat het bedrijf belooft over de smaak, dat klopt als je het mij vraagt. De sappen zijn inderdaad heel smakelijk en daardoor vind ik het helemaal niet erg om mijn dag ermee te beginnen. Vooral de oranje sapjes (met komkommer, wortel en appel) vind ik heerlijk. In de toekomst overweeg ik misschien een abonnement, omdat dit voordeliger is dan een losse kuur van 3 of 5 dagen. Tip: Met de kortingscode ‘GROEI’ krijg je eenmalig €10 korting op je bestelling én 3 extra gratis gembershotjes! Lees ook onze JuiceXpress Review.

Voordelen JuiceXpress

✅ Een detox kuur die smakelijk is, volgens de belofte van het bedrijf;

✅ Help je lichaam ontgiften en mogelijk tegelijkertijd afvallen;

✅ Dankzij de quiz kom je erachter elke detox kuur bij je past;

✅ Keuze uit 3, 5 of 7 dagen detoxen bij JuiceXpress;

✅ Je krijgt naast de sappen ook altijd gezonde shots bij een detox kuur;

✅ Zonder toegevoegde suikers, e-nummers of conserveringsmiddelen;

✅ Met kortingscode ‘GROEI’ krijg je €10 korting en 3 shotjes gratis.

Nadelen JuiceXpress

❌ De shots zijn gember shots, niet iedereen houdt daarvan vanwege de heftige smaak;

❌ Bij een 7-daagse kuur moet je een deel van je bestelling invriezen vanwege de houdbaarheid (dit kan afbreuk doen aan de hoeveelheid vitaminen die behouden blijven en misschien heb je hier niet voldoende plek voor in je vriezer);

❌ Als je een rietje vergeet mee te nemen of te gebruiken, is het dus niet goed voor je tanden.


Bekijk meer productinformatie

5. Dr Blend  

De detox kuur van Dr Blend is 100% puur, 100% vers en koudgeperst. Gebruik de sapjes van Dr Blend voor je lichaam en geest, voor je weerstand of gewoon omdat je ze zo lekker vindt! Een detox kuur bestellen doe je bij Dr Blend in de vorm van een 1 dag detoxkuur, 3 dagen detox kuur, 5 dagen detoxkuur of 7 dagen detox kuur. Er zijn ook allerlei gezonde shots verkrijgbaar die jouw weerstand gegarandeerd een boost zullen geven. Een Dr Blend detox sapkuur is bovendien geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Dit merk wil jou een stap dichter bij een gelukkige en gezonde manier van leven brengen. Daarom heeft Dr Blend er alles aan gedaan om jou de ultieme detox-ervaring te bieden. Dankzij haar detox producten wil ze jou helpen om ruimte te creëren voor een reset van je lichaam en geest. Zo kan een sapkuur helpen om fitter, bewuster en gezonder te leven. Het wordt dus mogelijk makkelijker om je doelen te bereiken en obstakels te overwinnen.

De sapkuren en sapjes van Dr Blend helpen je dus om de beste versie van jezelf te worden. Alle sappen zijn koudgeperst en gemaakt van 100% natuurlijke groenten en fruit. Je kunt ook boxen met specifieke shots bestellen, zoals appelazijn of shotjes voor extra vitamine D. Ik ben in elk geval te spreken over dit merk, vooral vanwege het grote aanbod en de kwaliteit die dit soort sapkuur aanbieders garandeert. Zo kan ik regelmatig een detox sapkuur volgen, waardoor ik mij weer lekker in mijn vel voel! Er is ook regelmatig korting op de website, waardoor je niet zoveel hoeft te betalen voor een kuur van 1, 3 of 5 dagen. Je krijgt ook 5% korting op je detox kuur bij gebruik van kortingscode ‘GROEI‘. Lees ook onze Dr Blend Review.

Voordelen Dr Blend

✅ Groot aanbod aan slowjuice groentesap; 

✅ 100% pure sapkuur (natuurlijk detoxkuur);

✅ 100% vers en koudgeperst; 

✅ Duurzame verpakkingen die goed zijn voor het milieu;

✅ Op werkdagen vóór 12:00 uur detox kuur bestellen, dezelfde werkdag gekoeld in huis; 

✅ Je sapkuur wordt gratis bezorgd en (indien nodig) gratis retour genomen. 

Nadelen Dr Blend

❌ Geen detox kuur abonnement mogelijk;

❌ Omdat er statiegeld op de flesjes zit, moet je ze bewaren na gebruik.


Bekijk meer productinformatie

6. Juice Factory

Nog zo’n gezonde aanvulling op je leefstijl is Juice Factory. Je geeft je algehele vitaliteit een boost door de sapkuur van 3, 5 of 7 dagen te volgen, want je krijgt op die manier nauwelijks calorieën binnen en weinig suiker (behalve uit fruit). Ga je met dit merk sapvasten, dan volg je een bijgeleverd schema (ook te vinden op de website). Zo wordt gezond eten (of eigenlijk drinken) een stuk gemakkelijker en behaal je je gezondheidsdoelen sneller.

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Juice Factory helpt je mogelijk ook met afvallen door sap te drinken en even geen vaste voeding tot je te nemen. Sapvasten, noemen we dat. Het geeft je daarbij mogelijk een beter slaapritme, een licht en verfrist gevoel en het helpt je met de start van een gezonde leefstijl. Het is bovendien een mooie manier om je lichaam op een betere manier van brandstof, vitamines en mineralen te voorzien. Zo kan het je energieniveau ondersteunen. Tijdens een detox met Juice Factory kun je water drinken, maar naast het groentesap eet je verder dus niets.

Persoonlijk vind ik de sappen van Juice Factory goed smaken. Door de aanwezigheid van minder calorieën kan ik inderdaad afvallen door te sapvasten met dit merk. Ik mis wel een stukje kwaliteit in het verhaal van dit merk. Er wordt namelijk niet gesproken over het uitsluiten van onnodige toevoegingen, die je bijvoorbeeld in bewerkte voedingsmiddelen vindt. Daarom is dit niet mijn favoriet uit het rijtje, maar het helpt mij wel om een gezond gewicht te bereiken en het is een goede voorbereiding op een gezonder eetritme. Lees ook onze Juice Factory Review.

Voordelen Juice Factory

✅ Je kunt verschillende lengtes van de sapkuur volgen;

✅ Je krijgt uitleg in de vorm van een schema, zodat je weet wanneer je je sap mag drinken;

✅ Doordeweeks je sapkuur voor 12:00 uur besteld = zelfde avond in huis.

Nadelen Juice Factory

❌ De samenstelling/ingrediëntenlijst is niet zichtbaar op de website;

❌ Ik weet niet of de sapjes vrij zijn van onnodige toevoegingen;

❌ De sapkuur pakketten zijn relatief prijzig.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste detox kuur 2024

Nu vraag je je waarschijnlijk af: “Welke detox kuur is het beste?”. Ik begrijp heel goed dat de beste detoxkuur voor iedereen een andere kan zijn. Toch vertel ik je graag welke detox kuur aanbieder voor mij als beste uit de test komt. Ik heb alle merken met elkaar vergeleken en de sapjes getest. Voor mij is er persoonlijk maar één echte winnaar en dat is Sapje.

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Sapje biedt pure groentesappen, gemaakt van 100% biologische en verse groenten en fruit, heeft de productie van haar detox sappen in eigen hand en biedt een groot assortiment gezonde producten aan. De sapjes Energy en Recharge zijn verreweg mijn favorieten in de sapkuur. Verder vind ik de prijs passen bij de kwaliteit en bevalt het mij goed dat je hier voor een abonnement kunt kiezen. Op die manier profiteer ik van herhaalgemak en hoef ik niet steeds opnieuw een bestelling te plaatsen voor mijn dagelijkse groentesapje. Een detox kuur volgen in combinatie met een biologische kruidenthee geeft mij de ultieme opstap naar een gezonde levensstijl. Je ontvangt ook de heerlijke soepen bij alle detox kuren. Vooral de courgettesoep vind ik heerlijk!


Detox kuur reviews 

Natuurlijk heb ik ook een aantal detox kuur ervaringen verzameld over de aanbieders die ik in dit artikel benoem! 

Sapje review

Bettina vertelt over Sapje: “Ik heb een 3-daagse kuur via Sap.je gedaan. De groentesappen waren echt heerlijk! Ook werd je goed begeleid voor, tijdens en na de detox met lekkere recepten.” En ook Patricia is enthousiast: “Je voelt je echt fit gedurende de detox (en zeker nog daarna). Dit jaar gaan we er weer voor en super dat jullie nu door het hele land bezorgen.”

Happy Juicy review

Anita noemt Happy Juicy ‘een wellness voor de maag’. “Ik had al jaren last van maag- en darmklachten. Na 7 dagen sapvasten voelde ik mij helemaal goed. Ik heb geen opgezwollen buik meer en voel mij veel fitter. De eerste dag wel heftige hoofdpijn door de reset, maar verder top!”

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Zuss en Sap review

Over Zuss & Sap schrijft Simone als tevreden klant: ““De sapjes doen wonderen voor mijn huid. Mijn lichaam heeft echt een boost gekregen en ik voel me veel beter en gezonder! Inmiddels is het bijna drie weken geleden heb ik het als enorm positief ervaren. Einde van de dag wel een beetje hoofdpijn, maar het viel mij erg mee. Ik heb ook geen honger gehad. Drie dagen is in mijn ogen ook precies goed. Daarna ben je wel toe aan weer iets met structuur en word je wat weeïg.”

JuiceXpress review

Zoraima heeft de 3 dagen kuur van JuiceXpress gevolgd. “Ik was sceptisch maar het beviel enorm goed. De sapjes waren heerlijk. Eerste dag was ik niet fit, beetje grieperig zelfs. Maar vanaf dag 2 voelde ik mij al als herboren! Ik ben ook 1,7kg afgevallen als bijkomstigheid.”

Dr Blend review

Over Dr Blend schrijft Sofie: “Netjes geleverd, de sappen. Zo krijg ik veel groenten en fruit binnen. Een meerdaagse kuur vind ik wat eenzijdig, omdat elke dag hetzelfde is. Maar het eindresultaat telt. Wel fijn dat er ook een opbouw- en afbouwkuur is.”

Juice Factory review

Vonne schrijft over Juice Factory: “Ik koop hier vaak sappen om in te vriezen of vers op te drinken na ontvangst. Ik vind ze enorm lekker en ik ervaar er fysieke voordelen van. Fijn bedrijf ook!”

Beste Detox Kuur | Review | 6x Test!

Detox kuur kopen checklist

Wil je ook een detox sapkuur kopen? Gebruik dan onderstaande checklist om af te rekenen met je ongezonde gewoontes en een goede kuur in huis te halen!

1. Hoeveel gezonde voedingsstoffen zitten erin?

Niet alle varianten op een detox sapkuur zijn even gezond. Sommigen bevatten onnodige toevoegingen die niet bijdragen aan het detoxen. Ze leiden eerder tot detox kuur bijwerkingen, zoals een opgeblazen gevoel of rommelende darmen. Kijk daarom naar de hoeveelheid groente in een sapkuur en blijf scherp op andere ingrediënten.

2. Welke productiemethode wordt er gebruikt?

Koudgeperste sappen zijn groentesappen geperst onder koude druk. De nuttige ingrediënten blijven daardoor langer behouden. Sommige bedrijven gebruiken simpelweg een blender en anderen juist een slowjuicer. Verdiep je in de productiemethoden en voordelen die het oplevert, als je alles uit je voeding wilt halen.

3. Bepaal vooraf je budget voor een gezonde levensstijl

Een detox sapkuur kan prijzig zijn. Denk daarom vooraf na over welk budget je te besteden hebt. Zo voorkom je uitgaven die je eigenlijk niet kunt bekostigen.

YouTube video

Meest gestelde vragen over detox sapkuren 

Ik kan mij goed voorstellen dat je nog vragen hebt over detox sapkuren. Daarom heb ik de meest gestelde vragen over detox sapkuren voor je verzameld en beantwoord!

Wat is de beste detox kuur?

De beste detox kuur is van Sapje. Dit merk biedt 100% verse en biologische sappen en is heel open over de aanwezige ingrediënten in een sapkuur. Je ontvangt naast de sappen ook shots én de heerlijke detox thee. Vooral de courgettesoep vind ik heerlijk en mijn favoriete sapjes zijn Energy en Recharge! Verder begeleid Sapje je goed in een sapkuur, zodat je precies weet wat je te doen staat. Heb je tijdens de sapkuur vragen, dan is de klantenservice bereikbaar. Ik ben in elk geval heel tevreden over de sapkuur van Sapje!

Wat is een detox kuur? 

Een detox kuur is een kuur waarbij je gedurende 1,3,5 of 7 dagen sapjes drinkt. Je eet en drinkt verder niets, behalve water. Bij een detoxkuur wordt doorgaans gebruik gemaakt van sterk ontgiftende voedingsmiddelen, vaak in de vorm van groentesappen, smoothies en superfoodies, die veel antioxidanten bevatten en het lichaam sterk ontgiften. Voor wie zijn of haar gezondheid een boost wil geven, is zo’n detoxkuur dus zeker de moeite waard.

Is een detox kuur gezond?

Een detox kuur is gezond wanneer je het op de juiste manier uitvoert. Detoxen is een ontgiftend proces. Het helpt je lichaam resetten. Juist omdat je je lichaam even laat schrikken, is het belangrijk dat dit op verantwoorde wijze gebeurt. Ga daarom niet op eigen houtje aan de slag, maar volg een bewezen detox kuur. Op die manier krijg je toch de juiste en essentiële voedingsstoffen binnen, maar help je je lichaam tegelijkertijd om de processen te resetten.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips