In dit artikel

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Waarom zou je vitamine D De Tuinen kopen als dit wellicht niet de beste optie is voor je gezondheid? Waar je voorheen misschien uit gemak De Tuinen vitamine D kocht, ben je nu vast toe aan een beter alternatief. In dit artikel ontdek je het beste vitamine D De Tuinen alternatief. Van een alternatief voor vitamine D tabletten De Tuinen tot een alternatief voor vitaminen D druppels De Tuinen. In deze vitamine D De Tuinen review ga ik namelijk 5 alternatieven vergelijken die echt de moeite waard zijn. Een goede gezondheid staat namelijk altijd bovenaan en zou ook jouw prioriteit moeten zijn. Lees maar mee!

Beste De Tuinen vitamine D alternatief 2023: Mijn selectie 

 1. Beste De Tuinen vitamine D alternatief – Nutribites Vitamine D3
 2. Beste vitamine D abonnement (Korting) – Vitaily
 3. Beste De Tuinen vitamine D spray alternatief – Mindscopic Vitamine D Spray

De Tuinen vitamine D alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat? 

In plaats van vitamine D kopen De Tuinen, gaan we ons dus richten op andere merken. Betere merken! Je hoeft je namelijk niet te laten leiden door een De Tuinen vitamine D aanbieding. Ik heb 5 vitamine D capsules De Tuinen alternatieven geselecteerd. Deze ga ik beoordelen op basis van kwaliteit, ingrediënten, het gebruiksgemak en de prijs. Ook kijk ik of je verzendkosten moet betalen of niet. En natuurlijk neem ik ook de De Tuinen vitamine D alternatief ervaringen en reviews van klanten mee. Dit geeft samen een goed beeld van het beste De Tuinen vitamine D alternatief, dat kan ik je garanderen!

1. Nutribites Vitamine D3 – beste De Tuinen vitamine D alternatief 

Het eerste De Tuinen vitamine D alternatief dat ik wil bespreken is Nutribites Vitamine D3. Dit vitamine D De Tuinen alternatief biedt tal van voordelen aan haar gebruikers. Het zijn vitamine D tabletten De Tuinen, maar dan beter! Met 75mg vitamine D3 per softgel zijn ze hoog, maar veilig gedoseerd. Hiermee ondersteun je je afweersysteem, spierfunctie, botten, tanden en kiezen. Aan Nutribites Vitamine D3 is virgin olijfolie toegevoegd voor een betere opname door het lichaam. Bovendien zijn ze geurloos.

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Nutribites Vitamine D3 is vrij van GMO en allergenen en mag ook gebruikt worden door diabetici. Het advies is om 1 softgel per dag in te nemen, want dat is ruim voldoende. Je kunt een verpakking met 100 softgels kopen voor €19. Je betaalt dan wel nog verzendkosten.

Voordelen Nutribites

✅ Beste vitamine D De Tuinen alternatief van dit moment;

✅ Deze De Tuinen vitamine D tabletten alternatieven slik je gemakkelijk door, want het zijn softgels;

✅ Ze bevatten virgin olijfolie voor een betere opname in het lichaam;

✅ Voordelig geprijsd vitamine D De Tuinen alternatief;

✅ De gemiddelde vitamine D De Tuinen review voor dit alternatief is heel positief;

✅ Je krijgt 60 dagen garantie en bedenktijd.

Nadelen Nutribites

❌ Tot een bestelwaarde van €40 betaal je verzendkosten;

❌ Dit supplement is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Klik hier voor de beste deal

2. Vitaily – beste vitamine D abonnement (korting)

Wil jij graag een abonnement op een De Tuinen vitamine D alternatief? Dan raad ik Vitaily aan! Het betreft namelijk een vitamine D De Tuinen vegan alternatief op abonnementsbasis. Je doet een test om erachter te komen wat je vitaminebehoefte is en daarna kan je die supplementen als abonnement bestellen. En dat is niet alleen heel handig, maar dus ook heel gezond en fijn als je veganistisch leeft. Vitaily is namelijk vegan, makkelijk én duurzaam. Alle supplementen zijn verpakt in recyclebaar biofolie en daardoor helemaal plasticvrij.

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Vitaily is bovendien betaalbaar en met korting te bestellen! Met de kortingscode ‘GROEI krijg je €10 korting op je vitamine D De Tuinen alternatief, oftewel: je Vitaily abonnement!

Voordelen Vitaily

✅ Je krijgt met kortingscode ‘GROEI €10 korting op dit alternatief voor vitamine D van De Tuinen;

✅ Alternatief voor De Tuinen vegan vitamine D op abonnementsbasis;

✅ Plasticvrije en duurzame verpakkingen;

✅ Veganistische vitamine D;

✅ Afgestemd op jouw behoeften, dankzij de vitaminetest.

Nadelen Vitaily

❌ Je kunt geen los potje vitamine D kopen bij Vitaily;

❌ Sommige supplementen zijn vrij groot, wat lastig kan zijn om door te slikken voor sommige mensen.


Klik hier voor €10 korting!

3. Vitals Vitamine D3 1000 IE

Een ander De Tuinen vitamine D alternatief dat geschikt is voor vegetariërs en veganisten? Dat is Vitals Vitamine D3 1000 IE. Het is de meest effectieve vorm van vitamine D en is bovendien hoog gedoseerd. Natuurlijk wel gewoon veilig, zoals je van Vitals gewend bent. Dit alternatief voor vitamine D tabletten De Tuinen is volledig vegan en dus op plantaardige basis. Het is namelijk afkomstig uit algen!

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Dit supplement kost €19,95 voor 100 capsules. Wil je Vitals Vitamine D3 1000 IE graag voordeliger kopen? Dan heb ik een kortingscode voor dit De Tuinen alternatief voor je. Als je de code ‘GROEI invult tijdens het afrekenen, krijg je namelijk 15% korting op je bestelling. Neem 1 capsule per dag in met water om van de gezondheidsvoordelen van dit supplement te profiteren.

Voordelen Vitals

✅ Veganistisch alternatief voor vitamine D De Tuinen uit algen;

✅ Beste vitamine D De Tuinen alternatief met korting (kortingscode ‘GROEI);

✅ Gemiddelde vitamine D De Tuinen review voor dit alternatief is lovend;

✅ Hoog, maar wel veilig gedoseerde vitamine D.

Nadelen Vitals

❌ Dit supplement is iets prijziger dan de rest, maar gelukkig kun je mijn kortingscode gebruiken;

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €40.


Klik hier voor 15% korting!

4. Mindscopic Vitamine D Spray – beste De Tuinen vitamine D spray alternatief

Heb jij het niet zo op vitamine D De Tuinen in tabletvorm? Is capsules De Tuinen vitamine D doorslikken voor jou lastig? Of vind je het gewoon niet fijn? Mindscopic Vitamine D Spray is een vegan vitamine D De Tuinen alternatief in spray vorm! Het is zonlicht in een flesje met een natuurlijke frambozensmaak. Dit supplement is helemaal natuurlijk en dus veganistisch. Het is de meest gemakkelijke manier om vitamine D binnen te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is één keer per dag in je mond te sprayen.

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Eén spray per dag van Mindscopic Vitamine D Spray is al voldoende. Voor een flesje van 15ml betaal je €19,95. Maar als je de kortingscode ‘GROEI’ invult tijdens het afrekenen, krijg je 10% korting op je bestelling! 

Voordelen Mindscopic

✅ Beste alternatief voor vitamine D spray De Tuinen;

✅ Met natuurlijke frambozensmaak;

✅ 100% natuurlijk en veganistisch De Tuinen vitamine D vegan alternatief;

✅ Je krijgt 10% korting op dit vitamine D vegan De Tuinen alternatief met kortingscode ‘GROEI.

Nadelen Mindscopic

❌ Tot een bestelwaarde van €70 betaal je nog verzendkosten.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’!

5. Flinndal Vitamine D Druppels 

Het volgende De Tuinen vitamine D alternatief zijn Flinndal Vitamine D Druppels. Ze zijn goed voor je weerstand, botten, tanden en spieren. En dankzij de handige druppelvorm zijn ze gemakkelijk in te nemen. Je hebt maar 2 druppels per dag nodig dankzij de hoge concentratie vitamine D in dit supplement. Daarnaast is dit vitamine D De Tuinen alternatief gezonder dan vitamine D bij De Tuinen. Er zijn namelijk geen onnodige toevoegingen aan gedaan!

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Flinndal Vitamine D Druppels kosten €12,95 voor 10ml. Wil je dit vitamine D complex De Tuinen alternatief met korting scoren? Dan kun je Flinndal Vitamine D Druppels bestellen met de kortingscode ‘GROEI. Hiermee krijg je 10% korting op je aankoop!

Voordelen Flinndal

✅ Beste alternatief voor vitamine D De Tuinen druppels met kortingscode ‘GROEI‘;

✅ Vitamine D Druppels De Tuinen alternatief in een hoge concentratie;

✅ Gemakkelijk in te nemen;

✅ Vitamine D Druppels De Tuinen zonder onnodige toevoegingen.

Nadelen Flinndal

❌ Er zit geen pipetje in dit flesje, dat had het druppelen makkelijker gemaakt;

❌ Tot een bestelwaarde van €35 betaal je nog verzendkosten.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste De Tuinen vitamine D alternatief 2023 

Ben je nu benieuwd naar wat het beste vitamine D De Tuinen alternatief is van dit moment? Ik heb in deze De Tuinen vitamine D alternatieven test verschillende supplementen behandeld. Hoewel de beste keuze voor iedereen anders kan zijn, wil ik wel graag een winnaar aanwijzen. In mijn ogen is dat Nutribites Vitamine D3

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Nutribites Vitamine D3 is beter dan De Tuinen vitamine D druppels en ook beter dan vitamine D pillen De Tuinen. Eigenlijk is het beter dan welk ander vitamine D supplement De Tuinen. Waarom? Omdat Nutribites goed opgenomen wordt in het lichaam, gemakkelijk door te slikken is en ook nog eens voordelig geprijsd is. Bovendien krijg je 60 dagen bedenktijd en garantie. Dus als je toch niet tevreden bent kun je je geld terugkrijgen. Die service biedt De Tuinen niet! Zo zie je maar dat je niet op een vitamine D aanbieding De Tuinen hoeft af te gaan om geld te besparen. Maak een goede keuze voor je gezondheid door Nutribites Vitamine D3 te kopen!


Klik hier voor de beste deal

De Tuinen vitamine D alternatief ervaringen en reviews 

Ben je nu ook nieuwsgierig naar hoe klanten deze alternatieven voor De Tuinen vitamine D ervaren? Ik heb enkele interessante reviews verzameld die hier een goed beeld van schetsen. Doe er je voordeel mee!

Nutribites Vitamine D3 review 

Over Nutribites Vitamine D3 schrijven Peter en Inge: “Wij letten beter op onze weerstand de laatste tijd. Daarom is vitamine D heel welkom. Uit de zon halen wij namelijk niet voldoende van deze vitamine, dus we helpen de natuur een handje. Het werkt voor ons erg goed en het voelt ook goed dat we hier aandacht aan besteden.”

En Claire schrijft: “Ik gebruik dit supplement graag. Vooral in de wintermaanden merk ik dat het mij een boost geeft, omdat ik dan toch minder vitamine D uit de zon haal enzo.”

Vitaily review

Randy gebruikte eerst vitamine D bruistabletten De Tuinen, maar wilde graag een totaaloplossing. “Ik vind Vitaily heel handig omdat je elke maand de juiste vitamines thuisbezorgd krijgt. Ook fijn dat het allemaal plantaardig is en ook goed voor het milieu doordat er geen plastic wordt gebruikt in de verpakkingen. Ik ben al een half jaar klant en dat zal ik zeker blijven.”

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Vitals Vitamine D3 1000 IE ervaring 

Saartje schrijft over Vitals Vitamine D3 1000 IE: “Mijn vriend vindt deze capsules heel fijn en slikt ze zo door. Ik heb zelf vaak moeite met capsules en tabletten doorslikken maar ik moet zeggen dat deze mij ook goed afgaan. We voelen ons er allebei goed door en we zijn het afgelopen jaar niet een keer ziek geweest.”

Mindscopic Vitamine D Spray review

En volgens de review van Leslie over Mindscopic Vitamine D Spray is dit een geweldig product. “Ik had een lange tijd pijn aan mijn gewrichten. Toen kwam ik erachter dat ik te weinig vitamine D in mijn lichaam had. Capsules slikken is niets voor mij dus ik ging op zoek naar een alternatief hiervoor. Eerst kwam ik druppels tegen, maar toen bleek dat deze spray ook te koop was. Dat is nog handiger en de smaak is ook nog eens lekker.”

Flinndal Vitamine D Druppels review

Nicole heeft Flinndal Vitamine D Druppels besteld en vertelt in haar review: “Ik gebruik deze vitamine D druppels als aanvulling, om de juiste waarde te behouden in mijn lichaam. Ik heb weleens een tekort gehad en dat was zwaar. Ik wil dat niet nog een keer, daarom vind ik deze natuurlijke vorm van vitamine D perfect. Van mij mogen de potjes wel nog wat groter of een pipetje erin zodat het druppelen makkelijker gaat. Maar verder top!”

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Waarom vitamine D als supplement?

Dus waarom zou je vitamine D als supplement nemen? Zoals je misschien weet is een groot deel van onze vitamine D inname afkomstig van de zon. Dankzij de zon maakt ons lichaam op een natuurlijke manier vitamine D aan. Toch brengt niet iedereen genoeg uren in de zon door. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de wereldbevolking in het westen te weinig zonuren tot zich neemt. Dat heeft niet alleen te maken met dat het in de wintermaanden koud en donker is, maar ook omdat we overdag vaak binnen zitten. We zijn dan thuis, op het werk of onderweg. En dat zijn precies momenten waarop de zon zich laat zien.

We hebben vitamine D of D3 nodig voor een goede weerstand. Daardoor worden we namelijk minder snel ziek. Ook blijkt het goed te zijn voor ons humeur, want het maakt een gelukshormoon in ons lichaam aan. Je herkent vast wel dat je je vrolijker voelt als de zon schijnt. Vooral op vakantie is de gemiddelde Nederlander een stuk vrolijker gestemd dan thuis. En wist je dat vitamine D zorgt dat calcium beter kan worden opgenomen in ons lichaam? Daardoor blijven je botten sterk, maar wordt ook het gebit ondersteund. Vitamine D is dus een belangrijke vitamine die we nodig hebben voor een goede gezondheid.

Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief Review (2022) 5x Test!

Hoeveel vitamine D per dag?

Nu je weet waar vitamine D goed voor is, wil je vast weten hoeveel je er per dag van moet of mag innemen om gezond te blijven. Dat heb ik voor je uitgezocht! In de Nederlandse Wet is vastgelegd dat een voedingssupplement niet meer dan 25 microgram vitamine D mag bevatten. Dat komt doordat de Voedselveiligheidsautoriteit heeft laten weten dat 100 microgram vitamine D per dag voor volwassen de maximale bovengrens is. Aangezien we vitamine D ook uit andere bronnen halen, mag een supplement maar ¼ van deze hoeveelheid bevatten. Zo blijft de inname ervan verantwoord, maar toch effectief.

Meer voor je gezondheid!

Wil je graag een goede gezondheid en daarvoor de beste voedingssupplementen innemen? Naast de vitamine D3 merken uit dit artikel, bestaan er nog veel meer. Wat dacht je van Solgar vitamine D, Davitamon vitamine D, Orthica vitamine D, Vitalize vitamine D, Lucovitaal vitamine D, Vitakruid vitamine D of Bonusan vitamine D?

Natuurlijk kun je ook naar jouw favoriete winkel gaan en Etos vitamine D, Flinndal Vitamine D, Hema vitamine D, Holland and Barrett vitamine D, Trekpleister vitamine D of Action vitamine D kopen. En vergeet de bekende merken niet, zoals New Care vitamine D, Pharma Nord vitamine D, Dagravit vitamine D, NOW vitamine D, Vitals vitamine D en Golden Naturals vitamine D.

Andere opties zijn AOV vitamine D, Body en Fit vitamine D, DA drogist vitamine D, Vitaminstore vitamine D en Kruidvat vitamine D. Je kunt eventueel ook voor een vegan multivitamine kiezen als totaaloplossing.

Meest gestelde vragen over een De Tuinen vitamine D alternatief

Heb je na het lezen van deze alternatieve vitamine D test De Tuinen nog vragen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen over dit onderwerp. Na afloop van deze De Tuinen vitamine D review weet jij alles over de beste alternatieven. En dan kun je direct online bestellen! 

Wat is het beste De Tuinen vitamine D alternatief?

Ben je op zoek naar het beste De Tuinen vitamine D alternatief, dan vertel ik je graag wat dat is. Ik heb namelijk een test uitgevoerd waarbij ik 5 alternatieven met elkaar vergeleken heb. En uiteindelijk kon ik zo een terechte winnaar aanwijzen. In mijn ogen is dat Nutribites Vitamine D3. Dit supplement is voordelig geprijsd en de softgels slik je gemakkelijk door. Ook wordt de substantie goed opgenomen in het lichaam door de toevoeging van virgin olijfolie. Bovendien geeft Nutribites 60 dagen garantie en bedenktijd. Is het toch niets voor jou, dan krijg je je geld terug.

Wat is het beste De Tuinen vitamine D tabletten alternatief?

Het beste De Tuinen vitamine D tabletten alternatief is een supplement dat gezond is en toch voordelig is geprijsd. Daarom is dat in mijn ogen Nutribites Vitamine D3. Deze softgels slik je gemakkelijker door dan tabletten. Bovendien is de samenstelling verantwoord en wordt de vitamine D goed opgenomen door het lichaam. Nutribites Vitamine D3 is bovendien helemaal niet duur. En ben je toch niet tevreden over je aankoop? Dankzij de garantietermijn en bedenktijd van 60 dagen kun je het zonder risico uitproberen. Is het niets voor jou, dan kun je je geld terugvragen.

Wat is het beste De Tuinen vitamine D druppels alternatief?

Welke vitamine D is het beste De Tuinen vitamine D druppels alternatief, vraag je je misschien af. Ook daar heb ik onderzoek naar gedaan. Naast tabletten en softgels kun je vitamine D namelijk ook in druppels of een sprayvorm kopen. De beste druppels als alternatief voor die van het De Tuinen zijn in mijn ogen Flinndal Vitamine D Druppels. Deze vorm neem je gemakkelijk in, want je hoeft slechts 2 druppels per dag te gebruiken. De concentratie is hoog, maar toch veilig. Bovendien bevatten de druppels geen onnodige toevoegingen en is het supplement heel betaalbaar.

Kan je een vitamine D abonnement nemen?

Ja, je kunt een vitamine D abonnement nemen bij Vitaily. Hier doe je en vitaminetest om erachter te komen aan welke vitaminen en mineralen jouw lichaam behoefte heeft. Dit heeft o.a. te maken met je leeftijd, leefgewoonten, enzovoort. Blijkt dat jij vitamine D tekort hebt? Dan kun je deze vitamine – samen met de andere vitaminen en mineralen die je nodig blijkt te hebben – in een abonnement afnemen. Je krijgt dan elke maand de nodige supplementen thuisgestuurd die per dag verpakt zijn. Heel handig, omdat je zo nooit een dag zal overslaan. En zijn je supplementen op? Dan ligt er alweer een nieuwe zending in je brievenbus.

Hoe kun je een vitamine D tekort ontdekken?

Een vitamine D tekort ontdekken, dat doe je meestal naar aanleiding van bepaalde klachten. Je merkt snel genoeg of je een slechte weerstand hebt of dat je bijvoorbeeld veel gewrichtspijn ervaart. Wil je preventief op onderzoek uit? Maak dan een afspraak bij de huisarts of laat op een andere manier je waardes checken. Zo kan inzichtelijk worden gemaakt of er voldoende vitamine D in jouw lichaam aanwezig is. Is dat niet het geval? Dan weet je inmiddels wat de beste vitamine D De Tuinen alternatieven zijn om je lichaam een handje te helpen! (1)

Conclusie beste De Tuinen vitamine D alternatief 2023 

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste De Tuinen Vitamine D Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Vitamine D?

Kies dan voor: Nutribites

Op zoek naar de beste Vitamine D?

Kies dan voor: Nutribites