In dit artikel

Beste Vitamine B Review 5x Test!

Beste De Tuinen Vitamine B Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Sta je op het punt om De Tuinen vitamine B te bestellen? Stop! Er is namelijk veel meer om je in te verdiepen. Je hoeft niet per se De Tuinen vitamine B12, B5 of B6 te kopen. Er zijn namelijk merken die veel betere De Tuinen vitamine B alternatieven verkopen. In deze De Tuinen vitamine B alternatieven test ga ik 5x waardige De Tuinen vitamine B alternatieven vergelijken. Lees je even mee, zodat je na afloop zeker weet dat je een keuze maakt die echt bij jou past?

Beste De Tuinen vitamine B alternatief van 2023: Mijn selectie

 1. Beste De Tuinen vitamine B12 alternatief – Nutribites Vitamine B12
 2. Beste De Tuinen vitamine B alternatief abonnement – Vitaily
 3. Beste vitamine B complex De Tuinen alternatief – Vitals Vitamine B Complex
 4. Beste vitamine B5 De Tuinen alternatief – Bonusan Vitamine B5 Pantotheenzuur
 5. Beste vitamine B6 De Tuinen alternatief – Vitals Vitamine B6

De Tuinen vitamine B alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Dus hoe doe ik dat precies; die De Tuinen vitamine B alternatieven vergelijken? Hiervoor let ik op verschillende factoren. Allereerst beoordeel ik elk De Tuinen vitamine B12 alternatief of vitamine B complex De Tuinen alternatief op de ingrediënten en samenstelling. Dat bepaalt immers de kwaliteit van het supplement. En ga je een De Tuinen vitamine B alternatief kopen, dan is de prijs natuurlijk ook interessant. Als er sprake is van een beschikbare De Tuinen vitamine B aanbieding, dan zal ik die met je delen. Verder neem ik de ervaringen van klanten mee, maar ook het gebruiksgemak. Is een vitamine B complex De Tuinen bijvoorbeeld alternatief gemakkelijk in te nemen? Laten we erin duiken!

1. Nutribites Vitamine B12 – beste De Tuinen vitamine B12 alternatief

Het eerste De Tuinen vitamine B12 alternatief dat ik wil introduceren is Nutribites Vitamine B12. Het is een plantaardig – en dus veganistisch – supplement dat goed betaalbaar is. Nutribites laat zien dat kwaliteit niet per se een hoge prijs hoeft te hebben. De biologisch actieve vorm van B12 die erin zit, is heel effectief. Bovendien betreft het zuigtabletten; zo wordt B12 snel opgenomen via de mondslijmvliezen én je hoeft geen grote capsules door te slikken. Dankzij de natuurlijke aardbeiensmaak wordt het haast leuk en lekker om zo’n De Tuinen vitamine B 12 alternatief in te nemen!

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Nutribites Vitamine B12 is verder vrij van suiker en chemische zoetstoffen. Met een verpakking van 100 zuigtabletten doe je maar liefst 100 dagen. Je betaalt €17 voor zo’n verpakking, waarop je 60 dagen garantie- en bedenktijd krijgt. Die service krijg je niet bij een B12 vitamine De Tuinen!

Voordelen Nutribites

✅ Veganistische zuigtabletten die geschikt zijn voor iedereen;

✅ Zuigtabletten worden sneller opgenomen in het lichaam dan B12 vitamine De Tuinen;

✅ Met de biologisch actieve vorm van B12;

✅ Heeft een natuurlijke aardbeiensmaak en is gemakkelijk in te nemen;

✅ Scherp geprijsd (100 tabletten in een verpakking);

✅ Vrij van suiker en chemische zoetstoffen;

✅ De Tuinen vitamine B12 alternatief met 60 dagen garantie- en bedenktijd!

Nadelen Nutribites

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €40 op dit B12 De Tuinen alternatief.


Klik hier voor de beste deal

2. Vitaily – beste De Tuinen vitamine B alternatief abonnement

Op nummer 2 staat Vitaily als beste De Tuinen vitamine B alternatief in abonnementsvorm! Daar komen we meteen bij het eerste pluspunt: bij Vitaily sluit je een abonnement af, waardoor je elke X periode de juiste supplementen thuisbezorgd krijgt. Je hoeft er dus niet zelf aan te denken, zoals bij een De Tuinen vitamine B12 of vitamine B complex De Tuinen. Vitaily regelt dit voor je én zorgt ervoor dat je niet de deur uit hoeft.

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Hoe dat precies werkt? Heel simpel, eigenlijk! Je doet allereerst de online vitaminetest van Vitaily. Daardoor ontdek je wat je nog meer nodig hebt, behalve alleen een De Tuinen vitamine B alternatief. Misschien heeft jouw lichaam ook wel extra behoefte aan andere vitaminen en mineralen. Vervolgens kies je welke supplementen je aan je abonnement wilt toevoegen. Voldoe de betaling en wacht rustig af. Binnenkort staat de postbode namelijk bij jou op de stoep met je eerste levering! Met de Vitaily kortingscode “GROEI” krijg je bovendien €10 korting.

Voordelen Vitaily

✅ Alles-in-een oplossing voor je gezondheid;

✅ Hoogwaardige kwaliteit supplementen (goed voor mens en natuur);

✅ 100% plantaardig;

✅ €10,- korting met kortingscode “GROEI“;

✅ Alle producten en verpakkingen zijn 100% plasticvrij;

✅ Je krijgt je dag suppletie in een handig zakje, waardoor je precies ziet of je het voor die dag al ingenomen hebt;

✅ Elke maand een nieuwe levering thuisbezorgd (gemakkelijk!).

Nadelen Vitaily

❌ Je kunt er geen losse supplementen bestellen (maar dat wil je waarschijnlijk ook niet);

❌ Als je niet goed capsules kan doorslikken, dan zijn de supplementen van Vitaily misschien wat groot.


Klik hier voor €10 korting!

3. Vitals Vitamine B Complex – beste vitamine B complex De Tuinen alternatief

Het derde vitamine B De Tuinen alternatief is Vitals Vitamine B Complex. Beter gezegd: het is het beste vitamine B complex De Tuinen alternatief, want er zitten verschillende vitamine B soorten in. Dit is dus een alles in één oplossing op het gebied van vitamine B. Je hoeft geen los potje B12 vitamine De Tuinen of vitamine B8 De Tuinen te kopen met Vitals. In dit supplement zit namelijk B2, B6, B12 en folaat, in biologische, actieve vorm! Zo wordt het nog beter door je lichaam opgenomen en is het supplement extra effectief. Bovendien is de capsule helemaal plantaardig, aangevuld met enkel natuurlijke hulpstoffen.

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Vitals Vitamine B Complex zit in een volledig recyclebare verpakking. Je hoeft maar 1 capsule per dag te nemen om aan de aanbevolen dosering te voldoen. En als het nog niet duidelijk was, dan vertel ik bij deze nog even dat dit supplement dus helemaal geschikt is voor zowel vegetariërs als veganisten. Je betaalt €34,95 voor een verpakking met 100 capsules. Met de vitamine B Complex kortingscode GROEI krijg je 15% korting.

Voordelen Vitals

✅ Het is een vitamine B complex met B2, B6, B12 en folaat;

✅ Biologisch, actieve vorm van vitamines B;

✅ Voor een goede opneembaarheid en hoge effectiviteit;

✅ Plantaardig supplement, dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Je krijgt 15% korting met kortingscode GROEI;

✅ Volledig recyclebare verpakking, dus ook de beste keuze voor het milieu;

✅ Je doet 100 dagen met een verpakking (1 capsule per dag).

Nadelen Vitals

❌ Dit supplement is wat prijziger dan een De Tuinen vitamine B complex;

❌ Door de beperkte houdbaarheid na het openen, moet je het wel met regelmaat innemen.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Bonusan Vitamine B5 Pantotheenzuur – beste vitamine B5 De Tuinen alternatief

Op 4 staat Bonusan Vitamine B5 Pantotheenzuur. Dit is het beste De Tuinen vitamine B5 alternatief dat helpt bij vermoeidheid en ondersteuning geeft aan het energieniveau.

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Bonusan bevat 500mg en het betreft daardoor een hoge dosering B5. De capsules zijn volgens de beschrijving gemakkelijk door te slikken. Ben je dus op zoek naar een vitamine B De Tuinen alternatief voor meer energie? Dan is dit het supplement dat je zoekt.

Bonusan Vitamine B5 Pantotheenzuur is effectief, maar ook verantwoord samengesteld. Zo zitten er geen conserveermiddelen, lactose, gluten, soja, enzovoort in. En er zijn geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Ook vegetariërs kunnen deze capsules nemen, want er zitten geen dierlijke ingrediënten in. De hulpstof rijstextract houdt de samenstelling zo natuurlijk mogelijk. En wist je dat de binding van pantotheenzuur aan calcium ervoor zorgt dat dit supplement stabieler en daardoor beter opneembaar is dan vrij pantotheenzuur? Nog een pluspunt, dus! Een verpakking met 90 capsules kost €24,95.

Voordelen Bonusan

✅ B5 met een binding van pantotheenzuur aan calcium (stabieler en beter opneembaar);

✅ Bonusan is vrij van conserveermiddelen, gelatine, GGO, gluten, lactose, gist, maïs, soja, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en toegevoegde sacharose;

✅ Geschikt voor vegetariërs;

✅ De capsules zijn gemakkelijk door te slikken;

✅ Met 500mg B5, dus een hoge dosering.

Nadelen Bonusan

❌ Er zijn haast geen reviews over dit supplement te vinden op het internet;

❌ Het is niet helemaal duidelijk of het ook geschikt is voor veganisten, omdat dit niet specifiek benoemd wordt.


Klik hier voor de beste deal

5. Vitals Vitamine B6 – beste vitamine B6 De Tuinen alternatief

Het laatste vitamine B De Tuinen alternatief dat ik wil bespreken is Vitals Vitamine B6. Er zijn verschillende redenen waarom ik dit als vitamine B 6 De Tuinen alternatief gekozen heb. Allereerst bevat het een ruime dosering (20mg) B6, in een zuivere, biologisch actieve vorm. Daardoor is dit supplement goed opneembaar door het menselijk lichaam. Nog een pluspunt? Vitals Vitamine B6 zit in een plantaardige capsule. Er zijn alleen hulpstoffen uit natuurlijke bron gebruikt ter aanvulling. Dat is kwalitatief veel beter dan de gemiddelde vitamine B5 De Tuinen of B6 De Tuinen.

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Vitals Vitamine B6 kost €24,95 voor een verpakking van 100 capsules. Complex kortingscode GROEI krijg je 15% korting. Die capsules zijn overigens glad en daardoor goed door te slikken. En ook over de verpakking is nagedacht: die is namelijk helemaal recyclebaar. Dit supplement is bovendien geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Voordelen Vitals

✅ Met de zuivere, biologisch actieve vorm van B6;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten (alleen natuurlijke hulpstoffen toegevoegd);

✅ Je krijgt 15% korting met kortingscode GROEI;

✅ Er zit 20mg (ruime dosering) in een capsule;

✅ Verpakt in een volledig recyclebare verpakking.

Nadelen Vitals

❌ Niet geschikt voor kinderen t/m 17 jaar;

❌ De capsules zijn wel wat aan de grote kant, dus als je moeite hebt met doorslikken is dat misschien niet ideaal.


Klik hier voor 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste De Tuinen vitamine B alternatief van 2023

Nu ik alle De Tuinen B12 alternatieven goed bekeken heb, kan ik voor mezelf wel een goede keuze maken. Hopelijk kan jij dat nu ook! Heb jij al helder gekregen of je voor B12 De Tuinen gaat of dat je liever een De Tuinen B12 alternatief kiest? De prijs van een supplement is namelijk niet allesbepalend; je wilt ook kwaliteit. Je hebt immers maar één lichaam en dus één gezondheid. Mijn voorkeur voor beste De Tuinen vit B12 alternatief gaat daarom uit naar Nutribites Vitamine B12.

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Nutribites Vitamine B12 is in mijn ogen het beste vitamine b12 tabletten De Tuinen alternatief en daar zijn meerdere redenen voor. Allereerst zijn ze qua ingrediënten en kwaliteit veel beter dan de gemiddelde B12 pillen De Tuinen. Het betreft namelijk de biologisch, actieve vorm van B12 en het zijn zuigtabletten. Daardoor wordt de vitamine sneller opgenomen in je lichaam (namelijk via de mondslijmvliezen). Het zijn bovendien veganistische zuigtabletten: helemaal plantaardig en geschikt voor iedereen. De natuurlijke aardbeiensmaak maakt het een nog fijnere keuze – en het feit dat er geen suiker en chemische zoetstoffen in zitten, natuurlijk!


Klik hier voor de beste deal

De Tuinen vitamine B alternatief ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar de vitamine B-complex De Tuinen ervaringen van andere mensen? Ik heb van elk alternatief (van B12 tot aan het De Tuinen B complex alternatief) een review opgezocht die hier meer duidelijkheid over geeft.

Nutribites Vitamine B12 review

Over Nutribites Vitamine B12 als B12 De Tuinen alternatief, zijn niet veel reviews te vinden. Eéntje maar, als ik eerlijk ben. Gelukkig is die wel positief en daardoor een fijne bevestiging van mijn eigen keuze. Marijke vertelt: “Ik vind het fijn dat het een zuigtablet betreft en dat het ook nog lekker smaakt.” Goed om te weten van de smaak, want dat kan je vooraf moeilijk inschatten. In combinatie met de biologisch, actieve en plantaardige ingrediënten is dat een fijn vooruitzicht!

Vitaily review

Lieve schrijft over Vitaily dat zij het super vindt: “Ik had na 14 dagen al verbeteringen, zoals minder pijnlijke spieren en ik ben alerter. Ik kan mij ook beter concentreren en heb meer energie dan hiervoor. Dat kan dus alleen nog maar beter worden op de lange termijn! Wat een goed concept en makkelijk in gebruik. Ook de klantenservice is heel vriendelijk en netjes!”

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Vitals Vitamine B Complex Actief ervaring

Hessel heeft Vitals Vitamine B Complex Actief besteld en vertelt in zijn review: “Ik vind ze prettig in gebruik. Vooral dat je er maar 1 per dag hoeft is ideaal. Ik heb weinig nasmaak in mijn keel na het innemen en het heeft ook geen vervelende geur. Dat vind ik wel belangrijk naast de werking ervan. De grote pot gaat ook nog eens lang mee. Wat mij betreft veel beter dan vitamine B Complex De Tuinen !”

Bonusan Vitamine B5 Pantotheenzuur review

“Gladde capsules die je gewoon met water kan innemen. Ik merk na 3 weken dat ik inderdaad minder moe ben. Ik bleek een vitamine B5 tekort te hebben en dankzij Bonusan voel ik mij nu weer goed”, schrijft Saskia over Bonusan Vitamine B5 Pantotheenzuur.

Vitals Vitamine B6 review

“Ik had eerst vit B complex De Tuinen gekocht maar voor mij was dit een typisch gevalletje van goedkoop is duurkoop. Daarom besloot ik daarna een goed merk te kiezen. Vitals Vitamine B6 sprak mij meteen aan en het blijkt een goede keuze te zijn geweest. Blij dat ik hiervoor gekozen heb, groetjes Ulirch.”

Waarom geen kauwtabletten?

Via de mondslijmvliezen wordt vitamine B12 sneller opgenomen. Dus waarom tonen we geen kauwtabletten in dit artikel als alternatief voor B12 kopen De Tuinen? Aan kauwtabletten worden vaak extra ingrediënten toegevoegd die niet per se iets toevoegen. Het beste alternatief voor vitamine B12 kauwtabletten De Tuinen zijn de zuigtabletten van Nutribtes Vitamine B12. Deze zijn natuurlijk (geschikt voor vegetariërs en veganisten), hebben een goede opneembaarheid en zijn effectief.

De gemiddelde vitamine B12 De Tuinen review is overigens ook lang niet zo positief als de ervaringen met Nutribites. Daarom zou ik je aanraden om van vitamine B12 kopen De Tuinen lekker over te stappen naar Nutribites Vitamine B12 of een van de andere aanbieders in dit artikel. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn!

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Meer vitamine B supplementen!

Oriënteer jij liever nog even verder voor je gezondheid? Op het gebied van voedingssupplementen is natuurlijk nog meer keuze en misschien is een ander supplement voor jou wel het beste. De beste vitamines in de B-categorie kun je overigens zoeken op het gebied van vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5 en vitamine B6. En de merken en winkels waarbij deze vitamines verkrijgbaar zijn? Ik zal ze voor je opsommen, want het zijn er best veel!

Zo kun je naast Kruidvat vitamine B ook Etos vitamine B, Hema vitamine B, Trekpleister vitamine B en Action vitamine B kopen. Je kunt natuurlijk ook een DA drogist vitamine B kopen als je daar toch bent. Of bestel online een Vitaminstore vitamine B, Body en Fit vitamine B of Holland and Barrett vitamine B supplement. Natuurlijk zijn er ook de meer bekende supplementenmerken waarbij je je slag kunt slaan.

Enkele voorbeelden: Solgar vitamine B, Davitamon vitamine B, Bonusan vitamine B, Orthica vitamine B, Vitalize vitamine B en Lucovitaal vitamine B. Verder is er nog Flinndal vitamine B, New Care vitamine B en Pharma Nord vitamine B. En natuurlijk kun je ook Now vitamine B, Dagravit vitamine B, Golden Naturals vitamine B of AOV vitamine B bestellen. Kies vooral het merk en het supplement dat jou het meeste aanspreekt. Het is jouw lijf, dus jouw keuze!

Beste De Tuinen Vitamine B Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over een De Tuinen vitamine B alternatief

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar het beste B 12 De Tuinen alternatief? Of wil je weten waarom je niet gewoon voor B12 tabletten De Tuinen moet kiezen? Hieronder vind je de antwoorden op die meest gestelde vragen.

Wat is het beste De Tuinen vitamine B alternatief?

Het beste De Tuinen vitamine B alternatief is vooral het alternatief waar jij je goed bij voelt. Als er maar 1 beste supplement was geweest, dan had iedereen die wel gekozen. Gebruik jij van een bepaald merk alle suppletie, dan vind je het misschien fijn om bij dat merk te blijven. Uit deze test is in elk geval gebleken dat Nutribites Vitamine B12 van de B12-vitamines de beste is. Heb jij dus extra behoefte aan B12? Dan kan ik je zeker aanraden om voor dit product te kiezen. Het is kwalitatief hoogwaardig en daardoor erg effectief. Bovendien zijn de reviews positiever dan de vitamine B12 tabletten De Tuinen ervaringen.

Waarom een alternatief voor De Tuinen B12 zoeken?

Waarom je een alternatief voor De Tuinen B12 kunt zoeken, is eigenlijk heel simpel. Je hoeft niet per se voor het goedkoopste product te kiezen. Sterker nog: op het gebied van suppletie betaal je nu eenmaal wat meer als je een kwalitatief hoogwaardig supplement wilt. Daarom is het slim om je te verdiepen in alternatieven en de beste keuze te maken per vitaminesoort. Uit deze vitamine B test is gebleken dat het beste alternatief voor De Tuinen B12 is: Nutribites Vitamine B12. En voor andere B-vitamines zijn het weer andere merken/producten. Doe er je voordeel mee en gun jezelf het beste!

Is een B complex De Tuinen goed of kan ik beter een ander merk kiezen?

Kun je een B complex De Tuinen slikken of beter voor een ander merk kiezen, dat is natuurlijk de grote vraag. Ik heb geprobeerd die vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Kort samengevat komt het op het volgende neer: je kunt natuurlijk een B complex De Tuinen kiezen, maar kijk altijd goed naar de ingrediënten en samenstelling. Dit bepaalt deels de werking ervan en of een supplement gezond is. Voor kwalitatief goede supplementen betaal je vaak wat meer, omdat er meer tijd en aandacht nodig is voor het productieproces. Mijn advies is om voor een beter alternatief te kiezen. In dit artikel ontdek je per vitamine B soort, welk alternatief dat is.

Hoe weet ik welke vitamine B ik nodig heb?

Om te weten welke vitamine B je nodig hebt, kun je een vitaminetest doen. Dit kan tegenwoordig gemakkelijk online, door het beantwoorden van verschillende vragen. Zo worden je leefstijl, gezondheid en de eventuele extra behoeften die je lichaam heeft, in kaart gebracht. Je kunt natuurlijk ook een bloedtest doen en de exacte waarden van je bloed inzichtelijk maken. Dan kun je nog gerichter een supplement kiezen dat je nodig hebt. Wil je hier advies over? Dan raad ik je aan om contact op te nemen met een orthomoleculair therapeut die hierin gespecialiseerd is. (1)

Conclusie beste De Tuinen vitamine B alternatief van 2023

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste De Tuinen Vitamine B Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Vitamine B12?

Kies dan voor: Nutribites

Op zoek naar de beste Vitamine B12?

Kies dan voor: Nutribites