In dit artikel

Beste Cursus Beleggen

Beste Cursus Beleggen | Review (2022) | 7x Trading Training!

In dit artikel

Beleggen is een manier van geld investeren om er op den duur geld mee te verdienen. Je legt dus een bepaald deel van je geld in, omdat je hoopt hier winst over te maken. Ondanks dat beleggen risico’s kent en je je inzet zowel kunt verdubbelen als verliezen, is het een populair begrip. Bovendien gaan steeds meer mensen inzien dat sparen via de bank in feite niets oplevert. Het kost zelfs geld, want door de inflatie wordt geld steeds minder waard en de rente van de bank weegt hier niet tegen op. Daardoor krijg je op de lange termijn minder waar voor je geld wanneer je het op een spaarrekening laat staan. Bovendien betaal je via de bank vermogensbelasting wanneer je spaargeld boven een bepaalde grens komt. Beleggen is daarom een heel interessant alternatief. 

Door te gaan beleggen kun je je vermogen laten groeien. Veel beleggers vinden het leuk, omdat het spanning met zich meebrengt. Je moet de juiste aandelen kopen, inschatten hoe de markt zich zal ontwikkelen en je aandelen op het juiste moment weer verkopen. Het nadeel is dat je geen zekerheid hebt en daardoor risico loopt om (een deel van) je inzet te verliezen. Juist daarom is het van belang om je goed te informeren over beleggen en alle benodigde kennis op te doen. Hoe je dat doet? Door een cursus beleggen of opleiding beleggen te volgen! 

De beste beleggen cursussen 2022: Mijn selectie 

 1. Beste cursus beleggen: Happy Investors
 2. Beste cursus beleggen day trading: Day Trading Masterclass
 3. Beste cursus beleggen voor vrouwen: Nowherdays
 4. Beste training beleggen gratis: Trading Navigator Methode 
 5. Beste cursus beleggen forex: FX Minds Academy
 6. Beste beleggen magazine: Beurs Magazine

Cursussen beleggen vergelijken; hoe doe je dat? 

Een cursus beleggen volgen is een verstandig idee. Maar het aanbod aan cursussen is enorm en daarom is het lastig om te bepalen welke cursus beleggen het beste bij jou past. Gelukkig voor jou heb ik ervaring met het volgen van dergelijke cursussen en kan ik je wegwijs maken in het enorme aanbod. Ik heb de beste cursussen beleggen met elkaar vergeleken op basis van prijs, kwaliteit, inhoud, beoordelingen van cursisten en eventuele extra’s of bonussen die erbij zitten. Uit deze vergelijkingstest zijn maar liefst zeven winnaars gekomen! Genoeg reden om dit artikel verder te lezen, want de kans is groot dat de beste cursus beleggen of opleiding beleggen voor jou er ook bij zit. Succes! 

1. Happy Investors – Beste cursus beleggen

Happy Investors is opgericht door Jorik Vermeulen. Hij bedacht de Happy Investors Mindset om mensen aan meer geluk, comfort en vrijheid te helpen. Hij doet dit door financiële onafhankelijkheid mogelijk te maken met zijn online leeromgeving Happy Investors. Het resultaat is meer vrijheid en complete controle over je leven. Hoe? Door je mindset te veranderen en te leren over lange termijn beleggen. Daardoor kun je financiële stress en beperkingen gedag zeggen en je focussen op luxe, comfort en vrijheid. En wellicht een vervroegd pensioen! Jorik biedt hiervoor vier verschillende beleggen cursussen aan. 

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

Beginnen met Beleggen 2.0 

Met de cursus Beginnen met Beleggen 2.0 maak je een vliegende start en leer je over de meest actuele, effectieve beleggingen. Alle informatie (van a tot z) is direct toe te passen en daarom heel geschikt voor beginners en gevorderden. Leer door meer dan 50 uur aan cursusmateriaal succesvol beleggen in aandelen, dividend, vastgoed, enzovoort. In plaats van €497 betaal je tijdelijk slechts €197 voor deze opleiding beleggen. We hebben ook de beste vastgoed cursussen voor je onderzocht.

Aandelen Abonnement 

Wil je weten welke unieke aandelen een hoog rendement opleveren, dan is het Aandelen Abonnement iets voor jou. Hiermee ontvang je voor een klein maandelijks bedrag veel toegevoegde waarde, waar onder beleggingsrapporten, uitgebreid onderzoek en andere updates. Er zijn drie soorten abonnementen beschikbaar: €15, €19 of €49 per maand. Hoe hoger de prijs, des te meer extra’s je krijgt. 

ETF & Dividend Beleggen 

Wil je meer weten over Exchange Traded Funds en dividendaandelen om een hoog rendement te behalen? Deze cursus ETF & Dividend Beleggen helpt je daarbij en geeft toegang tot maandelijks onderzoek naar de beste dividendaandelen voor de lange termijn. Met slechts 30 minuten van je tijd per maand kun je al succesvol beleggen. Deze cursus kost tijdelijk geen €238 maar slechts €69. 

Financiële Onafhankelijkheid 

Ben je er klaar voor om het groots aan te pakken en naar financiële onafhankelijkheid te streven? Dan komt deze cursus goed van pas! Ontdek de beste technieken en praktische voorbeelden, zodat je precies weet wat je moet doen om financieel onafhankelijk te worden. Het grootste geheim zit hem in je mindset. Zodra je die verandert, kun je je hele leven veranderen! In de online community wordt dat gemakkelijker doordat je gelijkgestemden ontmoet! De cursus Financiële Onafhankelijkheid kost tijdelijk geen €297, maar €97! 

Voordelen Happy Investors

Vier waardevolle varianten op de leren beleggen cursus;
Geschikt voor beginners ;
Niet goed? Geld terug (binnen 14 dagen);
Scherpe prijzen voor de beleggen cursussen;
Bonussen bij sommige cursussen.

Nadelen Happy Investors

Het biedt nooit volledige zekerheid;
Niet bij elke cursus toegang tot de community.


Klik hier voor korting!

2. Day Trading Masterclass – Beste cursus beleggen day trayding

Ben je op zoek naar een cursus beleggen voor beginners? Day Trading Masterclass is ontwikkeld door Kevin Timmer, een professioneel day trader en mentor. Het is zijn missie om day trading toegankelijk te maken voor iedereen, dus ook voor jou als beginner. Doordat er veel informatie beschikbaar is en ook veel onjuiste informatie, is day traden lastig om te leren. Met zijn cursus en online leeromgeving leert Kevin hoe het wel moet. Bovendien hoef je maar 1 of 2 uur per dag vrij te maken, kun je het overal ter wereld doen en kun je onbeperkt geld verdienen door aan day trading te doen. Het is daarom een interessante manier om een extra inkomen te verdienen op de Amerikaanse aandelenmarkt. 

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

Als cursist krijg je ook 6 maanden toegang tot de Trade Room voor exclusieve content, wekelijkse coaching sessies en livestreams. Bovendien deelt Kevin een aantal scanners met je die hij zelf ook gebruikt. Op die manier wordt beleggen een stuk interessanter en gemakkelijker!  

De Day Trading Masterclass kost eigenlijk €1997, maar je scoort hem nu met 50% korting! Voor eenmalig €997 is de cursus beleggen voor beginners en gevorderden van jou én profiteer je van allerlei interessante bonussen. 

Voordelen Day Trading Masterclass

Levenslang toegang tot de cursus beleggen;
Korte cursus van 12 uur, op eigen tempo te volgen;
Heldere, duidelijke opbouw en uitleg;
Geschikt voor beginners én gevorderden;
Geschikt voor parttime trading (dus ook als je werkt of studeert);
Toegang tot de community;
Bonussen.

Nadelen Day Trading Masterclass

Relatief prijzige cursus beleggen;
Het biedt nooit volledige zekerheid.


Klik hier voor de Korting!

3. Trading Navigator Methode – Beste cursus beleggen gratis

Wil je leren beleggen en graag zo snel mogelijk starten? Dan is de cursus beleggen Trading Navigator Methode van Harm van Wijk een aanrader. Deze beleggen cursus online leert je in 6 weken hoe je met eenvoudige software geld verdient op de beurs. Dankzij de alles-in-één software van deze cursus beleggen krijg je seintje wanneer het een goed moment is om aandelen te kopen of te verkopen. Zo hoef je eigenlijk zelf niet zoveel te doen om geld te verdienen. De software doet het werk voor jou! Verder krijg je elke dag een update over traden en drie concrete posities om in te spelen op actuele kansen. Dankzij de besloten community van Trading Navigator Methode ontmoet je gelijkgestemden waarmee je kunt sparren, aan wie je vragen kunt stellen en door wie je geïnspireerd zal raken. Ook vinden er regelmatig cursus beleggen live Q&A’s plaats met experts, zodat al je vragen beantwoord worden. Al duizenden beginnende beleggers gingen je voor in deze cursus beleggen en passen de strategie nu met succes toe. 

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

De Trading Navigator Methode kost normaal gesproken €2497, maar je scoort hem tijdelijk voor de helft van de prijs! Voor een eenmalige betaling van €1497 krijg je levenslang toegang tot de methode én profiteer je van allerlei bonussen.

Voordelen Trading Navigator

Levenslang toegang tot de cursus beleggen;
7 dagen per week op elk apparaat toegankelijk;
Gemakkelijk en redelijk veilig beleggen, dankzij de signalen die gegeven worden;
Ontwikkeld door een expert in beleggen;
Toegang tot de community ;
Bonussen (t.w.v. €8.219);
Niet goed, geld terug (binnen 30 dagen).    .

Nadelen Trading Navigator

Relatief prijzige cursus beleggen;
Het biedt nooit volledige zekerheid.

Gratis webinar 

Liever eerst een voorproefje van de Trading Navigator Methode? Volg dan het gratis webinar van Harm van Wijk. Hierin vertelt hij hoe je rendement maakt met zijn software, zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt en hij legt uit hoe je in slechts 5 minuten per week je portefeuille beheert. Bovendien verklapt hij in deze cursus beleggen hoe je al met €250 inleg een mooi rendement behaalt. 

Gratis handleiding 

Een cursus aandelen beleggen kan natuurlijk niet zonder en duidelijke handleiding. Harm stelt een gratis handleiding ter beschikking om je uit te leggen hoe je winst maakt op de beurs zonder veel risico te lopen. ‘Hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten’, heet het. Download het gratis

Gratis boek 

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, heeft Harm van Wijk ook een boek geschreven dat hij gratis weggeeft. Je betaalt alleen €6,95 voor de verzending en verwerking van je bestelling. Daarvoor in ruil krijg je een aantal interessante geheimen voorgeschoteld. Een paar voorbeelden: hoe je een mooi rendement maakt met de Trading Navigator Methode software, hoe je duizenden euro’s per jaar kunt besparen en hoe je in een paar minuten per week je portefeuille met aandelen beheert. 


Lees onze uitgebreide review over de Trading Navigator Methode

4. Beleggers Academy – Beste cursus beleggen academy

Ben je benieuwd naar de basiskennis van beleggen en wil je weten wat CFDs zijn? Ontdek er alles over in deze cursus beleggen in aandelen: de Beleggers Academy. Olivier van Dijk, oprichter van de cursus aandelen handelen, legt uit hoe je handelssoftware installeert op je laptop of computer en hoe je hier vervolgens mee aan de slag gaat. Hij verklapt in deze cursus beleggen hoe je met het inleggen van een klein bedrag al veel impact hebt op de beurs. Ook leer je over risicomanagement, technische analyse, stop loss, limit orders en nog veel meer! Een volledige cursus beleggen in aandelen en online leeromgeving waar je als beginner én gevorderde ontzettend veel profijt van hebt. 

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

De Beleggers Academy kost eenmalig €99. Hiervoor ontvang je een cursus van 10 modules waar je direct toegang tot krijgt. Bovendien kun je er je hele leven gebruik van maken! Beleggers Academy beschikt ook over een community waar jij als cursist aan mag deelnemen. Wil je je extra verdiepen in bepaalde onderwerpen of informatie teruglezen, dan zijn er handige samenvattingen beschikbaar binnen de leeromgeving. Een hele interessante cursus beleggen!

Voordelen Beleggers Academy

Levenslang toegang tot de cursus beleggen;
Volledige cursus van 10 modules, op eigen tempo te volgen;
Geschikt voor beginners;
Toegang tot de community;
Relatief goedkope cursus beleggen;
Regelmatige updates en analyses.

Nadelen Beleggers Academy

Het biedt nooit volledige zekerheid.


Klik hier voor de beste deal

5. FX Minds Academy – Beste cursus beleggen forex

Wil je meer uit je leven halen, meer vrijheid krijgen en toch meer geld verdienen? Enzo, Daan, Niels en Sander, oprichters van FX Minds Academy, leggen je uit hoe je dat doet. Verdien een inkomen vanaf je telefoon of laptop met een paar uur per week, enkel door een kleine investering te doen. Het is echt mogelijk om op deze manier geld te verdienen en onafhankelijk te worden, maar je kunt het ook met je huidige baan of studie blijven combineren. FX Minds Academy is een cursus forex beleggen en online leeromgeving die jou helpt je persoonlijke doelen te behalen. De experts in deze cursus beleggen leren je de juiste kennis en tools aan en ondersteunen je tijdens je reis door de wereld van beleggen. Raak geïnspireerd, gemotiveerd en ontdek wat er nodig is om geld te verdienen met beleggen! Ideaal voor de beginnende belegger om vanuit verschillende informatiebronnen kennis te vergaren en te gaan beleggen.

Sinds kort heeft FXminds nu ook een cursus passief beleggen. Hier ben ik zelf echt enorm fan van 🙂

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

De kosten voor de FX Minds Academy cursus is €300 voor de eerste maand en de volgende 11 maanden €100 per maand. Hiervoor krijg je onder andere een cursus met informatie van a tot z, inclusief videomateriaal en nog veel meer extra’s! De ze cursus volgen is een aanrader voor verantwoord beleggen met persoonlijke begeileiding.

Gratis e-book om te leren traden naast je baan of studie.

Voordelen FX Minds Academy

Volledige leren beleggen cursus;
Videomateriaal;
Meer dan 200 live coaching webinars per jaar;
Toegang tot de community;
Bonussen;
Gratis e-book om te leren traden naast je baan of studie.

Nadelen FX Minds Academy

Relatief prijzige cursus beleggen;
Het biedt nooit volledige zekerheid.


Klik hier voor de beste deal

6. Nowherdays – Beste cursus beleggen voor vrouwen

Dames opgelet, want Nowherdays is de ideale cursus beleggen voor vrouwen! Bouw een leuke pensioenpot of ander soort spaarpot op om de rest van je leven lekker te genieten en meer vrijheid te ervaren. Beleggen werkt natuurlijk ook voor vrouwen! Nowherdays heeft een eenvoudige en veilige methode ontwikkeld waarin je in vier stappen leert om te beleggen. Zo kun je met €29 per maand al beginnen met beleggen en hoef je er maar 15 minuten per maand voor vrij te maken. Leer alle ins and outs in deze cursus beleggen voor vrouwen, inclusief handige app, een praktisch stappenplan én video’s

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

Nowherdays biedt haar cursus ‘Samen Starten met Beleggen’ inclusief extra’s en gratis bonussen momenteel niet aan voor de totale waarde van €397, maar voor slechts €97! 

Voordelen Nowherdays

Volledige cursus beleggen voor vrouwen (maar ook voor mannen, natuurlijk!);
Videomateriaal;
Geschikt voor beginners;
Toegang tot de community (met dagelijks antwoord op je vragen);
Scherpe prijs;
Bonussen.

Nadelen Nowherdays

Slechts 6 weken toegang tot de cursus beleggen;
Het biedt nooit volledige zekerheid.


Klik hier voor de korting!

7. Beurs Magazine – Beste beleggen magazine

Ben je op zoek naar een cursus beleggen op de beurs? In Beurs Magazine lees je iedere maand over de laatste nieuwtjes, interessante updates en de meest actuele kansen. Het is dé maandelijkse digitale nieuwsbrief voor beleggers. In deze onzekere tijden is het belangrijk om een financiële buffer op te bouwen en je geld verstandig te investeren. Beurs Magazine legt uit hoe je dat doet. Met haar 100% tevredenheidsgarantie krijg je 60 dagen de tijd om het magazine uit te proberen. Is het niets voor jou, dan kun je je geld terugkrijgen. In plaats van de oorspronkelijke €199 voor een jaarabonnement op Beurs Magazine betaal je op dit moment slechts €49,00 voor het eerste jaar! Ideaal om op je eigen tempo door te nemen naast bijvoorbeeld een online cursus.

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

Voordelen Beurs Magazine

Digitaal tijdschrift over beleggen;
Bevat elke maand de meest actuele informatie, updates en kansen;
Geschikt voor beginners;
Scherpe prijs voor deze cursus beleggen in het eerste jaar.

Nadelen Beurs Magazine

Na het eerste jaar betaal je de volledige prijs voor het jaarabonnement;
Geen persoonlijke begeleiding/coaching bij deze cursus beleggen;
Het biedt nooit volledige zekerheid.


Lees onze uitgebreide review over het Beurs Magazine

Beste cursus beleggen van 2022 

Wat nu de beste cursus beleggen van 2022 is, verschilt per persoon. Het is afhankelijk van jouw niveau en wensen. Wil je een complete cursus of heb je genoeg aan een maandelijks tijdschrift? Vind je persoonlijke begeleiding fijn of doe je het liever op je eigen tempo? Bepaal zelf wat de beste beleggen cursus of cursus beleggen is voor jou en kies een cursus beleggen die voor jouw gevoel écht bij je past. Bij elke opleiding krijg je in ieder geval op een verantwoorde manier kennis van een ervaren docent en een uitdagende digitale leeromgeving. Dan zal het in elk geval niet tegenvallen! 

Is een cursus beleggen geschikt voor iedereen? 

Nee. Ondanks dat ik het iedereen gun om geld te verdienen met beleggen, is het niet voor iedereen weggelegd. Om te weten of beleggen iets voor jou is, zou je jezelf het volgende moeten afvragen. Heb je bijvoorbeeld een financiële buffer, wanneer je een tegenvaller hebt in het leven? In dat geval hoef je niet direct je beleggingen te verkopen. Vaak zijn deze pas op de lange termijn rendabel. Daarom is het van belang dat je er af kunt blijven. Verder zou je alleen met geld moeten beleggen dat je kunt missen en is het van belang dat jij als persoon vastberaden bent. Als je gaat beleggen, moet je er echt voor willen gaan. Dan moet je eigenlijk iedere maand bereid zijn om aandelen bij te kopen en niet te verkopen, zelfs wanneer het op de beurs minder goed gaat. Als je van jezelf weet dat je dat niet kunt, dan is beleggen en een online cursus volgen wellicht niets voor jou. (1)

Beleggen cursus review: wat anderen zeggen 

Ben je benieuwd naar beleggen cursus ervaringen van anderen? Lees maar mee! 

Allereerst zegt Jeffrey over Trading Navigator Methode: “Het verbreedt je financiële horizon en je kan aan de gang gaan met een mooie strategie. Ook is er een optiestrategie waarmee je verlies kan rechtzetten of meer kunt verdienen d.m.v. premies. Iedereen, maar vooral degene die financieel onafhankelijkheid wil bereiken, zou ik dit aanraden.” 

De cursus beleggen review van Max over Beleggers Academy luidt als volgt: “Na een paar jaar zelf aankloten, toch maar de stap gemaakt naar een professionele training en daar heb ik zeker geen spijt van. Naast veel nieuwe kennis en technieken wordt soms ook de vinger op de zere plek gelegd in de persoonlijke begeleiding en herken je fouten die je zelf regelmatig (vaak onbewust) hebt gemaakt. Erg leerzaam en de website zit bovendien goed in elkaar. Aanrader!” 

Sil zegt over FX Minds Academy “Top cursus! Met top mentoren en ervaren docent die goed bereikbaar zijn met snel reactievermogen. Na een maand in de cursus beleggen gingen mijn resultaten al als een speer de lucht in! Webinars goed opgezet en een community waar een topsfeer heerst.” 

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

De cursus van Happy Investors is goed bevallen bij Bert “Happy Investors Mindset is veel meer dan beleggen!” En Martin is ook enthousiast: “Met name het enthousiasme en openheid van Jorik vind ik super in deze cursus beleggen!” 

Now Her Days cursist Sarina vertelt: “Ik dacht dat beleggen alleen voor mensen die geld over hadden weggelegd is, maar niets is minder waar! Ik zou deze cursus zeker aanbevelen. De cursus bestaat uit een mooie mix van theorie en praktijk. Het daagt je echt uit om kritisch naar je doelen en investeringen te kijken, Ik heb het gevoel dat ik na het volgen van deze cursus beleggen goed voorbereid kan beginnen met beleggen. De Facebook-groep is ook heel waardevol geweest. Het geeft je nieuwe inzichten als je leest hoe een ander dingen opvat en doet.” 

Over Beurs Magazine vertelt Simon: “Unieke artikelen in de wereld over beleggen! De beste auteurs over beleggen vind je in dit magazine!” 

Beste Cursus Beleggen Review (2022) 7x Trading Training!

De meest gestelde vragen; beleggen cursus 

Kan ik een gratis cursus beleggen volgen? 

Wil je een gratis cursus beleggen volgen? Dat kan, dus wacht nog even met een cursus beleggen kopen en volg het gratis webinar van Harm van Wijk over de Trading Navigator Methode. Heb je er een goed gevoel over, dan kun je de cursus beleggen bestellen en je helemaal verdiepen in de materie. 

Hoe kan ik de beste cursus beleggen met korting kopen? 

Wij Nederlanders zijn gek op korting! Een cursus beleggen met korting is daarom een uitkomst. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen gelden er momenteel meerdere kortingen. Daardoor kun je vast en zeker de geschikte cursus beleggen aanbieding vinden die bij jou past. 

Wat is de beste cursus beleggen voor beginners? 

Wil je een cursus beleggen voor beginners? Dan ben je aan het juiste adres bij Trading Navigator MethodeNowherdaysHappy Investors en Beleggers Academy. Ook het Beurs Magazine is een handige tool bij een beleggen voor beginners cursus. In feite zijn alle cursussen in dit artikel stuk voor stuk een goede beleggen cursus voor beginners, ook de Day Trading Masterclass

Beleggen kan een mooie manier zijn van online geld verdienen.

Conclusie beste cursussen beleggen 2022 

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Cursus Beleggen | Review (2022) | 7x Trading Training!

  Laat een reactie achter