0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

In dit artikel

Beste Crypto Cursus Review

Mijn Beste Crypto Cursus | Review | 6x Test!

In dit artikel

Steeds meer mensen houden zich tegenwoordig bezig met crypto (afkorting van cryptocurrency). Je moet echter wel goed geïnformeerd zijn om succesvol te worden. Een crypto training is de ideale manier om meer te leren over de wereld van crypto. Wil jij graag de beste crypto cursussen volgen? Dan adviseer ik je om dit artikel te lezen. Ik ga je er alles over vertellen!

Kort samengevat:

De beste crypto cursus van 2024 is Cryptonite. Deze cursus is geschikt voor beginners, bevat jaren ervaring van een expert en is in het Nederlands te volgen.

Crypto cursussen vergelijken; hoe doen we dat? 

Nu is het aanbod van crypto cursussen de afgelopen tijd enorm gestegen. Welke cursus is nu de beste crypto cursus voor jou? Om antwoord te geven op die vraag heb ik een aantal verschillende crypto cursussen met elkaar vergeleken en aan een vergelijkingstest onderworpen. Hierbij is rekening gehouden met factoren zoals kwaliteit, prijs, niveau, inhoud, bonussen en beoordelingen van cursisten. Lees dit artikel om erachter te komen wat de beste crypto training voor jou is. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Het is te allen tijde belangrijk dat je in elk geval een cursus kiest die goed voelt voor jou. 

Beste Crypto Cursus Keuzehulp

ProductAdviesprijsOnlineFocus/Specialiteit
1. CryptoniteOp aanvraagJaBeleggen/Traden
2. Madelon Vos€599,95JaBeleggen/Traden
3. DoopiecashGratisJaTraden
4. Money MasteryGratisJaGeld verdienen met crypto
5. Nesami€397JaAandelen/crypto

1. Cryptonite

Op nummer 1 staat de Cryptonite cursus van Corné Marchand. Het is een ideale training voor beginners die alles over crypto willen leren. Succesvol traden doe je namelijk niet zomaar! Sterker nog: 95% van de mensen die in crypto gaat traden, eindigt uiteindelijk met verlies. Niet omdat zij er niet voor gemaakt zijn, maar omdat de begeleiding hierin vaak tekort schiet. En dat is dan ook de reden dat Corné – die er wel succesvol in is en precies weet wat hij doet – besloot om zijn strategieën in een cursus te gieten. De Cryptonite cursus heeft Corné samen met zijn team van ervaren crypto traders samengesteld. Er zit dus jaren aan ervaring in van meerdere mensen! 

Beste Crypto Cursus  Review

Zo heeft hij Cryptonite ontwikkeld: een cursus crypto traden in de vorm van een videocursus, waarin je van A tot Z alles leert. Deze goede crypto cursus bevat allerlei handige tips, informatie en ervaringen waar je echt iets aan hebt. En als je zijn website bezoekt, lees je direct bovenaan een soort ‘belofte’. Daar wordt gevraagd of jij ook €500 per dag wilt verdienen – en dat het met deze cursus mogelijk is.

Voor jou als bezoeker van mijn website geldt een mooie Cryptonite aanbieding! Als je de kortingscode GROEI invult tijdens het afrekenen, krijg je maar liefst €100 korting! Het is wel nodig om eerst een afspraak in te plannen via de website, voordat je de cursus kunt kopen. De exacte prijs is daarom op dit moment niet bekend (op aanvraag). Wil je eerst een voorproefje, dan kun je de gratis crypto training volgen die Corné in zijn online webinar met je zal delen. Dit vind ik persoonlijke een interessante training en ik kan je daarom aanraden om hem ook te volgen. Het is immers gratis!

Klik hier voor de uitgebreide Cryptonite review.

Voordelen Cryptonite

✅ Je krijgt €100 korting met kortingscode ‘GROEI

✅ Het is een cursus in videovorm, dus handig om te bekijken;

✅ Er is ook een gratis training beschikbaar die je kunt volgen om een voorproefje te krijgen;

✅ Corné leert je hoe je €500 per dag verdient (dus dat lijkt een belofte);

✅ Je hebt 14 dagen (en maximaal 5 video’s) proeftijd en er is een gratis crypto cursus in webinarvorm;

✅ Je profiteert van alle kennis en ervaring van Corné en zijn team van deskundigen.

Nadelen Cryptonite

❌ De prijs van deze cursus wordt niet getoond op de website, wat wel vervelend is;

❌ Het is op het eerste oog nog onduidelijk in hoeverre Corné zijn belofte van €500 winst per dag kan nakomen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Madelon Vos

Madelon Vos, ook wel Miss Bitcoin genoemd, is professioneel crypto- en Bitcointrader. Zij is sinds 2013 al actief in deze wereld en heeft talloze uren geïnvesteerd om er steeds beter en beter in te worden. Zij schreef ook columns over crypto, economie, investeren én traden voor bekende beleggingswebsites. Dat zijn onderwerpen waar zij tegenwoordig (video)content over maakt, maar liefst 7 dagen per week. 

Beste Crypto Cursus  Review

Ontdek de Bitcoin & Technische Analyse Academy van Madelon Vos. Het is een totaalcursus waarin je alles leert over bitcoin, crypto, aandelen en traden. En je krijgt 60 dagen toegang tot de MoneyTalks community. Leer alle basics, hoe je kunt kopen en verkopen én krijg handelen in crypto onder de knie. De bitcoin cursus leert je ook grafieken lezen en er zijn verschillende experts bij betrokken die hun kennis met je willen delen. Ook onderwerpen zoals technische analyses beoordelen, crypto traden en crypto signals komen aan bod.

Ik vind Madelon Vos een ster in haar vakgebied. Zij kan met haar experts dagelijkse technische analyses maken, begrijpelijk maken voor het grote publiek en ze doet dat ook nog eens op een leuke manier. Als je Madelon in deze basistraining crypto hoort praten, dan word je direct enthousiast. Er is tijdelijk een enorme korting van €100 en met mijn kortingscode GROEI krijg je nog eens 10% korting op de aanschafprijs van deze online crypto course. Doe er je voordeel mee!

 Klik hier voor de uitgebreide Madelon Vos review

Voordelen Madelon Vos

✅ 10% korting met kortingscode: GROEI‘;

✅ Heldere, uitgebreide en praktische cursus;

✅ Goede, logische opbouw die je helpt om alles stap voor stap te leren;

✅ Gemakkelijk te begrijpen en te volgen, want het is in het Nederlands;

✅ Relatief korte videolessen, dus je kunt dit makkelijk tussendoor doen;

✅ Mogelijkheid om Madelon Vos vragen te stellen (zij antwoordt altijd).

Nadelen Madelon Vos

❌ Je vergroot je kansen, maar je kunt nog steeds de toekomst niet voorspellen;

❌ Geen uitleg over risicomanagement en slechts beperkte uitleg over stop loss.


Bekijk jouw korting met kortingscode: “GROEI”

3. DoopieCash

De DoopieCash crypto cursus is bekroond tot beste crypto trading cursus. Sindsdien hebben veel mensen deze crypto cursus gevolgd en is DoopieCash zelfs bij RTLZ besproken. Wat de DoopieCash crypto cursus zo interessant maakt, is dat hij omschreven wordt als ‘no-nonsense’ cursus. Volgens de oprichters kan iedereen traden, maar winstgevend traden is een ander verhaal. Toch kun jij dat bij DoopieCash leren, ongeacht je achtergrond, opleidingsniveau of je budget. Iedereen heeft dezelfde kansen in de cryptomarkt, zeker wanneer je DoopieCash trading systemen toepast.

Beste Crypto Cursus  Review

Om te zien of het iets voor jou is, kun je starten met de gratis cursus traden die wordt aangeboden. Ben je na deze gratis crypto cursus overtuigd? Stap dan in het leerprogramma Swingtraden “Leer traden met Crypto”. Daarna kun je door met het leerprogramma Daytraden en Scalpen “Traden met crypto voor gevorderden.” Zo leer je stap voor stap wat echt belangrijk is bij traden, zonder allerlei poespas eromheen. Ben je toe aan een persoonlijke coach? Leer in een 1 op 1 sessie live van een ervaren persoon hoe trading, technische analyse en alles eromheen werkt.

Wat ik zelf heel fijn vind aan DoopieCash, is dat het zo toegankelijk wordt gemaakt voor iedereen. En ik heb het gevoel dat de mensen achter dit platform het beste met cursisten voor hebben. Zij willen je echt helpen om succes te behalen. Dat merk je ook aan dat Berry en Chris (oprichters) livestreams organiseren en dagelijks content op YouTube plaatsen. Zij hebben passie voor wat zij doen – en dat zie je terug in hun cursus daytraden en wat zij verder doen op het gebied van bitcoin basics, trading updates, etc. Bij deze cursus krijg je waar voor je geld. Zeker als je voor de gratis cursus kiest, natuurlijk ;). Lees ook onze Doopiecash Review.

Voordelen DoopieCash

✅ Gratis crypto cursus beschikbaar om te ontdekken of traden iets voor jou is;

✅ No-nonsense leerprogramma’s, verdeeld over verschillende cursussen;

✅ De leerprogramma’s duren niet lang, dus je hebt snel de juiste kennis onder de knie;

✅ Gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis zodat je succesvol kan leren traden;

✅ Nederlandstalige programma’s (ook de gratis cursus);

✅ Er is ook 1 op 1 coaching mogelijk.

Nadelen DoopieCash

❌ Het biedt geen garantie tot succes (maar dat doet geen enkele day trading cursus);

❌ De leerprogramma’s zijn vrij prijzig (behalve de gratis cursus natuurlijk), maar als je gaat investeren dan is zo’n cursus ideaal om te leren.


Bekijk meer informatie over de gratis training

4. Money Mastery – Crypto Masterclass

Als beginner in de crypto wereld kun je niet om de Money Mastery heen. Deze crypto cursus is samengesteld door Allesovercrypto, speciaal voor beginnende traders. Je leert hierbij echt van voor af aan alles over de wereld van crypto. Van hoe je crypto veilig opslaat tot welke tools onmisbaar zijn op het gebied van crypto kopen en nieuwe crypto ontdekken. Daardoor kan iedereen hem volgen! Naarmate de crypto training vordert verdiep je je steeds meer in de materie, waardoor je veel leert. Dit maakt handelen in cryptomunten een stuk gemakkelijker en het vergroot je kans op succes en winst.  

De Money Mastery is helemaal gratis te volgen. Daarna weet jij precies met welke strategie je geld gaat verdienen, begrijp je hoe Bitcoin en crypto werken en weet je welke sleeping giant interessant is. Bovendien snap je hoe je zelf de beste cryptomunten kunt vinden én heb je na afloop van deze gratis masterclass je eerste crypto gekocht voor slechts €1! Je krijgt er ook een aantal waardevolle e-books bij:  ’10 redenen om te leren over crypto’, e-book ‘Crypto Mastergids’ en e-book ‘7 manieren om geld te verdienen’.

Dit is een goede crypto cursus of bitcoin cursus voor iedereen die serieus aan de slag wil en zijn of haar crypto portfolio wil opbouwen. Zowel de e-boeken als de cursus zelf zijn ontzettend waardevol in mijn ogen. Ik vind het daarom echt de moeite waard om je via deze trading academy in het onderwerp te verdiepen. En heb je de gratis Masterclass gevolgd, dan wil je vast nog veel meer leren over de wereld van crypto! Allesovercrypto heeft daarom nog een aantal interessante online producten te koop gezet. Crypto Portfolio en Crypto Mastery. Je kunt dus blijven leren! Check ook onze Allesovercrypto review.

Voordelen Money Mastery

✅ Gratis crypto cursus (beste gratis crypto webinar);

✅ Interactieve crypto cursussen, waardoor zo’n cursus leuker is om te volgen;

✅ De crypto masterclass is ontwikkeld door crypto professionals die weten waar zij over praten;

✅ Bonus e-books over goede crypto en online geld verdienen.

Nadelen Money Mastery

❌ Regelmatig gebruik van ingewikkelde woorden in deze crypto masterclass;

❌ Afhankelijk van bepaalde momenten waarop de bitcoin cursus plaatsvindt;

❌ Duurt slechts 1,5 uur, waarbij niet alleen maar concrete informatie gegeven wordt.


Bekijk meer informatie over de gratis training

5. Nesami

Wiebe Koehoorn, oprichter van Nesami, liep al lange tijd ergens tegenaan. Hij stoorde zich namelijk aan het feit dat kinderen op school bijna geen uitleg krijgen over financiën, sparen en andere dingen die met geld te maken hebben. Stel dat we op school al leren hoe dit werkt, dan zou de armoede in Nederland waarschijnlijk op latere leeftijd veel minder groot zijn. Jong geleerd is oud gedaan, maar helaas werkt het in schoolsystemen (nog) niet zo. Daarom besloot Wiebe om Nesami op te richten en mensen alsnog alles te leren over beleggen.

Beste Crypto Cursus  Review

Nesami is bedoeld voor beginnende beleggers, om hen succesvol te leren beleggen. Dit doet het bedrijf onder andere door gratis masterclasses te geven. Ook wordt er bijna elke week een Nesami LIVE georganiseerd. Steeds over een ander thema, om mensen zoveel mogelijk nuttige kennis bij te brengen. Natuurlijk wel allemaal op een begrijpelijke en laagdrempelige manier. Als beginner ben je namelijk niet bekend met ingewikkelde termen en lastige theorie. Daarom houdt Nesami alles simpel en leuk. Ook heeft Nesami een programma’s ontwikkeld dat ‘Slim beleggen voor beginners’ heet. Aan de hand van dit programma kom je nog meer te weten over de wereld van beleggen. De cursus is online te volgen, op je eigen tempo. Je kijkt dus waar en wanneer jij dat zelf wilt. Zo word je niet gedwongen om in een korte tijd veel informatie te verwerken. Jij bepaalt het tempo!

Het programma ‘Slim beleggen voor beginners’ kost €397. Er geldt een bedenktijd van 30 dagen. Bevalt het programma je toch niet? Dan kun je gewoon je geld terugvragen binnen die bedenktijd. Zo simpel is het! Persoonlijk ben ik wel heel enthousiast over de inhoud van deze cursus en ik weet haast zeker dat jij dat als beginner ook zal zijn. Je krijgt echt op een begrijpelijke en leuke manier alle nodige kennis voorgeschoteld, waardoor je al snel stappen kunt zetten in de crypto wereld! Tip: ontvang 10% korting met kortingscode ‘GROEI!

Klik hier voor de uitgebreide Nesami review.

Voordelen Nesami

✅ Nesami is voor complete beginners en is voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk;

✅ Dankzij Wiebe’s tools leer jij succesvol beleggen (Wiebe weet hoe het werkt en heeft zelf al veel rendement behaald);

✅ Je ontdekt alles over de FUFITA-methode;

✅ Je leert objectief beslissingen maken, zonder je door emoties te laten leiden;

✅ Je hoeft zelf niet 1.000 uur aan onderzoek te verrichten zoals Wiebe heeft gedaan;

✅ De programma’s van Nesami zijn betaalbaar;

✅ Je kunt ook gratis info krijgen door de crypto masterclass te volgen.

Nadelen Nesami

❌ Je weet van tevoren niet of beleggen echt iets voor jou is (maar daarom kun je deze crypto masterclass 30 dagen uitproberen zonder risico);

❌ Ben je al wat meer gevorderd dan is dit niet een van de beste crypto cursussen voor jou.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

6. FXminds Crypto Cursus

Ben je op zoek naar een alles-in-één programma voor crypto? De FXminds Crypto Cursus leert jou investeren en handelen op de cryptomarkt. Daarbij komen de meest gemaakte fouten aan bod, zodat jij die kunt vermijden. Ook leer je hoe je opkomende crypto munten als eerste kunt ontdekken en hoe je crypto op een veilige manier bewaart. Alle geheime methoden worden onthuld. Daar doe jij natuurlijk direct je voordeel mee, zodat jij een succesvolle toekomst als trader tegemoet gaat!

Beste Crypto Cursus  Review

Benieuwd naar de inhoud van de FXminds Crypto Cursus en bitcoin cursus? De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: alles over crypto, wat crypto is en welke verschillende crypto munten er allemaal zijn en blockchain bestuderen. Vervolgens leer je alles over investeren en een enorm kapitaal opbouwen. Verder komen coin research en projecten die upcoming zijn aan bod, crypto verhandelen en bewaren op een exchange én crypto in je wallet bewaren om jezelf tegen hackers te beschermen. And last but not least: je gaat aan de slag met je mindset. Leer hoe een échte crypto trader denkt en word succesvol in je hoofd én in de praktijk!

Wat FXminds onderscheidt van andere cursussen, is dat je ook met je mindset aan de slag gaat. Ik ben ervan overtuigd dat dit een hele belangrijke factor is in de kans om te slagen en succesvol te worden met crypto. Als je namelijk niet volledig gelooft in wat je doet en geen kansen ziet, dan wordt het heel lastig om ergens heel goed in te worden. Daarom ben ik zeker fan van deze toevoeging!

Klik hier voor de uitgebreide FX Minds review.

Voordelen FXminds Cursus Crypto beleggen

✅ Je kunt betalen in 3 termijnen en je hebt levenslang toegang tot de cursus;

✅ Zeer uitgebreide crypto cursus (100 lessen);

✅ Alle onderwerpen komen aan bod in deze crypto masterclass cursus;

✅ Je kunt een video bekijken voor een voorproefje van de crypto cursussen;

✅ Op basis van meer dan 10 jaar ervaring in financiële markten;

✅ Er is ook een gratis e-book beschikbaar op de FXminds website voor als je nog meer wilt leren.

Nadelen FXminds Cursus Crypto beleggen

❌ Het biedt geen garantie tot succes (maar dat doet een crypto cursus volgen nooit);

❌ Relatief groot bedrag als je in één keer betaalt (maar gelukkig kan betalen in termijnen ook).


Bekijk meer informatie over de korting

Beste crypto cursus 2024 

Dus wat is nu de beste crypto cursus? In eerste instantie zal je een crypto training kopen die past bij jouw niveau. Maar in mijn ogen is Cryptonite toch echt de beste training in het algemeen.

Beste Crypto Cursus  Review

Cryptonite is namelijk een cursus in videovorm, dus je kunt op een fijne manier leren. Corné leert je hoe je €500 per dag verdient, wat een belofte lijkt. Daarom heb ik hier hoge verwachtingen van. Ook kun je de cursus 14 dagen uitproberen en is er een gratis webinar dat je kunt volgen om een voorproefje te krijgen. Corné en zijn team van deskundigen hebben veel kennis in huis die zij graag met je delen. En een handige tip: gebruik mijn kortingscode ‘GROEI‘ voor €100 korting op je aankoop!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Crypto cursus reviews en ervaringen

Ben je benieuwd naar crypto cursus ervaringen van andere mensen? Lees onderstaande crypto training reviews dan eens:

Cryptonite review

Dries schrijft over Cryptonite: “Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze cursus. Ik leer heel snel en makkelijk charts lezen en patronen herkennen. Echt een fijne instap cursus. De besloten discord chat is heel actief en Corné geeft daar zelf ook antwoord op alle vragen. TOP!”

Madelon Vos review

Over de goede cursus van Madelon Vos zegt Floris het volgende: “Met deze beste crypto cursus ga je veel kennis opdoen betreffende de juiste cryptocurrencies maar ook dollar cost averaging. Pak die kans, het zijn leuke/goeie video’s die niet te lang zijn en met heel wat tips… ik heb er zeker wat aan gehad. Bedankt Madelon!”

Beste Crypto Cursus  Review

DoopieCash review

Kevin laat online een review achter over DoopieCash: “Topinhoud, no-nonsense. Het is zo’n meerwaarde voor iedere handelaar en investeerder. Dit platform wordt gerund door gepassioneerde en nuchtere mensen en dat merk je. Ik ben fan!”

Money Mastery review

Linda vertelt over de Money Mastery: “De online crypto training vonden mijn vriend en ik super waardevol. We hebben er veel van geleerd en hoewel ik eerst twijfelachtig en huiverig was over starten met crypto, ben ik nu helemaal enthousiast. Net als m’n vriend. Omdat we er graag meer over leren, gaan we ook de masterclass volgen. Derek en Patrick brengen alles heel helder en op een positieve manier over. Een aanrader voor iedereen!” Klik hier voor de gratis Money Mastery!

Nesami review

De reviews over Nesami zijn heel verdeeld. Veel negatieve reacties, maar ook verschillende cursisten die aangeven dat zij wel veel winst hebben gemaakt en niet begrijpen dat anderen zo negatief zijn. De tip hierin is: blijf nadenken en wees realistisch. Je hebt nu eenmaal kans op winst, maar ook op verlies. Dat blijft altijd zo bij een crypto cursus volgen.

FXMinds review

Lindsey noemt FXminds ‘een duidelijke en overzichtelijke training’. “De trainers zijn ook erg betrokken bij je strategie en de community is leerzaam en gezellig.”

YouTube video

Crypto cursus kopen checklist

Ga je een crypto cursus kopen, zoals de Crypto Mastery? Gebruik onderstaande checklist om de beste keuze te maken!

Bepaal je doel en niveau

Wat wil je precies leren via een crypto community? Wil je crypto parels ontdekken? Een passief inkomen opbouwen? Of een volledige cursus over traden volgen? En ben je hierin een beginner of al meer gevorderd? Dit bepaalt welke cursussen wel en niet geschikt zullen zijn. De beste NFT cursus voor beginners is bijvoorbeeld niet geschikt voor iemand die hier al jaren mee bezig is.

Beste Crypto Cursus  Review

Lees klantreviews

Nederlandse crypto cursussen (en ook Engelse) worden online uitgebreid beoordeeld. Lees daarom klantreviews, crypto nieuws en ontdek wat anderen vinden van de cursus die jij op het oog hebt. Lijkt de meerderheid tevreden? Let’s go! Zijn er heel veel negatieve reviews? Dan kun je beter verder zoeken.

Bepaal vooraf je budget

Wil je het goedkoopst crypto onder de knie krijgen? Bepaal vooraf je budget, ga op zoek naar kortingscodes (zoals die ik in dit artikel noem) en vergelijk vooral. Een cursus met persoonlijke begeleiding zal duurder zijn dan een vooraf opgenomen cursus. Soms gelden abonnementskosten (wel maandelijks opzegbaar) en andere keren ben je na het betalen van een vast bedrag klaar. Denk daarom goed na over hoeveel je zou willen en kunnen uitgeven.


Klik hier voor de gratis Money Mastery!

Beste Crypto Cursus  Review

De meest gestelde vragen over een goede crypto cursus

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de beste crypto cursussen? Bij de meest gestelde vragen hieronder ontdek je wat anderen vroegen. Wellicht staat je vraag (met antwoord) er al bij!

Wat is de beste crypto cursus? 

De beste crypto cursus, dat is in mijn ogen Cryptonite. Deze cursus in videovorm is fijn om te volgen. Corné leert je hoe je €500 per dag verdient, wat een serieuze belofte lijkt. Daarom heb ik hier hoge verwachtingen van. Ook kun je de cursus 14 dagen uitproberen en is er een gratis webinar dat je kunt volgen om een voorproefje te krijgen. Corné en zijn team van deskundigen hebben veel kennis in huis die zij graag met je delen. PS. In dit artikel vind je mijn kortingscode waarmee je maar liefst €100 bespaart op deze beste crypto masterclass!

Kan ik gratis crypto cursussen volgen? 

Ja. Zoals je hebt kunnen lezen wordt bij een crypto cursus vaak een gratis weggever, zoals een webinar of korte gratis crpto training aangeboden. Die kun je gratis volgen om te ontdekken of crypto iets voor jou is.ᅠMisschien wordt crypto voor jou ook wel een manier om online geld te verdienen en een passief inkomen te genereren!

Wat is de beste crypto cursus voor traders?

Traden in crypto betekent dat je speculeert op koersbewegingen via een CFD-rekening. Of dat je onderliggende crypto via een beurs inkoopt en verkoopt. Het is net even anders dan de standaard crypto handelingen die de meeste mensen uitvoeren. Daarom is een cursus crypto traden wel op z’n plek. Heb jij al enige kennis van crypto en wil jij de beste crypto cursus voor traders volgen? Dan kan ik je adviseren om aan de slag te gaan met Doopiecash. Deze is bekroond tot beste trading cursus 2020 en dat is niet voor niets. Bovendien is het een Nederlandstalige crypto cursus.

Hoe is een crypto cursus voor beginners anders dan andere crypto cursussen?

Een crypto cursus voor beginners is specifiek gericht op mensen die nog weinig tot geen ervaring hebben met de wereld van cryptocurrency. Terwijl meer geavanceerde cursussen vaak ingaan op ingewikkelde handelstechnieken en portfoliostrategie→n, legt een cursus voor beginners de basis uit. Hier leer je over wat cryptocurrency is, hoe blockchain-technologie werkt, en hoe je je eerste aankopen kunt doen. Als beginner krijg je handvatten aangereikt om deel te worden van de crypto community en kun je met vertrouwen je eerste stappen zetten.

Zijn er crypto cursussen die zich richten op macro economie?

Ja, sommige crypto cursussen richten zich op de bredere economische context waarin cryptocurrencies functioneren. Dit type cursus zal ingaan op zaken als inflatie, monetaire beleidsvorming, en de invloed van geopolitieke factoren op de cryptomarkt. Kennis van macro economie kan zeer nuttig zijn voor iedereen die zijn crypto portfolio op een meer strategische manier wil beheren. Het helpt om beter te begrijpen hoe externe factoren de waarde van cryptocurrencies kunnen be￯nvloeden.

Hoe kan ik mijn crypto mastery verbeteren door deel te nemen aan een crypto community?

Een crypto community kan een waardevolle bron van kennis en inzichten zijn voor iedereen die zijn of haar crypto mastery wil verbeteren. Door actief deel te nemen aan forums, webinars en online cursussen, kun je de beste crypto cursussen vinden die bij je leerbehoeften passen. Bovendien biedt een crypto community vaak de kans om vragen te stellen en te discussi→ren over verschillende strategie→n en technieken. Hier kun je leren van zowel beginners als experts, en zodoende een veelzijdig en diepgaand inzicht krijgen in hoe je je crypto portfolio optimaal kunt beheren. De crypto community is een dynamische omgeving waarin constante educatie en interactie centraal staan.

» Referenties


1. Fujiki, H. (2021). Crypto asset ownership, financial literacy, and investment experience. Applied Economics, 53(39), 4560-4581.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00036846.2021.1904125

2. Stalin, A., Stephen, A., & Kumar, A. (2022). Risk and Return Analysis of Crypto Currencies in India. In International Conference on Business and Technology. Digitalisation: Opportunities and Challenges for Business (pp. 570–580).
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-031-26956-1_54

3. Berentsen, A., Schär, F. (2018). A Short Introduction to the World of Cryptocurrencies. Federal Reserve Bank of St. Louis Review, 100(1), 1–16.
https://www.researchgate.net/publication/322456542_A_Short_Introduction_to_the_World_of_Cryptocurrencies

4. Dauzi, M.A., Paiman, N. (2020). Bitcoin and Cryptocurrency: Challenges, Opportunities and Future Works. J. Asian Financ. Econ. Bus. 7(8), 695–704.
https://www.researchgate.net/publication/343675556_Bitcoin_and_Cryptocurrency_Challenges_Opportunities_and_Future_Works

» Referenties

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis