Beste Crypto Cursus | Review (2021) | 5 Cryptocurrency Training vergelijken!
05 augustus 2021 
21 min. leestijd

Beste Crypto Cursus | Review (2021) | 5 Cryptocurrency Training vergelijken!


Steeds meer mensen houden zich tegenwoordig bezig met crypto, de afkorting van cryptocurrency. Het is het handelen in cryptomunten, waarvan het aanbod steeds toeneemt en waarvan de waarde enorm stijgt. Naar verwachting blijft deze stijgende trend nog wel een tijdje aanhouden. Juist daarom wordt het voor steeds meer mensen interessant om een crypto cursus te volgen. Bovendien kun je met cryptomunten niet alleen veel geld verdienen, maar ook weer kwijtraken. Daarom dien je goed geïnformeerd te zijn.  

Een crypto training is de ideale manier om meer te leren over de wereld van crypto. Zonder de juiste kennis en informatie is dit namelijk een doolhof en kom je niet verder. Een cryptocurrency course helpt jou als beginner om de cryptowereld te leren kennen en direct een vliegende start te maken. Deze cursussen zijn gemakkelijk online te volgen, vanaf je laptop. Online is namelijk waar cryptomunten zich bevinden en waar het handelen in crypto plaatsvindt. Een online crypto course maakt de cryptowereld direct een stuk toegankelijker.  

Crypto cursussen vergelijken; hoe doe je dat? 

Nu is het aanbod van crypto cursussen de afgelopen tijd enorm gestegen. Welke cursus is nu de beste crypto cursus voor jou? Om antwoord te geven op die vraag heb ik een aantal cursussen met elkaar vergeleken en aan een vergelijkingstest onderworpen. Hierbij is rekening gehouden met factoren zoals kwaliteit, prijs, niveau, inhoud, bonussen en beoordelingen van cursisten. Lees dit artikel om erachter te komen wat de beste crypto training voor jou is. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Het is te allen tijde belangrijk dat je in elk geval een cursus kiest die goed voelt voor jou. 

De beste crypto cursussen 2021  

1. Crypto Masterclass: Beste crypto cursus algemeen en Beste crypto masterclass 

Als beginner kun je niet om de Crypto Masterclass heen. Deze crypto cursus is samengesteld door Allesovercrypto, speciaal voor beginnende traders. Je leert hierbij echt van voor af aan alles over de wereld van crypto. Daardoor kan iedereen hem volgen! Dit betekent overigens niet dat het bij basisinformatie blijft. Naarmate de crypto training vordert verdiep je je steeds meer in de materie, waardoor je veel leert. Dit maakt handelen in cryptomunten een stuk gemakkelijker en het vergroot je kans op succes en winst.  

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto  Review (2021) + Korting  Gratis Bitcoin Training!

De Crypto Masterclass is helemaal gratis te volgen. Daarna weet jij precies met welke strategie je geld gaat verdienen, begrijp je hoe Bitcoin en crypto werken en weet je welke sleeping giant interessant is. Bovendien snap je hoe je zelf de beste cryptomunten kunt vinden én heb je na afloop van deze gratis masterclass je eerste crypto gekocht voor slechts €1! Je krijgt er ook een aantal waardevolle e-books bij: 

✅ E-book '10 redenen om te leren over crypto’: er wordt verwacht dat in de toekomst al het geld digitaal is en dat crypto net zo groot wordt als het internet. Lees alles over die revolutie van geld in dit e-book; 

✅ E-book ‘Crypto Mastergids’: bereid jezelf optimaal voor op de onlinetraining, weet precies hoe je moet beginnen én zorg ervoor dat je er alles uithaalt. Met dit e-book gaat dat zeker lukken; 

✅ E-book ‘7 manieren om geld te verdienen’: wil je online geld verdienen en ben je benieuwd hoe je dat het beste doet? Lees over de 7 beste manieren, ontdek wat de meest ideale beroepen zijn om vanuit huis uit te oefenen en leer hoe je reist terwijl je geld verdient! 

Voordelen Crypto Masterclass

✅ Gratis 

✅ Geschikt voor crypto traders van elk niveau 

✅ Interactieve cursus 

✅ Ontwikkeld door crypto professionals die weten waar zij over praten 

✅ Bonus e-books 

Nadelen Crypto Masterclass

❌ Regelmatig gebruik van ingewikkelde woorden 

❌ Afhankelijk van bepaalde momenten waarop de training plaatsvindt 

❌ Duurt slechts 1,5 uur, waarbij niet alleen maar concrete informatie gegeven wordt 

Allesovercrypto: nog meer leren? 

Heb je de gratis Masterclass gevolgd, dan wil je vast nog veel meer leren over de wereld van crypto! Oprichters Patrick en Derek hebben allebei zo'n 5 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency en kennen beide kanten van het spel. Zij hebben zowel enorme verliezen geleden als gigantische winst behaald. Dankzij hun expertise en ervaring leren zij anderen ook graag alles over crypto en wat erbij komt kijken. Allesovercrypto heeft daarom nog een aantal interessante online producten te koop gezet: 

Crypto Portfolio: wil jij ontdekken welke munt honderd keer over de kop kan gaan? Dan is dit portfolio geschikt voor jou! Op sommige munten is momenteel ontzettend veel korting, tot wel 97%! Dat betekent dat het nu de juiste tijd is om deze te kopen, voordat ze weer stijgen. In het Crypto Portfolio ontdek je welke munten je hiervoor het beste kunt kopen. Er is zorgvuldig onderzoek gedaan om jou zoektijd te besparen en ervoor te zorgen dat je winst gaat maken! Het bestaat uit drie onderdelen: het portfolio met 10 crypto parels, de aankoopinstructies en 3 bonusvideo's. Het Crypto Portfolio kost nu geen €200 maar slechts eenmalig €97! Hij wordt continu geüpdatet, waardoor je altijd op de hoogte blijft van het meest actuele overzicht van crypto parels! Niet goed = geld terug! 

Crypto Mastery: Martijn Houttuin, het brein achter Crypto Mastery, is sinds 2016 fulltime crypto-expert. Voor maar €27 per maand leer je een passief inkomen opbouwen door als eerste de meest winstgevende crypto-trends te spotten. Vervolgens kun je jouw rendement inzetten om nog meer winst te behalen. Dankzij de Crypto Mastery hoef je niet uren achter de laptop te hangen om geld te verdienen. Je bent er als eerste bij door signalen op te volgen die via je telefoon, laptop of computer binnenkomen. Voor een kleine investering blijf je dus geld verdienen. En dat zonder uitgebreide kennis of ervaring! Het is dus geen traden, maar het slim inzetten van crypto en zo snel mogelijk inspelen op trends. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding en video's die je helpen de signalen te leren volgen. 

Crypto Signals: wil je de Crypto Mastery, maar dan net iets meer? Volg dan Crypto Signals om maximale winst te behalen met een minimale inzet. Je hoeft dankzij de koop- en verkoopsignalen nooit meer een kans te missen, maar ook niet uren achter je laptop door te brengen. Zo kun je geld verdienen en ondertussen zelf een trading expert worden. Je krijgt namelijk feedback van professionals en je kunt maximaal profiteren van de bull market. Wil je traden volgens een bewezen strategie, maar vind je crypto trading nogal ingewikkeld? En heb je eigenlijk geen tijd voor technische analyses? Ontdek dan hoe experts het doen en wordt net zo goed als zij! Voor slechts €47 per maand is Crypto Signals van jou. Het abonnement is bovendien maandelijks opzegbaar, dus als je het niets vindt kun je het gemakkelijk weer stopzetten. 

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Klik hier voor de uitgebreide Crypto Masterclass review

2. Madelon Vos: Beste crypto cursus gratis en Beste crypto cursus Nederlands 

Madelon Vos, ook wel Miss Bitcoin genoemd, is professioneel crypto- en bitcointrader. Zij is sinds 2013 al actief in deze wereld en heeft talloze uren geïnvesteerd om er steeds beter en beter in te worden. Zij schreef columns over crypto, economie, investeren én traden voor bekende beleggingswebsites. Onderwerpen waar zij tegenwoordig (video)content over maakt, maar liefst zeven dagen per week. 

Gratis-cursus-bitcoin-basics-technische-analyse-bitcoin-1250x180-website-banner

Voorheen was Madelon co-host bij De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en doceerde zij Technische Analyse als vak aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar specialisme ligt bij Bitcoin en zij heeft meerdere cursussen ontwikkeld die je online bij haar kunt volgen: 

Bitcoin Basics & Crypto's: Wil je aan de slag met het aanbod van Madelon Vos, weet dan dat haar crypto cursus ook gratis beschikbaar is. In Bitcoin Basics & Crypto's maak je kennis met Bitcoin en crypto, leer je hoe je deze veilig opslaat en hoe je je eerste Bitcoin of cryptocurrency aanschaft. Bovendien krijg je de eerste €5 aan Bitcoin helemaal gratis. Deze cursus is de basis/preview van de volledige cursus Bitcoin Basics & Crypto's. Wist je trouwens dat de crypto cursus Nederlands ingesproken is? 

Cursus Traden met behulp van Technische Analyse: leer succesvol traden met Bitcoin en cryptocurrencies, grafieken lezen en inspelen op koersbewegingen. Leer ook geld verdienen door te handelen en gebruik alle handvatten die aangereikt worden om succes te behalen. Bonus: 30 dagen gratis MoneyTalks Community; 

MoneyTalks Community: in deze community komen gelijkgestemden samen en blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent technische analyses op het gebied van Bitcoin. Het is jouw financiële gids én je houvast om de cryptowereld beter te leren kennen en winst te maken; 

Crypto en Trading Academy: de meest complete variant, want hij bevat toegang tot de Handelen in Crypto's cursus én de MoneyTalks Community. 

Voordelen Madelon Vost

10% korting met kortingscode: 'GROEI'

✅ Heldere, uitgebreide en praktische cursus

✅ Goede, logische opbouw  

✅ Gemakkelijk te begrijpen en te volgen 

✅ Relatief korte videolessen 

✅ Mogelijkheid om Madelon Vos vragen te stellen (zij antwoordt altijd) 

Nadelen Madelon Vos

❌ Je vergroot je kansen, maar je kunt nog steeds de toekomst niet voorspellen 

❌ Geen uitleg over risicomanagement 

❌ Beperkte uitleg over stop loss 

Klik hier voor de uitgebreide Madelon Vos review

3. Crypto Community: Beste crypto cursus community en Beste gratis crypto webinar 

De Crypto Community bestaat uit Abe, Max en Maarten. Zij zijn hoogopgeleid en hebben een passie voor crypto en marketing. Dit heeft geleid tot een leerzame Crypto cursus voor beginners. Hij is heel anders ingericht dan de meeste crypto cursussen, omdat je met een tijdlijn werkt, een beetje zoals Facebook. In de 8 modules leer je alles over crypto én je krijgt toegang tot de community. Daar ontmoet je gelijkgestemden en kun je al je vragen stellen. Bovendien blijf je op de hoogte van de belangrijkste informatie én raak je keer op keer geïnspireerd. 

Crypto community

Wat je vooral van de Crypto cursus kunt verwachten is dat je leert om waardevolle crypto te ontdekken. Je ontvangt ook een portfolio tracker om jouw gekochte crypto's in te zien en om in de gaten te houden of je winst of verlies maakt. Je kunt kiezen voor enkel toegang tot de Crypto Community voor €97 per maand (in plaats van €297). Of ga voor de gehele Crypto cursus voor €497. (in plaats van €997). Daarbij krijg je de cursus én levenslang toegang tot de Crypto Community! 

Gratis webinar: bekijk de gratis training van Maarten Oostland en ontdek de beste manier om te investeren in crypto. In deze gratis crypto training leer je waarom Bitcoin zoveel kansen biedt, wat blockchain ermee te maken heeft en waarom de meeste traders geld verliezen. Vervolgens ontdek je hoe je wel een succesvolle strategie opzet zonder te stressen en waarom je de Crypto cursus zou moeten aanschaffen. 

Crypto manual: verdiep je je liever eerst in een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je succesvol kunt investeren in crypto? Download dan de Crypto manual voor slechts €5 en krijg vervolgens toegang tot alle downloads van Crypto Community. Hiermee leg je de perfecte basis voor traden in crypto en kun je direct een strategie opzetten en aan de slag gaan. Dankzij de vele tips and tricks gaat dat zeker lukken! 

Voordelen Crypto Community 

✅ Uitgebreide cursus met een logische opbouw en inhoud 

✅ Ontwikkeld door crypto professionals die weten waar zij over praten 

✅ Interessante leeromgeving, mooi vormgegeven 

✅ Ook uitleg over minder bekende crypto 

✅ De eerste maand voor maar €1

✅ 14 dagen bedenktijd: niet goed = geld terug 

✅ Bonussen 

Nadelen Crypto Community

❌ Het biedt geen garantie voor succes 

❌ Relatief prijzig 

4. Crypto Mastermind: Beste crypto training bot 

De Crypto Mastermind is een crypto training bot die jou helpt met traden. Het doel van de oprichters is om de cryptomarkt toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen zij door hun kennis en ervaring in te zetten en zo te laten zien dat de cryptomarkt heel interessant is. De Crypto Mastermind is een crypto training bot die jou helpt met traden. In de crypto cursus krijg je tips voor het gebruik van winstgevende parameters, krijg je toegang tot de Crypto Mastermind community en ontvang je regelmatig updates over het gebruik van de beste crypto bots! Je leert bovendien je strategie te verbeteren en je ontdekt welke tools je het beste kunt gebruiken om winst te behalen. Als kers op de taart krijg je toegang tot de opname van het Crypto Kickstart Event! Kies je voor een maandabonnement, dan betaal je geen €247 maar slechts €97. Dit is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast! 

Voordelen Crypto Mastermind

✅ Gemakkelijk traden met behulp van een crypto training bot 

✅ Maandelijks opzegbaar 

✅ Bonussen 

✅ Toegang tot de community 

Nadelen Crypto Mastermind

❌ Het biedt geen garantie voor succes 

❌ Relatief prijzig 

5. X10 met Crypto: Beste crypto cursus voor X10 

Als semi-gevorderde trader kun je met X10 met Crypto een goede basis leggen voor jouw trading toekomst. In deze cursus crypto traden leer je meer over cryptomunten en ontdek je welke zo'n 10 keer over de kop kunnen gaan. De cursus wordt door Harm van Wijk gegeven, een belegger die al duizenden mensen geleerd heeft hoe zij moeten investeren. Harm zit regelmatig bij nieuws- en radioprogramma's om te praten over investeren en alles wat daarbij komt kijken. Harm heeft bovendien een tool ontwikkeld waarmee je volgens hem meer dan 20 procent rendement behaalt op een belegging: de Trading Navigator Methode. Daarom kun je wel zeggen dat deze cryptocurrency cursus door een expert gegeven wordt. 

Beleggen.com

X10 met Crypto is ontwikkeld door Harm en zijn compagnon Jan Robert Schutte. Door het combineren van hun expertises is een succesvolle cursus crypto traden ontwikkeld. De cursus duurt 6 weken en bevat het volgende: 

✅ Onderzoeksrapporten met posities 

✅ Actuele trading updates 

✅ 1 jaar toegang tot Premium Crypto Coaching Service (t.w.v. €1297) 

✅ 2 jaar toegang tot de Telegram groep Live Crypto Trading 

✅ Toegang tot Crypto Academy Membership 

✅ Toegang tot 2 crypto portefeuilles 

✅ Live Q&A's 

De cryptocurrency cursus kost normaal gesproken €1997, maar je kunt X10 met Crypto met korting scoren! Tijdelijk betaal je slechts de helft van de originele prijs: €997. Je krijgt veel waardevolle informatie en tips terug wanneer je dit bedrag betaalt en de cursus is leuk om te volgen.  

Gratis handleiding 

Wil je liever eerst een voorproefje van de X10 met Crypto cursus? Download dan de gratis handleiding van Harm van Wijk: ‘geld verdienen met Bitcoin en Ethereum’. Hierin vind je een gratis online training, e-book en 5 handleidingen. Daarin leer je onder andere hoe je je portefeuille rendeert en welke kansen je dit jaar kunt pakken op het gebied van crypto! 

Voordelen X10 met Crypto

✅ Uitgebreid platform met twee cursussen 

✅ Ontwikkeld door crypto professionals die weten waar zij over praten 

✅ Bonussen 

✅ Veel korting 

Nadelen X10 met Crypto

❌ De leeromgeving is niet heel bijzonder vormgegeven 

❌ Niet heel geschikt voor beginners 

Beste crypto cursus van 2021 

Dus wat is nu de beste crypto cursus van 2021? In eerste instantie zal je een crypto training kopen die past bij jouw niveau. Ben je een beginner, dan heb je veel baat bij een volledige cursus die van a tot z uitlegt hoe het werkt, zoals Crypto Community of Bitcoin Basics & Crypto's (Madelon Vos). Ben je al wat meer bekend in de cryptowereld, dan zijn Crypto Masterclass (Allesovercrypto) en X10 met Crypto erg geschikt. Geef je de touwtjes liever deels uit handen en vertrouw je op een crypto training bot, dan is Crypto Mastermind een interessante cursus.

Verder is je keuze voor een cryptocurrency trading course afhankelijk van het budget dat je beschikbaar wilt stellen. Door eerst een gratis training of webinar te volgen wordt het maken van die keuze al gemakkelijker. Daarmee krijg je namelijk een kijkje in de manier van lesgeven en het aanbod. Ga je een crypto training kopen, kijk dan in elk geval of er een crypto cursus aanbieding in dit artikel staat die je kunt gebruiken. Dat scheelt je geld. Geld dat je beter kunt besteden; aan crypto, bijvoorbeeld! 


Wat is een crypto training precies? 

Een crypto training leert je om op een verantwoorde wijze om te gaan met crypto en hier verstandig in te investeren. Als je weet hoe het werkt met stijgende en dalende trends, dan kun je hier beter op inspelen. 

Waarom een crypto cursus volgen? 

Door een crypto cursus te volgen heb je meer kans om geld te verdienen. Je wordt namelijk op de hoogte gebracht van de kansen én de risico's. Daardoor hoor je niet alleen succesverhalen en ga je niet roekeloos investeren. Met basiskennis en handige tips and tricks kom je veel verder. Daarom is een crypto cursus van groot belang voor beginnende investeerders en traders. Door echt verstand van zaken te krijgen kun je op de lange termijn veel rendement behalen. Dit krijg je niet door wat losse filmpjes te bekijken. Je hebt hiervoor echt een crypto cursus nodig, omdat deze vollediger en logischer is qua opbouw. Het volgen van een crypto cursus kan bovendien geheel op eigen tempo. Daardoor heb je alles zelf in de hand en je hebt er alleen een laptop en internetverbinding voor nodig! 

Crypto cursus review: wat anderen zeggen

Ben je benieuwd naar crypto cursus ervaringen van andere mensen? Lees onderstaande crypto training reviews dan eens:

Linda vertelt over de Crypto Masterclass: “De online Bitcoin training vonden mijn vriend en ik super waardevol. We hebben er veel van geleerd en hoewel ik eerst twijfelachtig en huiverig was over starten met crypto, ben ik nu helemaal enthousiast. Net als m'n vriend. Omdat we er graag meer over leren, gaan we ook de masterclass volgen. Derek en Patrick brengen alles heel helder en op een positieve manier over. Een aanrader voor iedereen!”

Over de cursus van Madelon Vos zegt Floris het volgende: “Met deze cursus kan je veel kennis opdoen betreffende cryptocurrencies. Pak die kans, het zijn leuke/goeie video’s die niet te lang zijn en met heel wat tips… ik heb er zeker wat aan gehad. Bedankt Madelon!"

Dit is de Crypto Community review van Ron: “Crypto Community geeft mij de mogelijkheid om op een toegankelijke manier kennis op te doen en te delen. Zowel het forum en de groepen als de cursussen sluiten feilloos aan op de benodigde kennis om met crypto aan de slag te gaan!”

Crypto Mastermind cursist Dré vertelt: “Heerlijke down-to-earth kennisdeler, die Bas. De echte Ondernemer op Slippers en lekker gewoon gebleven, maar toch echt waarde leveren!”

Over X10 met Crypto vertelt Meindert: "Ik heb de eendaagse training succesvol beleggen gevolgd en moet zeggen dat het een transparant en eerlijk verhaal is. Het wordt gegeven op een prima plek. De workshop is helder en overtuigend en ik sta volledig achter de geboden principes!"

De meest gestelde vragen; crypto cursus 

1. Kan ik een gratis crypto cursus volgen? 

Ja. Zoals je hebt kunnen lezen wordt bij een crypto cursus vaak een gratis weggever, zoals een webinar of korte training aangeboden. Die kun je gratis volgen om te ontdekken of crypto iets voor jou is. 

2. Hoe kan ik de beste crypto cursus met korting kopen? 

Als er korting is op een bepaalde crypto training, dan vind je die terug in dit artikel en vaak ook op de website van de aanbieder. 

3. Wat is de beste crypto cursus voor beginners? 

Ben je echt een beginner, dan kun je het beste voor Bitcoin Basics & Crypto's gaan van Madelon Vos of voor Crypto Masterclass van Allesovercrypto. Dit zijn de meest laagdrempelige en volledige cursussen voor wie nog een leek is in de cryptowereld. Natuurlijk kun je deze cursussen ook volgen wanneer je meer gevorderd bent. 

Conclusie beste crypto cursussen 2021  

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download