In dit artikel

Beste Cranberry Pillen Review

Mijn Beste Cranberry Pillen | 5x Test en Ervaringen!

In dit artikel

Heb je een blaasontsteking, dan weet je waarschijnlijk dat cranberry of antibiotica helpt. Heb je er vaak last van, dan kun je volgens Huisarts & Wetenschap beter cranberry capsules nemen, want die wekken geen resistentie op en antibiotica doet dat wel. Ik ga je daarom vertellen wat mijn beste cranberry supplement van dit moment is! Lees je mee?

Kort samengevat:

Mijn beste cranberry pillen van 2024 zijn van Vitakruid D-Mannose 500mg. Dit merk heeft een plantaardige formule die vrij is van onnodige toevoegingen en het doodt alleen de slechte bacteriën.

Cranberry vergelijken; hoe doen we dat? 

Om te bepalen wat mijn beste cranberry supplementen is of het beste cranberry supplement is, ga ik verschillende cranberry producten vergelijken. Hierbij kijk ik onder andere naar het gebruiksgemak van de cranberries, de functionaliteiten van het product en de prijs. Ook let ik op eventuele verzendkosten die betaald moeten worden en hoe de cranberry ervaringen van andere mensen zijn. Zo trek ik uiteindelijk een conclusie. Wat de beste cranberry pillen van 2024 zijn, dat ga ik je nu vertellen!

Beste Cranberry Pillen keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagBelangrijkste ingrediënt
1. Vitakruid€34,89€1,16D-Mannose
2. AOV€31,95€1,07Vitamine C en Lactobacillus
3. Sea Moss€24,90€0,42Vitamine C en proanthocyanidinen
4. Artelle€25,66€0,12 – €0,24Puur cranberry extract
5. NOW€28,95€0,58 – €1,16Vitamine C

1. Vitakruid D-Mannose 500mg 

Het eerste supplement dat ik graag wil bespreken is Vitakruid D-Mannose 500mg. Het is een natuurlijke oplossing tegen blaasontstekingen en -infecties die geen goede bacteriën doodt. Het is daardoor veilig te gebruiken en veroorzaakt geen resistentie. Het is helemaal vrij van gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Verder is het geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Beste Cranberry Pillen  Review

Vitakruid D-Mannose 500mg is een natuurlijkere oplossing voor het lichaam dan antibiotica. Het is namelijk een natuurlijk product en dat is antibiotica niet. Zo doden deze cranberry capsules alleen schadelijke bacteriën en niet de goede. Het is bovendien geconcentreerder dan echte cranberry’s en gezonder dan cranberry sap. Niet iedereen zit erop te wachten om een halve kilo cranberries per dag te eten, maar dankzij Vitakruid hoeft dat ook niet. Ik ben daarom als orthomoleculair therapeut erg te spreken over dit type cranberry supplementen.

Het advies is om drie keer per dag 1 capsule Vitakruid D-Mannose 500mg in te nemen met water. Dat kan wel als veel ervaren worden door mensen die moeite hebben met suppletie doorslikken. Toch is Vitakruid heel effectief en daardoor de nummer 1 cranberry supplementen als je het mij vraagt. De capsules zelf zijn glad en ik kan ze daardoor goed doorslikken. Het is vaak ook een kwestie van gewenning, dus ik wil je toch aanmoedigen om het te proberen. Met mijn kortingscode ‘GROEI’ krijg je in elk geval 20% korting op je aankoop, dus dat scheelt!

Voordelen Vitakruid

✅ Geschikte cranberries voor vegetariërs en veganisten;

✅ Krachtige, maar verantwoorde dosering (500 mg cranberry concentraat);

✅ Bevat geen onnodige toevoegingen (ook geen toegevoegde suikers);

✅ Qua werkzaamheid gelijk aan 225g cranberries;

✅ Je krijgt 20% korting op deze cranberry capsules met mijn kortingscode ‘GROEI’;

✅ Doodt geen goede bacteriën en bouwt geen resistentie op (en dat doet antibiotica wel).

Nadelen Vitakruid

❌ Drie keer per dag 1 capsule innemen is nogal veel wanneer je daar moeite mee hebt.


Bekijk meer productinformatie

2. AOV 1205 Probiotica Cranberry Complex 

Ook AOV 1205 Probiotica Cranberry Complex is een goed alternatief voor antibiotica en helpt een gezonde blaas te behouden. Het is een effectieve combinatie van de essentiële vitamine C, cranberry en 5 probioticastammen. Dit zorgt voor een unieke formule die de urinewgen en het immuunsysteem kan versterken. Dit supplement is bovendien vegetarisch.

Beste Cranberry Pillen  Review

AOV 1205 Probiotica Cranberry Complex is goed voor mens én milieu. Naast het feit dat deze krachtige antioxidanten formule je blaas gezond houdt en je afweersysteem een boost geeft, zijn de verpakkingen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daardoor hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden om deze vitamines te verpakken. Een duurzame, milieubewuste keuze dus!

Het advies is om twee keer per dag 1 AOV 1205 Probiotica Cranberry Complex capsule in te nemen met water. Ik vind de capsules niet te groot en als je ze doorslikt merk je verder niets van de zure smaak die cranberry’s wel bevatten. Door de toevoeging van o.a. vitamine C merk ik dat mijn energieniveau toeneemt en ik een gezonde levensstijl makkelijker volhoud. Tip: als je mijn kortingscode ‘GROEI’ gebruikt tijdens het bestellen, dan krijg je 20% korting op deze vitamine!

Voordelen AOV

✅ Veel effectiever dan cranberry poeder of cranberry sap, waardoor infecties wegblijven;

✅ Bevat ook vitamine C en 5 soorten probioticastammen voor meer gezondheidsvoordelen;

✅ Duurzame en milieubewuste verpakking;

✅ Je krijgt 20% vitamines korting met mijn kortingscode ‘GROEI’;

✅ Deze voedingssupplementen zijn geschikt voor vegetariërs.

Nadelen AOV

❌ Twee keer per dag 1 capsule innemen kan als veel of onhandig ervaren worden;

❌ Deze beste cranberry capsules zijn wat duurder dan veel andere cranberry capsules.


Bekijk meer productinformatie

3. Sea Moss Mountain Cranberry Extract

Sea Moss Mountain Cranberry Extract bevat onder andere vitamine C en proanthocyanidinen (PAC’s), die bijdragen aan de ondersteuning van de immuunfunctie, blaas- en nierfunctie, spijsvertering en ontstekingsremmende functie. Cranberry Extract is een 100% natuurlijk product en bevat 60 capsules van 15000 mg. Het is vrij van gluten en GMO en bovendien helemaal plantaardig, waardoor het ook een veilige keuze voor vegetariërs en veganisten is.

Beste Cranberry Pillen  Review

Als orthomoleculair therapeut vind ik Sea Moss Mountain Cranberry Extract een fijn alternatief voor cranberrysap of poeder. Het ondersteunt de blaas namelijk op een natuurlijke manier. Dat komt doordat dit voedingssupplement wordt gewonnen uit de bessen van de cranberrystruik. Het supplement kan helpen bij het ondersteunen van de gezondheid van de urinewegen en het voorkomen van urineweginfecties, zoals een blaasontsteking.

Het wordt aanbevolen om één capsule per dag in te nemen en de dosering niet te overschrijden. Hierdoor doe je 2 maanden met een verpakking. Ik vind het persoonlijk fijn dat er maar 1 capsule Sea Moss Mountain Cranberry Extract per dag nodig is, omdat ik niet graag (grote) supplementen doorslik. Deze vitamine heb ik zo snel binnen, zonder meerdere capsules te moeten innemen en het draagt inderdaad bij aan een gezonde blaas. Gebruik je overigens mijn kortingscode ‘GROEI’ tijdens het bestelproces? Dan krijg je 5% vitamine korting!

Voordelen Sea Moss Mountain

✅ Je hoeft maar 1 cranberry’s capsule per dag in te nemen;

✅ Deze beste cranberry tabletten bevatten vitamine C en proanthocyanidinen (PAC’s);

✅ 100% natuurlijk product (ook geschikt voor vegetariërs en veganisten);

✅ Vrij van gluten en GMO (dat zijn onnodige ingrediënten);

✅ 60 hooggedoseerde capsules van 15000 mg;

✅ Verkrijgbaar met 5% korting als je mijn vitamine kortingscode ‘GROEI’ gebruikt.

Nadelen Sea Moss Mountain

❌ Niet bedoeld als vervanging van een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding;

❌ Er zijn weinig reviews te vinden over deze pillen;


Bekijk meer productinformatie

4. Artelle Cranberry 5000mg Capsules 

Wil je een blaasontsteking verhelpen of voorkomen? Dan kun je ook Artelle Cranberry 5000mg Capsules gebruiken om je blaas weer in balans te brengen. Deze supplementen met cranberry bevatten namelijk 5000mg puur cranberry extract en zijn vrij van vulstoffen of andere onnodige toevoegingen, zoals suiker, gluten, gist, lactose, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en/of conserveringsmiddelen. Daardoor krijg je kwaliteit als je voor deze vitamine kiest.

Beste Cranberry Pillen  Review

Artelle Cranberry 5000mg Capsules zijn scherper geprijsd dan veel andere supplementen die cranberries bevatten. Maar dat maakt deze pillen niet minder interessant. Ze helpen urinewegen schoon en vrij van infecties te houden en de dosering is vrij hoog. Dit is nog steeds veilig, maar vooral bedoeld voor mensen die vaker een blaasonsteking hebben gehad en hun lichaam wat extra’s willen bieden dan alleen cranberry sap of een laag gedoseerd supplement.

Het advies is om 1 tot 2 capsules van Artelle Cranberry 5000mg Capsules per dag in te nemen. Doe dit met water. Deze pillen zijn qua inname veel prettiger dan zuur cranberrysap. Je proeft namelijk niets van de veenbessen smaak of cranberry’s smaak en de capsules zijn niet te groot. Daardoor kan ik ze persoonlijk met gemak innemen. En er zitten 220 capsules in een verpakking, waardoor je er heel lang mee doet. Deze cranberry capsules horen daarom ook thuis in het rijtje beste cranberry’s supplementen.

Voordelen Artelle

✅ Geschikt voor mensen die een hogere dosering in hun capsules wensen;

✅ Prettiger om in te nemen dan het drinken van cranberry sap;

✅ Deze cranberry capsules bevatten geen onnodige toevoegingen;

✅ Je hoeft maar 1 tot 2 capsules per dag in te nemen;

✅ Je doet heel lang met een verpakking van deze pillen, omdat er 220 stuks in zitten.

Nadelen Artelle

❌ Niet iedereen heeft zo’n hoge dosering nodig;

❌  Er zitten geen extra nuttige ingrediënten in zoals vitamine C of mineralen.


Bekijk meer productinformatie

5. NOW Cranberry Capsules 

En tot slot heb ik het graag over NOW Cranberry Capsules. Ook deze verdienen een plaats in het rijtje beste cranberry capsules, omdat deze pillen ook vitamine C bevatten. De veenbessen als cranberry extract, bevatten een hoge concentratie flavonoïden. Ze zijn vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren en noten. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Beste Cranberry Pillen  Review

Als orthomoleculair therapeut vind ik NOW Cranberry Capsules een veilige keuze, omdat er geen allergenen in zitten. Zo kun je dankzij deze pillen een gunstige invloed uitoefenen op de gezondheid van je lichaam. De toevoeging van vitamine C is ook heel prettig, omdat je weerstand daardoor sterker kan worden. Dit kan niet alleen ondersteunen bij bestaande infecties, maar het kan ook nieuwe helpen voorkomen. Waarom dit product toch op nummer 5 eindigt, is omdat er enkele vulstoffen in zitten die niet per se nodig zijn.

Het advies is om twee keer per dag 1 tot 2 NOW Cranberry Capsules per dag in te nemen met water. Ik vind het niet ideaal dat dit twee keer dag moet gebeuren, omdat ik het dan nog weleens vergeet. Wel fijn is dat er 100 pillen in een potje zitten, waardoor je er vrij lang mee kunt doen.

Voordelen NOW

✅ Er zit ook vitamine C in deze beste cranberry capsules;

✅ Gemaakt van van veenbessen met een hoge concentratie flavonoïden;

✅ Vrij van onnodige toevoegingen/allergenen;

✅ Ze versterken de blaas, ook van vegetariërs en veganisten.

Nadelen NOW

❌ Je moet twee keer per dag pillen innemen, wat onhandig en onprettig kan zijn;

❌ Er zijn antiklontermiddelen aan toegevoegd.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste cranberry capsules 2024

Na het bekijken van alle cranberry pillen hierboven, heb ik een goed beeld gekregen van de verschillende soorten cranberry producten. Dat cranberry gezond is, staat vast. Maar welke cranberry tabletten moet je kiezen om je lichaam een handje te helpen? Dat zijn in mijn ogen de cranberry capsules van Vitakruid D-Mannose 500mg.

Beste Cranberry Pillen  Review

Deze cranberry pillen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevatten maar liefst 500 mg cranberries per capsule. Dat is een krachtige, maar verantwoorde dosering. Verder zitten er geen onnodige ingrediënten in, waardoor het een gezonde keuze is. En het grootste voordeel: Vitakruid D-Mannose 500mg doodt geen goede bacteriën en bouwt geen resistentie op. Bovendien kun je 20% korting krijgen als je mijn kortingscode gebruikt. Die vind je bij de productbeschrijving!


Bekijk meer productinformatie

Beste Cranberry supplementen ervaringen en review

Ben jij benieuwd naar de meningen van andere mensen over cranberries supplementen? Dat is heel logisch, want zij weten hoe de beste cranberry capsules in de praktijk bevallen. Daarom heb ik een aantal interessante ervaringen voor je verzameld. Doe er je voordeel mee!

Vitakruid D-Mannose 500mg  review 

Jan noemt Vitakruid D-Mannose 500mg een fantastisch product. Hij vertelt: “Ik heb al jaren last van blaasontstekingen die steeds terugkomen en ik wilde nu iets natuurlijks proberen. Dit zijn echt de beste cranberry capsules, want ze verminderen niet alleen de klachten maar voorkomen ook nieuwe infecties. Ik vind het ook top dat het alleen slechte bacteriën aanpakt en mijn blaas schoon houdt. Deze capsules zijn het proberen echt waard!”

Beste Cranberry Pillen  Review

AOV 1205 Probiotica Cranberry Complex  review

“Sinds ik AOV 1205 Probiotica Cranberry Complex neem, is mijn blaasontsteking snel verdwenen. Ik had er regelmatig last van, maar tegenwoordig lijk ik de dans te ontspringen. Dat is top, want door bepaalde medicijnen werden alle bacteriën in mijn blaas aangepakt, niet alleen de slechte. Nu ik meer vezels eet en vitaminen slik zoals dit product, heb ik geen last meer!”, schrijft Patricia.

Sea Moss Mountain Cranberry Extract review 

“Ik heb een glutenallergie, daarom koos ik voor Sea Moss Mountain Cranberry Extract. Hier zitten namelijk geen gluten in en ze zijn ook geschikt voor vegetariërs. Het is 100% natuurlijk wat super is en waardoor ik sindsdien geen blaasontsteking meer gehad heb. Het is heel effectief merk ik”, luidt de review van Zarah.

Artelle Cranberry 5000mg Capsules review

“Ik ben helemaal tevreden en ik kan deze cranberry capsules goed doorslikken. Ik gebruik ze nu een tijdje en dat bevalt goed”, schrijft Wim in zijn korte, maar krachtige review over Artelle Cranberry 5000mg Capsules.

NOW Cranberry Capsules review

Deze cranberry pillen van veenbessen hebben een hoge concentratie en daar was ik ook naar op zoek. Verder ben ik een vegetariër en ook dan zijn deze capsules geschikt. Ik vind het ook top dat er vitamine C in zit, omdat je zo nog meer voordelen ervaart voor je weerstand. Ik ben fan!”, vertelt Roger over NOW Cranberry Capsules.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Cranberry capsules kopen checklist

Wil je graag cranberry capsules of cranberry tabletten kopen? Dan heb ik een handige checklist gemaakt die je hierbij zal helpen. Uiteindelijk zijn de beste cranberry capsules voor de ene persoon namelijk niet perse ook de beste voor iemand anders. Ik help je graag om de beste keuze voor jouw situatie te maken. Daar gaan we!

1. Bepaal de nodige dosering

Wil je optimaal profiteren van de gezondheidsvoordelen van voedingssupplementen met cranberries? Kijk dan goed naar de verpakking om te zien wat de dosering is van bepaalde pillen. Capsules met cranberries bevatten verschillende doseringen; hoe hoger hoe effectiever, natuurlijk! De beste cranberry tabletten zijn in mijn ogen die van Vitakruid, maar als jij een hogere of lagere dosering nodig hebt, dan kan een andere cranberry vitamine de juiste keuze voor jou zijn. Let hier dus op.

Beste Cranberry Pillen  Review

2. Let op de aanwezigheid van andere ingrediënten (vitamine c)

In sommige cranberry capsules zit meer dan alleen cranberry. Je ziet bijvoorbeeld ook vitamine C of bepaalde mineralen en antioxidanten op de ingrediëntenlijst staan. Dat zorgt ervoor dat dit voedingssupplement nog effectiever is en je weerstand een boost geeft. Weet dat alleen cranberry goed is, maar dat extra vitaminen en mineralen dus nog meer effectiviteit veroorzaken.

3. Vermijd onnodige toevoegingen

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de beste cranberry capsules geen onnodige toevoegingen bevatten. En dat is logisch, want waarom zou je ingrediënten in deze pillen wensen als ze niets voor je gezondheid doen? Kijk daarom altijd op de ingrediëntenlijst om niet alleen de gunstige ingrediënten (zoals antioxidanten en bepaalde kruiden) te checken, maar ook om de aanwezigheid van ongunstige toevoegingen uit te sluiten. Deze kunnen bijvoorbeeld zorgen voor klachten in de maag.

4. Bepaal vooraf je budget

Cranberry pillen zijn er in verschillende prijsklassen. Daarom is mijn derde tip om van tevoren na te denken over hoeveel je wilt en kunt uitgeven aan deze producten. Koop je daarentegen een voedingssupplement van Vitakruid of AOV? Dan weet je dat je kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in de capsules aantreft die je blaas echt goed ondersteunen. En doordat ik een kortingscode voor je geregeld heb, betaal je sowieso niet teveel voor deze capsules!

YouTube video

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Beste Cranberry Pillen  Review

Meest gestelde vragen over cranberry supplement

Heb je nog vragen over cranberries of ben je benieuwd naar de beste cranberry supplementen van dit moment? Hieronder vind je de meest gestelde vragen door andere mensen. De kans is groot dat jouw vraag er ook tussen staat. Maar is dat niet zo, laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel!

Wat zijn mijn beste cranberry capsules? 

Als je cranberry pillen gaat aanschaffen, dan wil je uiteraard alleen de beste cranberries in huis halen en dat zijn Vitakruid D-Mannose 500mg capsules. Deze zijn plantaardig en bevatten maar liefst 500 mg cranberries per capsule. Dat is een krachtige, maar verantwoorde dosering. Verder zitten er geen onnodige ingrediënten in, waardoor het een gezonde keuze is. En het grootste voordeel: Vitakruid D-Mannose 500mg als beste cranberry capsules, doden geen goede bacteriën en bouwen geen resistentie op (en dat doet antibiotica bijvoorbeeld wel).

Waarom cranberry slikken?

De redenen waarom mensen cranberry tabletten slikken, zijn uiteenlopend. Ben je gevoelig voor een blaasontsteking, dan helpt cranberry blaasontsteking tegen te gaan. Het voorkomt namelijk dat bepaalde bacteriën zich in de blaas nestelen. Ook is cranberry gezond voor het immuunsysteem, want er zit veel vitamine C in. Deze rode besjes (ook wel grote veenbes genoemd in het Nederlands), worden daarom graag genuttigd. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Als jij ook behoefte hebt aan een cranberry supplement, dan raad ik je aan om voor Vitakruid te kiezen. Dit product komt als beste uit de test!

Hoeveel cranberry supplementen nemen bij een blaasontsteking? 

Als je een blaasontsteking hebt, worden gedroogde cranberry’s aanbevolen. Ondanks dat cranberry heel goed is om een blaasontsteking te voorkomen, zal het niet in alle gevallen een bestaande blaasontsteking oplossen. Neem toch ongeveer 400mg cranberry per dag, ook als je al een blaasontsteking hebt. Je kunt ook voor cranberry capsules of cranberry tabletten kiezen. Wordt de ontsteking zo niet verholpen? Dan zal er wellicht toch een antibioticakuur bij moeten komen. Hiervoor zal je altijd eerst met een arts moeten overleggen. Per cranberry supplement verschilt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid cranberry ook weleens. Lees daarom altijd voor gebruik de bijsluiter en overschrijd de maximale aanbevolen dosering nooit.

» Referenties


Wang CH, Fang CC, Chen NC, Liu SS, Yu PH, Wu TY, Lee CC, ChenSC. (2012). Cranberry-containing products for prevention of urinary tract infections in susceptible populations: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Arch Intern Med, 172:988–96.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22777630/

Kenee, P. R. M., Christie, A. L., & Zimmern, P. E. (2022). Cranberry Supplement, D-Mannose, and Other OTC Modalities for Prevention of Recurrent UTI in Women Post-Electrofulguration. Int J Womens Health, 14:643-653.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35535150/

Ching, C. B. (2022). Non-antibiotic Approaches to Preventing Pediatric UTIs: a Role for D-Mannose, Cranberry, and Probiotics? Curr Urol Rep, 23(6):113-127.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35441976/

» Referenties

Picture of Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset.Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram.Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries