In dit artikel

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test!

Beste Cranberry | Review (2023) | 5x Cranberries Test!

In dit artikel

Heb je een blaasontsteking, dan weet je waarschijnlijk dat cranberry helpt. Een cranberry supplement is echter voor veel meer kwaaltjes goed en heeft dan ook veel gezondheidsvoordelen. Wat cranberries precies doen (cranberry pillen werking), hoeveel cranberry bij blaasontsteking nodig is of hoeveel cranberry per dag sowieso aangeraden wordt, dat ga ik je vertellen. Wil jij cranberry kopen, dan raad ik je aan om verder te lezen. Ik ga je vertellen wat het beste cranberry supplement van dit moment is!

Beste cranberry 2023: Mijn selectie 

 1. Beste cranberry – Flindall Cranberry
 2. Beste cranberry capsules – Body & Fit Cranberry Swanson
 3. Beste cranberry tabletten plus – Vitamines per post Cranberry Plus
 4. Beste cranberry tegen blaasontsteking – Flindall Cranberry

Cranberry vergelijken; hoe doe ik dat? 

Om te bepalen wat de beste cranberry supplementen is of het beste cranberry supplement is, ga ik verschillende cranberry producten vergelijken. Hierbij kijk ik onder andere naar het gebruiksgemak van de cranberries, de functionaliteiten van het product en de prijs. Ook let ik op eventuele verzendkosten die betaald moeten worden en hoe de cranberry ervaringen van andere mensen zijn. Zo trek ik uiteindelijk een conclusie. Wat de beste cranberry pillen van 2023 zijn, dat ga ik je nu vertellen!

1. Flinndal Cranberry – beste cranberry algemeen, beste cranberry tegen blaasontsteking 

Op nummer 1 staat Flinndal Cranberry, de beste cranberries in het algemeen, maar ook tegen een blaasontsteking. Dit cranberry supplement bevat 400 mg cranberry extract (cranberry forte) en 40 mg guldenroede-extract. Hierdoor worden de urinewegen van mannen en vrouwen goed ondersteund. Dankzij de aanwezigheid van vitamine C krijgt je weerstand ook een boost en blijft je immuunsysteem beschermd.

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Je kunt Flinndal Cranberry kopen voor €9,45 voor 30 tabletten en voor €24,95 voor 90 tabletten. Hoeveel cranberry bij blaasontsteking of hoeveel cranberry per dag in het algemeen, vraag je je misschien af? Gewoon 1 tablet per dag, zoals door Flinndal (jouw cranberry winkel) wordt aanbevolen. Het product is namelijk gemaakt van 100% natuurlijke cranberries. Met kortingscode ‘GROEI‘ krijg je 10% Flinndal korting.

Voordelen Flinndal

✅ Geschikte cranberries voor vegetariërs;

✅ Krachtige cranberry pillen werking (400 mg cranberry);

✅ Geen onnodige toevoegingen (ook geen suiker toegevoegd);

✅ Cranberry blaasontsteking, cranberry zwangerschap, cranberry darmen;

✅ Verantwoorde dosering cranberry kopen.

Nadelen Flinndal

❌ Niet geschikt voor veganisten;

❌ Als je niet voor herhaalgemak kiest, betaal je verzendkosten


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Body & Fit Cranberry Swanson – beste cranberry capsules

Op nummer 2 staat Body & Fit Cranberry Swanson. Deze cranberries capsules bieden veel voordelen. Er zit 40 mg cranberryconcentraat in een cranberry pil of cranberry capsule en er zit vitamine C en vitamine E in. Het is geschikte cranberry tegen blaasontsteking, maar ook cranberry darmen. En omdat de potten Body & Fit Cranberry Swanson zo groot zijn, doe je er extra lang mee. Met een verpakking cranberries blaasontsteking doe je 3 maanden.

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Je kunt Body & Fit Cranberry Swanson kopen voor €9,99 voor 180 softgels. 

Voordelen Body & Fit

✅ Voordelige cranberry pillen blaasontsteking;

✅ Met vitamine C en vitamine E;

✅ Blaasontsteking cranberry, maar ook voor de darmen en het immuunsysteem.

Nadelen Body & Fit

❌ Je moet 2 capsules per dag innemen, wat veel is als je lastig capsules doorslikt;

❌ Tot een bestelwaarde van €35 betaal je verzendkosten.


Klik hier voor de beste deal

3. Body & Fit Ultra Super Strength Cranberry Concentrate

Ben je op zoek naar cranberries in de vorm van cranberry pillen of cranberry capsules? Body & Fit Ultra Super Strength Cranberry Concentrate zijn hoog gedoseerde cranberries capsules. Ze bevatten namelijk 420 mg cranberry concentraat, maar er is ook vitamine C en vitamine E aan toegevoegd. Met 1 cranberry pil per dag doet dit product zijn werk al: zeg dankzij dit product met cranberries blaasontsteking maar gedag!

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Dat cranberry gezond is, dat blijkt uit vele onderzoeken. En dankzij dit Body & Fit Ultra Super Strength Cranberry Concentrate product is het ook nog eens voordelig. Gebruik cranberrt bij blaasontsteking, maar ook om je immuunsysteem op peil te houden. Met een verpakking doe je maar liefst twee maanden.

Je kunt Body & Fit Ultra Super Strength Cranberry Concentrate kopen voor €9,99 voor 60 softgels cranberry blaasonsteking.

Voordelen Body & Fit

✅ Eén softgel of cranberry capsule per dag is voldoende;

✅ Voordelige cranberry tabletten;

✅ Hoog gedoseerde cranberry pillen blaasontsteking;

✅ Cranberry tegen blaasontsteking, maar ook voor gezonde darmen en een goede weerstand;

✅ Met vitamine C en vitamine E.

Nadelen Body & Fit

❌ Niet geschikt voor veganisten of kinderen tot en met 17 jaar;

❌ Tot een bestelwaarde van €35 betaal je verzendkosten.


Klik hier voor de beste deal

4. Vitamines per post Cranberry Plus – beste cranberry tabletten plus 

Wil je met cranberries je gezondheid verbeteren? Vitamines per post Cranberry Plus is de beste cranberry capsule voor de nieren en urinewegen (cranberries blaasontsteking). Ze ondersteunen de blaas dankzij Uva ursi en Solidago, ingrediënten die ook aanwezig zijn in dit supplement. Er zit 300 mg cranberry extract en 100 mg Uva ursi in een capsule. Ook zit er camu camu in (rijk aan vitamine C) en vlierbes. Dit is niet alleen goede cranberry bij blaasontsteking of fijne cranberry zwangerschap, maar ook voor een sterk immuunsysteem.

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Je kunt Vitamines per post Cranberry Plus bestellen voor €19,95 voor 60 capsules. Neem 1 tot 2 capsules per dag voor onderhoud. Neem er 3 per dag als blaasontsteking cranberry.

Voordelen Vitamines per post

✅ Cranberries capsules voor vegetariërs;

✅ Snel en gratis bezorgd door heel Nederland (door de brievenbus);

✅ Je krijgt 30% cranberry korting als je 4 verpakkingen bestelt;

✅ Verantwoord gedoseerde cranberry pil.

Nadelen Vitamines per post

❌ Niet geschikt voor veganisten;

❌ Meerdere capsules per dag doorslikken is niet voor iedereen gemakkelijk.


Klik hier voor de beste deal

5. Body & Fit Cranberry Concentrate

Body & Fit is jouw cranberry winkel. Er is namelijk nog een product met cranberries waarover ik je wil vertellen: Body & Fit Cranberry Concentrate! Elke hoog geconcentreerde cranberry capsule bevat 280 mg cranberry extract. Gebruik een cranberry pil als cranberries blaasontsteking voor mannen en vrouwen en geef je lichaam kwaliteit. De pillen zijn geschikt voor vegetariërs.

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Je kunt Body & Fit Cranberry Concentrate kopen voor €20,90 voor 100 capsules. Hier doe je ongeveer 1,5 maand mee.

Voordelen Body & Fit

✅ Geschikt voor vegetariërs;

✅ Betaalbare cranberry capsules;

✅ Met 280 mg cranberries per capsule;

✅ Geschikt voor mannen en vrouwen.

Nadelen Body & Fit

❌ Je moet minimaal 2 cranberries capsules per dag innemen, wat vrij veel is;

❌ Tot een bestelwaarde van €35 betaal je verzendkosten;

❌ Niet geschikt voor veganisten.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste cranberry 2023 

Na het bekijken van alle cranberry pillen hierboven, heb ik een goed beeld gekregen van de verschillende soorten cranberry producten. Dat cranberry gezond is, staat vast. Maar welke cranberry tabletten moet je kiezen om je lichaam een handje te helpen? 

Misschien wil je cranberry capsules kopen, omdat je regelmatig een blaasontsteking hebt (cranberry blaasontsteking) of misschien neem je graag cranberries om je immuunsysteem te versterken. Hoe dan ook, je wilt uiteraard alleen het beste cranberry supplement in huis halen. Dat verdien je namelijk! 

Aan de hand van alle voor- en nadelen kan ik je vertellen dat Flinndal Cranberry voor mij als beste cranberry uit de test komt. Deze cranberry pillen zijn geschikt voor vegetariërs en bevatten maar liefst 400 mg cranberries per capsule. Ook zitten er geen onnodige ingrediënten in, waardoor het een gezonde keuze is. En ondanks dat je verzendkosten betaalt als je dit product zonder herhaalgemak koopt, is het in mijn ogen toch de beste cranberry keuze!

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Ben je benieuwd naar de cranberry ervaringen van andere mensen en wil je meer weten over de cranberry vertaling en wat cranberries allemaal doen voor je gezondheid? Lees dan nog even verder, want ik heb nog veel meer interessante informatie voor je verzameld.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Cranberry ervaringen en reviews 

Ben jij benieuwd naar de meningen van andere mensen over cranberries supplementen? Wil jij weten hoe de gemiddelde cranberry review luidt over een bepaald product, voordat je een bestelling plaatst? Heel logisch! Daarom heb ik een aantal interessante ervaringen voor je verzameld. Doe er je voordeel mee.

Flinndal Cranberry review 

Er zijn veel Flinndal Cranberry reviews geschreven, maar ik deel graag die van Annet met je. Zij kocht het als cranberry blaasontsteking en vertelt: “Ik vind het een top product, sinds mijn blaasontsteking ben ik het elke dag gaan gebruiken. De cranberry capsules neem ik elke dag trouw in, want samen met mijn gewone vitamine C werkt het heel goed.”

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Body & Fit Cranberry Swanson review

Dat cranberry gezond is, dat weet Oliver wel. Over Body & Fit Cranberry Swanson vertelt hij: “Fijne cranberry pillen en ik neem ze elke dag. Ik zocht naar cranberry tabletten of pillen omdat ik cranberry sap niet lekker vind en het toch elke dag wil nemen. Fijne oplossing dit.” 

Ook Anniek neemt ze sinds een half jaar en is daar blij mee. “Ik had best regelmatig een blaasontsteking en dat is nu niet meer het geval. Het scheelt enorm, want nu is mijn leven een stuk gemakkelijker.”

Body & Fit Ultra Super Strength Cranberry Concentrate review 

Dan is er een interessante Body & Fit Ultra Super Strength Cranberry Concentrate review van Robert. Hij vertelt dat het zeer goede cranberries zijn. “Stevige ingrediënten met een hoge dosering. Daardoor zijn het grote pillen maar ze gaan toch makkelijk naar binnen en de prijs is ook goed.”

“Top product en gemakkelijk door te slikken”, zegt Hella. Hieruit blijkt dat – ondanks de grootte van de cranberry pillen – het doorslikken toch heel goed gaat bij verschillende mensen.

Vitamines per post Cranberry Plus review

Chris gebruikt Vitamines per post Cranberry Plus. “Ik vind het een goed product. Ik gebruik 2 capsules per dag en al na een week merk ik verschil. Snelle levering ook en fijn dat het gewoon in de brievenbus past.”

En San is vooral over de klantenservice te spreken. “Fijn product en de klantenservice is altijd top. Ook altijd goede kortingen als ik hier bestel en vaak wordt het de volgende dag al bezorgd. Ik hoef daar niet voor thuis te blijven verder.”

Body & Fit Cranberry Concentrate review

Mevrouw Morseld schrijft dat zij Body & Fit Cranberry Concentrate nu gebruikt, maar het merk (Now Foods) al langer kent. “Ik gebruik dit merk capsules al vele jaren en het is zeker aan te raden.”

Volgens Menno is dit cranberry supplement de reden dat hij al ruim een jaar geen blaasontstekingen meer ervaart. “Ik ben echt blij dat ik daar van af ben want het belemmerde mij best wel en ik werd er nerveus van. Sinds ik deze pillen neem heb ik geen enkele blaasontsteking meer gehad. Ik blijf ze daarom trouw nemen.”

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Wat zijn cranberries?

Je weet nu alles over de beste cranberry tabletten blaasontsteking en beste cranberry capsules blaasontsteking. Ook heb je ontdekt dat de combinatie cranberry vitamine C populair is en dat cranberries en blaasontsteking goed samengaan. Maar wat zijn cranberries eigenlijk? Of wat is cranberry precies voor supplement?

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Cranberry Nederlands

De cranberry vertaling (cranberry Nederlands) is veenbessen. Dit is een verzamelnaam voor kleine rode besjes die veel gezonde voedingsstoffen bevatten. De grote veenbes is ooit ontdekt door de indianen en in 1620 maakten Europese kolonisten er kennis mee. Na een schipbreuk in 1840 kwamen de besjes in een vat op Terschelling terecht en daar groeien ze nu nog steeds. Mede dankzij de cranberry tabletten werking (cranberries blaas) is het tegenwoordig een populair supplement dat overal verkocht wordt. Maar waar is cranberry goed voor?

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Waarom zijn cranberries gezond?

Cranberries zitten vol vitamines en mineralen. Ze bevatten veel werkzame stoffen zoals vitamine C, maar ook vitamine B, E en K. Ook zit er koper, ijzer en mangaan in cranberries. Daarom is het slikken van cranberry pillen interessant. Door een simpele cranberry pil in te nemen, geef je je lichaam direct verschillende vitamines en mineralen. 

Cranberry is vooral goed tegen blaasontstekingen. Hoe dat precies zit, vertel ik je graag. Dat komt omdat Cranberry bevat proanthocyanidinen. Deze zorgen ervoor dat bacteriën niet in de blaas gaan zitten. Daarom kun je – als je gevoelig bent voor blaasontstekingen – door het slikken van cranberry supplementen of het drinken van cranberry sap voorkomen dat je een blaasontsteking krijgt. Heb je al een blaasontsteking opgelopen, dan helpt cranberry sap, maar zullen ze je ontsteking waarschijnlijk niet helemaal verhelpen. Daarvoor is in de meeste gevallen een antibioticakuur een goed alternatief. Naast de vele gezonde eigenschappen kan cranberry sap een zure smaak hebben. Cranberrysap lijkt daarbij op de zure smaak van bosbessen.

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Waar zijn cranberries goed voor?

Wist je dat cranberry goed voor veel dingen is? Zo wordt het gebruikt als cranberry pillen schimmelinfectie, maar is cranberry voor blaasontsteking nog het meest populair. Hoeveel mg cranberry per dag nodig is, hangt een beetje af van je levensstijl en situatie. De beste cranberry capsules geven je lichaam in elk geval voldoende cranberry. 

Denk je dat je nog meer behoefte hebt? Probeer dan eens recepten met cranberry! Het internet staat er vol mee. Wat dacht je van lekkere cranberry koekjes, zoals een cranberry haverkoek of een mix met chocola? Niet alleen lekker, maar dus ook (deels) gezond vanwege de cranberries die erin zitten!

Cranberries zijn namelijk ook goed voor hart en bloedvaten en ze beschermen het menselijk lichaam tegen verschillende kankersoorten. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de voordelen die dit rode vruchtje biedt. Volgens onderzoeken hebben cranberries zelfs een positieve invloed op de spijsvertering. Allemaal goede redenen om een cranberry supplement in huis te halen. Maar dan wel alleen het beste cranberry supplement, natuurlijk!

Beste Cranberry Review (2022) 5x Cranberries Test

Cranberries voor mannen

Waar zijn cranberry pillen goed voor bij mannen? ‘Blaasontsteking man cranberry’ is misschien een minder gebruikte zoekterm, maar toch is ook bij blaasontsteking mannen cranberry heel effectief. Verder geeft het je immuunsysteem een enorme boost, waardoor cranberries eten of cranberry supplementen slikken geen overbodige luxe zijn.

Cranberries voor vrouwen

En waar zijn cranberries goed voor bij vrouwen? De urinebuis van de vrouw is korter dan die van de man, waardoor deze meer kwetsbaar is. Daarom gaan cranberry en blaasontsteking zo goed samen voor vrouwen.

Meer fytonutriënten (Planten, kruiden en specerijen) voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) ook op andere punten zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

De laatste jaren zijn fytonutriënten zoals ashwagandha, kurkuma, saffraan, spirulina en cranberry enorm populair geworden in de westerse wereld. En dat is natuurlijk niet voor niks. Maar wist je dat er zich nog veel meer krachtige stoffen in de natuur bevinden zoals bijvoorbeeld; boswellia, berberine, cordyceps, echinacea, ginkgo-biloba, mariadistel, OPC, pycnogenol en rhodiola rosea. Ook wordt de kracht van rode gist rijst, kaneel, valeriaan, knoflook, alsemkruid en artisjok steeds bekender. Steeds meer studies wijzen uit dat deze planten, kruiden en specerijen een verrijking voor onze gezondheid kunnen zijn.

De lijst is echter nog veel langer en wil ik graag met je delen. Ken jij bijvoorbeeld borageolie, bergamotpolyfenolen, bioflavonoïden of fenegriekzaden. Van groene thee-extract, kruidnagel, gember thee, monnikspeper en pompoenzaden hebben we waarschijnlijk allemaal wel gehoord maar ook deze hebben verschillende positieve krachten voor jouw gezondheid.

Omdat ik mij de afgelopen periode volledig heb laten onderdompelen in de wereld van fytonutriënten kan ik je nu ook alles vertellen over pygeum, policosanol, teunisbloemolie, zilverkaars, gaba, Mucuna en Aloë vera. Dit zijn een voor een interessante ingrediënten voor jouw gezonde levensstijl.

Ook komen er steeds meer onderzoeken naar buiten over de voordelen van CBD supplementen. Zo kan je CBD producten kopen zoals bijvoorbeeld CBD olie, CBD druppels, CBD zalf en zelfs CBD pleisters. Ik merk dat steeds meer producten CBD gaan verwerken in hun producten en dat zie ik als een positieve verandering.

Wil je meer weten over al deze fytonutriënten ? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over cranberries of ben je benieuwd naar de beste cranberry capsules van dit moment? Hieronder vind je de meest gestelde cranberry vragen door andere mensen. De kans is groot dat jouw vraag er ook tussen staat. Maar is dat niet zo, laat dan gerust een reactie achter. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord!

Wat zijn de beste cranberry capsules? 

Als je cranberry capsules gaat kopen, dan wil je uiteraard alleen de beste cranberries in huis halen. Ik heb in deze cranberry test gekeken naar de verschillen tussen de cranberry producten. Ik ging supplementen met cranberry vergelijken en daardoor kon ik heel goed zien wat een goede keuze is. De beste cranberry capsules zijn naar mijn mening die van Flinndal Cranberry. Voordelig geprijsd, een hoge dosering en ook geschikt voor vegetariërs. Bovendien zijn deze cranberry pillen geschikt voor mannen en vrouwen. Daarom kan iedereen ze nemen, zowel voor het bestrijden van een blaasontsteking als voor het behoud van gezonde urinewegen.

Waarom cranberry slikken?

De redenen waarom mensen cranberry tabletten slikken, zijn uiteenlopend. Ben je gevoelig voor een blaasontsteking, dan helpt cranberry blaasontsteking tegen te gaan. Het voorkomt namelijk dat bepaalde bacteriën zich in de blaas nestelen. Ook is cranberry gezond voor het immuunsysteem, want er zit veel vitamine C in. Deze rode besjes (ook wel grote veenbes genoemd in het Nederlands), worden daarom graag genuttigd. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Als jij ook behoefte hebt aan een cranberry supplement, dan raad ik je aan om Flinndal Cranberry te kopen. Dit product komt als beste uit de test! (1)

Hoeveel cranberry supplementen nemen bij een blaasontsteking? 

Als je een blaasontsteking hebt, worden cranberries aanbevolen. Ondanks dat cranberry heel goed is om een blaasontsteking te voorkomen, zal het niet in alle gevallen een bestaande blaasontsteking oplossen. Neem toch ongeveer 400mg cranberry per dag, ook als je al een blaasontsteking hebt. Wordt deze ontsteking zo niet verholpen? Dan zal er wellicht toch een antibioticakuur bij moeten komen. Hiervoor zal je altijd eerst met een arts moeten overleggen. Per cranberry supplement verschilt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid cranberry ook weleens. Lees daarom altijd voor gebruik de bijsluiter en overschrijd de maximale aanbevolen dosering nooit.

Conclusie beste cranberry 2023 

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Cranberry | Review (2023) | 5x Cranberries Test!

Laat een reactie achter