In dit artikel

Beste Cash Cow Cursus Review (2022) 3x Cashcow Test!

Beste Cash Cow Cursus | Review 3x Cashcow Test!

In dit artikel

Wil jij graag een cashcow cursus volgen om geld te verdienen met YouTube? En dan zonder dat je zelf die video’s hoeft te maken of je gezicht op beeld hoeft te laten zien? Ik heb in dit artikel enorm veel interessants aan je te vertellen over dit onderwerp. Naast de beste cash cow cursussen ga ik namelijk ook ontzettende cash cow cursus kortingscodes met je delen. Daarmee krijg je tot wel €300 korting per cashcow cursus! Ben jij er klaar voor om extra voordelig aan de slag te gaan met je nieuwe, passieve inkomen? Laten we dan snel starten!

Beste cashcow cursus 2023: Mijn selectie 

  1. Beste Cashcow Cursus – Cash Cow Academy (€200 korting met kortingscode ‘BESTE’)
  2. Beste Cash Cow Blauwdruk – Cash Cow Academy
  3. Beste Cash Cow Opleiding – Cash Cow Academy

Cash cow cursussen vergelijken; hoe doe ik dat? 

Om te bepalen wat de beste cashcow cursus is, ga ik elke YouTube cursus vergelijken op basis van verschillende onderdelen. Zo kijk ik onder andere naar de kwaliteit van elke cursus, de inhoud en de prijs. Maar ook let ik op wat menig deelnemer zoal schrijft in een cash cow cursus review. De beste cash cow cursus kopen gaat namelijk beter wanneer je leest hoe anderen het vinden. Uiteindelijk trek ik zo een conclusie en vertel ik je welke cashcow cursus het beste is om mee aan de slag te gaan. Tijd voor de cursussen!

1. Cash Cow Academy – beste cash cow opleiding

Op nummer 1 staat de Cash Cow Academy als beste cash cow opleiding. Op de homepage wordt meteen geadverteerd met dat je met YouTube cashcow channels geld kunt verdienen, zonder dat je zelf ooit een video hoeft op te nemen. Zo kun je door middel van het cash cow model geld verdienen doordat onbekende mensen jouw video’s bekijken. YouTube is namelijk een van de populairste videoplatforms en naast Google zelfs de meest gebruikte zoekmachine op het internet. Daarom is er zoveel geld te verdienen met dit platform. En dus ook met cash cow chanels!

Beste Cash Cow Cursus | Review (2022) 3x Cashcow Test!

Veel mensen worden afgeschrikt door het cash cow model, omdat zij denken dat zij zelf op camera moeten verschijnen om er geld mee te verdienen. Spoiler alert: dat is helemaal niet nodig! Je kunt geld verdienen via YouTube zonder ooit een video zelf te hoeven opnemen. In de cashcow opleiding van de Cash Cow Academy leer je precies hoe dat werkt. Dus hoe verdien je geld met YouTube en hoe zorg je ervoor dat jij geen video zelf hoeft op te nemen voor je cash cow channels YouTube?

Cash Cow Academy modules

In de Cash Cow Academy van Jelline Brands – de vrouw die letterlijk rijk geworden is door YouTube en daarmee hét cash cow voorbeeld is voor velen – sla je ‘domme fouten’ over en ga je meteen aan de slag met bewezen technieken. Je kunt alles wat je in deze cash cow cursus leert namelijk kopiëren en plakken op jouw eigen cash cow business. Daarbij leer je hoe je kunt werken waar en wanneer je wilt en hoe je naast je huidige baan of in plaats daarvan een passieve inkomstenbron creëert. Zo hoef je nog maar een uurtje per dag te werken en blijf je jaren geld verdienen met dezelfde video’s. Hoe meer video’s of cash cow channels je opzet, des te meer geld er zal binnenkomen. Jelline legt je precies uit hoe dat werkt.

Je leert in deze cash cow cursus namelijk winstgevende niches kiezen, de juiste content bedenken en een strategie opzetten die bij jou en je kanaal past. Ook ga je YouTube video’s optimaliseren, publiceren, systematiseren en automatiseren. En de resultaten leer je analyseren, want dat is ook heel belangrijk als je wilt groeien met je kanaal. Heb je de smaak te pakken en gaat jouw eerste cash cow channel als een speer? Pak dan door en zet meerdere channels op om nog meer succes te behalen en geld te verdienen!

Verder leer je hoe het maken van virale video’s werkt, hoe je je kanaal sneller laat groeien en welke verschillende manieren van geld verdienen met YouTube er zoal zijn. Er zijn maar liefst 18 modules waarin je alles uitgelegd krijgt én je wordt voorzien van allerlei interessante bonussen!

Deze Cash Cow Cursus kopen?

Wil je de cash cow cursus kopen van de Cash Cow Academy? De originele prijs is €1.197, maar natuurlijk krijg jij een mooie cash cow korting van mij! Als je de kortingscode BESTE invult tijdens het bestelproces, krijg je €200 korting en betaal je slechts €997.

Voordelen Cash Cow Academy

✅ Cash cow cursus van YouTube expert Jelline Brands;

✅ Je krijgt €200 Cash Cow Academy korting met kortingscode ‘BESTE’;

✅ Je krijgt 52 groepscoaching sessies per jaar;

✅ Je krijgt toegang tot de exclusieve community van de Cash Cow Academy;

✅ Er is ook een module ‘Content Maken voor Gevorderden’ die je ontvangt;

✅ Je ontvangt nog veel meer bonussen waar je echt iets aan hebt;

✅ Je behoudt levenslang toegang.

Nadelen Cash Cow Academy

❌ Als je niet erg gemotiveerd bent, zijn 100 video’s aan content best veel;

❌ Na het eerste jaar krijg je geen groepscoaching sessies meer.


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

2. Cash Cow Academy – beste cash cow blauwdruk

Wil jij graag leren van cash cow expert Jelline Brands, maar duik je liever direct in het diepe? Ga dan met haar Cash Cow Academy Blueprint aan de slag! Op de cash cow website van Cash Cow Academy is die mogelijkheid er namelijk ook. Hierin leer je een succesvol, winstgevend YouTube cash cow kanaal opzetten, zonder je gezicht te laten zien. Zelf schaalt Jelline kanalen op naar €150.000+ omzet binnen 4 maanden en in haar cashcow Blueprint laat ze jou zien hoe ze dat doet. In de Cash Cow Academy Blueprint zie je echte resultaten van succesvolle cash cow YouTube channels met volledige transparantie. Je ziet dan echt om welke kanalen het gaat en hoe zij deze resultaten hebben behaald!

Beste Cash Cow Cursus  Review (2022) 3x Cashcow Test!

Cash Cow Academy Blueprint modules

Wil jij graag aan de slag met je eigen cash cow YouTube channel? Leer van Jelline Brands hoe je dat het beste kunt doen. Zij vertelt je in de Cash Cow Academy Blueprint namelijk in 20 duidelijke, leerzame lessen hoe je het moet aanpakken. Je krijgt levenslang toegang tot deze kennis, zodat je je altijd en overal kunt verdiepen in dit cash cow model, hoe je een goede niche kiest, wat je nodig hebt om te starten en hoe je zelf een cashcow channel opzet. Ook ga je aan de slag met content maken op een gemakkelijke manier, leer je video’s op de juiste manier publiceren en ga jij dus zelf ook geld verdienen met YouTube!

Je krijgt ook allerlei gratis bonussen bij de Cash Cow Academy Blueprint.

Deze cash cow cursus bestellen?

Wil je de Cash Cow Academy Blueprint bestellen? Doe dat dan met korting! Normaal gesproken kost deze cursus €297, maar jij kunt hem tijdelijk voor slechts €97 scoren. Hoe? Door de kortingscode ‘BESTE’ in te vullen tijdens het afrekenen. Soms wordt deze korting al automatisch verrekend, als er een actie is. Dan hoef je dus geen kortingscode in te vullen.

Voordelen Cash Cow Academy

✅ Een passief inkomen YouTube verdienen door te leren van een YouTube expert;

✅ Bewezen strategie overnemen voor een YouTube passief inkomen;

✅ Onthulling van top cash cow YouTube channels en hun resultaten;

✅ Je hebt geen ervaring nodig met cash cows NFT of andere onderwerpen;

✅ Je kunt werken waar en wanneer je wilt en hoge winstmarges verdienen;

✅ Voordelige cashcow cursus voor beginners;

✅ Met de Cash Cow Academy kortingscode ‘BESTE’ krijg je €200 korting!

Nadelen Cash Cow Academy

❌ Je krijgt geen persoonlijke coaching of groep coaching bij deze cashcow cursus;

❌ Het is niet zo uitgebreid en compleet als de Cash Cow Academy opleiding die hierboven staat;

❌ Als je al gevorderder bent met cash cow, is niet de hele Blueprint interessant voor je.


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy Blueprint met kortingscode: “BESTE”

3. Cash Cow University – beste cashcow cursus algemeen 

Op nummer 3 van de cash cow cursussen staat de Cash Cow University. Wil je alles leren over het cash cow model, omdat jij je afvraagt: ‘hoe verdien je geld met YouTube’? Dan is dit de cursus voor jou. Leer via deze cursus YouTube filmpjes maken en ontdek hoe je dit ook kunt uitbesteden. Je kunt namelijk een heel winstgevend YouTube cash cow channel oprichten, zonder daar zelf veel voor te hoeven doen.

Beste Cash Cow Cursus  Review (2022) 3x Cashcow Test!

In de Cash Cow University cursus leer je hoe je zelf zo’n winstgevend cashcow chanel begint. En het mooiste is: je hebt hier geen technische kennis of ervaring voor nodig. Iedereen die oprecht geïnteresseerd is, kan het leren. Alles wordt namelijk stap voor stap uitgelegd. Het enige wat jij hoeft te doen is op te letten en de stappen op te volgen. Zo simpel is het!

De Cash Cow University leert jou de strategieën die succesvol zijn en die de oprichters zelf ook hebben gebruikt om gemiddeld €3.000 per maand te verdienen in slechts 3 maanden tijd. Bovendien sta je er nooit alleen voor als je deze cash cow cursus kopen gaat; je ontvangt 52 coaching sessies per jaar. Zo kun je al je vragen stellen en krijg je persoonlijk advies voor jouw cash cow business.

Beste Cash Cow Cursus  Review (2022) 3x Cashcow Test!

Cash Cow University modules

Module 1: Welkom tot de Cash Cow University

In de introductiemodule word je welkom geheten en krijg je toegang tot de exclusieve community van de Cash Cow University. Je ontdekt hier direct hoe je kunt starten met cashcow YouTube.

Module 2: Building the Engines

Ontdek wat het beste kanaal is onder de cash cow channels, welke niches kans maken en hoe je een eigen YouTube kanaal opricht en correct instelt. Ook krijg je hier twee bonussen: 100+ winstgevende niches én 50+ voorbeeld cash cow channels om van te leren.

Module 3: Cash Cow kanaal

In module 3 ga je aan de slag met de viral video formule, de kunst van sterke titels voor video’s, het geheim van thumbnails die scoren en meer. Ook leer je een YouTube video uploaden en krijg je toegang tot de beste gratis online design tool die er volgens de Cash Cow University is. 

Module 4: Team building

Leer in de vierde module waar ee goed cash cow team uit bestaat en hoe je zelf een sterk team opbouwt. Je gaat ook aan de slag met online freelance platforms om mensen aan te nemen en in te huren. Hiervoor krijg je als bonus handige hire templates die je kunt gebruiken.

Module 5: Automatiseren

Als alles staat, is het de bedoeling dat jij zelf steeds minder tijd kwijt bent aan je cash cow channel(s). Daarom ga je in module 5 aan de slag met automatiseren, zodat je nog maar 30 minuten per dag hoeft te werken en dat lekker kunt doen op momenten en plekken die jou goed uitkomen. Je gaat namelijk 90 procent van je cash cow business automatiseren en hiervoor een handig systeem instellen. In deze module ontvang je de bonus ‘automate templates’ die je hiervoor kunt gebruiken.

Module 6: Shorts kanaal

In deze laatste module leer je een shorts kanaal maken, ontdek je hoe shorts uploaden werkt en ga je dat shorts kanaal helemaal uitbesteden. Zo hoef jij niet het werk te doen, maar ontvang je wel inkomsten!

Beste Cash Cow Cursus  Review (2022) 3x Cashcow Test!

Deze Cash Cow Cursus bestellen?

Als je aan de slag wilt met de Cash Cow University, dan kun je deze cursus tijdelijk met extra veel korting kopen. Naast de standaard korting die je op de website krijgt, kan ik je nog eens €300 korting geven met de cash cow kortingscode ‘GROEI. Zo betaal je geen €1.297 en ook geen €997, maar slechts €697! Als je voor deze investering zo’n mooie passieve inkomstenbron kunt realiseren, dan is dat toch een no-brainer?

Voordelen Cash Cow University

✅ Cash cow cursus voor beginners en gevorderden;

✅ Je krijgt €300 extra cash cow korting met de kortingscode GROEI;

✅ Je leert in 6 modules een winstgevend cash cow channel opzetten;

✅ Je krijgt ook een heel jaar coaching sessies, zodat je vragen kunt stellen en persoonlijk advies krijgt;

✅ Er worden interessante bonussen bij de cashcow cursus gegeven t.w.v. €3.350;

✅ Je krijgt ook toegang tot de exclusieve community;

✅ Levenslang toegang tot de cursus;

✅ Met 100% tevredenheidsgarantie.

Nadelen Cash Cow University

❌ Na het eerste jaar moet je het wel echt zelf doen;

❌ Een cursus die geschikt is voor beginners en gevorderden, klinkt nogal algemeen.


Klik hier voor €300 korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste cash cow cursus 2023 

Jij bent inmiddels vast klaar om met cash cow channels te starten en alles te leren over het cash cow model! En je bent daarom ook vast wel benieuwd naar wat ik zelf de beste cashcow cursus vind. Ik vertel je dat natuurlijk graag. Hoe verdien je geld met YouTube op een succesvolle en laagdrempelige manier? Door de beste cash cow cursus te volgen.

Beste Cash Cow Cursus  Review (2022) 3x Cashcow Test!

En naar mijn mening is dat de cursus van de Cash Cow Academy! Dankzij mijn geweldige cash cow cursus aanbieding kun je die opleiding bovendien heel voordelig volgen. Daarom – en vanwege alle voordelen die ik bij die cursus heb genoemd – is dit naar mijn mening dé winnaar van de cash cow cursus test!


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

Cash Cow cursus ervaringen en reviews 

Ben je benieuwd naar de meningen van anderen over deze cashcow cursussen? Lees dan hun cashcow cursus reviews en ervaringen hieronder.

Cash Cow Academy review

Minou, 22 jaar, verdient meer dan €10.000 per maand met de Cash Cow Academy van Jelline Brands. “Ik had al binnen 3 maanden zo’n inkomen en zonder mijn gezicht te laten zien. Nooit gedacht dat geld verdienen video zo leuk en makkelijk zou zijn. Ik ben Jelline daarom heel dankbaar en ik kan iedereen deze cursus aanraden.”

Cash Cow Academy Blueprint review

“Door corona moest ik een manier vinden om geld te verdienen, maar ik kon gewoon nergens een baan krijgen. Toen kwam de Cash Cow Academy op mijn pad en ik ging er meteen voor. Op dit moment verdien ik al drie keer zoveel als bij mijn vorige baan, dus ik ben Jelline Brands ontzettend dankbaar. Dankzij haar verdien ik geld vanuit huis met YouTube en ik hoef de video’s niet eens zelf te maken. En ik hoefde ook niet veel te betalen voor de blueprint. Beter kan toch niet?!” schrijft Rens.

Cash Cow University review 

“Ik zag altijd de top 10 cash cow YouTube channels en dacht: kon ik dit ook maar. Dankzij de Cash Cow University heb ik dus echt geleerd hoe het allemaal moet en ik verdien nu ook geld met mijn eigen YouTube kanaal. Nooit gedacht dat dit ook voor mij zou werken maar het blijkt toch echt te kunnen. Hoe meer ik verdien hoe meer ik gemotiveerd ben om harder te werken. Terwijl je eigenlijk ook gewoon achterover kunt leunen terwijl je geld verdient. Bizar hoe goed dit werkt!” schrijft Niels.

Beste Cash Cow Cursus  Review (2022) 3x Cashcow Test!

Wat is de cash cow betekenis?

Je weet nu welke YouTube cursussen ik aanbeveel en welke cash cow cursus voor mij de winnaar is. Maar wat is cash cow precies? Letterlijk vertaald is de cash cow betekenis: ‘producten of diensten waarvan de groei in de markt laag is, maar het marktaandeel hoog’. Het is dus iets waar nog veel kans op te maken is als het aankomt op geld verdienen, maar tegelijkertijd iets waar nog niet veel mensen mee bezig zijn. Een gat in de markt, dus!

Wat zijn goede cash cow YouTube channel niches?

Wil je ontdekken wat goede cash cow YouTube channel niches zijn? In een cashcow cursus leer je dat. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Je verdiept je namelijk in alle aspecten van cash cow YouTube video’s. Zo ontdek je niet alleen welke niches het meest winstgevend zijn, maar ook hoe jij jouw cash cow online zet en aan de slag kunt. Want alleen zo zal er daadwerkelijk geld binnenkomen en kun je financieel groeien dankzij cashcow channels! Ik raad je daarom aan om een van de cash cow cursussen hierboven te kiezen en direct te starten. Hoe eerder je begint, des te sneller je geld zal verdienen.

Beste Cash Cow Cursus  Review (2022) 3x Cashcow Test!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over een cash cow cursus

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over cashcow of over de verschillende cursussen? De meest gestelde vragen vind je hieronder. Doe er je voordeel mee!

Wat is de beste cashcow cursus? 

Ben je op zoek naar de beste cashcow cursus, maar weet je niet welke je moet kopen? Ik heb de beste cash cow cursussen voor je op een rij gezet en deze met elkaar vergeleken. Voor mij persoonlijk is de beste cash cow cursus die van de Cash Cow Academy. Lees vooral dit artikel om te ontdekken welke cursus het beste bij jou in de smaakt valt. Dat kan natuurlijk voor iedereen anders zijn. 

Hoe kun je met cash cow video’s beginnen?

Beginnen met cash cow video’s, dat doe je allereerst door een goede cashcow cursus te volgen. Hierin leer je namelijk stap voor stap wat je wél en juist niét moet doen om een winstgevend kanaal op te zetten. In dit artikel vertel ik wat de beste cashcow cursus is. Dan kun je vandaag nog beginnen, als je dat wilt. Het is namelijk zo dat iedereen dit zou kunnen, dus hoe eerder je instapt en succesvol wordt, hoe beter dat is voor jouw portemonnee! (1)

Conclusie beste cashcow cursus 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Cash Cow Cursus | Review 3x Cashcow Test!

Laat een reactie achter