In dit artikel

Beste Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Beste Bonusan Probiotica Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Volgens de Maag Lever Darmstichting heeft iedereen een unieke darmflora. Probiotica kan gunstig zijn, omdat het gezonde en ongezonde bacteriën in evenwicht brengt. Wil je een Bonusan probiotica alternatief bestellen – omdat er simpelweg supplementen van betere kwaliteit zijn? Lees dan dit artikel en ontdek het beste alternatief voor probiotica van Bonusan.

Kort samengevat:

Het beste Bonusan probiotica alternatief van 2023 volgens onze test is Nutribites Probiotica. Dit merk bevat 13 onderzochte probioticastammen die levend de darmen bereiken. Vitamine C en zink is toegevoegd voor je weerstand.

Bonusan probiotica alternatieven vergelijken; hoe doen we dat?

Als orthomoleculair therapeut vind ik het belangrijk om probiotica van Bonusan en andere merken te vergelijken. Alleen zo kun je immers bepalen wat het beste Bonusan probiotica alternatief is. Ik kijk daarom tijdens deze test naar de kwaliteit en ingrediënten van elk supplement, maar ook naar de stammen, CFU’s en hoeveelheid bacteriën. Verder let ik op de praktische voordelen, klantreviews en prijzen. Is er een kortingscode, dan hoor je dat natuurlijk ook van mij.

Beste Bonusan probiotica alternatief keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagStammen
1.Nutribites€26,00€0,8713 soorten
2.Vitakruid€39,90€1,338 soorten
3.Vitals€34,95€0,583 soorten
4.Naturecan€23,99€0,4012 soorten
5.SeaMoss€29,90€0,50 – €1,0020 soorten

1. Nutribites Probiotica

Nutribites Probiotica is vrij van suiker, gelatine, GMO en synthetische smaakstoffen. Het supplement is ook geschikt voor vegetariërs. De 13 probiotica stammen die erin zitten, zijn samen met de prebiotica en de gepatenteerde stam Lactospore bedoeld om je darmflora te ondersteunen. De maagzuurresistente capsule brengt de probiotica levend naar je darmen. Dit supplement is hoog en veilig gedoseerd en bevat goed onderzochte stammen. Zo weet je zeker dat het veilig en effectief is.

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Als alternatief voor probiotica van Bonusan, is Nutribites Probiotica aangevuld met het hoogwaardige Lactospore én zit er ook vitamine C en zink in voor een goede weerstand. Het is dus een kwalitatief hoogwaardig product en daarmee een hele waarde vervanger voor probiotica voor je darmen van Bonusan.

Het advies is om 1 tot 2 capsules Nutribites Probiotica per dag in te nemen met water. De gladde capsules zijn gemakkelijk door te slikken. Bewaar dit supplement het liefst op kamertemperatuur en niet op een plek waar veel licht is.

Voordelen Nutribites

✅ Kwalitatief hoogwaardig alternatief voor Bonusan probiotica met 13 probiotica stammen;

✅ De gladde capsules zijn goed door te slikken;

✅ Er zit ook vitamine C en zink in voor een goede weerstand;

✅ Aangevuld met de hoogwaardige stam Lactospore;

✅ De capsule is bestand tegen maagzuur, waardoor de probiotica levend je darmen bereikt en effectiever is;

✅ Vrij van GMO, suiker, gelatine en synthetische smaakstoffen.

Nadelen Nutribites

❌ Twee capsules per dag is misschien wat veel voor wie wel moeite heeft met suppletie doorslikken;

❌ Bij gebruik van 2 capsules per dag doe je slechts 1 maand met een verpakking, waardoor dit supplement in verhouding wel prijziger is.


Bekijk meer productinformatie

2. Vitakruid Symflora Basis Sachets

Met 8 bacteriële stammen is Vitakruid Symflora Basis Sachets een goed alternatief voor probiotica van Bonusan. Het bestaat uit zowel probiotica als prebiotica, maar ook uit mineralen en enzymen. Dit supplement is bestand tegen zuur en gal en zal daardoor levend de darmen bereiken. Dit vergroot de effectiviteit van de bacteriële stammen die daar hun werk zullen doen.

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Volgens onderzoek heeft Vitakruid Symflora Basis Sachets een hoge activiteit in het spijsverteringsstelsel en zorgt het voor een goede darmflora. Doordat er extra mineralen en enzymen aan toegevoegd zijn, ondersteunt het de spijsvertering en stimuleert het een goede spierfunctie.

Los de inhoud van 1 sachet op in 100ml handwarm water, laat het 1 minuut staan en roer het goed door voordat je het opdrinkt. Je neemt Vitakruid Symflora Basis Sachets bij voorkeur i op een lege maag. De sachetverpakking beschermt het supplement optimaal tegen vocht, lucht en licht. Er is namelijk geen verlies aan stabiliteit zoals bij het opendraaien van een pot met suppletie. Wil je dit Bonusan probiotica alternatief met 20% korting kopen? Gebruik dan mijn kortingscode GROEI tijdens het afrekenen.

Voordelen Vitakruid

✅ Alternatief voor probiotica voor de darmen van Bonusan in sachetvorm;

✅ Bevat extra mineralen en enzymen voor een goede darmflora en spierfunctie;

✅ Effectiever supplement, omdat het bestand is tegen zuur en gal (zal daardoor levend de darmen bereiken);

✅ Het bevat 8 bacteriële probiotica stammen;

✅ Je krijgt 20% korting op je bestelling met kortingscode GROEI.

Nadelen Vitakruid

❌ Dit is het duurste supplement uit deze selectie.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Vitals Microbiol Trio Basis

Het volgende supplement dat ik graag bespreek is Vitals Microbiol Trio Basis. Dit supplement bevat 3 miljard levende bacteriën van 3 superieure probiotica stammen. Het betreft Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium lactos BB-12 en Lactobacilus rhamnosus GG LGG. De plantaardige capsule en hulpstoffen uit natuurlijke bron, maken dit supplement ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Vitals Microbiol Trio Basis heeft als probioticum een heel sterke, wetenschappelijke onderbouwing. Dat maakt dit supplement tot een aanrader op haar gebied. Bovendien is de plantaaridge capsule alleen aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron. Er zijn dus geen onnodige, synthetische toevoegingen aan gedaan.

Wil je Vitals Microbiol Trio Basis innemen, dan is 1 capsule per dag met water voldoende. De verpakking is bovendien speciaal ontworpen om het supplement te beschermen tegen vocht, lucht en licht. De bacteriën bereiken zo levend de darmen en zijn zo effectiever. Het karton van de verpakking is bovendien tot 7 keer worden hergebruikt en de potjes en etiketten van Vitals suppletie zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Een goede keuze voor jezelf, maar ook voor de natuur! Gebruik je kortingscode GROEI tijdens het bestellen, dan krijg je 20% korting op je aankoop.

Voordelen Vitals

✅ Combinatie van 3 superieure probiotica stammen (bevat 3 miljard levende bacteriën);

✅ De capsules zijn glad en neem je gemakkelijk met water in;

✅ Goede keuze voor je eigen gezondheid en voor die van het milieu (recyclebare verpakking);

✅ Je krijgt 20% korting op dit probiotica Bonusan alternatief met kortingscode GROEI;

✅ Plantaardige capsule die aangevuld is met hulpstoffen uit natuurlijke bron.

Nadelen Vitals

❌ Heb je moeite met suppletie doorslikken, dan zijn capsules minder gemakkelijk in gebruik dan sachets.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Naturecan Digest Capsules

Het volgende alternatief voor probiotica van Bonusan is Naturecan Digest Capsules. Dit zijn 100% vegan en getest door een onafhankelijke partij. Bovendien is Naturecan een klimaat neutraal bedrijf, dus ook goed voor het milieu. De supplementen bevatten een synergetische formule met o.a. 12 levende bacteriën en 10 bio kolonie vormende eenheden. Er zit ook chloride in om de spijsvertering te ondersteunen en Lactospore (een klinisch gevalideerd probioticum).

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Naturecan Digest Capsules bevatten een unieke mix aan levende bacteriën en vitaminen voor een goede spijsvertering. Er is ook vitamine C en D3 aan toegevoegd voor een sterk immuunsysteem. Dankzij chloride wordt zoutzuur in de maag geproduceerd, wat bijdraagt aan een normale spijsvertering.

Het advies is om 1 capsule Naturecan Digest Capsules per dag in te nemen met water. Wil je extra voordelig aan de slag met dit alternatief voor probiotica voor je darmen van Bonusan? Gebruik dan kortingscode GROEI tijdens het afrekenen en ontvang 15% korting op je bestelling.

Voordelen Naturecan

✅ Bevat 12 levende bacteriestammen en 10 bio kolonie vormende eenheden;

✅ Met chloride, vitamine C en vitamine D3 voor een sterk immuunsysteem en gezond spijsverteringsstelsel;

✅ Je krijgt 15% korting op je bestelling met de kortingscode GROEI;

✅ Dit supplement is 100% veganistisch en getest door een onafhankelijke partij.

Nadelen Naturecan

❌ Capsules zijn minder makkelijk in te nemen dan sachets, mocht je moeite hebben met suppletie doorslikken.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

5. SeaMoss Mountain Probiotica Complex

En tot slot het probiotica Bonusan alternatief dat SeaMoss Mountain Probiotica Complex heet. Het zijn capsules die een mix van 20 bacteriestammen bevatten en 60 miljard KVE per portie leveren. Zo hebben ze een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel. De capsules zijn hoog, maar wel veilig gedoseerd en bevatten geen schadelijke toevoegingen. Zo zijn ze ook vrij van soja, GMO, gluten en zuivel.

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

SeaMoss Mountain Probiotica Complex is hoog gedoseerd, maar wel veilig. Hoe hoger het aantal KVE’s (kolonie vormende eenheden), hoe effectiever een supplement kan zijn. Aangezien er 60 in dit supplement zitten, doet het veel voor je lichaam.

Het advies is om 1 tot 2 capsules per dag in te nemen van dit alternatief voor probiotica voor je darmen van Bonusan. Zo doe je er per verpakking 1 tot 2 maanden mee. Je kunt 5% korting krijgen op dat SeaMoss Mountain Probiotica Complex door kortingscode GROEI in te vullen tijdens het bestelproces.

Voordelen SeaMoss Mountain

✅ Dit supplement is vrij van GMO, gluten, soja en zuivel en bevat geen schadelijke toevoegingen;

✅ Je ontvangt 60 capsules van 60 miljard KVE per portie, die een mix van 20 bacteriestammen bevatten;

✅ Je krijgt 5% korting op je aankoop met de kortingscode GROEI;

✅ De gladde capsules zijn gemakkelijk door te slikken.

Nadelen SeaMoss Mountain

❌ Heb je moeite met suppletie doorslikken, dan zijn capsules minder gebruiksvriendelijk dan sachets.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste Bonusan probiotica alternatief 2023

Hoog tijd om te verklappen wat nu het beste alternatief is voor probiotica van Bonusan. Nu ik vanuit mijn kennis en ervaring als orthomoleculair therapeut bovenstaande supplementen onderzocht heb, is het voor mij duidelijk geworden. Het beste Bonusan probiotica alternatief is Nutribites Probiotica.

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Nutribites Probiotica is namelijk een kwalitatief hoogwaardig alternatief dat 13 probiotica stammen bevat. Aan de capsules is ook zink en vitamine C toegevoegd voor een goede weerstand en ze zijn aangevuld met de hoogwaardige stam Lactospore. De gladde capsules slik je gemakkelijk door en zijn bestand tegen maagzuur. Daardoor is het supplement effectiever. Goed om te weten, is dat er geen suiker, gelatine, GMO of synthetische smaakstoffen aan deze capsules worden toegevoegd. Al met al het beste Bonusan probiotica alternatief!


Bekijk meer productinformatie

Bonusan probiotica alternatieven ervaringen en reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten met elk alternatief voor probiotica van Bonusan? Dit artikel is niet compleet zonder een probiotica Bonusan alternatief review van elk supplement. Lees je mee?

Nutribites Probiotica review

Volgens Marian is Nutribites Probiotica ‘een top product’. “Ik experimenteer al jaren met voeding en psychologen, vanwege depressieklachten en vermoeidheid. Toen kreeg ik een dikke darm ontsteking maar dankzij deze probiotica heb ik een zeer positief resultaat behaald. Naar het toilet gaan gaat nu beter, ik heb meer energie en zit wat beter in mijn vel. Ik ben daarom heel dankbaar voor dit supplement.”

Vitakruid Symflora Basis Sachets review

Over Vitakruid Symflora Basis Sachets laat Kim een interessante review achter. Zij schrijft: “Ik heb al jaren spijsverteringsproblemen en nu heb ik dus eindelijk iets gevonden dat echt werkt. Deze sachets helpen mijn darmen enorm en mijn buik is nu minder opgeblazen. Ook heb ik minder last van pijn en kramp. En omdat het ook prebiotica bevat wordt de balans met nuttige bacteriën beter. Ik vind de sachets ook handig voor onderweg om in te nemen.”

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Vitals Microbiol Trio Basis review

Nick deelt zijn review en het is een geweldige ervaring in vergelijking met de gemiddelde probiotica Bonusan ervaring. “Ik ben heel tevreden over Vitals Microbiol Trio Basis. Het is effectief en houdt mijn spijsvertering gezond want het bevat 3 miljard CFU. Dat is genoeg om mijn lichaam te ondersteunen. Ik voel mij gezonder sinds ik dit gebruik en ik kan het andere mensen die een goed probioticum zoeken ook aanraden.”

Naturecan Digest Capsules review

Over Naturecan Digest Capsules is Ana kort, maar krachtig. “Naar mijn idee zou iedereen deze moeten gebruiken voor gezonde darmen. Mijn hele lichaam verbetert ervan op gebied van gezondheid.”

SeaMoss Mountain Probiotica Complex review

Over SeaMoss Mountain Probiotica Complex zijn nog geen ervaringen gedeeld door klanten. Toch ga ik ervan uit dat klanten er tevreden mee zijn, juist omdat de kwaliteit en dosering hoog is en daardoor veel voor je lichaam kan betekenen.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Bonusan probiotica alternatief checklist

Wil je graag een alternatief voor probiotica van Bonusan bestellen? Dan raad ik je aan om onderstaande checklist er bij te pakken. Wat voor jou het beste alternatief is voor een probiotica supplement van Bonusan, kan je zo heel goed zelf bepalen. Bovendien staan er tips tussen waar je misschien nog niet aan gedacht had, maar die wel heel nuttig zijn!

Bepaal de nodige stammen

Vind jij het belangrijk dat een probiotica supplement zoveel mogelijk bacteriestammen bevat? Dan weet je waar je op moet letten bij het kiezen van het beste Bonusan probiotica alternatief. Misschien ben je juist op zoek naar een specifieke bacteriestam die in het supplement aanwezig zou moeten zijn. Of maakt het voor jou minder uit welke erin zitten, als de werking van het product je maar volledig aanspreekt? Denk hier even over na voordat je een keuze maakt.

Bepaal de suppletievorm

Zoals je inmiddels hebt ontdekt dankzij deze test voor probiotica producten van Bonusan en andere merken, zijn er verschillende suppletievormen beschikbaar. Zo kun je kiezen voor capsules, die je gewoon met water doorslikt. Of je kunt voor probiotica sachets kiezen. Deze zakjes bevatten een dagdosering en kun je oplossen in een glas water. Dit is niet alleen gunstig voor mensen die moeite hebben met suppletie doorslikken. Het is ook goed voor de houdbaarheid van het product. Er komt zo namelijk geen lucht, licht of vocht bij de probiotica. Je maakt een zakje pas open wanneer je hem daadwerkelijk zal gebruiken. Daardoor is de kans ook groter dat alle bacteriestammen je darmen levend bereiken.

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Is resistentie noodzakelijk?

Ook interessant, is de mogelijkheid om voor suppletie te kiezen die in een maagzuur- of galresistente capsule verpakt zit. Het voordeel hieraan, is dat de inhoud van de capsule niet wordt aangetast op haar reis door je lichaam. Maagzuur en galzuur kunnen (een deel van) een supplement afbreken, waardoor het lang niet zo effectief is als gedacht wordt. Heb je een capsule die hiertegen bestand is, dan weet je dat je wel optimaal de vruchten plukt van een supplement en haar beloofde werking.

Bepaal vooraf je budget

En hoeveel ben je bereid om te betalen voor probiotica voor de darmflora van Bonusan of een ander merk? Mijn advies als orthomoleculair therapeut is om niet te bezuinigen op je gezondheid, als dat niet nodig is. Natuurlijk hoef je ook geen honderden euro’s uit te geven aan een probiotica supplement. Maar weet dat je voor kwaliteit nu eenmaal wat meer betaalt. Bovendien zijn supplementen een investering in je gezondheid op de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat je in elk geval goed kijkt naar welke merken kwalitatief hoogwaardige suppletie leveren. De merken in dit artikel doen dat in elk geval. En bij verschillende merken heb ik een kortingscode vermeld die jouw aankoopbedrag direct een stuk lager maakt!

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer voedingssupplementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van ayurvedische supplementen, energetische supplementen en homeopathische supplementen. Daarnaast hebben probiotica en postbiotica supplementen ook een bewezen positief effect op je gezondheid.

Een aantal merk reviews zijn geschreven. Van de reclame ken je vast, Activia probiotica natuurlijk. Maar we bekeken de bekende ketens als Action probiotica, De Tuinen probiotica, Etos probiotica, Holland and Barrett probiotica, Kruidvat probiotica en Lidl probiotica . Daarnaast ook de veelgebruikte merken als Body en Fit probiotica, Bonusan probiotica, Flinndal probiotica, Golden Naturals probiotica, Orangefit probiotica, Orthica probiotica en Solgar probiotica.

Ook Apotheek probiotica wordt over geschreven. En de minder bekende merken als Bio Kult probiotica, Leef Bewust probiotica, Orthiflor probiotica, Phital probiotica en Puur probiotica. Ik ben benieuwd voor welk supplement je kiest.

Beste Bonusan Probiotica Alternatief Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over een Bonusan probiotica alternatief

Nu je dit artikel hebt gelezen, weet je wat het beste alternatief is voor probiotica van Bonusan en hoe je voor jezelf de beste keuze maakt. En dan alleen nog even de meest gestelde vragen over alternatieven voor een probiotica supplement van Bonusan. Ze staan hieronder!

Wat is het beste Bonusan probiotica alternatief?

Het beste Bonusan probiotica alternatief is in mijn ogen als orthomoleculair therapeut Nutribites Probiotica. En daar zijn meerdere redenen voor. Dit hoogwaardig kwalitatieve supplement bevat 13 probiotica stammen en er is zink en vitamine C aan de capsules toegevoegd. Zo ondersteunen ze niet alleen je darmflora, mar ook je weerstand. De capsules zijn glad en zo gemakkelijk door te slikken, maar ook bestand tegen maagzuur. Ze worden dus niet afgebroken totdat ze op de plaats van bestemming zijn aangekomen. Verder bevat dit supplement geen GMO, gelatine, suiker of synthetische smaakstoffen en Nutribites Probiotica is goed betaalbaar dankzij de eerlijke prijs.

Levert probiotica bijwerkingen op?

Dat probiotica bijwerkingen oplevert, is niet de bedoeling. Over het algemeen leidt het dan ook niet tot ongewenste bijwerkingen. Desondanks zijn het levende micro-organismen die je inneemt en die aan de slag gaan in je darmen. Het kan daarom voorkomen dat je wat krampen krijgt wanneer je net begint met een probiotica supplement. Dit is geen extreme kramp, maar gewoon een teken dat je darmen aan het werk worden gezet. Vaak verdwijnt dit met een paar dagen al. Het kan in elk geval geen kwaad. Andere bijwerkingen dan deze hoef je niet te verwachten als je probiotica gewoon veilig mag innemen. Behoor je tot een van de doelgroepen voor wie het risico’s oplevert, dan wordt het gebruik van probiotica supplementen afgeraden.

Voor wie is probiotica suppletie niet geschikt?

Probiotica suppletie is in principe veilig en leidt niet tot bijwerkingen, maar het is niet voor iedereen geschikt. Dat wil zeggen: als er niet-lichaamseigen bacteriestammen in het supplement zitten (zoals gist Saccharomyces boulardii), dan dien je er voorzichtig mee te zijn. Het kan namelijk een schimmelinfectie veroorzaken. En het is ook goed om te weten dat in sommige probiotica supplementen glucose zit. Voor diabetici is zo’n supplement niet geschikt. Het is sowieso verstandig om in het geval van ziekten en/of medicijngebruik te overleggen met een arts of voedingsdeskundige over het al dan niet gebruiken van een probiotica supplement.

In welke voeding komt probiotica voor?

Je kunt probiotica ook uit bepaalde voedingsproducten halen. Zo komt het bijvoorbeeld voor in yoghurt, kefir (gefermenteerde melk), kombucha, zuurkool, tempeh, boerenkaas of kaas van rauwe melk en het zit ook in kimchi of natto. Wil je dus liever gezonde bacteriën binnekrijgen door middel van voedingsproducten, dan weet je nu welke producten je wat meer aan je eetpatroon kunt toevoegen. Lang niet iedereen vindt bovenstaande producten echter even lekker of gemakkelijk te kopen/bereiden. In dat geval biedt een probiotica supplement natuurlijk meer gemak. Ook omdat je die niet hoeft te bereiden, maar gewoon met water kunt doorslikken.

» Referenties


1. ‘Probiotics: What You Need To Know’ – Yisong Wang, Ph.D., and David Shurtleff, Ph.D., August 2019.
https://www.nccih.nih.gov/health/probiotics-what-you-need-to-know

2. ‘Probiotics – Fact Sheet for Health Professionals’ – June 2, 2022.
https://ods.od.nih.gov/factsheets/Probiotics-HealthProfessional/

3. ‘Current status of probiotic and related health benefits’ – Tridip K. Das, Shrabani Pradhan, Sudipta Chakrabarti, Keshab Chandra Mondal, Kuntal Ghosh, December 2022.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502222001457

4. ‘Understanding the health benefits of taking probiotics’ – August 8, 2022.
https://www.health.harvard.edu/nutrition/understanding-the-health-benefits-of-taking-probiotics

» Referenties

Conclusie beste Bonusan probiotica alternatief 2023

  • Beste Bonusan Probiotica alternatief: Nutribites
  • Beste Pre en Probiotica Bonusan alternatief: Vitakruid
  • Beste Probiotica Darmen Bonusan alternatief: Nutribites
  • Beste Probiotica Lactobacillen Bonusan alternatief: Vitals
  • Beste Probiotica Capsules Bonusan alternatief: Nutribites
Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Bonusan Probiotica Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter