In dit artikel

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Beste Bloedwaardentest | Review | 5x Test!

In dit artikel

Wil je bij jezelf een bloedtest uitvoeren? Met een dergelijke test krijg je meer inzichten in je bloedwaarden en daarmee in je gezondheid. Spreekt dat je aan? In dit artikel maak je direct kennis met de beste bloedwaardentests van dit moment.

Kort samengevat:

De beste bloedwaardentest 2024 volgens onze test is Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid. Deze bloedtest bevat de meest uitgebreide uitslag van bloedwaarden en is gemakkelijk zelf af te nemen.

Bloedwaardentest vergelijken: hoe doen we dat?

Wat is nou het beste preventief bloedonderzoek dat je uit kunt voeren? Die vraag heb ik mezelf ook gesteld. Om hier een antwoord op te vinden, heb ik een uitgebreide zoektocht verricht. Hierbij heb ik naar de verschillende tests gekeken en een goede vergelijking gemaakt. Bij deze vergelijking heb ik gekeken naar de exacte meetpunten, de werking van de test en de prijs-kwaliteitsverhouding. Op basis van die criteria ben ik uiteindelijk bij de 5 beste bloedwaardentests gekomen. In dit artikel vertel ik je hier alles over!

1. Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid – beste bloedwaardentest

De Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid is de beste bloedwaardentest van dit moment. Met dit preventief bloedonderzoek krijg je alle mogelijke inzichten in je bloedwaarden. Zo krijg je inzichten in verschillende vitaminen, in het cholesterolgehalte en in tal van andere bestanddelen die zich in je bloed bevinden.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Wat je hier precies aan hebt? Heel veel. Mocht je onverhoopt een tekort aan één van deze bestanddelen hebben, blijkt dat overduidelijk uit deze bloedwaardentest. Bij de uitslag die bij deze test hoort, krijg je ook nog eens belangrijke tips aangereikt. Met deze tips kun je de bloedwaarden verbeteren.

Wat mij ook aanspreekt, is de manier van afname. Je kunt de test makkelijk bij jezelf afnemen, waarvoor je alleen maar een kleine hoeveelheid bloed hoeft te prikken. Nadat je dit hebt gedaan, kun je de bloedafname terug sturen. In een gecertificeerd laboratorium wordt het bloed vervolgens nauwkeurig bestudeerd. Binnen 6 werkdagen ontvang je vervolgens een uitgebreid en waardevol rapport.

Wat de kost Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid?

Voor de Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid betaal je eenmalig een bedrag van €165. Het is hiermee een vrij dure preventieve bloed test.

Voordelen Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans

✅ Zeer uitgebreide test

✅ Makkelijk bij jezelf af te nemen

✅ Onderzocht in een gecertificeerd laboratorium

✅ Duidelijk rapport inclusief tips

Nadelen Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans

❌ Vrij duur preventief bloedonderzoek


Bekijk meer productinformatie

2. Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL – beste bloed test

Een andere bloed test waar ik zeer enthousiast over ben, is de Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL. Dit is onder meer aan de veelzijdigheid van deze test te danken. Dit is één van de meest uitgebreide bloedonderzoeken die ik tegengekomen ben.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Met deze test krijg je perfect inzicht in mogelijke gezondheidsrisico’s. Ligt er voor jou onverhoopt een gezondheidsrisico op de loer? Dit heb je dan zelf niet door, maar breng je met dit uitgebreid bloedonderzoek wel duidelijk in beeld. Net zoals bovenstaande test is ook deze test zeer eenvoudig thuis af te nemen.

Heb je de test afgenomen? Dan kun je het afgenomen bloed retour sturen, waarna je binnen 6 werkdagen uitslag ontvangt. Dit is niet zomaar een korte uitslag, maar is een volledig rapport. In dat rapport vind je ook uitleg en tips. Met deze tips kun je gezonder gaan leven, mocht dit nodig zijn.

Wat kost de Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL?

Voor de Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL betaal je eenmalig een bedrag van €145. Voor een meerprijs van €10 is het mogelijk om een bloedbeeld groot toe te voegen.

Voordelen Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL

✅ Zeer uitgebreid bloedonderzoek

✅ Duidelijk rapport met uitleg en tips

✅ Wordt onderzocht in een gecertificeerd laboratorium

✅ Biedt veel inzicht in mogelijke risico’s

Nadelen Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL

❌ Vrij dure bloed test


Bekijk meer productinformatie

3. Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test

Gaat je voorkeur uit naar een e consult bloed test? Dit betekent dat je niet bij een specialist of prikpost langs hoeft te gaan, maar dat je volledig zelf thuis de test af kunt nemen. En dat je de uitslag via het internet ontvangt. Daar is bij de Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test sprake van.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Deze unieke bloed test is ideaal voor vegetariërs. Als je een vegetariër bent, loop je het risico dat je niet alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Om dit duidelijk beeld te brengen, hoef je alleen maar deze test bij jezelf af te nemen. Binnen 6 werkdagen ontvang je het resultaat, waaruit blijkt of je lichaam een tekort heeft aan bepaalde voedingsstoffen.

Is dat het geval? Dan moet je je vegetarische leefstijl mogelijk iets aanpassen. Bij dit uitgebreide bloedonderzoek wordt puur naar essentiële voedingsstoffen gekeken. Mochten deze stoffen in een te lage waarde in je bloed aanwezig zijn, is dat alarmerend.

Wat kost de Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test?

Voor de Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test betaal je eenmalig een bedrag van €69. Het is eventueel mogelijk om een Bloedbeeld toe te voegen voor €10 extra.

Voordelen Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test

✅ Makkelijk thuis af te nemen

✅ Ideaal voor vegetariërs

✅ Duidelijk inzicht in alle essentiële voedingsstoffen

✅ Testresultaten binnen 6 werkdagen bekend

✅ Uitgebreid rapport met uitleg en tips

Nadelen Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test

❌ Alleen voor vegetariërs geschikt/handig


Bekijk meer productinformatie

4. Mijn Lab Test Cardio Profiel

De Mijn Lab Test Cardio Profiel is eveneens een geweldige bloedwaardentest. Met deze test krijg je vooral inzicht in mogelijke risico’s die je loopt. Bij deze test ligt de nadruk namelijk op je hart en bloedvaten.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Of beter gezegd: met de Mijn Lab Test Cardio Profiel breng je het zogeheten cardiovasculair risico in beeld. Je hoeft hiervoor niet langer naar de huisarts, aangezien je deze test gewoon thuis af kunt nemen. Met slechts één vingerprik krijg je inzicht in de mogelijke risico’s die je loopt. Wat wil je nog meer?

Deze test kun je afnemen via je vinger. Prik een beetje bloed en stop dit op de juiste manier in de test kit. Deze kit kun je vervolgens retour sturen, waarna je bloed onderzocht wordt. Binnen 6 werkdagen ontvang je de uitslag, met daarin alle mogelijke informatie over het cardiovasculair risico.

Wat kost de Mijn Lab Test Cardio Profiel?

Voor de Mijn Lab Test Cardio Profiel betaal je eenmalig een bedrag van €59. Het is mogelijk om een extra cardio profiel bij te bestellen, waarover je 20% korting ontvangt.

Voordelen Mijn Lab Test Cardio Profiel

✅ Focus op cardiovasculair risico

✅ Binnen 6 werkdagen uitslag

✅ Duidelijke uitslag met uitleg en tips

✅ Makkelijk af te nemen met een vingerprik

Nadelen Mijn Lab Test Cardio Profiel

❌ Geen al te uitgebreid onderzoek


Bekijk meer productinformatie

5. Mijn Lab Test Omega 3 Test

Wist je dat het erg belangrijk is om voldoende Omega 3 vetzuren binnen te krijgen? Twijfel je of je wel voldoende van deze vetzuren binnenkrijgt? Om dat te achterhalen, hoef je alleen maar de Mijn Lab Test Omega 3 Test bij jezelf af te nemen.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Met het afnemen van deze test krijg je veel inzichten. Zo krijg je inzicht in de verhouding tussen Omega 3 vetzuren en Omega 6 vetzuren. Ook krijg je inzicht in 24 andere vetzuren, waaronder DHA en ALA.

Het afnemen van deze test is een fluitje van een cent. Met een handige vingerprik neem je bloed bij jezelf af, waarna je dit op een papiertje kunt laten druppen. Dit papiertje stuur je retour, waarna je binnen een paar werkdagen het resultaat ontvangt. In dit resultaat vind je niet alleen de uitslag, maar ook handige tips.

Wat kost de Mijn Lab Test Omega 3 Test?

Voor de Mijn Lab Test Omega 3 Test betaal je eenmalig €79. Indien je een extra Omega 3 Index test wilt bestellen, ontvang je 20% korting op de tweede test.

Voordelen Mijn Lab Test Omega 3 Test

✅ Ideaal voor het meten van het Omega 3 gehalte

✅ Inzicht in Omega 3 én Omega 6 vetzuren

✅ Makkelijk bij jezelf af te nemen

✅ Snel en duidelijk resultaat

Nadelen Mijn Lab Test Omega 3 Test

❌ Geen super uitgebreide bloedtest


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste bloedwaardentest 2024

De beste bloedwaardentest van dit moment is de Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid. Dit is een veelzijdige bloed test. Zo is het een glucose bloedtest, maar ook een bloed test waarmee je bijvoorbeeld een slechte ldl cholesterol in beeld brengt. Deze test is ook nog makkelijk bij jezelf thuis af te nemen en geeft je een algemene indruk over je gezondheid.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Wil je een bloedwaardentest hebben die zich op veel verschillende onderdelen richt? Dan ben je het beste uit met deze bloed test. Dit is gewoonweg de beste test uit het uitgebreide aanbod bloedtesten van dit moment!


Bekijk meer productinformatie

Bloedwaardentests ervaringen en reviews

Bij de huisarts kun je veel onderzoeken ondergaan met betrekking tot je bloed. Zit je echter niet te wachten op deze onderzoeken? Of wil je jezelf gewoon preventief laten onderzoeken? Dan ben je het beste uit met een bloedwaardentest die je thuis uit kunt voeren. Daarvoor raad ik je bovenstaande tests aan. Al deze tests zijn al door veel mensen uitgevoerd, waarover je hieronder meer leest.

Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid reviews

De Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid reviews zijn heel positief te noemen. Veel mensen roemen de werking van de test, de uitkomst en de veelzijdigheid. Deze test geeft veel informatie over je immuunsysteem, over een mogelijke infectie, over je bloedsuikerspiegel, over je schildklier en over het gehalte rode bloedcellen in je bloed.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL reviews

Ook de Mijn Lab Test Bloedtest Totaal Profiel XL kan op veel positieve reviews rekenen. Veel mensen geven aan dat het fijn is dat je je bloed kunt laten testen op alles. En dat je kunt bloedprikken zonder verwijzing. Je hoeft hiervoor niet naar de huisarts, maar je krijgt wel alle mogelijke inzichten. Men is uitermate te spreken over deze bloedtester.

Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test reviews

Een paar vegetariërs hebben een review achtergelaten over de Mijn Lab Test Vegetariër profiel bloed test. Daarbij valt één ding direct op: de meeste vegetariërs zijn hier super enthousiast over. Zij geven aan dat ze door deze bloed test veel meer inzicht in hun gezondheid en voedingspatroon krijgen.

Mijn Lab Test Cardio Profiel reviews

De reviews over de Mijn Lab Test Cardio Profiel zijn ook positief te noemen. Men roemt de makkelijke bloedafname, de snelle analyse en het uitgebreide testrapport. Het feit dat in het testrapport tips te vinden zijn, spreekt veel mensen aan.

Mijn Lab Test Omega 3 Test reviews

De meeste beoordelingen over de Mijn Lab Test Omega 3 Test zijn ook positief. Men geeft aan dat het fijn is om inzichten in de Omega 3 en 6 vetzuren te krijgen. Het uitgebreide uitslagrapport kan ook op veel lovende woorden rekenen.

Beste Bloedwaardentest Review 5x Test!

Bloedwaarden tests vergelijken: hier moet je op letten!

Wil je je bloedwaarden testen? Dan heb je hier een goede bloedwaardentest voor nodig. Zoals uit bovenstaande tests blijkt, zijn al deze tests uniek op hun eigen manier. Bij het maken van een vergelijking zou je daarom goed naar de ‘inhoud’ van de test moeten kijken:

 • Waar richt de bloedtest zich op?
 • Kun je je bloed laten testen op alles?
 • Of kun je met de test je bloed op specifieke waarden laten meten?

Eigenlijk zijn dat de belangrijkste vragen waar je goed naar moet kijken. Wil je bijvoorbeeld meer over je hart, je immuunsysteem, een mogelijk tekort aan mineralen of rode bloedcellen hebben? Dan hoef je niet langer bij de huisarts langs, maar kun je gewoon zelf je bloed (laten) onderzoeken.

Conclusie: wat is de beste bloedwaardentest?

De beste preventieve bloedtest is de Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid. Deze bloedtest biedt veel inzichten, is super uitgebreid en is ook nog makkelijk af te noemen. je hoeft alleen maar bloedprikken en de overige stappen te doorlopen. Vervolgens ontvang je binnen een paar werkdagen een uitgebreid rapport met daarin alle uitslagen.

Meest gestelde vragen over bloedtests

Wat is de beste bloedtest?

De beste bloedtest is de Mijn Lab Test Bloedtest orthobalans uitgebreid. Hiermee krijg je onwijs veel inzichten in je bloedwaarden, in je algehele gezondheid en in mogelijke risico’s.

Waarom voor een bloedtest kiezen?

Met een bloedtest krijg je veel inzichten in je gezondheid, zonder dat je hiervoor naar de huisarts toe hoeft te gaan. Je kunt de test thuis zelf afnemen, waarna je alle mogelijke inzichten krijgt.

Hoe neem je een bloedtest af?

Een preventieve bloedtest neem je erg eenvoudig af. Bestel de gewenste test online, prik wat bloed en laat dit bloed op een speciaal papiertje druppen. Dit papiertje stuur je vervolgens terug, waarna je bloed uitgebreid onderzocht wordt. Een bloedtest doen is nog nooit zo eenvoudig geweest!(1)

Conclusie beste bloedwaardentest 2024

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Bloedwaardentest | Review | 5x Test!

Laat een reactie achter