In dit artikel

Beste Bloedgroep Test Review

Beste Bloedgroep Test | Review (2023) | 4x Test!

In dit artikel

Vraag jij jezelf ook weleens af wat je bloedgroep is? Er zijn verschillende bloedgroepen mogelijk. Zodra je een bloedtransfusie krijgt, is dit belangrijk om te weten. Ook bij een zwangerschap. Natuurlijk testen ze dit in het ziekenhuis, maar wist je dat je dit ook thuis kunt testen? Daarom gaan we in dit artikel op zoek naar de beste bloedgroep test van 2023.

Kort samengevat:

Ik heb de Mijnlabtest Volledig Bloedbeeld als beste bloedgroep test van 2023 verkozen. Na 6 werkdagen ontvang je de uitslag. Behalve de bloedgroep, geeft deze test ook een volledig bloedbeeld. Natuurlijk ontvang je de testuitslag met een uitgebreide uitleg. Het pakketje wordt door de brievenbus bezorgd, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Beste Bloedgroep Test vergelijken: Hoe doen we dat?

Ik ga, samen met jou, op zoek naar de beste bloedgroep test. Hoe komen we erachter welke test de beste is? Daar komen we achter door verschillende testen met elkaar te vergelijken. In mijn onderzoek kijk ik naar de pluspunten, de duur van de uitslag en naar de ervaringen van de Nederlandse bevolking.

Beste Bloedgroep Test keuzehulp

ProductAdviesprijsUitslagTest op
1. Mijnlabtest Volledig Bloedbeeld€39Na 6 werkdagenBloedgroep en volledig bloedbeeld
2. Mijn Labtest Easy Home€18,95DirectBloedgroep
3. Medische Test€29,99Na 40 secondenBloedgroep
4. Mijn Labtest Totaal Profiel XL€145Na 6 werkdagenBloedgroep en volledig bloedbeeld

1. Mijnlabtest Volledig Bloedbeeld

Wil je je bloedgroep testen? In mijn optiek, is de Mijnlabtest Volledig Bloedbeeld de beste bloedgroep test. Aan de hand van deze test kun je, vanzelfsprekend, je bloedgroep bepalen. Is dat het enige? Nee. Er is meer. Deze test geeft namelijk, zoals de naam het al zegt, een volledig bloedbeeld.

Beste Bloedgroep Test  Review

Daarmee wordt bedoeld dat je gehele gezondheid wordt gecheckt. Wat moet je je daarbij voorstellen? Nou, de test stelt onder meer vast hoeveel rode bloedcellen en witte bloedcellen er in je bloed zitten. Dat is belangrijk, want de witte bloedcellen, ook leukocyten genoemd, zijn verantwoordelijk voor een gezond afweersysteem. Dus als je lichamelijke klachten hebt, bijvoorbeeld duizelingen of vermoeidheid, stelt het bloedbeeld vast hoe je algehele gezondheid ervoor staat. De Mijnlabtest Volledig Bloedbeeld is dus zeer uitgebreid.

Dat is voor veel mensen geruststellend. Ik ontdekte dat je de uitslag van de Mijnlabtest Volledig Bloedbeeld via een beveiligd bericht ontvangt. Dat is extra fijn, want zo weet ik zeker dat mijn persoonlijke gegevens beschermd worden. Het is overigens niet nodig om een afspraak te maken bij de prikpost. Je voert de test uit vanuit huis. In het pakket vind je alle benodigdheden voor een vingerprik. Dit kun je zelfstandig uitvoeren. Aan de hand van de meegeleverde beschrijving en een instructiefilmpje, is het een relatief makkelijke handeling om uit te voeren.

Voordelen Mijnlabtest

✅ Je komt erachter welke bloedgroep je hebt

✅ Het bloedbeeld geeft een uitgebreid overzicht van je algehele gezondheid

✅ De uitslag ontvang je door middel van een beveiligd bericht, zodat je persoonlijke gegevens worden beschermd

✅ De uitslag wordt uitgebreid uitgelegd

✅ Er is slechts een vingerprik nodig om je eigen bloedgroep te bepalen

Nadelen Mijnlabtest

❌ Het duurt minimaal 6 dagen voordat je de uitslag ontvangt


Bekijk meer productinformatie

2. Mijnlabtest Easy Home Bloedgroep Test

Laat je liever geen bloedprikken, maar wil je wel je bloedgroep testen? Gelukkig zijn er oplossingen. Dankzij de Mijnlabtest Easy Home Bloedgroep Test, is er slechts een vingerprik nodig om te bepalen om welke bloedgroep het gaat. Zodra je een bloedtransfusie ondergaat, is het van belangrijk om te weten. Deze test van Mijnlabtest geeft een snelle indicatie, zonder al te veel moeite.

Beste Bloedgroep Test  Review

Je ontvangt de Mijnlabtest Easy Home Bloedgroep Test door de brievenbus, waar een uitgebreide uitslag bij zit. Het bloed neem je zelfstandig af met het bijgeleverde naaldje, waarna je de bloeddruppels op het testkaartje aanbrengt. Deze kaders staan aangegeven. Aan de hand van deze druppels geeft de kaart aan om welke bloedgroep het gaat. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de kaart in te pakken met het bijgeleverde plakfolie, zodat je je persoonlijke bloedgroepenkaart altijd bij de hand hebt.

Vervolgens zijn er verschillende bloedgroepen mogelijk. De vingerprik van de Mijnlabtest Easy Home Bloedgroep Test is pijnloos en voorkomt een afspraak bij de prikpost. Als je twijfelt over de uitslag van je bloedgroep, kun je er altijd voor kiezen om de klantenservice te contacten. Dit kan via de telefoon of e-mail. Ik ben vooral te spreken over de bijgeleverde plakfolie. Zo heb ik mijn bloedgroep altijd bij de hand, ook bij onverwachte situaties.

Voordelen Mijnlabtest

✅ Je ziet direct de uitslag

✅ Je hoeft niet naar de prikpost, maar je test vanuit huis

✅ De testkaart legt precies uit wat je bloedgroep is

✅ Je ontvangt de bloedgroep test door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven

✅ Snelle verzending

✅ De klantenservice is bereikbaar voor vragen of twijfels

Nadelen Mijnlabtest

❌ Als je je niet prettig voelt bij naalden, kan het spannend zijn om bloed te prikken bij jezelf


Bekijk meer productinformatie

3. De Medische Test Bloedgroep Test

De Medische Test Bloedgroep Test is een simpele test, waarbij je binnen 40 seconden de uitslag van je bloedgroep ontvangt. Naast dat je bloedgroep wordt bepaald, kent de test meer onderdelen. Zo worden ook de ABO-groep en de rhesusfactor bepaald. De ABO-groep staat voor bloedgroep A, bloedgroep B, bloedgroep O en bloedgroep AB. In de test zit een testkaart en een bijsluiter inbegrepen. Aan de hand van deze onderdelen, kun je gemakkelijk je bloedgroep bepalen.

Beste Bloedgroep Test  Review

De bijsluiter legt dit begrijpelijk uit. Je hoeft dus niet bang te zijn voor moeilijke of onbegrijpelijke, medische termen. Wat ook bij De Medische Test Bloedgroep Test zit, is bijgeleverde plakfolie. Nadat de uitslag bekend is, kun je de bloeddruppels laten drogen, je gegevens opschrijven en je pasfoto toevoegen. Daarna kun je de testkaart inpakken met folie. Dit zorgt ervoor dat je je testkaart altijd bij de hand hebt. Ook bij deze test kun je je bloedgroep bepalen aan de hand van een simpele vingerprik.

De Medische Test Bloedgroep Test wordt kosteloos bezorgd in de brievenbus. Er zijn vervolgens 4 druppels bloed nodig voor een betrouwbare uitslag. Alles wat je nodig hebt voor de bloedgroep test, zit in het pakket inbegrepen. Ik was vooral gerustgesteld toen ik las dat er slechts 4 druppels bloed nodig zijn voor de test.

Voordelen Medische Test

✅ Binnen 40 seconden uitslag

✅ Testkaart met uitleg

✅ Bepalen welke bloedgroep je hebt aan de hand van een vingerprik

✅ Na de test kun je de testkaart gebruiken als bloedgroepkaart en bij je houden

✅ Bijgeleverd inpakfolie

✅ Geleverd door de brievenbus

✅ Gratis verzending

✅ Slechts 4 druppels nodig voor een uitslag

Nadelen Medische Test

❌ Het kan lastiger zijn om de test zelfstandig uit te voeren

❌ Je ontvangt geen compleet bloedbeeld


Bekijk meer productinformatie

4. Mijnlabtest Totaal Profiel XL

Via de Mijnlabtest Totaal Profiel XL is je bloedgroep bepalen mogelijk. Dat is niet het enige, want ook deze test geeft een uitgebreid bloedbeeld weer. De test bepaald in de eerste plaats of je bloedgroep B, bloedgroep A, bloedgroep O of bloedgroep AB hebt. Maar daarnaast heeft de test meer onderdelen. Door middel van een vingerprik, stelt de test vast of je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. Daarnaast word je cholesterolgehalte duidelijk en hoe hoog je bloedsuiker is.

Beste Bloedgroep Test  Review

Aan de hand van deze uitslagen krijg je een duidelijk beeld van je algehele gezondheid en zie je waar er verbetering nodig is. Zo is je vitaminegehalte goed aan te vullen door middel van supplementen en gezonde voeding. Daarnaast is het extra fijn om te weten waar, mogelijke, klachten vandaan komen. Waar de Mijnlabtest Totaal Profiel XL gespecialiseerd in is, is de testuitslag. Deze is uitgebreid en wordt van a tot z uitgelegd. Dit vind ikzelf erg prettig, want dit betekent dat ik geen moeilijke termen hoef te ontcijferen of extra moet Googelen. Dat bespaart tijd.

Wat ook prettig is, is dat je je bloed thuis kunt laten testen. Hier is overigens geen doorverwijzing van de huisarts voor nodig. Je kunt de zelftest zelfstandig bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen. De Mijnlabtest Totaal Profiel XL wordt door de brievenbus bezorgd. In totaal wordt er naar 22 onderdelen in het bloed gekeken en je kunt ervoor kiezen om de uitslag te bespreken met je huisarts, mocht je twijfels hebben.

Voordelen Mijnlabtest

✅ Bloed testen zonder doorverwijzing van de huisarts

✅ Er is alleen een vingerprik nodig

✅ De test wordt door de brievenbus geleverd

✅ Testen op 22 onderdelen

✅ Uitgebreide testuitslag, waarin de uitslag wordt uitgelegd

✅ De mogelijkheid om de uitslag met een arts te bespreken

✅ Naast je bloedgroep, wordt ook het vitamine- en cholesterolgehalte getest

Nadelen Mijnlabtest

❌ Ook bij deze test ontvang je na 6 dagen de uitslag


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste Bloedgroep Test 2023

Als je een bloedtransfusie ondergaat, bijvoorbeeld na een ongeluk, is het belangrijk om je bloedgroep te kennen. Dit kan in het ziekenhuis getest worden, maar het scheelt veel tijd als je dit al weet. Aan de hand van de beste bloedgroep test, kun je thuis je bloed testen. Ik ben van mening, dat de Mijnlab Volledig Bloedbeeld de beste keuze is. Dit is een van de weinige testen, dat een volledig bloedbeeld weergeeft. De test stelt in eerste instantie vast of je bloedgroep A, bloedgroep B, bloedgroep O of bloedgroep AB hebt.

Beste Bloedgroep Test  Review

Daarnaast stelt de Mijnlab Volledig Bloedbeeld test vast, hoeveel rode bloedcellen en witte bloedcellen er in je bloed zitten. Dat is een belangrijk onderdeel, want dit zegt iets over je algehele gezondheid. Binnen 6 dagen ontvang je een uitgebreide testuitslag, met bijhorende uitleg. Dat is fijn, want alle moeilijke termen worden haarfijn uitgelegd. Wat ik ook fijn vindt, is dat er slechts een vingerprik nodig is om het bloed te testen.


Bekijk meer productinformatie

Beste Bloedgroep Test ervaringen en reviews

Als je in de toekomst bloed krijgt, is het van belang om je bloedgroep vast te stellen. Door middel van een bloedgroep test, is het echter ook mogelijk om je algehele gezondheid te toetsen. Hoe zit het met je vitaminegehalte? Ook antistoffen aanmaken is een belangrijk onderdeel. Wanneer je op zoek gaat naar de beste bloedtest van 2023, kun je de ervaringen en reviews van andere gebruikers bekijken om dit vast te stellen.

Mijnlab Volledig Bloedbeeld review

De Mijnlab Volledig Bloedbeeld test is een uitgebreide test, die naast de bloedgroep óók vaststelt hoeveel witte en rode bloedcellen het bloed bevat. Ik kwam de review van Jan tegen: “Ik vond het erg prettig dat de uitleg van de test zo duidelijk was. Ik kreeg slechts 3 dagen later al de uitslag binnen en deze was, zoals beloofd, volledig beveiligd. Dit gaf mij een fijn gevoel. Ik had een vraag over de verzending en ik werd telefonisch netjes te woord gestaan. Ik ben meer dan tevreden”.

Beste Bloedgroep Test  Review

Mijnlabtest Easy Home Bloedgroep Test review

De Mijnlab Easy Home Bloedgroep Test is een eenvoudige test, die kundig weergeeft welke bloedgroep men heeft. Ik was opnieuw benieuwd naar de reviews en kwam die van Joost tegen: “Ik was er niet helemaal zeker van of ik de test juist zou uitvoeren. Ik deed dit voor het eerst. Maar dankzij het duidelijke instructiefilmpje is het mij gelukt. Gelukkig kon ik de klantenservice telefonisch bereiken met vragen over mijn uitslag”.

De Medische Test Bloedgroep Test review

De Medische Test Bloedgroep Test is een simpele test om erachter te komen welke bloedgroep je hebt. Ook over deze test is een review geschreven. Deze review komt van Simon: “Dit is zonder twijfel een snelle en simpele bloedtest. Het antwoord werd snel gegeven door de vingerprik en er waren maar 4 druppels nodig”.

Mijnlabtest Totaal Profiel XL review

Tot slot heb ik een review over de Mijnlabtest Totaal Profiel XL gevonden. Deze review is geschreven door Johan en die luidt als volgt: “De test om mijn bloed te testen werd snel geleverd. Dat had ik niet verwacht. Ik kon de test makkelijk uitvoeren en de uitslag kwam vervolgens dagen eerder binnen. Al met al ben ik dik tevreden”.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Beste Bloedgroep Test kopen checklist

Nu we hebben vastgesteld welke test het beste is om je bloedgroep te achterhalen, is het bijna tijd om over te gaan op een daadwerkelijke koop. Zoals eerder gezegd, heb je geen verwijzing nodig van een arts. Je maakt de keuze zelf. Maar om te voorkomen dat je een overhaaste beslissing maakt of een product kiest waar je niet tevreden over bent, heb ik een checklist samengesteld met een aantal praktische tips.

Waarom bloed testen?

Laat er geen misverstand over ontstaan: het is medisch niet noodzakelijk om te weten welke bloedgroep je hebt. Alleen bij medische nood is dit belangrijk, maar dit neemt het medisch personeel voor haar rekening. Je kunt deze keuze echter wel maken. Bijvoorbeeld omdat je nieuwsgierig bent, in het geval van een zwangerschap of omdat je je gezondheid in kaart wil brengen.

Door als eerst te besluiten waarom je je bloed wilt testen, kom je erachter welke test het beste bij jou past. Wil je alleen je bloedgroep weten óf wil je een volledig bloedbeeld ontvangen? Er is geen ‘goed’ of ‘fout’ in dit geval.

Beste Bloedgroep Test  Review

Directe uitslag (bloedgroep a, bloedgroep b, bloedgroep ab en rode bloedcellen)

Wil je een snelle uitslag, bijvoorbeeld omdat je een bloed gaat doneren? Dan is het handig om rekening te houden met de uitslagtijd. Er zijn testen waarbij je binnen enkele seconden een uitslag krijgt. Dat is handig, want dit betekent snel resultaat. Daarbij zijn er ook testen die hier enkele dagen over doen, maar wel een uitgebreid beeld geven.

Beveiliging

Een bloedtest bevat persoonlijke informatie. Over je algehele gezondheid, maar ook persoonlijke gegevens. Wanneer je de uitslag digitaal ontvangt, is het belangrijk dat deze beveiligd is. Zo weet je zeker dat je gegevens beschermd blijven. Dit heeft met privacy te maken. De meeste aanbieders geven dit van tevoren aan. 

Prijs van de test

Hoe uitgebreider de test, hoe hoger de prijs. Daarnaast verschilt dit ook per aanbieder. Door een vergelijking te maken in de prijs, kom je erachter welke test aansluit op je wensen en behoeften. Ik raad je ook aan om van tevoren een budget vast te stellen, zodat je geen verkeerde of overhaaste keuzes maakt.

Bespreek de uitslag met de huisarts

Tot slot wil een advies meegeven. Mocht je je volledige bloedbeeld laten testen en je hebt twijfels of zorgen over de uitslag, raad ik je aan om dit aan te kaarten bij de huisarts. Hij of zij kan met je meekijken. Ik kan me goed voorstellen, dat dit een geruststelling voor je is.

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Nog meer onderzoeken en tests

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere punten zoals hormonenontspanning, voeding, gezondheidstestenslaap en beweging.

Er bestaan diverse soorten onderzoeken en tests. Wellicht ben je nieuwsgierig welke bloedgroep je hebt of dat je voedingstekorten hebt, met een vitaminetest of bloedgroeptest kom je hier achter. Aansluitend hierop zijn de voedsel intolerantie test en magnesium tekort test. Heb je regelmatig allergische reacties, maar weet je niet precies waarvan dan kan de allergietest een goede optie zijn. De speekseltest en SOA test bestaan er ook om jou meer duidelijkheid te geven over jouw gezondheid. Om een compleet beeld te krijgen kun je ook een DNA test of bloedwaardentest laten doen. Op energetisch niveau bestaat ook de EMB test. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer.

Ook bestaan er tests om de stress of hormoonhuishouding in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een testosteron test of cortisol Test. Mocht je het niet prettig vinden om bloed te prikken, dan kan een urine test wellicht prettiger voelen.

Wil je meer weten over al deze onderzoeken en tests? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn en welke tests er bestaan om jouw gezondheid in kaart te brengen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je onderzoeken en tests bestellen. Ik ben benieuwd voor welke test jij kiest!

Beste Bloedgroep Test  Review

Meest gestelde vragen over de Beste Bloedgroep Test

Aan de hand van mijn vergelijking, heb je een beeld gekregen van welke bloedgroep test de beste is. Ik heb de plus- en de minpunten benoemd én ingezoomd op de ervaringen van anderen. Heb je nog steeds vragen? Ik hoop dat de meest gestelde vragen je verder helpen.

Wat is de beste Bloedgroep Test?

Aan de hand van een bloedgroep test, kunnen de verschillende bloedgroepen van de Nederlandse bevolking vastgesteld worden. De beste bloedgroep test, is de Mijnlabtest Volledig Bloedbeeld. Dit is een uitgebreide test waarbij er, naast het bloedbeeld, ook naar andere gezondheidsonderdelen wordt gekeken. Bijvoorbeeld naar de rode bloedcellen en de witte bloedcellen. Daarbij krijgt men een uitgebreide uitslag, waarbij de gegevens beveiligd zijn. Dat is wel zo prettig.

Kun je zelf je bloedgroep testen?

Ja, dat is mogelijk. Men denkt dat dit alleen via de prikpost of doorverwijzing van de huisarts kan. Het tegendeel is waar. Dankzij een thuistest, kan men, via een vingerprik, snel en kundig vaststellen om welke bloedgroep het gaat. Het verschilt per test wanneer men de uitslag ontvangt. Dit kan direct, maar hier kunnen ook enkele werkdagen overheen gaan. De test wordt naar het thuisadres verstuurd. Vaak is het niet eens nodig om de bloedmonsters op te sturen. De methode wordt veelal toegepast en is inmiddels betrouwbaar.

Wat is een zeldzame bloedgroep?

Er zijn verschillende bloedgroepen mogelijk. Dit zijn onder andere bloedgroep A, bloedgroep B, bloedgroep O en bloedgroep AB. Onder de Nederlandse bevolking komen bloedgroep A en bloedgroep O het meeste voor. Bloedgroep AB is de zeldzaamste en komt weinig voor. Wanneer iemand bloedgroep AB-positief heeft, kan men door middel van een bloedtransfusie alle bloedgroepen ontvangen. Als het om bloedgroep AB-negatief gaat, is dit een ander verhaal.

Is het belangrijk om je bloedgroep te weten?

In het algemeen is het niet noodzakelijk om te weten welke bloedgroep je hebt. Alleen bij medische noodzaak wanneer je bloed krijgt. Dit kan medisch personeel vaststellen. Maar bij een zwangerschap wordt dit wel vaker gedaan.

Hoe werkt het ABO systeem van bloedgroepen?

Het ABO systeem is het belangrijkste onderdeel van bloedgroepen classificatie. In dit systeem zijn er vier hoofdbloedgroepen: bloedgroep A, bloedgroep B, bloedgroep AB en bloedgroep O. De bloedgroep wordt bepaald door de aanwezigheid of afwezigheid van twee antigenen – antigeen A en antigeen B – op het oppervlak van rode bloedcellen. Iemand met bloedgroep A heeft alleen antigeen A op zijn rode bloedcellen en antistoffen tegen antigeen B in het bloed. Mensen met bloedgroep B hebben antigeen B op hun rode bloedcellen en antistoffen tegen antigeen A. Bloedgroep AB individuen hebben zowel antigeen A als B, maar geen antistoffen tegen beide. Bloedgroep O mensen hebben geen van beide antigenen, maar hebben antistoffen tegen zowel antigeen A als B.

» Referenties


1. Hong-Yang Li, Kai Guo. (2022). Blood Group Testing. Front Med (Lausanne), 9: 827619.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8873177/

» Referenties

Conclusie Beste Bloedgroep Test 2023

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset. Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram. Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Bloedgroep Test | Review (2023) | 4x Test!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips