In dit artikel

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

Beste Bitcoin Cursus | Review (2023) | 10x Training Test!

In dit artikel

Steeds meer mensen houden zich tegenwoordig bezig met crypto, de afkorting van cryptocurrency. Het is het handelen in cryptomunten, waarvan het aanbod steeds toeneemt en waarvan de waarde enorm kan stijgen. Naar verwachting blijft deze trend nog wel een tijdje aanhouden. Juist daarom wordt het voor steeds meer mensen interessant om een Bitcoin cursus te volgen. Bovendien kun je met cryptomunten niet alleen veel geld verdienen, maar ook weer kwijtraken. Daarom dien je goed geïnformeerd te zijn.  

Een crypto training is de ideale manier om meer te leren over de wereld van crypto. Zonder de juiste kennis en informatie is dit namelijk een doolhof en kom je niet verder. Een cryptocurrency course helpt jou als beginner om de cryptowereld te leren kennen en direct een vliegende start te maken. Deze verschillende Bitcoin cursussen en Bitcoin cursussen zijn gemakkelijk online te volgen, vanaf je laptop. Online is namelijk waar cryptomunten zich bevinden en waar het handelen in crypto plaatsvindt. Een online Bitcoin course maakt de cryptowereld direct een stuk toegankelijker.  

De beste Bitcoin cursussen 2023: Mijn selectie

 1. Beste Bitcoin Cursus: Cryptonite
 2. Beste Bitcoin Mastery: Money Mastery
 3. Beste Bitcoin Cursus Gratis: Cryptonite gratis crypto training
 4. Beste Bitcoin Trading Cursus: DoopieCash 
 5. Beste NFT Cursus: Moosty
 6. Beste cursus beleggen: Nesami

Bitcoin cursussen vergelijken; hoe doe je dat? 

Nu is het aanbod van Bitcoin cursussen de afgelopen tijd enorm gestegen. Welke cursus is nu de beste Bitcoin cursus voor jou? Om antwoord te geven op die vraag heb ik een aantal verschillende Bitcoin cursussen met elkaar vergeleken en aan een vergelijkingstest onderworpen. Hierbij is rekening gehouden met factoren zoals kwaliteit, prijs, niveau, inhoud, bonussen en beoordelingen van cursisten. Lees dit artikel om erachter te komen wat de beste Bitcoin training voor jou is. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Het is te allen tijde belangrijk dat je in elk geval een cursus kiest die goed voelt voor jou. 

1. Cryptonite- Beste crypto cursus en Beste crypto cursus gratis

Op nummer 1 staat de Cryptonite cursus van Corné Marchand. Het is een ideale training voor beginners die alles over crypto willen leren. Succesvol traden doe je namelijk niet zomaar! Sterker nog: 95% van de mensen die in crypto gaat traden, eindigt uiteindelijk met verlies. Niet omdat zij er niet voor gemaakt zijn, maar omdat de begeleiding hierin vaak tekort schiet. En dat is dan ook de reden dat Corné – die er wel succesvol in is en precies weet wat hij doet – besloot om zijn strategieën in een cursus te gieten.

Beste Bitcoin Cursus Review  10x Cryptocurrency Training!

Zo heeft hij Cryptonite ontwikkeld: een videocursus van A tot Z met allerlei handige tips, informatie en ervaringen. En als je zijn website bezoekt, lees je direct bovenaan een soort ‘belofte’. Daar wordt gevraagd of jij ook €500 per dag wilt verdienen – en dat het met deze cursus mogelijk is. De Cryptonite cursus heeft hij niet alleen, maar samen met zijn team van ervaren crypto traders samengesteld. Er zit dus jaren aan ervaring in van meerdere mensen! 

Voor jou als bezoeker van mijn website geldt een mooie Cryptonite aanbieding! Als je de kortingscode GROEI invult tijdens het afrekenen, krijg je maar liefst €100 korting! Wil je eerst een voorproefje, dan kun je de gratis crypto training volgen die Corné in zijn online webinar met je zal delen. Klik hier voor de uitgebreide Cryptonite review.

Voordelen Cryptonite

✅ Corné Marchand is ervaringsdeskundige en expert;

✅ Je krijgt €100 korting met kortingscode ‘GROEI’

✅ Het is een cursus in videovorm;

✅ Corné leert je hoe je €500 per dag verdient (dus dat lijkt een belofte);

✅ Je hebt 14 dagen (en maximaal 5 video’s) proeftijd;

✅ Kennis en ervaring van Corné en van zijn team van deskundigen.

Nadelen Cryptonite

❌ Het is een relatief duurdere crypto cursus;

❌ Het is op het eerste oog nog onduidelijk in hoeverre Corné zijn belofte van €500 winst per dag kan nakomen.


Klik hier voor €100 korting met kortingscode ‘GROEI’!

2. Madelon Vos: Beste Bitcoin cursus, Beste Bitcoin cursus gratis en Beste crypto community 

Madelon Vos, ook wel Miss Bitcoin genoemd, is professioneel crypto- en Bitcointrader. Zij is sinds 2013 al actief in deze wereld en heeft talloze uren geïnvesteerd om er steeds beter en beter in te worden. Zij schreef columns over crypto, economie, investeren én traden voor bekende beleggingswebsites. Onderwerpen waar zij tegenwoordig (video)content over maakt, maar liefst zeven dagen per week. 

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

Voorheen was Madelon co-host bij De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en doceerde zij Technische Analyse als vak aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar specialisme ligt bij Bitcoin en zij heeft meerdere Bitcoin cursussen ontwikkeld die je online bij haar kunt volgen: 

✅ Bitcoin Basics & Crypto’s: Wil je aan de slag met het aanbod van Madelon Vos, weet dan dat haar Bitcoin cursus ook gratis beschikbaar is. In Bitcoin Basics & Crypto’s maak je kennis met Bitcoin en crypto, leer je hoe je deze veilig opslaat en hoe je je eerste Bitcoin of cryptocurrency aanschaft. Bovendien krijg je de eerste €5 aan Bitcoin helemaal gratis. Deze cursus is de basis/preview van de volledige cursus Bitcoin Basics & Crypto’s. Wist je trouwens dat de Bitcoin cursussen Nederlands ingesproken zijn? 

✅ Crypto en Trading Academy: de meest complete variant, want hij bevat toegang tot de Handelen in Crypto’s cursus én de MoneyTalks Community. 

✅ MoneyTalks Community: in deze community komen gelijkgestemden samen en blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent technische analyse op het gebied van Bitcoin. Het is jouw financiële gids én je houvast om de cryptowereld beter te leren kennen en winst te maken; Klik hier voor de uitgebreide Madelon Vos review

Voordelen Madelon Vos

✅ 10% korting met kortingscode: ‘GROEI‘;

✅ Heldere, uitgebreide en praktische cursus;

✅ Goede, logische opbouw;

✅ Gemakkelijk te begrijpen en te volgen;

✅ Relatief korte videolessen;

✅ Mogelijkheid om Madelon Vos vragen te stellen (zij antwoordt altijd).

Nadelen Madelon Vos

❌ Je vergroot je kansen, maar je kunt nog steeds de toekomst niet voorspellen;

❌ Geen uitleg over risicomanagement;

❌ Beperkte uitleg over stop loss.


Klik hier voor 10% korting bij Madelon Vos met Kortingscode: “GROEI”

3. Money Mastery: Beste crypto mastery en Beste crypto masterclass 

Als beginner kun je niet om de Money Mastery heen. Deze Bitcoin cursus is samengesteld door Allesovercrypto, speciaal voor beginnende traders. Je leert hierbij echt van voor af aan alles over de wereld van crypto. Daardoor kan iedereen hem volgen! Dit betekent overigens niet dat het bij basisinformatie blijft. Naarmate de Bitcoin training vordert verdiep je je steeds meer in de materie, waardoor je veel leert. Dit maakt handelen in cryptomunten een stuk gemakkelijker en het vergroot je kans op succes en winst.  

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

De Money Mastery is helemaal gratis te volgen. Daarna weet jij precies met welke strategie je geld gaat verdienen, begrijp je hoe Bitcoin en crypto werken en weet je welke sleeping giant interessant is. Bovendien snap je hoe je zelf de beste cryptomunten kunt vinden én heb je na afloop van deze gratis masterclass je eerste crypto gekocht voor slechts €1! Je krijgt er ook een aantal waardevolle e-books bij: 

✅ E-book ’10 redenen om te leren over crypto’ (Crypto Masterclass): er wordt verwacht dat in de toekomst al het geld digitaal is en dat crypto net zo groot wordt als het internet. Lees alles over die revolutie van geld in dit e-book; 

✅ E-book ‘Crypto Mastergids’ (Crypto Masterclass): bereid jezelf optimaal voor op de online training, weet precies hoe je moet beginnen én zorg ervoor dat je er alles uithaalt. Met dit e-book gaat dat zeker lukken; 

✅ E-book ‘7 manieren om geld te verdienen’ (Crypto Masterclass): wil je online geld verdienen en ben je benieuwd hoe je dat het beste doet? Lees over de 7 beste manieren, ontdek wat de meest ideale beroepen zijn om vanuit huis uit te oefenen en leer hoe je reist terwijl je geld verdient! 

Voordelen Money Mastery

✅ Gratis;

✅ 

✅ Interactieve Bitcoin cursussen;

✅ Ontwikkeld door crypto professionals die weten waar zij over praten;

✅ Bonus e-books.

Nadelen Money Mastery

❌ Regelmatig gebruik van ingewikkelde woorden;

❌ Afhankelijk van bepaalde momenten waarop de training plaatsvindt;

❌ Duurt slechts 1,5 uur, waarbij niet alleen maar concrete informatie gegeven wordt.


Klik hier voor de uitgebreide Money Mastery review

Allesovercrypto: nog meer leren? 

Heb je de gratis Masterclass gevolgd, dan wil je vast nog veel meer leren over de wereld van crypto! Oprichters Patrick en Derek hebben allebei zo’n 5 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency en kennen beide kanten van het spel. Zij hebben zowel enorme verliezen geleden als gigantische winst behaald. Dankzij hun expertise en ervaring leren zij anderen ook graag alles over crypto en wat erbij komt kijken. Allesovercrypto heeft daarom nog een aantal interessante online producten te koop gezet: 

✅ Crypto Portfolio (Crypto Masterclass): wil jij ontdekken welke munt honderd keer over de kop kan gaan? Dan is dit portfolio geschikt voor jou! Op sommige crypto munten is momenteel ontzettend veel korting, tot wel 97%! Dat betekent dat het nu de juiste tijd is om deze te kopen, voordat ze weer stijgen. In het Crypto Portfolio ontdek je welke verschillende crypto munten je hiervoor het beste kunt kopen. Er is zorgvuldig onderzoek gedaan om jou zoektijd te besparen en ervoor te zorgen dat je winst gaat maken! Het bestaat uit drie onderdelen: het portfolio met 10 crypto parels, de aankoopinstructies en 3 bonusvideo’s. Het Crypto Portfolio kost nu geen €200 maar slechts eenmalig €97! Hij wordt continu geüpdatet, waardoor je altijd op de hoogte blijft van het meest actuele overzicht van crypto parels! Niet goed = geld terug! 

✅ Crypto Mastery (Crypto Masterclass): Martijn Houttuin, het brein achter Crypto Mastery, is sinds 2016 fulltime crypto-expert. Voor maar €27 per maand leer je een passief inkomen opbouwen door als eerste de meest winstgevende crypto-trends te spotten. Vervolgens kun je jouw rendement inzetten om nog meer winst te behalen. Dankzij de Crypto Mastery hoef je niet uren achter de laptop te hangen om geld te verdienen. Je bent er als eerste bij door signalen op te volgen die via je telefoon, laptop of computer binnenkomen. Voor een kleine investering blijf je dus geld verdienen. En dat zonder uitgebreide kennis of ervaring! Het is dus geen traden, maar het slim inzetten van crypto en zo snel mogelijk inspelen op trends. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding en video’s die je helpen de signalen te leren volgen. 


Klik hier voor de gratis Money Mastery!

4. DoopieCash: Beste crypto trading cursus

De DoopieCash Bitcoin cursus is bekroond tot beste Bitcoin cursus / beste trading cursus 2020. Sindsdien hebben veel mensen deze crypto Bitcoin gevolgd en is DoopieCash zelfs bij RTLZ besproken. Wat de DoopieCash Bitcoin cursus zo interessant maakt, is dat hij omschreven wordt als ‘no-nonsense’ cursus. Volgens de oprichters kan iedereen traden, maar winstgevend traden is een ander verhaal. Toch kun jij dat bij DoopieCash leren, ongeacht je achtergrond, opleidingsniveau of je budget. Iedereen heeft dezelfde kansen in de cryptomarkt, zeker wanneer je DoopieCash trading systemen toepast.

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

Om te zien of het iets voor jou is, kun je starten met de gratis cursus traden die wordt aangeboden. Ben je overtuigd? Stap dan in het leerprogramma Swingtraden “leer traden met crypto”. Daarna kun je door met het leerprogramma Daytraden en Scalpen “traden met crypto voor gevorderden.” Zo leer je stap voor stap wat echt belangrijk is bij traden, zonder allerlei poespas eromheen. Ben je toe aan een persoonlijke coach? Leer in een 1 op 1 sessie live van een ervaren persoon hoe trading werkt.

Voordelen DoopieCash

✅ Gratis Bitcoin cursussen beschikbaar om te ontdekken of traden iets voor jou is;

✅ No-nonsense leerprogramma’s;

✅ De leerprogramma’s duren niet lang, dus je hebt snel de juiste kennis onder de knie;

✅ Gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis;

✅ Bekroond tot beste trading cursus 2020;

✅ Nederlandstalige programma’s;

✅ Er is ook 1 op 1 coaching mogelijk.

Nadelen DoopieCash

❌ Het biedt geen garantie tot succes;

❌ De leerprogramma’s zijn vrij prijzig.


Klik hier voor de gratis training!

5. Nesami

Wiebe Koehoorn, oprichter van Nesami, liep al lange tijd ergens tegenaan. Hij stoorde zich namelijk aan het feit dat kinderen op school bijna geen uitleg krijgen over financiën, sparen en andere dingen die met geld te maken hebben. Stel dat we op school al leren hoe dit werkt, dan zou de armoede in Nederland waarschijnlijk op latere leeftijd veel minder groot zijn. Jong geleerd is oud gedaan, maar helaas werkt het in schoolsystemen (nog) niet zo. Daarom besloot Wiebe om Nesami op te richten en mensen alsnog alles te leren over beleggen.

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

Nesami is bedoeld voor beginnende beleggers, om hen succesvol te leren beleggen. Dit doet het bedrijf onder andere door gratis masterclasses te geven. Ook wordt er bijna elke week een Nesami LIVE georganiseerd. Steeds over een ander thema, om mensen zoveel mogelijk nuttige kennis bij te brengen. Natuurlijk wel allemaal op een begrijpelijke en laagdrempelige manier. Als beginner ben je namelijk niet bekend met ingewikkelde termen en lastige theorie. Daarom houdt Nesami alles simpel en leuk.

Ook heeft Nesami twee programma’s ontwikkeld. Deze betaalde programma’s heten ‘Slim beleggen voor beginners’ en ‘Technische Analyse’. Aan de hand van deze programma’s kom je nog meer te weten over de wereld van beleggen. De cursussen zijn online te volgen, op je eigen tempo. Je kijkt dus waar en wanneer jij dat zelf wilt. Zo word je niet gedwongen om in een korte tijd veel informatie te verwerken. Jij bepaalt het tempo!

Het programma ‘Slim beleggen voor beginners’ kost €397. Het programma ‘Technische Analyse’ kost €147. Op beide programma’s geldt een bedenktijd van 30 dagen. Bevalt het programma je toch niet? Dan kun je gewoon je geld terugvragen binnen die bedenktijd. Zo simpel is het!

Tip: ontvang 10% korting met kortingscode ‘GROEI!

Voordelen Nesami

✅ Nesami is voor complete beginners;

✅ Het is voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk;

✅ Dankzij Wiebe’s tools leer jij succesvol beleggen;

✅ Je ontdekt alles over de FUFITA-methode;

✅ Je leert objectief beslissingen maken, zonder je door emoties te laten leiden;

✅ Je hoeft zelf niet 1.000 uur aan onderzoek te verrichten zoals Wiebe heeft gedaan;

✅ Wiebe weet hoe het werkt en heeft zelf al veel rendement behaald;

✅ De programma’s van Nesami zijn betaalbaar;

✅ Je kunt ook gratis info krijgen door de masterclass te volgen.

Nadelen Nesami

❌ Je weet van tevoren niet of beleggen echt iets voor jou is;

❌ Als je erg emotioneel bent, kan beleggen je misschien veel stress geven.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

6. Crypto Community: Beste Bitcoin cursus community en Beste gratis crypto webinar 

De Bitcoin Community bestaat uit Abe, Max en Maarten. Zij zijn hoogopgeleid en hebben een passie voor crypto en marketing. Dit heeft geleid tot een leerzame gratis Bitcoin cursus voor beginners. Hij is heel anders ingericht dan de meeste Bitcoin cursussen, omdat je met een tijdlijn werkt, een beetje zoals Facebook. In de 8 modules leer je alles over crypto én je krijgt toegang tot de community met jouw gratis account. Daar ontmoet je gelijkgestemden en kun je al je vragen stellen. Bovendien blijf je op de hoogte van de belangrijkste informatie én ontdek je de crypto die bij jou past! 

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

Wat je vooral van de Bitcoin cursus kunt verwachten is dat je leert om waardevolle crypto te ontdekken. Je ontvangt ook een portfolio tracker om jouw gekochte crypto’s in te zien en om in de gaten te houden of je winst of verlies maakt. Je kunt kiezen voor enkel toegang tot de Crypto Community voor €97 per maand (in plaats van €297). Of ga voor de gehele Bitcoin cursus voor €497. (in plaats van €997). Daarbij krijg je de cursus én levenslang toegang tot de Crypto Community! 

De Crypto Community draait echt om jou. Met een persoonlijk crypto plan en aansluitende call ga je enorm inzichten creëren die jou gaan helpen in je persoonlijke crypto reis. Mijn advies is om eerst te starten met de gratis training.

✅ Gratis webinar: bekijk de gratis training van Maarten Oostland en ontdek de beste manier om te investeren in crypto. In deze gratis Bitcoin training leer je waarom Bitcoin zoveel kansen biedt, wat blockchain ermee te maken heeft en waarom de meeste traders geld verliezen. Vervolgens ontdek je hoe je wel een succesvolle strategie opzet zonder te stressen en waarom je de Bitcoin cursus of cryptocurrency cursus zou moeten aanschaffen. 

Voordelen Crypto Community

✅ Educatieve cursus voor beginners die mooi en overzichtelijk is en je niet teveel tijd kost;

✅ Ontwikkeld door crypto professionals die weten waar zij over praten;

✅ Interessante leeromgeving, mooi vormgegeven;

✅ De eerste maand voor maar €1;

✅ 14 dagen bedenktijd: niet goed = geld terug ;

✅ Bonussen.

Nadelen Crypto Community

❌ Het biedt geen garantie voor succes;

❌ Relatief prijzig.


Klik hier voor de gratis training!

7. FXminds Bitcoin Cursus

Ben je op zoek naar een alles-in-één programma voor crypto? De FXminds Bitcoin Cursus leert jou investeren en handelen op de cryptomarkt. Daarbij komen de meest gemaakte fouten aan bod, zodat jij die kunt vermijden. Ook leer je hoe je opkomende crypto munten als eerste kunt ontdekken en hoe je crypto op een veilige manier bewaart. Alle geheime methoden worden onthuld. Daar doe jij natuurlijk direct je voordeel mee, zodat jij een succesvolle toekomst als trader tegemoet gaat!

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

In de FXminds Bitcoin Cursus en Bitcoin cursus komen onder andere de volgende onderdelen aan bod: alles over crypto, wat crypto is en welke verschillende crypto munten er allemaal zijn. Dan gaat het over blockchain bestuderen. Vervolgens leer je alles over investeren en een enorm kapitaal opbouwen. Verder komen coin research en projecten die upcoming zijn aan bod, crypto verhandelen en bewaren op een exchange én crypto in je wallet bewaren om jezelf tegen hackers te beschermen. And last but not least: ga aan de slag met je mindset. Leer hoe een échte crypto trader denkt en word succesvol in je hoofd én in de praktijk!

Voordelen FXminds Bitcoin Cursus

✅ Je kunt betalen in 3 termijnen;

✅ Zeer uitgebreide Bitcoin cursus (100 lessen);

✅ Alle onderwerpen komen aan bod;

✅ Je hebt levenslang toegang tot de cursus;

✅ Je kunt een video bekijken voor een voorproefje van de Bitcoin cursussen en cryptocurrency cursus;

✅ Op basis van meer dan 10 jaar ervaring in financiële markten;

✅ Er is ook een gratis e-book beschikbaar op de FXminds website voor als je nog meer wilt leren.

Nadelen FXminds Bitcoin Cursus

❌ Het biedt geen garantie tot succes;

❌ Relatief groot bedrag als je in één keer betaalt, maar gelukkig kan betalen in termijnen ook.


Klik hier voor korting!

8. NFT Cursus van Moosty: Beste NFT Cursus

In deze krachtige NFT Cursus van Moosty leer je alles over NFT’s kopen, verkopen, handelen en maken. Je leert ook hoe je ‘succesvol NFT’s kan flippen’ door NFT’s te ontdekken voordat de massa dat doet. Je krijgt ook alle ins en outs over welke tools onmisbaar zijn als je met NFT’s aan de slag gaat. De cursus bestaat uit 10 hoofdstukken en 31 lessen en er komen wekelijks nieuwe lessen bij.

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

Bij aanschaf van de NFT Cursus krijgt je ook direct een lidmaatschap voor de Moosty Community op Discord. Dé plek om gelijkgestemden te ontmoeten en met & van elkaar te leren over NFT’s.

Deze community is slechts in enkele weken al flink gegroeid en er komen dagelijks tientallen leden bij. Dit wil je niet missen, want deze community is goud waard. Start nu met de NFT Cursus en leer alles over digitale kunst.

Tip: Wil je eerst meer informatie over NFT’s? Bekijk dan nu de gratis NFT video.


Klik hier voor korting!

9. X10 met Crypto: Goede Bitcoin cursus voor X10 

Als semi-gevorderde trader kun je met X10 met Crypto een goede basis leggen voor jouw trading toekomst. In deze cursus crypto traden leer je meer over bekende cryptomunten en ontdek je welke zo’n 10 keer over de kop kunnen gaan. De cursus wordt door Harm van Wijk gegeven, een belegger die al duizenden mensen geleerd heeft hoe zij moeten investeren. Harm zit regelmatig bij nieuws- en radioprogramma’s om te praten over investeren en alles wat daarbij komt kijken. Harm heeft bovendien een tool ontwikkeld waarmee je volgens hem meer dan 20 procent rendement behaalt op een belegging: de Trading Navigator Methode. Daarom kun je wel zeggen dat deze cryptocurrency cursus door een expert gegeven wordt. 

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

X10 met Crypto is ontwikkeld door Harm en zijn compagnon Jan Robert Schutte. Door het combineren van hun expertises is een succesvolle cursus crypto traden ontwikkeld. De cursus duurt 6 weken en bevat het volgende: 

✅ Onderzoeksrapporten met posities;

✅ Actuele crypto en trading academy updates; 

✅ 1 jaar toegang tot (12 maanden) Premium Crypto Coaching Service (t.w.v. €1297); 

✅ 2 jaar toegang tot de Telegram groep Live Crypto en Trading Academy; 

✅ Toegang tot Crypto Academy Membership; 

✅ Toegang tot 2 crypto portefeuilles; 

✅ Live Q&A’s. 

De cryptocurrency cursus kost normaal gesproken €1997, maar je kunt X10 met Crypto met korting scoren! Tijdelijk betaal je slechts de helft van de originele prijs: €997. Je krijgt veel waardevolle informatie en tips terug wanneer je dit bedrag betaalt en de cursus is leuk om te volgen.  

Gratis crypto handleiding 

Wil je liever eerst een voorproefje van de X10 met Bitcoin cursus en Bitcoin cursus? Download dan de gratis handleiding van Harm van Wijk: ‘geld verdienen met Bitcoin en Ethereum’. Hierin vind je een gratis cursus, online training, e-book en 5 handleidingen. Daarin leer je onder andere hoe je je portefeuille rendeert en welke kansen je dit jaar kunt pakken op het gebied van crypto! 

Voordelen X10 met Crypto

✅ Uitgebreid platform met twee cursussen;

✅ Ontwikkeld door crypto professionals die weten waar zij over praten;

✅ Bonussen;

✅ Veel korting.

Nadelen X10 met Crypto

❌ De leeromgeving is niet heel bijzonder vormgegeven;

❌ Niet heel geschikt voor beginners .


Klik hier voor de beste deal

10. Crypto Mastermind: Beste Bitcoin training bot 

De Crypto Mastermind is een Bitcoin training bot die jou helpt met traden. Het doel van de oprichters is om de cryptomarkt toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen zij door hun kennis en ervaring in te zetten en zo te laten zien dat de cryptomarkt heel interessant is. De Crypto Mastermind is een Bitcoin training bot die jou helpt met traden. In de Bitcoin cursus krijg je tips voor het gebruik van winstgevende parameters, krijg je toegang tot de Crypto Mastermind community en ontvang je regelmatig experts trading updates over het gebruik van de beste crypto bots! Je leert bovendien je strategie te verbeteren en je ontdekt welke tools je het beste kunt gebruiken om winst te behalen. Als kers op de taart krijg je toegang tot de opname van het Crypto Kickstart Event! Kies je voor een maandabonnement, dan betaal je geen €247 maar slechts €97. Dit is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast! 

Voordelen Crypto Mastermind

✅ Gemakkelijk traden met behulp van een Bitcoin training bot;

✅ Maandelijks opzegbaar;

✅ Bonussen;

✅ Toegang tot de community.

Nadelen Crypto Mastermind

❌ Het biedt geen garantie voor succes;

❌ Relatief prijzig.


Klik hier voor de beste deal

Beste Bitcoin cursus van 2023 

Dus wat is nu de beste Bitcoin cursus van 2023? In eerste instantie zal je een Bitcoin training kopen die past bij jouw niveau. Ben je een beginner, dan heb je veel baat bij een volledige cursus die van a tot z uitlegt hoe het werkt, zoals Crypto Community of Bitcoin Basics & Crypto’s (Madelon Vos). Ben je al wat meer bekend in de cryptowereld, dan zijn Cryptonite, Money Mastery (AllesOverCrypto) en X10 met Crypto erg geschikt. Geef je de touwtjes liever deels uit handen en vertrouw je op een Bitcoin training bot, dan is Crypto Mastermind een interessante cursus.

Beste Bitcoin Cursus Review (2022) 9x Training Test

Verder is je keuze voor een cryptocurrency trading course afhankelijk van het budget dat je beschikbaar wilt stellen. Door eerst een gratis Bitcoin training of webinar te volgen wordt het maken van die keuze al gemakkelijker. Daarmee krijg je namelijk een kijkje in de manier van lesgeven en het aanbod. Ga je een Bitcoin training kopen, kijk dan in elk geval of er een Bitcoin cursus aanbieding in dit artikel staat die je kunt gebruiken. Dat scheelt je geld. Geld dat je beter kunt besteden; aan crypto, bijvoorbeeld! 

Bitcoin cursus review: wat anderen zeggen

Ben je benieuwd naar Bitcoin cursus ervaringen van andere mensen? Lees onderstaande Bitcoin training reviews dan eens:

Linda vertelt over de Money Mastery: “De online Bitcoin training vonden mijn vriend en ik super waardevol. We hebben er veel van geleerd en hoewel ik eerst twijfelachtig en huiverig was over starten met crypto, ben ik nu helemaal enthousiast. Net als m’n vriend. Omdat we er graag meer over leren, gaan we ook de masterclass volgen. Derek en Patrick brengen alles heel helder en op een positieve manier over. Een aanrader voor iedereen!”


Klik hier voor de gratis Money Mastery!

Over de goede cursus van Madelon Vos zegt Floris het volgende: “Met deze beste Bitcoin cursus ga je veel kennis opdoen betreffende de juiste cryptocurrencies maar ook dollar cost averaging. Pak die kans, het zijn leuke/goeie video’s die niet te lang zijn en met heel wat tips… ik heb er zeker wat aan gehad. Bedankt Madelon!”

Dit is de Crypto Community review van Ron: “Crypto Community geeft mij de mogelijkheid om op een toegankelijke manier kennis op te doen en te delen. Zowel het forum en de groepen als de cursussen sluiten feilloos aan op de benodigde kennis om met crypto aan de slag te gaan!”

Crypto Mastermind cursist Dré vertelt: “Heerlijke down-to-earth kennisdeler, die Bas. De echte Ondernemer op Slippers en lekker gewoon gebleven, maar toch echt waarde leveren!”

Over X10 met Crypto vertelt Meindert: “Ik heb de eendaagse training succesvol beleggen gevolgd en moet zeggen dat het een transparant en eerlijk verhaal is. Het wordt gegeven op een prima plek. De workshop is helder en overtuigend en ik sta volledig achter de geboden principes!” Met de cashflow of winsten die je hebt gemaakt door de Bitcoin cursus kan je altijd nog beginnen met vastgoed.

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft de beste crypto cursussen heb ik onderscheid gemaakt in Bitcoin cursussen en NFT cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Madelon Vos, Money Mastery, AllesOverCrypto, Cryptonite Academy, Doopiecash, CryptoCommunity en De Bitcoin Consultant. Super interessant om te lezen en met mooie kortingen!

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Crypto kopen doe ik op deze beste crypto exchanges met veel plezier. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

De meest gestelde vragen over een goede Bitcoin cursus  (Crypto Masterclass)

Wat is de beste Bitcoin cursus voor beginners? 

Ben je echt een beginner, dan kun je het beste voor Bitcoin Basics & Crypto’s gaan van Madelon Vos of voor Money Mastery van AllesOverCrypto. Dit zijn de meest laagdrempelige en volledige cursussen voor wie nog een leek is in de cryptowereld. Natuurlijk kun je deze cursussen ook volgen wanneer je meer gevorderd bent. Toch zijn ze het meest geschikt om crypto voor beginners uit te leggen. Zelf heb ik het ook op die manier geleerd. Ik startte met de Bitcoin cursus van Madelon Vos om de basisbeginselen van crypto voor beginners te leren.

Ben je meer gevorderd, dan zijn er andere, meer verdiepende trainingen, waar je baat bij zal hebben. Je hoeft dan de beginselen van een Bitcoin cursus niet nogmaals te doorlopen en je kunt dan direct de diepte in om nog meer over de wondere wereld van crypto te ontdekken. Wanneer je eenmaal een vervolgopleiding wilt doen na het afronden van de middelbare school, wil je ook niet alle informatie van de middelbare school nogmaals doorlopen, toch?

Kan ik gratis Bitcoin cursussen volgen? 

Ja. Zoals je hebt kunnen lezen wordt bij een crypto cursus vaak een gratis weggever, zoals een webinar of korte gratis crpto training aangeboden. Die kun je gratis volgen om te ontdekken of crypto iets voor jou is. Misschien wordt crypto voor jou ook wel een manier om online geld te verdienen!

Hoe kan ik de beste Bitcoin cursussen met korting kopen? 

Als er korting is op een bepaalde Bitcoin training, dan vind je die terug in dit artikel en vaak ook op de website van de aanbieder. Er is natuurlijk ook een interessante gratis Bitcoin cursus en technische analyse.

Wat is een Bitcoin training precies? 

Een Bitcoin training leert je om op een verantwoorde wijze om te gaan met crypto en hier verstandig in te investeren. Als je weet hoe het werkt met stijgende en dalende trends, dan kun je hier beter op inspelen. Je leert ook hoe je veilig kan crypto kopen en kan traden op een crypto exchange.

Waarom Bitcoin cursussen volgen? 

Mensen vragen zich vaak af waarom zij een cursus cryptocurrency of een cursus crypto beleggen moeten volgen. Daar zijn meerdere redenen voor. Wanneer je weet hoe crypto werkt, kun je er verstandiger mee omgaan. Daardoor wordt de kans groter dat je er daadwerkelijk (veel) geld mee verdient. Door een Bitcoin cursus te volgen heb je dus meer kans om geld te verdienen. Je wordt namelijk op de hoogte gebracht van de kansen én de risico’s. Daardoor hoor je niet alleen succesverhalen en ga je niet roekeloos investeren.

Met basiskennis en handige tips and tricks kom je veel verder. Daarom is een Bitcoin cursus van groot belang voor beginnende investeerders en traders. Door echt verstand van zaken te krijgen kun je op de lange termijn veel rendement behalen. Dit krijg je niet door wat losse filmpjes te bekijken. Je hebt hiervoor echt een Bitcoin cursus nodig, omdat deze vollediger en logischer is qua opbouw. Het volgen van een Bitcoin cursus kan bovendien geheel op eigen tempo. Daardoor heb je alles zelf in de hand en je hebt er alleen een laptop en internetverbinding voor nodig! We hebben ook onroerend goed trainingen getest.

Een andere reden om een Bitcoin cursus te volgen, is omdat je niet zomaar iets wilt doen met je geld. Als jij hard gewerkt hebt om geld te verdienen, ga je vast niet graag zonder enige voorbereiding de cryptomarkt op om je geld ergens in te stoppen. Dat zou je ook niet doen in een casino of op welke andere manier dan ook. Voorzichtigheid is gewenst bij beleggen in crypto. Daar zijn mensen die een Bitcoin training volgen zich maar al te bewust van en dat is erg verstandig. (1)

Wat is de beste Bitcoin cursus voor traders?

Traden in crypto betekent dat je speculeert op koersbewegingen via een CFD-rekening. Of dat je onderliggende crypto via een beurs inkoopt en verkoopt. Het is net even anders dan de standaard crypto handelingen die de meeste mensen uitvoeren. Daarom is een cursus crypto traden wel op z’n plek. Heb jij al enige kennis van crypto en wil jij de beste Bitcoin cursus voor traders volgen? Dan kan ik je adviseren om aan de slag te gaan met Doopiecash.

Deze gratis cursus crypto traden duurt niet lang. Je leert daardoor snel alles over crypto traden, zonder te veel poespas. DoopieCash is bekroond tot beste trading cursus 2020 en dat is niet voor niets. Bovendien is het een Nederlandstalige Bitcoin cursus. Dat werkt nog net even makkelijker, want in het Nederlands begrijp je bepaalde termen beter dan bijvoorbeeld in het Engels.

Hoe kan ik met cryptocurrency starten?

Je kunt met cryptocurrency starten door een goede gratis Bitcoin cursus te volgen. Hierin leer je alles wat je moet weten over de wereld van crypto. Als beginner komt er nogal veel op je af. Een goede cryptocurrency beginnerscursus helpt je om de basis te begrijpen. Zo kun je met de juiste kennis en inzichten aan de slag en is de kans op het maken van fouten aanzienlijk kleiner. Start altijd met een gratis Bitcoin cursus.

Hoe kan ik meer over crypto leren?

Je kunt meer over crypto leren door een Bitcoin cursus te volgen. Ga bij een ervaren crypto trader in de leer of start met een Bitcoin cursus online. Er zijn verschillende cursussen die je de basisbeginselen leren over crypto. Zo kun je met de juiste kennis en vaardigheden aan de slag en zal de wereld van crypto een stuk begrijpelijker worden. Ontdek de beste Bitcoin cursus in mijn uitgebreide artikel.

Hoe kan ik leren over crypto traden?

Wil je leren over crypto traden, ga dan op zoek naar een goede Bitcoin cursus. Welke Bitcoin cursus het beste is, lees je in dit artikel. Ik heb hier namelijk uitgebreid onderzoek naar gedaan. Leren over crypto is lastig, maar tegelijkertijd heel leerzaam. Met de juiste online cursus kom je al heel ver en zal je steeds beter begrijpen hoe het werkt. Een gratis Bitcoin cursus kan je zien als basistraining crypto en leer je technische analyses beoordelen. Je kan ook altijd YouTube video’s over crypto traden kijken.

Conclusie beste Bitcoin cursussen 2023  

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Bitcoin Cursus | Review (2023) | 10x Training Test!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Crypto cursus?

Kies dan voor: Cryptonite Academy

Op zoek naar de beste Crypto cursus?

Kies dan voor: Cryptonite Academy