In dit artikel

Beste Biotine Review 5x Test!

Beste Biotine | Review | 5x Test!

In dit artikel

Heb je interesse in een biotine supplement? Een biotine vitamine is populair, want het is gunstig voor huid en haar maar het heeft ook intern veel functies. Welke dat precies zijn, ga ik je natuurlijk vertellen. Ook ontdekken we samen het antwoord op de vraag ‘welke biotine is het beste?’. Ga er maar lekker voor zitten, want ik ga 5x biotine vergelijken in deze biotine test. Daar gaan we!

Kort samengevat:

Mijn beste biotine van 2024 is Vitals Biotine 500 mcg. Dit merk heeft een hoge dosering biotine in zuivere vorm en er zitten maar liefst 100 capsules in een verpakking.

Biotine vergelijken; hoe doen we dat?

Wil je biotine kopen, dan wil je natuurlijk alleen de beste biotine tabletten of capsules in huis halen. Daarom is het belangrijk om biotine te vergelijken. Dat doe ik op basis van de kwaliteit en ingrediënten, maar ook op basis van functionaliteiten (versterkt biotine haargroei bijvoorbeeld?). Verder let ik op het gebruiksgemak (hoe makkelijk neem je het supplement in) en hoe luiden de biotine haar reviews van klanten? Hun ervaringen zijn ook belangrijk tijdens deze biotine test. Tot slot vergelijk ik de prijzen en eventuele verzendkosten met elkaar, zodat biotine bestellen voor jou extra gemakkelijk wordt.

Mijn beste Biotine Keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagVeganVorm
1. Vitals€16,95€0,17-€0,34JaCapsule
2. Bonusan€11,99€0,20-€0,40JaTablet
3. NOW€19,95€0,20JaCapsule
4. Vitals vit B€34,95€0,35JaCapsule
5. Springfield€14,34€0,48JaCapsule

1. Vitals Biotine 500 mcg

Op nummer 1 staat het biotine supplement van Vitals. Vitals Biotine 500 mcg is de beste biotine in het algemeen, maar ook het beste biotine haar supplement. Waarom dat zo is? Wil je biotine kopen, dan bevat Vitals een hoge dosering vitamine B8 in de zuivere vorm. Je krijgt dus waar voor je geld als je dit supplement bestelt! De 100 capsules zijn ook nog eens geschikt voor vrijwel iedereen (ook voor vegetariërs en veganisten).

Beste Biotine  Review 5x Test!

Vitals Biotine 500 mcg is een goede keuze, omdat het voldoende biotine bevat voor een goede effectiviteit. Het helpt zo energie vrij te maken uit voeding, draagt mogelijk bij aan een gezond werkend zenuwstelsel en aan een normaal psychologisch functioneren. Verder ondersteunt deze wateroplosbare vitamine mogelijk een gezonde haargroei, een gezonde huid en gezonde slijmvliezen. Het is een uitstekende bron voor een dagelijkse inname van extra biotine.

Het advies is om 1 tot 2 capsules van deze vitamine per dag in te nemen. Al na een paar weken kun je merkbare veranderingen ervaren door Vitals Biotine 500 mcg, zoals dat je nagels verbeteren in sterkte of dat je gezond haar ervaart. Dit is echter geen garantie. Zelf merkte ik dit dus wel al na een paar weken. Voorheen had ik echt geen sterk haar en al helemaal geen sterke nagels, maar ze zien er nu beter uit en zijn echt steviger geworden. Je kunt dit supplement in een verpakking met 100 capsules kopen. Maar let op: gebruik je de biotine kortingscode GROEItijdens het bestellen? Dan krijg je 20% biotine korting!

Voordelen Vitals

✅ Je krijgt 20% korting op de vitamine prijs met kortingscode GROEI;

✅ De biotine ervaringen liegen er niet om bij Vitals;

✅ Bevat een hoge dosering vitamine B8 in de zuivere vorm;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Vitals staat bekend om haar hoge kwaliteit supplementen.

Nadelen Vitals

❌ Tot een bestelwaarde van €40 betaal je nog verzendkosten op de voedingsstoffen van Vitals;

❌ Als je moeite hebt met capsules doorslikken, is 1-2 capsules per dag misschien niet ideaal.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

2. Bonusan Biotine 1000 mcg tabletten

Door naar Bonusan Biotine 1000 mcg tabletten. Dit is het beste biotine haar supplement, omdat biotine mogelijk haaruitval tegengaat. Deze biotine pillen bevatten 1000 mcg aan biotine, dus het betreft een hoge dosering. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen van deze wateroplosbare vitamine. Biotine zit in eieren, lever, melk, noten en pinda’s, dus als je deze voeding weinig tot niet eet, kun je beoefte hebben aan extra biotine. Bonusan is dan heel geschikt.

Beste Biotine  Review 5x Test!

Wil je nagels, haargroei en huid van binnenuit een boost geven? Dan heb je aan Bonusan Biotine 1000 mcg tabletten een goed product. Het draagt namelijk mogelijk bij aan een normale huid, zodat je huid gezond oogt en je zou er gezond haar door krijgen. Aan de reviews van klanten te zien, zit dat wel goed. Zij geven aan dat zij merkbare veranderingen zien door het gebruik van deze water oplosbare vitamine. Zo krijgen zij voldoende biotine binnen en dus voldoende vitamine H en andere voedingsstoffen.

Bonusan Biotine 1000 mcg tabletten worden geleverd in een verpakking met 60 tabletten. Let erop dat je tot een bestelwaarde van €20 wel nog verzendkosten betaalt. Het advies is om 1 tot 2 keer per dag een tablet met water in te nemen tijdens een maaltijd. Dit vind ik persoonlijk goed te doen, omdat ik verschillende vitamines tegelijk inneem. Mocht je moeite hebben met vitamines doorslikken, dan vind je dit wellicht niet ideaal. Tabletten zijn namelijk niet per se glad. Toch zijn deze producten klein van formaat, waardoor de inname een stuk gemakkelijker wordt als je het mij vraagt.

Voordelen Bonusan

✅ Biotine voor haar slikken met een hoge dosering (1000 mcg);

✅ Kleine biotine tabletten die je gemakkelijk doorslikt;

✅ Voor normaal haar en een gezonde huid, een goed werkend zenuwstelsel en meer;

✅ Bevordert de energiestofwisseling in het lichaam;

✅ Scherp geprijsd.

Nadelen Bonusan

❌ Tot een bestelwaarde van €20 moet je nog verzendkosten betalen;

❌ Als je 2 tabletten per dag inneemt, ben je wel snel door je verpakking heen (in 1 maand).


Bekijk meer productinformatie

3.  NOW Biotine 1000 mcg capsules

NOW Biotine 1000 mcg capsules bevatten de in water oplosbare vitamine B8. Eet je om de een of andere reden weinig tot geen noten, pinda’s, rauwe eieren, lever en/of melk? Dan is een biotine tekort op te lossen door middel van een supplement. De capsules zijn overigens vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren en noten en ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste Biotine  Review 5x Test!

Deze biotine helpt mogelijk tegen haaruitval en kan je nagels sterker maken. Dankzij deze vitamine wordt je huid mogelijk ook gunstig beïnvloed. De hoeveelheid biotine in NOW Biotine 1000 mcg capsules is namelijk extra hoog (1000 mcg) en kan daardoor heel effectief zijn wanneer je lichaam hier behoefte aan heeft. Sowieso is voldoende biotine belangrijk voor het menselijk lichaam, dus als je dit niet uit voeding zoals amandelen en orgaanvlees haalt, biedt NOW de uitkomst.

NOW Biotine 1000 mcg capsules zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een verpakking bevat standaard 100 capsules. Het advies is om 1 capsule per dag met water in te nemen. Ik vind het persoonlijk prettig dat deze capsules glad zijn. Daardoor is de inname heel eenvoudig. Ik gebruik de capsules sinds een paar weken en mijn huid is zichtbaar verbeterd. Of ik er ook gezond haar en sterk haar van krijg, dat wacht ik rustig af. Ik merk in elk geval dat mijn lichaam blij is met deze extra voedingsstoffen en dat het goed op de vitamine reageert.

Voordelen NOW

✅ Je hoeft maar 1 biotine haar capsule per dag in te nemen;

✅ Er zitten 100 vitamine capsules in een verpakking (voordelig geprijsd);

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Deze capsules met biotine bevatten geen tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, noten;

✅ Hoge dosering vitamine B8 (1000 mcg).

Nadelen NOW

❌ Je betaalt wel nog verzendkosten voor dit biotine supplement (tot een bestelwaarde van €20).


Bekijk meer productinformatie

4. Vitals Vitamine B Complex Actief

Door naar Vitals Vitamine B Complex Actief. Dit biotine B8 supplement is ideaal voor het aanvullen van een B8 of biotine tekort. Dit supplement bevat vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12 en folaat – allemaal in de biologisch actieve vorm. Dat betekent dat dit biotine supplement heel zuiver en effectief is. Opvallend is dat er ‘slechts 200 mcg’ biotine vitamine in dit supplement zit. Dat is aanzienlijk minder dan bij de andere producten, maar het gaat hier dan ook om een complex (dus een combinatie van meerdere B vitamines).

Beste Biotine  Review 5x Test!

De optimale opneembaarheid en werkzaamheid zijn wel grote pluspunten. Dit kan namelijk mogelijk leiden tot een betere opname van eiwitten, maar ook tot het behoud van gezond haar en sterkere nagels. Vitals Vitamine B Complex Actief is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dat is fijn, want zij hebben juist sneller een biotine tekort doordat zij geen orgaanvlees, lever of eieren eten.

In een verpakking Vitals Vitamine B Complex Actief zitten 100 biotine capsules. Je kunt eenvoudig online bestellen, maar als je kortingscode GROEIgebruikt, dan scoor je een biotine aanbieding. Je krijgt dan 20% korting op de aankoopprijs! Persoonlijk vind ik deze capsules wat aan de grote kant, omdat ik nog weleens moeite heb met de inname van supplementen of andere voedingsstoffen. Toch heeft mijn lichaam er baat bij als ik deze vitamine capsules inneem, dus ik probeer dit regelmatig te doen voor een normale werking van verschillende processen.

Voordelen Vitals

✅ Biologisch actieve vormen van B-vitamines, dus goed opneembaar;

✅ Er zitten meer werkzame stoffen in dan bij de andere biotine supplementen in deze test;

✅ Je krijgt 20% korting op Vitals met kortingscode GROEI;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nadelen Vitals

❌ Tot een bestelwaarde van €40 betaal je wel nog verzendkosten;

❌ Relatief prijzig biotine supplement;

❌ Als je moeite hebt met capsules doorslikken, dan zijn deze nogal groot;

❌ Er zit maar 200 mcg biotine in deze vitamines, wat aanzienlijk minder is dan bij de andere merken.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

5. Springfield Biotine 8mg

En tot slot is er nog Springfield Biotine 8mg, een biotine haar supplement dat relatief hoog gedoseerd is. Het bevat namelijk 800 mcg biotine, vroeger ook wel vitamine H genoemd. Je hebt aan 1 capsule per dag al voldoende om je lichaam te voorzien van de vitamines die in voedingsmiddelen voorkomen die niet iedereen eet. Vegetariërs krijgen bijvoorbeeld vaak minder eiwitten binnen, omdat zij geen vlees of vis eten. Voor een normale haargroei is dat wel belangrijk. Vandaar deze vitamine voor o.a. haargroei en sterkere nagels.

Beste Biotine  Review 5x Test!

Springfield Biotine 8mg helpt je lichaam mogelijk om de huid en haren gezond te houden en heeft mogelijk ook een gunstige invloed op het zenuwstelsel. Ook behoud je er eventueel een normale, psychologische functie door en gezonde slijmvliezen. Waar shampoos haargroei van buitenaf proberen te beïnvloeden, doet biotine dat net als keratine en zink van binnenuit. Daardoor kan de haargroei mogelijk verbeteren en neemt de elasticiteit toe. Het mogelijke gevolg is dat je haar minder snel afbreekt.

In een verpakking Springfield Biotine 8mg zitten 30 capsules. Er staat ‘v-caps’ op de verpakking, maar het is niet helemaal duidelijk of dit alleen geschikt is voor vegetariërs of ook voor veganisten. Mocht je dus zeker willen weten dat je er als veganist of in verband met een medische aandoening veilig gebruik van kunt maken, dan is het aan te raden even contact op te nemen met de leverancier of het etiket goed te bestuderen. De capsules zijn wel gemakkelijk in te nemen, vind ik zelf. Ik neem deze vitamine daarom regelmatig. De dosering van 800 mcg werkt ook goed voor mij. Mijn nagels verbeteren aanzienlijk en ik lijk ook meer haargroei te hebben, omdat mijn lichaam van binnenuit wat extra hulp krijgt.

Voordelen Springfield

✅ Scherp geprijsd biotine supplement;

✅ Werkt effectiever (namelijk net als keratine en zink van binnenuit) dan shampoos of andere producten voor haargroei;

✅ Hoge dosering biotine (800 mcg);

✅ Geschikt voor vegetariërs (en wellicht ook voor veganisten?);

✅ Gemakkelijk in te nemen capsules.

Nadelen Springfield

❌ Tot een bestelwaarde van €20 betaal je nog verzendkosten;

❌ Er zitten maar 30 capsules in een verpakking, dus je doet er maar 1 maand mee;

❌ Niet duidelijk of het ook echt geschikt is voor veganisten.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste biotine supplement van 2024

Inmiddels hebben we alle relevante biotine producten besproken, maar welke biotine is het beste? In mijn ogen is het beste biotine haar supplement dat van Vitals. En dan bedoel ik specifiek Vitals Biotine 500 mcg – het product dat op nummer 1 staat in deze lijst.

Beste Biotine  Review 5x Test!

Vitals Biotine 500 mcg is namelijk een supplement met een goede dosering vitamine B8 (500mcg) en dan ook nog eens in de zuivere vorm. Daardoor is het goed opneembaar in het lichaam en ook nog eens erg effectief! De ervaringen liegen er niet om; Vitals is een aanrader! Ook vegetariërs en veganisten mogen deze biotine tabletten nemen en er zitten 100 capsules in een verpakking. Daar doe je naar verwachting 50 tot 100 dagen mee. Als je kortingscode GROEI gebruikt, dan krijg je 20% korting op je aankoop. Ben je er klaar voor om met deze Vitals vitamine aan de slag te gaan? Ik had het wel geweten als ik jou was!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

Biotine reviews

Ben je benieuwd naar hoe andere mensen deze biotine haar supplementen ervaren? Ik heb interessante biotine reviews verzameld die hier een duidelijk beeld van schetsen. Laten we eens van biotine haargroei ervaringen bekijken!

Vitals Biotine 500 mcg review

“Mijn biotine haargroei ervaring met Vitals Biotine 500 mcg is heel positief”, schrijft Samira. “Vitals biedt altijd hoogwaardige supplementen en een goede klantenservice. De producten hebben altijd de beste opneembare versie van ingrediënten, de website is overzichtelijk en de verzending gaat snel.”

Bonusan Biotine 1000 mcg tabletten review

Over Bonusan Biotine 1000 mcg tabletten vertelt Jessica het volgende. “Ik ben dit supplement gaan nemen na mijn bevalling. Tot nu toe – ik ben 5 maanden bezig – heb ik nog geen haaruitval gehad. Dus het lijkt echt te werken!”

Beste Biotine  Review 5x Test!

NOW Biotine 1000 mcg capsules review

Volgens Marina is NOW Biotine 1000 mcg capsules een goede keuze. “Het product werkt goed en wordt ook snel bezorgd. Ik ben er tevreden over en kan het anderen ook aanraden voor haargroei in plaats van allerlei speciale shampoos.”

Vitals Vitamine B Complex Actief review

Henry heeft Vitals Vitamine B Complex Actief gekocht. Hij schrijft in zijn review: “Ik vind de capsules prettig in gebruik. Eentje per dag is ideaal en ik heb minder geur of nasmaak in mijn keel na het innemen. Sommige producten hebben dat heel erg en dat vind ik niet fijn. Dus ik ben hier blij mee en het is ook een grote pot dus ik doe er lang mee.’

Spring Biotine 8mg review

Spring Biotine 8mg ontving een review van Menda. “Handige capsules en ook plantaardig. Dat vind ik zelf wel erg fijn. Ik neem ze nu een paar maanden en mijn huid en haar lijken er inderdaad van op te knappen. Fijn!”

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Biotine kopen checklist

Wil je ook biotine, oftewel vitamine H kopen? Met onderstaande checklist ga je niet langer de beste biotine raden, maar doe je een gerichte aankoop die echt bij je past.

1. Bepaal wat ‘voldoende biotine’ voor jou inhoudt

Hoe hoog is de dosering die jij van deze vitamine nodig hebt? Is dat 200 mcg, 500 mcg of juist 1.000 mcg? Zoals je hebt gezien zijn bovenstaande vitamine supplementen verschillend gedoseerd. Afhankelijk van hoeveel behoefte je hebt aan extra water oplosbaar vitaminesupplementen, kun je een passende dosering kiezen.

Beste Biotine  Review 5x Test!

2. Kijk naar de aanwezigheid van o.a. vitamine C en vitamine H

Elke vitamine is belangrijk voor een goede gezondheid. Hoeveel vitamine H of biotine zit er in een supplement? En zijn er ook vitamine C of vitamine D aan toegevoegd? Hoewel je veel voedingsstoffen uit voedingsmiddelen kunt halen, kan het gunstig zijn om wat extra vitamines binnen te krijgen. Niet alleen voor een betere haargroei, maar ook voor andere (vitale) lichaamsprocessen.

3. Bepaal vooraf je budget voor een biotine supplement

En hoeveel ben je bereid te betalen voor deze vitamine soort? Losse voedingsmiddelen kopen, kost ook wat geld. Daarom zou je liever niet moeten besparen op een biotine supplement. Deze vitamine heeft je lichaam hard nodig. Doe nooit aankopen die je eigenlijk niet kunt bekostigen, maar profiteer bijvoorbeeld wel van kortingen door mijn kortingscodes in te zetten!

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer vitamines voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice. Je zou ook kunnen overwegen om eens een vitaminetest te laten doen. Zo ontdek de exact hoe je ervoor staat.

Vitamine supplementen zijn er tegenwoordig in heel veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3vitamine B5vitamine B6vitamine B12 en vitamine C.

Eigenlijk mag een goede multivitaminevitamine D3vitamine Evitamine K2foliumzuur (B11) of folaat en haar vitamine / haaruitval vitamine ook niet ontbreken. De wat nog minder populaire vitamines zoals biotine krijgt ook steeds meer bekendheid.

Wil je meer weten over al deze vitamines? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Biotine  Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over biotine

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over biotine? De meest gestelde vragen over deze vitamine vind je hieronder, samen met de bijbehorende antwoorden.

Wat is de beste biotine?

De beste biotine van dit moment is Vitals Biotine 500 mcg. Dat heb ik achterhaald door middel van een biotine test. Ik heb 5 biotine supplementen met elkaar vergeleken – en daarbij alleen producten van kwaliteit. Daaruit is gebleken dat Vitals een hoge dosering B8 bevat en dan ook nog eens in een zuivere vorm. Daardoor kan je lichaam het goed opnemen en heeft het veel effect. Als je vegetarisch of veganistisch leeft en eet, kun je Vitals Biotine 500 mcg ook met een gerust hart slikken. En ik vertel je in dit artikel hoe je met korting Vitals Biotine 500 mcg kunt bestellen.

Voor wie is een biotine supplement geschikt?

Een biotine supplement kan geschikt zijn voor verschillende groepen mensen. Denk aan mensen met een tekort aan biotine, bijvoorbeeld door slechte voeding of caloriearme diëten. Ook kan een tekort ontstaan door bepaalde medicijnen, chronische alcoholconsumptie of aandoeningen die de biotine-opname belemmeren. Verder is het geschikt voor mensen met haar-, huid- of nagelproblemen. Biotine kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid van het haar, de huid en de nagels. En mensen met diabetes kunnen baat hebben bij het innemen van biotine supplementen, omdat biotine kan helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

Wie mag geen biotine supplement nemen?

Er zijn enkele groepen mensen voor wie biotine supplementen niet geschikt kunnen zijn. Er is bijvoorbeeld nog onvoldoende onderzoek gedaan naar de veiligheid van biotine supplementen tijdens de zwangerschap. Het wordt daarom over het algemeen afgeraden om biotine supplementen te nemen, tenzij dit op advies van een arts is. Er zijn ook meldingen van epileptische aanvallen bij mensen die hoge doses biotine supplementen innamen. Als je epilepsie hebt, is het daarom belangrijk om eerst met je arts te overleggen voordat je biotine supplementen inneemt. Biotine kan ook de werking van bloedverdunners zoals warfarine beïnvloeden. Als je bloedverdunners gebruikt, is het belangrijk om eerst met je arts te overleggen voordat je biotine supplementen inneemt.

Kan je allergisch zijn voor biotine?

Ja, het is mogelijk om allergisch te zijn voor biotine. Hoewel het zeldzaam is, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor biotine of andere vitamines uit de B-groep. Je weet dit vaak al wel van jezelf, maar wellicht is het je onbekend tot aan het moment dat je een biotine supplement nuttigt. Als je allergisch bent voor biotine of andere vitamines uit de B-groep, moet je biotine supplementen te allen tijde vermijden. Raadpleeg altijd een arts als je twijfelt, of wanneer je een biotine supplement hebt ingenomen en je daarna toch allergisch blijkt te zijn.
 

» Referenties


1. Deepa P. Patel; Shane M. Swink; Leslie Castelo-Soccio. (2017). A Review of the Use of Biotin for Hair Loss. Skin Appendage Disord, 3(3), 166–169.
https://karger.com/sad/article/3/3/166/291279

2. Janos Zempleni, Subhashinee S.K. Wijeratne, Yousef I. Hassan. (2009). Biotin. BioFactors, Volume 35, Issue 1, Pages 36-46.
https://iubmb.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/biof.8

» Referenties

Conclusie beste Biotine 2024

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset. Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram. Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Biotine | Review | 5x Test!

Laat een reactie achter