0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

In dit artikel

Mijn Beste Ashwagandha | 5x Test + Ervaringen!

Mijn Beste Ashwagandha | 5x Test + Ervaringen!

In dit artikel

Volgens Orthokennis.nl zijn er al veel studies gedaan naar KSM-66, een wortelextract van Ashwagandha dat erg effectief blijkt. Wil je de beste Ashwagandha kopen, maar weet je er nog niet genoeg over? Ga er maar lekker voor zitten, want de test gaat beginnen!

Kort samengevat:

Mijn beste Ashwagandha 2024 volgens onze test is Nutribites Ashwagandha KSM-66®. Dit merk bevat het meest hoogwaardige KSM-66® extract van de Ashwagandha plant en is vriendelijk geprijsd.

Ashwagandha vergelijken; hoe doen we dat?

Om te bepalen wat mijn beste Ashwagandha supplement is, hebben we verschillende producten met elkaar vergeleken. Ashwagandha vergelijken doen we op basis van ingrediënten, werkzaamheid & effectiviteit, gezondheid, vrij van onnodige vulstoffen en de ervaringen en reviews van anderen. Uiteraard vergelijken we ook de adviesprijs en de uiteindelijke prijs per dag.

Beste Ashwagandha keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagBelangrijkste ingrediënt
1.Nutribites€20€0,33-€0,66KSM-66® extract
2.Vitals€19,95€0,66KSM-66® extract
3.Naturecan€12,99€0,11KSM-66® extract
4.Vitakruid€22,90€0,38-€0,75KSM-66® extract
5.Seamoss Mountain€22,90€0,38Ashwagandha wortel poeder

1. Nutribites Ashwagandha – Beste ashwagandha algemeen

Op nummer één staat Nutribites Ashwagandha. Dit is mijn beste Ashwagandha in het algemeen en daar zijn meerdere redenen voor. Allereerst kun je bij Nutribites vegetarische supplementen bestellen die het hoogwaardige KSM-66 extract bevatten met de grootste hoeveelheid actieve stoffen van de beste kwaliteit. Dat versterkt de werking enorm. De unieke samenstelling van ingrediënten is bovendien zuiver: ze bevatten geen onnodige toevoegingen. Dit product is namelijk vrij van kleurstoffen, soja, GMO en gluten.

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

Nutribites is een supplement dat kan bijdragen aan meer energie en evenwicht, ook in stressvolle situaties. Ook draagt het bij aan een goede, geestelijke balans. Dat komt door de hoeveelheid actieve stoffen (minimaal 5% withanoliden) en het hoogwaardig KSM-66 extract van de ashwagandha plant. Dit middel wordt niet voor niets al duizenden jaren gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde, omdat het zoveel voordelen voor de gezondheid kan bieden.

Ga je Nutribites gebruiken, dan hoef je maar 1 tot 2 capsules per dag in te nemen met water, bij voorkeur net na een maaltijd. Je kunt Nutribites bestellen en de voordelen ervaren. Je hebt 60 dagen garantie en bedenktijd op dit product. Is het niet naar wens, dan krijg je je geld gewoon terug.

Voordelen Nutribites Ashwagandha

✅ Vegetarische capsules;

✅ Met hoogwaardig KSM-66 extract;

✅ Grootste hoeveelheid actieve stoffen, dus dit supplement werkt heel goed;

✅ Geen onnodige toevoegingen, alleen zuivere ingrediënten;

✅ Je hoeft slechts 1 capsule per dag te nemen van dit Ashwagandha root extract;

✅ Tevredenheidsgarantie: niet goed = geld terug;

✅ Relatief voordelig geprijsd extract.

Nadelen Nutribites Ashwagandha

❌ Niet veganistisch of 100% biologisch en daardoor niet voor iedereen geschikt.


Bekijk meer productinformatie

2. Vitals Ashwagandha-KSM Biologisch

Vitals Ashwagandha-KSM Biologisch betreft een voedingssupplement bestaande uit 60 vegetarische capsules. Deze zijn verrijkt met een biologisch extract, KSM-66®, verkregen uit de wortel van biologisch geteelde planten. De capsules bevatten 600 mg van dit extract, gestandaardiseerd op 5% withanolides, wat neerkomt op 30 mg per twee capsules. Er zitten geen ingrediënten in zoals soja, gluten, conserveermiddelen of synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

Met wetenschappelijke onderbouwing wordt KSM-66® geroemd om de gezondheidsvoordelen. Het bevat extract en hydroxypropylmethylcellulose voor de capsule, maar let op: het bevat melk en is daardoor ongeschikt voor veganisten. Als vegetariër kun je Vitals wel nemen.

Aanbevolen wordt om twee capsules per dag in te nemen bij een maaltijd, met water. Hoewel er verschillende gezondheidsclaims aan het product zijn verbonden, wachten deze nog op goedkeuring door de Europese Commissie. Met kortingscode ‘GROEI’ krijg je in elk geval 20% korting op je aankoop!

Voordelen Vitals Ashwagandha

✅ Biologisch en gestandaardiseerd Ashwagandha extract;

✅ Bevat KSM-66® met sterke wetenschappelijke onderbouwing;

✅ De capsules zijn vegetarisch;

✅ Mogelijk adaptogene werking;

✅ Potentieel bijdragend aan een goede geestelijke balans en ontspanning.

✅ 20% korting met Kortingscode ‘GROEI’

Nadelen Vitals Ashwagandha

❌ Hoewel het product vegetarisch is, is het door de aanwezigheid van melk niet geschikt voor veganisten;

❌ De gezondheidsclaims die aan het product zijn verbonden, wachten nog op goedkeuring door de Europese Commissie. Dit betekent dat de beweerde voordelen mogelijk niet volledig zijn bevestigd.


Bekijk meer productinformatie

3. Naturecan Ashwagandha KSM-66

Naturecan Ashwagandha KSM-66 is een supplement met een hoge concentratie wortelextract en een hoge, biologische beschikbaarheid. Het is vrij van GMO en ook geschikt voor vegetariërs. Bovendien wordt het getest door een onafhankelijk laboratorium, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Met 500mg KSM-66 extract is het een hoog gedoseerd product, wat erg effectief zal zijn.

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

Naturecan’s capsules bevatten mogelijk allergenen. Bekijk de ingrediëntenlijst daarom voordat je dit supplement bestelt. Deze capsules kunnen geschikt zijn voor mensen die een actieve levensstijl hebben en graag vol energie door het leven gaan. Ook draagt het mogelijk bij om sneller te herstellen, bijvoorbeeld na het sporten. De ervaringen van klanten wijzen hier ook op.

Ondanks dat Naturecan geen poeder is, kun je het supplement gemakkelijk innemen. De capsules zijn namelijk glad en je slikt ze daardoor eenvoudig door met water. Eén capsule per dag is al voldoende. Met kortingscode ‘GROEI’ ontvang je 15% korting op je bestelling.

Voordelen Naturecan Ashwagandha supplement

✅ Vrij van GMO en ook geschikt voor vegetariërs

✅ Dit product heeft een hoge biologische beschikbaarheid;

✅ Er zit 500mg KSM-66 extract in een capsule;

✅ Je hoeft maar 1 capsule per dag in te nemen om van de adaptogene eigenschappen te profiteren;

✅ Naturecan is een klimaatneutraal bedrijf en laat haar producten testen door een onafhankelijk laboratorium.

✅ 15% korting met kortingscode ‘GROEI’

Nadelen Naturecan Ashwagandha

❌ Dit KSM-66 supplement is niet geschikt voor veganisten.


Bekijk meer productinformatie

4. Vitakruid Ashwagandha KSM-66® & Bioperine®

Vitakruid Ashwagandha KSM-66® & Bioperine® is een voedingssupplement met KSM-66® en Bioperine® (zwarte peperextract). Het bevat een gestandaardiseerd extract, bekend om zijn potentiële gezondheidsvoordelen volgens de Ayurvedische geneeskunde. Er zit 300mg extract in en dit supplement bevat geen gist, suiker, gluten, GMO, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

De KSM-66® variant, geëxtraheerd uit biologisch geteelde wortels, is een van de meest geconcentreerde full-spectrum-extracten wereldwijd. Vitakruid KSM-66® & Bioperine® draagt mogelijk bij aan de groei van spiermassa, verlichting bij stresssituaties en ondersteuning van normale mentale prestaties. Het zwarte peperextract (Bioperine®) verbetert de opname van het supplement in het lichaam.

Heb je interesse in Vitakruid KSM-66® & Bioperine®? De aanbevolen dosering is 1-2 capsules per dag. Je kunt ze eenvoudig met water innemen. Met kortingscode ‘GROEI’ krijg je 20% korting op je bestelling, dus mis die kans niet.

Voordelen Vitakruid Ashwagandha

✅ Helpt bij stress situaties, ondersteunt groei van spiermassa en bevordert mentale prestaties;

✅ KSM-66® ondersteunt het energieniveau en uithoudingsvermogen;

✅ Je krijgt 20% korting met kortingscode ‘GROEI’;

✅ Dit extract is vrij van onnodige toevoegingen.

Nadelen Vitakruid Ashwagandha

❌ De gezondheidsclaims zijn niet geëvalueerd door erkende gezondheidsinstanties zoals de FDA of een vergelijkbare gezondheidsinstantie in Nederland of de Europese Unie.


Bekijk meer productinformatie

5. Seamoss Mountain Ashwagandha Capsules

SeaMoss Mountain Ashwagandha Capsules zijn een natuurlijk voedingssupplement dat kan helpen bij het verminderen van stress en angst, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het versterken van het immuunsysteem. Het bevat wortelpoeder en zwarte peperpoeder en is 100% natuurlijk en veganistisch.

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

Bovendien zijn er voordelen verbonden aan het gebruik van SeaMoss Mountain Capsules, zoals een verbeterde slaapkwaliteit en versterking van het immuunsysteem. Het kan helpen bij het verbeteren van mentale helderheid, hersen- en cognitieve functie, ondersteuning van de bloedsuikerspiegel en verbetering van de algehele stemming.

Het wordt aanbevolen om dagelijks één capsule SeaMoss Mountain Capsules in te nemen met een vol glas water en de aanbevolen dosering niet te overschrijden. De supplementen zijn verkrijgbaar per 60 capsules en jij kan profiteren van 5% korting met de kortingscode ‘GROEI‘.

Voordelen Sea Moss Mountain Ashwagandha

✅ Vermindert stress en angst, verbetert het immuunsysteem en de slaapkwaliteit;

✅ Gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten;

✅ Veganistisch, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers of chemische componenten;

✅  Je krijgt 5% korting op je aankoop met kortingscode ‘GROEI’.

Nadelen Sea Moss Mountain Ashwagandha

❌ Gezondheidsclaims voor extract zijn nog in afwachting van Europese toelating.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste Ashwagandha 2024

Nu je over de verschillende producten hebt gelezen, ben je vast benieuwd naar mijn favoriet. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat Nutribites Ashwagandha bestellen het beste idee is. Vooral de hoge kwaliteit van het extract en de vriendelijke prijs gaven hierbij de doorslag.

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

Dit best onderzochte extract is vegetarisch, bevat het hoogwaardige KSM-66® en de grootste hoeveelheid actieve stoffen. Je hoeft er slechts 1 capsule per dag van te nemen en er zitten enkel zuivere ingrediënten in deze supplementen. Bovendien is dit product relatief voordelig geprijsd, waardoor een kortingscode eigenlijk niet per se nodig is. Natuurlijk is het altijd fijn om extra korting te scoren, maar Nutribites biedt dit product altijd voordelig aan.


Ashwagandha ervaringen en reviews

Wil jij inmiddels ook dit supplement bestellen, maar twijfel je nog tussen de verschillende opties? Hieronder vind je van de meeste producten een review of ervaring. Zo wordt het maken van een keuze vast gemakkelijker. Laat de reviews en ervaringen even op je inwerken en maak daarna een keuze die goed voelt voor jou.

Nutribites Ashwagandha supplementen review

Vera vertelt dat zij op zoek was naar Ashwagandha poeder, maar toch Nutribites Ashwagandha voor vrouwen heeft besteld. “Ik was benieuwd naar de werking van dit product, want over Nutribites ben ik altijd erg tevreden. Ik heb meerdere supplementen van hun, dus ik dacht laat ik het proberen. Ik ben erg tevreden, de werking is goed en ik voel mij top.”

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

Vitals Ashwagandha-KSM Bio review

Johanna vertelt in haar Vitals Ashwagandha review: “Ik heb altijd veel last van stress, maar ik kan je eerlijk zeggen dat dit mijn leven veranderd heeft. Ik kan dagelijkse uitdagingen veel beter aan sinds ik dit supplement gebruik. Ook fijn dat het biologisch en vegetarisch is en dat de verpakking duurzaam is. Daardoor voel ik me extra goed over het gebruik van dit extract. Ik kan het mensen aanbevelen die op een natuurlijke manier stress willen verminderen en hun geestelijke balans willen herstellen.”

Naturecan Ashwagandha KSM-66 review

Een Naturecan Ashwagandha review in het Nederlands, heb ik helaas niet kunnen vinden. Op de website van Naturecan staan vooral Japanse beoordelingen, maar letterlijk vertaald lijken die niet over dit product te gaan. Daarom kan ik je hier helaas niets over vertellen.

Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66) review

Dave is enthousiast over Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66). Hij schrijft in zijn review: “Dit is een top supplement. Het is veilig en effectief en er zitten geen kunstmatige toevoegingen in. Ik voel mij echt sterker en gezonder sinds ik dit ben gaan nemen. Ik kan het daarom echt aanbevelen!”

SeaMoss Mountain Ashwagandha capsules review

Over SeaMoss Mountain Ashwagandha Capsules zijn online nog geen reviews te vinden. Toch is dit supplement veelbelovend, omdat het 100% natuurlijk is en op meerdere gebieden bijdraagt aan ontspanning en een betere gemoedstoestand. Daarbij is de prijs van deze capsules redelijk laag, wat het supplement aantrekkelijk maakt.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Ashwagandha kopen checklist

Wil je graag dit supplement gebruiken? Dan heb ik een aantal tips voor je genoteerd die je zullen helpen om de beste keuze te maken voor jouw situatie. Je vindt ze hieronder. Doe er je voordeel mee bij het kiezen van het perfecte product voor jouw situatie.

Bepaal de nodige dosering van ashwagandha poeder

Allereerst is het goed om te beseffen dat Ashwagandha capsules en poeders niet allemaal even hoog of laag gedoseerd zijn. Wil je een extra effectief supplement gebruiken, kies dan voor een wat hogere dosering. Het kan ook interessant zijn om te kijken naar een samenstelling met andere ingrediënten, zoals bioperine. Vind je het lastig om de nodige dosering te bepalen? Lees dan klantreviews en overleg met een arts. Je kunt mij, Charlotte, ook een vraag stellen onder dit artikel. Als orthomoleculair therapeut help ik je graag op weg!

Kijk naar de toevoegingen

Wist je dat sommige supplementen er veelbelovend uitzien, maar dan toch veel onnodige ingrediënten bevatten? Kies daarom het liefst voor pillen die weinig onnodige toevoegingen bevatten. Denk hierbij aan GMO, suiker, lactose, gluten, gist en synthetische smaak-, geur- en kleurstoffen, maar ook aan conserveermiddelen.

Bepaal vooraf je budget

Door vooraf vast te stellen hoeveel je maximaal wilt en kunt uitgeven aan een supplement, doe je geen impulsieve aankopen meer. Bovendien bewijzen de supplementen in dit artikel dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Mijn advies is om – waar mogelijk – de kortingscode te gebruiken die ik voor je heb geregeld. Zo betaal je in elk geval niet de volledige prijs voor een supplement!

YouTube video

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Zo zullen we er snel genoeg achterkomen of Ashwagandha ook een supplement is dat jouw lichaam nodig heeft om beter te functioneren. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Beste Ashwagandha  Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over Ashwagandha extract

Heb je nog vragen over Ashwagandha pillen of poeders? Ben je benieuwd of er Ashwagandha nadelen zijn of vraag je je af of Ashwagandha onzin is? Meer over het Ashwagandha extract lees je hieronder.

Wat is mijn beste Ashwagandha?

Mijn beste Ashwagandha is naar mijn mening die van Nutribites. De producten van dit merk zijn natuurlijk, bevatten geen onnodige toevoegingen en zijn betaalbaar. Bovendien helpen de pillen daadwerkelijk stress verminderen, doordat het cortisol afremt. Ze bieden overigens nog veel meer voordelen. Wil je meer weten over Nutribites, lees dan dit artikel.

Wat is de werking van Ashwagandha?

Dus wat doet dit supplement precies? Gebruik het bij burn-out, bij stress situaties en drukte, maar ook wanneer je gewoon wat extra energie nodig hebt. De beste nemen kan mogelijk helpen wanneer je je bloeddruk wilt verlagen, wanneer je wilt afvallen, als je last hebt van acne of wanneer je beter wilt slapen. Ook draagt het bij aan gezonde hart en bloedvaten, verbetert het leerprestaties en de werking van het geheugen en helpt het je huid gezond te houden. Vooral als het biologisch is, is het mogelijk positief voor de gezondheid.

Is Ashwagandha veilig voor langdurig gebruik?

Dit supplement, ook wel bekend als Indiase ginseng, wordt al duizenden jaren veilig gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Echter, langdurig gebruik moet met zorg worden benaderd en het is altijd aanbevolen om eerst met een gezondheidsdeskundige te overleggen. Doe dit ook altijd wanneer je medicijnen gebruikt, aan een bepaalde aandoening of ziekte lijdt of wanneer je om een andere reden twijfelt over het gebruik van een supplement.

Wat is het effect van Ashwagandha op het energieniveau?

Het staat bekend om het verhogen van de energieniveaus. Veel mensen ervaren dat het energie geeft en tegelijkertijd helpt bij het verminderen van stress. Wil je ontdekken wat dit supplement voor jou kan betekenen? Lees dan dit hele artikel of neem contact met mij op. Als orthomoleculair therapeut help ik jou graag in je zoektocht naar de juiste supplementen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Ashwagandha in combinatie met KSM 66?

KSM 66 is een specifiek extract van Ashwagandha Withania somnifera dat is gestandaardiseerd om een hoge concentratie withanolides te bevatten. Het is wetenschappelijk bewezen dat Ashwagandha KSM 66 helpt bij het verbeteren van de mentale helderheid, energie en stressbestendigheid. Een supplement met Ashwagandha KSM-66 is daardoor vaak effectiever, waardoor je meer waar voor je geld krijgt.

Hoe worden Ashwagandha supplementen gemaakt en wat is het belang van het gebruik van de wortel en het blad in het extract?

Deze supplementen worden meestal gemaakt door het extracteren van de werkzame stoffen uit de wortel en soms het blad van de Withania somnifera plant. Dit proces wordt vaak gedaan zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen. Het gebruik van zowel de wortel als het blad zorgt voor een breed spectrum van werkzame bestanddelen, wat bijdraagt aan de effectiviteit van het supplement.

Wat zijn de voordelen van ashwagandha root en hoe moet ik ashwagandha innemen?

De root is een van de adaptogene kruiden die al duizenden jaren in het Middellandse Zeegebied wordt gebruikt vanwege zijn krachtige eigenschappen. Wetenschappelijke studies hebben veel voordelen bevestigd, zoals het bevorderen van een gezonde huid, het verlagen van stress en het verbeteren van het immuunsysteem. Dagelijks innemen in de vorm van een root extract is de gebruikelijke dosering. Het wordt aangeraden om een supplement zonder onnodige vulstoffen te kiezen, om optimaal te profiteren van de werkzame stoffen.

Waar kan ik de beste ashwagandha kopen en welke zijn de beste ashwagandha supplementen?

Je kunt dit supplement kopen bij verschillende aanbieders, zowel online als in winkels. Bij het zoeken naar de beste supplementen, zou je moeten zoeken naar producten met een hoge concentratie werkzame stoffen. KSM 66 bijvoorbeeld, is een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit extract.

Wat zijn de algemene ashwagandha ervaringen en kan ashwagandha gevaarlijk zijn?

De ervaringen zijn grotendeels positief. Veel mensen merken dat ze zich kalmer en evenwichtiger voelen na het gebruik. Echter, zoals bij alle supplementen, kunnen er bijwerkingen optreden. Dit supplement kan gevaarlijk zijn, vooral bij hoge doses, met name voor mensen met auto-immuunziekten.

Wat zeggen de wetenschappelijke studies over ashwagandha?

Er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar KSM 66. De studies tonen aan dat KSM 66 tal van gezondheidsvoordelen biedt, waaronder het verminderen van stress en het verbeteren van de slaapkwaliteit. Meer wetenschappelijk onderzoek is echter nodig om alle voordelen volledig te begrijpen en te bevestigen.

Hoe kan ik ashwagandha gebruiken in combinatie met andere supplementen en hoe past het in een gezonde levensstijl?

KSM 66 kan veilig worden gecombineerd met andere supplementen. Dankzij de vele gezondheidsvoordelen past het goed binnen een gezonde levensstijl. Het kan bijvoorbeeld als onderdeel van een dagelijkse routine worden gebruikt om stress te verlagen en een gezondere huid te ondersteunen. Het wordt aangeraden om je persoonlijke gebruik te bespreken met een gezondheidsdeskundige om ervoor te zorgen dat het veilig en effectief is voor jouw specifieke situatie. Chlorella is een andere krachtige supplement dat goed gecombineerd kan worden met KSM 66. Het staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen en het hoge gehalte aan vitaminen en mineralen.

» Referenties

“Efficacy and Safety of Ashwagandha (Withania somnifera) Root Extract in Insomnia and Anxiety: A Double-blind, Randomized, Placebo-controlled Study” gepubliceerd in de Cureus Journal of Medical Science,
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6827862/

“A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration Full-Spectrum Extract of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults” gepubliceerd in de Indian Journal of Psychological Medicine.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23439798/

“Examining the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial” gepubliceerd in the Journal of the International Society of Sports Nutrition.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26609282/

“Body Weight Management in Adults Under Chronic Stress Through Treatment With Ashwagandha Root Extract” gepubliceerd in het Journal of Evidence-Based Complementary & Alternative Medicine.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27055824/

“Safety and Clinical Effectiveness of Withania Somnifera (Linn.) Dunal Root in Human Health” gepubliceerd in het Journal of Ethnopharmacology.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32201301/

» Referenties

Picture of Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset.Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram.Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips