In dit artikel

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

Beste Affiliate Marketing Cursus | Review (2023) | 7x Test!

In dit artikel

Wil jij alles leren over affiliate marketing? Dan heb je de beste affiliate marketing cursus nodig om je erin te verdiepen. Alhoewel het aanbod nog niet overweldigend is, zijn er wel grote verschillen tussen de cursussen die hierover gaan. Daarom vond ik het hoog tijd voor een affiliate marketing cursus test! Onder andere de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) komt aan bod, maar ook een aantal Engelstalige cursussen. Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat de beste keuze is? Laten we beginnen met deze affiliate marketing cursus review!

Beste affiliate marketing cursus 2023: Mijn selectie 

 1. Beste affiliate marketing cursus – The Affiliate Marketing Mastery
 2. Beste affiliate marketing cursus Engels – The Affiliate Lab
 3. Beste affiliate marketing cursus Nederlands – The Affiliate Marketing Mastery
 4. Beste affiliate marketing cursus NIEUW – Super Affiliate-cursus

Affiliate marketing cursussen vergelijken; hoe doe ik dat? 

Om te bepalen wat nu de beste affiliate marketing cursus is, ga ik 7x affiliate marketing cursussen vergelijken. Dit doe ik op basis van de opbouw van modules, de functionaliteiten en de kwaliteit. Ook lees ik affiliate marketing cursus ervaringen van mensen die jou al voorgingen. Dat maakt het beeld namelijk nog completer. Verder zal ik de prijs vermelden en eventuele bonussen die je erbij krijgt. Zijn er nog handige extra’s bij een bepaalde affiliate marketing cursus? Dan laat ik dat uiteraard ook weten.

1. The Affiliate Marketing Mastery – Beste affiliate marketing cursus en Beste affiliate marketing cursus Nederlands

Affiliate Marketing Mastery is een uitgebreide cursus die is ontworpen om mensen te leren hoe ze winstgevende websites kunnen opzetten en passief inkomen kunnen verdienen via affiliate marketing. De cursus is ontworpen door Casper van Vliet, een expert in affiliate marketing met 22 winstgevende websites. De cursus bevat meer dan 120 waardevolle videolessen, verdeeld over 20 modules. De cursus richt zich op zowel beginners als gevorderden, dus het maakt niet uit of je al ervaring hebt in affiliate marketing of niet.

Beste Affiliate Marketing Cursus Review (2023) 6x Test!

De cursus bevat veel waardevolle informatie over alle aspecten van affiliate marketing, waaronder het vinden van een winstgevende niche, het opzetten van een website zonder technische kennis, het schrijven van winstgevende teksten, het optimaliseren van je website voor zoekmachines, en het automatiseren van je website voor passief inkomen. Er worden ook geheimen onthuld over het Google-algoritme en manieren om je website snel te laten groeien. Daarnaast zijn er verschillende bonussen beschikbaar, waaronder een e-mailmarketingmodule en een module over geld verdienen met affiliate marketing op TikTok en Instagram.

Al met al is Affiliate Marketing Mastery een waardevolle cursus voor iedereen die serieus wil leren hoe je een winstgevende website kunt opzetten en passief inkomen kunt verdienen via affiliate marketing. De cursus biedt veel waardevolle informatie en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Als je bereid bent om hard te werken en geduldig te zijn, kan deze cursus je helpen om je doelen op het gebied van affiliate marketing te bereiken. Nu tijdelijk met €200 met kortingscode “GROEI‘.

Voordelen The Affiliate Marketing Mastery

✅ Uitgebreide cursus met waardevolle informatie over alle aspecten van affiliate marketing

✅ Geschikt voor zowel beginners als gevorderden

✅ Levenslange toegang tot alle updates en toekomstige bonussen

✅ Redelijke prijs in vergelijking met andere cursussen

✅ Bonussen, waaronder een e-mailmarketingmodule en een module over geld verdienen op TikTok en Instagram

Nadelen The Affiliate Marketing Mastery

❌ Uitgebreide cursus kan overweldigend zijn voor beginners

❌ Het opzetten van een winstgevende website via affiliate marketing vergt tijd en geduld

❌ Niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een snel rijk worden schema


Klik hier voor €200 korting met kortingscode: ‘GROEI’

2. The Affiliate Lab – Beste affiliate marketing cursus Engels 

Matt Diggity, ontwikkelaar van The Affiliate Lab, wilde het heft in eigen handen nemen. Hij had tal van SEO cursussen gevolgd, maar kreeg niet het gewenste resultaat. Hij had veel opgebouwd, maar dat verdween plotseling allemaal in een dag. En daarom besloot hij te onderzoeken hoe hij wel kon slagen met online marketing en SEO. Dit ontdekte hij en hij besloot die kennis te delen in zijn affiliate marketing cursus The Affiliate Lab.

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

The Affiliate Lab bevat informatie over ranking, geld verdienen en affiliate sites naar het volgende level brengen. Je krijgt meer dan 24 uur aan videotraining (160 video’s), allerlei handige templates en tools om je op weg te helpen én checklists. Ook krijg je toegang tot de exclusieve Facebook groep van The Affiliate Lab. Het is een Engelstalige cursus affiliate marketing waarin je alles over affiliate marketing leren kunt van een expert.

Wil jij graag precies ontdekken hoe Matt zijn eigen websites tot een succes heeft gemaakt en dit ook voor klanten doet? Dan is The Affiliate Lab de affiliate cursus voor jou. Ga je deze affiliate marketing cursus kopen? Doe dat dan via een van de linkjes die je hier ziet staan. Zo krijg je namelijk $200 korting op je aankoop! Je betaalt dan nog $797 voor de cursus in plaats van de oorspronkelijke $997.

Voordelen The Affiliate Lab

✅ Affiliate marketing opleiding van een ervaringsdeskundige;

✅ Meer dan 24 uur aan training (in 160 video’s); 

✅ Inclusief checklists, templates en andere handige tools;

✅ Toegang tot de exclusieve Facebook groep;

✅ De affiliate marketing ervaringen zijn erg positief;

✅ 30-dagen geld-terug-garantie;

✅ Grote affiliate marketing cursus aanbieding ($200 korting via mijn link).

Nadelen The Affiliate Lab

❌ De cursus is in het Engels, dat moet je wel kunnen begrijpen;

❌ Nog steeds een vrij grote investering voor een cursus (maar die haal je er vast snel uit!).


Klik hier voor $200 korting!

3. Affiliate Marketing Revolutie

Een bekende, Nederlandse affiliate marketing cursus is de AMR: Affiliate Marketing Revolutie. Ervaringsdeskundige in affiliate marketing Jacko Meijaard, heeft deze cursus ontwikkeld. En sindsdien is De Affiliate Marketing Revolutie hot! Jacko noemt het zelf ‘het nummer 1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen, dankzij het internet’. Jacko Meijaard deelt hierin zijn methode om met 1 tot 2 uur werk per dag zo’n €10.000 per maand te verdienen. Hij is er namelijk van overtuigd dat als hij dat kan, iedereen het kan!

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie kopen? De gemiddelde AMR review liegt er niet om. Mensen zijn enthousiast in hun Affiliate Marketing Revolutie review, vooral omdat hij zo voordelig is. ‘Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?’ wordt vaan Gegoogeld. Het antwoord is ja! Nadat je hem koopt, krijg je direct toegang en die behoud je voor altijd. Het is een videocursus waarin alle onderwerpen een voor een behandeld worden. Zo begin je echt from scratch en bouw je je kennis in de juiste volgorde op. 

Als je wilt (en er de tijd/aandacht voor hebt), kan je de cursus al in een paar dagen voltooien. De cursus kost slechts €47, want je krijgt via mijn link maar liefst 84% affiliate marketing cursus korting!

Voordelen Affiliate Marketing Revolutie

✅ Affiliate Marketing Revolutie ervaringen zijn positief;

✅ Je hebt geen Affiliate Marketing Revolutie kortingscode nodig voor korting;

✅ Nederlandse cursus affiliate marketing;

✅ Voordelig geprijsde cursus;

✅ Logische opbouw van modules in handige, relatief korte video’s.

Nadelen Affiliate Marketing Revolutie

❌ Het is wel gekoppeld aan het eigen systeem voor websites bouwen van de IMU;

❌ Moet je erg gemotiveerd worden door een enthousiaste spreker om goed te kunnen leren, dan is dit wellicht niet de beste cursus voor je.


Klik hier voor 84% korting!

4. Super Affiliate-cursus – Beste affiliate marketing cursus NIEUW

De “Super Affiliate-cursus” is een affiliate marketing training voor beginners, georganiseerd door Jennifer Kok. Met haar 8+ jaar ervaring wil ze deelnemers stapsgewijs door verschillende modules begeleiden om hen te leren hoe ze een succesvolle Super Affiliate kunnen worden.

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 7x Test

De training bestaat uit verschillende modules, waaronder: de basis van affiliate marketing, verwachtingen en doelstellingen, voorbereiding op affiliate marketing, samenwerkingspartners, promotiematerialen en campagnes, en bonusmateriaal. Cursisten krijgen toegang tot de Affiliateblogger-leeromgeving, waar ze minimaal drie maanden toegang toe behouden.

Jennifer benadrukt dat affiliate marketing geen passief inkomen is, maar dat deelnemers succesvol kunnen zijn als ze er tijd en energie in investeren. Ze belooft geen gouden bergen, maar wel een gedegen begeleiding door de wereld van affiliate marketing. Gebruik nu tijdelijk €25 korting met kortingscode ‘GROEI25‘.

Voordelen Super Affiliate-cursus

✅ Stapsgewijze begeleiding: Jennifer neemt deelnemers bij de hand en leidt hen door de verschillende modules van de cursus;

✅ Heldere video’s en handige werkbladen: De cursus bevat duidelijke uitleg en praktische materialen om deelnemers te ondersteunen in hun leerproces;

✅ Community: In de Affiliateblogger-leeromgeving is er een community waar cursisten met elkaar kunnen praten, vragen stellen en successen vieren;

✅ Praktijkgerichte aanpak: Jennifer legt niet alleen de theorie uit, maar laat ook zien hoe affiliate marketing in de praktijk kan worden toegepast;

✅ Toegang tot de leeromgeving: Deelnemers behouden minimaal drie maanden toegang tot de Affiliateblogger-leeromgeving, waardoor ze in hun eigen tempo kunnen leren.

Nadelen Super Affiliate-cursus

❌ Geen passief inkomen: Jennifer benadrukt dat affiliate marketing geen passief inkomen is en dat succes afhankelijk is van de tijd en energie die deelnemers erin investeren;

❌ Afhankelijk van persoonlijke factoren: Het succes van de cursus is afhankelijk van de thema’s en onderwerpen die de deelnemers kiezen, evenals hun eigen tijdsinvestering in hun affiliate avontuur.


Klik hier voor de beste deal

5. The Authority Site System 3.0

Op nummer 3 staat The Authority Site System 3.0. Een Engelstalige affiliate marketing cursus die bestaat uit 184 videolessen en allerlei handige templates bevat. Die templates kun je eenvoudig kopiëren en plakken, waardoor je veel tijd bespaart. Ontdek hoe je een winstgevende website bouwt dankzij deze affiliate cursus. Bovendien wordt de theorie nooit achterhaald. Als je deze cursus koopt, krijg je namelijk ook altijd toegang tot updates in de toekomst. Daar betaal je niets extra’s voor: ze zijn bij de prijs inbegrepen!

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

Wil je deze affiliate marketing cursus bestellen? The Autority Site System 3.0 kost $997. Je hebt de mogelijkheid om in 4 termijnen van $249 te betalen en je krijgt 30 dagen garantie. Is deze cursus affiliate toch niets voor jou? Laat het binnen 30 dagen weten en je krijgt je geld gewoon terug.

Voordelen The Authority Site System 3.0

✅ Videolessen (184 stuks) en handige templates om te kopiëren en te plakken;

✅ 30 dagen niet goed = geld terug garantie;

✅ Je kunt betalen in 4 termijnen om de kosten te spreiden;

✅ Alle toekomstige updates van de cursus zijn bij de prijs inbegrepen;

✅ Je krijgt na (de eerste of volledige) betaling direct toegang.

Nadelen The Authority Site System 3.0

❌ Engelstalige affiliate marketing opleiding, dus je moet die taal wel goed begrijpen;

❌ Vrij prijzige cursus (maar die kun je natuurlijk terugverdienen met je website(s)).


Klik hier voor de beste deal

6. Succes Met Affiliate Marketing 

Liever wel een Nederlandse affiliate marketing opleiding volgen? Succes Met Affiliate Marketing is een affiliate marketing training online, voor iedereen die graag succes behaalt met deze interessante marketingvorm! Je kan immers wel heel veel leren, maar uiteindelijk wil je graag succes behalen, toch? Nicole, oprichter van deze cursus affiliate, weet hoe dat werkt.

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

In haar cursus van 4 modules met 12 video’s, allerlei tips en handleidingen, deelt ze haar kennis en ervaring. De cursus Succes Met Affiliate Marketing is speciaal bedoeld voor marketeers, bloggers, copywriters en webdevelopers. Schaf je deze cursus aan? Dan krijg je onbeperkt toegang tot de online omgeving en leer jij ook een succesvolle affiliate website bouwen die geld oplevert!

Voordelen Succes Met Affiliate Marketing

✅ Videotraining met 4 modules (12 video’s);

✅ Affiliate marketing online cursus voor een bescheiden prijs;

✅ Deze affiliate cursus is helemaal in het Nederlands;

✅ Ook bij toekomstige updates behoud je toegang, dus je blijft altijd up-to-date;

✅ Beste affiliate marketing cursus voor bloggers, copywriters, marketeers en webdevelopers.

Nadelen Succes Met Affiliate Marketing

❌ Deze affiliate marketing training is niet voor iedereen geschikt (je moet bepaalde ervaring hebben om snel te groeien);

❌ Cursus voor beginners in affiliate marketing; ben je dat niet dan moet je je aan een duurdere cursus wagen.


Klik hier voor de beste deal

7. Affiliate Marketing Meesterschap 

Tot slot bespreek ik graag nog de affiliate marketing cursus Affiliate Marketing Meesterschap. Oprichter Robert deelt graag zijn kennis en wil ook jou alles over affiliate marketing leren. Hij wil mensen helpen om in de avonduren een extra inkomen te creëren, om uiteindelijk het salaris uit loondienst mee te kunnen vervangen (als je dat wilt). Die volledige vrijheid, is namelijk wat hij iedereen gunt. En als je je business online runt, dan kan je altijd en overal werken. Of juist vakantie vieren!

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

Deze cursus affiliate marketing kost normaal gesproken €500, maar je betaalt er tijdelijk slechts €97 voor. Dat is een hele kleine investering, als je ziet hoeveel je ervoor terugkrijgt. De affiliate marketing ervaringen over de Affiliate Marketing Meesterschap zijn ook lovend. Bovendien is het een Nederlandse cursus, dus je kunt hem gemakkelijk volgen. En je behoudt levenslang toegang, dus je kunt de cursus er altijd weer bij pakken als iets niet duidelijk is of als je het vergeten bent.

Voordelen Affiliate Marketing Meesterschap

✅ Affiliate cursus voor beginners in videovorm;

✅ De ideale affiliate marketing opleiding met casestudies en zakelijke gidsen;

✅ Tijdelijk extra voordelig geprijsd;

✅ Nederlandstalige affiliate marketing cursus (vooral op bloggen en YouTube gericht).

Nadelen Affiliate Marketing Meesterschap

❌ Beloftes zoals ‘binnen 30 dagen je eerste commissie’ klinken altijd te mooi om waar te zijn, want dit verschilt per situatie/niche/inzet/etc.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste affiliate marketing cursus 2023 

Nu je over elke affiliate marketing cursus hebt kunnen lezen, wordt het tijd om een winnaar aan de wijzen. Houd er rekening mee dat de beste affiliate marketing cursus niet voor iedereen even geschikt zal zijn. Ik vind namelijk dat The Affiliate Lab er met kop en schouders bovenuit steekt. Deze cursus biedt heel veel waarde. En hoewel je er even voor moet investeren, is het wat mij betreft echt de beste manier om snel en veel te leren over affiliate marketing.

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

The Affiliate Lab is wel een Engelstalige cursus. Begrijp je de Engelse taal niet zo goed? Dan kan het lastig zijn om het bij te houden. Wellicht wil je dan liever De Affiliate Marketing Revolutie kopen (AMR). Deze komt op nummer 2 van beste cursussen volgens mijn test, dus je kunt hem prima gebruiken om je in deze wereld te verdiepen. Daarbij is het een voordelige cursus, want hij kost nog geen €50. Dus stel dat elke Affiliate Marketing Revolutie review niet waar blijkt te zijn? Dan is er nog geen man overboord. Je kunt het gewoon een kans geven. Ik weet zelf dat het je geld waard is; zeker als je een beginner bent en graag van voor af aan alles wilt ontdekken!


Klik hier voor $200 korting!

Affiliate marketing cursus ervaringen en reviews 

Benieuwd naar wat andere mensen van elke cursus affiliate vinden? Ik heb een aantal interessante affiliate marketing cursus reviews verzameld, om je hier een goed beeld van te geven. Lees maar mee!

The Affiliate Lab review 

Robert schrijft over The Affiliate Lab: “Wat mij vooral aanspreekt, is dat de cursus steeds geüpdatet wordt. Daardoor krijg je waar voor je geld en blijf je nieuwe kennis opdoen. Matt doet regelmatig tests om zijn cursus te verbeteren en daarom weet ik dat dit een cursus is zoals geen andere dat is. In elk geval geen eenmalige aankoop, maar iets waar je heel lang profijt van hebt.”

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

Affiliate Marketing Revolutie review

De AMR (Affiliate Marketing Revolutie) wordt door veel mensen gepromoot. Maar is deze cursus echt zo goed als men beweert? Donna schreef een Affiliate Marketing Revolutie review. 

“Ik wilde de Affiliate Marketing Revolutie kopen om mijn kennis te verbreden. Handig dat de modules in losse video’s zijn opgebouwd en dat de volgorde heel logisch is. Daardoor ga je er echt stap voor stap doorheen. Ik vond de ingesproken stem niet altijd heel vlot, maar het gaat natuurlijk om de inhoud en niet om de vorm. Voor mij was het een handige opfrisser, want ik wist heel veel al. Maar als je een beginner bent, dan is dit zeker een handige cursus!”

The Authority Site System 3.0 ervaring 

Gunnar vertelt dat hij nu 19 maanden bezig is en 150 webpagina’s heeft op 1 website. Dit is allemaal gebeurd na het volgen van The Authority Site System 3.0. “Het voelt eindelijk alsof we alle onderwerpen in deze niche hebben behandeld. De volgende stap is meer aan linkbuilding doen en wellicht een projectmanager inhuren, maar dan ben ik dus al helemaal klaar met deze website! 100% voltooid en geslaagd. Het duurde even, maar het is heel goed verlopen en nu verdienen we gemiddeld $35,000 aan deze website per maand!”

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

Succes Met Affiliate Marketing review 

Ien schrijft in een Succes Met Affiliate Marketing review het volgende. “Iedereen die met affiliate marketing wil beginnen, zou naar mijn mening deze cursus moeten volgen. De pluspunten: transparant door het laten zien van eigen succesvolle websites. Daardoor leer je ook sneller om een goede website te bouwen. Doordat Nicole kennis en ervaringen van zichzelf deelt, krijg je veel waardevolle info. Ook als je al een website hebt en er graag geld mee wilt verdienen is het de moeite waard. Duidelijke video’s ook, met extra tekst als aanvulling over het onderwerp erbij.”

Affiliate Marketing Meesterschap ervaring 

Volgens Ruben is Affiliate Marketing Meesterschap een ‘top cursus met top coach’. Hij schrijft in zijn review dat hij begin 2022 begonnen is met de cursus. “Ik ben heel tevreden met de waarde die de cursus biedt. Robert neemt je van A tot Z mee om alles te leren over affiliate marketing en er zelf ook een succes van te maken. Robert staat ook voor je klaar als je vragen hebt. Hij denkt mee en is eerlijk en realistisch. Geen mooie praatjes dus. Je weet waar je aan toe bent met deze top cursus en top coach!”

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Beste Affiliate Marketing Cursus Review 5x Test

Meest gestelde vragen over een affiliate marketing cursus

Heb je na afloop van dit artikel nog vragen over een affiliate marketing online cursus? Wil je bijvoorbeeld weten wat nu de beste internationale affiliate marketing training is? Of wil je een affiliate marketing training online met korting scoren? Dan raad ik je aan om nog even verder te lezen en de meest gestelde vragen hieronder in je op te nemen!

Wat is de beste affiliate marketing cursus? 

De beste affiliate marketing cursus die je in mijn ogen kunt kiezen, is The Affiliate Lab. Dat komt doordat dit een complete en super leerzame cursus affiliate is. Hij is absoluut de moeite waard. Ik zou hem alleen niet aanraden als je niet goed Engels begrijpt. De cursus is namelijk Engelstalig ingesproken. Beheers je de Engelse taal wel? Dan is dit absoluut een aanrader en de beste cursus die je kunt volgen op dit gebied. Ik heb hem zelf ook gevolgd voor mijn eigen websites en ik heb er geen moment spijt van gehad!

Wat is de beste affiliate marketing cursus internationaal?

De beste affiliate marketing cursus internationaal gezien, is The Affiliate Lab. Deze Engelstalige cursus behandelt het hele concept op een duidelijke en logische manier. Je krijgt heel veel waarde voor de investering die je voor deze cursus doet. En na afloop weet je precies wat je te doen staat. Het grote voordeel is dat de cursus regelmatig geüpdatet wordt, dus de kennis raakt nooit achterhaald. Als je de cursus eenmalig aanschaft, blijf je altijd toegang houden tot toekomstige updates. Echt een super goede investering, als je het mij vraagt!

Hoe werkt affiliate marketing precies?

Hoe affiliate marketing precies werkt, is niet zo snel uit te leggen. Maar de korte versie luidt als volgt. Bij affiliate marketing promoot je producten of diensten van aanbieders. Je krijgt hiervoor een persoonlijke link om in je teksten te gebruiken. Doet een lezer een aankoop via jouw link? Dan ontvang jij hier een commissie over. Dat is klein percentage van de opbrengst. Hoe meer winstgevende artikelen je schrijft, des te meer geld er binnen kan komen. Affiliate marketing is een duurzaam proces waar je tijd en geld in moet investeren. Maar als het balletje eenmaal gaat rollen, kun je er ook heel veel geld aan verdienen! (1)

Kan ik een Affiliate Marketing Revolutie kortingscode krijgen?

Wil je een Affiliate Marketing Revolutie kortingscode gebruiken, weet dan dat dat niet nodig is. Je kunt De Affiliate Marketing Revolutie namelijk standaard met 84% korting kopen via de link in dit artikel. Dan leer je alles van specialist in affiliate marketing (Jacko Meijaard) en kan jij als beginner alles te weten komen over dit vak. De gemiddelde review Affiliate Marketing Revolutie liegt er niet om: deze cursus is voordelig en leerzaam. Vooral voor beginners of mensen die een opfrisbeurt willen in affiliate marketing!

Moet ik een Engelse of Nederlandse affiliate marketing cursus volgen?

Je moet natuurlijk niets, maar je kunt zowel een Engelse als Nederlandse affiliate marketing cursus volgen. Het voordeel aan een Nederlandse, is dat hij waarschijnlijk begrijpelijker is. Is jouw Engels goed? Dan adviseer ik om toch voor een Engelstalige affiliate marketing cursus te kiezen. En dan specifiek voor The Affiliate Lab. Dat is namelijk de cursus met de meeste waarde. Bovendien worden in Amerika vaak trends gezet die daarna doorstromen naar Nederland. Door The Affiliate Lab te kopen, ben jij iedereen in ons kikkerland in elk geval een stap voor! Hoe eerder je begint, hoe beter dat is voor je website én de resultaten. Ik wens je daarom veel succes en plezier!

Conclusie beste affiliate marketing cursus 2023 

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

2 Reacties on Beste Affiliate Marketing Cursus | Review (2023) | 7x Test!

  Danique
  12/05/2023

  Leuk artikel! Ik ben geïnteresseerd in de Affiliate marketing mastery, maar ik kan geen enkele contact of bedrijfsgegevens vinden online. Dat maakt me een beetje sceptisch. Weet je waar ik hier meer over kan vinden?

   Martijn (Ervaringsdeskundige)
   26/05/2023

   Hoi Danique, ik ken Casper (The Affiliate Marketing Mastery) persoonlijk en heb enkel positieve ervaringen. De reden dat er (nog) geen bedrijfsgegevens te vinden zijn is omdat zijn bedrijf net is verhuisd naar Dubai.

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Affiliate Marketing cursus?

Kies dan voor: The Affiliate Lab

Op zoek naar de beste Affiliate Marketing cursus?

Kies dan voor: The Affiliate Lab