In dit artikel

Beste Vitamine E Review

Beste Action Vitamine E Alternatief | Review (2023)

In dit artikel

Een van de belangrijke vitaminen die ons lichaam hard nodig heeft, is vitamine E. Nu kun je vitamine E Action kopen om o.a. je cellen, bloedvaten, organen en weefsel te beschermen, maar je kunt ook een Action vitamine E alternatief bestellen. Er zijn namelijk veel meer interessante supplementen op de markt dan de standaard vitamine E capsules Action of vitamine E druppels Action. In deze vitamine E Action alternatieven test ga ik vandaag onderzoek doen. Ik ga 5x vitamine E Action alternatieven vergelijken en daarna deel ik met je wat nu het beste Action vitamine E alternatief is. Lees je mee?

Beste Action vitamine E alternatief: Mijn selectie 

 1. Beste Action vitamine E alternatief – Vitals Vitamine E-8 
 2. Beste Action vitamine E capsules alternatief – Orthica Vitamine E400
 3. Beste Action vitamine E supplementen alternatief – Vitals Vitamine E-8 

Action vitamine E alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat? 

Om te bepalen wat het beste vitamine E Action alternatief is, vergelijk ik verschillende producten op basis van meerdere factoren. Zo kijk ik naar de ingrediënten en kwaliteit van elk Action vitamine E alternatief, maar ook naar het gebruiksgemak. De reviews en ervaringen van klanten neem ik mee in mijn beoordeling én ik vertel je hoe een vitamine E Action alternatief kopen zo voordelig mogelijk kan. Als er een vitamine E Action alternatief aanbieding is, dan vind je die dus ook in dit artikel! Tot slot let ik op de prijs en eventuele verzendkosten.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

1. Vitals Vitamine E-8 – beste Action vitamine E alternatief algemeen, beste Action vitamine E supplementen alternatief 

Het eerste Action vitamine E alternatief en direct het beste, is Vitals Vitamine E-8. Dat komt doordat dit supplement alle 8 vormen van vitamine E bevat en daardoor het meest complete complex is van allemaal. De unieke formule bevat alleen de beste natuurlijke vormen (dus geen synthetische vormen) en een ruime dosis aan gammatocoferol en tocotriënolen. Allemaal verpakt in een plantaardige capsule, die daardoor ook genuttigd mag worden door vegetariërs en veganisten.

Beste Action Vitamine E  Review

Wil je Vitals Vitamine E-8 kopen? Een verpakking met 60 capsules kost normaal gesproken €39,95, maar voor jou niet! Wil je graag voordeliger bestellen? Dat kan door de vitamine E Action alternatief kortingscode GROEI te gebruiken tijdens het bestelproces. Daarmee krijg je maar liefst 15% korting. Niet alleen op dit supplement, maar op alle supplementen bij Vitals!

Voordelen Vitals

✅ Beste vitamine E Action alternatief op supplementengebied;

✅ Je krijgt 15% vitamine E Action alternatief korting met de code ‘GROEI’;

✅ Vitals supplementen zijn 100% vegan, dus plantaardig;

✅ Bevat alle 8 vormen van vitamine E;

✅ Alleen superieure, natuurlijke vormen van vitamine E en geen synthetische;

✅ Veganistische liquid capsules waarvan je er maar 1 per dag hoeft te nemen;

✅ Bevat ook een ruime dosis aan gammatocoferol en tocotriënolen.

Nadelen Vitals

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €40;

❌ Misschien vind je deze capsules ietwat aan de grote kant, als je moeite hebt met capsules doorslikken.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

2. Orthica Vitamine E400 – beste Action vitamine E capsules alternatief

Wil je graag een ander goed alternatief voor vitamine E kopen Action? Kies dan voor Orthica Vitamine E400. De softgel capsules zijn gemakkelijk door te slikken en helpen je lichaamscellen en weefsels gezond te blijven. De in vet oplosbare vitamine is als supplement een goede aanvulling op een gezond en gevarieerd eetpatroon, wanneer blijkt dat er te weinig vitamine E wordt opgenomen. Orthica Vitamine E400 heeft een hoge dosering en biedt zelfs voordelen voor het milieu. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Het gevolg is een minder grote afvalberg en CO2-uitstoot. Goed voor jouw gezondheid en voor die van de planeet, dus!

Beste Action Vitamine E  Review

Je kunt Orthica Vitamine E400 kopen voor €21,95 voor 60 softgels. Een verpakking met 90 softgels kost €30,95. Maar ik heb een mooie kortingscode voor je geregeld, waardoor je 10% korting krijgt. En dat is uiteraard de kortingscode ‘GROEI’. Vul die dus zeker in tijdens het afrekenen van dit vitamine E capsule Action alternatief!

Voordelen Orthica

✅ Hoge dosering vitamine E;

✅ Je krijgt 10% korting als je kortingscode ‘GROEI’ gebruikt;

✅ Handige mini softgel capsules die goed door te slikken zijn (1 per dag);

✅ Relatief voordelig geprijsd;

✅ Vrij van gluten, lactose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, soja-eiwit, gist en sacharose;

✅ Verpakking van 100% gerecycled plastic, dus goed voor jou en de planeet.

Nadelen Orthica

❌ Niet duidelijk of dit supplement ook voor vegetariërs en veganisten is;

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €35.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

3. AOV 410 Vitamine E

AOV 410 Vitamine E is ook een interessant alternatief voor Action vitamine E capsules. Waarom dat zo is? Omdat ze allereerst helemaal plantaardig – en dus vegan zijn. Dat zijn vitamine E pillen Action niet altijd. Verder heeft AOV 410 Vitamine E een hoge dosering in de natuurlijke vorm (D-alfa-tocoferol). Zo blijven je cellen en weefsels gezond en beschermd. Ook is dit supplement goed voor je weerstand en bloedvaten. En net als bij Orthica, is ook AOV een milieu-proof keuze. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic, dus er hoeft geen nieuw plastic gemaakt te worden. Daardoor draag je niet alleen je steentje bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan die van de wereld.

Beste Action Vitamine E  Review

Wil je AOV 410 Vitamine E kopen? Dan betaal je €23,95 voor een verpakking met 60 capsules. Voer je echter de kortingscode ‘GROEI’ in tijdens het bestelproces? Dan ontvang je 10% korting op je bestelling. Doen, dus!

Voordelen AOV

✅ Helemaal plantaardig en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Je krijgt 10% korting op AOV 410 Vitamine E met kortingscode ‘GROEI’;

✅ Verpakking van 100% gerecycled plastic (goed voor mens en planeet);

✅ Hoge dosering vitamine E;

✅ Bevat vitamine E in de natuurlijke vorm (D-alfa-tocoferol).

Nadelen AOV

❌ Je moet nog wel verzendkosten betalen tot een bestelwaarde van €35;

❌ Er staat wel tegenstrijdig bij dat er gelatine in zit, wat dan weer niet geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Dit is wat verwarrend.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Bonusan Vitamine E400 Complex Capsules 

Het volgende vitamine E Action alternatief is Bonusan Vitamine E400 Complex Capsules. Deze capsules zijn goed opneembaar in het lichaam door de basis van olijfolie. Bovendien zit er alleen natuurlijke vitamine E in (bevat een breed spectrum aan tocoferolen). De dosering van 268mg D-alfa-tocoferol en 100mg andere, natuurlijk gemengde tocoferolen is hoog, maar wel verantwoord.

Beste Action Vitamine E  Review

Bonusan Vitamine E400 Complex Capsules kosten €25,99 voor 60 capsules. Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je dit supplement bestelt.

Voordelen Bonusan

✅ Bevat alle tocoferolen en niet alleen D-alfa-tocoferol;

✅ Met natuurlijke vitamine E;

✅ Je hoeft geen verzendkosten te betalen op dit vitamine E tabletten Action alternatief;

✅ Goed opneembaar Action vitamine E alternatief door de basis van olijfolie;

✅ Bevat geen GGO, gist, gluten, soja, maïs, lactose, conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en/of toegevoegde sacharose;

✅ Hoge dosering (268mg vitamine E/400 IE).

Nadelen Bonusan

❌ Geen geschikt Action vitamine E alternatief voor vegetariërs of veganisten.


Bekijk meer productinformatie

5. Orthica Vitamine E200 

En tot slot nog een Orthica vitamine E Action alternatief, en dat is Orthica Vitamine E200. Met meer dan 200 IE vitamine E per softgel draagt ook dit supplement effectief bij aan een goede, lichamelijke gezondheid. De softgels zijn bovendien klein van formaat en daardoor gemakkelijker door te slikken. Ook handig voor onderweg of op reis! Ze mogen overigens genuttigd worden door volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Beste Action Vitamine E  Review

Neem 1 mini softgel Orthica Vitamine E200 per dag in om van de voordelen van dit supplement te profiteren. Dit Action vitamine E alternatief kost €22,95 voor een verpakking met 90 mini softgels. Een voordelig geprijsd supplement om je gezondheid op een gemakkelijke manier mee te ondersteunen. Voer je echter de kortingscode ‘GROEI’ in tijdens het bestelproces? Dan ontvang je 10% korting op je bestelling. Doen, dus!

Voordelen Orthica

✅ Mini softgels die gemakkelijk door te slikken zijn (1 per dag);

✅ Voordelig geprijsd supplement;

✅ Je krijgt 10% korting als je kortingscode ‘GROEI’ gebruikt;

✅ Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar;

✅ Handig voor onderweg of op reis.

Nadelen Orthica

❌ Niet geschikt als Action vitamine E alternatief voor vegetariërs of veganisten;

❌ De dosering is wat lager dan bij de andere alternatieven;

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €35.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste Action vitamine E alternatief

Nu we alle vitamine E Action alternatieven besproken hebben, wordt het weer tijd om een winnaar te kiezen. Wat is nu het beste Action vitamine E alternatief en waarom? Nadat ik alle voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen heb, kan ik maar tot één conclusie komen. Het beste Action vitamine E alternatief is Vitals Vitamine E-8.

Beste Action Vitamine E  Review

Vitals Vitamine E-8 is namelijk 100% plantaardig en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dat zijn de andere supplementen in deze test niet allemaal! Verder is Vitals samengesteld op basis van alle 8 vormen van vitamine E en dan alleen de superieure, natuurlijke vormen. Geen synthetische varianten, dus. En dat is natuurlijk gunstig voor je gezondheid! De liquid capsules zijn misschien wat groot in vergelijking met de mini’s van o.a. AOV, maar ze zijn wel liquid en dus zacht. Daardoor slik je ze alsnog gemakkelijk door. Verder zit er een ruime dosis aan gammatocoferol en tocotriënolen in en krijg je 15% korting op je bestelling als je mijn kortingscode ‘GROEI’ gebruikt tijdens het afrekenen. Doe dat dan ook zeker, zou ik zeggen!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Action vitamine E alternatief ervaringen en reviews 

Nu je weet welke vitamine E Action alternatieven er zoal zijn en wat hun voor- en nadelen zijn, wordt het tijd om de Action vitamine E alternatief reviews en ervaringen te bekijken. Ik heb enkele vitamine E Action alternatief ervaringen hieronder voor je uitgelicht.

Vitals Vitamine E-8 review 

Over Vitals Vitamine E-8 schrijft Yesse: “Ik neem elke dag een capsule en merk dat het goed werkt voor mij. Dat komt in mijn ogen echt door die natuurlijke vormen van vitamine E. Als je je lichaam het beste geeft dan kan het ook het beste voor jou betekenen.”

Orthica Vitamine E400 review

Een review van Kim over Orthica Vitamine E400 luidt: “Ik gebruik Orthica nu al een tijdje en ik ben er erg tevreden over. Het is zelfs een onmisbare aanvulling geworden op mijn voeding en ik merk verschil in mijn gezondheid als ik dit neem. Ik ben er fitter en energieker door geworden en dat zie je ook aan mijn huid, want die straalt meer. De mini softgels zijn ook gewoon makkelijk door te slikken en hebben geen nare nasmaak of zo. Ik kan het daarom zeker aanbevelen!”

Beste Action Vitamine E  Review

AOV 410 Vitamine E ervaring 

De review over AOV 410 Vitamine E die ik graag wil uitlichten is afkomstig van Demi. Zij schrijft: “Ik ben verrast door de positieve effecten die ik ervaar van deze vitamine E. Gemakkelijk in te nemen ook en ik heb geen bijwerkingen opgemerkt. Mijn huid ziet er mooier en gladder uit, waarschijnlijk door die antioxidatieve werking. Ik ben ook minder vatbaar voor infecties, lijkt wel. Ik voel me sowieso beter in het algemeen. Zoek jij een natuurlijke oplossing om je gezondheid en welzijn te verbeteren, dan is dit echt een aanrader.”

Bonusan Vitamine E400 Complex Capsules review

“Ik vind ze handig en gemakkelijk om te gebruiken. Ik eet niet altijd voldoende groenten en zaden, dus dan is zo’n supplement erg welkom”, schrijft Willem over Bonusan Vitamine E400 Complex Capsules.

Orthica Vitamine E200 review

Over Orthica Vitamine E200 schrijft Lotte: “Echt een aanrader als je een kwalitatief vitamine E supplement zoekt. Ik vind de mini softgels gemakkelijk in te slikken en doordat ze een vloeibare inhoud hebben gaat het nog makkelijker. Dit kan dus iedereen wel doorslikken lijkt me. Bovendien is het 100% puur wat erin zit en wordt het daardoor goed opgenomen in je lichaam. Ik merk zeker al verschil sinds ik dit gebruik, want ik voel mij energieker en mijn huid ziet er echt al gezonder uit.”

Beste Action Vitamine E  Review

Waarom vitamine E?

Vitamine E is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Deze vitamine speelt verschillende rollen en biedt daardoor meerdere voordelen. Ik heb ze hieronder voor je opgesomd.

✅ Het heeft een antioxidante werking en beschermt cellen en weefsels tegen schade die veroorzaakt wordt door vrije radicalen. Die kunnen namelijk leiden tot oxidatieve stress;

✅ Helpt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering, beschermt tegen bepaalde chronische ziekten en bevordert van een gezonde huid;

✅ Het kan bijdragen aan de gezondheid van het hart, doordat het helpt bij het voorkomen van oxidatie van slecht cholesterol wat kan leiden tot verstopping van de bloedvaten;

✅ Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van ontstekingen, wat ook weer gunstig is voor het hart;

✅ Het speelt een rol in het behoud van een gezond immuunsysteem, want het beschermt de immuun cellen tegen schade en bevordert een goede werking, waardoor het lichaam beter in staat is om infecties en ziekten te bestrijden;

✅ Het kan helpen bij het behoud van gezond en sterk haar;

✅ Het helpt de huidcellen te beschermen tegen schade door uv-straling;

✅ Het kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en droogheid van de huid;

✅ Het heeft een neurologische functie: er zijn aanwijzingen dat vitamine E een rol kan spelen bij het behoud van een gezonde neurologische functie door de antioxidante eigenschappen. Die kunnen helpen bij het beschermen van zenuwcellen en het verminderen van ontstekingen in de hersenen;

✅ Beschermt de ogen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Het kan het risico op bepaalde oogaandoeningen, zoals leeftijdsgebonden maculadegeneratie, cataract en staar daardoor ook verminderen.

Beste Action Vitamine E  Review

In welke voeding zit vitamine E?

Het is belangrijk om te weten dat vitamine E het meest effectief wordt opgenomen uit voeding. Het is o.a. aanwezig in noten, zaden, plantaardige oliën, groene bladgroenten en tarwekiemen. Raadpleeg altijd een arts of voedingsdeskundige voordat je begint met het nemen van vitaminesupplementen, omdat hoge doseringen vitamine E in supplementvorm bij sommige mensen bijwerkingen kunnen veroorzaken. Of ze kunnen wisselwerkingen hebben met medicijnen of andere supplementen. Daarom is het zeker raadzaam om eerst te overleggen wanneer je medicatie gebruikt.

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Meer vitamine E voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwittenfytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice. Je zou ook kunnen overwegen om eens een vitaminetest te laten doen. Zo ontdek de exact hoe je ervoor staat.

Eigenlijk mag een goede vitamine E ook niet ontbreken. Uiteraard kunt u kiezen voor de Apotheek Vitamine E, maar op de consumentenmarkt is ook voldoende keuze. Denk aan laagdrempelige keuzes als Kruidvat Vitamine E, Action Vitamine E, Albert Heijn Vitamine E, Aldi Vitamine E, DA Drogist Vitamine E, Etos Vitamine E, Hema Vitamine E, Holland en Barrett Vitamine E, Jumbo Vitamine E, Lidl Vitamine E of Trekpleister Vitamine E.

Het kan ook interessant zijn om naar andere merken te kijken. Zo hebben we reviews geschreven over AOV Vitamine E, Body en Fit Vitamine E, Bonusan Vitamine E, Centrum Vitamine E, Dagravit Vitamine E of Davitamon Vitamine E. Maar ook De Tuinen Vitamine E, Golden Naturals Vitamine E, New Care Vitamine E, Now Vitamine E, Orthica Vitamine E en Pharma Nord Vitamine E komen aan bod.

De welbekende Supradyn Vitamine E en Vitaminstore Vitamine E mogen niet ontbreken. En als laatste kunt u ook lezen over Solgar Vitamine E, Swisse Vitamine E, Vitalize Vitamine E en Vitortho Vitamine E.

Wil je meer weten over al deze vitamines? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Beste Action Vitamine E  Review

Meest gestelde vragen over een Action vitamine E alternatief

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over vitamine E Action alternatieven? Dan adviseer ik je om de meest gestelde vragen rondom Action vitamine E en de verschillende alternatieven hieronder even door te lezen. Daar word je vast weer een beetje wijzer van!

Wat is het beste Action vitamine E alternatief?

Het beste Action vitamine E alternatief is Vitals Vitamine E-8. Daar zijn verschillende redenen voor. Vitals Vitamine E-8 is bijvoorbeeld 100% plantaardig en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dat geldt lang niet voor elk Action vitamine E alternatief en ook niet voor het Action supplement van eigen merk. Daar zit namelijk gelatine in. Verder is Vitals samengesteld op basis van alle 8 vormen van vitamine E (alleen de superieure, natuurlijke vormen). De liquid capsules zijn misschien wat groot in vergelijking met de mini’s van andere supplementenmerken, maar ze zijn wel liquid en dus zacht. Daardoor slik je ze gemakkelijk door. Verder zit er een ruime dosis aan gammatocoferol en tocotriënolen in.

Welke bijwerkingen kan vitamine E hebben?

Hoewel vitamine E over het algemeen veilig is wanneer het via voedsel wordt ingenomen, kunnen hoge doses vitamine E-supplementen bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn bloedverdunning, maagklachten zoals maagkrampen, diarree, misselijkheid en een opgeblazen gevoel, maar ook allergische reacties (wel heel zeldzaam). Merk je dat je tijdens het gebruik van een vitamine E supplement bijwerkingen krijgt die hier genoemd zijn of krijg je ergens anders last van? Stop dan direct met het gebruik van het vitamine E supplement en raadpleeg een arts voor advies.

Kan vitamine E interacties met medicijnen geven?

Ja, vitamine E kan in sommige gevallen interacties met medicijnen geven. Vitamine E kan interageren met bepaalde medicijnen, zoals anticoagulantia (bloedverdunners), statines (cholesterolverlagende medicijnen) en sommige kankermedicijnen. Dit kan de effectiviteit van de medicijnen beïnvloeden of de bijwerkingen ervan versterken. Het is daarom belangrijk om altijd te overleggen met je arts als je van plan bent om een supplement zoals vitamine E te slikken. Hij of zij kan jou adviseren en vaststellen of dit een veilige en verantwoorde keuze is of misschien toch niet. Een zorgverlener kan je specifieke richtlijnen geven op basis van jouw individuele behoeften en gezondheidssituatie.

Kan ik Action vitamine E alternatief korting krijgen?

Ja, je kunt zeker Action vitamine E alternatief korting krijgen. In dit artikel heb ik 5 alternatieven besproken die zeker de moeite waard zijn – en zelfs beter zijn dan Action vitamine E. En voor sommige supplementen/merken heb ik een kortingscode geregeld. Daardoor kun jij als lezer van mijn website voordeliger een Action vitamine E alternatief bestellen. Eerder in het artikel zie je voor welk supplement een kortingscode beschikbaar is en welke dat is. Ik wens je in elk geval veel plezier met jouw favoriete vitamine E supplement bestellen!

Loop je snel risico op een vitamine E tekort?

Een vitamine E-tekort is over het algemeen zeldzaam bij gezonde mensen die gezond en gevarieerd eten. Vitamine E komt van nature namelijk voor in veel voedingsproducten. Denk aan noten, zaden, plantaardige oliën, groene bladgroenten, avocado’s en volle granen. Door een gevarieerd dieet te volgen, krijg je meestal voldoende vitamine E binnen. Er zijn wel bepaalde situaties waarin een vitamine E-tekort kan optreden. Bijvoorbeeld bij vetmalabsorptieproblemen, ernstige ontoereikende voeding (bijvoorbeeld bij een eetstoornis, alcoholisme of andere vormen van ondervoeding) en bij zeldzame genetische aandoeningen. Maak je je zorgen over een mogelijk vitamine E-tekort? Laat dan door een zorgverlener een bloedtest uitvoeren om je vitamine E-niveaus te controleren. 

Wat zijn vitamine E tekort symptomen?

Symptomen van een vitamine E-tekort kunnen variëren, maar zullen onder meer neurologische problemen, spierzwakte, verminderde afweer tegen infecties en problemen met het gezichtsvermogen veroorzaken. Denk je hier in mindere of meerdere mate last van te hebben? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een arts of voedingsdeskundige. Zij kunnen je bloedwaarden testen en vaststellen wat er aan de hand is. Mocht je inderdaad een vitamine E tekort blijken te hebben? Dan is dit eenvoudig op te lossen door middel van een kwalitatief vitamine E supplement uit dit artikel. (1)

Conclusie beste Action vitamine E alternatief

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (roepnaam Lotte) is werkzaam in haar eigen praktijk als orthomoleculair therapeut. Ze begeleidt mensen met gezondheidsklachten zoals: huidklachten (acne, psoriasis, eczeem), hormonale klachten, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Dit doet Lotte door middel van labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een goede mindset. Meer over Charlotte Anne? >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Action Vitamine E Alternatief | Review (2023)

Laat een reactie achter