In dit artikel

Atida Pure | Review (2021) + Korting | Gepersonaliseerd & flexibel

Atida Pure | Review + 50% Korting!

In dit artikel

Tegenwoordig bewegen de meeste mensen steeds minder. Zij zitten meer, komen minder buiten en letten ook niet altijd goed op hun voeding. Toch is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten, in beweging te blijven en voor je lichaam te zorgen. Ten minste wel wanneer je oud wilt worden op een gezonde manier. Merk je dat een evenwichtig voedingspatroon nogal een opgave is, overweeg dan voedingssupplementen te nemen. Deze dienen als aanvulling op je dagelijkse maaltijden en helpen je de voedingswaarden binnen te krijgen waar je normaal gesproken niet aan komt. Als je weet welke supplementen je nodig hebt, haal je daar ontzettend veel gezondheidsvoordelen uit. 

Atida Pure weet hoe belangrijk het is om persoonlijk advies te krijgen over supplementen. Zij zijn van mening dat een potje multivitaminen niet genoeg is. Deze is namelijk niet gericht op jouw persoonlijke behoeften. Veel beter is een persoonlijk, op maat gemaakt advies over welke supplementen jouw lichaam nodig heeft. Daarom levert Atida Pure een abonnementsmodel van kruiden, probiotica, vitaminen en mineralen, zodat jij écht gezond door het leven gaat! 


Klik hier voor 2x 50% korting met kortingscode: ‘GROEI50’

Gezond leven, hoe doe je dat? 

Een gezond leven begint bij gezonde voeding en een gebalanceerde levensstijl. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen, maar ook regelmatig te ontspannen. Als je te veel stress ervaart, is dat niet goed voor je lichaam. Verder is het van belang dat je niet te veel alcohol drinkt en niet rookt. Op deze manier blijf je langer fit en zullen zowel je lichaam als je geest beter kunnen presteren. 

✅ Gezond eten: dit is heel belangrijk om je lichaam in topvorm te houden. Wanneer je voldoende groente eet en zo min mogelijk bewerkte voeding verklein je het risico op gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten en kanker. Gezond eten betekent gebalanceerd eten. Hierbij zorg je ervoor dat je lichaam alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. 

✅ Genoeg bewegen: mensen die niet voldoende bewegen omdat zij bijvoorbeeld een zittend beroep hebben, kunnen sneller gezondheidsklachten krijgen. Ben je regelmatig lekker in beweging, dan houd je je lichaam soepel en actief. De hoeveelheid beweging die je dagelijks nodig hebt, is afhankelijk van je leeftijd. Aan volwassenen wordt geadviseerd om elke week minstens 150 minuten aan matige of intensieve inspanning te doen. Daar bovenop is het advies om twee keer per week activiteiten te doen die goed zijn voor de spieren en botten. Het is vooral belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt, anders is de kans klein dat je dit lang volhoudt. Ga lekker wandelen, fietsen of zwemmen. En onthoud dat ook huishoudelijke taken meetellen in je dagelijkse activiteiten! 

✅ Genoeg rust nemen: niet alleen beweging is belangrijk. Rust is net zo essentieel voor een gezond leven. Als je altijd maar actief bent en ‘aan’ staat, geef je je lichaam geen tijd om te herstellen. Na een sportieve ochtend of middag moet je ook een momentje van rust inlassen. Ga je altijd maar door, dan vergroot je het stressniveau in je lichaam. Te veel stress is erg nadelig en daarom zou je ook regelmatig moeten ontspannen en voldoende slaapuren moeten maken per nacht. 

✅ Op gewicht blijven: Wanneer je een gezond gewicht hebt en je best doet om dit te behouden, loop je ook minder kans op gezondheidsrisico’s. Heb je daarentegen ondergewicht of overgewicht, dan is je lichaam niet in haar ideale conditie en kan het zich minder goed weren tegen ziektes en aandoeningen. Heb je een gezond gewicht, dan zit je waarschijnlijk ook beter in je vel. 

✅ Weinig alcohol en niet roken: een paar glazen alcohol per week is nog niet zo erg. Natuurlijk is het beter om helemaal geen alcohol te nuttigen, want het voegt in principe niets toe voor je lichaam. Er zitten geen nuttige ingrediënten in alcohol. Wat in elk geval belangrijk is om niet te doen is roken. Heb je hulp nodig om te stoppen met roken, raadpleeg dan een arts of deskundige op dit gebied. Wie het beste wil voor zijn of haar lichaam, probeert met deze slechte gewoonte in elk geval zo snel mogelijk af te rekenen. 

Atida Pure | Review (2022) + 50% Korting!

Over het bedrijf Atida 

Naast Atida Pure, heeft Atida ook een ander product op de markt gebracht: Atida. Dit is een online apotheek die echt om jou als consument geeft. Het doel is de consument helpen vinden wat hij of zij nodig heeft, of dat nu gaat om preventieve supplementen of om geneesmiddelen. Met deze twee producten doet Atida wat zij het belangrijkst vindt: geven om mensen. Atida houdt niet van opschepgedrag, maar laat haar acties en resultaten voor zich spreken. Verder staan toewijding, verantwoordelijkheid en integriteit hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Atida is altijd op zoek naar nieuwe, wetenschappelijke kennis en aarzelt niet om snel te handelen op basis van die kennis. Terwijl dit bedrijf en haar medewerkers hun best doen om de algemene gezondheid van mensen te verbeteren, maken zij ook plezier. Een gezond leven heeft immers ook een goede dosis humor en pret nodig. 

Atida Pure | Review (2022) + 50% Korting!

Atida Pure; dé supplementenaanbieder voor Nederland en Duitsland 

Atida Pure is van origine een Duits concept. Haar doelgroep bevindt zich niet alleen op de Duitse, maar ook op de Nederlandse markt. Het is een product van het bedrijf Atida en is ontstaan nadat de oprichters inzagen hoe onnodig ingewikkeld de supplementenindustrie alles maakt. Vaak bevatten supplementen verwarrende etiketten en zitten er allerlei vulmiddelen in. Consumenten zijn zich hier meestal niet van bewust, maar dat zou wel moeten. Supplementen zijn hierdoor namelijk niet natuurlijk en het ontbreekt aan transparantie richting de consument. Bovendien zijn supplementen vaak heel algemeen en daardoor niet gericht op specifieke behoeften van mensen. Daar heeft Atida Pure in 2020 verandering in gebracht door hoogwaardige voedingssupplementen te produceren en deskundig, op maat gemaakt advies te geven! 

Wanneer je een Atida Pure abonnement aanschaft, vul je eerst een vragenlijst in. Op basis daarvan wordt berekend welke supplementen je nodig hebt. Dit kan een combinatie zijn van vitaminen, mineralen, kruiden en probiotica. Die laatste zijn producten met veel melkzuurbacteriën die levend de darmen bereiken. Ze hebben als doel om te helpen bij verschillende darmklachten, waaronder diarree en verstopping. 

De supplementen worden elke maand in een doosje geleverd. Daarin zitten dag verpakkingen, zodat je precies ziet welke supplementen je per dag moet innemen. Alle supplementen van Atida Pure zijn glutenvrij en kunnen naar wens vegetarisch geleverd worden. 

Atida Pure | Review (2022) + 50% Korting!

Waar staat Atida Pure voor? 

Atida Pure is de aanvulling op een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Omdat we tegenwoordig afwijken van ons ‘oer dieet’, ontbreken er bepaalde voedingsstoffen en mineralen in ons voedingspatroon. Dat leidt tot allerlei ziekten en negatieve gevolgen voor het lichaam. Atida Pure wil je helpen een lang en gezond leven te hebben en belooft daarom: 

✅ Eerlijk te zijn en alleen producten aan te raden die door de wetenschap ondersteund worden en die passen bij jouw persoonlijke behoeften; 

✅ Een gezond leven persoonlijk te maken, zodat het echt past bij jou; 

✅ Een gezond leven makkelijk te maken, zodat je altijd alles zelf kunt bepalen; 

✅ Te blijven streven naar kwaliteit en alleen producten te ontwikkelen zonder overbodige ingrediënten, kunstmatige toevoegingen en/of vulstoffen. 

“We zijn een hecht team van voedingsdeskundigen, creatievelingen en denkers die de manier waarop de wereld over supplementen denkt willen veranderen. We besteden eindeloos veel tijd aan het analyseren van wetenschappelijke onderzoeken en publicaties over voeding en gezondheid om de beste supplementen te produceren.”

De beste persoonlijke supplementen 

Atida Pure is een Europees gezondheidsplatform dat supplementen van hoogwaardige kwaliteit aanbiedt in abonnementsvorm. Atida stapt met haar concept Atida Pure af van het one size fits all model dat gebruikt wordt voor vitaminen. Een persoonlijk programma is de oplossing voor een lang en gezond leven. De voedingssupplementen zijn ontwikkeld voor consumenten in Nederland en Duitsland en helpen mensen om hun eigen gezondheid te reguleren.  

Hoe het werkt? Als consument vul je eerst een persoonlijke vragenlijst in op de website van Atida. Daarbij geef je aan wat jouw gezondheidsgewoonten zijn en welke doelen je wilt behalen. Wil je bijvoorbeeld minder stress, een paar kilo’s afvallen of een toename in energie? Zodra deze gegevens bekend zijn, geeft Atida aan welke supplementen het beste passen bij wie jij bent en wat jij wilt. Hierbij krijg je keuze uit twee persoonlijke pakketten. Dit is geheel vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast. Ben je enthousiast, dan kun je het pakket kopen dat volgens jou de beste keuze is. (1)

Atida Pure | Review (2022) + 50% Korting!

Atida Pure: een gezonde toekomst 

Atida betekent ‘toekomst’ en het is haar doel om een gezondere toekomst te creëren. Dat komt terug in haar aandacht voor kwaliteit en het persoonlijk maken van zorg. De persoonlijke supplementen van Atida Pure zijn allemaal van apothekerskwaliteit en voldoen aan strenge normen. Zo wil het merk goedkope multivitaminen op de markt verslaan. Atida is daarom transparant over de ingrediënten en over de herkomst van de producten. 

✅ Hoogwaardige kwaliteit: de supplementen worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam en bevatten geen onnodige toevoegingen 

✅ Afgestemd op jou: op basis van jouw antwoorden in de vragenlijst wordt een persoonlijk advies gegeven 

✅ Dagelijkse porties: de supplementen worden in zakjes verpakt die per dag aangeven wat je zou moeten innemen. Elke maand ontvang je een nieuw pakket. 

✅ Jij bent de baas: jij bepaalt hoe lang je doorgaat met je abonnement. Wil je tussentijds wijzigen, even pauzeren of helemaal stoppen? Dan is dat gewoon mogelijk. Je doet dit zelf eenvoudig vanuit je account, maar je mag ook altijd contact opnemen. 

Persoonlijk advies van de deskundigen 

Elk product van Atida Pure is zorgvuldig uitgekozen en wordt alleen geadviseerd als het bij jouw gezondheidsdoelen past. Hier hebben voedingsdeskundigen goed over nagedacht. Hun keuzes zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en daardoor passen de supplementen echt bij wat jij wilt bereiken. Chief Product Officer Joost van Hilten vertelt: “Ons dieet is de afgelopen eeuwen drastisch verandert, maar onze genen niet. We hebben Atida Pure dan ook opgericht omdat we hartstochtelijk geloven dat gepersonaliseerde supplementen zelfs mensen met een gezonde levensstijl kunnen helpen.” 

Remko Kuipers (Dr, cardioloog en voedingswetenschapper) is al zo’n 20 jaar actief in de voedingswetenschap en weet als geen ander wat waarheden en misvattingen zijn op het gebied van voeding.  

MSc Voedingsbiotechnoloog Eszter Toth heeft veel ervaring in het ontwikkelen van supplementen en vindt dat voeding niet alleen een bron van brandstof moet zijn, maar ook van genot. 

Anouar Chamakhi (Dr of Pharmacy, MSc in farmaceutische formulering, UCL) heeft sinds zijn afstuderen in verschillende functies gewerkt bij vooraanstaande farmaceutische bedrijven. Daar richtte hij zich op de productie van geneesmiddelen en de kwaliteit ervan. Dankzij hem voldoen de supplementen van Atida Pure aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Atida Pure | Review (2022) + 50% Korting!

Een flexibel abonnement met Atida Pure 

Na het invullen van de korte online vragenlijst weet Atida genoeg over je om persoonlijk advies te kunnen geven. Er worden supplementen geselecteerd die voor jou werken en die passen bij jouw levensstijl en gezondheidsdoelen. Vervolgens kun je het resultaat van de vragenlijst inzien. Daarbij wordt aangegeven welke voedingssupplementen jij nodig hebt ter aanvulling op je voedingspatroon. Er zijn altijd twee opties: basis en compleet. Kies het abonnement dat het beste past bij jouw gevoel en voorkeur. Niet alleen de maandelijkse prijs wordt weergegeven, maar ook de kosten voor jouw persoonlijke supplementen per dag. Hierdoor is goed inzichtelijk wat je dagelijks kwijt bent aan een meer gezonde levensstijl. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment pauzeren, aanpassen of zelfs opzeggen. 

Wat klanten zeggen: Atida Pure review 

Er zijn genoeg mooie reviews geleverd door klanten waarin zij hun Atida Pure ervaringen delen. Zo vertelt Eveline (38 jaar): “Ik geloof dat self care cruciaal is en Atida Pure is een van de manieren waarop ik voor mezelf zorg. Ik vind het gemak en de flexibiliteit heel fijn. Gemak in de zin dat je er zelf niet aan hoeft te denken om een nieuwe bestelling te plaatsen. Alles wordt voor je geregeld en ik krijg zelfs een seintje per mail wanneer mijn volgende bestelling eraan komt. Bovendien kan ik, als ik dat wil, mijn abonnement elke maand aanpassen of pauzeren. Het is dus echt heel flexibel.” Eveline heeft de box in de keuken gezet, zodat zij hem elke ochtend direct ziet staan. Op die manier herinnert zij zichzelf dagelijks aan het innemen van haar supplementen. Na 3 maanden Atida Pure is het mogelijk geworden voor haar om haar energieniveau op peil te houden, zonder dat ze heel erg hoeft na te denken. 

Mark (32 jaar) zegt: “Het is zo simpel en makkelijk.” Hij heeft het innemen van zijn supplementen onderdeel gemaakt van zijn ochtendroutine en heeft zijn Atida Pure box ook in de keuken staan, zodat hij het echt niet kan vergeten. “De porties per dag maken het makkelijk voor me om mijn supplementen consequent in te nemen. Voor mij draait het allemaal om gebruiksgemak.” 

Ook Majena (35 jaar) doet een positief woordje over de supplementen. “Atida Pure maakt mijn leven gewoon makkelijker! Het zorgt ervoor dat ik mijn dagelijkse dosis aan vitaminen binnenkrijg. Ik hoef me nergens zorgen over te maken, het enige wat ik moet doen is elke ochtend mijn persoonlijke pakje openmaken. En ik vind het leuk dat mijn eigen naam erop staat.” Op de vraag wat haar advies is aan andere mensen die met de supplementen willen starten, antwoordt zij: “Neem de tijd om de vragenlijst in te vullen en denk echt na over je levensstijl, je dagelijkse routines en over hoeveel groenten en fruit je eet op een gewone dag. Ze houden daar bij hun adviezen echt rekening mee.” 

Atida Pure | Review (2022) + 50% Korting!

Atida Pure bestellen 

Wil je de supplementen van Atida Pure kopen? Daar krijg je geen spijt van. Wanneer je goed voor je lichaam zorgt, merk je daar namelijk snel genoeg de voordelen van. Zeker wanneer bepaalde voedingsstoffen in jouw dagelijkse dieet ontbreken, is Atida Pure de perfecte oplossing. Eet je bijvoorbeeld geen vis, dan ontstaat er een gebrek aan Omega 3. En ben je vegetarisch, dan zal je een tekort aan eiwitten, ijzer, vitamine B1 en B12 moeten voorkomen. Dit kan door meer eieren, peulvruchten, noten, zaden en sojaproducten te eten, maar je kunt ook supplementen van Atida Pure innemen. 

De betaling voor je bestelling vindt plaats via iDEAL. Op dat moment geef je toestemming voor een automatische, maandelijkse SEPA-incasso, waarbij het maandelijks te betalen bedrag van je rekening wordt geschreven. Je kunt ook voor een andere betaalmethode kiezen. Atida Pure bezorgt overal in Nederland, dus ook bij jou thuis! 

Exclusieve Atida Pure kortingscode! 

Wil je extra voordelig jouw persoonlijke supplementen bestellen? Met de kortingscode ‘GROEI50‘ kan dat! Wanneer je deze Atida Pure kortingscode gebruikt, krijg je 2x 50% korting op je bestelling. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij een bestelling bij Atida Pure.

Tegen zo’n lage prijs kun je haast geen nee zeggen. Als je bedenkt hoeveel gezondheidsvoordelen Atida Pure jou aanbiedt en voor welke lage prijs dat mogelijk is, dan is er eigenlijk geen andere optie. Bestel je supplementenpakket vandaag nog, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van een gezond, energiek en fijn leven. En dat, zonder dat je er extra moeite voor hoeft te doen! Atida Pure komt ook goed naar voren in ons onderzoek naar de beste vitamine abonnementen.


Klik hier voor 2x 50% korting met kortingscode: ‘GROEI50’

Meer voedingssupplementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen ook eens op dieet of detox.

De meeste voedingssupplementen zijn tegenwoordig verkrijgbaar als supplementen abonnement of vitamine abonnement bij Vitaily, Viteezy, Atida Pure, Flinndal, VitaePro, DailyVita en Specialized Vitamins en vind je terug op onze website.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over Atida Pure

Hoe zit het na afloop van dit artikel met jouw kennis over Atida Pure? Weet je alles wat je wilde weten? Of heb je misschien nog één of meerdere vragen? In dat laatste geval adviseer ik je om de meest gestelde vragen hieronder door te lezen. Daar word je vast wijzer van!

Voor wie is Atida Pure bedoeld?

Atida Pure is bedoeld voor iedereen! Dit merk biedt namelijk persoonlijke supplementen aan, geheel afgestemd op jouw situatie. Om te achterhalen welke supplementen jij nodig hebt, vul je een vragenlijst in. Na afloop van die vragenlijst krijg je een advies over welke supplementen het beste bij jouw lichaam en levensstijl passen. Daardoor kan iedereen gebruikmaken van dit concept. Er volgt namelijk altijd een persoonlijke uitslag!

Hoe weet Atida Pure wat ik nodig heb?

Atida Pure weet wat jij nodig hebt, doordat je een vragenlijst invult voorafgaand aan je bestelling. Er worden allerlei dingen gevraagd die relevant zijn om te bepalen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Zo ontvang je een advies voor persoonlijke suppletie en kun je het beste voor je lichaam doen. Veranderen jouw behoeften in de loop der tijd? Dan is het mogelijk om je abonnement en de inhoud ervan aan te passen.

Kan ik Atida Pure elk moment opzeggen?

Ja, je kunt Atida Pure op elk moment opzeggen. Als je geen persoonlijke supplementen meer wilt ontvangen – bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of tijdelijk geen budget hebt – kun je je abonnement pauzeren. Wil je helemaal geen lid meer zijn? Dan is het mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen. Het is ook mogelijk om je abonnement te wijzigen, als je behoeften of je levensstijl veranderen.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Atida Pure | Review + 50% Korting!

Laat een reactie achter