In dit artikel

Ascension Healer | Review (2021) + Gratis Healing op Afstand!

Ascension Healer | Review + Gratis Healing op Afstand!

In dit artikel

Reconnect yourself. Met die woorden word je welkom geheten op de website van Ascension Healer. Een initiatief waarbij healing, healing op afstand en energetische sessies centraal staan. Kort samengevat heet dit energiewerk.

In deze Ascension Healer review laat ik je graag kennismaken met dit initiatief. Zo bespreek ik wat dit precies is, wie dit bedrijf opgericht heeft, wat het doel van Ascension Healer is en tussen welke ‘online diensten’ je kunt kiezen. Jouw zware energie door middel van energiewerk healen op energetisch niveau is een vorm van persoonlijke groei.

Na het lezen van deze review kun je voor jezelf direct de keuze maken: ga je je aanmelden voor het Ascension Healer membership of zoek je iets anders?


Klik hier voor korting bij Ascension Healer

Vervuild innerlijk systeem

Stap jij ook elke dag onder de douche? Of ga jij elke dag in een lekker bad? In beide gevallen weet je de buitenkant van jouw lichaam op een aangename manier te reinigen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar voelt ook aangenaam aan. Met het nemen van een douche of een bad weet je jezelf eigenlijk een boost te geven.

Dat geldt echter alleen voor de buitenkant van jouw lichaam. De binnenkant van jouw lichaam kan nog steeds een ‘vervuild systeem’ hebben. Dit vervuilde systeem ontstaat onder meer door verschuivingen van de magnetische polen, door een verhoging van het trillingsniveau van de aarde en door grote energetische shifts die er plaatsvinden.

Indien jouw innerlijke systeem vervuild is, kun je niet optimaal presteren. Je voelt je mogelijk lusteloos, je hebt het idee dat je niet verder komt in jouw leven en je voelt je mogelijk ook onrustig en/of nerveus. Dergelijke ‘problemen’ zijn te wijten aan het innerlijke systeem in jouw lichaam dat vervuild is. Wat je dan nodig hebt is een healing behandeling!

Door met Ascension Healer aan de slag te gaan, kun je dit innerlijke systeem weer schoon krijgen. Zo weet je jouw geest eigenlijk te reinigen; dat is precies waar het bij healing om draait. Ook met vormen van healing online, zoals een healing cursus of healing webinar, is dat goed mogelijk. Energetische healings door meditatie en meer balans en verbinding met je chakra’s en emoties.

Ascension Healer Review Gratis Healing Sessie op Afstand!

Meer in je kracht komen met Ascension Healer

Haal je op dit moment niet alles uit het leven? Lukt dat simpelweg niet omdat je je niet vrij voelt? Dat kan mogelijk komen door het vervuilde innerlijke systeem. Het nemen van een energetische douche kan op dergelijke momenten dé oplossing zijn. 

Met de online diensten van Ascension Healer kun je van dergelijke energetische douches gaan genieten. Met dank aan energetische sessies ben je in staat om direct van meerdere voordelen te genieten:

✅ Jouw trillingsniveau wordt omhoog gebracht, waardoor je beter kunt anticiperen op veranderingen en je jezelf beter gaat voelen;

✅ Je komt meer in jouw kracht te staan dankzij de energetische sessies; (Energetisch healing)

✅ In jouw leven ga je van meer synchroniciteit, positiviteit en overvloed genieten – je weet deze positieve elementen eigenlijk naar jezelf toe te trekken; (Balans en verbinding)

✅ Zware energie wordt uit jouw lichaam verwijderd en in plaats daarvan komt nieuwe, positieve energie tevoorschijn; (Healing van chakra’s en bewust wording van emoties)

✅ Blokkades worden uit jouw lichaam verwijderd, waardoor je je weer thuis gaat voelen in jouw eigen lichaam; (Verbinding met het geestelijke, emoties, energetisch, chakra’s en relaties)

✅ De energetische sessies die je kunt gaan volgen, zijn volledig op jou afgestemd. Deze worden – volgens Ascension Healer – afgestemd op jouw Hogere Zelf, op jouw energie en op de frequentie van dat moment. 

Juist doordat ook naar de frequentie van dat moment gekeken wordt, is echt elke energetische sessie weer anders. Het doel van alle sessies is en blijft hetzelfde; van de hierboven genoemde voordelen gaan genieten. Vooral de positiviteit ervaren van synchroniciteit geeft balans en helpt bij jouw persoonlijke groei en relaties.

In evenwicht met jouw sociale leven: healing op afstand

Niet iedereen zal goed tijd vrij kunnen maken om aan zichzelf te werken. Laat staan tijd vrij maken om speciaal ergens naar toe te gaan om energetische sessies te volgen. Bij Acsension Healer heb je daar dan ook geen problemen mee. Door de online sessies wordt het je makkelijk gemaakt om de healing op afstand te kunnen doen.

We maken namelijk allemaal mee dat we na het werk zó uitgeput zijn, dat we gewoon op de bank willen neerploffen en het liefst eten bestellen en laten bezorgen. Dat is natuurlijk niet goed voor je gezondheid.

Healing op afstand is daarmee een hele goede uitkomst. Ascension Healer maakt een aangepast schema dat speciaal op jou is afgestemd. Hiermee kun je voorkomen dat jij niet langer zodanig moe op de bank neerploft na werk en alles uit je leven kunt halen. (1)

Maar hoe werkt de healing op afstand dan? Simpel. Het allerbelangrijkst is dat je een plekje op zoekt waar je je rustig en veilig voelt en waar niemand jou kan storen.

Bij een sessie hoef je dan ook nergens een account aan te maken en in te loggen. Dit voorkomt dat je met blauw licht te maken krijgt, wat de ontspannende energie in jouw lichaam kan blokkeren.

Elke sessie is daarin dan ook anders. Het hangt er vanaf hoe jij je op dat moment voelt. De ene dag zal jij meer stress ervaren dan een andere dag, waardoor het moeilijker is om te ontspannen. Het kan dan ook zelfs voor komen dat je simpelweg niets voelt qua ontspanning.

Bij een healing sessie of healing webinar kan een gevoel van rust en ontspanning in jouw lichaam worden aangebracht. Een healing sessie kan er dan ook voor zorgen dat blokkades in jouw lichaam opgelost kunnen worden.

Hier heb ik het niet alleen over een lichamelijke blokkade, maar ook emotionele blokkades. Zo’n healing sessie hoeft dan ook niet per definitie als ‘’fijn’’ ervaren te worden.

Wanneer er diepere, emotionele schade is door bijvoorbeeld je verleden waar je nog steeds mee loopt, kan een healing sessie wonderen doen voor jou.

Mocht je het dan leuk vinden om je een keer aan te melden voor een gratis healing, dan kun je je hier aanmelden.

Deze gratis healing online wordt beschikbaar gesteld, omdat het voor Ascension Healer belangrijk is dat het toegankelijk is voor iedereen, dus ook mensen die het financieel minder hebben. Iedereen heeft immers een goede gezondheid nodig.

Ben je na de healing sessie helemaal weg van Ascension Healer? Dan zijn er een aantal manieren hoe jij als individu Ascension Healer kan helpen, waaronder lid worden van de Ascension Power Tribe, inclusief Healing Abonnement.

In dit abonnement heb je 2 diepgaande healing sessies en clearing sessies en korting op online trainingen, programma’s en geselecteerde activaties. Deze healing sessies en clearing sessies zijn allebei dan ook op afstand.


Klik hier voor de gratis Healing op afstand

Mijn persoonlijke bevindingen met Ascension Healer

Als ondernemer is het van belang om dagelijks met volle focus te kunnen werken. Tegelijkertijd is het ook van belang om te genieten tijdens de vrije tijd, om mooie herinneringen op te bouwen en om te genieten van het leven. 

Zelf was ik echter nogal in een sleur terechtgekomen. Ik was maar met één ding bezig; mijn bedrijf tot een succes uit te laten groeien.

Na verloop van tijd ging dit gepaard met de nodige bijwerkingen. Zo kreeg ik een lusteloos gevoel, was ik voortdurend onrustig en zag ik dingen ook niet meer in het juiste perspectief. Dat was voor mij het teken om er werk van te maken.

Toen ik eenmaal in actie kwam, kwam ik in aanraking met Ascension Healer. Via via hoorde ik goede verhalen over dit initiatief, waarna ik direct met de energetische sessies aan de slag ben gegaan.

Al snel bleek dat dit dé oplossing voor mij was. Letterlijk en figuurlijke voelde ik de blokkades uit mijn lichaam verdwijnen. Ik voelde me weer fris en fruitig. Ondertussen wist ik ook de prioriteiten in mijn leven weer op orde te brengen. 

Het gaat namelijk niet altijd om succes, roem of geld. In eerste instantie is het van belang dat je je lekker en gelukkig voelt. Dáár ben ik absoluut achter gekomen dankzij de energetische sessies van Ascension Healer.

Met de eerste healing behandeling gingen mijn ogen in ieder geval direct open. Ik merkte dat de energetische opschoning van belang was; ik wilde dan ook al snel een volledige healing cursus gaan volgen. Gelukkig wist Rohan, als healing medium, die mogelijkheid aan mij te bieden. Nadat ik het Ascension Healer membership afgesloten had, kon ik genieten van de (gratis) healing op afstand.

Al met al ben ik erg te spreken over Ascension Healer. Bovendien vind ik het leuk om mijn Ascension Healer ervaringen met jou te delen. In mijn ogen zijn er namelijk héél veel mensen bij wie dit initiatief voor levensveranderende inzichten gaat zorgen. Ik lees ook alleen maar positieve verhalen uit de Ascension Power Tribe.

Ascension Healer Review Gratis Healing Sessie op Afstand!

Word nu lid van Ascension Healer met korting

Ben je helemaal overtuigd van Ascension Healer en van Rohan? Geniet dan direct van een Ascension Healer korting, waarmee je het nodige geld kunt besparen Als je een Ascension Healer membership af wilt sluiten, kun je uitgaan van de volgende kosten:

Daarnaast kun je je ook aanmelden voor specifieke vormen van energiewerk. Zo kun je je bijvoorbeeld voor één van de workshops of trainingen aanmelden. Nadat je het Ascension Healer membershop afgesloten hebt, krijg je echter ook Ascension Healer korting op die programma’s. Wat wens je nog meer?

Al met al kan ik een Ascension Healer membership van harte aanraden. In mijn ogen is de beste Ascension Healer namelijk Rohan; hij weet precies hoe hij jouw innerlijke systeem weer schoon kan krijgen. Ook weet hij exact wat dit voor gevolgen met zich meebrengt én hoe jij daar optimaal van kunt genieten.

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw leven? Wil je graag meer vanuit jouw eigen kracht gaan leven? En ben je bereid om daarvoor energetische sessies te gaan volgen? Dan kun je simpelweg niet om Ascension Healer heen; meld je direct aan en laat je verrassen!


Klik hier voor korting bij Ascension Healer

Meer spiritualiteit voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Een aantal jaar geleden hoorde ik voor het eerst over meditatie. Beginnen met meditatie kan een uitdaging zijn maar gelukkig zijn er tegenwoordig meditatie apps. Een mooi voorbeeld hiervan is Synctuition en de 365 meditatie app. Wil je echt next level gaan kan je altijd kiezen voor de beste meditatie cursus. Je kan dan meer ontdekken over onderwerpen zoals healingtranscendentie en misschien wel contact maken met jouw spirituele gids. Ascension Healer en de Higher Spirit Academy sluiten hier overigens mooi bij aan.

Je kan er ook voor kiezen om je leven te verrijken met mindfulness oefeningen. De beste mindfulness apps helpen je ontdekken wat mindfulness is. Heb je trouwens al documentaires over meditatie en mindfulness gezien? Mijn absolute nummer #1 is de documentaire Heal waarin ook osteopathie aan bod komt.

De wereld van spiritualiteit is super interessant als het gaat om aura’snon dualiteitchakra’senergetisch en zelfs je horoscoop kan om de hoek komen kijken. Je ontdekt de kracht van volle maan en waarom spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Een spirituele inspiratiebron voor mij is Jan Geurtz.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meeste gesteld vragen over Ascension Healer

Wie heeft Ascension Healer opgericht?

Het bedrijf Ascension Healer, gevestigd in Rijswijk, is de afgelopen jaren vrij populair geworden. Die populariteit is met name te danken aan het grote brein achter dit bedrijf; Rohan. De aardse naam van hem is Roeland, maar zijn energetische naam is vastgesteld op Rohan. Hij is een healing medium.

Al vanaf de jaren 90 is hij bezig om pijn weg te nemen uit het menselijk lichaam. Zo kwam hij erachter dat hij bijzondere handen had; hij kon bijvoorbeeld de pijn bij mensen verzachten. Rond het jaar 2005 ging hij zich meer en meer verdiepen in deze gave; al snel kwam hij erachter dat deze gave al generaties lang in zijn familie aanwezig was.

Sindsdien is hij zich hier volledig op toe gaan leggen. Zo heeft hij een Reiki cursus gevolgd en mag hij zich nu een Reikimaster noemen. Tevens heeft hij recentelijk de opleiding voor Ademcoach afgerond en is hij ook al geruime tijd bezig met de opleiding tot paranormaal healer.

Hoe zit het met de uitbreiding onder de naam ZINplicity?

Door de jaren heen heeft Roeland, of Rohan, zijn eigen bedrijf flink uit weten te breiden. Onder de naam ZINplicity is hij actief als trainer en coach. Met zijn bedrijf tracht hij de bewustwording bij managers en medewerkers in het bedrijfsleven te vergroten. Het doel is uiteindelijk om een perfecte balans tussen werk en privé te vinden. Daarnaast helpt Rohan ook veel startende ondernemers door middel van zijn healing cursus.

In ieder geval is Rohan heilig gaan geloven in de energetische sessies. Met de oprichting van Ascension Healer probeert hij dit nu voor iedereen bereikbaar te maken. Hij probeert hiermee om veel mensen te helpen meer geluk te laten ervaren en om tal van blokkades op te lossen. 

Al met al is Rohan een bijzonder getalenteerd en hartverwarmend persoon. Hij doet er in ieder geval alles aan om andere mensen te helpen; daar is hij al ruim 15 jaar actief mee bezig!

Ascension Healer Review Gratis Healing Sessie op Afstand!

Wat vind je bij Ascension Healer?

Zoals te lezen zijn er dus enorm veel voordelen te behalen bij het volgen van een healing sessie bij Ascension Healer. Spreekt deze Ascension Healer review jou tot op heden aan? Wil je daarom ook graag met de healing op afstand aan de slag gaan? Dan kun je kiezen uit meerdere diensten van Ascension Healer. De diensten die door Rohan aangeboden worden, heb ik even voor je op een rijtje gezet:

✅ Healing Membership. Met dit membership ben je verzekerd van 2 live healing sessies op afstand. Daarnaast krijg je korting op geselecteerde programma’s, krijg je voordelig toegang tot een compleet onlineprogramma en kun je deelnemen aan exclusieve sessies voor Ascension Power Tribe;

✅ VIP Healing Membership. Ook is er een VIP Healing Membership beschikbaar. De VIP membership maakt het mogelijk om gebruik te maken van de VIP Relax aanmeldservice en geeft je toegang tot extra gratis sessies buiten het membership om; 

✅ Opleiding. Bij Ascension Healer kun je ook meerdere opleidingen volgen. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding ‘Ascension Masters’ volgen, waarmee je kunt ontdekken hoe je spiritueel kunt ondernemen;

✅ Online Programma’s. Rohan biedt daarnaast ook nog tal van online programma’s aan. Dit zijn programma’s waarin eigenlijk altijd één onderwerp centraal staat. Via de website kun je deze programma’s inzien en je direct aanmelden voor één of meerdere programma’s;

✅ Workshops & Trainingen. Via Rohan kun je ook deelnemen aan workshops en trainingen. Ook bij deze workshops en trainingen draait het weer om het wegnemen van blokkades en verhogen van jouw eigen kracht;

✅ Ascentie Sessies. Via de website van Rohan kun je je ook aanmelden voor Ascentie sessies. Dit zijn sessie waarin je met healing en/of clearing aan de slag gaat;

✅ Coaching. Tot slot biedt Rohan ook nog coaching aan. Coaching waarmee je je nog sneller nog beter kunt gaan voelen.


Klik hier voor korting bij Ascension Healer

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Ascension Healer | Review + Gratis Healing op Afstand!

Laat een reactie achter