In dit artikel

Tibor Olgers Review + 80% Korting op Het Antivirus!

Tibor Olgers Review | + 80% Korting op Het Antivirus!

In dit artikel

Iedereen krijgt wel eens te maken met frustraties, tegenslagen en allerlei andere obstakels. Je verliest dan vaak de aandacht voor jezelf, omdat je merkt dat het leven gewoon doorgaat. In een verwoede poging om mee te kunnen blijven doen met het dagelijkse leven, loop je jezelf dan volledig voorbij. Er is echter een manier waarop je volledig terug kan keren naar de essentie van het leven en weer grip kan krijgen op je dagelijkse leven. Ik heb het dan over Het Antivirus. Lees snel verder en ontdek alles over Het Antivirus programma van Tibor Olgers!

Kort samengevat:

Het beste online programma voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling is het Antivirus programma van Tibor Olgers. Ik ben enorm fan van deze business coach en zijn aanbod!
✅ Tibor past principes toe waarmee special forces getraind worden, voor extra uitdaging én succes;
✅ Hij helpt mensen met zijn cursus persoonlijk ontwikkelen én in het ondernemerschap;
❌ Ben je niet bereid om echt aan de slag te gaan voor je eigen geluk? Dan vind je Tibor Olgers als business coach waarschijnlijk te streng of veeleisend.

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je wilt succes boeken op zakelijk gebied, maar je weet niet goed wat werkt;

✅ Je weet dat een sterke mindset essentieel is voor je onderneming;

✅ Je staat open voor coaching of een cursus om meer structuur (en daardoor vrijheid) te krijgen;

✅ Je wilt een coach die succesvol is en precies weet welke aanpak nodig is;

✅ Je verlangt naar meer vermogen en een dikkere bankrekening en bent bereid om daarvoor op alle fronten in actie te komen;

✅ Je hebt grote doelen voor jezelf gesteld, maar je mist duidelijke handvatten voor de volgende stap;

✅ Je neemt je onderneming en je eigen ontwikkeling serieus en overweegt daarom deelname aan een coachtraject.

Is dit herkenbaar voor je? Dan helpt Tibor je graag op weg. Hij is gespecialiseerd in structuur aanbrengen in het dagelijkse leven, maar ook op andere fronten, zoals het ondernemerschap. Zo kun je alle facetten van je leven weer succesvol maken en meer voldoening ervaren. Reken er maar op dat jouw toekomstplannen er ook mooier door worden, want je mindset gaat definitief veranderen als je je door Tibor laat coachen!


Bekijk jouw korting op Het Antivirus van Tibor

Wie is Tibor Olgers?

Tibor Olgers, ook wel Tibor, is de oprichter van Tibor.nl. Hij spreekt geregeld op allerlei evenementen waar honderden mensen op afkomen om alleen al naar hem te kunnen luisteren. In het bedrijfsleven wordt Tibor vaak gevraagd als consultant.

In het verleden was hij werkzaam als teamleider van een speciale eenheid bij de politie. Met speciale eenheden wordt gedoeld op speciaal getrainde militairen die belangrijke oorlogsmissies uitvoeren. Nu combineert hij de principes van de Special Forces (speciale eenheden) met succesvolle strategieën van start-ups. Met deze succesvolle strategieën, weet Tibor duizenden mensen te coachen richting meer winst en het sturen van een beter leven. En dat werkt ook weer door in je relaties en andere connecties.

Tibor is een inspirerend persoon, recht voor z’n raap en met een duidelijke visie en missie. Hij is spreker, schrijver en coach voor ondernemers. Maar hij doet nog veel meer. In 2023 zamelde hij geld in voor een enorm project dat hij wilde financieren: CODE49. Het is een landgoed in Nederland waar je founder en mede-eigenaar van kunt worden. Want uiteindelijk wordt hier een centrum voor persoonlijke ontwikkeling opgericht om alles te leren waar je in je leven tegenaan loopt. Van de kennis die je op de basisschool miste (dus ook geschikt voor kinderen) tot aan het verwerken van trauma’s en het doorbreken van patronen.

Als Tibor iets interessant en belangrijk vindt, dan is het wel persoonlijke groei en mensen helpen om zichzelf verder te ontwikkelen. Niet alleen ondernemers, maar alle mensen. Ik vind hem daarom een heel inspirerend persoon en het is prachtig om te zien hoeveel hij voor elkaar krijgt vanuit zijn duidelijke visie en missie!

Tibor Olgers Review + 80% Korting op Het Antivirus!

Wat is Het Antivirus programma?

Ik vertel je graag wat het meest bekende programma van Tibor (het Antivirus programma) precies is en wat je ermee kunt bereiken. “Een korte online training voor een beter offline leven”, is de slogan van dit programma. En dat zegt eigenlijk al heel veel. Dankzij deze online cursus kun je namelijk meer grip op je leven krijgen en op alle fronten structuur aanbrengen. Zo leer je hoe je een aanpak kunt hanteren die succesvol is en welke acties er nodig zijn om de gewenste doelen te behalen.

Ook leer je reflecteren (terugkijken) om het in het vervolg beter te doen. De inhoud is concreet en zet je aan het denken, maar tegelijkertijd krijg je direct toepasbare opdrachten om uit te voeren. Het is een simpele en effectieve training, maar je moet er wel de tijd voor nemen als je een beter leven wilt. Je ontdekt namelijk de belangrijkste hefbomen voor directe resultaten. En daar zal je jezelf binnenkort dankbaar voor zijn!

YouTube video

De inhoud van deze online cursus

In maar liefst acht lessen weet Tibor jou weer de grip terug op je leven te geven. Het Antivirus programma van Tibor bestaat uit een aantal onderdelen die uitleggen hoe Tibor te werk gaat. Dit is hoe de agenda voor dit programma eruit ziet:

  1. In de eerste les maak je een balans op. Met behulp van deze balans kan je zien welke beperkingen je jezelf opgelegd hebt en wat de gevolgen zijn van die beperkingen.
  2. In de tweede les leer je over de vier symptomen van het virus, de drie verleiders van de weg naar de minste weerstand en waarom zoveel mensen die specifieke weg volgen.
  3. De derde les staat in het teken van drie dingen die je moet doen om koers te houden bij verleiding en om door te gaan bij een tegenslag. Op die manier kun je wel de weg van de meeste weerstand overwinnen. Ook ontdek je wat het geheim van het leven is en welke 4 vitaminen er essentieel zijn. Heb je interesse om je testosteron op natuurlijk wijze te boosten lees dan zeker het Testoplan.
  4. De vierde les is een challenge die zeven dagen duurt. Als je deze challenge gedurende de volledige zeven dagen succesvol uitvoert, dan zal je merken dat je vitaliteit een enorme boost krijgt.
  5. De drie wetten voor geld en vermogen én de 3 mythen die zorgen voor financiële ellende, ontdek je in les vijf.
  6. Door les zes krijg je meer inzicht in het hebben van vertrouwen. Je ontdekt wat de meest voorkomende bron is voor weinig zelfvertrouwen en welke twee dingen juist zorgen voor een zelfvertrouwen dat zijn weerga niet kent.
  7. In les zeven leer je hoe je door één verschuiving in je communicatie kan zorgen voor meer invloed en aantrekkingskracht. Ook ontdek je een concreet raamwerk voor een betere verbinding in al je relaties en connecties.
  8. Tot slot is er nog les acht. Hierin breng je alles samen. Je weet nu hoe je in iedere situatie koers kunt houden, trouw kunt blijven aan de mens die je wilt zijn én hoe je krijgt waar je naar verlangt. Dat ga je nu succesvol toepassen in de praktijk, zodat al je acties hier voortaan op aansluiten.


Bekijk jouw korting op Het Antivirus van Tibor

Tibor Olgers reviews

Ben je benieuwd naar hoe andere mensen de programma’s en cursussen van Tibor hebben ervaren? Als je zoekt op ‘Tibor Olgers review’ kom je genoeg ervaringen tegen. Ik heb hieronder per programma/project/’operatie’ uitgelegd wat het precies is én hoe deelnemers erover denken om de principes van de speciale eenheden toe te passen op hun leven en onderneming.

Het Antivirus programma review

Wil je graag leren om los te komen van het systeem, zonder als gekkie in een hutje op de hei te hoeven wonen? In dit programma het Antivirus leer je hoe dat kan en hoe je voortaan wel bestand bent tegen uitdagende periodes vol tegenslagen en frustratie. Je leert voldoende tijd en aandacht aan jezelf besteden, zodat je grip op je leven houdt en weet wat je het beste kunt doen met de tijd die je hebt.

Marc schrijft hierover in zijn review: “Dit programma kan je leven echt positief veranderen en je krijgt veel waar voor weinig. Dankzij Tibor’s enorme ervaring weet hij waar hij over praat. Je krijgt er ook allemaal interessante bonussen bij. Ik vond wel dat de cursus vrij kort aanvoelde, ondanks de waarde die je krijgt. En natuurlijk is de weg van de meeste weerstand niet voor iedereen weggelegd. Maar absoluut een aanrader!”

Project Hemera review

Dit project Hemera helpt ondernemers met het behalen van zakelijke groei en het leiden van een beter leven. Je weet zowel op zakelijk als op privégebied wat er iedere dag zal gaan plaatsvinden. Met behulp van duidelijkheid en opbouw kan je dit ook allemaal laten gebeuren. Het beste gevoel is natuurlijk dat je een dag kunt afsluiten wetende dat je alles hebt gedaan wat je wilde doen.

Het project bestaat uit twee onderdelen: Het eerste onderdeel is de maandelijkse Hemera Brief die je thuis ontvangt. De dagelijkse focus die je krijgt door de Hemera Journal is het tweede onderdeel van het project. Voor een klein bedrag van €75 per maand kan je lid worden van Project Hemera en hierdoor je leven op scherp stellen. Ik kon echter geen online reviews vinden die toelichting gaven op dit programma van Olgers.

Tibor Olgers Review + 80% Korting op Het Antivirus!

Operatie Bulletproof review

Als je een ondernemer bent en het beste wil voor je bedrijf, dan is Operatie Bulletproof echt iets voor jou. Deze operatie is ideaal voor ondernemers die minder dan €3.000 per maand omzetten. Het programma bestaat uit 9 modules. Deze zullen je helpen om een ijzersterk fundament voor je business neer te zetten. Het gaat dieper dan alleen een beetje marketing en een funnel. Je gaat bezig met het bouwen van een gezond en onafhankelijk bedrijf.

Merel schrijft: “Ik vond Operatie Bulletproof rete interessant. Het is mijn geld dubbel en dwars waard geweest, omdat ik hierdoor echt leerde open staan voor een andere kijk op het leven en nieuwe mogelijkheden op allerlei vlakken.”

Operatie Doorbraak review

Tot slot is er nog de Operatie Doorbraak. Deze operatie is een drie dagen durende business-retreat voor ZZP’ers. Het is ideaal voor ondernemers die al langere tijd een stabiele omzet draaien, maar die tegen een plafond aanzitten. Operatie Doorbraak vindt plaats onder begeleiding van een team mensen van tibor.nl, die jou onder begeleiding wegwijs maken hoe je binnen drie dagen een tactische bedrijfsvoering kunt implementeren in je bedrijf. Het team bestaat volledig uit ervaren specialisten met een bewezen trackrecord.

Op de website van De Financieel Vrije Vrouw is in een review te lezen dat zij hier waardevolle inzichten heeft opgedaan. “De belangrijkste was misschien wel dat je lichaam veel meer aan kan dan dat jij denkt – en dat je ademhaling hierin essentieel is. Externe factoren kun je niet altijd de baas zijn, maar je bent wel de baas van je eigen gedachten en lichaam.”

Tibor Olgers Review + 80% Korting op Het Antivirus!

Business Coaching Starters review

Wil je een gezond groeiend bedrijf neerzetten? Laat je tijdens de start-up fase dan begeleiden in het businesscoachingprogramma van Olgers. Je gaat aan de hand van een stappenplan zelf een krachtig bedrijf neerzetten – en ondertussen groei je ook als mens! Je krijgt een bewezen blauwdruk die de top 1% succesvolle start-ups gebruikt, samen met principes van Special Forces om winst op alle fronten te behalen. Dit wordt aangevuld met wijsheid uit het Stoïcisme, voor rust in je hoofd, kracht in je lichaam en vermogen in je bezit.

Jacqueline schrijft over dit programma Operationeel: “Ik heb keuzes gemaakt die ik al jaren uitstelde, omdat ik in een enorme versnelling terechtkwam. Tibor en zijn team werken met hart en ziel aan wat zij aanbieden en geven alles wat zij in huis hebben. Top!”


Bekijk jouw korting op Operationeel van Tibor

Mijn eigen Tibor Olgers review

Tibor kan je in alle gevallen zeker verder helpen. Dit doet hij op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. De resultaten van zijn projecten en operaties liegen er niet om. En ik moet zeggen dat ik zelf ook behoorlijk enthousiast ben over zijn aanbod!

De kosten ervan zullen je misschien in eerste instantie afschrikken. Dit is volledig begrijpelijk, maar je zou je zeker niet moeten laten tegenhouden door deze prijzen. Het is namelijk een goed idee om deel te nemen aan de projecten of operaties van Tibor. Ze leveren onwijs veel op! Zowel het Antivirus, als Project Hemera, als Operatie Bulletproof als Operatie Doorbraak zijn zeer effectief en leiden tot goede resultaten. Het is niet voor niets dat ook andere bedrijven hier met volle lof over te spreken zijn.

Je zult merken dat je na het volgen van één van de projecten of operaties van Tibor gegroeid bent als persoon of als bedrijf. Dat had ik zelf heel erg nadat ik Het Antivirus gevolgd had en tegelijkertijd meer met meditatie ging doen. Alle projecten en operaties staan bovendien onder leiding van experts. Daardoor weet je zeker dat er geen onzin verkondigd wordt en kan je met een goed en zeker gevoel beginnen aan het project of de operatie.

Bovendien is het zeker aan te raden om een dienst van Tibor af te nemen aangezien je al snel de vruchten ervan gaat plukken. Ik was eigenlijk na de eerste les al door het dolle heen, omdat ik direct inzag hoe het mijn leven en bedrijf kon laten groeien naar verbazingwekkende resultaten. Wil je dus aan je mindset werken onder begeleiding van een trainer die weet waar hij over praat? Dan is Olgers absoluut de man die je hiervoor zou moeten inschakelen, als je het mij vraagt!

Tibor Olgers Review + 80% Korting op Het Antivirus!

Aan de slag met het Antivirus programma? Tijdelijk met 80% korting!

Het meest bekende programma van Tibor Olgers is zonder twijfel het Antivirus. En dit programma is niet gratis, want voor niets gaat de zon op. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb namelijk geweldig nieuws voor je. De prijs van het Antivirus is normaal gesproken €500, maar momenteel kost hij slechts €100. Je kunt dus genieten van een uitstekende deal van zeker 80% korting! En dat bedrag van €100 is absoluut het geld waard, als je het mij vraagt.


Bekijk jouw korting op Het Antivirus van Tibor

Deze bonussen krijg je erbij!

Naast de acht eerdergenoemde lessen, ontvang je bij het Antivirus van Tibor ook nog drie bonussen. Ik licht graag toe welke dat zijn en wat je eraan hebt.

Bonus 1: meer vermogen

De eerste bonus is een coachtraject speciaal voor startende ondernemers. Het is volledig uitgeschreven en bevat ook praktijkvoorbeelden en enkele opdrachten. Als je net begint met ondernemen kan je hierdoor snel groeien naar €1.000 per maand, terwijl het voor meer ervaren ondernemers handig is om de boel aan te scherpen.

Tibor Olgers Review + 80% Korting op Het Antivirus!

Bonus 2: extra curriculum

De tweede bonus is een extra curriculum. Hierin vind je allerlei artikelen en video’s die door Tibor zijn gemaakt. Je krijgt gestructureerd extra content voor alle onderwerpen waar jij meer de diepte in wilt gaan.

Bonus 3: affiliate partner worden

De derde bonus is er eentje waarmee je de kosten van het Antivirus weer deels terug kunt verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is mee te werken aan het zogenaamde ‘affiliate’ programma. Hierbij moet je zorgen dat Het Antivirus verder verspreid wordt, zodat steeds meer mensen van het Antivirus kunnen profiteren.


Bekijk jouw korting op Het Antivirus van Tibor

Meer van Coach Olgers!

Als coach en spreker helpt Tibor Olgers mensen graag op alle mogelijke manieren. Hij weet namelijk wat werkt voor start-ups, maar ook voor mensen in hun persoonlijke leven en relaties. Daarom heeft hij met een heel team onder andere Bernd Mintjes nog meer interessante dingen op de agenda gezet. En jij kunt van die vele extra’s profiteren als je Tibor graag als je trainer wilt.

Tactische Meeting

Heb je geen zin in een lang programma? Volg dan de online training ‘Tactische Meeting‘ voor ervaren ondernemers. In twee uur tijd ontdek je hoe jij de strategie voor je onderneming kunt aanscherpen en mag je vragen stellen.

Online Training Charisma

Wil je je charisma verhogen? Dat kan tijdens deze onlinetraining Charisma. Je gaat aan de slag met je uitstraling en aantrekkingskracht en je ontdekt de verloren kunst van menselijke verbinding. Als je charismatisch bent, gaat alles je namelijk gemakkelijker af. In je privéleven, maar ook in je bedrijf. Leer in deze training waar charisma op gebaseerd is en hoe jij je vrienden én zakenpartners voortaan beter kunt beïnvloeden.

Ramon schrijft in zijn review: “Deze training zet je in beweging om te kiezen voor het goede leven. Het is een ‘recht voor zijn raap’ aanpak, heel bevlogen!”

Tibor Olgers Review + 80% Korting op Het Antivirus!

Online Training Antiproductiviteit

Wat? Antiproductief worden? Ja! Dat wil je als ondernemer namelijk maar al te graag, zodat je kunt sporten en vrije tijd hebt om lol te maken met je favoriete mensen. Veel ondernemers zijn altijd maar aan het werk en hebben het altijd druk met hun bedrijf. Daardoor vergeten zij rust te nemen en echt te leven. Leer in kortere tijd je beste werk leveren, zodat je meer rust ervaart en trots op jezelf kunt zijn. “Je moet niet meer produceren, je moet minder verspillen”, is Tibor namelijk van mening.

Antibranding

En dan is er nog de Antibranding; een online training om het meest aantrekkelijke merk in jouw branche te worden. Zo creëer je een merk waarvoor klanten in de rij staan, op basis van een direct toepasbaar model. De training zit vol met praktijkvoorbeelden van de sterkste merken die zo in de markt zijn gezet. Reken maar dat je na afloop enthousiast bent om zelf aan de slag te gaan!

Volgens Edwin Selij is het een aanrader. “Dit zijn mensen die weten waar zij over praten. Zij werken met plannen, bewezen modellen en strategieën en dat is heel nuttig. Ik heb er zelf ook heel veel aan gehad, ongelofelijk!”


Bekijk jouw korting op Antibranding van Tibor

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Er zijn verschillende coaches die hun sporen in persoonlijk ontwikkelingsland al ruimschoots hebben verdiend. Denk bijvoorbeeld is aan Michael Pilarczyk, Sander Aarts, Isabella Feteris of Tibor Olgers. Ook de Doorbraak Methodiek en Maxyourlife.now hebben super mooie resultaten geboekt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

YouTube video

Meest gestelde vragen over Het Antivirus programma

Zijn er op dit moment nog dingen waar jij vragen over hebt? Of is er iets niet helemaal duidelijk? Bij de meest gestelde vragen hieronder vind je vast wat je zoekt. Zo niet, dan adviseer ik je om een reactie onder dit artikel achter te laten. Dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk alsnog!

Wat is Tibor Olgers Antivirus?

Tibor Olgers’ Het Antivirus programma is een online training om de grip op je leven terug te krijgen. Als je wilt leren om verantwoordelijkheid voor je leven te nemen en niet afhankelijk te blijven van allerlei systemen, dan kun je hiermee aan de slag. In uitdagende periodes vol frustraties en tegenslagen, ben je dan niet meer beperkt in je vrijheid. Je leert je mindset ontwikkelen en jezelf los te maken van beperkingen op het gebied van vrijheid, relaties en je gezondheid.

Voor wie is Het Antivirus bedoeld?

Het Antivirus is bedoeld voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar leven. Er zijn namelijk altijd wel tegenslagen in het leven. De kunst is om hier zó mee om te gaan, dat je je er niet door laat overmannen. In Het Antivirus leer je tips & tricks om weerbaarder te worden. Zo kan je ook op slechte dagen toch het positieve zien. En zal je niet bij de eerste de beste tegenslag helemaal instorten of de moed willen opgeven. Het is een vorm van persoonlijke ontwikkeling waar iedereen eigenlijk wel iets aan heeft.

Is er korting beschikbaar op Tibor’s programma’s?

Ja, er is korting beschikbaar op programma’s van Tibor. Op dit moment is dat op het programma Het Antivirus. Die korting krijg je door op een van de links in dit artikel te klikken. Tijdelijk is er namelijk maar liefst 80% korting! Waar de originele prijs €500 bedraagt (exclusief BTW), hoef jij dat niet te betalen. De prijs met korting is namelijk slechts €100 (exclusief BTW). Dat is een enorme korting waardoor het een toegankelijke, laagdrempelige cursus is voor iedereen.

» Referenties


1. Coutu, D., & Kauffman, C. (2009). What Can Coaches Do for You? _Harvard Business Review_, January 2009.
https://hbr.org/2009/01/what-can-coaches-do-for-you

» Referenties

Conclusie beste Tibor Olgers product 2024


Bekijk jouw korting op Het Antivirus van Tibor

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis