In dit artikel

Het Antivirus | Review (2021) + 80% Korting | Ervaring Tibor Olgers

Tibor Olgers | Review (2023) + 80% Korting op Het Antivirus!

In dit artikel

De wereld om ons heen staat niet stil. Het maakt niet uit wat je meemaakt. Het leven gaat gewoon door en houdt geen rekening met jou en je persoonlijke uitdagingen. Iedereen krijgt wel eens te maken met frustraties, tegenslagen en allerlei andere obstakels. Je verliest dan vaak de aandacht voor jezelf omdat je merkt dat het leven gewoon doorgaat. In een verwoede poging om mee te kunnen blijven gaan in het dagelijkse leven loop je jezelf volledig voorbij.

Het begint steeds moeilijker te worden om grip te houden op je leven. Er is echter een manier waarop je volledig terug kan keren naar de essentie van het leven en weer grip kan krijgen op je dagelijkse leven. Ik heb het dan over Het Antivirus.

Lees snel verder en ontdek van alles over Het Antivirus en nog veel meer. Mocht je deze bovenstaande obstakels herkennen, dan wil je dit absoluut niet missen!


Klik hier voor 80% korting op Het Antivirus van Tibor

Het Antivirus van Tibor

In maar liefst acht lessen weet Tibor jou weer de grip terug op je leven te geven. Het Antivirus van Tibor bestaat uit een aantal onderdelen die uitleggen hoe Tibor te werk gaat:

  1. In de eerste les maak je een balans op. Met behulp van deze balans kan je zien welke beperkingen je jezelf opgelegd hebt en wat de gevolgen zijn van die beperkingen.
  2. In de tweede les leer je over de vier symptomen van het virus, de drie verleiders van de weg naar de minste weerstand en waarom zoveel mensen die specifieke weg volgen.
  3. De derde les staat in het teken van drie dingen die je moet doen om koers te houden bij verleiding en om door te gaan bij een tegenslag. Op die manier kun je wel de weg van de meeste weerstand overwinnen. Ook ontdek je wat het geheim van het leven is en welke 4 vitaminen er essentieel zijn. Heb je interesse om je testosteron op natuurlijk wijze te boosten lees dan zeker het Testoplan.
  4. De vierde les is een challenge die zeven dagen duurt. Als je deze challenge gedurende de volledige zeven dagen uitvoert dan zul je merken dat je vitaliteit een enorme boost heeft gekregen.
  5. De drie wetten voor geld en de drie mythen die zorgen voor financiële ellende ontdek je in les vijf.
  6. Door les zes krijg je meer inzicht in het hebben van vertrouwen. Je ontdekt wat de meest voorkomende bron is voor weinig zelfvertrouwen en welke twee dingen juist zorgen voor een zelfvertrouwen dat zijn weerga niet kent.
  7. In les zeven leer je hoe je door één verschuiving in je communicatie kan zorgen voor meer invloed en aantrekkingskracht. Ook ontdek je een concreet raamwerk voor een betere verbinding in al je relaties.
  8. Tot slot is er nog les acht. Hierin breng je alles samen. Je weet nu hoe je in iedere situatie koers kunt houden, trouw kunt blijven aan de mens die je wilt zijn en hoe je krijgt waar je naar verlangt.
Het Antivirus Review + 80% Korting Ervaring Tibor Olgers.

Welke Antivirus bonussen krijg je erbij van Tibor?

Naast de acht eerdergenoemde lessen ontvang je bij het Antivirus van Tibor ook nog drie bonussen.

De eerste bonus is een coachtraject speciaal voor startende ondernemers. Het is volledig uitgeschreven en bevat ook praktijkvoorbeelden en enkele opdrachten. Als je net begint met ondernemen kan je hierdoor snel groeien naar €1.000 per maand, terwijl het voor meer ervaren ondernemers handig is om de boel aan te scherpen.

De tweede bonus is een extra curriculum. Hierin vind je allerlei artikelen en video’s die door Tibor zijn gemaakt. Je krijgt gestructureerd extra content voor alle onderwerpen waar jij meer de diepte in wilt gaan.

De derde bonus is er eentje waarmee je de kosten van het Antivirus weer deels terug kunt verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is mee te werken aan het zogenaamde ‘affiliate’ programma. Hierbij moet je zorgen dat het Antivirus verder verspreid wordt, zodat steeds meer mensen van het Antivirus kunnen profiteren.

Het Antivirus Review + 80% Korting Ervaring Tibor Olgers,

Wat zijn de Antivirus Tibor kosten?

Het Antivirus is niet gratis, maar dat mag de pret niet drukken. De prijs van het Antivirus is normaal namelijk €500 . Althans, momenteel is het €100. Je kunt dus genieten van een uitstekende deal van zeker 80% korting!

Hierdoor betaal je niet de oorspronkelijke €500, maar alleen nog de overige €100 die het volgens ons, meer dan waard is.


Klik hier voor 80% korting op Het Antivirus van Tibor

Wie is Tibor Olgers

Tibor Olgers, ook wel Tibor, is de oprichter van tibor.nl. Tibor spreekt geregeld op allerlei evenementen waar honderden mensen op afkomen om alleen al naar hem te kunnen luisteren.

In het bedrijfsleven wordt Tibor bij de veelvoudig gevraagd als consultant. In het verleden was hij werkzaam als teamleider van een speciale eenheid bij de politie. Tibor combineert de principes van de Special Forces (speciale eenheden) met succesvolle strategieën van startups. Met speciale eenheden wordt gedoeld op speciaal getrainde militairen die belangrijke oorlogsmissies uitvoeren. Met deze speciale eenheden en succesvolle strategieën van startups, weet Tibor honderden tot wel duizenden mensen te coachen richting meer winst en het sturen van een beter leven. (1)

Het Antivirus Review + 80% Korting Ervaring Tibor Olgers!

Ook van Tibor

Tibor heeft meer te bieden dan alleen het Antivirus. Meer daarover lees je nu verder in de blog, waarover we je alvast kunnen verklappen dat je dit stuk gegarandeerd niet wilt missen.

Project Hemera review

Dit project helpt ondernemers met het behalen van zakelijke groei en het leiden van een beter leven. Je weet zowel op zakelijk als op privégebied wat er iedere dag zal gaan plaatsvinden. Met behulp van duidelijkheid en opbouw kan je dit ook allemaal laten gebeuren. Het beste gevoel is natuurlijk dat je een dag kunt afsluiten wetende dat je alles hebt gedaan wat je wilde doen.

Hemera komt van de Griekse godin die dezelfde naam droeg. Deze godin was de godin van de dag. Door dit project te volgen kan je meer uit je dag halen. Als je dit elke dag voor elkaar weet te krijgen dan kun je een zeer goed leven leiden. Het project bestaat uit twee onderdelen: Het eerste onderdeel is de maandelijkse Hemera Brief die je thuis ontvangt.

De dagelijkse focus die je krijgt door de Hemera Journal is het tweede onderdeel van het project.

Voor alleen al een klein bedrag van €75 per maand kan je lid worden van Project Hemera en hierdoor je leven op scherp stellen.


Klik hier voor de beste deal

Operatie Bulletproof review

Als je een ondernemer bent en het beste wil voor je bedrijf dan is Operatie Bulletproof echt iets voor jou. Deze operatie is ideaal voor ondernemers die minder dan €3.000 per maand omzetten.

Het programma bestaat uit negen modules. Deze modules zullen je helpen om een ijzersterk fundament voor je business neer te zetten. Het gaat dieper dan alleen een beetje marketing en een funnel. Je gaat bezig met het bouwen van een gezond en onafhankelijk bedrijf. Door de modules te doorlopen zal je bedrijf nadien de beste optie zijn voor je doelgroep. Bovendien zul je zien dat je bedrijf dan onderscheidend is in de markt.

Tibor Operatie Bulletproof

Je krijgt een compleet stappenplan, hierdoor krijg je meer duidelijkheid en weet je precies wat er iedere maand moet gebeuren. Iedere week is er progressie zichtbaar waardoor je meer rust en vertrouwen krijgt.

Het programma is het werk van zeer ervaren ondernemers en coaches. In slechts twee maanden tijd ga je door de modules heen en zul je resultaten zien. Daarnaast krijg je ook nog een bonus. Deze bonus is dat je gehele website onderworpen zal worden aan een analyse. Na deze analyse zul je vijf verbeterpunten aan je website doorkrijgen die zijn ontdekt. Deze zullen op jouw website voor meer leads en sales zorgen en dat is uiteindelijk waar je naar opzoek bent.

Je kunt deelnemen aan Operatie Bulletproof voor een bedrag van €300.


Klik hier voor de beste deal

Operatie Doorbraak review

Tot slot is er nog de Operatie Doorbraak. Deze operatie is een drie dagen durende business-retreat voor ZZP’ers. Het is ideaal voor ondernemers die al langere tijd een stabiele omzet draaien, maar die tegen een plafond aanzitten.

Operatie Doorbraak vindt plaats onder begeleiding van een team mensen van tibor.nl, die jou onder begeleiding wegwijs maken hoe je binnen drie dagen een tactische bedrijfsvoering kunt implementeren in je bedrijf. Het team bestaat volledig uit ervaren specialisten met een bewezen trackrecord.

Tibor Operatie Doorbraak

Na afloop van die drie dagen heb je een concreet plan liggen voor alle kwartalen van het jaar. Het voordeel is dat je bedrijf op zal vallen, doordat je eraan gaat trekken en daardoor kan gaan doorschalen. De communicatie binnen je bedrijf zal scherp zijn en het concurrentievoordeel groot. Hierdoor hoef je minder tijd te besteden aan sales en marketing. Aangezien je dus meer tijd overhoudt is er meer ruimte en tijd om jouw bedrijf door te laten groeien.

Voor deelname aan Operatie Doorbraak betaal je een bedrag van €4.750. Maar ik stel je alvast gerust: Dit bedrag zal je snel vergeten als je de positieve resultaten ziet. Als je je afvraagt: ‘hoe word ik weerbaarder?’, dan is deze cursus echt iets voor jou!


Klik hier voor de beste deal

Conclusie Tibor review

Tibor kan je in alle gevallen zeker verder helpen. Dit doet hij op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. De resultaten van zijn projecten en operaties liegen er niet om.

De kosten ervan zullen je wellicht in eerste instantie afschrikken. Dit is volledig begrijpelijk, maar je zult je zeker niet moeten laten tegenhouden door deze prijzen. Het is namelijk een goed idee om deel te nemen aan de projecten of operaties van Tibor. Zowel het Antivirus, als Project Hemera, als Operatie Bulletproof als Operatie Doorbraak zijn zeer effectief en leiden tot goede resultaten. Het is niet voor niks dat andere bedrijven hier met volle lof over te spreken zijn.

Je zult merken dat je na het volgen van één van de projecten of operaties van Tibor gegroeid bent als persoon of als bedrijf. Alle projecten en operaties staan bovendien onder leiding van experts. Daaruit weet je zeker dat er geen onzin verkondigd wordt en kan je met een goed en zeker gevoel beginnen aan het project of de operatie.

Bovendien is het zeker aan te raden om een dienst van Tibor af te nemen aangezien je al snel de vruchten ervan gaat plukken doordat het je leven of je bedrijf zal laten groeien tot verbazingwekkende resultaten.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in andere manieren van online geld verdienen.


Klik hier voor 80% korting op Het Antivirus van Tibor

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Er zijn verschillende coaches die hun sporen in persoonlijk ontwikkelingsland al ruimschoots hebben verdiend. Denk bijvoorbeeld is aan Michael Pilarczyk, Sander Aarts, Isabella Feteris of Tibor Olgers. Ook de Doorbraak Methodiek en Maxyourlife.now hebben super mooie resultaten geboekt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over Het Antivirus

Zijn er op dit moment nog dingen waar jij vragen over hebt? Of is er iets niet helemaal duidelijk? Bij de meest gestelde vragen hieronder vind je vast wat je zoekt. Zo niet, dan adviseer ik je om een reactie onder dit artikel achter te laten. Dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk alsnog!

Voor wie is Het Antivirus bedoeld?

Het Antivirus is bedoeld voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar leven. Er zijn namelijk altijd wel tegenslagen in het leven. De kunst is om hier zó mee om te gaan, dat je je er niet door laat overmannen. In Het Antivirus leer je tips & tricks om weerbaarder te worden. Zo kan je ook op slechte dagen toch het positieve zien. En zal je niet bij de eerste de beste tegenslag helemaal instorten of de moed willen opgeven. Het is een vorm van persoonlijke ontwikkeling waar iedereen eigenlijk wel iets aan heeft.

Is er korting beschikbaar op Het Antivirus?

Ja, er is korting beschikbaar op Het Antivirus. Dat krijg je door op een van de links in dit artikel te klikken. Tijdelijk is er namelijk maar liefst 80% korting! Waar de originele prijs €500 bedraagt (exclusief BTW), hoef jij dat niet te betalen. De prijs met korting is namelijk slechts €100 (exclusief BTW). Dat is een enorme korting waardoor het een toegankelijke, laagdrempelige cursus is voor iedereen.

Welk programma van Tibor Olgers is het beste?

Tibor Olgers biedt verschillende programma’s aan, maar in mijn ogen is Het Antivirus toch het beste programma. Dat komt doordat dit een programma is waar iedereen iets aan heeft. Elk mens krijgt te maken met tegenslagen, hoe klein of groot die ook zijn. Als je de juiste mindset aanleert, kun je hier veel beter mee omgaan. Je laat je dan niet zomaar uit het veld slaan en je zal veel meer geluk ervaren. Ook in de kleinste dingen in het leven. Dat is ontzettend waardevol, waardoor ik Het Antivirus het beste programma van Tibor vind.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Tibor Olgers | Review (2023) + 80% Korting op Het Antivirus!

Laat een reactie achter