In dit artikel

Anti Buikvet Training

Anti Buikvet Training | Review + Korting!

In dit artikel

Iedereen heeft buikvet. De ene persoon meer dan de andere, maar buikvet is op zich normaal. Een te veel ervan kan wel als storend worden ervaren. Daarom willen mensen liever dat het verdwijnt. Oorzaken van buikvet zijn een ongezonde levensstijl, een slecht slaapritme, veel stress of het kan veroorzaakt worden door erfelijkheid. Naast het feit dat mensen buikvet niet mooi vinden, is overtollig vet op de buik en rondom de organen niet goed voor de gezondheid. Het is daarom belangrijk om actie te ondernemen wanneer je (te veel) buikvet hebt. Verminder buikvet wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld door een diëtist te bezoeken of door een anti buikvet training te volgen. 


Klik hier voor korting op de Anti-Buikvet cursus

Hoe verminder je buikvet? 

Het verminderen van buikvet gaat helaas niet altijd even gemakkelijk. Toch zijn er manieren om er van af te komen, zelfs zonder dat je heel streng hoeft te diëten of keihard hoeft te sporten. Hoe? Dankzij de anti buikvet training van Phoenix Lifestyle. In je eentje kom je er vaak niet, maar het goede nieuws is dat je het ook niet alleen hoeft te doen. Dankzij deze training leer je stabiliteit in je leven aan te brengen, juiste keuzes te maken en plaatselijk vet verbranden. Het resultaat?  

✅ Meer grip op eetbuien; 

✅ Verminderen buikvet vrouwen;

✅ Meer energie hebben voor je gezin en leuke dingen; 

✅ Meer zelfvertrouwen hebben; 

✅ Een voorbeeld zijn voor je kinderen en je omgeving; 

✅ Jezelf niet meer in de weg zitten 

✅ Zelfs trots op jezelf kunnen zijn! 

Laat dat jaar van snacken, bestellen bij thuisbezorgd en eindeloos bankhangen achterwege. Het is tijd om die coronakilo’s kwijt te raken en te ontdekken hoe je meer energie krijgt, je fitter gaat voelen en daardoor automatisch betere keuzes voor je gezondheid gaat maken. Het is tijd voor verandering: buikvet verbranden door voeding! En die verandering is geen ver-van-je-bed-show. Hij ligt binnen handbereik en kost slechts één uur van je tijd. Binnen één uur leer je alles wat je moet weten om weer gezonder te leven! (1)

Anti Buikvet Training  Review (2021) + Korting  Verminder buikvet!

Een anti buikvet training: wat is dat? 

Buikvet verbranden bij vrouwen is een populair thema. Daarom heeft Iris van Westering een methode ontwikkeld voor het verminderen van buikvet. Dat is de anti buikvet training: een korte, online training die helpt om de juiste keuzes te maken. Het is als het ware een buikvet verbranden dieet. Je komt er lekkerder door in je vel te zitten, zowel letterlijk als figuurlijk, en je krijgt een concreet actieplan in handen om buikvet kwijt te raken en kilo’s te verliezen. Dankzij de anti buikvet training leer je onder andere stil te staan bij het effect van een goede nachtrust, hoe buikvet ontstaat en hoe je bepaalde gewoontes verandert. De reden(en) dat jij momenteel overtollig buikvet hebt kunnen namelijk ontdekt en vervolgens omgedraaid worden. Deze training is overigens ook geschikt voor buikvet verbranden bij mannen! 

Waarom een anti buikvet training? 

Je buikvet weg trainen lukt helaas niet altijd en een magische pil die buikvet wegsmelt bestaat (nog) niet. Daarom is het van belang dat we zelf buikvet weg trainen. Dankzij de anti buikvet training leer je een gezonde levensstijl aan en verminder je de kans op ziekten en andere nadelige gezondheidseffecten. Wil je echt afvallen, dan helpt buikvet verbranden met een dieet niet. Je dient aanpassingen te maken in je huidige levensstijl, want alleen dan kun je het op de lange termijn ook volhouden en voorkom je een jojo-effect. Ga wat meer bewegen, maak elke dag meer bewuste keuzes, blijf niet de hele dag achter je computerscherm zitten en breng je leven weer in balans. Dát is waar het om draait. Op die manier wordt het verminderen van buikvet mogelijk. 

Anti Buikvet Training  Review (2021) + Korting  Verminder buikvet!

Over coach Iris van Westering 

Iris van Westering is de oprichter van Phoenix Lifestyle. Hier komen mensen voor specifiek advies op de vraag: ‘hoe verminder je buikvet?’ Iris helpt mensen om dit te realiseren. Zij begeleidt mensen individueel in haar praktijk en ontdekte het antwoord op die belangrijke vraag. Zij merkte namelijk dat het merendeel van de mensen helemaal niet graag sport. Daarom moet er voor hen een balans komen tussen bewegen, rust en gezond leven (de gouden driehoek). Dankzij haar coaching sessies helpt zij mensen dit te bereiken en het verminderen van buikvet bij vrouwen en mannen mogelijk te maken. In haar buikvet training kan iedereen leren over het verminderen van buikvet. 

Beste anti buikvet dieet van dit moment! 

Wil je buikvet verbranden door je voeding aan te passen door bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet? Dat is al een goede stap. Zorg er ook voor dat je voldoende beweegt en goed slaapt. Je lichaam heeft die gouden driehoek nodig om in balans te blijven. Dat heeft Thierry Stokkink uit eigen ervaring geleerd. Hij vertelt over de anti buikvet training: “Ik snap nu waarom mijn energie altijd al zo hoog is. Ik heb altijd al gezonde gewoontes, blijkt uit de module over energie, bewegen en eten.” Hij heeft daarom geen buikvet, maar de training was wel heel leerzaam voor hem. “Ik heb er zeker een paar goede tips uit gehaald om beter te slapen en mijn stressniveau gemakkelijker naar beneden te brengen. Een aanrader!” Waar Sander van Laar eerst sceptisch was, vond hij de training ook interessant. “Bewegen doe ik het liefst alleen noodzakelijk. Wat betreft eten zaten er toch wat makkelijke tips in, bijvoorbeeld over water drinken, die ik ben gaan toepassen. Ik slaap door de tips beter en ben ook geduldiger naar de kids.” Dankzij de anti buikvet training review van deze heren zie je al wat een effect de training kan hebben.

Anti Buikvet Training  Review (2021) + Korting  Verminder buikvet!

Wat leer je in deze anti buikvet training? 

Dankzij de anti buikvet training leer je in één uur al heel veel nuttige dingen: 

✅ Hoe je de hormonen in buikvet kunt beïnvloeden; 

✅ Hoe je een gezonde levensstijl op een slimme manier kunt betalen; 

✅ Waarom keihard sporten geen goed advies is; 

✅ Het verschil tussen gezonde vetten en verzadigde vetten;

✅ Hoe je met slechts 15 minuten per dag al een gezonde levensstijl aanmeet; 

✅ Hoe je je gepieker beter kunt inplannen en daardoor meer energie krijgt; 

✅ Hoe je kunt leven met minder cafeïne, zoals koffie en energiedrankjes; 

✅ Hoe je je dag het beste kunt beginnen; 

✅ Hoe je traint zonder gewichten en toch buikvet te verbranden. 

Gedurende acht online lessen worden deze onderwerpen behandeld. Hierdoor leer je precies hoe buikvet werkt, hoe je ervan af komt en hoe je voor een blijvend resultaat zorgt. Dankzij de gouden driehoek creëer je balans in je leven en wen je aan een gezonde(re) levensstijl. Bovendien leer je hoe je trek in snacks tegengaat, meer energie krijgt en beter slaapt. Combineer deze training eens met een Intermittent Fasting schema en de resultaten zullen verbluffend zijn.

Wat zit er allemaal bij de anti buikvet training? 

Naast de acht modules die de anti buikvet training bevat, krijg je er momenteel drie waardevolle bonussen bij! 

✅ Bonus 1: Receptenservice – een app met recepten en maaltijden voor een gezonde levensstijl én een handig anti buikvet boodschappenlijstje. Hiermee heb je voor twee weken de tools in handen voor een gezonde levensstijl; 

✅ Bonus 2: Aanbevolen boeken – wil je meer lezen over een gezonde levensstijl, buikvet, mindset, gedrag, trainen en afvallen? Bij de training ontvang je een lijst met aanbevolen boeken die jou nog verder zullen helpen; 

✅ Bonus 3: Partner programma – wil je geld verdienen aan deze training? Deel jouw persoonlijke link dan met vrienden, familie en collega’s. Als zij via jouw link ook met de anti buikvet training starten, verdien jij per aangebrachte klant 50% van de verkoopprijs! 

Anti buikvet training bestellen? 

Ben je er klaar voor om buikvet te verminderen en wil je de anti buikvet training kopen? Doe dat met een gerust hart en ontdek op je eigen tempo hoe het verminderen van buikvet bij vrouwen en mannen werkt. Bij de acht modules ontvang je een digitaal werkboek met een actieplan, zodat je direct aan de slag kunt. Bovendien is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Daardoor kun je het programma 100% zonder risico uitproberen! Probeer het programma 30 dagen uit, bekijk alle modules en voer de opdrachten uit. Ben je na het toepassen van de tips and tricks in de praktijk niet tevreden, dan krijg je je geld gewoon terug als je een mailtje stuurt. Iris weet heel zeker wat het antwoord is op de vraag: ‘hoe verminder je buikvet?’ Dat is namelijk: met haar anti buikvet training! 

Anti Buikvet Training  Review (2021) + Korting  Verminder buikvet!

Tijdelijke anti buikvet training korting! 

Zoals je al gelezen hebt, kun je de anti buikvet training goedkoper scoren door jouw persoonlijke affiliate link te delen met de mensen in je omgeving. Maar de anti buikvet training aanbieding wordt nóg beter! Hij kost tijdelijk geen €500, maar slechts €100! Dat betekent dat je slechts 20% van de oorspronkelijke verkoopprijs betaalt! Dat is toch geen geld als je bedenkt hoeveel waarde je ervoor terugkrijgt?  

Buikvet verbrandt bij jezelf en help ook de mensen om je heen naar een gelukkiger en gezonder leven. Stel je voor dat buikvet verbranden bij mannen mogelijk wordt, simpelweg omdat jij van het bestaan van deze training afweet. Je mag dit daarom niet geheim houden. Verspreid jouw link, deel de kennis en help de mensen om je heen. En niet te vergeten: verdien gemakkelijk extra geld dankzij deze goede daad! 


Klik hier voor korting op de Anti-Buikvet cursus

Meest gestelde vragen over de anti buikvet training

Heb je na het lezen van dit artikel nog wat vragen? Dan is het goed om te weten dat je de meest gestelde vragen hieronder terugvindt. Als jouw vraag er niet tussen staat, dan mag je gerust een reactie onder dit artikel achterlaten. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Voor wie is een anti buikvet training bedoeld?

In principe is een anti buikvet training bedoeld voor iedereen die er behoefte aan heeft. Dat kan zijn vanwege gezondheidsredenen. Misschien ben je te zwaar en krijg je het advies van je arts of diëtist om af te vallen. Of misschien wil je zelf afvallen, omdat je je buikvet niet mooi vindt en liever een strakke, slanke buik hebt. De anti buikvet training is in elk geval niet bedoeld voor kinderen die nog in de groei zijn. Ook zwangere vrouwen zouden pas na afloop van hun zwangerschap (minstens 6 weken na de bevalling) met deze training moeten starten, als zij daar behoefte aan hebben. Eerder is niet gewenst.

Kun je buikvet wegtrainen?

Ja, het is mogelijk om buikvet weg te trainen. Weet wel dat keihard trainen niet de oplossing vormt. Je kunt namelijk de meeste winst behalen door je eetpatroon aan te passen. Buikvet is namelijk opgehoopt vet dat pas weggaat wanneer je gezonder gaat eten. Als je afvalt zal ook het hardnekkige vet rondom je buik afnemen. Dankzij de anti buikvet training van Iris van Westering kun je hier gericht mee aan de slag gaan. Zo zet je de eerste stappen naar een betere gezondheid en naar minder buikvet. En dat onder de juiste begeleiding!

Is buikvet gevaarlijk?

Buikvet kan gevaarlijk zijn. Toch is een beetje buikvet geen ramp, tenzij je het zelf niet mooi vindt staan en je je eraan stoort. Buikvet wordt pas gevaarlijk wanneer je overgewicht hebt en het overtollige vet zich bij je buik ophoopt. Dat betekent namelijk dat er veel vet rondom je belangrijkste organen komt te liggen. Voor een goede gezondheid is het daarom belangrijk om niet te veel buikvet te hebben. Streef daarom liever naar een gezond gewicht met een gezonde levensstijl. Drink voldoende water en beweeg regelmatig.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Anti Buikvet Training | Review + Korting!

Laat een reactie achter