In dit artikel

Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Alka Greens Green Juice | Review (2023) | Beste Keuze?

In dit artikel

Door de beste green juice te drinken, voorzie je je lichaam de nodige antioxidanten. Deze zorgen voor een betere gezondheid en betere weerstand. Is het daarvoor aan te raden om juist voor de Alka Greens Green Juice te kiezen? Je leest het in deze Alka Greens review!


Bekijk meer productinformatie

Basische voedingsextracten

De green juice van Alka Greens wordt omschreven als een 100% natuurlijk product. Dit product zorgt onder meer voor de gezond zuur-base evenwicht, waardoor je snel afscheid neemt van bepaalde klachten. Ook zorgt dit gezond zuur-base evenwicht voor het voorkomen van klachten op de (lange) termijn.

Dat dit basische voedingsextracten zijn, betekent niet meer dan dat de zuurbalans in je lichaam gehandhaafd wordt. Dit moet ook wel, aangezien je lichaam dagelijks voedingstoffen binnenkrijgt die deze zuurstoffen trachten te ontregelen.

In de afgelopen jaren zijn de green juices erg populair geworden. Met de groene sapjes zou je benodigde alle voedingsstoffen binnenkrijgen en daardoor een stuk gezonder leven. Of dit ook het geval is bij de Alka Greens sticks? Dat lees je in deze uitgebreide Alka Greens review. In deze review laten wij je van A tot Z kennismaken met deze interessante green juice.

Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Wat is Alka Greens precies?

Alka Greens is niks meer dan een stick met daarin tal van ingrediënten. De inhoud van deze stick moet je met water mengen, waarna er een groen sapje ontstaat. Dit groene sapje moet je opdrinken. Door één glas van dit groene sapje per dag te drinken, zou je van de nodige gezondheidsvoordelen moeten genieten.

De belangrijkste kenmerken van Greens Alka zetten we voor je op een rijtje:

 • Deze green juice bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten
 • Deze green juice wordt geleverd in een verpakking met daarin 30 sticks. Elke stick heeft een inhoud van 10 gram en is makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar je werk toe
 • Deze green juice is rijk aan natuurlijke vitamines en basische voedingsextracten
 • Deze green juice staat bijzonder goed aangeschreven. Later in deze review vind je meer over de AlkaGreens ervaringen
Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Waar bestaat de AlkaGreens poeder uit?

De poeder die in de sticks zit, moet je mengen met water. Nadat je dat gedaan hebt, kun je het groene sapje direct opdrinken. Tijdens het drinken van Alka Greens krijg je tal van vitamines binnen.

AlkaGreens Green juice is een krachtige mix van 16 essentiële ingrediënten, elk met unieke voedingswaarde voor het lichaam. Tarwegras en gerstegras, vol met vitamines en mineralen, bieden een gezonde dosis antioxidanten die helpen bij het ontgiften en versterken van het immuunsysteem. Alfalfa, Spirulina en Chlorella voegen eiwitten en aminozuren toe, terwijl Solidago en Groene thee helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de stofwisseling. Gember en Kurkuma bieden hun eigen antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, terwijl Lactospore en Digezyme de spijsvertering bevorderen. Arabische gom, appelvezels en Panmol dragen bij aan de algehele gezondheid van het lichaam. Ten slotte helpt Acerola bij het verhogen van de immuniteit, en Zink gluconaat zorgt voor een gezonde huid en haar.

In de groene sap zit je alles waar je maar naar op zoek kunt zijn. Denk hierbij aan groenten, fruit, kiemgrassen, algen, kruiden, quinoa, probiotica en vezels.

Door het groene sapje te drinken, krijg je dus veel vitaminen binnen. AlkaGreens Green juice bevat een breed scala aan essentiële vitaminen voor het lichaam. Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B7 en B12 ondersteunen de energieproductie en de gezondheid van het zenuwstelsel. Foliumzuur (B11) is belangrijk voor de celgroei en weefselontwikkeling, terwijl Vitamine C en Zink het immuunsysteem stimuleren en helpen bij het bestrijden van ziekten en infecties. De combinatie van deze vitamines maakt AlkaGreens Green juice een krachtige en voedzame aanvulling op een gezond dieet.

Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Wat zijn de voordelen van Alka Greens Green Juice?

De Alka Greens green juice is goed voor je gezondheid en lichaam. Dat is althans hetgeen dit merk over haar eigen poeders stelt. Een logische marketinguiting, maar is Alka Greens daadwerkelijk gezond? Ja, daar komt het zeer zeker op neer.

Door deze green juice te nuttigen, geniet je van meerdere gezondheidsvoordelen. De belangrijkste Alka greens Mattisson voordelen bespreken we hieronder.

De green juice zorgt voor ontzuring en reiniging van het lichaam

Het is belangrijk dat het menselijk lichaam af en toe ontzuurd wordt. Als dit niet gebeurt, krijg je van meerdere gezondheidsklachten last. Gelukkig zorgt de green juice van AlkaGreens ervoor dat je lichaam perfect ontzuurd wordt.

Daar blijft het echter niet bij. Het groene sap zorgt ook nog voor de gewenste reiniging van het lichaam. Verschillende afvalstoffen worden uit het lichaam verdreven, waardoor het zuur-base evenwicht in ere hersteld wordt.

De green juice verbetert de weerstand van het lichaam

Doordat in de groene sap zink aanwezig is, geniet je van een beter immuunsysteem. Je geniet hierdoor van een verbeterde weerstand, waardoor de kans dat je ziek wordt kleiner is. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is de groene sap van Alka Greens dagelijks te drinken.

Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

De green juice is voor veel mensen geschikt

Als je online naar AlkaGreens ervaringen op zoek gaat, kom je veel positieve beoordelingen tegen. Dit komt onder meer doordat deze groene sap voor veel mensen geschikt is. Zo hebben ‘normale’ gezonde mensen baat bij deze groene sap, maar ook bijvoorbeeld vegetariërs, veganisten en mensen die aan diabetes lijden. Ben je een sporter? Ook dan heb je veel baat bij de groene sap van Alka Greens.

De green juice activeert de natuurlijke energie

Drink je elke dag een lekker glas groene sap van Alka Greens? Dan geniet je elke dag van de gewenste energie. De verschillende vitaminen zorgen voor een hoog energielevel, waardoor je je niet meer moe en/of lusteloos hoeft te voelen. Je staat elke dag energiek op, je geniet gedurende de dag van voldoende energie en je sluit zelfs je dag energiek af. Wat wil je nog meer?

De green juice verbetert je gemoedstoestand

Zie je het leven niet altijd zo rooskleurig in? Heb je regelmatig sombere gedachtes? Of ervaar je mogelijk een gevoel van depressie? Ook tegen dergelijke psychische klachten helpt de green juice van Alka Greens. De groene sappen hebben een positieve invloed op je gemoedstoestand, waardoor je je een stuk vrolijker gaat voelen. Je ervaart al snel meer geluk en plezier in het leven.

De green juice zorgt voor nog meer gezondheidsvoordelen

 • De groene sappen ondersteunen de darmfunctie. Dit resulteert onder meer in een verbeterde darmflora en daarmee in een verbeterde werking van de darmen.
 • De groene sappen verbeteren de nier- en blaasfunctie. Ook de functie van de nier en blaas wordt door de Alka Grens green juice verbeterd.
 • De groene sappen zorgen voor een betere vochthuishouding. Dit merk je onder meer aan je huid. Je huid voelt een stuk zachter, gezonder en strakker aan.
 • De groene sappen verbeteren je stoelgang. Ervaar je op dit moment problemen met je stoelgang? Deze problemen kun je mogelijk ook oplossen met de Alka Greens green juice. Meerdere gebruikers geven in ieder geval aan dat deze sappen de stoelgang verbeterd hebben.
Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Wat zijn de nadelen van Alka Greens green juice?

Het is niet zo dat Alka Greens voor 100% perfect is. Bij deze groene sappen moet je namelijk met een paar nadelen c.q. aandachtspunten rekening houden:

 • Deze groene sappen zijn niet voor (jonge) kinderen geschikt. Voor jonge kinderen is het verstandiger om naar andere green juice op zoek te gaan. De dosering van de Alka Greens green juice is simpelweg niet voor kinderen geschikt.
 • Het is geen vervanging van je dieet. Als je op dit moment een dieet volgt, is het goed om te weten dat deze groene sappen je dieet niet compleet vervangen. Je kunt de Alka Greens green juice het beste zien als een aanvulling op je dieet.
 • Vrij duur. Het is tot slot belangrijk om te weten dat de Alka Greens green juice behoorlijk is. Wat de Alka Greens kosten zijn, vertellen wij je graag verderop in deze Alka Greens review. Voor nu willen we je het volgende adviseren: probeer zoveel mogelijk van een AlkaGreens aanbieding te profiteren.

Hoe kun je de Alka Greens green juice gebruiken?

Een van de voordelen van Alka Greens is het gemak. Binnen mum van tijd geniet je van dit voedingssupplement in voedingsvorm:

 • Stap 1: pak 1 stick uit de verpakking en scheur deze open
 • Stap 2: doe de inhoud van de stick in een glas of een shakebeker
 • Stap 3: voeg hier zo’n 250 ml water aan toe
 • Stap 4: roer de poeder en het water goed door elkaar
 • Stap 5: je kunt de green juice nu opdrinken

Het is mogelijk om minder water aan de poeder toe te voegen. Je maakt de smaak daarmee iets zoeter en geconcentreerder. Als je juist iets meer water toevoegt, wordt de smaak minder zoet. 

Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Wat zijn de Alka Greens Mattisson ervaringen van andere mensen?

Het merk Alka is uitgegroeid tot een gigantisch merk. Het merk biedt inmiddels meerdere producten aan, waarvan de green juice een van de populairste producten is. Dit blijkt onder meer uit de vele online Alka Greens ervaringen.

Wij hebben deze Alka Greens ervaringen geanalyseerd. Daarover kunnen we het volgende concluderen:

 • De meeste mensen zijn erg te spreken over de Alka Greens green juice. Dit blijkt onder meer uit de beoordelingen die op de website van Alka te vinden zijn. Ook als je online op zoek naar review over deze green juice gaat, kom je veelal lovende woorden tegen.
 • Veel mensen geven aan dat deze green juice echt werkt. Wat hierbij des te meer opvalt, is dat meerdere mensen aangeven dat andere green juices niet zo goed werkten.
 • De benoemde gevolgen lopen flink uiteen. Sommige mensen geven aan dat ze zich een stuk fitter voelen, terwijl andere mensen aangeven dat ze beter naar het toilet kunnen. Elk individu lijkt op een andere manier op deze green juice te reageren.

Wat zijn de Alka Greens green juice kosten?

Zoals eerder in deze Alka Greens review al gesteld, is dit een vrij dure green juice. Je hebt op de webshop van Alka keuze uit twee verpakkingen. Bij de Alka Greens bestellen moet je tussen deze twee verpakkingen een keuze maken:

 • 10 sticks = 16,45 euro
 • 30 sticks = 42,95 euro

Het advies is om 1 stick per dag te gebruiken. Met eerstgenoemde verpakking kun je dus ‘maar’ 10 dagen doen. Prijstechnisch is in ieder geval de verpakking van 30 sticks interessanter.

Gelukkig kun je van een interessante Alka Greens aanbieding profiteren. Het is hiervoor noodzakelijk om meerdere verpakkingen in één keer te bestellen. Bestel je bijvoorbeeld 2 stuks? Dan krijg je 5% korting. En bestel je 3 stuks? Dan krijg je 10% korting. De prijs van de Alka Greens wordt daarmee een stuk interessanter.


Bekijk meer productinformatie

Onze conclusie over Alka Greens Green Juice

Wij zijn van mening dat de Alka Greens Green Juice een van de beste green juices van dit moment is. Deze green juice bestaat uit de juiste ingrediënten, is 100% natuurlijk en staat bijzonder goed aangeschreven. Dat laatste is wat ons betreft veelzeggend voor de kracht van deze green juice.

Al met al raden wij de Alka Greens kopen absoluut aan. Je geniet al snel van meerdere gezondheidsvoordelen, terwijl je voor de green juice zelf weinig moeite hoeft te doen. Je geniet snel van de benodigde inname van voedingsstoffen, waardoor je op de gewenste (gezonde) manier kunt leven.

Onze tip: wacht op een interessante Alka Greens aanbieding. Dankzij zo’n aanbieding wordt het Alka Greens bestellen een stuk interessanter.

Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Meer over Greenjuice

Diverse Reviews schreef ik over green juice. Ik vergeleek ‘Nutribites-Superfoodies‘. Verder de bekendere merken Superfoodies green juice review, Nutribites green juice review, Alka Greens green juice review, Mr Juice green juice review, Organico Turbo green juice review en Orangefit green juice review. Toch zijn er nog vele andere waar ik ook over schreef. Amazing Grass green juice review, Bulk Complete Greens review, Healthboost green juice review, Super Greens review, Nutrifoodz Greens Detox review en Yummie Greens review bijvoorbeeld. Maar ook Jesse van der Velde blog is interessant om over te lezen.

Nu weet je wat anderen over Green juice zeggen. Maar hoe gebruik je het dan? Onze artikelen ‘Mengen van Green Juice poeder‘ en ‘Ingrediënten in Green Juice poeder‘ zijn geweldige hulpmiddelen. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar specifieke doelen, we hebben iets voor jou. Check ‘Green Juice poeder voor beginners‘ om te starten, en vervolgens ‘Green Juice poeder voor gewichtsverlies‘ en ‘Green Juice poeder voor detox-dieet‘ voor meer specifieke doelen.

Alka Greens Green Juice Review Beste Keuze

Veelgestelde vragen over Alka Greens green juice

Waar koop je Alka Greens green juice?

Alka Greens green juice kopen doe je in de webshop van Alka. In deze webshop kun je kiezen uit twee verpakkingen; 10 sticks of 30 sticks. Als je meerdere stuks in één keer bestelt, ontvang je een interessante korting.

Wat zijn de algemene Alka Greens green juice ervaringen?

De algemene Alka Greens green juice ervaringen zijn positief tot heel positief. Veel mensen geven in ieder geval aan dat zij absoluut de gevolgen van het drinken van de green juice opmerken.

Wanneer de Alka Greens green juice drinken?

Het advies is om de Alka Greens green juice in de ochtend te drinken. Het merk Alka raadt hierbij aan om dit groene sapje bij het ontbijt te drinken. Je geniet daardoor, volgens Alka, van meer energie en fitheid. Overschrijd in ieder geval de aanbevolen dosering nooit.

Heeft de Alka Greens green juice een bewezen werking?

Inmiddels is bewezen dat de green juice van AlkaGreens de nodige gezondheidsvoordelen biedt. Bijkomend voordeel is dat de inhoud van de sticks uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat.

» Referenties


1. ‘Does Green Juice Have Benefits? All You Need to Know’ – Medically reviewed by Natalie Olsen, R.D., L.D., ACSM EP-C — By Ansley Hill, RD, LD on April 24, 2020.
https://www.healthline.com/nutrition/green-juice-benefits

2. ‘Health benefit of vegetable/fruit juice-based diet: Role of microbiome’ – Susanne M. Henning, Jieping Yang, Paul Shao, Ru-Po Lee, Jianjun Huang, Austin Ly, Mark Hsu, Qing-Yi Lu, Gail Thames, David Heber, and Zhaoping Li. Published online 2017 May 19.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5438379/

3. ‘Leguminose green juice as an efficient nutrient for l(+)-lactic acid production’ – Donna Dietz, Roland Schneider, Franka Papendiek, Joachim Venus. 20 October 2016.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168165616313980

4. ‘Green vegetable juice as a potential source of human fascioliasis in Korea’ – Sungim Choi, Sunghee Park, Sooji Hong, Hyejoo Shin, Bong-Kwang Jung, Min Jae Kim. December 2022.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352771422000738

» Referenties


Bekijk meer productinformatie

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Alka Greens Green Juice | Review (2023) | Beste Keuze?

Laat een reactie achter